2013. szeptember 12., csütörtök

Közel-Keleti dráma a "Teremtő Társadalom" tollából



"Arra jöttem rá, hogy sokkal több zajlik most a Közel-Keleten, mint a bolygó nagyhatalmi erőviszonyainak újraelosztása. Kövesd a gondolatmenetet, és ne csodáld, ha mélyre megyünk. Legyen hozzá gyomrod, ismerj (legalább részben) magadra!





1. A Föld és az ember egymással analóg energiarendszerrel rendelkezik.

2. A Föld gyökércsakrája a Közel-Keleten van.

3/a. Az emberi gyökércsakra az életfeladatért felel. A megtermékenyített petesejt 3. osztódásáig létrejött 8 sejt őrzi az születés pillanatában kódolt genetikai állományt és a megszületőre vonatkozó életfeladatot. Ez a 8 sejt az egész élet során megmarad, míg a többi kb. hétévenként lecserélődik. A gyökércsakra fizikai megjelenési formája a prosztata, mely nőben-férfiban egyaránt ugyanarra jó, csak eltérően hat.

3/b. Az életfeladat a gyökércsakrán keresztül köt a Földhöz, az élethez: a családhoz, a lelkiismerethez, ahhoz az életúthoz, ami legbelül afelé a cél felé ösztökél, hogy úgy és ott élj, ahol megálmodtad, míg a születésedre vártál. Magában hordozza összes korábbi életed múltját, hibáját, sikerét, tapasztalatát is.

3/c. A létezés információs és energetikai áramlása a Föld gyökércsakráján keresztül köti magát a 3. alatti dimenziókhoz.

4/a. A sémi népek nem értenek a teremtéshez. A semmítéshez értenek. (sémi = semmi) A Föld gyökércsakráján most ők zsarnokoskodnak (vö. Pap Gábor: Noé három fia). Mindegy, hogy Ábrahám vagy Ibrahim. Nem megsemmisítenek vagy semmissé tesznek, hanem semmítenek (lásd: Michael Ende - A végtelen történet).

4/b. A Gyökércsakra környékén sok az olaj és a gáz. Mind elmúlt földi életek (növények és állatok) maradványaiból jött létre.

5/a. A gyökércsakra környékével kapcsolatban a teljes mai életvitelünk összefüggésben van:
- szülés előtti beöntés (csak művileg végzett beavatkozás, a természet nem követeli meg)
- széklet, aminek távoznia kell, mielőtt bejöhet bármi új,
- kényszeres viselkedésminták bemutatásáról szóló médiatermékek,
- hittelen emberi roncsok,
- önző gazdaság,
- viszony anyához, családhoz, felmenőkhöz, utódokhoz

5/b. A Föld gyökércsakrájának környéke a globális életvitellel van kapcsolatban. Nem véletlenül sejtünk minden használható jó dolog mögött egy zsidót, és nem véletlenül tartjuk alantasnak, mocskosnak azokat a dolgokat, amik "előre" viszik világunkat
- megszületsz és azonnal van adószámod, taj-számod stb.
- kőolaj kitermelés és felhasználás, mellyel a Föld múltját emésztjük fel
- anális szex (a látens homoszexuális, terméketlen életvitel része, puszta örömszerzés egyéb cél nélkül)
- gyermekmegrontó, fegyverkereskedő egyházak,
- előbb legyártjuk, aztán - ha kell, tűzzel-vassal - de eladjuk
- elöregedő társadalmak, sodródó fiatalok,

6. Új gyökércsakrát megtermékenyülés és születés hoz létre. Ezt megelőzően bezáródik a korábbi, és ami visszamaradt belőle, az része lesz az újnak. Ettől folytonos az élet. Amikor ezt megérted és felismered, akkor változhat meg, akkor törhet meg a körforgás. Addig csak kis emelkedés indulhat el:
- szülhetsz szabadon, születhetsz szabadnak,
- használhatsz mágnesmotort, áramot, pásztortüzet,
- szeretkezhetsz, ha tudod, hogyan kell és Lényed számára hogyan érdemes,
- belső hitedre támaszkodhatsz,
- szociális gazdaságot létesítesz,
- egyre életképesebb nemzedékek követik egymást,

7/a. Az emberben és a teljes életben a test-lélek-szellem egység számít. Ha a test a gyökércsakra, a szívcsakra a lélek és a szellem a korona, akkor érthető, hogy miért került a felszínre itthon a Korona témája illetve az, hogy a szívcsakra országa túszul lett ejtve.

7/b. Amerika úgy kerül a képbe, hogy eredetileg a Föld szívéből (Atillával) kiindult Európa-program maradékaként jött (volna) létre a világ felemelésére, megörökölve az angol világbirodalmi rendszer töredékeit, egy tökéletes államként. Mára az lett, ami. Természetes, hogy ott lesz (bármilyen formában is) egy ilyen aktusnál. Reménykedünk, hogy ez az aktus szerelemben jön létre, és nem úgy, ahogy most az a valóságban zajlik. Mert arról nem akarsz tudni.

Összességében a teljes emberi minőség átkódolása szinkronban zajlik a bolygó átkódolásával együtt. Ez azzal is együtt jár, hogy bezárulnak a kapuk, melyeken keresztül az alantas minőségek felbuktak a felszínre (szer-szár-szar hármasból az utóbbi), hogy emberekbe költözzenek. Ennek most van vége. Mocskosul, ezért az emberek zömének már nincs hozzá gyomra. Élőben közvetítik a blogok.

Maradj éber, légy jel-en, és szeresd az életet!"


