2013. október 11., péntek

Elfáradtam a várakozásban a napok végére

Zplus kolléga összeállított egy nem gyenge elemzést, van benne vers, videóklip, csillagászat, Hold-elfordulás, festményelemzés, meg minden szem-szájnak ingere. Itt egy kis ízelitő:



Thirty Seconds To Mars - End Of All Days


"I'm tired of waiting for the end of all days. – elfáradtam a várakozásban a Napok Végére (vérvétel.. vértisztitás.. a vér formát alkot, majd felszivódik.. egy háromszög.. illetve kettő.. és hemoglobin-futam  indul.. igen.. elfáradtam..)
The prophets are preaching that the gods are needing praise. – a Próféták azt prédikálják, hogy az Isteneknek dicsőitésre van szükségük (egy csepp vér.. majd még egy..)
The headlights are coming, showing me the way. – a fények jönnek, amelyek mutatják az Utat. 
The serpents are singing, a song that's meant to save. – A Kigyók megénekelnek egy dalt, amellyel a megmentésre céloznak  (ssszépen-sssziszegve.. Ká dala..majmócáknak)

refr.:
All we need is faith.- Csak a Hitre van szükségünk.
All we need is faith.- Csak a Hitre van szükségünk
Faith is all we need. - A hit minden mire szükségünk van.
(segitsen valaki.. aki jobb az elektronmikroszkópos felvétel-elemzésben.. :D )"


...és a Hold 135 fokos tengelyferdülése (nem, nincs a hírekben):



Akit felcsigázott, itt megnézheti a teljes írást:


 

20 megjegyzés:

  1. ...és a Hold 135 fokos tengelyferdülése (nem, nincs a hírekben):
    A "Pólusváltás a Holdon"-cikket-oldalt szándékosan nem linkeltem az oldalamon..
    az ilyen oldalakra irta Könyvtáros barátom, hogy "8 km es szájba rágó UFO- New Age- pótlékagyfeltöltő “ezt már olvastam valahol és gondolkodás nélkül befogadom mert megörültem neki” hülyeségek".
    Olyan dolgokat közölnek tényként, amelyeknek semi köze nincs a valósághoz- lásd a "komplikált, igen nehezen kivitelezhető és bonyolult" kisérleteket a bejegyzésemben.. (és még szegény öreganyját-eladó-sziúindián-utánzatokat is tesznek a videókba.. mert attól hitelesebb lesz.. :D )
    mire jó ez? rettegjünk.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaésmégcsakjannyithogy..
      igen a cikkben (és videóban) a Hold pólusát mondják, én pedig a Tycho-krátert.. hogy miért? mert a kráterből indul ki a legjobban kivehető alakzat a Holdon, mig a Hold déli sarka a túloldalán van (a horizontjától 0.3°-ra), az északi meg nem egy jelentős pont, amit csak úgy kiszúr bárki (pl.én se.. :D ) :
      http://the-moon.wikispaces.com/North+Pole
      http://the-moon.wikispaces.com/south+Pole

      Törlés
  2. A helyesbítés jogos, mert a rabbis cikkel korábban már találkoztam és azonnal "kivágtam az ablakon" (winfos)...Mert jelenleg a Föld, a Nap és most már a (forgó...?) Hold is pólust akar váltani...
    A Hold fenn-forgása nem tudom miből adódik, ha adódik...
    Majd rákeresgélek még erre a fenn-forgásra...(manapság jól meg kell rágni a falatot mielőtt lenyeljük...(legalább is ezt ajánlják...:D) Addig is megyek és beveszem a rettegés elleni leszarom tablettát... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (Mazsola kicsit Józsibácsisra fogta az alcimválasztást.. :P )
      a Hold úgy forog a Föld körül, hogy mindig ugyanazt a felét mutatja felénk és pont ebből adódik, hogy nem pont ugyanott látjuk felkelőben vagy lemenőben az alakzatokat rajta..
      (azt akarják eladni, hogy felfedezték a spanyolviaszt, közben pedig dehogy.. mert a program is számolja, hogy mikor mit kéne látni, a fotók pedig egyeznek a program képével.. mivel a programot nem a Nasa csinálta, hanem nyilt forráskódú, ezért elhiszem, amit rajzol.. :D )

      Törlés
    2. Tisztázzuk! Akkor most elferdült a Hold vagy ez csak része a természetes lambadájának?

