2013. október 1., kedd

Napiszar


Figyeld az események ívét:

1. A Zusa megfigyelési botrányba fullad - RasszPutyin ellopja a bizonyíték-gyereket.

2. A Zusa terelésbe kezd, irány Szíria! - RasszPutyin ellopja az előadást.

3. A Zusa fizetésképtelenné válik - RasszPutyin fizet ?


Meglátjuk... :)

76 megjegyzés:

  1. Ahogy elnézem, Rockefeller bácsi háborúja az Élő Isten ellen egyelőre eléggé szarul áll. ...:)))

    http://de.finance.yahoo.com/fotos/us-verwaltungsstillstand-da-geht-nichts-mehr-slideshow/supermacht-usa-finanziellen-zwangsjacke-photo-081527029.html

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  2. Azon röhögtem jót, hogy bár nincs péz a fizetésekre, de a hadsereg támogatását a végsőkig folyósítani akarják. :)
    Baz, ezek nagyon csúnyán lemaradtak a korral. Ki a faszom akarná őket megtámadni?? Kitől félnek ennyire?? Végre örül a világ, hogy a háborgó-gyerek eltörte a bal karját, és egyelőre elment a kedve a verekedéstől.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké. Eme kérdésedre lessük onnat a válaszot blogazdi, hogy...
      Ha én, mint Állambácsinak nevezett arcok csoportja az elmúlott esztendőkben végső soron hülyéreszivattam, kizsákmányoltam, meg belerugdostam minden lehetséges figurába a közvetlen és távolabbi közelemben... megmég részre is hajlongtam... Erre most apu aszongya nem ád több zsét, hogy jáccógyak, és inkább én agyak neki valamit. Hát...
      Nekem teljesen logikás, hogy keresem azok kegyeit, akik jelenleg a stuki van... mer ha nem vakargatom a hátát könnyen úgy járhatok, mint a burnuszos srácok, meg a dél-amrik "diktátorok".
      Monnyuk... azé a zombitoknak biztos meglepő lehetett (már ha észlelték egyátalán), hogy a Lehetőségek Hazája, meg a mindenki által szeretve tisztelt Amrik Egybesült Államok, mint vezető nagyhatalom, picinyt megcsórósodott.
      Persze... mintha nem érzékelnék akkora pánikkeltős hangulatot, mint a görög, meg spanyol pénzintézetes kavarásnál... (De lehet, hogy csak túl új, meg hihetetlen a helyzet. Úgyértem... a nagyátlagnál. Természetesen, akik ezt összehozták, azok készültek rája, meg persze pár haverjuk is. Érdekes lenne utánamenni, kik és mennyire szedik majd meg mostan magukat - lóvéval, pozícióval, befolyással, meg ilyesmivel.)
      Mi több a NASA is kapja tovább a zsét. Ami felvethet pár más kérdést is. ;)

      Bár... ha jobban belegondolok, lehet azér eme "nagy csend" mer a népek annyira lef... nem foglalkoznak mán az ilyesmikkel, hogy...
      Mi több, asztalosék némelyike biztos örvend a "előreláthatóan" egy hetes szabadságnak.

      Törlés
    2. Nézd Quedra, ezek a fickók nem ma kezdték ezt a játékot.

      Annó kinyírták a kusita és núbiai szkítákat, hogy létrehozhassák az "Egyiptomi birodalmat".
      Ezzel párhuzamosan kinyírták a folyóközi szkítákat (sumérokat), hogy helyükbe tolhassák a szemita csicskásaikat, az akkádokat és az asszírokat.
      Majd miután gallyra vágtak mindent a mesés Közel-keleten, áthajókáztak a Csizmára, ott kinyírták az etruszk szkítákat, hogy megalapíthassák a "Római birodalmat".
      Ezután megpróbálták kinyiffantani a pártus szkítákat, és a hun szkítákat - ez nem sikerült nekik akkoriban (még).
      Majd miután a Római birodalmat is gallyra vágták, áthajókáztak a Brit szigetre, és kinyírták a kelta szkítákat, hogy megalapíthassák a "Brit birodalmat".
      Ezután spanyol zsidó csicskásaik révén áthajókáztak a tengeren túlra, ott kinyírták az indián szkítákat, hogy burkoló "honatyáikkal" megalapíthassák a Zusát.

      Hát ezek után nézd el nekem légyszíves, ha nem ejtek túl vastag könnyeket a beképzelt arrogáns faszfejeken, amikor épp az egyik tákolmányukat igyekeznek kiganézni valamilyen előre megfontolt hátsó szándéktól vezérelve! :)

      Törlés
    3. És most úgy tűnik, hogy az orosz szkítákon múlik, hogy kihúzzák-e őket a szarból ahová magukat ásták bele, vagy hagyják bedögleni az egész tákolmányt, s ha már elkészültek azok a fema táborok, lássák valami hasznát... Persze az is lehet, hogy itt már mindenki benne van a buliban, még azok is akik nem tudnak róla. Dróton rángatott bábuk vagyunk csupán - legalábbis szeretnék ezt nagyon elhitetni. :))

      Törlés
    4. "napiszar" a cím találó...:)

      Bár van nálunk egy szabály...A gyerkőcök, ha csúnyán beszélnek a saját szájukra kell csapniuk...minél "ütősebb" a szájukat elhagyó jelző, annál nagyobb ön(be)csapás az elvárt... A helyzet mára odáig fajult, hogy a gyerkőcök is ugyanezt elvárják tőlünk...:)))

      Rassz/Rossz Putyint én nem tartom megmentőnek, csak ugyanannak az éremnek a másik oldalát látom benne... Putyin hüllőszerű tekintetében sem látom az igazán várt szakralitást...
      Az ó-rossz (orosz Arvisura) embereket sem tartom szkítáknak. Szkíta - a fennmaradt (görög) leírások szerint is - az egyik legnemesebben, legtisztábban viselkedő népcsoport volt a Földön. Nem erőszakoltak nőket tömegesen még háborúkban sem...

      SZN

      Törlés
    5. Ilyen napi... dolgokban ajánlom a következő oldalt azoknak, akik még nem ismerik:
      https://www.facebook.com/titkolthirek

      SZN

      Törlés
    6. Én sem tudom hovátenni Putyót még... Ezért írtam, hogy lehet mindenki benne van a buliban. Ugyanannak az entitásnak lehetnek a jobb és bal karjai...
      A szkíták meg... nos, ők az ősapáink, ősanyáink, őket tudom hová kell tenni. :)

      Törlés
    7. Nem aszontam bloggazdi pityeregjé, mer megcsuklott a Amrik kó'mány. Ha gondolod akár kacarászhatol, meg táncikálhatol is. ;)

      A Putyin-gyerekkel azér nekem is vannak fenntartásaim. Kicsit olyan ez mint, anno a Obamát futtató rész. Helyzetbe hozták, meglapogatták a vállacskáit, megdobták pár plecsnivel... aztán most (látszólag) szo... szomorúan konstatálja nem úgy görög a szekérje, ahogy eddég.
      Nopersze... minek is lepődnék meg az ilyeneken? A lopaksrácok ugyan sok rohadékságot tudnak, csak a... hát... monnyuk, stratégiájuk, meg lépéseik egyre jobban átláthatók. (Igaz. Ennek is lehet valami jól eldugott célja.)
      Megoszt... ha jobban belegondolok, érdekesek ezeka "egyre jobban elharapódzó konfliktusok" is. Hun a csihi-puhit tolják előtérbe, hol a gazdaságnak rúgnak alája, hun a társadalmi folyamatokat buz... pöckölgetik. Kétségtelen. Tudnak a fickók ezt nem is cáfolta senki se. Csak... nem értem a lényegét a sok kavarásnak. Már azon kívül, hogy remekül szalad vele a idő, s a csávók elfoglalják magukat (meg pár országot, meg a Világot).

