2013. november 1., péntek

Napiszer 2013 november

Kezdett átláthatatlanná válni a NapiSzer rovatunk, ezért úgy gondoltam talán jobb minden hónapban nyitni egy újat. Íme a 2013 november - lehet feltölteni :). 

261 megjegyzés:

  1. Kezdem is a sort.

    Tabudöntögető hét után úgy gondoltam miért ne folytathatnánk.

    Például mindjárt itt van ez az óraátállítás.
    Ekkora egy baromságot!!
    Kinek jó ez mondják már meg?
    Az embereknek biztos nem, mert ezzel az egy órás csiki-csukival megzavarják a bioritmusunkat. (nekem mondjuk nem, mert eléggé rendszertelenül fekszem - 10,11, éjfél, néha 1 órakor - és kelek, és tök mindegy mikor fekszek, és kelek akkor is álmos vagyok reggel... :)

    Kevesebb áramot fogyasztunk? Ez a legismertebb érv az óraátállítás mellett. No de igaz ez? Most, mióta átálltunk, minden nap már 4 órakor sötét van, így minden munkahelyen égnek a lámpák, megaztán hazaérve szintén mindenhez lámpa kell, nem lehet semmi normálisat csinálni a kertben 5 után már.
    Akkor meg mi a fasznak jó ez az óraátállítás??
    Nem értem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem rövidre zárom a "baromságot" ahogy azt a hét elején tettem egy konkrét esetben. Tehát, a valódi, eredeti időszámításunk a "téli időszámítás", a nyári időszámítást taláták ki és vezették be később! És ezért áldassék a nevük a kitalálóknak. Nézzük miért. Eleink amikor az UTC+2 -es időzónába soroltak, eléggé meggondolatlanok voltak, ugyanis a nappali és éjszakai természetes világot nem hangolták össze az emberi életritmussal, vagyis autentikusan szólva alaposan -eltolták- az időzóna besorolásunkat. Miért is? Vegyük a napfordulókat mint támpontokat! A nyári napforduló idején -még régen-, azaz a nyári időszámítás bevezetése előtt úgy nézett ki az elfuserált idő hogy hajnali fél háromkor kezdett pirkadni, és háromnegyed nyégykor, vagy leírva is szörnyű; 03.45-kor már sütött a Nap! Minek, kinek? Ugyanakkor -ezt leírni még szörnyűbb- este 19.45-kor már le is bukott a Nap a látóhatár alá. Ez így teljesen életszerűtlen volt, ezért eleink KICSIT kompenzáltak, és kitalálták a "nyári időszámítást", így aztán nyáron nem a történt meg újra a régi csúfság, tehát újabban a Napocska később kelt egy órával, és később is nyugodott le, egy órával közelebb az emberek életritmusához! Így azután már 04.45-kor kelt, és 20.46-kor nyugodott. Máris jobb volt egy kicsit. DE, az életritmus változása nem állt meg, és ott tartunk napjainkban hogy az emberek zömének nappali életvitele még később zajlik.
      Tehát, Maszolához hasonlóan egy kicsit hadd bökjek én is bele az óraátállításba, kérdem én, mi szükség volt visszaállni(!) a téli időszámításra. Maradhatott volna a nyári! Sőt, legyek én is a jövő hírnöke, én meg azt mondom, állítsuk tovább! Jövő tavaszra legyen meg a rendes átállás a nyárira, aztán ősszel ne álljunk vissza a (zeredeti) télire, majd 15' tavaszán állítsuk át újra nyárira és azon az őszön megint maradjon el a téli. Így aztán helyére kerülne a nappali világ, és az életritmus, mindenki boldogabb lenne. Mindjárt be is mutatom egy konkrét példán keresztül hogy miként.

      Törlés
    2. A tágabb családban csodabogárnak tartanak, gondolom ez sok olvasónak nem új (mármint magukra ismernek). Sokszor tőlem hallanak valami újat, vagy MÁST először, ami aztán megüli a gyomrukat, kihányják, és rám haragszanak emiatt. Aztán később rájönnek hogy (lehet hogy) igazam volt, de el nem ismernék, inkább engem skatulyáznak be továbbra is olyanra amilyenre.
      Tehát konkrétan, sógorommal is felmerült ez az óraállítás mizéria (már akinek ez az..), háborgott mint Mazsola, hogy őtet ez felkavarja, felzaklatja, micsoda hülyeség, micsoda baromság! Hja kérem, elmagyaráztam neki az imént írottakat. Természetes jött a skatulya, mármegin öö izé vagyok, fasságokat zagyválok, ésatöbbi. Neki meg különben is "tökmindegy hogy múlt vasárnap EGYCSAPÁSRA egy órával sötétebb lett", (napi egy(!) órával megnyújtva az amúgy is igen sötét és hosszú téli időszakot) és "tök jó hogy reggel meg hamarabb világosodik, immár újra reggel hatkor!"
      Történt hogy nyáron kiszáradt az egyik barackfájuk, és hogy ne csúfkodjon a szegény fa, ki kellett vágni, helyére kerül az új. Lévén nekem van láncfűrészem, engem hívott kivágni és feldarabolni. Hétfő délutánra volt megbeszélve, de nekem hosszabbra nyúlt a délutáni elfoglaltságom, és ráadásul hétfőn délután MÁR ötkor sötét volt, így aznap elmaradt a fadöntés. Mondom neki,
      -semmi gond! Reggel úgyis egy órával hamarabb van világos, és mint mondtad, ez neked jó is, ezért kedd reggel hatkor megyek és vágjuk a fát (láncfűrésszel, kertvárosban..)!
      .... pont pont pont, és kb egy másodperc alatt lejátszódtak benne a fent leírtak, és EGYCSAPÁSRA megértette hogy miért volt igazam, miért jó a nyári időszámítás, és miért baj ha a téli időszámításban egy órával még rövidebb az amúgy is rövid délután...
      De ne legyünk naívak, hiába jött neki a felismerés, most valószínűleg megint rám haragszik hogy már megint megondtam... Végül kedden délután kivágtuk, feldaraboltuk, és iparkodtunk, mert fél öt körül már balesetveszélyes volt a sötét homály...

      Na, ez olyan hosszú lett mint egy poszt, jobb is hogy délelőtt írtam, mert a délután úgy is RÖVID!

      Törlés
    3. "Tehát, a valódi, eredeti időszámításunk .... "

      Ássunk ennek a témának a gyökeréig Sang !!!!
      Az időt nem kell számítani, ugyanis - még az időszámolgatás előtti
      korokban - a Nap vagy fönt volt az égen, vagy nem. ...:)))

      A fénybehatással párhuzamosan az élő szervezetek hormonálisan reagálnak, vagyis ha süt a Nap, akkor fürgék vagyunk és fittek, ha meg lemegy a Nap, akkor elálmosodunk és aludni térünk.
      Magyarul: Időszámítás nélkül is megvan a természetes ritmusunk,
      akkor is, ha nem nyomtatnak nekünk naptárt. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    4. Áshatunk, de ne keverj minket össze a tyúkokkal meg a verebekkel. Ez csak rájuk igaz (meg a fitoplanktonokra), látod már Mártonra a magkakasunkra (a mi Marcink) sem vonatkozik ez a tétel. Hangszigetelni kellett az ólajtót, mert itt a kertvárosban a Marci drága nem hajlandó alkalmazkodni a "lemegy a Nap, akkor elálmosodunk és aludni térünk." c erőltetett szokáshoz, és telekürtöli a kertvárosi éjjeleket a különvéleményével. Nyárra, a többnyire nyitott ablakok miatt ki is kellett költöztetnünk a tanyára.. de most már itthon van.
      De Ö.T. mester, mi emberek is a kakashoz hasonlítunk inkább, még a hölgyek is. Bizony. Tehát ne hozzák már el nekünk idő előtt a sötét estét, mert úgy sem térunk nyugovóra, hiába ütött ötöt, vagy akár tízet az óra.

      Törlés
    5. Hát ... ha a Te időszámításodnak a Marci kakas a kiindulópontja ... ez a
      Te egyéni szabadságod, illetve az övé .... mindenesetre a régebbi írások szerint a kakas hajnalban szokott kukorékolni ... vagyis pirkadatkor, ami
      nagyjából azonos lenne a napkeltével.

      Ha netán a Marcika japán kakas lenne, akkor feltehetőleg az ottani
      "hajnalt" jelzi, ami nálunk egy kis eltérést jelent, de az is lehet, hogy csak hozzánk alkalmazkodik ... meg ehhez a csodagyerek Edisonhoz.

      1."... ne keverj minket össze a tyúkokkal meg a verebekkel. Ez csak rájuk igaz ... "
      2. "... mi emberek is a kakashoz hasonlítunk inkább, még a hölgyek is"

      Ha jól értem, akkor tyúkokkal meg a verebekkel nincs semmi hasonlóság, a kakassal viszont igen. ... : ))))

      Mosolyognom kell, Sang mester. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    6. ÖTi bátyó, most mit kötexel? Na megállj csak! Amint adódik téma a porondon, felveszem a kesztyűt, de nem vesszük ám komolyan :))! Ugyi pontosan értettél mindent... Tudod mit mondott Puki Kakas a görög buszsofőr amikor kinevették a turisták a neve miatt?
      -Nevetnek, az jóó!

      Törlés
    7. Nem kötexek Sang kolléga, de már vótam falun, oszt naplementekor a tikok
      meg a kakasok olyan szépen beülnek maguktól az ólba, hogy nosza. ...:)))
      Sőt .... még a birkákat sem kell behajkurászni ... meg amennyire tudom, a
      "primitív" törzsek is szépen elvannak ébresztőóra nélkül .... a stresszel meg úgy vannak, hogy mi az ???? ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    8. A Nap-lemente meg a Nap-kelte a döntő. ha meg nem látszik a felhők miatt a Nap akkor a világosság és a sötétség váltakozása. Az idő/óra/óra-állítás egy mesterséges emberi valami - tehát nincs jelentősége. Nem az órához kell igazodni hanem végül is a FÉNY-hez. Ez az igazodás pedig minél messzebb vagyunk az EGYenlítőtől annál ember-próbálóbb - mert időszakonként drasztikusan változik.

      Törlés
    9. Én épp egy napóra szerkesztésén agyalok, de nem olyan gagyi hurkapálcikás modellen, hanem vmi épített verzióban. Mert attól tartok hamarosan felborul ez az egész rendszertelenség, és jobb lesz visszahúzódni a természetes "ügyrend"-hez. :))

      Törlés
    10. (elszaladt az agyam.. bocsi.. annyi harcos induljon, ahány hónap van.. a kedvencem.. a jelenet az esőben.. egyikből következik a másik..)
      http://youtu.be/0qgnWNolez4
      http://youtu.be/mbSNmDcQ-eo
      http://youtu.be/LTyj856BtWY
      http://youtu.be/HabIuxaVunc
      http://youtu.be/aE2GCa-_nyU

      Törlés
    11. "de már vótam falun" Ez érvnek puha mint a pontymatrac. Öti, én is láttam már állatkertben zsiráfot, meg tanátam a palláson egy százéves parafakalapot, mégis dőreség lenne azt gondolnom hogy ettől már konyítok a szafarihoz. Azt meg hogy a baromfiudvarunk éke nappal kornyadva mókol, éjjel meg kukorékol azt -és erre a biztos tudásomra büszke is vagyok- jobban tudom itt mint bárki más.. hűha..

      Törlés
    12. Jóvammá Sangi bá, a Te kakasod fordítva műxik, oszt kész.
      Tudomásul van véve, hogy ilyen is van. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  2. Második témának itt van a napi aktualitás: halottak napja.
    Miért érzem azt, hogy ezt a virágárusok találták ki???
    Másik napon nem tudunk a halottainkra emlékezni ha akarunk?
    Miért kell ennek egy kitüntetett nap, és mindenkinek ilyenkor "hopp" - ugorni a temetőbe, találni parkolót a végtelen kocsisorban, végigverekedni magunkat a hegyed könyökű öregek tengerén, majd eltölteni egy szomorú 5 percet a sírnál csak azért mert MA van a napja??
    Nem értem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nov + ember - új ember - halott ember
      Attól tartok, néhány angyalkának kinéz egy pics@nrúgás. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    2. Kedves Ö.T., mi a többi hónap elnevezésének az összetettebb jelentése az iménti nov-új ember gondolatmenetén haladva? A dec-10es és szept-7es ember (nov- új és kilenc is gondolom), okt-nyolc (ober? a nyolcnál nem ember?) stimmel, a többit is kérlek fejtsd ki.

      Köszönöm

      R.S.