/Forrás: Teremtő Társadalom hírlevél

(Megjegyzés:  mindenkire rábízom az olvasottak "helyén kezelését" - M.)


51 megjegyzés:

  1. Na, csak hogy átíveljem az előző bejegyzésekben körvonalazódott kis szócsatát, mely alapvetően a "zsidókérdésből" generálódott:


    Tudjátok mi a "kiválasztott"?

    A pisi, meg a kaki.

    Nem csoda, hogy ott matatnak a gyökércsakra környékén, hisz odavalók... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mazsi, nincs "zsidókérdés" - az csak illúzió. Azok akarják valóságossá tenni akik nem tudnak kilépni a majából. Ezért van az állandó ánti-SEMMI-tázás is hogy "melegen" tartva a dolgot megpróbáljanak visszahúzni bennünket az ő szintjükre - teljesen bele az anyagba. Tehát a semmik, a zérók akarnak visszarángatni ami nonszensz - nem is kell velük törődni. A kiválasztással azért legyünk óvatosak mert a lélek is "kiválasztódik" ha elhal a test. A vizelet meg a bélsár egyébként is a test állandó része mert mindig újratermelődik és elég sokáig is "hordozzuk" mielőtt megszabadulnánk tőle.
      A "pokoljárás" utáni ugyanabban a testben való újjászületéssel minden csakrát meg lehet újítani. Csak azt lehet "túszul ejteni" aki eladta a lelkét például a démon-kratikus világnak. Hogy abban kaphasson pozí-cion-t meg egyéb illuzórikus dolgokat. Itt fent is olvasható a teremteni nem tudás, a csak "semmíteni" tudás amiért voltaképp az irigység is van ami aztán gyűlöletet szül - a teremteni tudó magyar gyűlöletét. Ugyanezzel magyarázható az erre való reagálás másik véglete is. A mindenáron magyarnak látszani akaró ál-magyar huncutkodás.
      A gyökércsakra is fontos mert AZON ÁT van a felfelé menetel. Nem véletlen jártam anno a jordán Élő tengernél /Aqabai öböl-Vörös tenger/ és Holt tengernél is mínusz 400 valahány-méteren. És persze Pet-Rá-ban/5 Rá-ban is - ami a NapIsten-i beavatásra/5/ utal - a rózsaszín /=a szeretet színe/ városban. A vörös meg a tűz és a szerelem színe. Itthon Dobogókő /az eredeti Földi Szívcsakra/ és Szilvásvárad /az eredeti Földi Shambala/ a 2 legszakrálisabb hely az Egész Kárpát medencében ahová mindenkinek el kéne mennie - minimum feltöltődni.
      Aztán ott vannak a főbb Sárkány-vonal-csomópontok mint Gyula, Lenti és Csobánka. A földi "energia-szökőkutakon" állni azért fontos mert ez is hozzátartozik a földi "pokoljáráshoz" ami nélkül nincs feltámadás/kilépés a körforgásból. Itt az Kárpát medence legmélyebb pontjánál /75 m/ egy nagy szigeten az Élő és a Holt Tisza között Gyál-a-rét-en, ahol "Lágy a Tér" van egy trambulin-szer-ű hely ahonnét szintén fel lehet repülni. Persze a megfelelő "előtanulmányok" után. Aztán a dán partoktól Delphoi-ig tartó JEL-vonal/Sárkány-vonal éppen a szegedi Dóm téri Dömötör tornyon halad keresztül ahol az "energia-szökőkútra" építették a régi oltárt. Ez a vasrácson át látható is a mélyben - a zsibbasztó rezgést meg érezni lehet. A nem véletlen "Szent-es" nevű városunk is egy szakrális hely. Ott a különösen erős energiavonalra 5 templomot is építettek anno - szépen sorjában egy vonalban.

      Kerion

      Törlés
    2. "Mazsi, nincs "zsidókérdés" - az csak illúzió. Azok akarják valóságossá tenni akik nem tudnak kilépni a majából."

      Az illúziót talán az alábbi két kép is jól szemlélteti. Az elsőn Doha látható nappal, természetes fényben.

      http://ds-lands.com/photo/cities/doha/03/

      ( Nekem nagyon idétlennek tűnik.:))

      A másodikon szintén Doha van, csak mesterséges megvilágításban.

      http://ds-lands.com/photo/cities/doha/06/

      ( Azért ez már eléggé adrenalinmocorgató, nem?)

      Röviden, van min munkálkodni az embernek, mert a neonfények még javában égnek! Ez a munkálkodás a fenti hírlevél írójának is javasolt, mert émelygés jött rám az olvasásakor. Persze az is könnyen lehet, velem van a baj.:))


      Lujza

      Törlés
  2. Itt Szentesen a főutca követi a Lej-vonal-vonalát.
    Pap Gábor szerint a Szent Koronán..."Buda-kép bolygóminőség szempontjából közömbös részletének földrajzi megfelelője: a Kórógy-ér „nyuszifüle”, a csúcsán Szentes városával" jelöli meg.
    Kigabe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kigabe, jól mondod. Szent-Es-hez/Szent-Ős-höz meg nincs messze a 3-as Körös/Kör-Ős. Gyulánál van a Fehér Körös/Kör-Ős aztán jön a Fekete Kör-Ős és Békés-nél már 2-ős a Kör-Ős. A Sebes Kör-Ős még csak ezután jön kialakítva a 3-as Kör-Ős-t. A 3-as Kör-Ős mellett van Szarv-As-nál/Szarv-Ős-nél/Szarvas Ősnél a Kárpát medence középpontja.
      Érdekes hogy Chris Horner/Szarvas/os/ Krisztus - éppen 42 éves ! /=a szivárvány foka/ profi kerékpáros - "öreg" kora ellenére lassan, 3" híján nyerésre áll a most folyó Vueltán, a spanyol KÖR-versenyen. Tehát akarva-akaratlan is az van megjelenítve hogy a Szarvas Krisztus/Keresztes/Kör-osztós győzni fog. Hogy végül is először hol azt már fent egészen jól megválaszoltuk - természetesen a KÖR-ŐS-ök földjén Magyarországon.