      Törlés
    8. Bocsánatot kívánok, Édesem, gajra megy, nem gallyra...:)
      http://www.kislexikon.hu/gajra_megy.html
      P.

      Törlés
    9. Hiába, én nem jártam elitiskolába, meg is látszik. :)

      Mellesleg nem azt írtam, hogy "gallyra megy", hanem azt, hogy gallyra vágták". Én szeretek magyarként gondolkodni, és a gaj szó számomra nem jelent SEMMIT, míg a gally az igen: vékony ágak, melyeket fel lehet vágni pl. tüzelőnek. Ennek tükrében tehát a gallyra vágni kifejezésnek VAN értelme magyarul: apróra vágni, szétdarabolni kicsi részekre - és ezt a szójátékot imigyen lehet alkalmazni birodalmak szétesésére, szándékos szétdarabolására is, ellentétben a gajra ment kifejezéssel, aminek nincs sok értelme.

      Törlés
  3. Mazsola wrote:

    "Annó kinyírták a kusita és núbiai szkítákat, hogy létrehozhassák az "Egyiptomi birodalmat".
    Ezzel párhuzamosan kinyírták a folyóközi szkítákat (sumérokat), hogy helyükbe tolhassák a szemita csicskásaikat, az akkádokat és az asszírokat.
    Majd miután gallyra vágtak mindent a mesés Közel-keleten, áthajókáztak a Csizmára, ott kinyírták az etruszk szkítákat, hogy megalapíthassák a "Római birodalmat".
    Ezután megpróbálták kinyiffantani a pártus szkítákat, és a hun szkítákat - ez nem sikerült nekik akkoriban (még).
    Majd miután a Római birodalmat is gallyra vágták, áthajókáztak a Brit szigetre, és kinyírták a kelta szkítákat, hogy megalapíthassák a "Brit birodalmat".
    Ezután spanyol zsidó csicskásaik révén áthajókáztak a tengeren túlra, ott kinyírták az indián szkítákat, hogy burkoló "honatyáikkal" megalapíthassák a Zusát."


    Hihi, ilyen frappánsan tömörítve sem olvastam még a világtörténelmet! Feltétlenül meg fogom mutatni a tanítónénimnek! :o)

    Amúgy meg ne tessék elfelejteni, hogy nem a Rockefellerek lettek fizetésképtelenek, hanem az amerikai állam. A háttérhatalomnak a haja szála sem görbült....még.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valóban nagyon jó, tömör összefoglaló...
      Csak tegyél utólag valamilyen láttam jelet az írásod alá (lásd jobb felső sarok), vagy bejegyzésed megy a levesbe...

      SZN

      Törlés
    2. 5.Ash, nyugodtam mutasd meg a tanítónénidnek az írást, de lehetőleg ne felelet közben, mert még a végén csúnya nagy karót ír be a kedves tancinéni. Hozzáteszem teljesen igazságtalanul... :))


      SZN, írt nevet, maradhat.
      (úgy kell egyébként, hogy a legördülőben nem a "névtelen"-t választod, hanem a név/URL és nem töltöd ki az URL-t)

      Törlés
    3. "... nem a Rockefellerek lettek fizetésképtelenek, hanem az amerikai állam."

      Jah ... jah ... a kapitánynak semmi baja, csak a hajója süllyedt el. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    4. Már átrakodtak egy másik hajóra, jóval a lék előtt. Aztán elsüllyesztik saját maguk a régit, hogy eltereljék a figyelmet.

      R.S.

      Törlés
    5. Ez nagyon valószínű R.S., de remélhetőleg a Földi kígyó körbeért, és mivel itt nincsen számukra hely, most már máshol folytatják a játékaikat.

      Törlés
    6. Neked is: Gajra vágták. Nem gallyra.
      P.

      Törlés
    7. "Neked is:"

      ???

      Kinek még?

      Törlés
    8. Ash-nál olvastam, nem vettem észre, hogy Tőled idéz, csak most, hogy megkérdezted ezt tőlem.:)
      A fejemben ez volt: Te írtad, hogy gajra megy, és ő, hogy gajra vág.:D
      P.

      Törlés
  4. Végre egy jó hír:

    "12 500 CIA-alkalmazottat küldtek fizetetlen szabadságra"

    Alakul ez. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor mondd meg nekem légyszíves Mazsola B, hogy miért jó ez a hír !!!???

      Ö.T.

      Törlés
    2. Mert az "egyiptomi" hadihajó-flotta egy újabb anyahajója kezdett süllyedni. Egyáltalán nem sajnálom az olyan alkalmazottakat akik ilyen munkára adták a fejüket.

      Törlés
    3. A számmisztikát meg majd megfejtitek Kerionnal, Sang mesterrel.

      Törlés
    4. Egyes tudósok pontosan 12500 évvel ezelőtti időpontra datálják a nagy özönvizet. Amit egy észak-kanadai területen történt üstökös vagy kisbolygó "landolás" indított el. A becsapódási energia akkor megrázta/megrezegtette a Földet. Kibillentek az óceánok óriási szökőárakat okozva és persze a jég nagy része is elolvadt - hirtelen véget ért az utolsó jégkorszak.
      A CIA - amennyiben az angol gemátriát nézzük: 3 + 9 + 1 = 13 !
      Tehát 12500 CIA-s = 8 + 13 = 21 = 3 ! - ehhez nem igazán kell kommentár.
      A "Teremtők" több legendárium szerint is 13-an voltak. Még az ősi olmékoknál is 13 szobrocskán lettek ábrázolva a Földet ért "Istenek". Innen, ebből a tudásból eredhet a 13 fős "utolsó vacsora" - Jézus és a 12 tanítvány, a 13 fős "kerek-asztal" - Artúr és a 12 lovag és na persze a mostani háttér6almi 13 "család" is. Ezen utóbbinál csak az a kérdés hogy ki az 1/Egy - Jézus vagy Artúr mintájára. A 8 a Vénusz/Est-Hajnal-csillag stációs sorszáma, a 21 szinte minden kultúrában egy "nyerő" szám, a 3 meg a szent3ság, a 3 piramis, az Orion-öv, a 3 szem és sorolhatnánk.
      Tehát a 12500 CIA-alkalmazott szabadságra küldésével az apokaliptikus végidőre utaltak /12500 éve/, de egyúttal az újrateremtést intéző Teremtőkre is /CIA=13/ - az illetékes megjelenítők. Persze hozzá kell tenni hogy nem véletlen nyomatják ezeket az infókat - feltehetően a szabadkőműves "beavatottak" számára. Mivel nem nyilvánvalóan közlik hanem mindig valamennyire "elrejtik" az üzenetet. Úgy kell azt megfejteni.
      David Guetta már régebben csinált egy videót erről Without you címmel. Justin Timberlake Mirrors című videója meg a bennünk élő Tündérkirály/nő/ről szól - teljesen egyértelműen. Arról hogy ŐT kell megtalálni MAGunkban - nyilván a minden szempontból való továbblépéshez.
      Az is figyelemre méltó hogy most éppen 3 különböző üstökös/üstök ős/"ős fej" közeledik a Föld felé az Orion csillagképben haladva. Az ISON, a LoveJoy meg még egy. Mindez már túlmutat a szimpla félelem-keltésen, riogatáson. Erre szokták mondani hogy: "nem zörög a haraszt...".
      Éppen ma van - nyilván nem véletlenül - a Gravitáció című hollywoodi scifi bemutatója is Magyarországon. Mely film azt szuggerálja hogy milyen rossz is > A "G" < elvesztése. Ezalatt persze rejtetten azt értve hogy ha egyes magyar megtáltosodottak uralni fogják a gravitációt az számukra tragédia lesz. Így élik meg, mivel ők nem fogják tudni uralni. Magyarán nem tudnak majd repülni a 3 D-ben - és nyilván illúzió-síkot sem fognak tudni váltani ha szükséges.