      Törlés
    3. Ó segítek én Neked R.S.!

      Január = Jani ár (ilyenkor van a sok leértékelés, ilyenkor a boltban Te lehetsz a Jani, pláne amikor megveszed a leértékelt januári jaguárt)

      Február = Fe (vas) bru (testvér) ár - add össze

      Március = Már cicus (is érzi a meleget, mer sűrűn kilóg)

      Április = erről mindenki tudja, hogy szeles és a bolondok hónapja, tehát Árpi dilis

      Május = Máj juss (itt már mindenkinek elfogyott a téli hurka, ezért gyorsan be kell szerezni az új adagot.) (van egy ősi értelme is a májusnak, ez a mágia és varázslat hónapja - ilyenkor érezni a varázslatos illatokat - ezért a május = mágus hónapja)

      Június = Jó Nílus (Egyiptom vidékéről származó ősi köszöntés, jelentése jó termést!)

      Július = ez valamelyik kevésbé ismert római császárról kapta a nevét, de nem sokan emlékeznek már rá miért...

      Augusztus = ez szintén Rómából ered, egy olyan császártól aki egészen odavolt az aranyért, mondhatni gusztusa volt rá, innen e név: Au gusztus

      A többi hónapot már sikeresen megfejtettétek. Örülök ha segíthettem! :)))

      Törlés
    4. @ R.S.

      Ha ebben az irányban szeretnél alaposabban vizsgálódni, akkor javaslom,
      hogy készíts egy táblázatot magadnak különböző nyelveken a hónapok neveivel !!!!!

      A probléma ugyanis ott van, hogy van egy szál, ami több kultúrán is
      keresztül halad .... és ez időben bőven kiszalad ebből a görög-római
      mizériából.

      Nagyon jó példa erre a "betű" szavunk, ami ugyan felbontható, úgy mint
      BE + TŰ, de ebből csak a "be" érthető, de hogy a "tű" mit keres ott, az
      a XXI. századi magyarnak már csak talány.
      (Megjegyzem a "tű" részlet nagy valószínűséggel a (ha jól emlékszem) méd tűírásra utal .... és hogy miért lett ez így eltüntetve,
      nos a méd írás már utal rá, hogy a betűk tulajdonképpen kódok,
      és ide még a "köldök" értelmezés is belepasszol .... és ebből
      sokminden visszakereshető a múltból - ami a szellemi síkot illeti, mint
      pl. az, hogy az agyonköpködött "írástudók" egyáltalán nem voltak
      gonosz hülyegyerekek ... és ezzel a zsidóknak meg is lenne a tiszta lapjuk .... csak ezt valakik erősen nem akarják .... és ugye ezzel több
      kellemetlen kérdés is felmerülne Róma irányába .... bár ezt, ahogy elnézem így sem fogják elkerülni ... legfeljebb nem akarnak róla tudomást venni. Na de nagyon elkalandoztam. ...:)))

      Hogy melyik nyelveket vizsgáld, erre nem adok extra tippet .... de megcsinálhatjuk azt is, hogy mindketten összekapirgálunk egy készletet ... aztán kielemezzük. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    5. a rómaiaknál még (ha jól emlékszem), a novEmber hónap volt a kilencedik, szóval a ficam nem olyan régi, hogy ne lehetne helyrerakni.. jövő hétfő tehát kilencedik hónap tizenegyedike.. most már csak az évet kéne valami (univerzális kódolás) alapján megfejteni..
      (keresek egy dátumkódolási kulcsot, amelyet az összes-na jó, legyen csak nagy része..- évformátumra ráillesztve kiadja a valós dátumot..)
      ez nem olyan egyszerű, mivel már csak a wikin is található elég sok fajta:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Calendar_era
      Eyes open, no fear.. be safe everyone..

      Törlés
    6. Jó hogy jössz Zplus, van itt még néhány ficam.
      Olaszul pl. a 8-as szám = otto, ugyanakkor a tizedik hónap = ottobre.

      De ami számomra ennél is ütősebb, az az lenne, hogy szerb
      nyelven az "ima" jelentése = van. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    7. A BETŰ szóról nekem az jut eszembe, hogy az írást eleinte rótták, vésték, vagy beütötték (ékírás). BETŰ = BEÜT
      De persze a tű is értelmes magyar gyök, és azok az ékek felfoghatóak tűként is (persze mindez az "akkádoknál", akik meg a "sumérektől" nyúlták le a kultúrát.)
      A róvásírás is felfogható "tűk" sokaságaként, ha ránézünk, tehát így is van értelme a BE (rótt) TŰ (knek)

      Törlés
    8. Szept=7, okt=8, nov=9, dec=10 - ezek a régi Holdéves naptárra utaló, annak megfelelő hónapszámok. Ugyanis az első holdhónap anno mindig a mai április eleji újholddal kezdődött és a holdciklusnak megfelelően 28 napig tartott. Így 13 ! holdhónap volt egy Holdév. Innen is van a 13-as szám misztikája. Mondani sem kell hogy a holdhónapok az emberi spirituális fejlődési ciklusokat reprezentálták. A megmaradt SzeptEmber/7-es Ember - Októ/Em/ber/8-as Ember - NovEmber/9-es Ember - DecEmber/10-es Ember elnevezések is erre utalnak a magyarban.
      Van egy olyan hollywoodi film hogy "Sweet NovEmber"/Édes 9-es Ember - ami nem más mint egy tömény szabadkőműves spiritiszta "bemutató". A mostani skorpió-lényegű mérlegelő nyilas/kentaur nov-ember-re - dec-ember-re/9-10-es emberre azért kell nagyon odafigyelni mert precessziós Korszak-Váltó, vagyis 13 ezer évente Egy-Szer megjelenő.

      Törlés
    9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    10. Kerion, ez a 13-as szám már megjelenik az azték/inka/kecsua/
      kultúrákban is, méghozzá eléggé nyomatékosan az időszámításukban,
      vagyis nem a mi civilizációnk lenne az első. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    11. @ R.S.

      A hónapok nevei közül pl. a március is kifejezetten érdekes, mivel
      sok nyelvben csak "MART"-ként jelenik meg, ugyanakkor egy ékezettel
      "MÁRT" jelentésben erősen utal a vízre, ami szinte mindegyik kultúrában kultikus jelentéssel is bír. --->>>> megmártózik

      Ö.T.

      Törlés
    12. Ahogy mondod Ö.T. A Maja Nagy-korszak is 13 baktun - 13 X 144 ezer nap, ami cirka 5126 év. Aztán ott vannak a nagyon régi olmék-tolték Isten-szobrocskák is melyekből mindig pont 13-13-at találtak. A 13 Hold-ciklus-hónap kiadta év sem véletlen. Rengeteg természeti-biológiai dolog a holdciklushoz igazodik - egyáltalán a holdnaptárnak megfelelő.

      Törlés
    13. Figyelj Kerikém, mert ütős lesz!

      Ezt tartják a régiek a 13-as számról:

      "Az ősi iratok némelyikében az áll ,hogy aki megérti a 13-as számot,
      az erőt és uralmat nyer.
      A földindulás és pusztulás száma ez, a "Hatalomé" mely ha rosszul használják magára is puszulást hoz! "
      Az ismeretlenre ,és a váratlanra is figyelmeztet."

      Ütős, mi ????
      Na mindenesetre mayáék szépen kihasaltak tőle,
      és ahogy elnézem, nekünk sincs sok hátra.

      Figyelmedbe ajánlom ezt a német wiki oldalt ... itt több összefüggés is áll róla.

      http://de.wikipedia.org/wiki/Dreizehn

      Asszem, hogy kőmíjjeselftársék itt hasbaakasztották
      saját magukat. Ugyanis ha a maya mágusok komplett kihasaltak tőle,
      akkor ez a néhány vakoló is b@szhattya.

      Vagyis ennek a mátrixnak annyi. ...:))) .... mer ahogy elnézem,
      a természeti katasztrófák mintha szaporodnának ... méghozzá olyan
      szinten, amibe nem tudunk belenyúlni.

      Illetve tudnánk ... de ehhez szarrá lettünk hülyítve.

      Ö.T.

      Törlés
    14. Érdekes még, hogy a periódus-rendszerben a 13. elem
      az alumínium, aminek a jele AL. .... és minden mozgásba lendült.

      Ö.T.

      Törlés
  3. Hatalom demonstráció ... rendelkezés joga az idő felett.
    És itt nem kell leragadni ennél az 1 óránál, mert az évszámításban
    már sokkal régebbi a zűrzavar.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No igen, nem ártana végre valami közös, értelmes, és pontos időszámítás, amelyik illeszkedik a természetes körfolyamatokhoz.
      De hát ez ugye rendhez vezetne bizonyos szempontból - ez pedig nem kifejezett érdek az Olümposzon. :)

      Törlés
    2. Ha az okokat keresed Mazsola, akkor a "paradicsom" fogalmát kellene
      megvizsgálni, ami germánul = para + dies ... vagyis mindenki azt csinál, amit akar ... vagy hagynak neki csinálni. ...:)))

      Nyílván, mivel a prosztónak nem hagynak beleszólást, ezért marad az alkalmazkodás = elhülyülés - elhülyítés, vezérék meg hancúroznak kedvük szerint .... amíg bele nem botlanak a falba. Nos, ez bekövetkezett ... és innen kezdve módosul egy és más .... amivel szemben tehetetlenek.

      Pillanatnyilag az egész mátrix mozgásba lendült .... és egy ember sem uralja .... ami vezéréknek egy kicsit szokatlan, ha egyáltalán érzékelik.

      Nekünk elég kivárni. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  4. Legelébb. Mostan legalább vót (eddég) olyan őszre hajazó idő. Kicsit meleg, kicsit takony... Nem úgy mint az előző pár esztendőben, mikoron egyik nap még huszonsok fokban kornyadoztak a népek, aztán egy taknyos nap után kifagyott a szemgolyóbisuk.
    Aztán. Nem mindég értem ám, hogy minek idegeled magad ilyen gyökérségeken bloggazdi. Vélhetően magad is azon véleményt támogatod, hogy kicsinykis világunk nem feltétlen a legoptimálisabban működtetődik. Tehát mindenféle érdekek mentén csinyálnak dógokat. Oszt ez alól elég keves kivétel van.
    A hóttak napja meg olyan, mint az összes többi nevesített nap. Akinek van rája ingerenciája ilyenkor tömörög, emlékezik, aztán éli tovább a életit. Páran meg le se fo... ööö... nem is foglalkoznak vele. A hóttakra is akkó emlékeznek, mikor nekik teccik, szeretni is akkó szeretnek, ha beléjük megy a ilyetén vágyakozás, oszt ba... barátságosan nem foglalkoznak vele mások szerint ez nem jurópai, meg civilizát, meg... blabla...
    Megmég. Ha én személyszerint nappal elég sokszor nem vagyok képben, de iccakának idejin magamhoz képest is frissebb vagyok, hát roppantmód nem tud érdekelni a bácsik és nénik jáccódása a idővel... vagymi... órákkal.


    Viszont, hogy a post hangulatyát is továbbvigyük neszenektek kis szemezgetés címszókban:
    - A origó címlapján csápolós nénik és bácsik feletti szalagcímből kiderül, hogy mifelénk nem van jó koncert és a pia is drága (a cikk eme mondattal kezdődik: Jaj, a magyarok mindig mindenre panaszkodnak!)
    - LA-ban a röpcsitéren egy fickónak elgurult a gyógyszere és ratatázni kezdett... (9:30-kor a 3-as terminálnál egy 23 éves csóka...) Egészségi állapota ösmeretlen. A VH-s srác a fo... közönségesódalon olyasmit posztolt, hogy csóri elromolt a tűzharc folyományaként.
    - A haverunk (a gugli) valami lopakuszályot farigcsál, s ez lázba hozott pár fickót, mer nem tudnak róla semmitsenem.
    - A Snowden fickót is emlegetik megint. Hogy tanúskodna némethonban, meg amrikban is.
    - A görögök egyre kevesebb törlesztést fizetnek egy okos könyvvizsgáló cég szerint. (A bankárok legnagyobb sajnálatjára.)
    - A fo... legkedveltebb közönséges ódal nagyjainak feltűnt ama apróság, hogy a ifjak ba... köhh... egyre kevesebbet vannak a ódalon, mer kezdik nem kedvelni a pof... izé... arcukba tolt hírdetéseket. Ez okozott némi fejvakargatást, meg tözsdei ingadozást.
    - Jah... és a híresztelések szerint a Jahve-hívő állam szanabombázott pár bázist a szíreknél.
    Nos... ennyit pár napos kihagyás után egy könnyed közönségesódal és origó látogatás után. (Most pedig megyek és eme felhalmozott feszűttséget levezetem pár goblint pofonrugdosásával.) :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg ez is mái:
      Itt a trükk! A bankok így vágtak át mindenkit:
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V1qsf5DLdTI

      Szer Elem

      Törlés
    2. Quedra: jelőjjé má be lécci.. nem lesz nehéz megtalálni, a középsőbb nevem ugyan-ez-e..

