2013. szeptember 6., péntek

Források és finomságok a "Hírek" című TV-sorozatból

A friss "hírekből" szemezgetve. Figyeljetek a finomságokra és a forrásokra, majd arra, hogy melyik hír melyik portálra jutott el!



"Ilyen brutális vegyi töltete csak a szíriai rezsimnek lehetett.
A felkelők ugyanis nem tudnának ilyen nagy mennyiségű szarint előállítani, vagy zsákmányolni."

(The New York Times -> Index )


"Szíriában, egyre sokasodnak a bizonyítékok a "felkelők" vallási radikalizmusára és kegyetlenkedéseire is. A kormány ellenőrzése alól kikerült országrészekben gerillák és bűnözők - útonállók, emberrablók, gyilkosok - garázdálkodnak, akik "legalább olyan kegyetlenek, mint a kormányerők". Szíriában van egy valódi, mérsékelt ellenzék, a "rossz fiúk", azaz a radikális fegyveresek pedig csupán a 70-100 ezer felkelő 15-20 százalékát teszik ki.

(The New York Times -> Kuruc.info )



"Az Obama-kormány azon gondolkodik, hogy az amerikai hadsereg nyújtson-e nagyobb számban katonai továbbképzést a szíriai "felkelőknek", kibővítve ezzel a már meglévő programot. A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) "csendben" már tart nekik ilyen tréninget Jordániában – közölték meg nem nevezett amerikai tisztségviselők az AP-vel. Így nem csak néhány tucat, hanem több száz vagy több ezer fegyveres "felkelőt" képezhetnének tovább. "

(AP -> MTI -> Kuruc.info)


Összeolvasva így néz ki ez a mese:

Az amerikai hadsereg és a CIA közös programjában kiképzett szíriai "felkelők" további tréninget kapnak. A felkelők létszáma 70-100 ezer fő, melyből 15-20 ezer főre tehető a radikális gerillák és bűnözők gyülekezete. Ezek a felkelők önmagukban ugyan nem tudnának ilyen töménységű vegyifegyvert előállítani, de a mögöttük álló amerikai hadsereg és CIA gondoskodik róluk. Minden eszközzel...

Azt hiszem a történet ez a része teljesen egyértelmű az elcsöpögtetett infőkból. Színték ez a javából!

Ami érdekesség még, hogy látszik melyik portál melyik hírt közli, azaz melyik irányítottságú / irányultságú közönséget célozza meg - holott adott esetben ugyanabból a "forrásból" dolgoznak. Ezek a fincsi dolgok, mi? :)

Olyan érzése van az embernek, mintha egy TV-sorozatot nézne, ahol fontos szempont a szórakoztatásunk. Valójában tényleg nincs sok különbség: a színészek ugyan mások, de mintha a rendező stáb ugyanaz lenne... :))
 

145 megjegyzés:

  1. Nekem ez tetszett: "Visszatérhet a világválság, Obama vesztésre áll Szíria ügyében"
    Vagyis ha nem lesz háború, jöhet az újabb világválság...(csak tudnám mit értenek a "visszatérhet" kifejezésen...:))
    forrás: http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/visszaterhet_a_vilagvalsag_obama_vesztesre_all_sziria_ugyeben.563827.html
    Mindenesetre biztató, ha a napi.hu-n ilyen cikk jelenik meg...akkor is, ha közben aggódnak az ócska kufár létük miatt...

    SZN

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden valamire való világválság után háború szokott következni. Most valahogy nem megy nekik egyik se... Kiöregedtek volna a Tervezők, vagy csak más szelek fújnak? :)

      Törlés
    2. Hm... azé, ez így ebben a formában nem biztos fedi a valót bloggazdi. Merhogy... világszinten vagyon válságban láthatóan mindenféle öltönyke, hatalmasság, irányító, stb.
      S ez a válság igen komoly problémát jelent.
      Nekik.
      (Végülis... érthető, hisz elég gáz lehet a érzés, mikor a eddég megszokott módozatok mán nem nagyon akarnak működni. A népek mán nem hajlonganak olyan mélyre, mernek kérdezni, kételkedni. Nem ugornak parancsra, nem csinálják össze a pelust, ha a góré összeráncolja a homlokát. Úgyértem... páran. Mer a nagyrésze azér még de. Viszont a renitenskedő arcok "csúnya" példája lehet ragadós is. Ettől meg többen idegesek lehetnek. Ott, a magosban.)

      Törlés
    3. "A népek mán nem hajlonganak olyan mélyre"" ez jó!:))
      Úgy fest a magasabb odafentről leszóltak az alacsonyabb odafentre hogy mostantól fegyveres beavatkozásilag tilosazátjárás más országok területén. Tegyük fel így van, a jelek mindenesetre bíztatóak. Na de, ez az odahatás mikor fog érződni itt mezei szinten is? Ki fékezi meg a sok hülyét, a terjedő hülyeséget? A hencegő aszfaltterepjáróst, aki vassal együtt kilóra méri az embertársát, a féleszű focidrukkereket akik (szervezett támogatás mellett?) pusztán a hepaj kedvéért mennek (880-an!) Bukarestbe rendet borogatni, meg a védett madarakra vadászgató núbiai ubuntukat.Tavasszal, egy régebbi poszt alatt épp azon füstölögtem hogy az európai hivatalnokok ne az átlag állampolgárt vegzálják, hanem legyen már eszük a máltai-szicíliai fecske és gólyavadász gyogyósok tökét csavargatni, annak legalább volna értelme. Nem tudom mennyi időnek kell még eltelnie hogy valakiknek sikerülne odahatni az alacsonnyabb szintekre is, ha így lenne az nagyobb csoda lenne mint az elmaradó(?) nagy háború.
      Már réges régen Matula bácsi is megmondta, értelme se lenne bántani a gólyát, hiszen csak toll és bőr.

      Törlés
    4. "Ki fékezi meg a sok hülyét, a terjedő hülyeséget?"

      Te. Meg én. Azzal, hogy nem ellenkezel és ellenállsz, hanem más módszereket használsz. Valahogy...

      Törlés
    5. A mostani O-b/l/ama-effektus nálunk is dívik. Egy másik O-nál/körforgó-nál - Or-bán-nál. Ott a háború itt az esküvő kapcsán megy a magamutogatás hogy "íme itt vagyok, én vagyok a háború-párti, én meg a közpénzt a lányom esküvőjére elsinkófáló". Már a vízcsapból is az "aszfaltozás" folyik. "Háborodjatok hát föl magyarok, gyertek ellenem. De mindenképpen legyetek egzaltáltak és ha jön a "választás" akkor szavazzatok másra - ecetera. Mert fontos a >RÉSZ/SZER-VÉTEL<. DE a legjobb mégis az lenne ha minket gyűlölve kiesnétek a középpontotokból és végül is nem tudnátok megtáltosodni." Nos ez lehet az oxfordi szabadkőműves megjelenítő verdikt értelme. A provokatív kiállás, magamutogatás. Dettó mint Obamáéknál. Végül is egy alomból valókról van szó.
      Mert Rá-ÉL-nek /az egyiptomi Élő Nap-Isten-nek - mi más neve is lehetne egy "kiválasztott valaki lányának" - kell a kátyúmentes út Tükrös-pusztára, meg az új járda is a budapesti "pápai" templomba. Nehogy már az audis-saabos-mercédeszes "úr6nám kivagyiak" véletlen felbukjanak. Persze >Az Egy Igaz Isten< megérdemli a sima aszfaltot. De nem egy halandó - pláne "6almas" módon kivételezetten és közpénzen. Amikor egyébként is van mit a tejbe aprítania. Az ősmagyar-óegyiptomi neveket, köztük a Rá/h/él-t persze - amolyan Tuth-Mózis-os/Mózes-es mintára - anno ugyanúgy kisajátították maguknak országfoglalóink mint ahogyan minden mást is. Miután annakidején e nevek eredeti tulajdonosait a kánaánita embereket mind egy szálig kiirtották.

      Kerion

      Törlés
  2. Most, hogy megjött a rövid és tömör "Isteni Ukáz", mármint hogy: LÉGY JÓ - már marh.ra nem elegek a látszat-dolgok. Semmilyen szinten. A megvezető nóbel-béka-díjas békeharc már nem megy. Fegyverrel a kézben - vérözönben - nem lehet igazságos békét teremteni csak az önbíráskodás diktátumát. Szakrális Teremtési Feladatot meg nem vehetnek át minden valós szakralitást nélkülöző ál-teremtők - bármennyire is azon vannak. Úgy hogy vagy az önként vállalt levesbe-menetel van, vagy az önként vállalt át-változás. Ez az utóbbi pedig - ami egyébként az egyedül üdvözítő - egy kőkemény, embert-próbáló folyamat ezt mindannyian tudjuk.
    Borzasztóan kevés például egy szabadkőműves-beavatás - átváltozás gyanánt. Amikor egy laza áthurkolt kötéllel a nyakban van imitálva a halál és az újjászületés is, majd bekötött szemmel egy oltárszerű kövön hanyattfekve - a tanú-bizonyságot tevőktől körbevéve - jön a "sarki kurvás szex-elemes szeánsz". Mint ahogyan a Davinci kód-ban is jól látható volt mindez. Ettől még az emberiség ellen > szövetségben a 6alomért és a vagyonért < összeesküdött szektabeli véletlenül sem egyesült a "Tündér-Király/nő/"-jével. Tehát nem lesz a Szent Grál/az Égi Táltos tudás és képességek birtokosa.
    Tehát most SZÍNT kell vallani, de valóságos színt nem pedig fakó elmaszatoltat. Obama most amögé próbál bújni hogy támadunk is meg nem is mivelhogy a szenátus külügyi bizottsága döntésében már olyan szépen lekorlátoztuk magunkat. De valaki ellen mégiscsak menni akarnak - és itt a bökkenő mert valójában: NINCS KI ELLEN. Még mindig nem fogják fel hogy nincs már felhatalmazásuk semmire. Hiszen a bennük lévő "gonosz" - az eddigi gazdájuk - is már bedobta a törülközőt, már a megbokrosodott harapós csicska vadlovai közé dobta a gyeplőt.

    Kerion

    VálaszTörlés
  3. Köhh... hamán hírek. Nem tudom mán melyik cikk alant olvastam a Ménes nevű madár viszontagságairól... (visszakeresni meg lusta lenni jelenleg)
    Szóval. a királyi televízijó hírsorozatában fontosnak tartották bemondani, hogy bár a hatóságok nem tutták ráhúzni a vizes lepelt a madárkára kém-ügyileg, s ezért kénytelen vótak elengedni... Viszont valami galád arc kilőtte és megkajolta.
    (Ezt fontosnak tartották megosztani a népekkel. Meg aztat is, hogy a vonulási útvonalakon előfordul a ilyesmi. - Természetesen csakis a madárkák a hibásak, mer minek mennek arra. Ugyebár.)

    VálaszTörlés
  4. Quedra, a gólya a gój - és mivel madár a madar/magyar is - a szómágiában. A zsidó viszont az egyedüli aki megkülönböztetésül "nem-gój"-ként definiálja önmagát. Ezt mindenki tudja. Annó Jézus is galileai vagyis a gójok földjéről való volt. Amit azért is hangsúlyoztak hogy GÓJ, vagyis nem zsidó - "Nimród fattya" - mivoltára rámutassanak. A magyarországi gólya tehát a madar-gójok fészkelőhelyéről való volt. Az úgymond "kiválasztott" szabadkőműves zsidó-lélek-minőségű újságírók tehát a gólya lelövésével és elfogyasztásával, ezen hír sulykolásával a "gója"-madar lelövését és felzabálását jelenítették meg - amolyan fekete-mágiásan. Azt hiszik hogy ezzel a gyűlölettel teli "vudus" baromsággal árthatnak a nem-zsidóknak, jelen esetben a magyaroknak - mivel nevében a gólya magyarországi Mén-es, tehát Táltos-paripás vala. DE a Mén-Óra/Táltos-Óra eljött - vagyis az idejük lejárt, akármit is csinálnak. A Magyar Táltos/ok/nak meg tehetnek egy szívességet - olyan ez neki/k/ mint erdőtűznek a vízipisztoly.

    Kerion

    VálaszTörlés
  5. hatalmasék -->>> hatalma sék (shake) --->>> hatalmas ék --->>> ...
    hat alma sék (a fáról) ... na ja, folyik az erődemonstráció. ...:)))
    Folyik, mint a víz ... ehehe ... vagy inkább ahahah ????
    (pt-AH vagy j-AH vagy all-AH ??? ... hm ... ki tudná megmondani ???)

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  6. Nem tudom miért vannak egyesek még mindig meglepődve azon, hogy a korszakváltó magyarok már nem képesek ezt a vaskorszaki angolszász marhaságot játszani... :))

    http://sportgeza.hu/futball/2013/09/06/melyebbre_tolt_a_gyors_gol_mint_kellett_volna/

    Talán jobb lett volna trikó... akarom mondani trikolórban fellépni! :)

    (nem a "csapat" vereségén mókázok, hanem tényleg azon, hogy miért kell nekünk erőltetni azt ami nem megy? Inkább vennék el az összes támogatást a focitól és adnák oda a vízi-sportoknak, a gyógyturisztikának, meg a devizahiteleseknek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem készülhetne a magyarok szerepéről úgy általában, korszakváltó szerepükről stb. egy átfogóbb cikk a blogra?

      R.S.

      Törlés
    2. Dehogynem, ha megírod. :))

      (Nehéz ezt a témát szavakba önteni)

      Törlés
    3. S bár nem értek egyet mindenben Kerion bátyánkkal, azért ebben a tekintetben szerintem nagyon eltalálta a lényeget, és szinte minden hsz-ében elő is adja. Attól vagyunk korszakváltók, hogy képesek vagyunk felülemelkedni a 3D problémákon, kilépni a belénk programozott algoritmusokból, reakciókból, és mintákból, melyek eddig sakkban tartottak itt a fátylon innen. És ez tényleg nem a származástól függ, hanem a "lélekminőségtől" és a tudatosságszinttől. Erről még csak beszélgetünk kevesen, ennél is elenyészőbb akik már járnak az úton, de mégis ez az egyedüli életképes ÚT. A Másik az enyészet felé visz.

      Törlés
    4. " ... angolszász marhaságot játszani... :))"

      Fölösleges b@szogatni az angolokat Mazsola, ugyanis az egy viszonylag egyszerű és könnyen tanulható nyelv.

      Ha abból indulunk ki, hogy valamikor - ha nem is mindenhol, de a Föld bizonyos területein, pl. Európában - közös nyelvet
      használtak - a rovásírás ugyanis erősen ebbe az irányba mutat - akkor újkori közös nyelvnek nagyon is megfelelő az angol. Szerintem a latin is egy ilyen jellegű törekvés
      lehetett, vagy az eszperantó.
      Ha ugyanis közös nyelvet használunk, akkor már nem tekintjük egymást idegennek. ...:))) ... vagy nem annyira.

      Ö.T.

      Törlés
    5. Háát... 5 mester, azér ez is elég sokoldalú dolognak tűnik. Monnyuk, személy szerint a ilyen "csinákolt és futtatott" közös érthetőségért nem mindig vagyok ám oda. Aztán, az hogy, egy nyelven hadoválunk közelsenem biztos szorgalmazza/elősegíti a egyesülést (Vagyis, mondhatok én mindenféle dógokat a közös nyelvezeten egyes arcoknak, ha azoknak sehogysenem megy bele a fejibe a közölt informácijó). Ámbátor... kőmívesék is mindég ilyen irányokat mutogatnak a népeknek. Egy ország, egy nyelv, egy hatalom, egy... emegafene az ilyent.