      Kerion

      Törlés
    2. És igen. Szarvas Krisztus megnyerte a KÖR-versenyt.

      Gyula

      Törlés
  3. "A gyökércsakra fizikai megjelenési formája a prosztata, mely nőben-férfiban egyaránt ugyanarra jó, csak eltérően hat."

    Nahááát ... nem is tudtam, hogy a csajoknak is van prosztatája ...
    :)))

    "...az olaj és a gáz. Mind elmúlt földi életek (növények és állatok) maradványaiból jött létre."

    Ez is baromság.

    " A sémi népek nem értenek a teremtéshez."

    És a nem-sémi népek talán értenek hozzá ??? ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  4. "A Gyökércsakra környékén sok az olaj és a gáz."

    Namost már csak azt kellene meghatározni, hogy
    hol is van ez a gyökércsakra, mert a gázai partoknál talált gázmezők, meg a brazíliai olajkészlet és az ausztrál újonnan felfedezett
    lelőhelyek mintha földrajzilag nem esnének egy
    helyre. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jeruzsálemet, régebbi nevén HieroSolyma-t/a Szent Sólyom városát mondják a földi gyökércsakrának. Nyilván az ősi várról, de mivel az már régen megsemmisült annak hajdani területéről lehet szó - mint a csakra szakrális helyszínéről.

      Kerion

      Törlés
    2. Azért itt számomra van egy kis nyelvi zűrzavar, Kerion kolléga, mivel a "hiero" az nem magyar szó, nomeg a csakra sem ... és mindez egy mondatban ... hm.

      Ez számomra csak sürítés ... és nem egyszerűsítés.

      Ö.T.

      Törlés
    3. Ez a csakra szó nekem is nagyon idegen.(Lehet, itt megint velem van a baj.)

      Ö.T-i ma este a kész-tetés szó jött le táviratilag az éterből. Igazán segíthetnél!:)

      Lujza

      Törlés
    4. Árpád a Papkirály:

      "A HAT(RA) = ‘hat csillag ragyogása’ = HATRAgyogás (mai
      nyelven). szoboremlékeken világosan felismerhető a mágus –
      táltos, a turullal a fején (szárnyak, mint szentlélek). Ez a megvilágosodást, a titkos tanok birtoklását, a fény koronáját ábrázolja.
      (Lásd Emese álmát a turul madárral.) A hat korong az életfa megannyi lépcsőjének (CSAKRA/CSOKOR) fokainak felelnek meg.
      De a hatodik már sugárzó napkorongként RAgyog. azaz a harmadik szem kinyitását. mágus. táltos rangot ábrázol."

      SZN

      Törlés
    5. Ö.T, a szent-hiero szócskát a görögök ragasztották a sólyomhoz - tehát ógörög szó. A csakrát - ami jelentésében "körben forgó csokor" - eredetileg "HAT-RA/HAT-NAP" - ahogyan arra fent SZN utalt is. Az ábrázolásokban 2-féle módon jelenítették meg: vagy külön külön 6 Napkorong formában vagy egy hatágú csillagként. Ez utóbbi stilizáltan a Tejút galaxis 6 spirálkarjára is utalt mint a központból való kisugárzás hordozóira.

      Kerion

      Törlés
    6. "Ö.T-i ma este a kész-tetés szó jött le táviratilag az éterből. Igazán segíthetnél!:)"

      Nincs szükséged a segítségemre Lujza,
      Téged már terelnek. ...:))) ... amiből kb. annyit fogsz érzékelni, hogy az életedben megszaporodnak a pozitív
      spirituális "véletlenek".

      Ö.T.

      Törlés
    7. ... de azért egy kis löket az értelmezéshez:

      késztetés --->>> aminek a végéről szépen lenyesed az "és"-t,
      mivel a magyar nyelv eredetileg gyökökből áll - ragok nélkül
      - és akkor csak marad a gyök ...:))), vagyis:

      KÉSZ - TET

      Az értelmezéshez olvasds el fordítva is, ... mivel a mi
      világunk rezgésből áll ... erre pedig azt kapod, hogy

      TET - SZÉK

      Ha ezt egy vonalban írod, akkor:

      KÉSZ - TET - TET - SZÉK

      Mivel a TET egyensúlyt fejez ki és oda - vissza nem változik, így elég egyszer megjeleníteni, azaz:

      KÉSZ - TET - SZÉK

      Próbáld innen tovább ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    8. Hogy miket nem mondasz, Ö.T.-i!:)Azért nem úszod meg ennyivel.:)
      Kérdés: Ha jönek a pozitív spirituális "véletlenek", azokban lesz-e TŰZ? Ugyanis ásogattam, s valóban a Természetben alapállapotban a tűz nincs jelen. Az ember is simán tudna tűz nélkül élni. Tűz akkor keletkezik, ha "valami" elhagyja a "helyét". Pl. kiömlik a láva, a földig ér a villám, vagy az ember felkupacol egy csomó terményt, s akkor beindulhat egy öngyulladás.