      Törlés
    3. Megtörtént a jelölés. Mán ha a apró trollos képecskét fogod látni. Ha nem akkó fáradt vótam és mellé ment. :)

      Törlés
    4. Mármint legjobb férfi mellékszereplői jelölés? Vagy mire gondoltatok? :)

      Törlés
  5. Sziasztok

    Mit gondoltok erről a videóról? Most erről megy nagy találgatás, hogy mi lehet a kódolt számok és betűk mögött.

    https://www.youtube.com/watch?v=IX5Cn0u-SnU

    Ebben a videóban az elején van az alap aztán a lehetséges megfejtés. Bár ködös a dolog.

    KB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fontoskodik a nyakkendős. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    2. http://www.youtube.com//watch?v=q0LRHkWyNEA

      Törlés
    3. Szia KB, ebbe a nyakkendősbe én is belefutottam ma. A Világhelyzete oldal is ezt kezdte kivesézni a mai oldalán. Befutott oda már néhány tipp a számkódokra.
      Éva

      Törlés
    4. nem feecőt bele túl sok enerhiát, de a mondanivaló a lényeg.. aztán meglássuk.. úgy-e lesz-e..

      Törlés
    5. 2012-es After Effects template az alapja, szóval esélyes, hogy egy újabb átverés.

      Törlés
    6. Megmondom nektek őszintén, hogy az egész humanoid földi létezés,
      különösképpen a szellemi sík, annyira számoktól függő és ezt úgy beleverték az agyunkba, hogy nagyvezíréknek semmilyen különösebb
      átállást sem jelentene, ha az egész bagázst lecserélnék robotokra.

      Kérem vissza az "Á"-RAM-ot !!!! ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    7. Látom megy a számolgatás, ilyenkor mindig kedvet kapok arra hogy mutassak Nektek arról a számegyenesről is, melyről többnyire nem folyik párbeszéd, még a fősodorban sem. Igen, ide jutottunk, már-már fősodratú számmisztikáról is beszélhetünk, ott van az a fenti gerillavideó is ami nagyon marketingszagú, vagyis vélhetően a fősodor része. A videó persze roppant összeszedett, és ravasz, valóban jó fejtörő elemezni. Na, sok beszédnek ... nézzük: http://444.hu/2013/10/31/elbontjak-a-fejelos-zidane-szobrat-katarban/
      Elbontják a fejelős Zidane szobrát Katarban! Fogadjunk a Katarra máris felkaptátok a fejetek, joggal.
      2013 December 26.-án az ISON üstökös földközelben lesz, mintegy 0.42 CsE távolságra. 42 - ezt már jól ismerjük, Jupiter - Zeusz - Nimród - szivárvány , nézzük Zidane hogy jön a képbe.
      56 nappal az ISON földközelsége előtt Dohában döntik a szobrot.
      Z -26 Z - 26 D - 4 -> adjuk össze - 26+26+4= 56
      -na erről nem fogtok látni jutyubos videót..
      (múltkor a 9/11-es holland-magyar után mondtam hogy figyeljünk okt. 22-re, na a történés a fülünknek csendes volt, ámde a valóságban mindent megrengető robbajjal, hosszú csendes hónapok után ÉPPEN akkor (okt 22-25) indult be a Nap újra, mindjárt egy X2.3-as kitöréssel, ezt a számot is ismerjük)

      Törlés
    8. Természetesen már számtalan ötlet született a megoldásra de főleg csak találgatás megy. A legtöbben időpontot, koordinátákat látnak a számok mögött.
      Amúgy a világhelyzete oldalt most nem tudom, hogy emiatt vagy más miatt de le akarják kapcsolni a szervek.

      KB

      Törlés
    9. Sang, vaktában jelenítgetnek. Ezekből egyébként semmi sem jött be mert hiába is játszanak rá a dolgokra konkrétumokat nem tudnak. Viszont azt a látszatot szeretnék kelteni hogy ők az "istenek". Persze hogy a X23 a "10-es DNS-SZER", de ki tudja hogy az ominózus Nap-kitörés tényleg X2,3-as volt-e. Senki, ez egy kiválasztott vizionált érték. Ugyanúgy mint ahogy az ISON is egy kiválasztott, vizionált betűjáték - variáció a SION-ra, úgy hogy a negatív "NO SI" is értelmezhető legyen. Ez egy tipikusan egyensúlyozó kőműves-megjelenítés - pozitív/negatív.
      A 444 pedig egy veszettül magyargyűlölő szidó-kőműves portál - ez már régen bebizonyosodott. Csak a legutóbbi magyarokkal-Magyarországgal kapcsolatos szalagcímeket kell megnézni.
      Egyébként arra már utaltam hogy a mostani 2013-as novEmber > decEmber vagyis 9-esEmber > 10-esEmber spirituális metamorfózis rendkívüli jelentőségű lehet. Mivel elképzelhető hogy lesznek főniksz-madarak akik a Téli NapFordulón - kilépve a "földi pokolból" megtáltosodnak. Na ez az amitől fosnak - a szerintük "gyűlöletelvű" - szerintünk viszont szeretetelvű szupermenek megjelenésétől. Ami most már tényleg várható mert a 2009 március 26.-ai Égi-Földi együttállásoktól - Égi Király/nő/ megjelenése a Földön - számított BeAvató 5 év lassan kitelik.

      Törlés
    10. Kerion, igen, így van ahogy mondod, senki nem tudja ellenőrizni hogy csakugyan olyan erősséggű volt-e a kitörés, sőt hogy egyáltalán megtörtént-e, de lényeg a képi megjelenítés. A 444-es pedig csak ügyesen játszik, ravaszak, az biztos. Nézd meg most a főoldalt a Hangover (ezt régebben elemeztük) címszó alatt, "Ez a zaj lesz a végső" alcímmel. Egy tengerből kiemelkedő Ightorn-szörny pofát látunk. Kedvelt üzenő formula a tükörírás, a megfordítás. Nézzük úgy az animgifet, azaz megfordítva, olyan mintha egy vulkáni kúp a tengerbe süllyedne erős hullámzás közepette. Látod, az eltűnt oldal videójára játszanak rá, hisz ha jól emlékszem abban egy olyan tengeri katasztrófáról volt szó hogy a Kanári-szigetek egyik kúpja a tengerbe omlik (csak idő kérdése), és világméretű cunamit indít el. Ez bizonyosan így is lesz, csak a mikor a kérdés.
      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/85/Hacha_grande_from_papagayo_pano.jpg

      Törlés
    11. Kerion
      Óvatosabban bánnék a "SION"-os hivatkozásokkal, mert "vaktában jelenítgetnek"....
      A "hatalmukért" rettegők is inkább a vágyaikat szokták megjelenítgetni - azt erősítendő - mintsem a félelmeiket. Ezért szerintem a gyakori "SI-ON" megjelenítés okát más irányban kell keresni:
      http://idokjelei.hu/2013/06/emberi-aggyal-rendelkezo-robotok-mesterseges-agyak-es-halhatatlansag-a-jovo-itskov-es-kurzweil-szerint/
      A médiák általi manipulálás már egyre kevésbé működik, ezért "hatékonyabb" SI alapú rendszereken futtatható programokra, biorobotokra vágynak...

      A megjelenítgető 444 ahhoz az Uj Péterhez köthető, aki az Index és az Origo arculatát is meghatározta. Az oldal magyar ellenessége nem véletlen...
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Uj_P%C3%A9ter

      Törlés
    12. Sang, jól látod a dolgot. A 2 torony katasztrófáját is vizionálták már jó előre a kártya-lapon. S a La Palma-i lehetséges potenciális vulkánkitörésről is készült már komoly dokumentumfilm. Ahol még az is el lett magyarázva, meg lett jelenítve hogy New York miként lesz elmosva a cunami által. Ami érdekes az az hogy nemrég épp a közeli Gomerán volt vulkánkitörés a tenger alatt. Lehet hogy máris folyik a rájátszás a jól felépített vizualizácóra.
      SZN, a C-ion-ból Si-ion, a szén alapú létből szilícium-alapú létre jutás/átkristályosodás - ami a magasabb szint - egy eléggé nyilvánvaló testi-lelki rezgés-növekedés kiváltotta folyamat. Szó sincs itt robotokról - ezek a betűjátékok eredetileg nem arra utalnak. A teremtésben mindig lényeges az un. szabad akarat - ami persze a rezgés mértékének a függvénye. Mert mindig aszerint működik amilyen mértékű a belső rezgés-intenzitás. Annak a késztetéseit "veszi át". Az időkjelei megint csak egy olyan honlap amely a materiális "üzeneteket" közvetíti - persze mint "forradalmi" dolgokat. Ja és ezügyben mindig az idegenek a megmondó-emberek mint pl. itskov és kurzweil. A valódi magyarok meg sehol - na persze. A 6almasok azért vágynak mesterséges vagy bio-robot irányítható szupermenekre mert igenis rohadtul félnek a teremtéshez közeli természetes szupermenektől/táltos-avatároktól, a magyaroktól. A magyarrá válni akarás illetve ezzel párhuzamosan a magyar-gyűlölet is ebből fakad.

      Törlés
    13. Kerion
      A szilícium alapú létre jutás lehet hogy neked "nyilvánvaló", de nekem itt az anyagba ragadva nem az. Rezgésszint emelkedésből számomra egyáltalán nem következik a szilícium alapú lét... szemlélet mód, gondolkodás mód és élet mód váltás a szeretet-teljesebb létezés miatt viszont igen... (Ráadásul az általad leírtakra meggyőző forrást nem ismerek...(ha lenne komoly forrásod erre vonatkozóan, és azt megosztanád, akkor azt megköszönném))
      Jelenleg szén alapú táplálékok elfogyasztásával biztosítjuk a "húsrucink" működését. Egy sejtszerkezet váltáshoz a táplálkozásunknak is teljesen meg kellene változnia, ami csak akkor lehetséges, ha egyszerre minden átalakul, vagyis az átalakulás nem élvez "magyar" elsőbbséget.... Alternatív megoldás lehet még, hogy teljesen leszokunk a táplálkozásról...de jelenleg egyik verziót sem tudom 10-20 éves távlatban elképzelni...
      Őszintén szólva ez a Si-on elmélet egyelőre nem tűnik hihetőnek...

      Törlés
    14. Na ja, szerintem is marhasäg ez a szilícium alapú átváltozás, mert
      nagy valószínűséggel a jelenlegi testi funkciók nem működnének, azaz
      rövid úton kampec lenne, másrészt meg még mindig csak matéria.

      Szerintem a "SI-ON" (rezgésben nézve visszafelé NO - IS) már egy
      formai módosulás - amit szándékosan nem fogalmaznék torzulásnak -
      de egyelőre maradjunk csak a CI - ON - nál.

      Vizsgáljuk meg talán a "CI" gyököt egy kicsit alaposabban és vegyük még figyelembe az évezredek alatt bekövetkezett torzulásokat !!! ...:)))

      Először is vizsgáljuk rezgésként:
      I C - C I , ahol a második "C" alakja fordított, kb. így:
      I ( - ) I .... vagy I< - > I, amit 2 egymással szembefordított "K"-nak
      is lehet értelmezni. ...:)))

      Na mindenesetre az "ici" szó franciául annyit tesz, hogy "ITT" vagy "IDE". A "cici" középről kifelé olvasva - azaz tágulás .... majd egy
      bizonyos fokozat után széthullás (halál) - sajnos ez minden élőre érvényes eddig - és talán már rájöttek egyesek, hogy a "CI" egyúttal
      azonos a középről kifelé mozgással, azaz "KI", ugyanez másképp fogalmazva szintén a rezgés szempontjából megegyezik a "SZÉT"
      igekötővel.