      Törlés
    5. Arvisura:

      "Az ősi Szelek-asszonya gyakran összeveszett az Ata-Isis birodalombéliekkel, ezért mérgében elküldte az üstökös sárkánykígyót az égi gyermekek bolygóinak megzavarására.
      Joli-Tórem Földjének szép fejlődését is megirigyelte, ezért Kemi-asszony
      Holdját az üstökös sárkánykígyó farkával a Földünkhöz vágatta. Kaltes-asszony és Joli-Tórem azonban ezt hamarabb észrevette és a Földet kitérítette az útjából. Az üstökös sárkánykígyó farka azonban mégis el tudta érni a Földet és Joli-Tórem legkedvesebb földrészét, Atlantiszt a tengerbe süllyesztette. A farokcsapás következtében nagyon lehűlt a levegő. Mivel az Égiekkel keveredettek okosabbak voltak, ezért a melegebb vidékek felé iparkodtak az állataikkal és járműveikkel. Ataisz felé mentek, amely egy kissé kiemelkedett az ősvízből. Ezen katasztrófát Kaltes-asszony Földjéről is megfigyelték és újabb repítő szekeret küldtek Joli-Tórem Földjére. Tőlünk visszarepülők jelentették, hogy hozzájuk hasonlóan a Hold Joli-Tórem Földjén is állandó mozgásba hozta a vizeket."

      A mostani sárkánykígyók talán jobban elkerülnek minket...

      Törlés
    6. Egy másik "sárkány" farka így tud csapni:

      http://index.hu/tudomany/2013/10/03/komoly_napvihar_erte_el_a_foldet/

      Törlés
    7. "Egyáltalán nem sajnálom az olyan alkalmazottakat akik ilyen munkára adták a fejüket."

      Ugyan ... ugyan ... ne essünk már túlzásokba. ...:)))
      Az USA nem azért ment "szarni", mert a szijjájés gyerekek már
      nem intelligensek többé.
      Különben is, egy titkosszolga soha sincs szabadságon. ...:)))

      Ha egy rendszer szarásnak indult, akkor az "immunrendszer" előbb
      vagy utóbb elkezdi megkeresni a hibákat. Szerintem előbb rá fognak
      jönni ... mint ahogy az egyeseknek kellemes.

      Ö.T.

      Törlés
    8. Az intelligencia még nem egyenlő az emberségességgel...

      Törlés
    9. Másrészt meg az USA militáris állam.
      Gondoltad volna, hogy a primitív társadalmak és a civilizált
      berendezkedés között az egyetlen összekötő kapocs a katonaság ???

      Egy katona először is megtanul engedelmeskedni és uralkodni saját
      magán. Szerinted melyik bankár rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal ???? ... :)))

      Másrészt meg, ha az USA padlót fog, akkor ugyanúgy fejreáll az
      egyensúly, mint amikor pár évtizede a nagy CCCP hasalt ki.

      Ö.T.

      Törlés
    10. "Az intelligencia még nem egyenlő az emberségességgel. "

      Ez igaz Mazsola, .... node melyik "civilizált" társadalom
      emberséges ???? Egyáltalán mit jelent ez a szó, hogy emberséges ????
      Ehhez először talán azt kellene megfejteni, hogy mit jelent
      az "ember" szó ... nemde ??? ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    11. " ... hogy mit jelent
      az "ember" szó ... "

      És itt talán az lenne a legelső lépés, hogy a rovásírásban nem voltak kis-, és nagybetűk !!!! ...:))) Ha nem tévedek, akkor ezt a "latinok" tukmálták ránk.

      (Két jelrendszer = kettősség = kétértelműség .... stb. )

      Ö.T.

      Törlés
    12. Izé. Ugye mindenkinek megvan, hogy a szabadságolt arcok polgári alkalmazottak? (Ércsed: portaszolgálat, takarító, büfés, beszállító, titkárnénik, aktatologatók, meg ilyenek...)
      A terepen lévő ügynökök, meg a stratégiai elemzők, és egyéb "minősített anyagokkal" foglalkozó figurák ugyanúgy húzzák a igát mint eddég.

      Törlés
    13. Meg aztán nem ártana ismételni egy kicsit!!!! Na figyelj !!! ...:)))

      1. Ez a kissinger bácsi aszonta eccer, hogy a "katonák csak ostoba állatok."

      2. A jelenlegi "zsidó" (????) vallás szerint maga Isten is csak egy
      "állat" (gój) , mert neki sincs zsidó anyja.

      3. Maga a sárkány is csak egy "állat" .... ami ugye a japiknál és a
      kínaiaknál nem ismeretlen.

      Na számold ki szépen Mazsikám, hogy ennek a rockefeller bácsinak
      hány dobása van még !!!! ...:))) ( A törölközőt befelé !!!! )

      Ö.T.

      Törlés
  5. Kozsdi nem innen vette az "ihletet" ?:

    http://www.stankovuniversallaw.com/2013/09/summary-energetic-events-equinox-portal/
    "All light warriors and old souls were thrown in this final battle."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki tudja...? Egy égi összekötőnél bármi előfordulhat...:)
      Nem hiszek én már annak a gyereknek...Csak egy kis természeti eseményre lesz szükség és újra beindul a fantáziája (óhh... bocsánat...a szelleme vízionálja majd a 4-5-6-7 D-s adásokat...:)

      Nem szó szerinti idézetek tőle:
      "Diana volt az angol királyságban az egyetlen égi összekötő"...
      "Manapság Gyurcsány és Orbán rendelkeznek a legerősebb Árpád-házi génekkel"
      No comment...

      Törlés
    2. Látom kipróbáltad, jól van! :)

      (most már csak nekem kell kurvára (durr egy pofon!) figyelnem a hsz-ek alját is és tetejét is :) )

      Én ezeket a tagokat inkább a Szar-házi családba sorolnám...

      Törlés
    3. Kozsdi a honlapján amolyan Aczél György-ös lendülettel fórumoztat. Hol tiltja, hol engedélyezi a hozzászólásokat - most éppen egy hetes tiltás van a www.merites.eoldal.hu-n. Diána volt, Orbán és Gyurcsány jelenlegi "beágyazottsága" a hatalmi rendszerbe egyértelmű. "Valakiségük" is nyilvánvaló. Így aztán - mivel korszak-váltáskor a "mennybe" csak "senki"-ként lehet feljutni - nem is magyar lélek-minőségűek. Ráadásul - származásilag - meg ott van a bizonyíthatóan szemita-szefárd-kazár vérvonal. Az ősmagyar-szkíta-árpádházi génekhez/vérvonalhoz nincs közük.

      Törlés
  6. SZN megkérdezhetem,hogy akkor miért olvasol Kozsdit?hogy ha annyira negatívan vélekedsz róla?
    Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Győzike-show-t is azért nézték sokan, mert "annyira utálták"... :))

      Törlés
    2. Az Arvisurák kapcsán akadtam rá kb. két évvel ezelőtt. Akkoriban még egészen sok jó meglátása/tanítása volt. Még manapság is lehet nála érdekes gondolatokkal találkozni, de már alig-alig. Sajnos manapság inkább furcsa dolgai ("hülyeségei") vannak (Szent Korona, Árpádok, Diana, Csillagok háborúja a fejében, Menekülés a felmutatott tükrök elől...), ami - véleményem szerint - nagyon kártékony. Emberek százait hülyíteni a "vízióival" amolyan Németh Sándorosan (HIT gyüli), szerintem óriási karmikus felelősséget jelent. Láthatóan mindenféle kontroll nélkül rengeteg ezo-s/csodaváró hívőt vonzott be magához, miközben a vízióit sehol senki nem erősíti meg...( ami eszembe jut, hogy ott nagyon erősen keveredik a sz@r a májjal...)
      Miért is olvasom? Amiért a hvg-t, a napit, a portfoliot, a vg-t, a kurucot, a jövőnk.info-t, a hídfő.net-et, az indexet, és az origo-t is... szoktam, - pedig egyiket sem szeretem - mert rájuk akadtam...(valószínűleg nem "véletlenül")
      Majd, ha ezt a blogját is bezárja, majd nem olvasom tovább...:)

      Törlés
    3. Most elmondom, hogy imádtam a Győzike show-t. Amikor meg nem kívántam, nem néztem.
      Valaki elmagyarázná nekem annak a pszichológiáját, hogy valamit utál de mégis nézi? Megveszi a TV-t, előfizetési szerződést köt 38 csatornára, amiből szerdán 21:00-kor kiválasztja az RTL-t, és ott ül egy órát. És szentül meg van róla GYŐZŐdve, hogy a Győzike tehet róla, hogy neki, a nézőnek akkor milyen rossz. Miért? Érti ezt valaki?
      P.