      Törlés
    6. Háát ... akkó csak gondókozzunk együtt Quedra mester ... mer
      hátha nem fog megártani. Ha teszemazt anno kituggyahányezer
      (tízezer vagy százezer ... esetleg millió ) évvel ezelőtt
      a főd-gój-ó aprócska törzsi kútúrákkal be lett népesítve ...
      ahol ugye egy marsi kitelepítést sem lehet teljességge
      kizárni ... és ezek közé a népecskék közé "magasabb"(???) szintrő beledorongójják ezt a "miné több anná jobb" című matematikai programot "civilizáció" címszóval, akkor ugye
      nem nehéz rájönni ... legalábbis egy negyedikes szintje
      elegendő hozzá ... hogy egy bizonyos idő elteltével ezek
      a kultúrák egybe fognak mosódni, és a materializmusba
      dorongolt agyú humanoidok ki fogják nyírogatni egymást ...
      eleinte csak karddal, meg íjjal, asztán ha még növelgetjük
      a tudásukat, akkó ostromgépekkel, meg ágyúval, meg tankokkal ... asztán a fejlődés (tudás) fokozásával ... eljutván az atomkorba ... "littleboyokkal" meg hárpal meg
      a f@sztuggyamivel ... ércsük eszta a "fejlődési" (fejlövési) folyamatot Négyszögletű kolléga úr ???

      Asztán ha netán véletlenül valamelyik műholdas megfigyelő
      rencer egy unalmában köröző dögkeselyűt tévedésből egy
      S-400-asnak azonosít be, akkor ugye má nem lesz idő
      tisztázni a tévedéseket és mindenki rátapos a piros gombra,
      ... asztán azzal be is fejeztük a "fejlődést" egy szószerint TETEMES időre ... hm ????

      Szóval esetleg nem lenne hibás ötlet megkeresni a "közös nevezőt" ... mer valahogy az az érzésem, hogy qurvára nem
      érünk rá. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    7. Hm... közös nevező az láthatóan vagyon még mostan is ebben a kacifántos időpillanatban is. Csak... többféle. Merhogy... van olyan, amit a vezetőset jáccó arcok neveznek közösen, meg van olyan, amit a többi muslinca nevez közösen. Ezeknek a közös nevezéseknek meg, nem azonos a iránya. Vagyishát... tán egyfajta elemei vélhetően hasonlítnak (ha hinni lehet a mindenféle belénk csepegtetett maszl... infóknak). Csak, a odajutás útjával vannak porblémák.

      A'meghogy, ki és mikor fog (ha fog egyátalában) rájatenyerelni a piros gombra... hátugye, sokmindent jelenleg nemigen tudunk változtatni rajta. Hacsaknem... nem sikeredik szétszeretetrezegni a gombnyomkorászási mániás arcokat.

      Törlés
  7. Mazsola, nem mi erőltetjük hanem a hatalom. Ha megkapirgálod egyetlen valódi magyar focista sincsen már. Azért is mert a "profi" sportolók voltaképp kiválasztott "valakik". Azt pedig tudjuk hogy korszakváltáskor a magyarok a senkik. Így aztán nem is alázhatták meg a románok a magyarokat - Magyarországot. Csakis az országfoglalókat és a velük egyívású csicska-sportolóikat. Hazánk már régen "felvásároltatott" és minden pozíciót a zsidó lelki-"minőséget" hordozók töltenek be. Akik egyébként "zsidó származásúak" is. Ez teljesen nyilvánvaló. Az idézőjel csak - a könnyebb érthetőség kedvéért - azért van mert a zsidó titok az hogy nincs is zsidó. De ezt az utca embere még nem érti.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ténykérdés, hogy kik is manapság a "magyar" sportolók, főleg a fociban. Tel-Avivban sem keltenének feltűnést... :)). Ezért nincs ezekben "tűz" amikor arról van szó, hogy inkább "megdöglünk" a pályán, de akkor is megmutatjuk a románoknak... Mit érdekli ez ezeket, csak az, hogy van lé vagy nincs lé? Ha nincs, akkor fusson a k.. anyja.

      Abban nem értünk egyet, hogy "a zsidó titok az, hogy nincs zsidó". Ezt már annyian próbálják elhitetni velünk (könyvet is írtak róla), számomra teljesen nyilvánvaló, hogy van. Ha nem lenne, akkor nem ismerném fel őket, mivel nem volna mit felismerni rajtuk. Pedig ha valamiben, akkor ebben jó vagyok :)).

      Ha már a foci szóba került, sokan nincsenek tisztában azzal, hogy manapság mi a fociban a "business", ezért azt gondolják, hogy egy focicsapat célja a "győzelem". Elárulom, az itthon senkit nem érdekel, meg is látszik az eredményeken. Egy foci egyesület manapság egy "cég". Privát tulajdonosa van, akit semmi más nem érdekel, mint a haszon, szarik ő a játékra... A cél, kinevelni mindig néhány évente legalább egy-egy "tehetséget", akivel aztán lehet "házalni" Európa és világszerte. Egy kis II. osztályú csapat esetén pedig hazai "házalás" folyik az I. osztályú itthoni csapatoknál. Ez olyan, mint hogy ki vesz meg egy Picasso-t vagy bármi "híres" krikszkrakszot azért hogy nézegesse. Azért veszi, mert abban bízik, hogy majd drágábban továbbadhatja. A játékosoknál is így van. Valaki kinevel egy Koman-t vagy egy Dzsudzsák-ot és persze úgy játszatja mindig, hogy a meccseken "alájátszatja" a többiekkel, neki kell passzolni, neki kell biztosítani a gólrúgást, ha ott a pillanat. Egyszóval "hype-olják". Ezzel "házalnak". Aztán eladják, ha sikerül.
      Egy-egy játékost eladnak belföldön néhány 10 milláért, nemzetköziben meg pár milláért de azt már persze euróban. Gondoljuk meg, ha egy csapat elad 2-3 évente 1-1 játékost 5 millió euró körül, ami ugye másfél milliárd bevétel, akkor már érthetőbb a dolog és ez az összeg aprópénz nemzetközi szinten. Ehhez a csapatnak, mint "csapat" semmit nem kell produkálnia, sem itthon, sem nemzetközileg, elég ha csak "létezik". Ehhez jönnek a csapat szponzorok, az adókedvezmények, stb... Jó kis business ez :)). A focista persze ebből egy fillért nem lát, vele csak íratják sorban alá a szerződéseket, hogy hol mennyi ideig kell fociznia, és persze az ő fizetése is emelkedik, de köze sincs a vételi árához. Csak egy árucikk, és mint tudjuk az árucikk nem szokott lelkesedésből csinálni semmit.

      Törlés
    2. Így-így.
      Ez az egész sportra érvényes.
      Ezért nem nézek én már semmilyen forma-1-et, sem semmilyen másik sportot. Köze nincs már ahhoz, amiért indult - a győzzön a jobbik alapelvhez. Érdekes megfigyelni egyébként, hogy a játékosok a klubjaikban sokkal eredményesebben játszanak, mint amikor a szülőhazájuk válogatottjában játszanak. No persze, az ember ott dolgozik ahol fizetést kap, ezeknél az embereknél meg nem éppen a hazaszeretet az elsődleges.

      A fogyasztók, a közönség, a "szurkolók" esetében, akikért ez az egész sport elvileg szólna, azok meg észre sem veszik, hogy mennyire átbasszák őket, mennyire berántották őket ebbe az "illúzió-világba" és hogy mennyire nem ott a pályán dőlnek el a meccsek, futamok, stb. Látszólag itt is megvannak az ellenfelek, az ellencsapatok, de gyanítom, hogy a tulajdonosi szinten, az "Olimposzon" itt is összeérnek a szálak.

      Mondjuk egyet fel lehet sorolni pozitívumként: jobb ha 22 férfi küzd egy pályán, amit 50.000 néző végigizgul, mintha 50.000 katona csapna össze 22 irányító kedvéért. A tesztoszteron "levezetésének" egyik legjobb módja végigüvöltözni egy meccset. Persze ez is az érzelmeinkre ható dolog, szóval nem feltétlenül hasznos, de mégis inkább ez mint egy újabb háború Európának.

      Törlés
    3. A Révai, Lévai neveket viselők nagy valószínűséggel a Lévi törzshöz kötik az eredetüket...
      Manapság gyakran lehet olvasni egy bizonyos Lévairól, kinek Ráhel, Gáspár, Sára... nevű gyermekei beszédesek...Ha már a focit és a "szidóságot" is összkötjük...a mostani nagy Orr-Bán-ságban...

      SZN

      Törlés
    4. Nem kell "ezeknek" semmilyen törzsi kötöttség, felvesznek ezek bármilyen nevet. :)

      Amúgy meg nekem tökmindegy, hogy szefárd, vagy ashkenázi kazár valaki, orosz szidó, amerikai szidó, német szidó, lengyel szidó, magyar szidó - a lényeg sokkal inkább az, hogy fellelhetők e benne az "ismert" jegyek, és most nem feltétlenül a külsőségre utalok. Nekem van olyan egyértelműen szefárd származású ismerősöm - kollégám - akibe sokkal több magyar lélekminőség szorult, mint szidó. A Kárpát-medence öle képes felminősíteni akárkit, aki felveszi az itteni rezgéseket - főleg aki itt született. Ez a hely képes felülírni a származás-mintát.

      Törlés
    5. És természetesen van egyértelműen askenázi származású kollégám is, akiben viszont egy csepp magyar lélek sincs, mert vérgeci, de mégis magyarnak hiszik a többiek. Én nem.

      Törlés
    6. A kazárok v. kazahunok régen, mielőtt el"szidó"sodttak tesók voltak...
      Ezzel csak azt akartam mondani, hogy egyetértek az általad leírtakkal...

      Arvisura:
      "Ogurd fejedelemsége alatt (524-528) még a magyari Gerenna 510-528 között a magyarok néven még egy kettős fejedelemséget alkotott, mivel a magyari és magyarok törzset az Etil kettéválasztotta. A kazahunokkal együtt a Tigris-Mezőten folyótól a nagy szárazság elől menekülő, sok, asszíriai fogságból menekült, szkítával kevert zsidó érkezett. Kesőbb babiloni-pártus keveredésű héber leányaik réven beházasodtak a kazahunokhoz és Ogurd alatt megbontottak a magyarság egységét.

      SZN

      Törlés
    7. A focit a maja labdajáték mintájára hozták létre kőművesék kb. 130 éve - egyfajta békésebb kivitelben - ugyanúgy a megjelenítések és felajánlások céljából. Például az éppen 11 játékos és az 1-től 99-ig terjedő számozás megléte. Vagy éppen egy 9-es játékos 11-esre cserélése a 90-perces időintervallum éppen 66. percében. Megjelenítő szám- és név-misztika az egész. Példának néhány számozott név: Cristiano=Krisztust hordozó /7-es/, Lionel=Oroszlánocska Messi/ás/-10-es, Radamel/El Madar Falcao/Sólyom - 9-es vagy 11-es már nem is tudom stb.
      Askenáz-i =jászkenéz-i, szefárd=szavárd - itt is látszik a görcsös "kazár-zsidó" kötődni akarás a magyarsághoz. Egyébként a zsidók 10 %-át sem jellemzi a sémi eredet és a speciális vallás - amely utóbbival megtörtént a különválásuk a többi embertől anno. Rengeteg olyan zsidó ember van akit nem a rassz-jegyek hanem csak a viselkedés alapján lehet besorolni közéjük. Tehát tiszta sor hogy azt kell nézni - a kiütköző "lélek-minőséget". Az hogy a Teremtés külsőleg is egyre inkább láthatóvá teszi a önző "lelketlen meghasonultságot"/emberhez való "nem-méltó-ságot" az a korszakváltás számlájára írható. Ilyenkor a "másság" kiütközik az arc valamelyik részén. Egyszerűen azért mert Szét/h/-választás van és az embereknek is - miheztartás végett - látniuk kell hogy "milyen is az a másik".

      Kerion

      Törlés
  8. No,feleim.Már látható az ISON (játszunk el a betűkkel) hajnalban a Mars mellett.És minő érdekes,nemrég új év lett valakiknél.
    a.n

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hallottam már erről mostanában. Mit kell tudnunk a feltűnésével kapcsolatban? Lesz valamire hatással? Biztos, máskülönben túl nyugodt telünk lenne :)


      KB

      Törlés
    2. KB, megint elővetted a kis papírodat és a reakcióinkra vagy kíváncsi? :))

      Ne aggódj, lehet, hogy csak a maja naptárat elszámoltuk egy évvel...

      Törlés
    3. Az ISON-ról már volt szó hogy a SION betűjátéka. Ami a Si-ion/szilícium ion megjelenítése - valójában a szilícium-alapú létezésé a C-ion/szén-ion, szén-alapú létezés meghaladásaként. A változások során a szén elég míg a szilícium nem - ezt képletesen és szó szerint is kell érteni. Tehát az ISON/SION az átkristályosodás elérkeztének az idejét jelenti. NovEmber/9-es Ember és DecEmber/10-es Ember "fordulóján" - tehát november végén - december elején. Merthogy akkor ér Föld-közelbe az ?üstökös. Vagyis - spirituálisan a 9-es emberből ekkor 10-es ember lehet. Mivel 10=1 a 10-es/NAP EGYben az 1-es/Plútó is - tehát a Vég és a Kezdet, az Omega és az Alfa EGY-esülve. Ez a 10 és 1 az un. "101-es szülő-szoba" - lásd Neo/One/Noe/Eon Mátrix-át. Tehát az illúzióból való újjászületés, a valódi tudatra való ébredés - tehát végső soron a majdani 11-es ELEVEN-ségre való jutás helyszíne és ideje van megjelenítve.

      Kerion

      Törlés
    4. Mazsola: Nem elemzek én semmit csak kíváncsi vagyok dolgokra. :) De most megnyugtattál, ha elszámoltuk egy évvel, akkor az nagyon szuper idén is lesz miről beszélni :)


      KB

      Törlés
    5. Kerion: Lehet, hogy hülyeséget kérdezek de ennek az üstökösnek az érkezése is befolyásolja a "hatalmak" pl USA és társaik "kapkodását" ami jelenleg zajlik? Gondolok arra, hogy próbálnak minél előbb támadást eszközölni, mindenáron átvinni az akaratukat a pusztításhoz. Mert gondolom ők is tudják, hogy mit jelent eme üstökös érkezése spirituális szinten.


      KB

      Törlés
    6. KB, mit gondolsz Mátyás királyunkkal - amíg élt - miért nem tudtak mit kezdeni 6almas kortársai ? Azért nem tudtak vele mit kezdeni mert nem elég hogy tudta mindazt amit ők még magasabban is "rezgett" - a magasabb szintű szeretet-elvűsége okán. Így aztán a mágikus szakralitást - ami végül is az "uralom" záloga is - összehasonlíthatatlanul magasabb szinten tudta gyakorolni mint mások. Például főként a cseh zsoldosokból álló "fekete sereget" használta fegyveres konfliktusok esetében. "Rezgés-ügyileg" védve a madar-vérvonalakat. Míg mások csak szimplán 6almaskodtak. Még tovább is mehetett volna de akkor - cirka 550 éve - még nem jött el az IDŐ erre. Mindenesetre bizonyos "kapukat" lezárt mielőtt elment, tudván hogy ami jön a gyarmatosításokkal kezdődően - az a vérzivataros vaskor-végi apokaliptikus káosz és zűrzavar lesz. Amikor a hazugság az erény, az igazmondás pedig a bűn.
      Az üstökös, ha egyáltalán arról van szó csak megjelenítő eszköz amit megpróbálnak meglovagolni - mint "vészhozó" objektumot. Ezzel is az a baj mint a 13-assal - valószínű pont az ellenkezője igaz annak amit mondanak. Azokra kell figyelni akik a valóságot jelenítik meg. Mint írtam az "üstökös" elnevezése, meg az érkezése időpontja jelent valamit nem maga az üstökös. Egyesek különben - egyes videókon - éppenséggel 3 "zűrhajót" emlegetnek üstökös helyett.