      Vagyis "CI" = "KI" = "SZÉT". ...:)))

      Az ó-azték "CE" is egyet jelent, ugyanakkor a betűk ábc-szerinti
      sorrendjében = 3+5-tel, vagyis = 8. ...:)))
      Ha egymás mellé írjuk ezt a két variációt, akkor azt kapjuk, hogy :
      CiCe ...., ami ugye eléggé hasonlít egy római névre. ...:)))

      A "CiCi" ugyanakkor kettőt is jelent - a materiális síkban - mivel mint tudjuk, a csajoknak általában 2 cicje van. ...:)))
      Amit "cici"-nek írunk, az megfelel a rezgés (középről kifelé) két végpontjának is, ami egyenlő (kétdimenziós hülyegyerekenek) - ami sajnos manapság eléggé beitta magát a köztudatba - a jobb és a bal
      kifejezéssel, betűkkel = J + B, héber verzióban = J(achin) + B(oas).

      Namost akkor ugorjunk egy kicsit Jerikó falaihoz, amit ugye a Bibliai beszámoló szerint síppal, dobbal, nádihegedűvel meg a f@sztuggya mivel bontottak le. Hát itt nem ez lenne a lényeg, hanem az, hogy:
      REZGÉSSEL !!!!! ...:))) ... és ehhez nem kell más, mint az adott matéria
      saját rezgésszámát meghatározni és azzal a frekvenciával megnyomatni ... és kész. ...:)))

      Na ennyi most elég is egyelőre. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    15. SZN, Ö.T. - senki sem mondta hogy hinnetek kell abban amit tudok. Én csak elmondom ami "bennem" van. Egyébként meg dehogyisnem a magyar átalakulás/"feltámadás" az első - éppen az arra való hajlam, predesztináltság miatt és nem azért mert úgymond elsőbbséget élvezne. Asimov is mondta hogy a magyar egy "másik faj" - ami persze nem úgy igaz ahogyan sokan gondolják. Az EVOL-ÚT/C/S/-ION olyan ÚT ahol a C-ionok love/szer-elem útján történő továbbfejlődése/evolúciója Si-ionokká válása megy végbe testi-lelki-szinten: evoL/Love - revoL/Lover - út-ion. Tehát nem kéne annyira a vakvágányon az "on"-t erőltetni a nyilvánvaló "ion" helyett. Egyébként C.C.Catch még most is jó nő.

      Törlés
    16. Kerion
      Asimovnak lehettek információ származásunkkal kapcsolatban (Szíriusz), de ebből még egyáltalán nem következik a Si-ion (S-ion?) v. Si-on-osodás...
      Sajnálom, de amit leírtál az így "csak" a saját meggyőződésednek tűnik, melyben sok valószínűsíthető dolog (pl. a szkíta népek "hamarosan" bekövetkező spirituális felemelkedése) összekeveredik a fura vízióiddal...
      Ezért kérlek, hogy a jövőben az ilyen jellegű vízióidat lehetőleg ne tényként kezeld, hanem inkább a saját hitedként jelenítsd meg, nehogy sokakat fölöslegesen megtévessz vele...
      (Ahogy Ö.T. is fogalmazott: ez "még mindig csak matéria")

      Törlés
    17. Meglátjuk, mi lesz a tény, hamarosan, remélem. Hogy Si vagy más anyag, az mindegy, nem a matéria számít, hanem az ugrásszerű fejlődés a rezgésben, ami immár a matéria szintjén is megjelenik.

      Törlés
    18. SZN, mi vagy te cenzor aki megszabja hogy ki miként és hogyan jelenítse meg azt amit el akar mondani ezen a honlapon ? Mondtam már hogy nekem nem hitem van hanem tud-om-ás-om. A kettő nem ugyanaz. Ha neked igen az csak a te dolgod - de nem mindenkié. A Víz és a Tűz 2ŐS látszat-ellentétes kiegészítő volta is matéria. Mégis nem a Si/szilícium-ionos-anyag hanem a C/szén-ionos-anyag az ami a tűzre-való. Ha még ez sem mond semmit akkor sajnál-OM.

      Törlés
    19. A videoklip készítői:

      kép
      http://videohive.net/item/business-force/2279322?WT.ac=portfolio_thumb&WT.seg_1=portfolio_thumb&WT.z_author=DaniMult

      hang
      http://audiojungle.net/item/mystic-light/94281

      eddig rendben?

      nem rossz reklám
      :)

      az 1millás kérdés az, hogy tényleg van-e benne üzenet?? – matekozni ettől függetlenül lehet.

      alapigazság PI-től – semmi nem az aminek látszik.

      japo

      Törlés
    20. Kerion
      A gyakori rosszat látásod, és a sok negatív skatulyád erős...
      Ez végül is nem baj, inkább csak teher...
      DE ugye abból, hogy felsorolsz két ős elemet és megemlíted, hogy a szén tűzre való (esetlegesen jelezve, hogy világunkat most a tűz fogja megtisztítani) még mindig nem következik a szilícium? Csak hogy a matéria szintjén rugózzunk tökéletesen feleslegesen, mert a jelek szerint nem tudsz olvasni a sorok között...

      Törlés
    21. @ SZN és Kerion

      Próbáljátok meg felfogni, hogy a rendszer úgy van "felépítve",
      hogy mindenki csak részleteket birtokol. ...:))) .... tudásban is
      és egyénileg megszerzett ismeretekben is.

      Így aztán Kerikém ne zárkózz be a saját kis buborékodba,
      mert akkor sohasem fogsz magasabb szintre lépni. ...:)))
      (Amúgy ez mindegyikünknek megszívlelendő.)
      Figyelmesen olvasgatom az írásaidat és nagyon jól tudok belőle - hogy
      úgy mondjam - építkezni. ... : )))

      Figyelmedbe ajánlpm a római kézfogást - könyöktől könyékig - ami
      beforgatva egy szögletes "U" - betűt eredményez, ami egyenlő
      2 db "L" - és jelentésben kb. annyit tesz, hogy minimum 2 db "L",
      azaz 2személy (de vehetjük 2 nézetnek, vagy izmusnak, vagy vallási
      irányzatnak, filozófiának, stb) szükséges ahhoz, hogy magasabb szintet érjünk el ... mármint szellemileg. ...:)))

      Ha ez a "szögletes" U, vagy "V", vagy másképpen "kapcsolódás"
      (kézfogás) nem jön létre, akkor amit föntről beleöntenek, az alul ki is folyik. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    22. "Próbáljátok meg felfogni, hogy a rendszer úgy van "felépítve",
      hogy mindenki csak részleteket birtokol."
      Ö.T. nincs problémám a korlátozott hozzáférés elmélettel.
      Nekem az itteni (földi) "játék" most leginkább a mászkálós stratégiai játékokat juttatja eszembe. Minél több rászabott feladatot old meg sikeresen az EGYén (a kamrában :), annál jobban beavatódik, ezáltal a képességei javulnak és EGYre több hozzáférése lesz a nagy EGYhez (az eg(y)észhez)..
      Aki keres az talál...

      Törlés
    23. " ... annál jobban beavatódik, ezáltal a képességei javulnak és EGYre több hozzáférése lesz a nagy EGYhez ... "

      Talán éppen ezért vagyunk társas lények, SZN. ...:))) ... és ami még érdekes - ez is személyes tapasztalat - hogy sokszor a nagy
      előrelpést jelentő részletek olyan személyeknél vannak, akiket
      nem kedvelünk. ...:)))

      Nagy tréfamester a "FŐNÖK", mi ??? ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Friss! A Világhelyzetét az ORFK internet rendőrsége megfigyelés alá helyezte.
    Jelenleg csak úgy érhető el az oldaluk, ha google fiókot nyitunk. Ők tették ki azt a hírt amiről KB is írt ma, lehet,hogy ezért a retorzió.
    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát... Egyrészt nekem ám vagyon guglis regem, de valami meghívásos izéről meg jogosultságról hadovál a átirányított lapocska.
      A sok felemlegetett csihi-puhira, meg nagy leleplezésekre mán úgyse nagyon van ingerenciám. A mintákat mán egy ideje úgyis észreveszem (ha olyanom van épp), a kinézet/maszlag megugye...

      Másrészt. A emberke állítólagosan intelligens teremtmény (bár, ezt azér többen nem mindig hiszik ám el), s VH-s srác is sokat emleget holmi ok-okozat összefüggéseket. Lefordítva magyarra: ha sokat buz... macerálod a szunyálós oroszlányot, eccercsak letépkedi a... mindenféle testrészeidet.
      Megoszt... akinek van hangulatya jáccódhat a szolgáltatóval, szerverüzemeltetővel, meg mindenféle tulajdonosi láncolatokkal... meg bácsikkal és nénikkel, hogy a roppant fontos informácijókat a köz hírévé tehesse. (Kérdés persze, hogy a VH-s bloggazdinak, vagy a oda elcsászkáló pár arcnak fontosabb a létezése. Mánmint... a ódalé.)
      De... lehet, hogy a végin a feketepizsamás srácok maj jól mindenkit elvisznek. :P

      Törlés
  8. Itt vannak bejegyzések a történtekről.
    https://hu-hu.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már ez az oldal sem megy.
      Valamibe jól belenyúltak.

      KB

      Törlés
    2. Nem értem, hogy mi ez a nagy pánik KB kolléga, nekem az
      első linkeden jelölt videó simán bejön most is. (igaz hogy Germániából)

      Szerintem próbáljatok meg egy lopakprogramot telepíteni, amivel
      külföldi IP-címet lehet produkálni és ennyi. ...:)))

      Amúgy szerintem a videó az amcsi nagyközönségre van tervezve és
      nem más, mint szándékos pánikkeltés ... hogyaszongya belép a Föld mágneses terébe valamilyen a Földnél 5-ször nagyobb bolygó, aszt akkor jujjj .... meg jajjjj .... asztán gyorsan tessék túlélő csomagokat vásárolni .... mer ugye ez jó kis biznisz valakiknek ... asztán majd
      utána meg ráértek kinyírni EGYMÁST !!!!!!!! ...:)))

      Hümm ... hogy ez a nummer mennyire jön össze, az még
      egyelőre kérdéses.

      Ö.T.

      Törlés
    3. Nem kell ide ál-amcsi riogatás itt van nekünk nap mint nap az ál-magyar 444.hu: "A halál langyos tejfelt öntött az országra. Nagykanállal. Inkább szürke mint fehér, de a kaszás kamrájából való, milyen is lenne már." Mindjárt lehet is elemezni az apokalipszis 444-es masonic-illumináti lovasainak e legfrissebb - nyilván nekünk is szóló - vasárnapi "üzenetét".

      Törlés
    4. ÁL (hamis)
      ÁLOM (hamis teremtés)
      ÁLLAM (?)

      (visszatekintve az egész életem olyan mintha csak álom lett volna, most kezdek erre ráébredni, és kihozni a testemet az álomból...)

      Törlés
    5. ÁLDÁS ????

      Ö.T.

      Törlés
    6. Itt az ideje Mazsola - kellenek a szupermenek. Egyébként a Te/l/j/es/Út-sztrádán a mazsoláktól félnek - ez érthető is - ezért aztán marad a "meseszoba". ÁL-HAL/HAL-ÁL - ÁLD-OM-ÁS - ÁM-EN/NE-MÁ - lehetne folytatni...

      Törlés
    7. Kedves Ö.T. A pánik nem KB- ben van. Mért gondolod, hogy azért meg megosztott egy ilyen videót már be lenne rezelve. Én legalábbis egyáltalán nem ezt éreztem belőle. Felfigyelt egy hírre. Ennyi. Van aki meg 444-et olvas. Azt miért?
      Éva

      Törlés
    8. A pánik az oldal eltűnésére vonatkozott. Nekem bejön most is.
      Feltehetőleg kivették a magyar netről.

      Ö.T.

      Törlés
    9. A "Világhelyete pánikszobába" viszont gugli regisztrációt
      követel. ... Ö.T.

      Törlés
    10. Ö.T.: Nem pánikból írtam csak közöltem, hogy már ez sem megy. Valakinek nem tetszett az új/vagy régi tartalom ezért lelőtték az oldalt. Vagy csak ráijesztettek a szerkesztőre ő meg törölte ideiglenesen. Bár ha te eléred külföldről, akkor csak nekünk szól a tilalom.
      Mindenesetre érdekes, hogy valakiket zavar az ott és más oldalakon folyó beszélgetés/témázás. Akkor csak van valami a háttérben máskülönben nem foglalkoznának vele.
      Mondjuk az fura lenne ha a hatalom ilyen "egyszerűen" megfejthető videóval üzenne egy jövőbeni tervéről. Szokásuk volt üzenni de talán nem ennyire nyíltan szájbarágósan.