      Törlés
  7. Véleményem szerint annyi történik, hogy leépítik az emberek többségének a fogyasztását, mert az olyan módon már nem fenntartható, hogy ők is kereshessenek rajta, mert akkor már nincs értelme.
    Fogyasszunk sokkal-sokkal kevesebbet, de azt jó drágán és akkor ugyanúgy megvan nekik a haszon, aki meg azon az árszínvonalon nem tud fogyasztani, az pusztuljon, így ez a továbbra is fenntartható lesz. Látható, hogy mindenütt leépítik a szociális hálót, Angliában is kéz-láb nélküli, vak, stb... emberektől megvonták a támogatásokat, ahogy a ZUSA-ban is és persze nálunk is a rokkantak felülvizsgálata és járadékaik megnyirbálása folyik. Angliában már azért is plusz adót fizettetnek, ha valaki olyan lakásban lakik, ahol egy főre több, mint egy szoba esik. Persze nem az adóról van itt szó, az senkit nem érdekel, a hatása a fontos. Amit befizetsz az államkasszába, azt nem fogod elkölteni vásárlásra, azaz csökkenti a fogyasztást. Az egy rizsa, ócska hazugság, hogy "növekedést" várnak, meg azt kell elérni. Nem lesz itt semmiféle növekedés (papíron kimutathatnak még ilyesmit persze egy ideig a statisztikai hivatalok), minden arról szól, hogy ne költs. Mindenki fizeti a hitelét (államok is, nem csak magánszemélyek), adófegyelmet növelnek az állandó ellenőrzésekkel, az emberek megtakarítanak (az elmúlt években nálunk is évi 1000 mrd-al nőttek a lakossági bankbetétek), ez mind-mind pénzkivonás a gazdaságból.

    Azt az utópiát kell az emberek fejéből kiverni, hogy itt mindenki ebben a rendszerben jól élhet. Úgy egyenlítik ki a dolgokat, hogy nem a 2. világ országainak jövedelmét hozzák fel a nyugatira (ami lehetetlen egyébként is), hanem a mienket csökkentik. Csak a vak nem látja, hogy az előidézett folyamatok következményeként rengeteg ember elvesztette a relatíve jól fizető állását (legalábbis lakni meg enni tudott) és most közmunkára terelték át őket fillérekért. Nehogy azt higgye bárki is, hogy ez nem hat a többi fizetésre is! Ott lesz a példa, ha nem elég a 100 ezer, mehetsz közmunkára 49 ezerért. Na köll az a munka vagy sem?

    Tehát az életszínvonal nem azért csökken mindenhol, mert el lett cseszve minden, hanem így van tervezve. 100 év múlva senkinek (a felső tízezret kivéve) fogalma sem lesz róla, hogy valaha az emberek hektoliterszám pocsékolták a vizet naponta és fejenként, meg beutazták össze-vissza a bolygót csak úgy kedvtelésből, meg 100 cég szállított teljesen hasonló terméket 100 párhuzamos útvonalon 100x-os költséggel. Jó oda egy cég is, a világkormány majd megszervezi "takarékosan" :)). Na persze a végfelhasználónak a kiló kenyér is méregdrágán lesz.

    Tehát szerintem ezt jelenti ezeknek a "fenntartható gazdaság", hogy minimális fogyasztás, kevés embernek (a többi időközben elhullik) méregdrágán, egész nap robotolva. "Felül" meg dőzsölnek gátlástalanul, hiszen akkor már megtehetik, mivel az a szűk réteg nem fogja a bolygót kimeríteni. Ezért kell az "ingyenenergiás" találmányokat eltiporni, mert azok felülírhatják az egészet. Ez csak akkor működik, ha az energia előállítás és elosztás az ő kezükben marad.
    Ez pedig csak globálisan működhet, ebben benne kell legyen az összes meghatározó nagyhatalom, Putyin is Kína is, stb...
    Az Agenda 21 erről szól tulajdonképpen, nem véletlen, hogy 178 állam írta alá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ettől még ez a program felülírható. Én hiszek ebben.
      (vagy legalábbis abban, hogy ha már az óvodát nem tudjuk megváltoztatni, attól még "ki tudjuk járni", meghaladni azt)

      Törlés
    2. "minimális fogyasztás, kevés embernek (a többi időközben elhullik) méregdrágán, egész nap robotolva. "Felül" meg dőzsölnek gátlástalanul, hiszen akkor már megtehetik, mivel az a szűk réteg nem fogja a bolygót kimeríteni. Ezért kell az "ingyenenergiás" találmányokat eltiporni, mert azok felülírhatják az egészet. Ez csak akkor működik, ha az energia előállítás és elosztás az ő kezükben marad."

      De minek?
      Ha van ingyenenergia, stb., olyan gazdag ez a bolygó, hogy mindenki dőzsölhet, akkor minek a rabszolgák nekik és a tömeggyilkosságok?
      Gazdaságilag semmiért - fölös erőpazarlás olyanért, ami erőkifejtés nélkül is az övék lehet és mindenkié egyformán.
      Itt csak az a perverzió állhat a háttérben, hogy gyönyört okoz a rabszolgásítás és a kínzás, gyilkolászás nekik.
      P.

      Törlés
    3. Névtelennek: természetesen az előnyök motiválják őket és az, hogy nekik van, neked meg nincs.
      Empátia teljes hiánya és az önző egoizmusuk.

      Island

      Törlés
    4. P.

      Az uralom, ami nekik fontos, az kizárólag a "hiányra" épül. Ahhoz pedig mindennek végesnek kell lennie. Az elérhetetlen, a "NINCS" vagy "NINCS ELÉG" az nem csak a kontroll fenntartására jó, hanem a motivációt is fenntartja a nép között. Küzdj reggeltől-estig, hogy estére kapj egy szelet száraz kenyeret. Ki a fene tenne ilyet, ha annyi kenyere lehet amennyit csak akar, mert kvázi ingyen van?

      Ez ahhoz is kell, hogy olyan irányba vigyék a világot, amilyenbe ők akarják. Ha nincs uralmuk felettünk, a fene se menne abba az irányba...

      Példának okáért ott van az a mérhetetlen mennyiségű eset a pedofília és gyerekkereskedelem, erőszak, prostitúció témakörében vakolóéknál, a Vatikánban vagy akár a Windsor házban, az "elit" körében mindenhol. Ez hogyan volna lehetséges, ha mindenki mindenhez hozzájutna szabadon? Ki a fene menne hozzá az undorító ótvar Soros-hoz és társaihoz 80 éves korukban is a fiatal lányok közül? Hát le sem köpnék, így meg előtte térdelnek parancsra és egymást lökdösik, hogy melyikük legyen az a "szerencsés" aki "meg(be) kaphatja".

