2013. október 22., kedd

Forog a Badman az indexen?

Az index "hírportálon" az újítás óta, ha megnyitunk egy cikket, akkor egy felugró ablakban jelenik meg a cikk, de addig is, amíg megnyílik az oldal, egy "várakozás-ikont" kell bámuljunk, amint szépen forog - körbe-körbe. Ő lenne az:


Látjuk? Nem látjuk? Nézzük csak meg közelebbről a kisfickót!


 



Nem tudom ki mit lát ebben a kis alakban, de nekem ez egyértelműen egy kaszás kisfickó benyomását kelti, olyan egyiptomiasan megnyúlt koponyával, amint piszkosul ragaszkodik a kasza nyelébe...

És hogy hogy nem, pont ennél a cikknél figyeltem fel rá:
http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/10/21/mar_forog_a_batman_vs._superman/

Szóval akkor itt most forog a batman, vagy forog a badman? Szupermenek leszünk vagy igazi badass-ek? Mit is akart ezzel a forgó kaszás egyiptomi alien kisfickóval megjeleníteni a zindex??



17 megjegyzés:

  1. A napiszar rovathoz illett volna, de ott nem tudok képet betenni, ezért kapott néhány napot főcímként ez az "elemzés" ... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanáig én is kaszásnak láttam a "mókust"...
      Régen nyitó oldal volt nálam a zsindex, mostanra már a könyvjelzők közül is kikerült...(az elmaradt "tartalmas" elemző cikkek, az intenzív manipulálás, a kaszás "mókus" és a főoldalon megjelenített szex/pornó tartalmak miatt...)

      Törlés
    2. A "kaszás" az ARATÓ tökmindegy hogy mókus vagy ludájfejű "földönkívüli". Mindenképpen a biblikus végidei úgymond "lélek-aratásra" való szabadkőműves utalásról van szó. Egyfajta riogatásképpen. Miután Mazsola erre rámutatott meg is jött a "teremtés-ügyi" válasz is - na nem Mazsola hanem az index címére. Nem véletlen hogy bekrepált a weblap működése már jóideje.

      Törlés
    3. Haha:))))

      http://www.vg.hu/vallalatok/reklam-es-media/megtamadtak-az-indexet-414439

      Ebben vastagon benne vagytok Mazsi és SZN!:)))

      Törlés
    4. A Lujza lemaradt.

      Lujza

      Törlés
    5. A kaszás mókus családtag:

      http://kep.index.hu/1/0/502/5026/50267/5026756_7e03d40d305f82dafaa5151d5c64582d_wm.jpg

      :-)

      H.V.

      Törlés
  2. Mazsi, szerintem ez továbbra is egy mókus a kaszával.
    Amit te a kis fickó fejének nézel, az a mókus farka :-).

    H.V.

    VálaszTörlés
  3. Na rá is kerestem gyorsan.

    http://index.hu/10/2009/05/23/tartalomszolgaltatas_vagy_halal/

    Úgy tűnik, a kaszás mókus az index kabalaállata. Nyugalom, az index semmivel nem tud többet az eljövendő dolgokról, mint te, vagy bárki itt.

    H.V.

    VálaszTörlés
  4. Olcsó figyelemkeltés ... feltehetőleg csökkent az oldal látogatottsága. ...:)))
    Ezzel a fenoménnel a napisajtó is küszködik mostanában.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  5. Ez hol jelenik meg? Szeretném én is élesben látni. Mire kell kattintani? Nekem sehol nem jön ki, bármelyik cikkre kattintok, azonnal jön föl a cikk.
    P.

    VálaszTörlés
  6. Mazsola
    A Napiszer mintha újra "Napiszar"-rá vált volna...
    A 200+-os kommenteket nem látom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. FIGYELEM!!!

      A blogger motorja 200 megjegyzés után elrejti a friss hozzászólásokat!
      Úgy lehet felfedni, hogy alul meg kell klikkelni a "Továbbiak betöltése" szöveget, és ekkor betölti a továbbiakat. :)

      Törlés
  7. Kérdezem tisztelettel, nem mindegy, hogy a mókus vagy a pokrócos ropi kapaszkodik a kaszába?
    Amúgymeg... van még mit tanulni a srácoknak black metál terin. Bár, magam nem mindég lelkesedem eme fémzenei stílusér, azt sikerált megállapítni, hogy a példakép muzsikás srácok egy pár arasszal jobban tolják. De végülis... bohóckodásnak elmegy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy írod...
      Kasza-Kassza...
      "De szép ez a magyar nyelv"...

      Törlés
  8. SZN, az ami most véget érőben van az nem fog még évszázadokig regnálva elhúzódni. Mert úgymond még addig a "Halakban" vagyunk - ami persze megint csak naptár-megítélés dolga. Ha úgy tetszik - és ez látnivaló is - az idő le lett "rövidítve". Ezért van az hogy minden felgyorsult és ha tetszik ha nem megváltozik-átváltozik vagy megsemmisül. Most még az előbbivel folyik a próbálkozás de már nem sokáig. A "földindulás" bármikor bekövetkezhet. Mivel az igen sok hatalomban pozicionált emberben lévő "gonosz" juszt sem enged. Így aztán a Teremtés korszakváltó valódi madara/magyara nem tud érdemben szóhoz jutni. Csak az ál-magyar, önmagában valódi átváltozásra képtelen szekció az ami örökösen nyilvánosságot kap. Ők nyomulnak is ezerrel maguk alá gyűrve, illetve kisajátítva az egész "spirituális szegmenst". Lásd a merites.hu-n zajló dolgokat, a legkülönbözőbb ilyen-olyan csoportokat-szektákat, melyeket most megpróbálnak összefogni, egyen-irányítás alá venni. Nem mintha sokban különböznének egymástól. Szóval a "senki" magyar figyelemre sem méltatása, direkt módon való kirekesztése - még a saját hazájában is - az illúzió teljes összeomlásához vezethet és vezet is. A vaskor végi valakik már sajnos "választottak". Mégpedig a Magyar Szeretet Királyság helyett valami egészen mást - amit persze most még egy ideig magyarnak álcáznának. Magyar alatt persze mindig a belsőleg - lélek-szinten - már magasan rezgő embert kell érteni globálisan.

    VálaszTörlés
  9. Kerion mostanság a precessziós állás halak 28foka körül van(kb) van még 2 fok a halakból ami 2x72 év....viszont a vizöntő bolygói régóta a halak alá folyva párhuzamosan a precessziós vonallal.

    Ha azt vesszük Jézus ie.06 08.11 én született (Szeplötelen fogantatás dec 8 tól számitva Badinyi) Akkor is 2007 táján járunk kb.

    (Badinyi a napfogyatkozást is alapul vette azidőtájt és a történelmi eseményeket lehetséges jó a megállapitása.)

    Tegnapihoz nálam a VH bejön gyorsan de ez az oldal nehezebben, a blogspot akadozik néhol ahogy látom mert figyelik.

    VálaszTörlés