      KB

      Törlés
    11. Az az érzésem, hogy egy kicsit elbeszélünk egymás mellett, KB kolléga.
      A kérdéses videó még mindig fönt van a neten .... legfeljebb csak
      Mo-ról nem elérhető. Mint már írtam, ezen könnyű segíteni, amennyiben
      letöltesz a netről egy a böngésződhöz passzoló programot, amivel
      más országbeli IP címet tudsz produkálni .... és máris nézheted a videót ismét. ( Pl.: az anonymouse.org egy egyszerű megoldás erre,
      mert még csak telepítened sem kell)

      Hogy a "Világhelyzetét" miért lőtték ki, annak szerintem más oka van.
      Én az oldal látogatottságára tippelek .... mert ha jól emlékszem, akkor
      a látogatottsága bőven 3 millió felett volt és ezek a mennyiségekre reagálnak ... persze ez csak egy lehetőség a sok közül.

      "Mindenesetre érdekes, hogy valakiket zavar az ott és más oldalakon folyó beszélgetés/témázás."

      Ennek egyszerű oka van, KB.
      Amíg a sajtó volt a domináns, azt etettek meg a néppel, amit csak akartak. Az internettel meg a blogokkal viszont az embereknek sokkal nagyobb a tájékozódási lehetősége ... és ha pl egy blogon
      összejön egy több nyelven is beszélő vagy több országból írogató
      tagság, akkor nagyon nehéz a népet átb@szni. ...:)))

      Szóval ezzel az internettel saját magukat szúrták tökön "hatalmaselvtársék" .... és ezért feccölnek bele annyi lóvét az
      "internetpolicájba" .... akik ugye végeredményben nem csinálnak mást,
      mint korlátozzák az információáramlást .... nehogy már a pórnép
      rájöjjön, hogy évezredek óta át van b@szva. ...:)))

      Ma reggel nézegettem ezt a videót ... és a véleményem az, hogy
      fake az egész. ...:)))

      https://www.youtube.com/watch?v=IX5Cn0u-SnU

      Ö.T.

      Törlés
  9. KB, Igen közben ezt az Awakening oldalt is törölték ami még 22:52 kor elérhető volt.
    Mind a két irányt zárolták. Egyébként délután annyit még olvastam, hogy David Icke
    is foglalkozott ezzel a számkóddal.
    Éva

    VálaszTörlés
  10. Ö.T. Nem értem miért nevezed "pánikszobának", de mindegy, valamiért így látod. Szerintem elég alaposan utánajár SBG a dolgoknak és elénk tárja amit összerakott.
    Ezekből sok mindent nem tudunk ellenőrizni, hogy tényleg létező dolog e vagy csak vetítés. Van olyan is amit igen, pl. felnézek az égre és látom a vegyi csíkokat, és innentől már tudatszint kérdése, hogy ez mit vált ki az emberből. Ha valaki meg fél ezektől az csiszoljon még magán egy kicsit.És itt most nem rád gondolok.
    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Nem értem miért nevezed "pánikszobának" "

      Pusztán azért, mert ez a neve. Nézd meg a jobb oldalon alul, a
      "Velorex szellemi műhely" alatt !!!! ... : ))))

      Egyre inkább kezd körvonalazódni, hogy Ádámnak milyen
      problémái lehettek. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    2. Inkább Évának lehettek Ö.T. )))) A legkevésbé is az érdekel, hogy mit írtak oda alulra. Nekem nem az a mérvadó. Én inkább úgy látom, te nem akarod megérteni.
      Éva)

      Törlés
    3. Ö.T mielőtt itt feszültséget gerjesztenénk én úgy vettem ki az előző hozzászólásaidból, hogy a vh.oldalt riogatónak tartod. Nem csak az alul lévő neve miatt, hanem a tartalma miatt is. Én ezt máshogy látom. Ennyi. Különben eddig tényleg nem figyeltem föl erre a kifejezésre, de ez a lényeget nem érinti.
      Éva

      Törlés
    4. Szia, SBG-nek van egy, azaz 1 illuminátus kapcsolata, és tőle jön az infó egyenesben.
      Egy olyantól, aki természetétől fogva hazug.
      Ennyi az egész.

      Az ORFK-dolgot honnan tudod?

      P.

      Törlés
    5. Szia P, az awakening írta, de már ez sem elérhető.
      Éva

      Törlés
  11. Ha valaki tud valami pontosat, hogy mi történt a VH-val akkor ossza meg bátran mert kíváncsi vagyok mi nem tetszhetett nekik. Előre is köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "mi nem tetszhetett nekik"
      Kiknek?
      P.

      Törlés
    2. Akik úgy gondolták, hogy "blokkolják, felfüggesztik, szüneteltetik, letiltják, törlik" az oldalt, azoknak. Vagy ha nem ez történt akkor mi történt?

      Törlés
    3. Az "irányítók" csak a saját oldalaikat blokkolgatják. Ennek oka végtelen egyszerű. Így próbálják hitelesebbé tenni a már ébredező kétkedők előtt. Ugyanez van a kuruccal, a hunhírrel, a merítéssel, a jóbikkal, a gárdákkal, az ál-magyar hajnallal. Aztán van amikor - szintén a hitelesebbé tétel miatt - személyesen kezdenek el valakit baszogatni. Mint például PI-t, az ál-fejedelmet vagy éppen a baész-es "vezért". Hogy hadd mondhassák a bugyuták: lám-lám végre egy hiteles ember, hiszen a 6alom piszkosul baszogatja. A világhelyzete, a pí-klub, a hungarianrealnews, a hajnalhasadás ecetera mind figyelemelterelők-beterelők valamilyen 6alom ellen menetelő de a 6alom által vezérelt összefogásosdiba. Egy szó mint száz nem arról írnak amiről kéne - mármint az egyéni szeretetelvű felemelkedésről, a kilépésről a rendszerből, annak meghaladásáról, az azon való felül-emelkedésről.
      Az olyan oldalakat mint a mazsola-meseszoba vagy a magyar messiás nem érdekük blokkolni - sem véglegesen sem időlegesen. Mert akkor még véletlenül népszerűbbé tennék, vagy a megszüntetéssel felhívnák rá a figyelmet utólag.

      Törlés
    4. Ezt is el tudom képzelni, ahogyan írtad, látok benne rációt. Sok sok ellentmondás van pl. a VH-n is többek közt. Nekem egyedül azért tetszett az oldal mert az aktuális változásokat gyorsan közzé tette, a többit meg kiszűrtem és nem foglalkoztam vele. Félelemkeltésből például 5-öst adnék az biztos :) Sajnos sokaknak csak a drámai helyzetek mozgatják meg az életét, az emberek ilyenek. Egyébként nem tudom, arra sem mernék fogadni, hogy ebben az országban külön csoport foglalkozik a félrevezetéssel, és csomó "apró" oldalt csak azért hoznak létre. Szerintem csak simán ennyire különbözőek a vélemények.
      Lehet, hogy úgy van ahogyan írod de ez nálam már csak hit kérdése, mindenesetre ha így ha úgy...az életünkön nem változtat, lehet segít fenntartani a mai társadalmi struktúrát "nekik" de ha nem lennének a dezinformáló oldalak az emberek sajnos ugyanitt tartanának...sehol. Minden magunkban kezdődik el, ameddig nem tudunk megváltozni nem tudjuk megváltoztatni a világot sem. Valahogy így látom...

      Törlés
    5. Hartman, éppen most változtatjuk meg a világot. Szépen folyamatosan. A VH-t meg a hasonlókat nyugodtan lehet olvasni csak a helyén kell kezelni. Az hogy a vélemények különbözőek annak mindig oka van. Tehát nem véletlen semmi sem. A félrevezetés már nemigazán megy. Ez abból is látszik hogy a kommenteknél a félszbukon vagy máshol mindig ugyanazok játsszák a hülyét - sokszor még különböző neveken is. A rendszer már nem tartható fenn - és ezt mindenki tudja. Egyelőre békés módon van - apródonként - átalakulóban. A 6almasokon múlik sok minden. A hozzáállásukon a korszakváltáshoz. Ha nem engednek vagy beidegelik magukat akkor elszabadulhat a "pokol". Egyébként nem.

      Törlés
    6. "éppen most változtatjuk meg a világot. Szépen folyamatosan." Talán így van, bízom is benne, csak nagyon lassan megy :) Meglátjuk mi lesz, örülnék ha azt mondhatnám 20 év múlva, hogy valaminek a kezdete volt ez az időszak.

      Törlés
  12. Srácok! Egyszerű a megfejtés: Budha maga blokkolta kicsit a blogját a további nézettség reményében - pár nap múlva visszaállítja. Laci igenis riogat.

    VálaszTörlés
  13. Ajaj, kezdi kimutatni a foga fehérjét a Showmen?

    Edward Snowden "globális megoldást követel".

    http://kuruc.info/r/4/119861/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebből is látszik Mazsola, hogy ez a Showmen téma is mekkora egy fake.
      Mert amíg "elbujdokolt" az oroszokhoz egy menedékjogért, addig még valamennyire hihető volt a dolog. Most viszont itt van Germániában - ahonnan az amcsik bármikor lekapcsolhatják - és nagy mellénnyel követelőzik.

      Hm ... na ja ... szerintem elég izééé ....

      Ö.T.

      Törlés
    2. Ennél az Edward Snowden-nél volt már jóval intelligensebb szidó is mint például Isaac Asimov. Aki azt mondta, illetve azt mondatták vele egyszer - mint ismert valakivel - hogy: "...két intelligens faj létezik a földön: az emberek és a magyarok". Ezzel a mondással is az a gond hogy egy masonic megjelenítés: mégpedig a magyarok nem-emberként való megjelenítése. Mert erről van szó. A talmudban is ez a verdikt csak ott a nem-emberek még hülye rabszolgák is. Tehát a magyarok - mivel intelligensek - ezek szerint nyilván földönkívüliek. Van benne valami - sőt. Nem véletlen lettek lejáratva a hollywoodi filmekben ezek az un. okos alienek/magyarok mint a gonoszak és szörnyetegek. Meg nem véletlen szajkózzák politikusaink is hogy ők az emberekért vannak és még véletlen sem mondják azt hogy a magyarokért lennének. De miért is mondanák amikor nem magyarok és a magyar még ráadásul egy másik faj is. Akkor most ki is a kirekesztő-rasszista ? Költői a kérdés. Még szerencse hogy a valódi magyar nem tesz ilyen különbségeket. Mert szeretetelvűen mind-enki-ért van - még az emberekért is...

      Törlés
    3. A foga fehérét mutatja ki.
      A fehérje egy makromolekula.

      (Vannak nyelvészek, akik a nyelvi demokrácia hívei, tehát a köznyelvi torzulásokat szeretik normává emelni, amennyiben eléri a torzulás a többséget, de én nyelvművelőpárti vagyok. A fogszuvasodás sem válik egészséggé attól, hogy mindenkinek van...:) És akkor vissza is kanyarodtam a foghoz.:))
      P.

      Törlés
    4. Azt a kutya fáját P.!
      Most akkor a kutyának fa jutott, vagy fájdalom ebben a szólásban??

      Törlés
    5. De úgy is fogalmazhatnék kedves P., hogy én a tojás sárgáját szoktam felhasználni, nem a sárgaát.
      Nem tudom érthető-e?

      Törlés
    6. "Azt a kutya fáját P.!
      Most akkor a kutyának fa jutott, vagy fájdalom ebben a szólásban??"

      Az egyik nem zárja ki a másikat, sőt..

      Törlés
    7. Hogy érthető-e?
      Jobban is, mint hinnéd, 2 nyelvész szak után...:)
      ... így 2013 novemberében... (nem -jében...:))
      A lakásjodból írsz vagy a házjadból?:)
      Ha jó jegyjeid voltak matekból, akkor ennyi példából már ki is találod a szabályt.:)
      P.

      Törlés
    8. Ej, ej, P., ilyen kötöttségekkel nehéz lesz a továbblépés... :))

      (semmi vállalkozó szellem, csak amit a suliban mondtak? csak azt fogadod el amit tanítottak, kőbe véstek? És mit szólsz ehhez nyelvészkém?: "nyílvánvalóan vízes lettem az esőben, miközben őríztem a nyájat")

      Törlés
    9. "Hogyan helyes az alábbi szólás:
      - kimutatja a foga fehérét
      - kimutatja a foga fehérjét?