      Kerion

      Törlés
    7. Na ... ha már megint a betűkkel játszunk ... mi van akkor,
      ha az ISON-t SON+i - nek rakjuk össze ????
      Értelmezhető konstrukció ... vagy dobjuk a szemétbe???

      Ö.T.

      Törlés
  9. az ősz-tél mindig a várakozás üdeje.. ki miképpen várakozik, az más téma.. itt van rögtön a szezon-nyitó szeptember tizenegy.. aztán október1-től (101) az összamerikai áramlekapcs-gyakorlat.. aztán sorba a többiek..

    VálaszTörlés
  10. Amolyan "911-es" usa-segélyhívó-szaga van most a dolgoknak. A paradoxon az hogy éppen a háttér6almista-csicska "gonosz" hívja a segítséget. 9.-én még megy a "szíriuszi-megdolgozás" - 10.-én aztán jön a tv-beszéd az amerikai néphez - 11.-én pedig feltehetően már maga a képviselőházi szavazás.
    3x-os Hermész óta tudjuk hogy amint fent úgy lent - vice-versa. Akkor nézzük csak meg mi lesz "odafönt" 2013 szeptember 9.-én és 11.-én. Könnyű a dolgunk mert - ami lényeges - az az hogy BE-LÉPÉS-ek LESZ-nek. 9.-én a Merkúr a Mérleg csillagképbe lép. 11.-én pedig a Vénusz lép be a Skorpió csillagképbe.
    Tudni kell hogy a Mérleg a Skorpió része - csak utóbb lett külön csillagképpé nyilvánítva. Tehát a "belépés" mindkét esetben a Skorpióba történik.
    A 9-es stációjú Merkúr 88 nap alatt kerüli meg a Napot és 88 csillagkép "üzeneteit közvetítette mint Hermész.
    A 8-as stációjú Vénusz, mivel Est-Hajnal csillag ezért dupla 8-as, azaz 88-as - s így a Merkúrhoz köthető oda-vissza. Aphrodité és Hermész így az ANYA és az ATYA Naprendszerbeli megfelelői - kik mint "88-asok2 EGGYEK is.
    Tehát a Skorpió az akibe belép az Isten-Anya-Atya. A Skorpió az aki megtáltosodik-avatárosodik - FEL-REPÜL. A Skorpió lényegű Mérleg-elő Tu/l/rul jött Nyilas/Kentaur - immár a zsarátnok-álmából Feltámadt Tűz-Madar.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ez azt jelenti, hogy jó esélyem van most a "megtáltosodásra", mivel skorpió vagyok? :)).

      Törlés
    2. Kerion: Nem vagyok őszinte akkor ha azt mondom értem minden szavad amit leírtál, de továbbra is tisztelem a tudásod. Egyet kérnék, hogy gondolj azokra is (pl rám) akiknek kicsit jobban el kell magyarázni ezeket, mert még nem képesek felfogni ezen számok és egyebek konkrét jelentését :)

      Azt látom, hogy Obama mindent megtesz azért, hogy támogatókat szerezzen, ha úgy tetszik vergődve már már komikusan könyörög, hogy támadhasson. Gondolom nekik is fontosak a számjegyek ehhez alkalmazkodnak erre építenek. Így valamelyest ki lehet "számítani" lépéseiket vagy lehetséges szándékukat.


      KB

      Törlés
    3. Bastian, ez nem ilyen egyszerű. Több szempontból sem. Mert vannak a "skorpióban" született 6almas harácsoló- és gyilkoló-gépek is akiknek a mai állás szerint esélyük sincs a "táltosodásra". A "skorpió-lényegűség" belső rezgés-intenzitás-függő - így bárkire jellemző lehet aki "magasan rezeg". Egyébként meg nem tévesztendő össze a csillagjegy a csillagképpel. Mert az előbbi amolyan asztrológusi horoszkópos-megvezetés csupán. Az utóbbi a döntő. Annak az évközi időpontja meg egészen más, mivel a csillagképek a Földről láthatóan nagyon különböző méretűek.
      A Nap a horizonton az egyes csillagképekben nem az asztrológusi beskatulyázott 30-30 napig hanem abszolút eltérő időtartamokig tartózkodik. Így például az született a Skorpió csillagKÉPben/azon csillagzat ALATT a Földön, aki november 19 és december 22 között született. Amikor például a Mérleg csillagképet "megalkották" kivették a pixisből a beavató Kígyótartó csillagképet - amelybe3n a Nap a horizonton egyébként november 11-től december 26.-áig halad. Tehát itt átfedések is vannak - sőt még üresjáratok is. Ez utóbbi akkor van amikor a Nap egyik csillagképben sem halad - csak mellettük, mögöttük vagy előttük sertepertél.
      A másik beavató csillagkép az Orion amit meg akkor vettek ki a zodiákusból amikor a Bikából leválasztották a Kost. Tehát eredetileg is 12 csillagkép alkotta a zodiákust - csak nem egészen a mostaniak. A "beavató csillagképeket" azért szüntették meg régen a papok hogy a tudást/a táltos-beavatás lehetőségét az emberek elől eltitkolják. Egyébként a Hold-naptárat is a "titkosítás" végett szüntették meg.
      A Nyilas csillagképben a Nap december 24-től halad január 10.-éig. Tehát a Skorpióból december 22.-én lép ki majd 24.-én lép be a Nyilasba - miközben a Kígyó-Tartó-ban végig benne halad a Nap az átfedések miatt. Nem semmi ez, mert éppen ekkor van a Téli Nap-Forduló/a Fény úgymond Újjá-Születése. Kőkemény spirituális mágia/szakralitás ez a javából. A Kígyótartó természetesen az Isteni Tudás- és Képesség-hordozó Táltos. A kígyó egyébként is JÓT jelent - tudást, csakra-rendszert, uralmat ecetera. Nem véletlen volt uralkodói jelkép is - akárcsak a sólyom/sas.
      Az égen a Skorpió csillagkép fullánkja a Lesath csillag míg a Nyilas csillagkép nyílhegye a Sagittarius3 csillag. A kettő között van a Tejút-Centrum/Fekete Hasadék ahonnét a Főnix/Tűz-madar kirepül. A Tu/l/rul/a Sas/a Sólyom. És ott is a közelben az Aquila/Sas, de a Déli és az Északi Korona csillagkép is. Mindez természetesen a "földi pokol tüzéből" feltámadt/újjászületett, onnan kirepült "madár-embernek" - a Teremtés Koronájának - a Királlyá/Királynővé válását jelképezi. Legalábbis annak a lehetőségét.

      Kerion

      Törlés
    4. KB, a szakralitás, a mágusság gyakorlása belső rezgés-függő. Tehát nem mindegy hogy ki gyakorolja, mert van akiknél teljesen inproduktív. Azért tudtak eddig 6almon lenni azok akik most is 6almon vannak, mert mások is - jóformán mindenki - hasonlóan alacsony rezgésszinten volt mint ők. Mindenki benne volt az "anyagban" nyakig. És a pórnép még ráadásul a szó, a szám, a képi és egyéb megjelenítő mágiához hozzá sem tudott szagolni - mert el volt zárva tőle. Tehát a 6almon lévők előnye csupán ez volt - a titkos tudás birtoklása. Az alacsony rezgésük miatt a működtetéséhez - mint látnivaló is - nem igazán értettek. Ezért is állunk úgy globálisan ahogy. Mindazonáltal ez is elég volt nekik arra hogy a többi embert simán maguk alá tudják gyűrni. EDDIG. Most teljesen megváltozott minden. A tudás és képességek pandóra szelencéje kinyílt és ráadásul az "Új Emberek" - a szeretetelvűségük okán - még jóval magasabb belső rezgésűek is mint ők. Ezért fog minden viharos gyorsasággal a pozitív irányban megváltozni.

      Kerion

      Törlés
    5. Kedves Kerion! Ez az asztrológiai tudásanyag hol hozzáférhető? Tudsz ajánlani esetleg könyvet vagy honlapot? Engem ez komolyan érdekel, de nem találok forrást. Hogyan keressek rá? Köszönöm szépen. Olivin

      Törlés
    6. Kedves Olivin, az ismert nagy tudású asztrozófus Paksi Zoltánt ajánlom aki oktatta is a régi asztrológiát - azaz az asztrozófiát. Remekül és közérthetően foglalja össze az ősi égi tudást. Az interneten rengeteg youtube-os videója van, például:
      Astrosophia/Asztrozófia - Paksi Zoltán
      Paksi Zoltán - A titkok kertje 1-6 rész
      Paksi Zoltán: Ember az univerzumban, avagy az univerzális ember...
      A www.magyarmessias.eoldal.hu oldalon a "Csillagok" rovatban folytattam eszmecserét erről a témáról egy ideig. Nem csak tudott dolgok hanem un. "csatornázások" is vannak itt. Ugyanezen a honlapon még érdemes az aktuális - most is vezetett - "Minden napra" rovatot is átböngészni. Regisztráció nélkül "kommentelni" is lehet.

      Kerion


      Törlés
    7. A leírtak/hallottak képi megjelenítéséhez egy nagyon jó program (már amit meg lehet jeleníteni...):
      http://www.stellarium.org/
      (Nálam sajnos a win7 valamiért nem szereti, xp-n viszont nincs vele gond.)

      SZN

      Törlés
  11. Obama így meg úgy.. Ne feledjétek hogy van egy másik amerika is, ahol a vijjogva villogó rendőrautó keresztbeáll a nyolcsávos úton megállítva a kocsifolyamot amíg a kacsamama és kiskacsái áttotyognak az úton, meg ahol a bébiteknősöket egyenként, kézenfogva elvezetik az óceánba. Szeretnék én egy olyan Magyarországot ahol lakossági szinten olyan magasfokú állatvédelmi kultúra lenne mint az Usában. Sajnos a mi országunkban olyan szintű az emberi önzés, hogy -ilyen téren- mérföldekkel le vagyunk maradva az amerikai emberektől. Majd ha itthon látható lesz a változás az átlagembereknek az állatokhoz fűződő viszonyában, na majd akkor lesz bizton emelkedés, meg szeretetrezgés, és össznépi lélekminőség. Tudjátok mit mondott Gandhi...
    http://index.hu/kulfold/2013/09/06/tobb_mint_otszaz_bebiteknost_engedtek_a_tengerbe/
    http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/fiokai_utan_halt_a_kacsamama/2340246/
    http://www.youtube.com/watch?v=kK5A83wNzR8

    Komolyan meg bírt hatni ahogy megáll az egész autópálya, és a sok sietős (amerikai) ember megmutatja hogy mitől is EMBER az ember.
    A szegeden sietve-rohanva gázoló (látom magam előtt a karaktert.. meg a vasát), meg a környező érdektelen alakokról meg alkosson mindenki magának véleményt, természetesen le tudnám őke izé azokat húzni a vécén, de nem terhelem ezzel a meseszobát. Mindezt csak azért szúrtam be, mert sorsfordító nap jön, és vigyáznunk kell hogy kiket mire becsülünk, és kiket sajnálunk, avagy kiknek drukkolunk a közeljövőben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. képmutató szentimentalizmus ez csak

      Törlés
    2. Mármint amit írtam? Vagy a tré képminőségű, épp ezért bizonyosan SPONTÁN (sok ilyen van egyébként) felvétel az előzékeny amerikai átlagemberekről? Az állatokon való segítség az képmutatás? Nagyon sokszor teszek ilyet én is, nemrég álltam meg vészvillogóval felszedni egy kidobott kismacskát az útról (stb)! Szerinted ez képmutatás? És kinek az? Aki nem tudja ezt a helyén kezelni, azt sem tudja mi fán terem, ezért őkelmének ez nem egyébb mint színház?!? Vagy lélekminőségnek semmi köze sincs hozzá, hogy az ember hogyan bánik az állatokkal?
      Vagy csak félreértelek és Te is csak azt mondod amit én, hogy az sietős rohanós ÁTGÁZOLÁS a kiszolgáltatott, gyengébb életeken az minden volt csak NEM KÉPMUTATÁS, hanem őszinte belülről jövő megnyilvánulás, másszóval kendőzetlen attitűd? Na melyikre gondoltál?

      Törlés
    3. Azt az egy jó lelkű rendőrt még ne azonosítsuk be az egyesült állatokkal, ha lehetne kérni. :)

      Törlés
    4. Több van ott, hidd el, hemzsegnek a jó példák. Az állatos példák (szerintem) azért voltak jó jelzőlámpák, mert nem a fősodratú média által gyártott, a megrendelt hangulathoz igazított álhírek, hanem spontán megnyilvánulások megörökített dokumentumai. Nem véletlen hogy az állatvédő mozgalmak, sőt INTÉZMÉNYEK, a humanitárius megnyilvánulások lakossági átlagra vetítve amerikában a legerősebbek. Eljöhet még az idő amikor az európai kultúra (nem földrajzilag értem) ott fogja megvívni a szabadságharcát, és közvetve minket is az amerika átlagember kiállása fog megmenteni.
      A ravasz és kegyetlen politikusaik nem véletlenül használták az erőszakos, igazolhatatlan, igazságtalan fegyveres intervencióikra a "humanitárius beavatkozás" fogalmát, mintegy ellopván a (egyáltalán nem hülye) néptől, és a földi lakosságtól a fogalomhoz köthető bizalom utolsó morzsáit is.

      Törlés
    5. "Több van ott, hidd el, hemzsegnek a jó példák."

      Ez minden bizonnyal igaz, márcsak Ö.T. egyensúlya miatt is.:)
      Az árulók legnagyobb gaztette a bizalom( hit) kiírtása az emberekből. Bizalom ( hit) nélkül pedig nem egyesülhet a szellemi az anyagival, mert a csatorna zárva van.

      Lujza


      Törlés
    6. Bocs, tényleg nincs értelme ilyen rövid hozzászólásnak, mert nagyon könnyen félreérthető. Bárcsak lenne időm rendesen kifejteni, mire gondoltam. Remélem, hamarosan.. De semmiképp nem személyeskedtem, hidd el.

      Törlés
    7. Mire rájöttem hogy Olivin vagy:)
      A teknős bölcsőde vízbe terelésében azért van egy kis képmutatás. De nem úgy ahogy az általában értendő. Hogy értendő általában? Ez egy gyártott hír, egy átlagos állatmentésre gyártottak rá egy képet. Például ha a Sárga-tenger partján kínai vagy koreai emberek vezették volna be a kis kiszolgáltatott mini hüllőket a vízbe - nos joggal ráncolhatnánk a szemöldökünk, hogy sokkal életszerűbb lenne ha a levesescsészébe terelnék a kis bagázst. Na de az amerikai tengerparton ez teljesen rendben van, nincs okunk kételkedni az őszinteségükben. Most a képmutatásról is.., persze nem véletlenül hoztam ezt a példát, hiszen a szám, az 500 kis teknős, az jeles szám. A Főnix száma, a tűzben elpusztulás, majd feltámadás szimbóluma. Csak várni akartam egy-két napot míg esetleg kiderül hogy mit szerettek volna LEKÉPEZNI, vagyis képet mutatni. De nem találok párhuzamot. Hacsak azt nem, hogy öles betűkkel hozzák a címekben, hogy amerika népe nem akar újabb háborút, vagyis másszóval békét akar. Mi ez ha nem feltámadás? Fél éve ez még elképzelhetetlen utópia lett volna...
      A két kacsacsalád spontán története pedig úgy szörnyű és úgy nagyszerű ahogy van, nincs mit szépíteni, vagy rontani rajta, én folyton nézem a szimbólumokat nem csak a fősodratú (gyártott ) hírekben, és ezekben a hírekben találtam, olyant amilyent, azzal főzünk amink van.