      Lujza

      Törlés
    9. "Kérdés: Ha jönek a pozitív spirituális "véletlenek", azokban lesz-e TŰZ?"

      Körülírom Neked, aztán majd Te megadod a saját kérdésedre
      a választ. ...:)))

      PTAH kék színnel van ábrázolva ... a Földön a kék szín
      vizet, ha az űrből nézed, akkor levegőt is jelent.
      A kék szín germán változata B - LAU, ahol a "LAU" langyosat, azaz testhőmérsékletet jelent.

      A Föld kék bolygó és nem piros bolygó.
      Az emberi test hozzávetőleg 75%-ban vízből áll.
      Maga a "KÉK" szó is egyensúlyt jelent, mert oda-vissza
      nem változik semmit.

      Érdemes még megnézni, hogy melyik országok zászlószíne
      tartalmaz kéket. (izraeli = kék + fehér, bajor= kék + fehér, ami hirtelen eszembe jut)

      Node ... a kék önmagában hideg ... és nem elég a langyoshoz, vagyis hiányzik a TŰZ színe. (az ÉLETHEZ)

      Nézzük csak meg, hogy melyik országok zászlója tartalmazza
      a piros színt, meg a kéket is és a fehéret is ... azaz
      EGYENSÚLYT.

      1. orosz
      2. francia
      3. GB
      4. USA

      ... hogy csak a nagyobbakat említsem. ...:)))

      Értesz ebből valamit, mert nagyjából ez lenne a színkód??!!

      Ö.T.

      Törlés
    10. "s valóban a Természetben alapállapotban a tűz nincs jelen."

      Ez csak szemlélet kérdése Lujza néném, ami attól függő, hogy
      mit nevezünk Természetnek.
      Szűken értelmezve, a Földön, ez igaz ... csillagászati dimenziókban viszont már NEM.

      Vagy szerinted a NAP nem a természet része ??? ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    11. Köszönöm Ö.T.-i a színes válaszod.
      Különben nekem is volt egy jó kis álmom a pirossal és a kékkel. Egy tényleg csodálatos erdő szélén állt egy gyönyörű bokor. Az egyik oldalán kék, a másik oldalán piros "bogyók" tündököltek.( meseszép volt!)De nekem mégsem ezzel kellett foglalkoznom, hanem egy oroszlánnal, aki az erdőből felém(nk) tartott.

      A KÉSZ - TET - SZÉK-kel nem sokra jutottam. Tudod Lujzának nem sokat mértek ki az észből:D
      Persze van két gyengus próbálkozásom, amin majd jót nevethetsz.

      1, Késztet a szék, vagyis üljek már le, és ne szájaljak.
      2, A kész tetszék ( tetszik), ami viszont rám nézve még egyáltalán nem állja meg a helyét. Tehát marad az első verzió.

      Lujza

      Törlés
    12. Na amíg Te az oroszlánnal foglalkozol, addig azért elmondom,
      hogy a piros és a kék keveréke a LILA ... ami kb. megfelel a Ying és a Yang egészséges keverékének ... és bizony ezt a színt már nem találni meg sűrű előfordulásban ... hanem
      jobbára csak királyoknál és egyházi személyeknél ... vagyis az a "csúnya római" is rendelkezik pozitív aspektusokkal,
      amihez esetleg még kapcsolódik egy bizonyos Lilith-nek
      titulált személy, akinek a neve igeként értelmezve kb.
      lilít - nek felel meg, azaz lilává tesz - formailag meg a
      bagoly figurát találták ki neki, ami ugye magyarban egyáltalán nem démont jelent, hanem "bölcs bagolyként"
      bizony hogy pozitív figura ... tekintve hogy Isten maga is
      bölcs ... meg a hozzá közel állók ... illetve őt keresők
      is kapnak egy kicsit ebből a tulajdonságból ... így aztán
      a Vatikánt se dobjuk már ki az ablakon ... tekintve hogy
      egyikünk sem tökéletes. ...:)))

      Ha tökéletesre vágyunk, akkor ne az emberek között keres-
      géljünk, mert a többezer évre való visszatekintés arra
      utal, hogy ez nekünk humanoidoknak nem adatott meg. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  5. Úgy bírom az index szuggesztióit, figyelj:

    FŐCÍM:

    ENSZ-jelentés: A szíriai kormány használt vegyi fegyvert

    (azt hinnéd, hogy hű meg ha, most aztán kijött egy komoly jelentés, ámde:)

    "A szíriai kormány irányába mutatnak a vegyifegyver-támadásról gyűjtött bizonyítékok, nyilatkozta több ENSZ-diplomata a Foreign Policynek. A jelentés nem mondja ki egyértelműen, hogy a kormány felelős az augusztus 21-i támadásért, de a vizsgált bizonyítékok a diplomaták szerint erősen azt sugallják, hogy a kormány és nem a lázadók felelősek érte."


    Tehát nuku jelentés, nuku bizonyíték. Csupán "irányba mutatnak", "nyilatkozta", "nem egyértelmű", és "erősen sugallják".

    Érti mindenki hogy is van ez? Szánalmas próbálkozás. :)

    A másik meg ez! Új kifejezést találtak ki - kifejezetten csakis a mi megnyugtatásunkra - gondolom:

    "Az emberi jogi vizsgálóbizottság jelentése szerint a szíriai konfliktusban meghaltak többsége konvencionális fegyverekkel elkövetett „jogszerűtlen emberölés" áldozata lett."

    Mi is ebből a szaft, a lényeg?