      Egyébként ez olyan, mint a földi élet "korlátozottsága", ha végtelen sok időnk van itt (földi öröklét), akkor mindenre ráérnénk, a fene se rohanna bármit is csinálni, de mivel "HIÁNY" van az időből, ezért a legalábbis a többség fut, rohan, mert mindjárt kifut belőle. Ugyanígy, ha végtelen energiához férünk hozzá, az is gátja a fejlődésnek a 3D-ben, hiszen mi a francnak optimalizálnánk, tennénk hatékonyabbá folyamatokat, gyártást, bármit, ha sosem fogy el...
      Az más kérdés, hogy nincs is szükség igazából a 3D-ben "fizikai" fejlődésre, hiszen azokra a tudati/lelki megélésekre, tapasztalatokra ugyanúgy lehetőség van lóhátról is, mint vonatról vagy repülőről, semmit nem tesz hozzá a lelki fejlődéshez egy műhold.
      Viszont nekik a 3D a fontos, mert csak itt tudnak uralkodni másokon, más "síkokon" kiröhögnék őket :)).

      Törlés
    5. "Viszont nekik a 3D a fontos, mert csak itt tudnak uralkodni másokon, más "síkokon" kiröhögnék őket :))."

      Ők már nem tudnak- birnak- akarnak más sikokra menni.. ezért vannak ŐK ott ahol és ezért ŐK akik..

      Törlés
    6. " Küzdj reggeltől-estig, hogy estére kapj egy szelet száraz kenyeret. Ki a fene tenne ilyet, ha annyi kenyere lehet amennyit csak akar, mert kvázi ingyen van?"
      Én arra vagyok kiváncsi, vajon mial.f.sznak kell nekik, hogy a másik ember küzdjön reggeltől estig a SZÁMUKRA, ha mindenük megvan, amit tőlük kaphatnak anélkül is, hogy küzdenének reggeltől estig a számukra.
      P.

      Törlés
    7. Már hogy a fenébe lenne meg mindenük nélkülünk (itt a 3D-ben), szerinted Rockefeller bácsi, meg Rothschild bácsi tudja hogyan kell luxusjachtot, kastélyt vagy akár atombombát készíteni? Meg ha tudná is, megtervezi, elmegy a bányába kibányászni a vasércet, meg a kohóba kiolvasztani, acélt készít, stb.... aztán felépíti a dokkban a hajót egyedül?

      Ő csak meglebbenti a kisujját és erre minimum 10 ezer embert hoz mozgásba másodpercek alatt, akik aztán 100 ezreket órák alatt és milliókat napok alatt. Ha bezáratja egy gyárát, emberek tízezrei kerülnek az utcára, családok mennek tönkre, vesztik el lakásukat, lesznek öngyilkosok, stb....
      Elképesztő hatalom, élet-halál urai (itt a Földön), nem csoda, ha Istennek képzelik magukat. Ezt máshol nem tudnák megvalósítani.

      Istent lecserélték magukra, a valóság illúziónkat lecserélték a saját maguk által kreált virtuális valóságukra, tulajdonképpen egy mini "univerzumban" élünk a "valódi" univerzumon belül. Nekik nem kell Isten teremtése, csináltak maguknak egy sajátot. A baj csak az számukra, ha a valódi "shift-elődik", akkor az övékének is annyi.
      Ezt várjuk :)).

      Törlés
    8. "Már hogy a fenébe lenne meg mindenük nélkülünk (itt a 3D-ben), szerinted Rockefeller bácsi, meg Rothschild bácsi tudja hogyan kell luxusjachtot, kastélyt vagy akár atombombát készíteni? Meg ha tudná is, megtervezi, elmegy a bányába kibányászni a vasércet, meg a kohóba kiolvasztani, acélt készít, stb.... aztán felépíti a dokkban a hajót egyedül?"

      Ez a szintű gazdagság az iparosításnak és gépesítettségnek köszönhetően mindenki számára biztosított heti 4-5 órányi munkával. Egy luxusjacht nem sok, talán 10 millió Ft lehet? De őnekik nagyságrendekkel többjük van, egyáltalán nem érdekli azt az embert a pénz már, akinek csak a milliomodrésze jut, mint nekik.
      annyi bőségből, amit az emberiség előállít, mindenkinek lehetne luxusjachtja 3-4 a 3-4 saját ingatlanja mellett.
      Tehát: mi a kutyagumi a motivációjuk?
      P.

      Törlés
    9. "Egy luxusjacht nem sok, talán 10 millió Ft lehet?"

      Te most szórakozol velem? Talán 10 millió $-t akartál írni...

      Te nem vagy tisztában a 3D véges voltával. Szerinted mindenkinek lehetne luxusjachtja, csak a 10 milla kellene hozzá mondjuk dollárban. Elárulom, nem azért nem lehet mindenkinek luxusjachtja mert nincs elég pénze hozzá, hanem azért mert nem lehet 7 milliárd db luxusjachtot építeni a földön, tudnillik nincs elég vasérc hozzá. Sőt, még arra sincs lehetőség, hogy minden ember elhasználjon 300 liter ivóvizet naponta fürdésre, wc lehúzásra, mosásra és ivásra. Arra sincs lehetőség valójában, hogy érzékeltessem a "hiányt", hogy például lecseréljék az autók gumiabroncsát a világon csak úgy, mert éppen holnap mindenki le akarná cserélni. A legkisebb abroncsban is minimum 30l-nyi kőolaj van ill. az előállításához ennyi energia kell és akkor nem beszéltem az óriási teherautó, dömper és társainak a méreteiről. A következő 10 évben kiaknázott összes kőolajat erre kellene fordítani, az utolsó cseppig, hogy legyártsanak ennyi autógumit.

      Ami pedig fontos, ebben a világban, ami mindenkinek van/lehet, az nem ér számukra semmit! Ezeknek az embereknek mérhetetlen egójuk van.

      A másik dolog. Ki akar a csőcselékkel együtt dagonyázni a búcsúban, együtt enni, együtt vásárolni a szotyit köpködő cigányokkal és üvöltöző purdéikkal? A legtöbb étterem, szálloda, rendezvény és egyéb dolog nem azért drága, mert ott a tojás is aranyból van amit felszolgálnak, hanem azért, hogy a csőcselék ne tudjon oda járni ill. ne tudjon azon a környéken lakást, házat venni. Ezt kell megfizetni, nem az alapanyagot, amiből van.
      Majd Rothschild ott fog lakni a cigány putri közepén, mert a körülötte lévő házakat mind megvették a cigányok, mert hát ők is megengedhetik maguknak, nem igaz? :)).

      Ezt az egyenlőtlenséget fenn kell tartani, amíg az emberek is ennyire egyenlőtlenek, azt én sem pártolnám, hogy bárki bármit megengedhetne magának az egyenlő elosztás nevében. Ki sem lehetne menni az utcára egy normális embernek.

      Még egy dolog fontos. Azért is uralnak bennünket, mert ha nem tennék, akkor más tenné meg helyettük és ők lennének a rabszolgák. Tehát ha most lemondanának a vagyonról, szépen dolgozni mennének, akkor pár évtized és mások építenék ezt ki. Ezt megúszni nem lehet, amíg mindenki meg nem "világosodik", amire mostanában pont 0 esély van. Amíg egy közösségben csak egy gazember is van, addig ott nem lesz béke.

      Törlés
    10. "Ami pedig fontos, ebben a világban, ami mindenkinek van/lehet, az nem ér számukra semmit! Ezeknek az embereknek mérhetetlen egójuk van."