      Törlés
    3. "Mert jelenleg a Föld, a Nap és most már a (forgó...?) Hold is pólust akar váltani..."
      A Nap (12évente) és a Föld (sok évente :D ) a mágneses pólusát "szokta" váltani (lehet, hogy a Hold is, de azt sima kamerával nem szokták filmezni.. :D )

      Törlés
    4. Egyenes kérdésre egyenes választ kérek! Cro-magnoni agyam csak ebből ért, kérem! :)

      (Látod, ezért nem raktam ki a teljes bejegyzést, mert számomra nem egyértelmű, zavaros, és nem tudom valójában mire akartál az egésszel kilyukadni... )

      Törlés
    5. semmi baja a Holdnak, sokéves pályáján percre pontosan ott van ahol lennie kell, nem sétál semmi sehová.. és a Föld se billeg 25fokokat észrevétlenül..

      "(Látod, ezért nem raktam ki a teljes bejegyzést, mert számomra nem egyértelmű, zavaros, és nem tudom valójában mire akartál az egésszel kilyukadni... )"- arra, hogy az emberek nem fognak utánanézni a saját két szemükkel és benyelik az ezómizógezemicét..

      Egyébként a programoknak megvan az a "rossz" tulajdonságuk, hogy előre megadott adatokból dolgoznak.. szóval ha bármelyik állitásuk igaz lenne- Holdfordulás-Földbillegés, akkor a program és a képek eltérő adatokat adtak volna.. nem?
      Pluszpláne, ha a Föld ekkorát elfordult volna bármelyik irányba, akkor furán állnának a csillagképek- értsd, nem úgy ahogy megszoktam.. :D
      (szerintem pakold fel a gépre a progit.. az én gyerekeim nagyon élvezték, mikor nézegettük a csillagokat : laptop ki. program be, tájolás szemre és júúúúúú... :D )

      Törlés
    6. Felraktam a Stelláriumot, tetszik nekem és, de ezekkel kapcsolatban mindig van egy kis ellenérzésem, hogy míg ebben a programban vájkálok, addig nyugodtan kimehetnék a fűre, oszt élőben nézhetném ugyanezt... :)

      Törlés
    7. Esténként, mikor kiállok az erkélyre nem látok mást, mint fényt...de nem a csillagokét...:D
      Erre szokták azt mondani, hogy jobb híján...

      Törlés
    8. '..mindig van egy kis ellenérzésem, hogy míg ebben a programban vájkálok, addig nyugodtan kimehetnék a fűre, oszt élőben nézhetném ugyanezt... :)''
      egyrészt: igazad van :)
      másrészt viszont esetleg igy megtudod mit nézel.. hol van.. hol keresd.. (és kiszűrd a rettegők félelemkeltéseit.. egyrészt ezért irtam a bejegyzést.. másrészt viszont.. folyt.köv..)

      Törlés
  3. A Hold merre hogyan forog és dől, az nem érdekel. Szerintem ez a dolgok lényegtelen része. Ha a forgása nem egyezne meg a keringésének az idejével, akkor sem lenne semmi másképp a földön azt gondolom. (Ja igen és a Hold, mint "mesterséges égitest" elméletek sem érdekelnek, David Icke nagy bánatára :)).