    "jogszerűtlen emberölés"

    Mégegyszer csak hogy világos legyen:


    "JOGSZERŰTLEN emberölés"


    Azt hiszem ez a kifejezés alapjaiban kérdőjelezi meg a felépített Rendszer létjogosultságát a továbbiakban. Tessék mondani, melyik a JOGSZERŰ emberölés? Az USA bombázás annak számít, tessék mondani??

    Úristen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja itt a link:

      http://index.hu/kulfold/2013/09/12/a_sziriai_kormany_hasznalt_vegyifegyvert/

      Törlés
    2. Hát... ottan van a mondatban a magyarázat is. Tehát hasítófejszével, bicsakkal, rohampuskával, gépágyúval, rakétával lehet jogosan gyilkolászni. Viszont (jelen állás szerint) fújjolni kell a vegyi-, biológiai-, és atom fegyverek bevetésekor. Meg elutasítani. Mán... Ha, kiderül.
      Persze... ez azokon ugye nem sokat segít, akik emiatt feldobták a pacskert. Mintahogy azokon sem, akik jogszerű fémbe szaladtak bele.

      A jogszerűtlenség ezen formában vélhetően csak azt jelenti, hogy nem az illető rendelte el a használatot. hHanem valami riválisa, megbokrosodott csatlósa, vagy... a Öregördög.
      Lényeg, hogy az ilyen esemény kipattanásakor az első lélegzetvétellel lehessen valaki másra tolni a felelősséget - jó politikás, (meg sunnyogósarc) gyakorlat/módszer szerint.
      Kár, hogy az ilyesmit mán a nyilatkozattevő arcok se igen hiszik... Akkora meggyőződéssel, mint eddég.

      (A régi időkben a fődtúró parasztok is elég hamar átlátták a jog/törvény bötűje mögötti sumákolást. Oszt, lehetőségeikhez mérten, olykor megszolgálták a maguk igazságát.)

      Elgondolásom szerint roppant nagy mákja a valaha vót, és jelenlegi lopakarcoknak/kiválasztottaknak, hogy a "muslincák" ezredannyira se idegeskedő típusok, mint "uraik". Annak ellenére, hogy erősen gyúrnak a srácok az idegelésre minden téren, és módszerrel.

      Törlés
    3. A zusa szerint jogszerű százezres nagyságrendű emberölés volt például a hirosimai-nagaszakii atomtámadás. Ha nem az lett volna nem neveztek volna el a parancs elrendelőjéről "Tru/e/man-ról/Igaz emberről" egy repülőgép-anyahajót amely most éppen a Perzsa-öbölben sertepertél bevetésre várva. Tehát ezek szerint az a "jogszerű" amit a már atommal gyilkoló mond. Abszolute nonszensz...

      Kerion

      Törlés
    4. Májdír Quedra, "akik jogszerű fémbe szaladtak bele" meg a többi.. ingerenciám az volna rá, de szerinted illik nevetnem ilyenkor? Ez olyan izé érzés, egyedül vagyok a szobában, de mégis előtte körülnézek vajon látja-e valaki, hogy a feketehumorba csomagolt nyomor illetlen derűre késztet. Lehet nem is szántad viccesnek, oszt égek.
      Na, más. Sokan emlegettétek ma is a kabbalaát meg a gemátriát. Gondolom e mellé figyelem is társul, ugyanis az utca hírmondója telerakta az országot egy igen-igen erős szám-szimbólummal. Mégpedig holnapra érvényes. Tudom, volt már hogy szóltam és nem lett semmi, de olyan is volt hogy lett. Szóval holnap. Ha addig nem derül ki, holnap elmondom, akkor is, ha (majd utólag) semmit sem jelent.

      Törlés
    5. Sang mester. Kacarászni mindég lehet. Max. kajlán tekingetnek a emberre a népek. Meg gyönnek a ápolók, és...
      Viszont ezen megemelkedett a szemöldököm: "...egyedül vagyok a szobában, de mégis előtte körülnézek vajon látja-e valaki..."
      Mer? Fura egy beidegződés lehet.
      Főleg, ha azt a vonalt nézzük, hogy ez a te személyes elgondolásaid alapján készült játék, amiben még főszerepet is játszódol. (Vagy a többi hang nem ezt sutyorogta?)

      Nopersze... többen monták mán, hogy nem mindég a megfelelő szókat teszem egymás mögé. Meg sokan nem értik a "hungarise by quedra" szófonást. Dehát... ez nem mindig szokott ám érdekelni.
      Mindamellett nyugogyál meg szépen Sang mester! Magam is szoktam mindenféle (többek számára nem) humoros dógon kacarászni. Csak engemet mán nem zavarnak a... ápolók se... meg a kajla tekintetek se. Vagyis... egyre többször nem.
      Osztán, hogy ez most jó, vagy gyön a Kereszt hívőinek "jó sokáig pirítanak a patás bigyók, ottan lent".
      Ha odajussunk majd meglássuk.