      Törlés
    8. Sang, az emberek csak emberek, akárhol élnek is. Vannak jó lelkű emberek, és vannak nagyon tudatlan, vagy tudatosan gonosz "emberek". Nincs ez másképp nálunk sem, nincs sok értelme az amerikai néppel (lehet népről beszélni egyáltalán esetükben?) pedálozni, amikor nálunk is ugyanígy vannak a jószándékú átlagemberek, akiket nem látsz a híradóban, és van az irányító közeg, a tudjukkikből. Ja és ráadásul a "rossz" ember is folyamatosan változhat. Például egyik szomszédom igazi maffiózó volt, hű amiket mesél a múltjáról... ha csak a fele igaz... - most viszont egy szerető családapa, aki ha meglát egy békát az úton, gyengéden felveszi, és kirakja az árokba. Kicsit fura látvány is ez egy kigyúrt, tetkós-kopasz "állattól", de a test vagy a múlt mit sem számít akkor, amikor a "magyar lélekminőség" kezd el dominálni valakiben.

      Törlés
    9. Mazsola, tudom hogy ez előfordul, és egyáltalán nem annyira ritka mint a ligeti bálna, mert én is ilyen vagyok, bár nem vagyok tetkós, sem kopasz. Én a csigát amikor éppen átsiet az úton felkapom és bedobom a zöldbe. A kiscicát felszedtem az útról (öt kilós kandúr lett), és más macskamentő akciókban is részt vettem állatvédőkkel. A fiókákat régtől fogva igyekeztem visszatenni a fészekbe. Nálunk az udvarban van békafürdető, egy hatalmas lapos virágcserép alátét tele vízzel, és a békák bizony használják, minden este tele van békával. Szegény kétéltűek hol is találtak volna eddig vizet, amikor majd két hónapig eső sem esett.

      Törlés
  12. A már sokat\sokszor emlegetett másik oldalon már komplett túlélési menetrend és praktika felsorolás zajlik (holnap elvileg ugye jön a szavazás). A kommentek a cikkek mellé és alá a béka valaga alatt vannak. Mindenkitől a félelem/beletörődés és a riogatás olvasható. Megy a paráztatás ezerrel. Azt aláírom, hogy alapjába véve nem árt tisztában lenni az embernek praktikus hasznos dolgokkal, de másrészt nem értem mi szükség van ennyire negatív kommunikációra? Már olyan érzésem van mintha direkt lenne...és zavar, hogy sok ember mennyire negatív erre reagálva. Gyakorlatilag kerek perec le van írva, hogy nincs mit tenni és ennyi volt és jön a nagy terv létrehozása. Én vagyok a hülye, hogy ellenérzéseket kelt ez bennem?


    KB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KB, nekem úgy tűnik SGB Buddha = Posta Imre 2.0

      De ez az én véleményem, nem kell rám hallgatni. Mindenki úgy retteg ahogy jól esik neki.

      Túlélési praktikák: biztos nem hülyeség, ám én inkább amondó vagyok, hogy az eszközök állandó beszerzése helyett a tudás és a kreativitás legyen meg a fejben, valamint az, hogy felismerjük:
      GOND = GONDOLKODNIVALÓ
      ...és akkor kialakul a "lesz ahogy lesz, megoldjuk" állapota az embernek. :)
      Ettől még persze nem árt dinamós lámpa, svájci bicska, meg némi száraz élelem a készleten, biztos ami biztos. :))

      Törlés
    2. Mazsola: Postával az a legnagyobb gondom, hogy nagyon ellenséges egy bizonyos kör felé. Harcias társaság ír oda ami nem szimpi. Ott érzem kissé a lelki dolgok hiányát ahogy SGBB esetében is. Csak tudnám mi az a titkos csatorna ahonnan hozzájut ilyen infókhoz? Vajon az a csatorna nem fél, hogy Ő közli ezeket? Sugalmazása szerint elkerülhetetlen a dolog nincs mit tenni készülj a túlélésre (ő már készen áll). Megnyugtató köszönöm. A baj az, hogy sok ember nem tud tartalékolni, mert leköti a mindennapok valós túlélése ami már valóság. Páran megmondják a véleményüket neki, de valahogy mindig rá van fogva ezekre az emberekre, hogy nem gondolkodnak előre és majd meglátják lesz böjtje a dolognak. Ők a hülyék.


      KB

      Törlés
    3. Sang, ezt az usa-seggnyalást be kéne már fejezni mert akarva-akaratlanul is nem a "kiskacsák" hanem mindig Hirosima-Nagaszaki, a bölény-lelövéses őslakosság-irtás, a rabszolgaság, a kezdettől fogva állandó háborúskodás, a területrablások, a világcsendőrség, meg az illumináti jut az usáról az ember eszébe: a 2x888=1776 május 1 és július 4. Meg a cukornád-ültetvényes rabszolgatartó apuci Jefferson "államalapító-atya" fiacskája hogy a többi gazemberről napjainkig már ne is beszéljünk. Elég szomorú az hogy a bevándorlók mindezt nem csak eltűrték hanem még részt is vettek benne az elmúlt 237 évben. Lelkük rajta.
      Egyébként megsúgom hogy a Kárpát medence legmélyebb pontja éppen Szeged, mint a valódi magyarság/madárság bölcsője - a legszakrálisabb hely az egész Földön. Nagyságrendekkel felette áll minden más helynek - hiszen ez a Földi Újjá-Teremtés, ha úgy tetszik ISTENI helyszíne. Ez annak ellenére így van hogy itt is még az idegen 6alom-bitorlók és csicskáik vannak pozí-cion-ban. Még Egy-Szer kénytelen vagyok elmondani hogy Szeged szakrális uralkodónk IV. Béla látomásos-felajánlása óta a BÁRÁNY VÁROSA. Ahol a Bárány a jobb lábával/jobb agyféltekéjével - azaz a 3. Szem-Szent Grál adta tudással és képességekkel - a JÓRA LÉP. Ezt még a kőművesek is tudják és elismerik - például a város címerében is - annak ellenére hogy félnek is TŐLE rendesen. Ezért nyomatják a szörnyűséges jóslataikat - Teknőkaparó/Nyirkai - hogy itt lesz a végső armageddonos vérfürdő is meg egyéb szörnyűségek. Ők ugyanis Krisztus helyett az Antikrisztust várják de nagyon. Vár6ják amíg csak bele nem őszülnek - mert az már nem jön el hiába is szuggerálják az "éterbe".

      Kerion

      Törlés
    4. KB, Postával már 2009-ben Bösztörpusztán sem stimmelt valami - amikor ott láttuk egy sátorban előadni egy csomó ember előtt. Elég volt belőle néhány perc. Egyébként ő "valaki" - Moszkvában végzett pszichomókus, katonaságnál volt mielőtt ál-kirúgták vagy ál-eltanácsolták mint a később Jóbikos Pörzsét vagy az Álmos tv-s Kubinyit. Könyvei jelentek meg, többször szerepelt az Echón ecetera. A blogját voltaképp sosem macerálták, néha berendelték egyszer házkutattak nála a látszat kedvéért. Pedig rendesen ment a zsidózás - még jobban mint a kurucnál-hunhirnél - ráadásul teljesen abnormális vagdalkozó módon és főként az ő részéről mind a mai napig. A szerepe az lehetett hogy lefedjen egy szegmenst - mégpedig az úgymond fegyveres ellenmenetelét. Amikor ez már nem ment akkor kezdett el spiri módon ál-titokzatoskodni hogy a követőit meg tudja tartani. Jellemző hogy a kommentelők okosabbjai már mind otthagyták. Szelei Magdi, Bácsfy Diána/Avatara is hasonló szerepeket játszik, ugyanígy a hun-tv-sek akiken még az is látszik hogy mennyire nem magyarok akár bő gatyában vannak vagy anélkül. Persze vég nélkül lehetne sorolni az ál-"nemzeti-vágtázó" forradalmi vagy kevésbé forradalmi szervezeteket akár Káslerrel, akár Éliással és hasonlókkal az élen. Fából nem lesz vaskarika - zsidó lélek-minőségűből magyar táltos. Ez evidens.

      Kerion

      Törlés
    5. Most olvastam én is! Mivel oda nem lehet reg. nélkül írni, ide jöttem, hogy kommentezzem, hátha itt is szó esik róla.
      És lám: ja.
      Valami ma nagyon leesett. Ezt írja:

      "Az a bizonyos Rejtett Kéz interjú nincs már annyira előtérben nálam (bár ismerem), az az igazság. Főleg a napi események tükrében amióta megismertem egy valódi rejtett kezet,aki benne van a döntésekben. Nem hiszem, hogy a két személy azonos lenne, de ezt még soha nem kérdeztem meg tőle.
      Amikor azt írom, hogy késésben vannak, ez azért van, mert Ő ezt így mondja, és amikor elkezdtem ezekről írni, már voltak dolgok, amiket pont azért írtam meg, mert azt a döntést hozták meg vagy tudható volt, hogy az lesz. De mivel egyéb tényezők az időbe bekavarhatnak, így kisebb-nagyobb csúszások előfordulhatnak."

      Annnyááám!
      Van egy rejtettkezes kontaktja? EENNNNYYII??!
      És azt írja meg nekünk, amit ő "lead" neki infót?
      "Ezek" természetükből adódóan HAZUDNAK!
      :-D
      P.

      Törlés
    6. Kerion : ""Sang, ezt az usa-seggnyalást be kéne már fejezni"" Én azért tartózkodnék olyan megnyilvánulástól hogy (pl) Neked itt bármit is be kéne fejezni.
      Mi nem érthető azon hogy az amerikaiakat nem kell egy kalap alá venni Obamával, Bush-sal, a vezérkarukkal, a fegyvergyárosaikkal, és az ezeket kiszolgáló, folyton kellemetlen helyzetet teremtő politikusaikkal.
      Az Illuminati székhelye nem az Usában van, de ha mégis van ott egy erős szárny, akkor sincs semmi köze a néphez, sem viszont. Sőt, még az sem biztos az Illuminati egyáltalán létezik, s ha igen, akkor mumus-e vagy sem.
      Bölényvadászat... bahh..+, kishazánkban kiirtották a Farkast írmagostul.
      Hiroshima-Nagaszaki, na ehhez megint semmi köze a lakosságnak, másrészt Fukushima -melyhez szintén semmi köze a japán lakosságnak- már jóval túlnőtt ezen, és még tovább dagad, és emlékeztetnélek rá hogy egy MAGÁNCÉG kavarta ott a trutyit, tehát pár magánember Japánban megtűrt mutyija hozhatja a nagy bajt a világra.
      Rabszolgaság... jó régen eltörölték, viszont hazánkban bevezették a (egyelőre nem kötelező) közmunka intézményét, amely nem valami múltbéli rossz emlék, hanem -a- tapintható rabszolga valóság.
      Őslakosok kiirtása? Biztosan úgy volt? Tán az amerikai néplelket nem terhelhetik hamis történelmi múlttal? Vagy az csak magyar kiváltság? Biztosan voltak egyes rossz emberek akik kapzsiságból területi vitákba keveredtek az indiánokkal, és öltek, de az indiánok sem voltak bárányok. De igaz lehet a tömeges népirtás, voltak ott egyáltalán tömegek? Egy nem termeléssel foglalkozó, vadászattal-halászattal foglalkozó életmódnál egyáltalán beszélhetünk tömegekről? Honnan tudod hogy ez nem egy kártya, amit majd alkalomadtán elővehetnek, és majd még hangosabban rákenik a népre, hogy a más népek fogékony rétegét (pl Téged) megfoghassanak vele, hogy ha az lesz az egyetemes cél hogy majd fordulván a történelem kereke, akkor épp az amerikaikat kell majd (még jobban) gyűlölni?!?

      Törlés
    7. Mit nem lehet azon érteni hogy nem nekünk magyaroknak van szükségünk az amerikaikra hanem nekik van szükségük ránk. Ők tanulhatnak tőlünk és nem mi tőlük. A kárpát medencei magyarok a korszak-váltók és nem mások. Tehát nem csak hogy kár hanem még ráadásul iszonyú tévedés is a 2 észak-amerikai irtózatos méretű állam-tákolmányt és az ottani országfoglakókat reklámozni a számunkra - mint felsőbbrendűeket. Egyébként olyan hogy amerikai nép nincs. Csak oda bevándorlók és azok leszármazottai vannak akik aztán elbitorolták az ott lakó indián ősök földjét. A bölényeket nem a húsukért és a bőrükért, hanem célzatosan azért irtották ki millió szám a telepesek hogy az indiánok éhen haljanak. Ez bizonyított. Aki pedig közülük legyengülten még életben maradt azt meg elvitték az úgy lehet szintúgy célzatosan behurcolt és elterjesztett fertőző betegségek. A majdnem teljesen kihalt eredetileg 20 millió észak-amerikai indián már tömeg. Mindennek egy 10 éves gyerek is utánanézhet az interneten.
      Egyébként mióta kötelessége egy bennszülöttnek egy vele minden szempontból kegyetlen hódító seggét nyalnia ? Nincs ilyen Isteni Törvény. A gonosz ellen mindig is lehetett, sőt kötelező volt védekezni. Amikor ez csődöt mondott lépett életbe a túlélés törvénye. Itt kőkemény tények vannak. Akkor most számoljuk már össze hogy hány afrikai rabszolgát fuvarozott a magyar a gyapot és egyéb ültetvényeire, hogy hány indiánt tett is el láb alól hogy megkaparinthassa az élet-területét. Hogy hány atombombát dobott le, hányszor szőnyegbombázott és vetett be vegyi fegyvert/napalmot, voltaképp összesen hány idegen ország lakosságát terrorizálta katonaként ecetera.
      Senki sem gyűlöli az "amerikaikat" - de az tény hogy van mit karmikusan tanulniuk - a valódi magyaroktól.

      Kerion

      Törlés
    8. "Tán az amerikai néplelket nem terhelhetik hamis történelmi múlttal?"

      De bizony terhelik is, Sang kolléga. Ugyanúgy, mint a többi másikat. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    9. Ö.T. mester, ahogy néztem megvan az igyekvés hogy minden nagy, vagy nagyra érdemes népre ragasszanak valami rémes bélyeget.
      Amely népre pedig nem sikerül, nos azt betokozzák az új bélyeg alá : fogyasztó, pazarló, üvegház-gázt okádó szénszörny. Bajt hoz a Földre, és le vele!

      Én is ilyen vagyok, a rendszerváltás elmúlt húszegynéhány évében már a harmadik hűtőt, és a negyedik mosógépet fogyasszuk. Én tehetek róla? NEM. Belehajszolnak, szénrémet képeznek belőlem, egy karbonterroristát. Pedig csak az irányított, vagy gyorsított elavulás című ipari összeesküvés áldozata vagyok. Egyben áldozat, és földre veszélyes fogyasztó!
      Pedig lehet gyártani olyan mosógépet és hűtőt ami évtizedekig bírja, és ha el is romlik, szerelhető. Ilyen volt az anyukám energomat mosógépe, húsz évig bírta, és még akár tovább is ha lett volna szerelő aki hajlandó(!) lett volna megszerelni! De nem volt, venni kellett újat, és azóta még párat neki is, nekünk is. De nem csak múlt időből van jó példa, itt van mindjárt a tartalék hűtőnk, egy 3*-os Lehel. Annyi a baja hogy a mágneses ajtótömítése tönkrement, megette az idő, az ajtaját úgy kell betámasztani. Ez a gép több mint 30 éves, és hűt, sőt még fagyaszt is. Amikor elromlik a rencerváltás utáni épp aktuális új és dizájnos hűtőnk, és a szerelő kimondja a verdiktet: javíthatatlan, kidobandó, lom! Na, amíg nincs új, addig szuperál a betámasztós régi. Mert lehetne tartós fogyasztási cikket gyártani, ha kellene, de nem kell. Mert helyette inkább bűnös lélek kell, az örök kárhozat.
      Kicsit dagályos voltam, azt szerettem volna e kerülő példával bemutatni, hogy mit tehet róla az átlag amerikai állampolgár, ha belehajszolják egy kétes jelenbe, vagy egy dicstelen múltba, ahogy mit tehetek én is, mint kiszolgáltatott -fogyasztó- ha folyton-folyvást belehajszolnak a fogyasztásba, már ha hűteni és mosni szeretnék, melyek ugye nem nagy dolgok..