      Na, hát egyről beszélünk. arról, hogy NEM a tárgyi valóság az, amiért ezt teszik, hanem a világképük, érzelmi hátterük oylan, aminek a kielégítéséhez ez kell.
      És az érdekel, mik azok az érzelmi folyamatok, amik azokat eredményezik, amiket írsz. Mit éreznek, mit gondolnak?
      Mert én nem ismerem ezeket az érzéseket (ezért is vagyok hajlamos használni azt az elméletet, hogy ez másik faj más késztetésekkel, nem emberi), amiket leírsz, és nagyon érdekelnek. Ha irodalmat tudsz ajánlani hozzá, az különösen jó volna, de a saját gondolataid írod le, az is jó. Esetleg erről egy külön blogposzt, Mazsola?
      Mial.f.szert akarnak valaki nem együtt enni a cigányokkal, olyan dolgokat magának, ami másnak nincs, stb?
      Amikor ez örömöt pont az adja, hogy mindenki mással együtt örülsz?
      "Amíg egy közösségben csak egy gazember is van, addig ott nem lesz béke."
      Ez nem igaz, állítom ezt 2 társadalomtudományi diplomával a hátam mögött, és ha így gondolod, akkor a Nyerj, amennyit bírsz c. tréninggyakorlatot ajánlanám, félnapos program, szívesen megcsinálom a társaságnak levezető trénerként.:) Ez a legrövidebb módja annak, hoyg be tudja látni az ember, amit mondok.:)
      P.

      Törlés
  8. Akit még érdekel cobra téma.
    http://www.ascensionwithearth.com/2013/10/administrationtechnology-team-quit.html

    Lassan kiderül ami kiborul.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem mondom, hogy..
      ááá... Mazsolaaa...
      (mondtam hogy rohadt mind.. :D )
      Máté 7:
      15 Õrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, a kik juhoknak ruhájában jõnek hozzátok, de belõl ragadozó farkasok.
      16 Gyümölcseikrõl ismeritek meg õket. Vajjon a tövisrõl szednek-é szõlõt, vagy a bojtorjánról fügét?
      17 Ekképen minden jó fa jó gyümölcsöt terem; a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt terem.
      18 Nem teremhet jó fa rossz gyümölcsöt; romlott fa sem teremhet jó gyümölcsöt.
      19 Minden fa, a mely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tûzre vettetik.
      20 Azért az õ gyümölcseikrõl ismeritek meg õket.

      Törlés
    2. ... kivágattatik és tûzre vettetik. ...

      Ö.T.

      Törlés
  9. Napiszar-2 (hírcsomag):

    (figyeld a provokáció szintjeit:)

    "Martonyi: A holokauszt a legnagyobb nemzeti trauma"

    "A holokauszt-emlékév, vagyis 2014 tavaszára elkészülhet a holokauszt-emlékhely a józsefvárosi pályaudvaron - 5 milliárd forintból"

    "A Parlamentben a Zsidó élet és antiszemitizmus a mai Európában címmel rendeztek konferenciát"

    "Izraeli pénzügyminiszter a "magyar" Parlamentben: Ismét felütötte a fejét a rasszizmus, erősödik a gyűlölet"

    "Navracsics: A magyar állam is felelős volt a holokausztért - bűnös nép vagyunk"

    "Gyomorforgató stílusban sorolja a zsideszes Heti Válasz, milyen mélyre próbált benyalni pártjuk és kormányuk "Isten ajándékainak" az elmúlt három év során."

    (baszki lehet, hogy félreértjük Orbánék stratégiáját..???)

    "Izraeli-magyar innovációs nap. (ez ma van)
    Fiatal magyar vállalkozóknak nyújt lehetőséget az első izraeli-magyar innovációs nap, amelyet ma tartanak Budapesten."

    (ahan, Izraelnek gondolom ebben semmi érdeke nincsen...)


    "Horvát kezdeményezésre, Interpol elfogatóparancs Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója ellen"

    "Brüsszel: Horvátország kibocsáthat európai elfogatóparancsot"

    (Horvátország, az egyetlen és utolsó barátunk a szomszédaink közül..., eddig bírtuk, győzött a burkolók aknamunkája)

    Ennyi volt gyerekek. Egyedül maradtunk. Innen már nincs kiút horizontális irányban, csak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek nem valódi magyar dolgok. Amit a kackiás-bajszú bilderberges mondott tulajdonképpen egy beismerő vallomás. Persze a saját mocskot azt mindig a valódi magyarokra próbálják kenni. Elég azt tudni hogy egy magyar lélek-minőségű ember számára az ÉLET a legfőbb SZENTség. Ez régebben is így volt - még 1945 táján is - most meg pláne mivel már korszakváltás van. Így aztán mindez a szeretetelvűség még a mennybemenő "senkiséggel" is párosul.
      A "valaki" külügyér nyilvánvalóan ál-magyar tehát a magyar-.bőrbe bújtak nevében nyilatkozott. Valójában az ő felelősségükről beszélt amolyan szabadkőműves: vádaskodva-mea culpázó kettős megjelenítésben.
      A "bűnös nép" fogalmát is a megfogalmazó saját népére kell érteni nem pedig a valódi magyarokra. Provokálnak de egyben az igazságot is kimondják önmagukat illetően.
      A holokauszt kitervelői és végrehajtói - köztük Hitler is - még véletlenül sem magyarok voltak, a szerencsétlen áldozatokról meg tudjuk hogy zsidó kisemberek. Tehát megint csak nem magyarok. Egyébként mint mindig önmaguk ellen mennek most is - mégpedig testvér-önmaguk ellen. Miután baloldaliként "lefejezték" jobboldali vezérüket, jobboldali önmagukként - középen tetszelegve - mennek baloldali önmaguk ellen október 23.-án. Az immár sokadik "békemeneten". Azon az 56-os /=11/ évfordulón amit egyébként ők provokáltak ki, fordítottak vérengzéssé anno, hogy jobbára a békés valódi magyarokon üssenek egyet - gyilkolással, diktatúrával, elüldözéssel.
      A horvátok vezetői - akik persze jobbára uazok mint a mieink - pontosan tudják hogy kik a mol-osok meg a "magyar" kormány. A valódi horvátoknak semmi bajuk sincs a valódi magyarokkal - sosem volt. Mert még származásilag is ugyanazok, nem csak hasonló lélek-minőségűek. Végidei "másság-tombolás" ez nem más. A "fenevad" sarokba szorult és üt-vág-tríbol mint egy eszement cséphadaró. Nyugodtan és türelemmel ki kell térni előle - már nincs sok hátra...

      Törlés
    2. Nekem sajnos az a kép áll össze már évek óta, hogy valami olyasmit készítenek elő itt, ami messze meghaladja jelenleg az "elképzelhetőség" határait.

      Az ország lejáratása a teljes nemzetközi porondon. Ennek értelme csak az lehet, hogy adott események bekövetkeztekor senki ne álljon ki mellettünk, azaz senki ne sajnáljon minket, hanem a "megérdemlik" gondolattal társuljon a világ szemében, mint korábban Szaddam esetén az akasztáskor.
      Mi értelme volna egyébként az USA, Németország, Ausztria, Anglia, stb... közvéleményét ellenünk hangolni a PR cikkek tömkelegével? Gondolják, hogy a magyar kormányra mondjuk a birmingham-i bányász véleményének formálásával lehet hatni? Minek ez a negatív PR, holott itt jogszabályokra hivatkoznak, meg a velencei bizottság ajánlásaira, hogy jön ide más országok közvéleménye?

      Egyet tudok, csak olyan ország ellen indítanak ekkora "hadjáratot" a médiában, ami ellen előbb-utóbb egyéb módon is "hadjáratot" indítanak. Ezt mindig sok év "puhítása" előzi meg. Nézzük meg a horvátokat, érdekes módon, a háborús bűnösök kiadásának megakadályozására hozott törvényük miatt, felmerült ott is bizonyos pénzek befagyasztása, ami egy jogi aktus. Tehát vita ott is és máshol is van. Na de hol hallunk Horvátország fasizálódásáról, hol szerveznek meg néhány cigány lelövését, hogy aztán a rasszista ország bélyegét süthessék rájuk és hol van a növekvő antiszemitizmusról szóló cikkek garmadája és hol olvasunk a New York Times blogrovatában hozzászólások ezreit arról, hogy a horvátokat ki kell irtani, el kell törölni a föld színéről és pl, a cigányok kezébe kell adni az országot? Mert ez velünk mind megtörtént és történik ma is.