      Törlés
    6. Tegnap volt a holnap. Mondhatnánk hogy nem történt semmi. Pedig igen, hiszen a különös véletlenek szinte érthetetlen közjátékaként majdnem összeütközött két vonatszerelvény. De az újabban egyre jobban feltörő emberi tényező, azaz a mozdonyvezetők ébersége megakadályozta hogy legyen egy vonatkatasztrófa Kelenföldön (és Szíriában másféle). Na és a számok, Lópici Gáspár szerint a hirdetőoszlop az utca hírmondója, nos az elmúlt héten tele volt mindenütt az utca hogy a lottón 2888 millió ft a heti nyeremény. Nézzük, először is a 888 Jézus nevének görög gemátria szerinti száma. Másrészt ha megszorozzuk kettővel azaz 2X888 az éppen 1776 .. ez két helyről is ismerős.. ugye? Vagy megszorozzuk egyketteddel, és 444-et kapunk, hát ez is szerfelett ismerős lehet mindenkinek. Tehát az látszik hogy a 888-as és szorzatai kedvelt számok manapság is, és a régmúltban is.
      ""kajlán tekingetnek a emberre a népek. Meg gyönnek a ápolók, és.."" Nem is olyan rossz hely az kedves Quedra. A nyugalma vetekszik egy templom belsőjével, csak ott még enni és tisztát is adnak a nyugalom mellé. Bulgakov Mestere mondta hogy nincs ennél jobb hely (Moszkvában) a világon. Volt is kulcsa az ajtókhoz, de -bolond lett volna- kimenni a nyugodt falak közül az ideges világba.
      Az ember fia egész napos fődtúrás után nekiáll írogatni, és félresikerül a mondat, " a feketehumorba csomagolt nyomor" helyesen: a nyomor fekete humorba csomagolva, így kicsit más. Az érzés pedig hogy az emberbe belelátnak akkor is amikor nem kéne, nos nemtom, lehet hogy tényleg egy egyszerű rossz beidegződés. Addég jó míg meg tudjuk különböztetni a fekete humort a gyilkos humortól, a humorgyilkost meg a mosolygyilkostól (az a mákostészta ugye). És amelyiken lehet, azon jókat nevetünk. A Tiéden lehet:)

      Törlés
    7. ""Mit gondolnak, tudnának tisztaszívből röhögni egy szőnyegbombázáson? Kérem, ne kapkodjanak a válasszal – amíg töprengenek, visszaugrunk az időben úgy fél évszázadot.""
      http://konyves.blog.hu/2013/09/19/talajgyalu_50_eves_a_macskabolcso

      Törlés
  6. http://www.youtube.com/watch?v=UmyzmNrAdiA

    59. perctől foglalkoznak szíriával, érdemes megnézni.

    VálaszTörlés
  7. Jól mondod Ö.T. kolléga.Egyébként a kabbalát kik törpölték ki?

    "a teljes emberi minőség átkódolása szinkronban zajlik a bolygó átkódolásával együtt."
    Erre csak egy kérdésem lenne a gyagyás felfogásomhoz,ki a bánat végzi ezt?Ha megvan az,hogy "ki",gondoljuk tovább.
    "Élőben közvetítik a blogok."
    Ahha.A többi már unalmas,ami itt is folyik...Még,hogy felemelkedés.
    a.n

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Variációk egy témára...
      http://www.youtube.com/watch?v=vfCmYAXNBaU

      SZN

      Törlés
    2. A kabbala a zsidó biblia "gemátrítása", betűinek számokkal való ellátása - amiből aztán mindenfélét "kiolvasnak" a kabbalisták. Ez nem tévesztendő össze a számmisztikával és a normál gemátriával ami a magyar, az angol, görög stb. ábécék betűinek megfelelő fix számsorral való behelyettesítését jelenti. Pl.: ABBA az angol gemátriában 1221, míg a magyarban 1331 ! Ezen utóbbi dolgok az ősi mágia részei. Ezeket a kabbalisták, kőművesek és mások csak megpróbálják kisajátítani - de ez a gyakorlat mindenkié. Persze mindezzel lehet rosszindulatú, úgymond "fekete" és jóindulatú, úgymond "fehér" mágiát is gyakorolni. Tehát pontosítsunk és ne öntsük ki a gyereket a fürdővízzel. Mert akkor nem csak hogy tévedésben leszünk, de még ki is tolunk magunkkal, holott minimum védekezhetnénk.

      Kerion

      Kerion

      Törlés
    3. faszlógató mágus2013. szeptember 13. 13:42

      Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
    4. Bakos Attila:
      Egy másik szegedi "felemelkedő"...
      https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OADOPHIjmb0#t=498

      SZN

      Törlés
    5. SZN, a magyar ősiséggel régóta foglalkozó, könyveket megjelentetni tudó - és abból élő még egyáltalán nem "felemelkedő" - sőt. Már csak azért sem mert vastagon bele van ágyazódva ebbe a vaskor-végi eszement rendszerbe, mindenféle szempontból ezer szállal kötődik hozzá. És miután annak látnivalóan "kegyeltje" - abban "VALAKI". A Teremtés törvényei szerint viszont a "valakikból" már nem lesznek még további "valakik" - hiszen már leszerepeltek mint voltaképpeni "rendszer-fenntartók". A látszólag most "senkikből" lesznek az eljövendő Aranykor "valakijei". Mert az agonizáló "rendszerből" teljesen kilépve, amolyan "földi poklot járva" sEnkiként lehet csak a belső rezgést annyira megnövelni hogy a felemelkedés/megtáltosodás megtörténjen.
      Ez mindig is így volt. Egyébként Bakos Attilával nincs semmi probléma - mint ahogyan bárki más "valakivel" sincs. Nekik ez az életútjuk - a vaskori paradigma végén "valakik" - akarva-akaratlanul is - mindenféle 6almi célból. Van akinél - például egy politikusnál - ennek a szerepnek a láthatósága nyilvánvaló, míg van akinél nem annyira. De ettől még a "körülményekből" nála kikövetkeztethető. Ahogyan a kutya eb - úgy az eb is kutya.