      Törlés
    10. Kerion! Ez a ""Mindennek egy 10 éves gyerek is utánanézhet az interneten."" kijelentés nem jó példa. Egyrészt azért mert rossz ízű, és lesajnáló az ide írogató olvasótársadra nézve, másrészt pedig érvként kissé gyenge.
      Nagyon sok mindent el tud olvasni egy tíz éves gyerek a neten, olvashat például darwinizmusról, mint elfogadott dogmáról. Vagy olvashat a finnugorizmusról, vagy a példánknál maradva nem is egy, milliókban kifejezett népirtásról. Szóval ami a neten van, és utánanézhető, és akár még akadémikus tan is egyben, azért koránt sem biztos hogy mindegyik úgy is történt ahogyan az le van jegyezve..

      Törlés
    11. Asszem, magam is sokat vicsorogtam nemegyszer ezen e trükkösen megalkotott "három-öt év után dobjad ki" okosságon. Anno, ugye móccerváltozás előtt, vót nekünk a Orosz Anyácskától szépen átkötött cocializmusunk (ahun persze egyesek ugyanúgy harácsoltak, mint manapság - csak tán nem olyan feltűnően -, meg vótak a egyenlők közt egyenlőbbek). S cserébe nem sok választékunk, meg kevéske csicsánk. De ott/akkó ha a ember megvett valamit az nagy eséllyel elzörgött húsz-harminc esztendeig. Vagy tovább is.
      Cserébe a nagy Nyugatos kapitalizmusos versenyzős helyzetben van mindenféle csicsánk, amit gyárilag kidobhatsz egy-két év után - mer úgyse húzza tovább (csak esetleg sufnituninggal... ha értel hozzája).
      De... ha berzenkedel, jól rád ragasszák a bélyegt rögtön, hogy "akadályozod a fejlődést", "mekkora gazdasági válságot okozol, mer sok emberkét kirugdosnak, ha nem vásárolsz", meg... ilyenek.

      Ez viszont kissé unalmas. Meg még nem is hatékony. S főleg nem biztosít nyugis életvitelt.

      Törlés
    12. Hát igen, amíg a gyártók ellenérdekeltek veled szemben, addig nem csoda, hogy nincs tartós termék. Ha meg Te lennél oly merész és csinálnál egy Tartós Termékgyártó Zrt (TT Zrt :) akkor rövid időn belül tartósítva lennél.
      Egyébként meg a sufnituning se ér lószart se, mert az alapanyagok vannak annyira végletekig kispórolva, levékonyítva hogy amiatt megy tönkre nagyon hamar a "hi-fi cucc".

      Törlés
    13. Mindenki önmagáért felelős. Nem azért született le a Földre senki hogy más járja végig az útját helyette, vagy hogy más felelősségével takarózzon. Minden egyes amerikai felelős azért hogy önmagát átmentendő meg tud-e, meg fog-e "táltosodni", és ha igen akkor mikor. Ugyanúgy mint minden magyar is. Azt meg nyilván látni fogjuk hogy ez az úgymond "nagy nemzetek" tagjainak fog-e menni vagy a lesajnált és lekicsinyelt valódi magyarnak fog-e menni. A majd mindenki számára látnivaló tények döntenek arról hogy ki táltosodott meg először. Ki az AB/B/A - ONE of us - "who waiting for o'clock". Ekkor már az is nyilvánvaló lesz hogy az elsődleges, de a másodlagos valódi magyar táltos-avatár is voltaképpen MÁSOKÉRT VAN - a "lemaradtakért" teszi a dolgát.

      Kerion

      Törlés
    14. ""akkor rövid időn belül tartósítva lennél."" ez jó:)
      Találtam egy jó kis oldalt, akinek van ideje nézze át http://hirmagazin.sulinet.hu/hu/tudomany/sivatagi-hutoszekreny
      Ezt pedig Indiában gyártják, nincs benne mozgó alkatrész, az élettartama valszeg vetekszik egy vasorrú bábáéval: http://www.mitticool.in/upload/photo_upload/MittiCool-Refrigerator.gif
      " mer sok emberkét kirugdosnak, ha nem vásárolsz" erre nem is gondoltam, tehát vagy karbonszörny vagyok, vagy felelőtlen nemvásárló, hát nem könnyű megfelelni.
      Ha már "Orosz Anyácska", a nagyiéktól még megmaradt egy régi Szaratov adszorpciós hűtő, (félretettem keltetőnek) tele van minden kacattal. Na a tegnapi téma folytán ma kíváncsi voltam vajon hűt-e még... és láss csodát, bedugtam a delejbe és kis idő múltán elkezdett hűteni. De van egy 30-40(?) éves oro szovjet fúróm, még működik, tartaléknak használom akkor amikor az egyik új már elromlott de még nincs újabb új. Hogy minek akkor új, meg újabb és még újabb? Mert szegény ruszki gép csak előre hajt, és a tokmánya is megállt a 9 mm-nél. Sőt, szintén a nagyszülőktől maradt, évtizedek óta a mai napig be van dugva és működik egy zöld (ledes?) világító kijelzős asztali digitális óra. Szóval lehet-ne tartós cikket gyártani, és az emberek meg mehetnének a robot helyett haza a minap felemlegetett állandó alapjövedelemmel, vagy aki többre vágyna az mehetne minőséget gyártó üzembe, minőségi fizetésért. Mert amint lenne az embereknek állandó alapjövedelme, elmúlna munkakényszer hatása, és egyszer s mindenkorra bealkonyulna a bóvligyáraknak, és bóvli pótcselekvő "munkahelyeknek".

      Törlés
    15. Kifelejtettem, többen említettétek a "rejtett kéz" fogalmát. Gondolom figyeltek a világra, mert szeptember 14-re meghirdették a szedd a szemetet mozgalmas napot, még pedig a "vedd fel a kesztyűt" felhívó jelmondattal. Ugye tudjátok, 14 -> 7+7, a kesztyű pedig mi mást is csinál a kézzel ha nem elrejti...

      Törlés
    16. "Pedig lehet gyártani olyan mosógépet és hűtőt ami évtizedekig bírja ..."

      Bizony lehetne Sang kolléga, csak az a helyzet, hogy a szándékosan felgyorsított amortizációval több pénzt lehet
      keresni ... mert teszemazt a 30 évig működő hűtőszekrényt
      (vagy bármi technikai kütyüt) 30 évben csak egyszer lehet eladni ... míg ha 5 év alatt feldobja a pacskert, akkor
      30 éves intervallumban 6-szor perkálod le a lóvét ugyanazért,
      és akkor nagyobb hasznot csináltál, mint derék fogyasztó.

      És akkor a sok köcsög még környezetvédelemről ugat ... ami
      persze kizárólag a fogyasztó hibája ... mert túl sokat lélegzik.

      Ez nem más, mint egy értelmetlen - kizárólag érdeken alapuló - önmegsemmisítésbe torkolló matematikai modell,
      értelmetlen robotoknak.

      Ö.T.

      Törlés
  13. Hoppá, hoppá! A New Age is kezd düledezni.:)

    "Miért nem vagyok többet Fénymunkás" bejegyzés ma még a lap alján.

    http://felemelkedes.paranormal.hu/viewtopic.php?f=2&t=7&start=150

    Lujza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No ez nem semmi. Azt tudtam, hogy csapdában vagyunk, de hogy ennyire... :)

      "Egy hatalmas multidimenziós "összeesküvés" zajlik ezen a bolygón, ami energiát szív el tőlünk azáltal, hogy a polaritás egyik végébe, vagy a másikba tol bennünket. Bárki, aki arra sarkall, hogy válassz oldalt, még nem ébredt rá arra a tényre, hogy mindkét oldal ugyanannak az éremnek a két fele, annak az éremnek, amelyet a korrupt istenfő irányít."

      "...az Isteni Fény nem irányít, nem manipulál, nem fontoskodik és nem ítélkezik semmilyen módon. A Végtelen Forrás NEM erőltet rád semmilyen sémát, helyette támogatja azt a küldetést, amit választottál,"

      Szép lényeglátás, tetszik. Shaula írásához is igazodik, ahol kifejti, hogy egy virtuális zabáltatás folyik egy virtuális asztalnál, csak miközben zabálunk észre se vesszük, hogy nyírnak. Ez a "Fénymunkás" kifejezés egyébként már a legelső pillanattól ellenszenves volt nekem. Mint ahogy az is, ahogy egymással szembeállítják a polaritást. Ezen tényleg csak felülemelkedni lehet, meghaladni ezt a szintet.

      Törlés
    2. Hát... ezér erős a gyanum, hogy itten egész helyre kis kelepcét ácsoltak a srácok nekünk. Merugye lehet mindenféle ódalakat választani, meg ezeket jól kikerülni, de... akkó a embernek gyereke csak egy jódarabig ácsorog és vakargassa a fejit. És egészséges mértékben kételkedni kezd. Mindenféle kapott infóban. Ésugye... ez is van olyan király trükk, mint a fényeskedős, meg setét oldal maszlagjai. Lényeg, hogy nehogymán a energiatároló elsétáljon.
      (Ezé vótak nekem mindig mindenféle bajaim a ilyen-olyan ódali nagy felmagasztalós, meg megmagyarázós okosságokkal. Persze... a market-ing nemcsak a üzleti életben használt trükközés.)
      Mi több... ha jobban belegondolok, nem biztos sok fickó képes térben gondolkodni ezen a fődgolyóbison. Tehát nem csak azt kéne a népeknek átallátni, hogy a dualitás egy csini kis vászon, hanem hogy még pár réteg pokrócot ráhajingásztak a fejünkre a Rencerurak. S hogy tök fasza legyen nekünk, még jól meg is pörgettek mindőnket. Egyenkint. Nehogymán sikeregyen kikecmeregni ebbő a csimbókból.

      Törlés
    3. Hm... hamán így belegyöttem a írogatásba...
      Ha kicsinyt továbbfonom a fentebbi elgondolásom, akkó... igen ganaj egy húzás a Rencerurak résziről, hogy időnként pár arcnak meglebegtetik a fátyolját (vagy a Teremtő/Forrás/Isten tud bejuttatni bár lehetőséget) és mutatnak egy "kiutat". (Ami persze lehet tényleges kiút is ugyebár. Csak ez olyasmi lehet, mint a... "jogod az van hozzá, csak lehetőséged nincs" vonal.)
      Aztán a figurák kéjesen kacarásznak a muslincák teperésén, hogy elérjék a mutatott képet.
      Nopersze... megeshetik néha, hogy minden összegyön, és egy-egy muslincának sikerül lelécelni. Ám az ilyesmit jól kitörlik, elhallgassák/maszatolják. Már... miután sikerült a tényt feldolgozniuk, hogy a "szépen kigondolt kelepcéjük" a ujjacskájukat csapta oda.
      Erre mégjobban teperni kezdenek, amire a muslincák is mégjobban tepernek, amire mégjobban... ésígytovább, ésígytovább...

      Törlés
    4. Fonjad csak az elgondolásid drága barátom, fonjad tovább, mert igen érdekes ám az itt jelenlévő egybegyűlteknek.

      Törlés
    5. Quedra, a valaki vagy valami ellen való menetel semmire sem jó. Felesleges és pótolhatatlan energia-pocsékolás. Egyébként meg önMAGad ellen mész mert BENNED VAN az ami nem tetszik neked. Még az Isteni Teremtő Erő is. Az utat nem úgy lehet megtalálni hozzá ahogyan próbálgatod. Bár lehet hogy még vannak "kötelező köreid" amiket le kell tudnod. Mindezt abszolút jóindulatból mondom.

      Kerion

      Törlés
    6. Hát ja, Kerion mester. Monták mán ezt jópáran. (S mivel azok a hangok, amik kívülről gyönnek azokat is én dumálom, csak egy másik én száján keresztül...)
      Hátugye... lehetnek hiányosságaim, meg le nem szaladgált köreim. Ezt nem is szokom vitatni.
      Csakugye... a emberke időnként megunya cígelni a "keresztjit", oszt telemegy a feje mindenféle "helybetoporgós" elgondolásokkal. Persze... eztet is átal kell élni/megtapasztalni, aztán letenni és csoszogni tovább. Ez ilyen. (De mivel, emberkék vagyunk húsruciban, így időnként köll kicsit vicsorogni is, meg siránkozni. Mer az ilyesmi csökkenti a feszültséget, és a adott arc nem hajingálja be a törölközőt idő előtt.)

      Törlés
  14. Úgy gondolod, érzed, tudod... Ö.T.-i, hogy a Marsról jöttek azok, akik "civilizálták" a földi embert, s most ismét vissza akarnak ( lagalábbis egy részük)oda menni?

    Lujza

    ( Talán most jó helyre sikerült feltenni:)))
    A másikat kéretik Mazsitól törölni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvesztem a válaszokban.:)!!!

      Lujza

      Törlés
    2. Szerintem azok is ráb@sztak a tudással, Lujza néném,
      ugyanúgy mint az itteni civilizáció.

      Ö.T.

      Törlés
  15. KB, be ne dőlj ennek a ál-Buddhának. Az az oldal egy tipikus háttér6almista félelemkeltő blog. Minden bejegyzésében a "beszarást" szuggerálja. Ne feledjük: a fél-elem az ami mindenképp elkerülendő - mert akkor nuku "feltámadás". Csak levesbe-menetel van - ami természetesen a 6almi cél. Főként a megtáltosodni képes magyarok esetében - akik a kőműves 6alom fejére nőhetnek mint azt könnyűszerrel überelők. Most is olyanokat ír hogy semmit sem tehetünk mert a 6alom már mindent elrendezett és különben is örök rabszolgaságra vagyunk ítélve. Blablabla. Egyébként az elmúlt 4 napban valamiért blokkolta ez az alak a blogját - egyetlen bejegyzés, komment sem volt.
    Az előző bejegyzésében meg Obama háborús kijelentését sulykolta mint megmásíthatatlan verdiktet. Ilyet csak egy akarva-akaratlan is elkötelezett masonic-illumináti tag vagy csicska tesz. Állítólag azt is tudja - ezt írta - hogy az általa lefixált 3. világégés után már nem a kőbe vésett 500 millió hanem 1 milliárd ember lesz, lehet a túlélő. Na erre "varrjon gombot" aki tud - mert ez már "bennfentesség"..
    Természetesen semmit sem kell bespájzolni, félretenni mert az nem old meg semmit, nem véd meg semmitől - csakis és kizárólag a jövőtől való félelmet növeli. Hiszen mindig az eljövendő "apokalipszis" jut majd róla az eszünkbe. Egyes egyedül a szeretetelvűség útján való átalakulás/belső rezgés-emelkedés menthet meg. Mert akkor jön meg a tudás és a képesség arra hogy az ember mindent túléljen. Úgy lettünk TEREMTVE hogy 13 ezer évente - ugyanabban a testünkben feltámadva - átéljünk egy "sötétséget". Ez van most. A "valakiság" helyett - amennyire csak lehet kilépve a mókuskerékből - a "senkiség" az ami üdvözítő - nyug-alom-mal, tür-elem-mel, szer-etet-tel és szer-elem-mel "fűszerezve".
    Hamarosan példa lesz arra hogy ezt az utat érdemes követni. Akkor pedig a félelemkeltők végleg elmehetnek a sunyiba.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szó se róla tényleg jó lenne már egy példát látni, hogy ez az út nem eredménytelen. Mert addig csak beszélgetünk róla...