    Az idézett paranormal-os poszt viszont jó, bár újat nem mond (az eredeti teljeset még nem olvastam át), mégis jó olyantól olvasni hasonló gondolatokról és tapasztalatokról, akit nem is ismer az ember, tehát "független" információ. Volt sok olyan tapasztalatom is, amiről később könyvekben olvastam, tehát nem onnan "vetítettem ki", akár akaratlanul is, ezek jó megerősítések, hogy nem a diliház vár az út végén és a fehér köpenyes alakok nem angyalok :)).

    Ami szerintem alapvetően "megoldásra vár", mint kérdés, azt elég egyszerűen lehet megfogalmazni:
    A tudat, az egy személyes valami vagy "csak" egy közös tudat van, ami mindig egy (vagy végtelen) manifesztáción keresztül tapasztal és aztán annak "felbomlásával" újból személytelenné válik?
    Másképpen fogalmazva, a halál után van-e tovább is "személy"? A személyes tapasztalatok azt mutatják, hogy igen, de ebben megtévesztőek is lehetnek, hiszen amíg van "testi fókusz", addig lehet, hogy a még fel nem számolt "szeparáció" okozza a "személyesedését" az élményeknek.
    Az viszont, hogy az emberiség létszáma drasztikusan képes változni az idők során, minden irányban, tömeges pusztulások éppúgy, mint elképesztő 7 milliárd fölötti szaporulat, a felé hajlanak, hogy itt nincsenek személyes "lelkek" az tér-idő dimenzión túl, a manifesztáció nélküli állapotukban, mint különálló entitások, akiket "Isten" legyártott volna előre vagy folyamatosan "gyárt" magából. Amit "gyárt", azok mi vagyunk, csak nem érzékeljük teljes valónkat vagy pedig nincs is "privát" valónk, hanem csak egy "szemüveg" vagyunk, amin a közös tudat átnéz.

    Szerintem ez az igazi dilemma, hogy van-e értelme a személyes valónkkal foglalkozni vagy csak a tapasztalásokon keresztül a közös tudat gyarapítását szolgáljuk, "személyünk" jelentéktelen, tulajdonképpen valóban csak egy elporladó test.
    Ha így van, akkor valójában ennek az egész ezo-mizo témának nincs semmi haszna, hiszen ha bármit is csinálunk, az is csak egy tapasztalás a "köz" számára, semmi több.
    Ez azonban valójában nem különbözik a materialista felfogástól, hiszen ha személyünkben nem létezünk tovább, az egyenlő az ateisták halálfelfogásával.
    Szeretném hinni, hogy nem így van és a személyes tudati konfigurációnkon való "munkálkodással" személyes entitásként is létezhetünk a halál után, de egyelőre még teljesen biztos nem tudok lenni benne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy Paksi felvételen volt említve, hogy bizonyos keleti vallások 14.000.000.000 ide érkezett lélekről tudnak, melyek közül most már minden második tapasztalgat (nem véletlenül ez a nagy keveredés)...Egyébként komoly sor(sors)ban állások vannak...Azt is vallják a vallások (többek között a Védák), hogy a 7. bolygóra érkeztünk (a Plútó felől (ami ma már nem is bolygó:)...

      Törlés
    2. Bastian, azt hiszem ebben a hozzászólásodban megfogalmazott kérdés a meseszoba egyik fő végigvonuló kérdése is...

      Ja, és akkor vajon hányadik réteg szimulációban vagyunk, ha mi, "szemüvegek" is felteszünk egy szemüveget, amin keresztül ráadásul virtuális tartalom fut? :)

      Törlés
    3. "Ja, és akkor vajon hányadik réteg szimulációban vagyunk"
      Elvileg a 7.-ben, a legalsó terembura alatt...
      "Ata-Isis hét eget teremtett"
      "A második égben a Világfelügyelő Aranyfejedelem újabb világ-fát ültetett a Rossz Szellemek részére, amelynek gyökerei lelógtak az első égbe, ahol az Ata-Isistől származó lelkek fognak élni, de a kettőt elválasztotta a Vas-éggel."