      Régebbi szótáraink a „foga fehérét” formát tartalmazzák. A 2004-ben kiadott Magyar értelmező kéziszótár a „kimutatja a foga fehérjét” (’önkéntelenül elárulja alattomos szándékát, természetét’) formában rögzíti a szólást. Tehát mindkét módon helyes, mivel a „fehér” szó a ’valaminek a fehér része’ jelentésben ingadozó: „A szeme fehér(j)e; a disznó fehérje” ’hája és szalonnája’ (Magyar értelmező kéziszótár), a j nélküli változat az eredeti, régebbi, a „fehérje” az újabb."

      forrás: http://www.e-nyelv.hu/2011-07-28/foga-fehere-foga-feherje/

      Lujza

      Törlés
  14. Na hogy legyen itt valami pozitív gondolat is:

    http://www.femina.hu/utazas/igy_nez_ki_a_vilag_7_legujabb_csodaja/jovo_edit_tower.jpg&w=203&h=400&ei=iaV2UqblONHKtAbl0oBw&zoom=1

    Szingapúrban így teszik élhetővé a betondzsungeleket.
    Ez ott most nagyon trendi. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  15. Újra él Buddha Laci.
    Onnan-e videó:

    http://www.youtube.com/watch?v=q0LRHkWyNEA

    (videó alapját egy template képezi, azaz egy bármilyen képi anyaggal feltölthető váz - akármelyikünkre kicserélhető a manus, és a képek is, szövegek is, zenék is)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem volt hosszú az el táv akkor.

      Egy újabb "megfejtés" a videóban látható lehetséges üzenetre onnan...idézem:

      "Andrew D. Basiago 1971-ben utazott 2013-ba, pár másodpercre, chronovisor segítségével. Azt látta, hogy a washingtoni Supreme Court épületét kb. 100 lábnyi víz lepte el. A teljes interjú itt:

      https://www.youtube.com/watch?v=rLt8Ykq3Fec

      kb. 15.30-tól kerül adásba Andy és kezdi el a történet elbeszélését"

      Hogy mii?


      KB

      Törlés
    2. 100láb az csak 30méter- lásd hullámlovas valamelyik nap.. az még simán lovagolható.. csak ne állj az útjába..

      Helyszinek vannak, lehetséges események.. koordinátákhoz köthető jövőbeli eseményekkel.. hogy ez csak egy újabb fos@tás, vagy egy figyelmeztetés lett volna? hamarosan kiderül.. :D

      (számfejtők és mágusok): ki mit tud a 46-os számról? (valamiért fontos, de nem tudom miért.. 46.ik hét lesz a következő egyébként)

      Törlés
    3. Szia KB, erről nekem Marcel Messing jutott eszembe a kataklizma oldalról, ami egyébként most októberben szűnt meg véglegesen.

      Marcel saját „ébresztőhívása” aközben történt, hogy New York-ba látogatott - egy egész évtizeddel a 9/11 előtt. Az Empire State Building tetején állva, az Ikertornyokat nézte... és saját szemével látta, ahogy összeomlanak.
      Hát ez is ilyen előzetes betekintés volt.
      Éva

      Törlés
    4. Éva: Ha ez valóban így volt, akkor ez nem sok jót sejtet.
      Bár meglehet, hogy azóta a jövő is változott vagy talán nincs annyira megírva előre...ki tudja.
      Az látható, hogy nagy előszeretettel utalnak mostanában jövőbeni dolgokra vagy félelemkeltés ügyén vagy csak úgy figyelmeztetésből.
      De ki ismerheti a jövőt valójában?

      KB

      Törlés
    5. Még egy kis "okoskodás" a videó ügyében amiről kint is ugyanúgy beszélgetnek az emberek:

      "A külföldiek is rájöttek arra, hogy Castelo Brancora mutat a hivatkozás, még David Icke oldalán is ez van fent - érdemes az ő threadjeit is olvasni ha valaki ért angolul, sok hasznos dolog jön ki. Pl. hogy a megadott koordináták közelében - nem messze New Yorktól - van egy gát... felvetették, hogy azt akarják felrobbantani és/vagy megmérgezni...
      A videó végén a jeleket - amik tényleg kicsit "wingding"-esek - azokat úgy értelmezik, hogy idő, emberiség, Vízöntő kora, együtt, tegyünk a Földért, legyünk kapcsolatban egymással."


      KB

      Törlés
    6. KB: én azt gondolom, ha sok olyan tudat lesz aki ettől a hírtől tényleg bepánikol, akkor megtörténhet. Ha meg elegendő éber tudat van, aki képes a félelmet ellensúlyozni akkor meg esetleg csak bokáig érő víz lesz. Talán amibe Messing belelátott a 9/11-be az azért tudott megtörténni mert még kevés felébredt ember volt. Nekem nagyon izgalmas ez a D Basiago- féle videó amire ráakadtál és összefüggésben van a világhelyzetén közöltekkel.
      Én abszolút hiszek abban, hogy ha a finom tartományokban elegendő éber tudat tartózkodik az képes felülírni eseményeket.
      Éva

      Törlés
    7. KB: Írnál nekem pár mondatot arról ki ez a Castelo Branco. Hogy került ő képbe? Köszi.
      Éva

      Törlés
    8. http://gazdasagiradio.hu/cikk/98035/
      "ki mit tud a 46-os számról? " Csak vaktában, rendszer még nincs, a 46. hét az év 322. napját rejti, ez 111-el több mint a 211, ez meg azért érdekes mert az meg 365+211 az egyenlő 576-tal. Na az a szám meg azért érdekes mert épp ennyit akar lehúzni az IMF a német polgárokról, apropo,
      emlékeztek hogy sok éve azon filózok hogy feudális visszarendeződés lóg a levegőben? Eddig azt hittem hogy ez speciális magyar jelenség, erre mit lárok?! Az IMF új, hatalmas ötletét, mégpedig hogy 10%-ot levenne minden euro-polgár megtakarításából..
      mi ez ha nem a "TIZED" ?! Ugye? Naszóval, a német tized 576 mrd euro lenne, na de ez a szám még honnan ismerős, túl azon hogy három a négyzeten szer négy a köbön? Nektek? Pedig itt zeng az oldalon, http://www.231134421.com/ ... Hát ebből meg hogy jött ki?! Szorozzuk össze a számsort, de mivel szorzásnál az 1-es számokat nyugodtan figyelmen kívül hagyhatjuk, így a már ismert 111-et kivéve a sorból szorozzunk csak! Tehát 2x3x3x4x4x2 = 576 !!

      Törlés
    9. a sokszámos honlap hátterében van egy láthatatlan térkép, és azon van egy pont..
      http://en.wikipedia.org/wiki/Castelo_Branco,_Portugal
      (egyébként templomos hely or miaszösz volt 3.(nemisolyan)Ártatlan idejében, FehérKastély néven, cimer Kastély-forma..)
      engem az izgat inkább, hogy a másik vonalon Der Kaiser mit riogatja a földlakókat a Főnökei focicsapatával.. azért, mert akkor született? vagy ott ahol? vagy.. etc.. (Wiki a barátnőd..)
      (nna Mazsola, most kezdtem súrolni azokat a dolgokat, amikről nem szivesen beszélek nyiltan)

      Törlés
    10. Köszönöm zplus, A kérdés szőke nősre sikeredett, de a válasz abszolút úriemberes.))
      Éva

      Törlés
    11. Éva: Castelo Branco egy kerület Portugáliában ahová mutatnak az adatok amit ki tudtak szedni a videóból. Állítólag innen erről a helyről indult ki az egész dolog. Ennyit tudok.

      http://hu.wikipedia.org/wiki/Castelo_Branco_(ker%C3%BClet)

      KB

      Törlés
    12. Nem tudom, hogy mennyire nézitek gyakran a VH oldalát de ugye szóba került itt a minap, hogy eltűnt. Most már visszatért szinte eredeti állapotában. Ami feltűnt nekem, hogy egyrészt az eltűnése előtt ment a beszélgetés, hogy most ez fog következni és felsőbb köröktől jön az utasítás a leállításra nagy a baj blabla. Most, hogy visszatért semmi szó nem esik arról, hogy mi volt és miért csak 2 napra ment el az oldal ha ekkora a fenyegetés. Másrészt a legújabb poszt arról szól, hogy mennyi (de főleg egy komoly) kritizáló ember van aki minden olvasóját az oldalnak hülyének nézi és emiatt a szerkesztő gondolkodik azon, hogy érdemes e folytatni az egészet. Most kapja a sok biztatást és alig alig van negatív megjegyzés.
      Csak nekem fura ez az egész?

      KB

      Törlés
    13. Sang, valami nem stimmel mert ha jól látom a naptárban a 322. nap az már a 47. hét hét-fő-je. A többjegyű számokat gyakran használják un. tükör-számként. Úgy hogy a 32-vel például valójában a 23-ra, a 351-el a 153-ra, a 441-el a 144-re történik - egy kissé rejtett módon - utalás. A 46-al gyakran a 64-re hívják fel a figyelmet. Amely szám viszont a közismert un. Hórusz-szám. Nem véletlen 64 vármegyés Magyarország - Horvátországgal együtt meg 73 vármegyés. 64=10=1 ! 73=10=1 ! Egyébként meg a 72 meg az un. Ozirisz-szám. Ami persze a 9-el egyenlő nov/9-es/ember, majd ez az "ember" válik dec/10-es/emberré az 1 tu/l/rul jött lélek-madar által. Tehát 72+1=73 ! 111=FA=3 - 576=18=9.
      Érdekes hogy a NAV/van - a vanság, valakiság, 6alom - éppen OzOra, Ozirisz Órája/Ideje vásárterén csapott le a minap az árusokra és büntetett. Minek következtében az összes árus összepakolt. Ugyanitt nemrég volt egy spiri-fesztivál is aminek a megrendezését a nyitás előtt "meglebegtették". Ezzel a 6alom nyilván azt akarta jelezni mifelénk hogy 6almasabb Óz-nál vagyis Ozirisznél/Orionnál/Marduknál/Nimrudnál - vagyis az Égi Teremtő-i UrAlom-nál is - ami nonszensz. Egyébként egy időben, 2009 táján a Google-Earth műholdképein egy "repülő" életFÁRAjÓ volt kivehető a budai hegyekben - mintegy a táj Nazca-rajzolataként - ahogyan éppen a Margitszigetre illetve a parlamentre szegezi a tekintetét. Vannak itt jelek naponta rendesen égiek és földiek is egyaránt.

      Törlés
    14. KB- "Nem tudom, hogy mennyire nézitek gyakran a VH oldalát" -egy csomó plusz infót adtál úgy (hogy talán nem is tudsz róla). Ha összeáll, megirom.. lesz benne az elháritás-dandártábornagytól kezdve a kapcsolat(ok)ig minden..

      Törlés
    15. Kerion, örülök hogy figyelsz, és számolsz, de most hadd javítsak viszont, 46x7=322, tehát a 46. hét nap utolsó napja a 322. nap egyben. Amúgy ahogy írod (és én is írtam) kedvelt formula a visszafelé írás, játszás. Egyszer már írtam arról itt, hogy az okkult az valami olyasmit jelent ami nem titkos, 'csak' rejtett, azaz kereséssel, tanulással megtalálható. Sajnos a közvéleményben az a tévhit él, hogy ami okkult, az bűnös, gonosz mágia. Pedig dehogy. Illetve arra is lehet használni, de nem törvényszerű. Szóval kedvelt -okkult- mód a tükörírás, a megfordítás. Hát akor lássátok hogy a videó tartalma ami sikeresen felborzolta a kedélyeket, miért nem titkos, hanem egyszerűen csak okkult. Ha titkos lenne, vagy a témája titok lenne, akkor soha senki illetéktelen személy hozzá nem férhetne, az biztos. Ha valami nem tartozik másra, akkor azt hét lakat alá verjük, nem pedig csak egy kis fátyollal takarjuk le. Nézzük a fátylat, írjátok be ezt a címet : www.itanimulli.com fura, ámde egyáltalán nem titkos, sőt a hírekből nagyon is ismerős helyre visz a cím, hisz a gugli keresővel akár egyből, rejtett kitérő nélkül is oda juthatunk, mint kedves látogatók.

      Törlés
    16. Sang, a 322 = 7. ... : ))) ... akár jobbról, akár balról.

      Ö.T.

      Törlés
    17. zplus: Rendben írd majd meg!

      KB

      Törlés
    18. Ö.T, a 46 = 1 így aztán 1x7 az megint csak 7 marad..
      na hogy tetszett a link?

      Törlés
    19. Erre az IMF-es linkre gondolsz, Sang ???

      http://gazdasagiradio.hu/cikk/98035/

      Megmondom Neked őszintén, hogy a bankrendszeren belül is megfigyelhető a hierarchikus felpítés, úgy mint kis-, közepes-, és nagy bankok .... ahol - mint ahogy az élet összes többi területén - a nagyok
      izomból szopatják a kicsiket. ...:)))

      Mondtam már, hogy vannak normális bankárok is ????
      Ez is személyes tapasztalat. ...:)))

      Elég, ha megnézed az USa-t, hogy az utolsó 15 évben
      hány bank hasalt ki. Figyelmedbe ajánlom a Funy Mae-t ... vagy hogy hívják .... meg a társát. De jó példa Görögország is. ...:)))

      A legegyszerűbb azonban .... valahol olvastam erről egy kimutatást ...
      ha figyelembe vesszük, hogy a világ GDP-je kb. olyan 50 billió dolcsi,
      az adósság meg bőven a trilliós limit fölött van.