      Törlés
    2. Kerion: Látom képben vagy az oldallal kapcsolatban. Igen most újabb 500 millió ember kapott "letelepedési" engedélyt. Biztos utánaszámoltak és kevés lesz az 500, akkor lehet új táblát is készítenek? Írtam Mazsolának is az imént, hogy kíváncsi lennék honnan jönnek ezek az infók neki milyen csatornáról kapja? Meg, hogy ha ilyen elvileg szuper titkos infók jönnek, akkor a forrás nem fél, hogy ezeket megosztja?
      Az embereket letargiába taszítják azok a cikkek amik elvileg segítségül szolgálnak a "szóltam előre" stílusban íródva. A beletörődéssel el lehet venni az emberek hitét, bizakodását. Beállna a sorba lehajtott fejjel és mennek előre, mert nincs más megoldás...Naiv leszek, de nem tudom elhinni, hogy valaki ezt ezeket a híreket merő rosszindulatból vagy bármi más okból terjeszti egy blogon?


      KB

      Törlés
    3. KB
      Nekem mindig a nomád népek jutnak az eszembe, ha ilyeneket olvasok. Ők eleve arra születtek, hogy túléljenek, és ez engem csodálattal tölt el. Mi itt nomáddá tudunk válni, mert a lehetőségeink jobbak, mint pld a tibetieké, vagy az eszkimóké.

      12 éves

      Törlés
    4. Igen a nomád népek csodálatos összhangban élnek a természettel mindent tudnak amire szükségük van nem többet.
      De biztos, hogy 1% félelem nincs bennük, nem úgy mint a civilizált társadalomban élőkben.


      KB

      Törlés
    5. Nekem az a véleményem, hogy a jövő a "minimalistáké". Akiknek "kvázi" nincsen semmijük, ami azért nem koldust jelent, de egy egészen ki lakáson (tehermentesen) kívül semmi megfoghatóval. A lényeg ugyanis az, hogy nem önellátónak kell lenni, ami valójában manapság lehetetlen, hiszen már a vizek is olyan szinten el vannak szennyezve, hogy ihatatlanok a természetben vagy ha nagyon le kell értük fúrni, arra nem adnak engedélyt, aki illegálisan fúr annak meg mindenét elveszik, mivel sok milliós büntetések vannak és akkor még csak a vízről beszéltem. Lehet persze egy kis háztájival "rásegíteni" a közellátásra, de azzal is csak addig amíg be nem tiltják, az Agenda 21 többek között erről is szól, egyre több országban korlátozzák és egyre több helyen szó szerint büntetik a konyhakert tartást, ide is el fog érni, hiszen ma már itthon is be kell jelenteni ha valaki otthon akar termelni (jó most átmenetileg felvitték a bejelentési határt 1ha-nál nagyobb területre, az elementáris felháborodás miatt, de ami késik nem múlik).

      Tehát arra kell berendezkedni, hogy az igényeket minimalizálni kell és akkor megnő az esély a túlélésre. Minimális lakás - minimális rezsi. Kocsi minek? Utazni (nyaralni) minek? Divatos ruha minek? Stb... Csak a minimál kaja (de természetes, organikus) és a minimál rezsi. Ha lesz ingatlanadó (lesz), akkor az is minimális lesz. Gondoljuk meg, akinek ma nagy lakása van és éppen csak még fenn tudja tartani, ha nem szabadul meg tőle a közeljövő néhány évben, óriásit fog szívni, mert nem fogja tudni fizetni az ingatlanadót (kommunális, mindegy minek hívják) és akkor már eladni sem tudja, csak fillérekért, mert kinek kell majd a nagy adójú ingatlan...
      Tehát mindent minimalizálni, minimalizálni... Ez nem azt jelenti, hogy aszkétaként kell élni, csak át kell alakítani a most fontosnak tűnő igényeket, vágyakat másra. Aki nem ezt teszi, az óriási kínokat fog megélni a következő évtizedekben, amikor mindent el fog veszíteni. Aki hamarabb lép ebben, az fog jobban járni, persze hiába mondom annak aki még több ingatlan után fizet hiteltörlesztést, autótörlesztést, egyre bizonytalanabbak a bevételei, de azért külföldi nyaralás, hedonizálás folyik ezerrel, képtelenek önként lemondani erről, de majd az élet megteszi helyettük, igaz, mindent el fognak veszíteni, amíg ma még sok mindent menthetnének.

      Egyre inkább terjed ez és nem csak a "geddonisták" körében, hanem még a "liberális" gondolkodók esettében is, mert rájöttek, ha sok minden van, akkor sok az aggódás és akinek tulajdonképpen semmije sincs, az nincs miért aggódjon, és azzal sok mindent nem tudnak kezdeni, megölni meg minek, annak sincs haszna.

      Tele van a net ilyenekkel:
      http://www.becomingminimalist.com/

      Törlés
    6. Nem olyan régen ismerték a minimalista életvitelt. Mert nem volt más. Egy réteg most is ismeri.

      Akik nem bírnak elszakadni a modern világ kütyüjeitől, kényelmétől, azok vannak besózva, és sóznak másokat is.

      Van a fejükben valami beteges félelem, és kettősség.
      Azt hajtogatják, hogy a romákat ütni vágni kell, mert megszerzik lopással, a tüzifát, krumplit. De azt is mondják, hogy ők is meg fogják szerezni ami nekik kell, csak megvárják, hogy ne működjön a rend. Vagyis csak a meglévő rend tartja őket vissza a bűnözéstől, lélekben már pontosan ott vannak, ahol a lenni akarnak később.

      12 é

      Törlés
    7. Köhh... a cigányokat nem azé fújjolják a népek mer megszerzik, a életbemaradásukhoz szükséges dógokat, hanem mer a jelenleg elfogadott társadalmi normákkal ellentétes módon teszik.

      Megjegyzem: nem csak és kizárólag a cigányokat köpködik a lopkodás, rabolás, útonácsorgás, meg gyilok miatt. Csak mostanság a fősodrat ilyen képet fest (elvégre a médija szerint mink magyarhunban lakozó arcok hírhedten rasszista-náci-antiszemita-kirekesztő figurák lennénk... vagymi).
      Persze... ha a elfogadott rend a ilyesmit favorizálná ugye...

      Valamint, jelen rencerben a nemromák sem szeretnek fájni, sem megdögölni.
      Ahogy senki sem.
      Megoszt... bár valamilyen szinten mink mind egy nagy csanád részei vagyunk, a jelenlegi kis (jól összekavart) Egónk kifejezetten nem szereti a olyasmit, hogy mindenféle sosenem látott "tesvírünk" elslattyog a nehezen összeharácsolt mindenféle értékeinkkel (úgymin; későbbre elrakott kajával, tüzelővel, ruházattal, meg egyéb harácsolt semmire se jó izével). S minő borzalom, teszi mindezt úgy meg se kértük rája. Mitöbb, ha udvariasan megérdeklőgyük, hogyhát illedelmesen kérett-é rá engedélyet még jól meg is dorgál... A Egó nem szokta kedvelni a ilyent.

      Törlés
    8. Te nem értesz itt valamit. A túlélősök nem a romákra meg a csórókra akarnak hajtani, hanem azokra akiknek van cuccuk.

      12 é

      Törlés
    9. Na igen. Több dógot senem szoktam érteni.

      Többek között aztsenem, hogy a népek minek izgulnak ilyen hülyeségek miatt, hogy hogyan fogjuk túlélni a ilyen meg olyan katasztrókát, meg izét...?
      Ha jól megszemléljük a dolgot ez is csak hangulatkeltés, meg megosztás, meg...
      Attól, hogy keményen rákészülök a túlélésre, s minden ilyen képességem/készségem nagy ügyesen hosszú idő alatt, meg sok-sok energia befektetésével kifejlesztem... attól még ha elgyön az ideje ugyanúgy megdögölök, mint az a figura, aki nem görcsölt rá az ilyesmire.
      Asszem, ha ismereteim nem csalnak meg nagyon, a régi kalandozósnak/fosztogatósnak nevezett népek/kultúrák tagjaitól pont azé csinyálták össze a pelust a "civilizált" arcok (ércsed: lopaksrácok), mer nem nagyon lehetett beparáztani őket. Ha kitelt az idejük, mentek. Hogy ez egy csihi-puhi kellős közepén, vagy megvénülve, "ágyban párnák közt" történt, kicsit se izgatta őket.
      Persze... akkoriban még nem vót menő eza... "minden a enyém" mentalitás. (Igaz. vót akkoriban is mindenféle bigyója az egyes emberkének, amit csinyált magának, kapott ajándékba, örökölt, meg izé... de ezek nagyrészt használati tárgyak vótak, ha elkallódtak/használódtak vett/szerzett másikat/hasonlót, és nem sírta össze a szakállát, mer anékül nem bódogult.)

      Úgyhogy köszönöm, de ennyire nem vagyok szociális jellem, érdekeljen mások mindenféle nyűgje, baja, félése. Ha arra kerül a sor, majd valahogy megbírkózom a porblémával, ha meg nem sikeredik leütik rólam a húsrucit... oszt, maj' szerzek másikat, ha szükségit érzem. ;)

      Törlés
    10. lájkollak, ezt jól kifejezted :o)

      Törlés
  16. Amúgy közbe megválaszolta SGBB mindenkinek a tutit aki kételkedik.


    "Ezt mindenkinek, aki úgy érzi csak ártanak az ilyen cikkek:

    Bocsánat, hogy mindig elfelejtem a rezegjünk pozitívan és a ne gondoljunk háborúra, mert akkor nem lesz - típusú jó tanácsokat. Ez mindig kimegy a fejemből, amikor értesülök a most zajló folyamatokról.
    Nézd el nekem, én nagy marha, ilyen rövid az eszem, pedig tudhatnám !

    Hiszen ez csak pánikkeltésre jó, ha szólunk, hogy készüljenek fel, akik tudnak vagy szeretnének tenni is valamit. Igaz, hogy a világ és az elit körein belül mindenki készül már hónapok óta és biztonságban lesz. De mi ne is figyeljünk oda erre.....úgy a legjobb.....

    Még elképzelhető, hogy a nagy galaktikus megmentők is megérkeznek Ashtar kapitánnyal vagy marad a Biblia szorongatása, ami mindig ételt és italt intéz majd a szeretteinknek a bajban, amikor lázas a gyerek vagy vérmérgezés fenyeget egy sérülésnél...

    Csak tudnám észben tartani, hogy mi miatt nem kellene a valósággal foglalkoznom, akkor elfelejteném az ilyen buta irományaimat közzé tenni mindig....

    Elnézést az iróniáért.... De néha olyan, minta egy másik bolygó híreit vagy eseményeit látnám, nem azt, amire egy-egy kommentelő reagál....
    Pedig sokszor eléggé a "döntések közeléből" jönnek az információk, így írnék én "rózsaszín pillangókat" is , de ott nem ez készül éppen. ...
    Ők nem ezt a jövőt tervezik annak a néhány milliárdnak...."



    KB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. plusz az előzőhöz:


      "Az a bizonyos Rejtett Kéz interjú nincs már annyira előtérben nálam (bár ismerem), az az igazság. Főleg a napi események tükrében amióta megismertem egy valódi rejtett kezet,aki benne van a döntésekben. Nem hiszem, hogy a két személy azonos lenne, de ezt még soha nem kérdeztem meg tőle.
      Amikor azt írom, hogy késésben vannak, ez azért van, mert Ő ezt így mondja, és amikor elkezdtem ezekről írni, már voltak dolgok, amiket pont azért írtam meg, mert azt a döntést hozták meg vagy tudható volt, hogy az lesz. De mivel egyéb tényezők az időbe bekavarhatnak, így kisebb-nagyobb csúszások előfordulhatnak.
      Mivel az idő nekik nem számít, így ezen csak mi aggódunk annyit, hogy mikor történik meg. Erről ők úgy beszélnek, hogy ez így is, úgy is megtörténik, ami ellen Ti nem tudtok, mi pedig már nem is akarunk tenni. Volt idő, amikor az emberiségnek lett volna lehetősége, hogy változtasson, de nem tette és az összefogásnak és ébredésnek a nyomát sem lehet észrevenni (sőt), így ez a folyamat és előkészítés/felkészítés és szelektálás már 1997 óta zajlik...

      Minden mindennel összefügg, a kezdetektől mostanáig, de ezt a mi ki emberöltőnyi agyunkkal nehezen tudjuk felfogni. Nekik ez persze könnyen megy....
      Mivel a kezük ott volt az első időknél is, és a Bibliában is sőt néhány civilizáció és Noé bárkája előfordult már azóta....
      Amiről beszélek az kb. 50 000 évre megy vissza, nem erre a kis potom 2000 évre, amitől mi itt az egekben hordjuk az orrunkat.... Pedig abból gyakorlatilag mind a 2000 barbár emberállat módjára történő létezés....

      Nem hiszem, hogy az Univerzumban túl büszkék lennének ránk ...."



      KB

      Törlés
    2. "Erről ők úgy beszélnek, hogy ez így is, úgy is megtörténik, ami ellen Ti nem tudtok, mi pedig már nem is akarunk tenni."

      Mekkora köcsög ez a rejtett kéz nevezetű gittegylet.
      Rendszeresen falnak tesznek minden civilizációt ... aztán
      a végén mindig a prosztó a hibás.

      Nekem sokkal inkább úgy tűnik, hogy maga "agyonrejtett kéz"
      nem tudja a megoldást az ÉLET nevű játékban ... de azért
      az "istenségéről" sem tud lemondani. ...:))) ... mert az
      egója kiverte a plafont.

      Ö.T.

      Törlés
    3. http://www.youtube.com/watch?v=sSnAbMhMeHs

      Lujza

      Törlés
    4. Ez a Budha egy kis szarcsibók csicska, aki élvezi a riogatást. A blogja meg arrogáns szektások gyülekezőhelye. Ez a véleményem.

      Törlés
    5. Aszondod Lujza néném, hogy vágjuk fel a disznósajtot ???
      Hát nem bánom, Te akartad. ...:)))

      Kezdem a neveddel:

      L = fordított arányosság
      UJ = új ... de csak nekünk új
      ZA = irányváltás, visszafordulás ... az AZ ellentéte, vagy
      nevezhetjük az évezredes intervallumú rezgés fázisváltásának is.

      Hehehe ... ahahah ... ugye ezt nem tudtad? ... és azt képzelted, hogy ezt a nicket Te választottad magadnak.
      Véletlenek nincsenek Lujza néném, legfeljebb csak nem
      Te vélted. Mellesleg megjegyzem, hogy én ugyanígy jártam
      az Ö.T.-vel. ...:))) ... meg Mazsola is éppen mindig
      olyan témákat mazsoláz össze, amelyeket spirituálisan is
      ki lehet bontani. ...:)))

      Na akkor csapjunk a lovak közé Lujza néném, a betűkód
      harmadik képviselője a "C", ami szintén egy kulcs ... ha nem a legfontosabb, ugyanis a "C" formailag egy félkör, feltűnő jellemzője viszont az, hogy nem zárt.
      Ennek azért van nagy jelentősége, mivel a világ alapvetően két részből áll, láthatóból és láthatatlanból, vagy ha úgy tetszik, akkor matéria és szellem ... vagy föld+víz meg
      levegő.

      CO betűkapcsolatként kb. annyit tesz spirituális vonalon,
      hogy a fizikai vagy materiális világ csak az egésznek a fele ... és önmagában sohasem lesz képes egésszé válni.

      Jelentésben kb. annyit tesz, hogy " C = O ", háromszintű
      egyenlőségjellel pedig "C E O".

      Ha ráguglizola a CEO jelentésére, ott azt írják, hogy:
      CEO = ügyvezető igazgató, elnök-vezérigazgató, vagy angolul
      Chief Executive Officer.

      A CE - hogy tudjál róla - az ó-azték ötös számrendszerben
      egyet jelent, így a CEO = 10. ...:)))

      Nem puding, mi ???
      Szerinted az angolok ezt tudják ??? ... mert szerintem nem.

      Ö.T.