      Kerion

      Törlés
    6. Kerion

      Nem tudok most veled egyet érteni.
      Mert az én szintemnek tökéletesen megfelel Bakos Attila szelleme, tudása, útmutatása. Ő az egyik legjobb előadó azok között akik kiutat keresnek világunk zsákutcájából, ráadásul a könyvei is zseniálisak. Kevesen tárják fel olyan magas szinten múltunk összefüggéseit, ahogy Ő teszi...
      A te hited az, hogy hamarosan megtáltosodsz, de én ezt a hitet nem osztom. A belső változásokat ettől függetlenül már csak a vakok nem veszik észre...Nekem dolgom van még ebben a világban, de még nem tudom mi az...Csak azt érzem, hogy közeledik az a bizonyos "dolog", a belső rezgésszint emelkedésével párhuzamosan...:)

      Pap Gábor a nagyszentmiklósi 7. sz. aranykancsó kapcsán arra hívja fel a figyelmet, hogy a nyakvonal fölött a szellemi szinteken elhelyezkedő gólya párosból a cselekvő(segítő) gólya került magasabb szintre. Ezt ha átfordítjuk az Atilla/Buda(Buddha) szembenállásra, akkor az Atillaság került magasabbra, ami azt jelzi, hogy már évezredekkel korábban is a szellemi (szakrális) utat járók közül a cselekvőké volt a magasabb rendű létezés.(Gilgames)
      Persze ez Pap.G. sajátos értelmezése, de a mondanivalójával egyet értek. Csak ki kell várni a megfelelő "időt"...
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagyszentmikl%C3%B3si_kincs

      SZN

      Törlés
    7. Ma nekikezdtem a meséket előről elolvasni, mivel csak úgy bepottyantam ide, s ezt eddig még nem tettem meg. Hát mit látnak szemeim, Mazsi már az első mese kommentjében leírta a lényeget.
      "Azt mondják a bölcsek, hogy "az igazi tudás a nem tudás tudása"".- másképpen fogalmazva, az igazi tudás a tudatos elengedés. Senki nem mondta, hogy ez könnyű, de azt sem, hogy lehetetlen.:)

      Lujza

      Törlés
    8. SzN, nem baj hogy még nem érted amit mondok, de például Lujza már úgy látszik hogy ért valamit. Az előadók, Pap Gábortól Bakos Attilán át Szántai Lajosig kizárólag abból merítkeznek ami itt van a Földön dokumentálva valamilyen módon - azt elemezgetik. Ráadásul ebből is élnek, pénzért árulják a tudásukat, például megvehető könyvek, belépődíjas előadások formájában - egyébként jogosan mert sok munkát fektettek bele - egyetem, tanulmányok ecetera. Mindezt persze azért is tehetik meg mert a 6alom mintegy "felkarolva" őket megengedi nekik - egyetemre való felvétel, végzettség, doktorátus, jó állás, könyvkiadás és szereplési lehetőség a tv-ben, médiában, előadótermekben stb. DE az nem az ÉGI TUDÁS - amit kiközvetítenek - mert azt egyébként ingyen kéne továbbadniuk, hiszen ha nem azt teszik azonnal elvonásra kerül tőlük a Teremtés által.
      Tehát van a jelenlegi földi és az univerzális égi tudás - és ezeknek a képviselői. A "valakik" által közvetített földi tudás - még ha ki is van egészítve a régmúlt mozaikkockáival - önmagában édeskevés. Az égi tudást meg a magas belső rezgés útján le kell tudni hozni hogy aztán alkalmazni lehessen a jelenlegi és jövőbeli földi viszonyokra. Ha sarkítva nézzük a korszakváltás dolgait akkor megállapíthatjuk hogy vannak a régi korszak emberei és vannak az új korszak emberei. Az előbbiek a "valakik" az utóbbiak a "senkik" - mert még a régi korszak regnál. A senkik egyébként nem azért senkik mert hülyébbek és butábbak lennének a valakiknél. Ellenkezőleg, azért senkik - a még regnáló világhoz képest - mert már kiléptek a múlt illúziójából.
      Megszabadulva-felszabadulva a 6alom, a vagyon , a pozíció, a valakiság látszat-világától már nem hajlandóak ebben a "mókuskerekes" Föld és Emberiség-pusztító játékban részt venni. Úgy vannak vele hogy - mivel ez a világ már alapjaiban menthetetlen és javíthatatlan - egyék meg a démon-kratikus rendszer kiagyalói azt amit főztek az embereikkel együtt. Ez nem ellen-menetel hanem meghaladás és felül-emelkedés. Ezen kívül pedig még felkészülés is a változásokkal járó elkerülhetetlen apokaliptikus dolgok testi-lelki átvészelésére. Itt korántsem vak hitről van tehát szó hanem valaminek a tudásáról. Illetve a többiek részéről valaminek a nem-tudásáról. Nem az az igazi tudás amit sokan annak hisznek - egy egyébként hazug világban. Hanem éppenhogy az amit most még - a régi világ "gyermekeiként" - értetlenkedve röhögnek ki az emberek.

      Kerion

      Törlés
    9. "Mindezt persze azért is tehetik meg mert a 6alom mintegy "felkarolva" őket megengedi nekik - egyetemre való felvétel, végzettség, doktorátus, jó állás, könyvkiadás és szereplési lehetőség a tv-ben, médiában, előadótermekben stb"

      Nem kell "mindenben" a rosszat látni...
      "Ne ítélj, hogy ne..."
      "Rossz az, aki..."
      Ezen az úton előbb-utóbb az előítéleteid fölfalnak...