      Vagyis valójában nincs más, mint kizárólag mínusz, azaz hiány ....
      és a nagybankok fölzabálják a kisbankokat, hogy a hiányukat fedezzék,
      .... de már ez sem működik.
      Erre a nagybankok létrehozták a saját negatívjukat - bad bank címszó
      alatt - és minden szemetet oda söprögetnek bele, hogy ők még
      valami pozitívat tudjanak fölmutatni .... de már ez is csak döglik.

      Szóval itt már nincs tovább Sang .... ennek a civilizációnak már
      annyi ... hacsak nem képes megújulni. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    20. Ö.T. ez is egy jó link amit elemzel, ezen van a kettő a négyzeten szer három a négyzeten szer négy a négyzeten szám, ami utal rá hogy szeretik a négyszetszámokat és azok egyszerű szorzatait, tehát a pénz amiről szó volt, nem egy konkrét összeg, hanem csak képi megjelenítés, ami most valahogy párhuzamos az aktuális héttel. Én amúgy a november 5. 19:58-kor tükörírással írt linkre gondoltam, azt hittem egy pár embernek majd tetszeni fog, de úgy fest, ez nem egy nagy valami. Na ezért van sokszor ha valami érdekesre bukkanok, úgy érzem csak nekem az, oszt marad is magamnak.

      Törlés
    21. Ja, ok Sang .... megmondom Neked őszintén, hogy ez a tükörírásos
      "nagy sejtelmeskedés" alapjában nem más, mint a rezgés megjelenítése.

      Ennek a legegyszerűbb formája a következő:

      IST - TSI .... ami magyarra fordítva kb. annyit jelentene, hogy:

      VAN LÉLEK .... és meglehetősen az Istenre utal. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  16. Valaki homályoítson már fel,hogy a guglinak mi ez a 6006LE vacka.
    a.n

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://hirek.prim.hu/cikk/2013/11/04/a_google_shakuntala_devi_szuletesnapjara_emlekezik

      Törlés
    2. Köszönöm Sang mester,ebből tényleg megtudtam miért is.
      a.n

      Törlés
    3. 6006LE - "le a 66-ossal" üzeni nekünk a gugli. Méghozzá a 2ŐS OO/körforgóval. Tehát hogy menjünk a 66-osok ellen - amit persze nem szabad megtenni mert egyrészt nincs ki ellen, másrészt meg akkor lőttek a "feltámadásnak". Egyébként is a 66=12/21=3 - Orion-öv, 3 piramis, szent3ság, 3-as KörŐs stb.

      Törlés
  17. Nem is gondoltam, hogy ekkora sikere lesz ezeknek a napiszer fiókoknak! Szép lassan be fog előzni minden sikeres cikket! :)

    Úgy tűnik rengeteg kiírni-valója van a csapatnak, és olyan érzésem van, mintha ezzel a felülettel, illetve az általa nyújtott szabad lehetőség révén valami gát szakadt volna fel a társaságban, és most végre szabadon özönölhet ami a "csövön kifér". :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha elfogadsz egy jótanácsot..: hetente nyiss új almot.. mert ezt gyorsan megtöltjük.. a jövő heti a 46-os számú.. :P
      (azért ez nem kifogás a lustálkodásra.. ha valami bánt- nyugodtan ird meg.. :) )

      Törlés
    2. Egy aloldal lenne a legjobb neki, csak onnan meg nem látszanak a hsz-ek a főoldalon, és meg is hülyíti a rendszert. A heti fiókozással meg előbb utóbb túl sok napiszer link lenne. Jó ez így, elvégre akinek ide kellett találnia az már itt van, és akit érdekel az archívum, az nem a legnézettebb cikkek alapján fog kutakodni.

      (azért aki tudja, hogy hogyan lehet kitenni egy modulban a kedvenc cikkeket, az ne tartsa vissza magát. :))

      Törlés
    3. Egy blog nem alkalmas erre, miért nem fórumozunk? Én mindenhol máshol ezekben a témákban fórumozok, amióta csak létezik a net. Rengeteg fórumoldal van. P.

      Törlés
    4. Igazad van P.
      Mit ajánlsz?

      Törlés
    5. Kedves P.!
      Jó fórumozást...!
      http://szepjovot.blogspot.hu/2013/11/beatles-let-it-be-ugy-legyen.html

      Szép Napot!

      Törlés
    6. Google Groups? https://groups.google.com

      Törlés
    7. gyakorikerdesek.hu
      nlc.hu - itt lehet zárt fórumot is nyitni, ahova csak a meghívottak írhatnak
      (forum.index.hu)
      iwiw-en az immáron 800 napos Aranykor-váró topic.:) - ezt pedig lehet moderálni magunknak, és lehet nyitni témánként újakat is, persze, mint az összes fórumon
      P.

      Törlés
  18. Mazsola, itt egy kulcs Neked:

    HÉBER ---->>> HBR ---->>> HIBRID

    Tudsz vele kezdeni valamit ???? ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk (is) a borszívót hébérnek hívják. http://www.kislexikon.hu/borszivo_lopo__borlopo__heber.html

      Törlés
    2. Hát ennél azért egy kicsit komolyabb a dolog Sang kolléga,
      ugyanis néhány dolog erősen arra mutat, hogy a piramisokat nem az egyiptomiak építgették, hanem a héberek .... mármint az eredeti
      héberek. ...:))) .... és ez nem fajta volt, hanem szellemi minőség ... vagy ha úgy tetszik, akkor beavatottak. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    3. Itt a magyarok őseiről lehet szó akik azért voltak éberek mert már anno is felül-ker5ekedtek az illúzión/álomvilágon. A későbbi szemita törzsek közül meg néhánynak aztán megtetszett a madar éberség, mindjárt lett is belőle héberség - a székely-ből meg sékel, szól Ámon-ból meg Salamon, ménórából meg menora, sólyom-ból meg shalom, Rá él-ből meg Ráhel Orbán vagy Latorczai. Most már csak az kérdés hogy messzi ás e az a bizonyos Messiás - vagy már itt a közvetlen közelben.

      Törlés
    4. Csak mellékesen jegyzem meg ( mivel a név kötelez:)), hogy a HBR nemcsak HÉBER, hanem HÁBORÚ is. ( meg éhbér és hűbér is)

      Lujza

      Törlés
    5. Tudtam, hogy számíthatok rád Lujza néném. Sajnos igaz, de így van ...
      a "HBR" gyök a háborút is tartalmazza. .... mint ahogy a "hóbort"
      szónak is gyöke. ... : )))

      Ennek ellenére én mégis a "HiBRi - D" szón nyargalásznék egy
      kicsit .... ugyanis az írás szerinti "kiválasztottak" szellemi síkon is
      érvényesül .... vagyis az Isten mindig gondoskodik róla, hogy a
      saját szellemi népe mindig megmaradjon. ...:))) .... és ez nem
      vérvonalat jelent.

      Na figyelj most egy kicsit:

      MARADÉK --->>> MRDK ---->>> MARDUK ...:))) .... aki ugye mint tudjuk, "véletlenül" éppen babyloni figura volt. (de azért csak ne
      lankadjon a figyelmed, mert Babylon = BABY + LON, ahol a "LON"
      ugye a LON - DON -nak is gyöke. ...:))) )

      Namost akkor nézzük a piramis - nak nevezett KR-istályt, ... méghozzá
      oldalnézetben !!!!!
      Kezdem talán azzal, hogy a hébereknek - ez le van írva a Tízparancsolarban is - tilos volt Istent bármiféle módon ábrázolni,
      vagyis a héber abc-ben található ún. "jod" az nem betű, hanem egy
      JEL !!!!! .... mint ahogy pl. az angol GOD szót a mai hithű héberek
      G ' D - ként írják le a mai napig is. ...:)))

      Na akkor most nézzük a "piramis" nevű oktaédert oldalnézetben.
      Az első, ami megjelenik betűként, az nem más, mint az "A" és a "V"
      betű. Írjuk ezt le függőleges elrendezésben .... akkor ugye azt kapjuk, hogy:

      A
      V .... forma szerint. Namost ha hozzá tesszük a "jod" jelet, akkor
      azt kapjuk, hogy:

      '
      A
      V ..... betűkkel írva:

      J
      A
      V .... ami ugye a magyar nyelvben sem ismeretlen, mint pl. a "javára
      válik" kifejezés. ....:))) .... vagy valaminek a "java" ... a lényege ... a magja. ...:)))

      Namost az "A" és a "V" betű nem más, mint a "H" - ból képzett két
      végső állapot, vagyis az "A" esetében a két szárat összekötő
      vízszintes nem egyenes, hanem "V" alakban törik .... ami megfelel a "piramis" szellőzőjáratainak, ugyanakkor a "V" mint alsó állás esetén is
      törik a "H" közepe ... méghozzá lefelé .... vagyis az "AV" formula
      egyenlő az ÁLLANDÓ-val. Namost ha ezeket a jeleket egymás alá írjuk, akkor az jön ki, hogy:

      ' ... mint JEL (jod) azaz betűként = J
      A
      H .... mint középállás ... ami = 4 db "L"
      V ... mint a rezgés alsó állása ... mély hangok .... és
      E .... mint az egész összegzése .... vagyis 4 jel, ugyanis az "E"
      összesen 4 vonaljelből áll, 3 vízszintes és egy összekötő függőleges,
      azaz 3 a magyar igazság + 1 a ráadás. .... : ))) ... de a 4-es szám azonos a Menóra középső gyertyatartójával is. ...:)))

      Szerintem ez Neked nem jelent problémát Lujza néném. .... mármint hogy felfogni.

      Ö.T.

      Törlés
    6. Aztán ha egy kicsit mélyebbre akarsz ásni Lujza néném, akkor felhívnám a figyelmedet néhány csalásra.

      Először is az EGYES szám nem létezik egy rezgésen alapuló világban, ugyanis a +1 párja a - 1 , és az már kettő. ...:))) Vagyis amiből csak
      egy van, az nem más, mint a nulla = 0 = egész. ...:)))
      Így aztán a VALÓS számsor úgy nézne ki, hogy 0, 2, 3, .... stb.

      Ugyanígy a Betűk közül a "D" sem létezik a rezgésben, mivel az
      csak a "C" fordítottja, vagyis a közepe nincs lezárva, a két "C" pedig
      együttesen azonos a számszerű nullával. ...:))) .... látható és
      láthatatlan .... anyagi és szellemi világ .... vagy Ying és Yang. ...:)))

      Más.

      Javaslom, hogy nézd meg egy kicsit a "Morse" ABC-t !!!! ... ahol az
      "A" ( pont és vonal) fordítottja az "N" betű ( vonal és pont) !!!!!

      Vagyis az "AN" nem más, mint az "i" betű 180 fokos elforgatása.
      Aztán megnézhetnéd hozzá PTAH pálcáját is .... párhuzamként. ...:)))
      A másik, ami érdekes, hogy a számok 1-től 10 - ig kivétel
      nékül 5 jellel vannak ábrázolva. ...:)))

      Aztán érdekes még "MO" gyök is, ami megjelenik
      MO-zes, MO-ngol, MO-szad, MO mint Magyarország rövidítése, MO-zaik
      és MO-rze formákban, ...:))) .... vagy akár a MO-hamed névben.

      A "MO" ugyanakkor utal az "enyém" kifejezésre is, aminek
      a gyöke = NM .... úgy mint NEM ... vagy NEMES ... stb.

      Ö.T.

      Törlés
    7. Nagyon érdekes dolgokat osztottál meg Ö.T.-i, részemről köszönet.:)

      "V" mint alsó állás esetén is
      törik a "H" közepe ... méghozzá lefelé- No, ezt nem tudtam elképzelni, mert nekem ilyenkor a H-t összekötő egyenes felfelé törik.