      Törlés
    6. KB, ez az ál-"Buddha" az éppen még regnáló vaskorvégi paradigmáról/illúzióról mondja hogy valóság. Már ez is nonszensz. Meg nyomatja ezt a kőműveses Asthar-kapitányos Alajés-Kobrás süket dumát. Aztán meg a "rezegjünk pozitívan és ne gondoljunk a háborúra" mindent überelni és összemosni akaró cion-zsidó "megváltós szöveget" veszi elő. Mindezeket az illumináti csak azért találta ki hogy - lefedve ezt a szegmenst is - lejárassa magát a valódi spirituális megújulást, a valódi szer-etet útján történő magasabb belső rezgés elérését. Bezzeg magáról a megtáltosodásról, méghozzá a tömegesről - táltosok egyébként mindig is voltak, vannak és lesznek - sem élménye sem fogalma sincs.
      Arról meg végképp nincs fogalma hogy a magyar egy kentaur/centaur/10-es úr/nő/ "táltos-paripás" madár-ember - még pedig szellem-tudatilag Tu/l/rul jött "repülés"-képes - fizikailag és szellemileg egyaránt. Ezért is próbálják meg lejáratni "RossMann"-ként a rotschildista "kozmetikázók" a plakátjaikon a kentaurt. Már számtalanszor el lett mondva hogy szó sincs itt végideji egyenlőségről - mert mindenki "másként cselekedett". Van aki összességében gonoszul és van aki összességében jóságosan - pontosabban az idők folyamán kialakult alacsonyabb vagy a magasabb belső rezgésének megfelelően. Na úgy is megy tovább - mégpedig a saját maga tudatalatti mérlegelése által predesztinálva - ahogyan azt megérdemli. Az abszolút lelketlenek meg nyilván nem mennek már sehová. Egy még nem létező háborút nem lehet csak úgy - minden következmény nélkül - már kész tényként hazudva szuggerálni félelemkeltés gyanánt a tömeg felé.

      Kerion

      Törlés
    7. Inkább úgy fogalmaznék Ö.T.-i, hogy Te aztán végképp nem vagy puding.:)
      A Lujza nevet nem én választottam, hanem csakúgy jött, egy pillanat alatt a semmiből. Őszintén szólva még nevetgéltem is rajta. Hetekkel később aztán rákerestem a jelentésére: hírnév+háború.A hírnévvel egyelőre nem tudok mit kezdeni, de a háború az tetszett. Mert most ennek van itt az ideje. Persze nem abban a formában, ahogy azt jelenleg művelik az emberek.

      Köszönöm a tanítást, rám fér.:)))

      "ha úgy tetszik, akkor matéria és szellem ... vagy föld+víz meg
      levegő."- A tüzet miért hagytad ki?
      Ja, és ezek után kérhetnék egy Ö.T. elemzést is?

      Lujza

      Törlés
    8. Már megint ez a kapkodás Lujza néném ... hová ez a nagy sietség ??? ...:)))

      A Lujza névnap március 2-án van, azaz 3. hó 2-án,
      számszerűleg pedig 3 + 2 = 5 ... Ö.T. ...:)))

      Melyikünk tervezte ezt így, Te vagy én ???
      Asszem ezt ki lehet zárni, nemde ???

      "A tüzet miért hagytad ki?"

      Hm ... jó kérdés. Szerinted az emberen kívül melyik
      teremtmény használja a tüzet ???

      Ö.T.

      Törlés
    9. Jól van, Ö.T.-i, legyen minden napra egy mese.:)
      Tudtommal a Földön az emberen kívül más lény nem használja a tüzet. A tűz nálam viszont a Szellemhez kapcsolódik. A vizet és a levegőt "éltető elemnek" tartom.

      Van egy jó könyv, amit régebben olvastam, s ismét el kell majd olvasnom. Nagyon jól elmagyarázza a Teremtést, s abban az ember helyét és lehetőségeit. Szó van benne a különböző minőségekről ( szellemi, lényszerű, anyagi( finomanyagúság-túlvilág+durvaanyagúság-evilág)).Most bepöntyögöm, amit a Szellemről írt.

      "A „SZELLEM” szót gyakran használják anélkül, hogy tudnák, mi is valójában a szellem. Vannak, akik egyszerűen az ember benső életét nevezik szellemnek, mások a lelket és a szellemet egyazon dolognak gondolják. Gyakran esik szó szellemiekben gazdag emberekről, amin nem mást értenek, mint agyi tevékenységet. Sziporkázó szellemességről és még sok minden másról beszélnek. Ám senki sem hajlandó egyszer helyesen megmagyarázni, hogy mi a szellem.
      A legmagasabb, amit ember eddig a szellemen értett, a következő kifejezésben található: „ Az Isten szellem!” Ebből van minden levezetve. Ezen állítás segítségével próbálták magát Istent is megérteni, és magyarázatot találni rá benne.
      De éppen ez az, aminek el kellett kanyarodnia a valóságtól, és ezért tévedéseket maga után vonnia; hiszen téves egyszerűen azt mondani: „Isten szellem”.
      Isten isteni, és nem szellemi! Már ebben benne van a magyarázat. Az embernek sosem szabad szellemnek neveznie azt, ami isteni. Csak a szellem lehet szellemi. A korábbi nézet hibája azzal magyarázható, hogy az ember a szellemiségből származik, ezért gondolkodásában nem is képes a szellemiségen túlra hatolni, így mindent, ami szellemi a legmagasabbnak tart.
      Ezért természetes, hogy ennek a legtisztább és legtökéletesebb részét az ember az egész Teremtés eredetének szeretné tekinteni, tehát Istennek. Így feltételezhető, hogy a téves fogalom csupán abból a szükségletből származott, hogy az ember ugyan minden tekintetben tökéletesnek, de saját jellege szerint képzelje el Istenét, hogy szorosabban összekötve érezze magát vele, hanem főként az az oka, hogy az ember képtelen felfogni Isten valóságos magasztosságát.
      Isten isteni, Akarata pedig szellem. És ebből az eleven Akaratból keletkezett a hozzá legközelebb fekvő szellemi környezet, a Paradicsom minden lakójával együtt. De a Paradicsomból az ember szellemi magként érkezett, hogy megkezdje pályáját a tágabb Teremtésben. Az ember tehát a szellem hordozója az egész anyagi Teremtésben. Ennek okán cselekedeteiben kötődik Isten Ősakaratához, és vállalnia kell a teljes felelősséget, ha megengedi, hogy az anyagi világ külső befolyása tisztátalanul elfojtsa, és idővel esetleg teljesen be is temesse.
      Ez a kincs vagy talentum, melynek kamatot és kamatos kamatot kellett kezében hoznia. A téves feltevésből, hogy Isten maga szellem- tehát ugyanolyan a jellege, mint magának az embernek az eredete-, világosan kitűnik, hogy az ember sohasem tudott helyes képet alkotni az Istenségről. Az Istenséget nem szabad csupán saját legtökéletesebb mivoltaként elképzelnie, hanem azon messze túl kell lépnie, s felfelé, egy olyan jelleg irányába kell mennie, mely mindig is felfoghatatlan marad számára, mert saját szellemi jellegében sohasem lesz képes megérteni.
      A Szellem tehát Isten akarata, az egész Teremtés életelixíre, melynek teljes egészében át kell azt járnia, hogy fenn tudjon maradni. Az ember e Szellem részleges hordozója, melynek azzal, hogy öntudatra ébred, hozzá kell járulnia az egész Teremtés felemeléséhez és további fejlődéséhez. Ehhez viszont hozzátartozik, hogy megtanulja a természeti erőket helyesen alkalmazni, és összpontosított segítségnyújtásra használni."
      ( részlet ABD-RU-SHIN : Az Igazság fényében- Grál üzenet c. könyvéből )

      Lujza

      Törlés
    10. Engem nem érdekel, hogy mit olvastál, Lujza ... hanem sokkal inkább az, hogy milyen következtetésre jutottál.
      Az általad javasolt módszerrel ugyanis végigtárgyalhatjuk
      a világ összes könyvét ... és semmivel sem fogunk előrébb jutni.

      Inkább próbáld meg értelmezni a "száműz" kifejezés
      jelentését!!! ...:))) (Előre is szólok, hogy többdimenziós modell.)

      Ö.T.

      Törlés
    11. Tűz = T + űz = Egyensúlyt elűz ... vagy életet elűz.
      Vagy szerinted tévedek ???

      Ö.T.

      Törlés
    12. "Az Igazság fényében- Grál üzenet..."

      Amennyire tudom, az a bizonyos Grál azon "szent" edény,
      melyben Krisztus vérét felfogták ... namost betűk szerint
      értelmezve a GRÁL tartalma nem más, mint RÁ ... ami azt jelentené, hogy RÁ azonos Krisztussal ... amit enyhén szólva is erősen kétlek ... ebből adódóan pedig - mint konzekvencia - abd - ru - shin is elhúzhat a picsába ... tekintve hogy
      Krisztus vérét csak az foghatta fel egy edényben, aki őt kinyírta ... így aztán a Grál eléggé beszédes ereklye, legalábbis azok számára, akiknek az agyáról már leszállt
      a nagy köd.

      Ö.T.

      Törlés
    13. "... hanem csakúgy jött, egy pillanat alatt a semmiből."

      A semmiből nem jöhet valami ... így aztán a semmi
      fogalma erősen felülvizsgálatra szorul. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    14. Ó, Ö.T.-i, hogy mikre nem készetetsz!:))),
      Na, először is: " A Szent Grálon nem is azt az edényt kell érteni, melyet Isten Fia földi küldetése végén az Utolsó Vacsorán tanítványaival használt, melybe később felfogták vérét a keresztnél.Ez az edény Isten Fia magasztos megváltói művének szent emléke, de nem ez a Szent Grál, melynek megéneklése miatt kegyelemben részesültek a legendák költői. Ezeket a költeményeket az emberiség tévesen értelmezte."- ha meg akarod tudni, hogy mit is ért A.R.S. a szent Grálon, akkor majd elolvasod a könyvet.:)

      A Tűz nem csak elűz, hanem eggyé is olvaszt. Az űz szónak tudtommal van egy olyan jelentése is, hogy valamit magas fokon művelünk, pl. valamilyen mesterséget űzünk. Tehát, ha valaki a T-t(egyensúlyt) űzi, akkor a Tűzben (Szellemben)van, abban munkálkodik.
      Ugyenz érvényes a száműzre is. Aki a számokkal mesterfokon képes bánni az tul.képp száműző.:)

      Persze, hogy nincs olyan, hogy semmi. Ha már valamiről azt mondom, hogy semmi, az már valami.:)))Tehát a semmiből jövő valami csak azt jelenti, hogy nem tudom, hogy honnan jött. Ez pedig csak az én tudatlanságomat jelzi.

      Lujza

      Törlés
    15. Ó,T.:"Amennyire tudom, az a bizonyos Grál azon "szent" edény,
      melyben Krisztus vérét felfogták "
      Az a szent grál Mária Magdolna méhe volt...
      P.

      Törlés
    16. Köhh... bocs beleugatok, de azé az ilyesmit nem kéne nagyon nagy lendülettel leszögezni.
      Mánmint, eztet: "Az a szent grál Mária Magdolna méhe volt...", meg eztet: "Ez az edény Isten Fia magasztos megváltói művének szent emléke..."

      Csendben jegyezném meg: tudtommal a itt jelenlévő arcok nem vótak jelen a legenda kialakulásánál. (Ha meg mégis, mostan nem emlékeznek rája.)
      Azmeghogy milyen nagy szakállú, elismert, bölcs bácsi/néni miket gondol az ilyesmiről... hátugye...
      (Főleg, hogy többen nagy esélyét lássuk errefelé, hogy a médija - legyen annak bármiféle formája - nagy része a népek hintáztatásáról szól.)

      Bocs, ha valakit elgázoltam vóna meggyőződésében, de jelenleg a "helyben toporgós" időszakomat élem. ;)

      Törlés
    17. P., ha Te "csak" egy egyszerű ember lennél, nemzenél-e úgy gyermeket, hogy TUDOD, hamarosan meghalsz és nem nevelheted fel?

      Quedra, csak félig idéztél, lemaradt a "de nem ez a Szent Grál". Az említett író nem ezós szinten hablatyolt, hanem olyan "helyről" hozott le információkat, melyre ma még nem igazán vagyunk érettek.:)

      Lujza

      Törlés
    18. Lujza néném drága, az egyiknek Grál, a másiknak lepel (torinói), a harmadiknak frigyláda, a negyediknek szabadság-
      szobor, az ötödiknek szentkorona ... plusz az egyik kiválasz-
      tott, a másik meg földi helytartó ... hm ... a III.vh meg
      itt a nyakunkon ... atomfegyverekkel .... khm ... biztos
      vagy benne, hogy nem értettünk félre valamit ???

      Ennek a mössziő Árs-nak (Arsch = segg) az árs-poétikája
      meg egyelőre nem tagja a nemlétező házikönyvtáramnak, ennek
      ellenére a fifti-fifti elve alapján nem zárom ki, hogy ez a mű is tartalmazhat részleteket a NAGY MOZAIK-ból ... ,
      ettől függetlenül az idézett részletből nem sikerült ilyesmit felfedeznem.

      A "Az a szent grál Mária Magdolna méhe volt" kijelentéshez csak annyit, hogy ha Krisztus genetikailag próbálta volna meg terjeszteni a tanítását ... egyelőre kétségeim vannak
      ezzel kapcsolatban, hogy lehetséges-e ... akkor elegendő lett volna, ha a nőnemű tanítványokat szép csendben
      megkettyintgeti ... és ezért biztosan nem szögelték volna keresztre. ...:)))

      "A Tűz nem csak elűz, hanem eggyé is olvaszt."

      Ha Szíriában kitör a balhé, akkor az eggyéolvadással nem lesznek problémák ... de azt nem tudom Neked biztosan meg-
      ígérni, hogy olvadt állapotban még írkálni tudok a billen-
      tyűzeten. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    19. "Az űz szónak tudtommal van egy olyan jelentése is, hogy valamit magas fokon művelünk,..."

      A TŰZ is magas (hő)fokon műveli az égést. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    20. Csak érdekességként említem, hogy az
      ARC és az ARS mennyire hasonlítanak egymásra
      az írás alapján, a jelentésükben azonban lassan különbséget
      kellene tenni. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    21. Valamiért nagyon a bögyödben van ez a TŰZ.:) Talán rossz fát tett a tűzre?
      Mondjuk sorkilövésnél is így hangzik a parancs: TŰZ!

      "Ha Szíriában kitör a balhé, akkor az eggyéolvadással nem lesznek problémák ... de azt nem tudom Neked biztosan meg-
      ígérni, hogy olvadt állapotban még írkálni tudok a billen-
      tyűzeten. ...:)))"

      Állítólag húsruci (eredet:Qedra) nélkül is tudunk majd kommunikálni, ha egy helyre kerülünk.:)))Egyébként értelek, a magam részéről már levetettem a legtöbb sallangot, amivel egy ember feldíszítheti magát. Egy eszméért sem áldoznám fel az életem, másokét pedig sohasem.


      Lujza

      Törlés
    22. "Valamiért nagyon a bögyödben van ez a TŰZ.:)"

      Hát csak gondolkozzál el rajta Lujza néném egy kicsit
      mélyebben ... ugyanis a VAS-korszak TŰZ nélkül sohasem
      jött vona létre. ...:))) ... hm ???

      Ez persze nem azt jelenti, hogy a kőkorszak - és itt nem a
      csiszolt + pattintott eszközökre gondolok - ugyanis a
      piramisok is kőből vannak - ... szóval hogy a high - levelen kőkorszaki humanoidoknak ne lett volna semmilyen
      problémájuk, ugyanis nincsenek jelen a létszámban ... ami
      kb. annyit tesz, hogy valamitől az ő civilizációjuk is
      kihasalt. Következtetés : a tudás növekedésével ők is
      beleragadtak az anyagba és valamilyen úton-módon egymás
      torkának estek ... feltehetőleg szintén a hatalomért.
      (Hm ... eléggé véres nyalóka eza hatalom ... nem gondolod???)