      Ehhez jön az elképesztő mennyiségű provokáció napi szinten, mintha csak szánt szándékkal valami komolyabb atrocitást akarnának kiprovokálni. Nem lepődök majd meg, ha ez egy "önprovokációba" fog megtestesülni, aminek folyományaként érdekes új jogszabályok fognak születni.

      Nekem az a véleményem, hogy itt semmi más nem folyik, mint Magyarország elfoglalásának (mert már megtörtént) valamilyen módon való hivatalossá tétele a következő időkben (először Izrael EU-hoz csatlakoztatása) és mivel ennek nyilván lesznek bizonyos mennyiségű ellenzői is a lakosság oldaláról, ennek a jog és törvény teljes semmibevételén alapuló megoldásához kell a nemzetközi közvélemény megpuhítása. Érdekelt valakit is a Líbia helyi és nemzetközi jogba ütköző "megoldása" vagy Iraké vagy Szíriáé? Senkit.
      Mi a jelszó? Pusztuljanak a muszlimok, mert terroristák, nem kár értük, velük szemben minden törvénytelenség megengedett, a cél szentesíti az eszközt!

      És ez hogyan hangzana: Pusztuljanak a magyarok, mert antiszemiták és rasszisták, nem kár értük, velük szemben minden törvénytelenség megengedett, a cél szentesíti az eszközt?

      Törlés
    3. Nehéz ezekről a dolgokról érzelemmentesen, tiszta fejjel beszélni, mert tényleg égbekiáltó aljasságok mennek itt nap mint nap. A provokáció érzelmeinkre ható rétegei iszonyatosak, és NAGYON nehéz megállni reakció nélkül. Kerion apával értek egyet abban, hogy innen csak "felfelé" van kiút. Részemről tapasztalásnak ennyi elég is volt, köszönöm szépen, kérem kapcsojja ki - egyetlen porcikám sem kívánja már ezt a rendszert.

      Mondjuk hozzá kell tegyem, hogy a megtörtént dolgokat tudjuk elemezni, a jövőre vonatkozóan legfeljebb folyamat-elemzéseink lehetnek, hogy ha a MOSTANI folyamatok így folytatódnak tovább, AKKOR lesz ez meg az. És ebbe a folyamat-elemzésbe nem mindig veszünk bele minden lehetséges változót, illetve nem ismerjük az "Isteni Tervet" sem, hogy ez az EGÉSZ mostani helyzet hogyan illeszkedik a fő folyamatba.


      Nem akarok senkit ijesztgetni, de a nagyobbik lányom - akinek szoktak durva meglátásai lenni - most valami olyasmivel állt elő, amin leseggeltem. Nem szó szerint de ezeket mondta:

      - Apa, a Földről fogják lőni rakétákkal.
      - Mit??
      - Hát a közeledő másik bolygót
      (hm... nem beszéltem neki az ISON-ról...)
      - És miért lövik?
      - Mert különben idejönnek azok az idegenek, és ellopják mindenünket.

      ...

      Hm.
      He??
      Ühüm...?

      Törlés
    4. És valamiért nem tudok szabadulni attól a gondolattól sem, hogy valakik x évezredenként idejönnek, hogy learassák a Föld gyümölcseit - az addigra milliárdszámra feltenyésztett embereket...

      És talán azért kezelnek minket kiemelten, mert mi erre már régen rájöttünk (talán a "sumér időkben", ott van a pecséthengereken a szárnyas-napon érkező "istenek") - vagy mert mi magyar lélekminőségűek vagyunk az az elenyésző %, amelyik képes kijutni ebből a börtönből...

      Áááá, biztos csak képzelődöm, ne vegyetek komolyan, elgurult a gyógyszerem.

      Törlés
    5. Önmagában döbbenet, hogy gyereked egyáltalán ilyen témákat felhoz, ahelyett, hogy a csattogós lepkét húzogatná :)).

      Elképzelhető, hogy csak így jelent meg álmában az, hogy idejöttek közel-keleti "jóakaróink" és ellopták mindenünket az identitásunkkal együtt, az pedig a vágyálom része volt, hogy védekeztünk :)).

      Az, hogy a korábbi "elméletek" szólnak ilyesmiről, miszerint eljátszanak egy ilyen kamu megszállásos "előadást" a világkormány várományosai, nem tartom túl valószínűnek, egyszerűen túl bonyolult volna és hamar le is buknának, egy valóságos igazi verzióban meg nem hiszek.

      Előbb hiszem el, hogy USrael szimplán lemészárol (majdnem) mindenkit a Földön. Persze ezt álcázhatják E.T. támadásnak is, azt elismerem...

      Törlés
    6. Oké. Szócsavarga.
      Ha jobban belegondolok ez a mostani lejárató hadjárat kicsiny országunk ellen (nomeg... a asztat lakó népek ellen) nem olyan túl új szokása mindenféle népeknek. (Lássad: a hunos-nyilazós-kalandozós-barbáros sikonyálást) És a nagy népnemzeti érzületemet elővéve... engemoszt annyira se zavar, hogy mék gyökér mit gondol a kis fejivel rólam a Világnak másik ódalán, mint a feszt rajtam heverésző mancskák.
      Ha a sokak átal emlegetett felfényesedés, meg tudat- és korszakváltás tényként kezelendő, olyannyira mindegy hogy felfényesedvén ba... nem foglalkozok az ilyen hülyeségekkel, vagy nemzeti érzelemmel telemenve elgázol egy tonna ólom (törvényesen, és jogilag szépen megmagyarázva). A helyzet így is-úgy is személyemnek kedvez, hisz lehajingálom (némi időre) a jelenlegi húsrucit, oszt nem játszom a srácok gamáját. ;)

      Viszont. Most, hogy nagy lendülettel belegondoltam, lopakarcéknak nem arra kéne törekedniük, hogy itten (a 3D-ben) fogják az erre kolbászoló fickókat minél több ideig - hamán ugye... hatalmaskodni, meg kihasználni, meg paráztatni, meg energiaelszívni, meg... ilyesmiket akarnak? Mer mintha a jelenlegi helyzet nem arról szólna, hogy a muslincák olyan fene nagy bódogságban, meg megelégedésben szoloigálnának.

      Bloggazdi. A jányod felvetését követve, és visszautalván egy előbbi bejegyzésedre. Csak hasznos lészen némi tejasüteményt, meg sörkorcsolyát a háznál tartani, ha a csávók erre tartanak a demizsonnal. ;)

      Törlés
    7. "valakik x évezredenként idejönnek, hogy learassák a Föld gyümölcseit - az addigra milliárdszámra feltenyésztett embereket..."

      Ez a "valakik" maga Isten, a Biblia szerint. :))

      Törlés
    8. azért szeretem a népmeséket, mer "polkorrektek"..
      a régiek is tudtak sok mindent.. nem azt mondták hogy x-népfajzat, hanem azt hogy óriás (igen, ők már csak a távoli leszármazottakat ismerhették, de akkor is..). Nem azt mondták, hogy másik emberfajzat, hanem azt hogy sárkány. Tünde. Satöbbi. Mert: itélkezni nincs jogunk. De a mesék igazak..

      Törlés
    9. Basti, no igen, a "programfüzet" tulajdonképpen nem hazudik... de mondom, biztos csak képzelődöm... valami kiváltja bennem ezt a félelmet, majd ledolgozom valamikor.


      Zé, ahogy Ö.T. mondotta volt:

      ÍTÉLET = ITT ÉLET (van)

      Oszd be... :)

      Törlés
    10. "valakik x évezredenként idejönnek, hogy learassák a Föld gyümölcseit - az addigra milliárdszámra feltenyésztett embereket..."