      Törlés
    4. folytköv: azért, mert (szerintem) az itt lévők közül sokan nem olvassák a Paranormált (mert milyen a neve, meg ciki, meg izé.. :D )
      Pedig ahol sok szén van, ott gyémántot is lehet találni.. (én kérek elnézést a képzavarért.. :D -sokfelé vannak okos dolgok, csak szűrni kell )
      (szóval) azt hiszem sokan keresünk itt valamit, ami túlmutat a mindennapi esz-isz-alsz-basz-on..
      És ne edd magad azon, hogy nem értesz meg elsőre.. asszonykámnak is 18évébe tellett.. :D
      Csiszold a gondolatolvasó skilledet meg a szinapszisok furánkapcsolódását..
      (majd egyszer élőben elmesélem.. a Meseszobatalálkozón :P )

      Törlés
    5. Is-is - a központi TUDAT-ban is benne vagyunk és Egy-Én-i szellemtudat is vagyunk melyet "pallérozni" igyekszünk. Amikor úgymond avatárosodunk/megtáltosodunk akkor csúcsosodik a "szín-usz-görbe" - válunk újból teljesen a központi Tudat részévé. Mely Tudat/Teremtő/Isten bennünk és általunk hat. A magyarok ezt "eleve" tudják - míg mások megtanulhatják. Korszakváltáskor mindez a felszínre kerül - ezért is a "hajcihő".
      A Földet mi tettük - a Központi Tudat-tól vezérelve - lakhatóvá. Még az sem volt véletlen hogy a 7. bolygót, mivel ahonnan jöttünk ott is a 7. bolygón "éltünk". A 11-bolygós Mintaka/Delta Orionis rendszer 7. bolygóján. Főleg ezért a Teremtés és persze a magyarok száma is a 7-es. A teremtésben a "7.nap" - amit a Bibliában "pihenőnappá" nyilvánítottak - a Földön teremtett mindenség működésbe hozásának a napja.

      Törlés
  4. Most az jutott nekem is eszembe, hogy akkor "kik a 8-asok? - A koalák." :D
    http://www.youtube.com/watch?v=zakZi0BL9xM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Spirituálisan csak 6-sok és 7-esek vannak - a többi ember a 2 "állapot" között sertepertél. A stációk a Nap-Rend-Szer-ben: Plútó/1/ - Neptun/2/ - Uránusz/3/ - Szaturnusz/4/ - Jupiter/5/ - Mars/6/ - Hold/7/ - Vénusz/8/ - Merkúr/9/ - Nap/10/. Mivel csak 9 szám van a 10=1 - ez köztudott. Ebből is következik a Nap/Plútó, Élet/Halál, Omega/Alfa, Vég/Kezdet EGYsége. A Föld "számszakilag", de a spirituális fejlődés szempontjából is a Mars/6,00 és a Hold/7,00 között van. Aki a "7-re" illetve tovább akar jutni annak meg kell élnie a poklot/poklot kell járnia a 6,66-os Szén-alapú/C-ion-os földi létezés illúziójában. A 8-asok mint Vénusz/Aphrodité "gyermekei" a már szer-elem útját járók - a szerelmések. Akik önMAGukban megtalálják iker-lélek-párjukat - a Tündérkirály/nő/t. Ezáltal tudják MAGukat "kihalászni" a tengerből - már 9-esként. Lásd "Jézus halászata" történetét a Bibliában - a 153 hal = 9-es ember. A "kihalászás" után jön a 10-es VÉGső stáció ami persze EGYben az 1-es KEZDETi is. Amolyan 10 és 1 - azaz a "101-es szülő-szoba". Ekkor lehet minden szempontból egy magasabb szintre jutni. Összegezni a 10-et és az 1-et 11-é - ami már a magasabb szintű ÚJ ÉLET ELEVENsége.

      Törlés