      "Állítólag húsruci (eredet:Qedra) nélkül is tudunk majd kommunikálni ..."

      Szerintem valamikor "húsrucival" is tudtunk kommunikálni,
      (értsd: telepátia vagy valami hasonló) ugyanis megvannak a
      nyomai a genetikai visszafejlesztésnek ... amiről egyetlen
      "tudós" sem pofázik manapság ... hm ... talán ez tiltott
      zóna ... vagy csak a hozzá értőket módszeresen kivonták
      a forgalomból ... mongyuk eretnekség címszó alatt.

      Az mindenesetre ténynek látszik, hogy a verbális kommunikáció nem alkalmas többdimenziós közlésre ... ami kb. annyit tesz, hogy amennyiben az agy huzamos ideig ebben
      az üzemmódban működik, akkor leszokik róla ... és elfelejti. Ez persze nem jelenti azt, hogy manapság már nem lennénk erre képesek, no de pont ezért van a média,
      hogy túlterhelje az ingerküszöbünket ... és ez mellé még
      rendszeresen ellátnak mindenféle stresszel ... vagyis
      gondoskodnak egy állandóan túlterhelt állapotról ... csak
      nehogy elkezdjük használni az agyunkat.

      Tekintve hogy néhányan már ... egyre többen ... érzékelik, hogy a régi rendszer élénken szarásnak indult, amiből semmilyen számunkra kedvező kimenetel - hogy a húsrucink is
      is megmaradjon - nem mutatkozik ... így aztán minden szinten beindult a nagy keresgélés a kijárat után, vagyis hogy mi a megoldás.

      Ez pedig - a közös akarat - létrehoz egy közös tudatot,
      ami nem csak jóskapista szinten van jelen ... mert a
      probléma ... hogy úgy mondjam KÖZÖS. ...:)))

      Az ébredezés, ha nehezen is, de már beindult.
      Az világos, hogy van mit levetni ... na de talán időnk is van még egy kicsi. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  17. Az biztos, hogy a postaimrefélék három dologra nagyon alkalmasak:

    1. Beborulsz, hazavágod a kapcsolataidat, és egy szorongó-rettegő ember leszel.

    2. Az amúgy is pattogókat még több pattogásra kényszeríti. "Fegyverbe!". Ugye.

    3. Hamis ígéretekkel hiteget, hogy "várj, mert jönnek a Kutatók/Oroszok/Titokzatos Akárkik oszt majd jól megmentenek - ha "velem" vagy".

    Ettől függetlenül én látom még az ilyen emberekben is - nagyon mélyen - a Jót, hiszen jót akarnak, csak rossz eszközökkel. Hiába, nekem meg ez a gyengém, ez a naiv bizalom... :)

    Ja, és hajrá Szeged! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "gyengeség" az ERŐ, a naiv bizalom meg a SZERETET - nincs itt semmi baj.
      HajRá Szeged - az "Aranyos Szegelet" !

      Kerion

      Törlés
  18. A "szeged" gyöke (gyökere) a SZEG.
    Betűként ez megjelenik, mint "L", (geometriai értelmezésben, vagy "T" (mint forma).

    Az "LT" betűkapcsolatból az első értelmes szó,
    ami nekem beugrik, az a "LéT" és a LáT".

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  19. Úgy látom már a magasabb szinten lévő lurkók is idejárnak szeretetrezegni:


    "Budapesten ülésezik a NATO legmagasabb szintű katonai szervezete... ahol megtárgyalják a NATO-műveleteket, és ... hogy miként kezeljék a "globális biztonsági kihívásokat".

    További részletek: http://kuruc.info/r/2/117436/#ixzz2eOSPhQJn

    (hadd ne kommentáljam)

    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Senkinek nem akarok ám ötleteket adni (merugye, mire nekem ez itten belejutott a eszembe, addigra mán mások tuti el is vetették párszor), de ez egy szép magos laszti ám, mindenféle gubancok okozásához. Ennyi sok sokcsillagos arc egy helyen... úúúúhh...

      Törlés
    2. Valahol azt írták, hogy " a csillagok a földre esnek ". ...:))) Nagy a valószínűsége, hogy ez valamilyen formában be is fog következni.

      Ö.T.

      Törlés
  20. A hírek között szemezgetve:

    Itt egy látszólag jó hír, hogy "megszűnik az ingyenes börtönluxus"

    http://www.youtube.com/watch?v=Ls0qTiEsn1Q#t=79

    Ez mind szép és fasza, csak már megint egy látszólag kívánatos (értsd: a társadalmi elvárásoknak megfelelő) tétemény mögé rejtenek el valami nagyon ocsmány dolgot, és azt hiszem ennek az egész változtatásnak EZ a lényege (a videón 1:18-nál hallható):

    "A külső munka dolgozó fogvatartottak elektronikus nyomkövetőt kapnak"

    Hm.
    Asszem meg is érkeztünk az RFID chip első vonalához. Pontosabban ez már a második, mertugyebár a kutyákat már megchípték. És ki a fene ellenkezne, hogy a rabokba belenyomjanak egy ilyet, nemigaz? Ügyesen adagolják. Ezután gondolom majd jönnek a szolgálatot teljesítők, az árvaházak, és végül az újszülöttek. Szép ÚVR... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lényeg annak előkészítése, mint az amcsiknál, hogy cégek létesítenek börtönt, az állam "megtölti" őket és költségátalányt fizet utánuk, a cég meg ingyen (fillérekért) dolgoztatja őket. Sok millió ilyen "rabszolga" dolgozik már az USA-ban, a cég meg degeszre keresi magát az ingyenmunkán.

      Törlés
  21. Az "Aranyos Szegelet" az ősi magyar Aranykor-mítosz elnevezése az erdélyi székelyeknél. Szeged meg egyébként a Tisza és a Maros folyók "szegeleténél/szögeleténél" van - ott terül el ahol a 2 folyó egymásba torkollik.

    Kerion

    VálaszTörlés
  22. Kerion: Ismered a Cobra néven emlegetett személy írásait, blogon át közölt üzeneteit amit aztán lefordítanak? Mi a véleményed róla? Ha ismered persze.


    KB

    VálaszTörlés
  23. Itt egy érdekes videó a Szíriai témához kapcsolódik

    http://www.youtube.com/watch?v=UusNARmE1IE


    KB

    VálaszTörlés
  24. Az már régebben is zavart, hogy a szenvedély és a szenvedés között csak egy hang eltérés van, de hogy a szerelem és sérelem között csak két félbetű, az most szíven ütött. Azon gondolkodom, hogy vajon jobb-e nekem, hogy ilyen dolgokra rájövök - azaz ilyen dolgok kiDERÜlnek számomra, mert ettől derűsebbé kéne váljak, de egyelőre még nem tartok ott... Most várom, hova vezet ez a felismerés, hátha valóban eljutok a derűig általa. P.
    Ui.: E bejegyzés megjelenítéséhez a 311ideatma kódot kellett beírni.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sár-elem...? Szar-elem? ... :S :( :,(
      Ááá, nem kell etimológiával foglalkozni és kész! P.

      Törlés
    2. Na, ha az a, á mély magánhangzók, az e, é magasak, akkor a mélyek az alacsony rezgésű párjait kell jelentsék a magasaknak. (Az S T N-hez hasonlóan.) De a sérelem akkor hogy van? Az most akkor jó, magasabb dolog? Na, meg a magas is mély magánhangzós... Jól összekutyulták ezt! P.

      Törlés
  25. Ezt érti valaki?

    "Azon a Felcsúton, kedves barátaim, ahol a karmikus ellenerőtér a legerősebb, a Szent György-vonalak metszik a morfogenikus mezőt."

    forrás (ujpeter): http://444.hu/2013/09/08/gyurcsany-ferenc-frei-tamaskent-eled-ujja/

    Nemzetünk Csótánya(Gyurcsánya) böffentett párat az rendeben van...
    A Szent György-vonalak viszont hogyan metszik a közös tudatot?...Hmm
    Ráadásul nekem ez a karmikus ellenerőtér is nehezen fogyasztható...bele-magyar-ázni persze tudnék (jobb/bal...), de azzal még nem biztos, hogy érteném...már ha van mit...

    SZN

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nagyon tudott lenyűgözni a csávó hadoválása, ezért vagy másfél perc után ki is nyomtam a videjót.
      Igazság szerint nem is annyira furcsa, hogy ez a két figura (meg a haverjaik) mán évtizedek óta itten cseszegetik egymást (meg a népeket is). Mintahogy az sem, hogy ennyi blamázs után, hogyan tudnak megmaradni a ilyen arcok a közéletben. (És akkor mongya valaki, hogy konteós arcok teljesen meghülyültek.)
      De... mivel nem lestem meg a videjót, és a felidézett mondást szövegi/képi környezetét se vót szerencsém látni, csak olyasmire tudok gondolni, a srácnak kellett egy olyan momentum, amit még a köreikből senki nem lőtt el a népek felé. (Valamint ettől ugye mennyire széles látókörű figurának fog látszódni. Vagy nem. És megint a maszatolás, meg a beégetés a lényeg.)
      Viszont... ha azt nézzük, az esetek többségében ezek a figurák előre megírt szöveget szoknak felmondani (több-kevesebb sikerrel), tehát ha innet nézzük... háát... (Persze, eztet majd jól felkapja a médija - ha még nem tette vóna - aztán felhasználják a választásoknál, meg... stb.)

      Ám ha, és amennyiben eza Szent György-vonalas izé valóban okoz némi energetikai pluszot, (akit érdekel rája is izgulhat, és felturhassa a Net-et a témában) akkó nagy esélyét látom, hogy a lopakarcok tisztában vannak mán egy ideje ezzel a dologgal és szépen kisajátították az ilyen helyeket. (Mer mér pont ezt hagynák ki ugye?)

      Törlés
    2. "a lopakarcok tisztában vannak mán egy ideje ezzel a dologgal és szépen kisajátították az ilyen helyeket."

      Csak csinálják. Hátha ragad rájuk valami jellem is végre.

      Törlés
    3. Léteznek "fekete" helyek is. Ilyen pl. a Vértesszentkereszti apátság romja.

      A Vérteszentkereszti apátság romjait egy garabonciás őrzi.
      Ő azt mesélte egy ismerősömnek, hogy ezek a "fekete" helyek a jó tulajdonságokat éppúgy felerősítik, mint a rosszakat.

      SZN

      Törlés
  26. A "világ helyzete" - háborúval riogató oldal - esetleges rajongóinak néhány friss tény:
    "Megnyílt a politikai út a katonai beavatkozás elkerülése előtt"
    Ob/l/ama "lehetségesnek nevezte a Szíriára mérendő katonai csapás elkerülését, ha "valósnak" bizonyul az orosz és szíriai indítvány miszerint Damaszkusz nemzetközi felügyelet alá helyezné vegyi fegyvereit..."
    Akkor most hogy is van ez ? "Madonna" beszólt és minden le lett fújva ? Vagy esetleg mások szóltak bele a dolgokba...a valódi Madonna nevében, annak késztetésére.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm... kicsit olyan ez, mint... Nem is tudom, ha aztat vesszük léteznek a lopaksrácok, meg fejlettebbek, ügyesebbek, vagy csak simán több rálátásuk van a világnak dógaira (ha mán ők irányícsák ugye), akkó...
      Ha jól megnézem (és megforgatom magamban) ezt a hírcafatkát Kerion mester, akkor biz... ez is egy lépés a táblán. Mi több nagy esélyét látom, hogy a kidolgozott és kivitelezendő stratégia egy aprócska mozzanata. Amin a lopakarc stratégák megint nem keveset fognak nyerni. (Már persze, ha ez a vonal valós és nem csak a fejemben van.)

      Minyán van itt pár kérdés, ami felmerült bennem. Pl.:
      Vajh kiknek jó, hogy a nagy beharangozás és kardcsörtetés után mégsem biztos lesz csihi-puhi?
      Mi lészen a következménye a felemlegetett "nemzetközi felügyeletnek"?
      Vajon mér látni mostanában egyre több "a amrik kormány egy kis mocsokláda, aki a saját népit is legyilkolja" híret? (Ok. Tudom mingyán évforduló, meg izé...)
      Kinek vót hasznára ez a nagyhatalmak átali farokméregetés?
      (Persze ez csak a fizikális világi vonal cseszgetése.)


      Nade... most, hogy ennyire kigondolkodtam magam, tiplizek is paradicsomot szedni, meg pincét rendezni, meg ház körüli munkázni... mer a sok agyalás rájamegy a fejemre, aztán gyönnek a fehér felöltős ápolók és... :)

      Törlés
    2. Hat-Hor-Us - azaz Hathor és Horus. Legegyszerűbb ha ezt a köztudottan az Ég és Föld között közvetítő egyiptomi pár-ost/őst vesszük elő. A Hat-Hor vége és Hor-Us eleje ugyanaz: Hor ami a horizont, a horizonton lévőség. A Hat jelen esetben a "Hat-ás"-t jelenti míg az Us az Ős régiesen. Tehát ki HAT ? Természetesen a HORizonton - Ég és Föld között lévő - 2-lényegű/Női és Férfi ŐS. Tehát olyan emberről/emberekről van szó akik félig földiek-félig égiek. Ez csupán azt jelenti hogy - mivel a szeretet-elvűségük révén a belső rezgésük magasabb - akár a dimenziók/a különböző rezgősíkok között is tudnak "mozogni". Amikor kilépnek innen a 3 D-ből akkor láthatatlanná válnak, amikor pedig visszatérnek újból láthatóak. Vagyis például a falon való átjárást úgy kell értelmezni mint a szűken vett áthatolás idején létrejövő dimenzió-váltást.
      A Hathorok/Aranyasszonyok - Hóruszok/Táltosok többek között telepatikus úton HATnak - közvetlenül vagy közvetve. Erről számtalan egyértelmű ábrázolás van az egyiptomi királysírok falfreskóin. Tehát ha egy már megfelelő belső rezgésszinten lévő, azaz megtáltosodott, Hathor-osodott vagy Hórusz-osodott magyar lélek-minőségű ember azt a gondolatot sugározza ki hogy "nyista háború" az késztetőleg HAT az anyagban most még valaki "illetékesekre" és persze másokra is. A legújabb békés irányú fejlemények azt is jelentik hogy ilyen emberek már pedig mostantól igenis vannak. És egyre nagyobb és nagyobb hatást fognak kifejteni akár láthatatlanul - akár láthatóan. Az utóbbi esetben az akár azonnali csodás testi-lelki gyógyulások esetében.

      Kerion

      Törlés
  27. Srácok! Budha Laci reményért kiált! Segítsetek neki a világhelyzetén!

    VálaszTörlés
  28. Hamán hírek ugye...
    Itten van ilyen "nyalogassuk a gazdi lábát, mer az sosenem gyöhet rosszul" adalék:
    http://www.kormany.hu/hu/kulugyminiszterium/hirek/martonyi-janos-miniszter-nyilatkozata-a-sziriai-helyzetrol

    Depersze... közbe folyik az egymásra mutogatás, a mindenféle nyilatkozatok, helyezkedések. Meg a politikás, meg izmozós/farokméregető játék. Amin a népek szépen elrágódnak. Közbe meg sunyiban mennek a olyan dolgok, amikhez nem nagyon kéne a köznek figyelme. Gondolom.

    VálaszTörlés
  29. Tiszta hülyeség, de mióta láttam az esküvős képeket, nem megy ki a fejemből a lány cipője:-) merthogy nasi lábacskái néhol látszanak, és a fehér tűsarkú menny-asszonyi cipő sarka backi kék színű.

    Szimbolikusan ez mit jelenthet, ha egyáltalán...

    12

    VálaszTörlés