      SZN

      Törlés
    10. SZN, nem értelek. Az ítélkezésen már rég túl vagyunk. Az emberi butaságot meg már jócskán meghaladtuk. Nincs abban semmi rossz, hogy ezek az emberek szellem-tudatilag elkötelezettjei ennek a világnak, erre a világra vannak "hangolva". Ezért is segíti őket ennek a világnak a berendezkedése, "végrehajtó" apparátusa. Ezért boldogulnak, ezért sikeresek ecetera. A valódi magyar meg szellem-tudatilag már az ezután következő világnak elkötelezett. S mint ilyen ezért is rab, kisemmizett, sikertelen még a saját hazájában. A tények megállapítása nem előítélet. Jól is néznénk ki ha nem mondhatnánk ki az igazságot - csak azért mert az egyeseknek nem tetszik. Ha meg azt hiszed hogy az egyéni "boldogulás a földi pokolban" véletlenszerű és tehetség-függő - hát még van mit tanulnod. DE nem is ragozom tovább hiszen sok mindenről sajnos még csak fogalmad sincs.

      Kerion

      Törlés
    11. "A kabbala a zsidó biblia "gemátrítása", betűinek számokkal való ellátása - amiből aztán mindenfélét "kiolvasnak" a kabbalisták."

      A vallásos iratok egyike sem utal rá, hogy a kabbala nevű
      számmisztika héber eredetű lenne ... sőt, amennyire tudom
      ... illetve a fennmaradt iratokból ez kitűnik, nekik ez
      még akár tiltva is volt ... ettől függetlenül ez a szellemi sík matematikai használata sokkal inkább a piramisépítőkre utal ... ami ugye a zsidóknál egyáltalán nem volt szokásban, meg aztán a JUDA egykori oszágnév
      kiegészítve a nem láthatóval kb. J(AH)U DA (Isten itt van) is arra utal, hogy valaki dúrván belefosott a ventillátorba
      ... khm... khm . Még az egyszerűsített "JUDA" formának is
      megvan a "TE ITT" értelmezése. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    12. " ... másképpen fogalmazva, az igazi tudás a tudatos elengedés."

      Hát bizony, Lujza néném, a vízben nem görcsölni kell, hanem lebegni. ...:))) .... vagy úszni.
      Úgy tűnik, hogy ezzel még problémáink vannak ... mert a
      félelem nagyobb.
      Úgy általában minden szir-szartól félünk, az újtól ( értsd:
      ismeretlentől) meg egyébként is ... ettől függetlenül a kíváncsiság mégis erősebb.

      Ö.T.

      Törlés
    13. Az amcsik is féltek a szír-szartól, de úgy tűnik, most megegyeztek a medvével. Aztán persze, hogy mi van a háttérben azt nem tudjuk.

      Törlés
    14. "Aztán persze, hogy mi van a háttérben azt nem tudjuk."

      Aszondod, hogy nem tudjuk???
      Hát mongyuk ezek a FED-es fiúk beintettek fölfelé, asztán
      azóta a zusa erősen megindult a lejtőn lefelé.
      És bizony kapitalizmus ide ... piacgazdaság oda ... egyre inkább gyarapodnak a szarságok ... és az egész ábra egyre inkább kezd hasonlítani a sztálinista SZU-hoz ... mert azért
      a gulag-nak meg a FEMA-tábornak csak a neve különböző ... a lényege meg ugyanaz. ...:)))

      Ez a Snowden gyerek is világgá szaladt ... és bizony
      úgy tűnik, hogy terített betlit játszik ... amitől még az nsa-nak is fáj a fejecskéje ... ez a szíriai erődemonstráció is nekiment a falnak ... de jobb is ez így,
      csak még a nagyfiúk nem egészen értik, hogy miért.

      Így aztán a bankárkasztnak is fel van dobva a nagy kérdés,
      hogy mitől nem működik az, ami eddig prímán működött ...
      aztán ha egy kicsit törik az agyukat, akkor még rá is fognak jönni.

      Ö.T.

      Törlés
  8. Nem az igazság fáj, hanem a rosszindulatod Mézesmózes.
    De most már tudom, hogy a trollkodás a szadizmusból ered, így inkább csak sajnállak.

    http://index.hu/tech/2013/09/13/szadistak_az_internetes_trollok/

    VálaszTörlés
  9. Akkor kéne sajnálni esetleg, ha mazo lenne. Aki más szenvedésén élvezkedik, azt minek sajnálni?

    VálaszTörlés
  10. Lujza, Ö.T.!
    "Ez a csakra szó nekem is nagyon idegen."

    Csokra, csokor.
    Az eredeti bibliai édenkerti történet szerint amikor megízlelték a gyümölcsöt, fénycsokraik megnyíltak.
    P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te láttad már a saját "fénycsokrodat" ??? ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  11. Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani, hogy a bejegyzés elején lévő jel mit jelent? Gyula

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Gyula!

      A gyökércsakra szimbóluma.

      De valaki már látott benne egy blow-job-ot is... :) Hát micsináljunk, mindenkinek van valamilyen elképzelése a képzetekről-képekről.

      Törlés
    2. Mindaddig amíg nem tapasztalja meg az ember a saját csakrái érzését, látását, addig a szimbólum csak egy kép marad, az elképzelése pedig semmit sem ér.

      Amikor ez a látás megvan, akkor nem kérdés többé az energiamező létének vitatása.

      A megtáltosodáshoz ez alap, mert innentől nem kell hit, hanem a valós ismeret kezd számítani, ami visz a megértés felé.

      sg



      Törlés