      Kérdés, hogy az aratás alatt mit értenek :) Mindenesetre ha eljátszunk a gondolattal akkor igen látványos a "bevonulás".
      Aztán vajon az előző learatott népek vajon hozzánk képest mit tudhattak erről előre?
      Mazsola amúgy nem gondoltál rá, hogy a kislányod meg van áldva valamilyen látói képességgel?

      KB

      Törlés
    11. Mazsi.. lazuljunk.. :P
      (fúr egy kicsit a kiváncsiság..)

      Törlés
    12. A magyarok nem fognak kipusztulni mert korszakváltó "teremtés-ügyi" feladatuk van ősidők óta. A magyar-ellenességet meg egyértelműen a félelem motiválja. Főleg azoknál akik nem rendelkeznek genetikailag, lélek-minőségileg azzal amivel a magyarok. Azt is tudják hogy a magyar az összekötő kapocs - nyilas/kentaur/nő/ - Ég és Föld között. Az indulatok pedig a végidő miatt felfokozódtak. Erre persze lehet azt mondani hogy hülyeség, meg hogy minden ember egyenlő ecetera. Végül is az fog dönteni amikor ténylegesen színre lép egy valódi magyar táltos-avatár. Akkor mindenki a saját szemével fogja látni a nyilvánvalót. Nagy lesz az elnyomottak öröme meg lesz besz.rás is rendesen a hatalom részéről. Egyébként a 6almasok csak úgy nem mészárolhatnak le már senkit a sajátjaikon kívül. Pláne nem a már fel-emelkedetteket. Párhuzamosan mennek a dolgok de a Teremtés mindig egy lépéssel előrébb jár mint az nwo-sok. Paradoxon, de a káoszban egyedül a magyarok védhetik meg a zsidókat a kialakuló népharagtól. Egyébként ezt is tudják. Pontosan ezért dörgölőznek is nem csak gyűlölködnek. Ezért is vannak itt és még jönnének ide milliószám. A rakamazi turulon ott látható a 2-féle fióka - az elesett és a 6almaskodó. Az egyiket felemeli a szülő-madar, a másikat meg megfékezi a békés egyensúly végett. Enélkül a "2-féle fióka" rövid úton kiirtaná egymást. Persze ha nem megy másként akkor megint tabula rasa lesz. Nem jön ide senki az űrből mert már mindenki itt van földi emberi szkafanderben. Az viszont lehet hogy egy becsapódni szándékozó aszteoridát-kisbolygót majd megpróbálnak szétlőni. A "rossz fa rossz gyümölcsének rossz a magja/utóda". A "rossz fa magja pokolra kerül" - egy másik illúzióba. A jó fa magjai lesznek megint "elvetve" - egy a mostaninál magasabb szinten /5 D-s Aranykor/. Egyébként a "teremtés-ügyi MAG-szelekció" egyre sikeresebb. a 13 ezer évvel ezelőtti helyzet sokkal ramatyabb volt.

      Törlés
    13. a program.. amelyik fut..
      "Ha van még benned csak egy szikra élet,
      Le a pokolba! s mondd, én küldtelek,
      Ki nem szeretett, félt s könyörült soha
      …Gyakorta mondá, emlékszem, anyám,
      Lábbal előre jöttem a világra.
      …És úgy születtem: nyilván mutatá ez,
      Hogy mardosó, hogy morgó eb legyek.
      Ha testem az ég hát így formálta: lelkem
      Egyenlő félszeggé pokol tegye.
      Testvérem nincs, nincs egy testvérvonásom,
      S szeretet, ez égi szó az ősz fejeknek,
      Csak a hasonlók lelkében tanyázzon,
      Bennem ne! Én csak én vagyok magam.
      Clarence, vigyázz! elzárod a fényt előlem:
      Sötét napot hozok reád ezért;
      Jóslatokat sugdosva szerteszórok,
      Hogy Eduárd remegjen élteért,
      S hogy meggyógyuljon, halálod leszek.
      Henrik király s herczegje halva már:
      Rajtad a sor! aztán a többiek.
      Mi sem vagyok, míg minden nem leszek. "
      .. van ilyen is..

      Törlés
  10. Jókat nevettem magamban ezeken a megkérdezett "szakértőkön":

    http://index.hu/tudomany/2013/10/03/az_energiacella_lehet_a_bolcsek_kove/

    "„A levegőben a nitrogén, az oxigén vagy a hidrogén molekuláit összekötő energia olyan elenyésző, hogy még nagy tételben sem éri meg foglalkozni vele.”

    No és mi van az atomokat összekötő erőkkel kispofám? Meg a magerőkkel? Azok is elenyészőek? Akkor te még nem hallottál atomerőműről... :)
    Ekkora ökröt!

    "Nem is ez a trend
    „Az 1850-es években még valóban a sufniban rakták össze a mai kor technikáját meghatározó szerkezeteket, de mostanában ez a helyszín valami olyasmivé vált, mint a CERN vagy az ázsiai és amerikai kutatóközpontok”

    Érted? Nem is tudják még miről van szó, de már megy a lekicsinylő kampány, mert hogy ilyet csak "komoly" laborban lehet kitalálni, és azt sem nálunk... :)
    Mintha a feltalálók zöme nem magyar származású lett volna...

    "ahogy az arany, úgy az energia előállítása sem fog menni a semmiből soha” – fogalmazott a szakértő."

    Kétdimenziós gondolkodás. Ha jól emlékszem a világegyetem keletkezésének hivatalos magyarázata is valami ilyesmiről gagyog, mármint, hogy a "semmiből". :)

    Na nem is folytatom, önmagáért beszél a cikk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most függetlenül a Széles által támogatott találmány valódiságától, ez a cikk valóban a tudományosság látszatát keltő cikkek között is a legalja kategóriát képviseli.

      Azokat a politikai PR cikkeket már évtizedek óta ismerjük, amelyekben kizárólag "neve elhallgatását kérő", "magát megnevezni nem akaró", stb... személyekre hivatkoznak, de az, hogy ezeket a "szófordulatokat" már a tudományosság bizonyítékaként is felhasználják, az bár nem ma kezdődött, de még viszonylag újnak számít. Eddig találtak legalább egy névvel, intézménnyel megnevezett fizetett "szókimondót", ma már ez sem kell.

      Az gondolom megvan, hogy ahol ilyen "meg nem nevezett" személyekre hivatkoznak, az semmi más, mint egy szerkesztőségi PR cikk, és az említett személyek nem is léteznek és nem is kérdeztek meg senkit, kizárólag a tömegek világlátásának (kétségbeesett) befolyásolására írják ezeket.

      Törlés
  11. Mazsa, megkérdezted a kislényodat, hogy kitől hallotta ezt a bolygólopós dolgot?
    P.

    VálaszTörlés
  12. (ma reggeli udvari kávézásom alatt ismét tudatosult bennem valami és ez ehhez a cikkhez illik)
    Fagyos éjszaka után verőfényes napfelkelte, kávé, koporsószög. Kiskutyát- kismacskát kiengedem az udvarra, hadd' szaladgáljanak. A szaladgálástól beindult emésztésük termékeit széthagyták amerre sikerült éppen. Utána odamentek egymás kupacához és felnyalták (itt egy kicsit megakadt a füst a tüdőm felé és majdnem kiköptem a kávémat..)
    Lényeg-A-lényeg: a medve és az uSas is ezt csinálja.. ne legyenek illúzióitok.. :D

    VálaszTörlés
  13. egy rakás oldal ide irányit.. (szép kétnyelvű.. de miért a kisebbségi van elöl? :P )
    http://notice.usa.gov/
    Due to the lapse in federal government funding, this website is not available.
    We sincerely regret this inconvenience.
    For information about available government services, visit USA.gov.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Este sitio web no se está disponible durante el cierre del Gobierno.
    Lamentamos profundamente las molestias que esto pueda causar.
    Visite GobiernoUSA.gov para informarse sobre los servicios gubernamentales disponibles durante el cierre del Gobierno.

    VálaszTörlés