      Amúgy nézd, mit találtam:
      http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://infosender.org/platonics.gif&imgrefurl=http://sites.google.com/site/balazsrozalia/home/meditci/mer-ka-ba-meditci&h=543&w=511&sz=11&tbnid=xJHLl9xf6uw4tM:&tbnh=91&tbnw=86&zoom=1&usg=__FC6DdbdTtB1EU4u8G2V774ilTWc=&docid=wMDG65EA7kV4bM&sa=X&ei=F857UpmtOMfqswbqpYC4BQ&ved=0CEEQ9QEwBA

      Egyébként szerintem a JAHVE ( ami lehet nem is egy név, hanem inkább azt jelenti Isten küldötte) torzulása az AVE is, mint római köszöntés. A magyaroknál egyébként még ma sem veszett ki az az üdvözlés-forma, hogy Isten hozott.

      Lujza

      Törlés
    8. "No, ezt nem tudtam elképzelni, mert nekem ilyenkor a H-t összekötő egyenes felfelé törik ... "

      Ez ugyanazt jelenti Lujza, csak még nem érted, hogy miért.
      Én belülről írtam le kifelé .... azaz "LE", Te meg kívülről írtad le "BE"-felé .... azaz "FEL". ...:)))

      Neked ez még kétség .... nekem meg már egység. ...:)))

      A linked tetszett .... de van ennél magasabb szint is.
      A "DODE" mint 12 folytatása a "CODE". ...:))) ... = 13

      " ... szerintem a JAHVE ( ami lehet nem is egy név ... "

      Nagyon jó kis név az Lujza ...:))) .... benne van a mozgás, az idő, a változás, az egyensúly, a látható és a láthatatlan, az egység, a minőség, a mérték, az értelem, az ismétlődés, a fejlődés lehetősége
      .... stb., stb. ... az összes íz és szín, ami számunkra érzékelhető ....
      hm ... ki tudná mindet felsorolni ????

      És mindez egy 5 jelből álló kódban. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    9. "Ez ugyanazt jelenti Lujza, csak még nem érted, hogy miért."
      Talán az volt a gond, hogy csak szemlélődtem, s nem váltam H betűvé.:))
      Mert, ha H betű vagyok, akkor ahol ténykedem, ott vagyok fenn. Tehát a V betűnél kívülről, egy adott pontból nézve lent vagyok, de belülről fent- már ha jól vettem ki a szavaidból. :)

      Érdekes, hogy a 13-t CODE-nak nevezted, mivel a görög dekatria-nak írja a fordítóban. Gondolom nem véletlenül...:)))

      "Nagyon jó kis név az Lujza ...:))) .... benne van a mozgás, az idő, a változás, az egyensúly, a látható és a láthatatlan, az egység, a minőség, a mérték, az értelem, az ismétlődés, a fejlődés lehetősége
      .... stb., stb. ... az összes íz és szín, ami számunkra érzékelhető ....
      hm ... ki tudná mindet felsorolni ????" - Azt hiszem, ezért volt tilos a hébereknek Istent ábrázolni...:)

      Lujza

      Törlés
    10. Aztán VAN itt még egy kis "érdekesség" Lujza néném.

      Ha a "MAG" gyököt rezgésként vizsgáljuk, .... akkor azt kapjuk, hogy:

      MAG - GAM .... vagy egymás alá írva:
      MAG
      GAM .... ahol a "gam" nem más, mint a germán "gammeln" - elmúlás, rothadás - szavak gyöke, vagyis ha a " MAG - GAM" rezgést
      középpontosan írjuk le, akkor azt kapjuk, hogy:

      MAGAM .... ami ugye egy értelmes magyar szó, amiben egyidejűleg
      benne van a keletkezés és az elmúlás, a kezdet és a vég, az állandó
      megújulás, az alfa és az omega .... azaz az ÉLET körforgása. ...:)))

      "Érdekes, hogy a 13-t CODE-nak nevezted, ... "

      Bizony az egy kód is Lujza néném, mivel mint tudjuk, a zsidóknak
      van egy keresett 13. törzse .... és bizony meg is van az évezredek
      óta .... csak éppen véletlenül nem vérvonal úton kell keresni .... hanem
      szellemi szinten .... mint ahogy Istent is. ...:))) .... ami a "rómainak" még ma is magas .... és így nem bírta kinyírni.

      Ö.T.

      Törlés
    11. Ugyanakkor a "ROT" gyökben benne van a rothadás is,
      mint ahogy a "ROTÁCIÓ" - körforgás - is.

      Rotary Club ....:)))

      Ö.T.

      Törlés
    12. @ Lujza

      Utánakerestem ennek a "dekatria" kifejezésnek a a magyar guglin, és
      bizony az első 4 oldalon csak külföldi nyelven pofáznak róla, így aztán
      nem keresgéltem tovább. Szóval ha elmagyaráznád a lényegét, azt
      megköszönném. ...:)))

      Más.

      Amire szeretném felhívni a figyelmedet, az a következő a "13"-as számmal kapcsolatban. Írjuk csak le egymás mellé ennek a különböző formáit, úgy mint:

      B ---->>> I3 ---->>> I +3 = 4

      Nem tűnik fel semmi ?????
      Csak azért kérdezem, mert a formai hasonlóság mellett
      európai területen a 13-as a szerencsétlen szám, Kínában
      viszont a 4-es szám tölti be ugyanezt a szerepet, ami ugye 1+3,
      míg a "B" a közelkeleten jelent problémát, mint ugye ara"B".

      Hm .... mi a véleményed ????
      Nem feltűnő, hogy egy jelből képzett bontások kivétel nélkül
      problémát jelentenek??? ....:)))

      Ö.T.

      Törlés
    13. Közben ez a dekatria mizéria nem hagyott nyugodni ... és a keresgélés közben rájöttem, hogy nincs is szükségem magyarázatra, .... hiszen a
      "deka" 10-et jelent, a "tri" meg hármat. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    14. A "CODE" kód azért is érdekes Lujza, mert a gyöke = CD, és mint már írtam,, a D a valóságban nem létezik, mivel a "C" fordítottja,

      És ha megnézed az emberi agyat, az pontosan két féltekéből áll,
      ami formailag erősen hasonlít a CD kódra. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    15. Namost ha már a "CD" kódnál tartunk, ami igazából ( o ) és a rezgést jeleníti meg, érdemes ezen a vonalon tovább kutakodni.
      Ugyanis ha az emberi agyat vizsgálod ebben a bontásban, akkor sajnos meg kell állapítanunk, hogy a két agyféltekénk közül az egyik mindig dominánsabb .... mert ez valamitől így van (megjegyzem kutatási területnek is nagyon jó lenne) , ennél fogva pedig a két fél "C" nem egyenlő egymással, hanem alá-, illetve fölérendeltségben létezik egymáshoz képest.

      Namost ha a már említett "C" párost alá-, illetve fölérendeltségi hierarchiában képezed le, akkor a CC - illetve ( o ) egymástól elcsúszik egy függőleges tengelyen .... és ebből ugye vitathatatlanul egy
      "S" betű áll össze.

      Márpedig a "társadalmi" neveltetésünkben jelen van ez a "kifejezetten szándékos" félrenevelés, de ha "csúsztatásnak" fogalmazom, akkor talán érted ennek a kifejezésnek a valódi jelentését. ...:)))

      Assszem akkor még nem voltál itt a blogon, mikor erről írtam, de
      a régi Egyiptomban - hogy melyik dinasztia az megint kérdéses -
      volt egy olyan jellegű képzés, hogy évekig gyúrtak az egyik agyféltekére, majd évekig a másikra, majd évekig a kettő együttes használatára, ami ugye megfelel a ( o ) kódnak is. ...:)))

      Felfogtad, hogy mennyire ki van velünk baszva ???? .... úgy, hogy még csak nem is tudunk róla ???? ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    16. "Felfogtad, hogy mennyire ki van velünk baszva ???? .... úgy, hogy még csak nem is tudunk róla ???? ...:)))"- Igen,Ö.T.-i, nehéz időszakom volt akkor...

      Mazsola archívumában és a kommentekben még bőven van mit kutakodnom, de azért lassacskán haladok vele.:)

      Agyfélteke...
      Végülis a COD szerintem nagyon jól tükrözi az agyat. Ahol a C az előagy, az O a középagy, s a D az utóagy, melynek a legjelentősebb része maga a Cerebellum ( az élet fája). http://en.wikipedia.org/wiki/File:Gray704.png , amely ugye az ember elől el van zárva a D függőleges szára által, s amely szintén két féltekére osztható.
      ( a három angolul three, a fa pedig tree..görögül tría és déntro...remélem, találok olyan részt, ahol az R-ről írsz, mert csak ezzel az egy betűvel van azonosság a magyar három-mal)

      Most egy kicsit visszakanyarodnék kedvenc "morzsa" tanítómhoz (A.R.S.), aki szintén foglalkozott az agy tevékenységével.:)
      " Az elülső agyra hárul az észnek a legdurvább anyagiságban, tehát az anyagban végzett külső tevékenységre irányuló összes munkája, a hátulsó agyra pedig a fentről érkező benyomások befogadása és feldolgozásra történő továbbítása, melyek könnyebbek, mint a durva anyagiság.
      A két agyfélteke ( megj. tőlem: vagyis az előagy és az utóagy nem pedig a két elülső agyfélteke : jobb és bal!) ezen harmonikus együttműködését, amely az embernek hasznára adatott, megzavarta az, hogy az ember egyoldalúan csak a földi, tehát a durvaanyagú tevékenységnek adta át magát, és idővel teljesen megakadályozta, valósággal elfojtotta e két agyrész harmonikus együttműködését, mert az elülső agynak a túlságosan élénk foglalkoztatás következtében idővel túl nagyra kellett fejlődnie az elhanyagolt hátulsó agyhoz képest, ami ezáltal egyre inkább képtelenné vált a befogadásra, s elgyengült.Az évezredek folyamán ezáltal keletkezett az örökletes rossz a durvaanyagú szaporodás során; ugyanis a hátulsó agyhoz képest már a gyermekek is egy sokkal jobban kifejlett elülső agyat hoztak magukkal a születésnél, amelyben ott rejlett az örökletes bűn feléledésének veszélye, ami az elülső agy által már eleve feltételezett, csupán a földi dolgokra irányuló, tehát az Istentől elforduló gondolkodás szükségszerűségében áll...."
      A.R.S. határozottan kiemeli, hogy az érzelem szintén az elülső agyhoz kötött ( megj. tőlem : elülső jobb agyfélteke) , s mint ilyen szintén földi, ami szorosan kötődik a térhez és időhöz, s nem keverendő össze az érzéssel, mely tkp. szellemi vezetést jelent...
      "Meg kell tanulnunk végre különbséget tenni a szellem és az ész között, az ember élő magva és eszköze között..."


      Lujza


      Törlés
    17. Közben ez a dekatria mizéria nem hagyott nyugodni ... és a keresgélés közben rájöttem, hogy nincs is szükségem magyarázatra, .... hiszen a
      "deka" 10-et jelent, a "tri" meg hármat. ...:)))
      Erre nekem meg az jött le, hogy a TŰZ a TÍZ-en visz a VÍZ-hez.:))))) Ez végülis egy gyenge betűjáték, de azért beírtam a keresőbe, s második találatnak ezt adta ki: http://nol.hu/belfold/orban_maga_emeli_fel_lazart_
      Háát, van benne 13, meg B, meg sok más szám is. Kerionnak és Sangnak kész paradicsom.:))

      Ö.T.-i, nem találom az utolsó két kommentedet ( AL, és amit Kerionnak írtál), hova dugtad őket? :))

      Lujza


      Törlés
    18. Lujza, minden böngészőben működik a ctrl+f billentyűkombinációs kereső. Beütöd, kijön fenn egy kis ablak, oda beírod a fentebb-oldalt látható komment-töredék egy kulcsszavát, vagy a kezdetét, enter, és szemvillanás alatt megvana keresett tartalom. Ha ezt már tudtad, akkor lehet hogy másnak még jó lesz. Ha pedig a kereső sem találja Ö.T. kommentjét, akkor más a gond.

      Törlés
    19. Köszönöm a segítségedet Sang mester. Esetleg azt is meg tudnád mondani, hogy a legfrissebb hozzászólások előtti hozzászólásokra (2-3 nappal korábbiakra, amik már nem jelennek meg ) hogyan lehet rákeresni?

      Lujza

      Törlés
    20. Szívesen Lujza, a régebbiekre a dátum alapján lehet rákeresni, pl sokszor van hogy késő este érek a gép elé, olyankor szintúgy beütöm ctrl+f aztán a keresőablakba a dátumot, pl "november 12" ekkor az összes aznapi dátumú hsz-t megtalálja, és szépen kilistázza, persze mindig klikkelni kell a "következő" találatra, és a 2-3 nappal korábbiakat pedig ugyanígy, csak azt ütöd be hogy "november 9." vagy "november 9. izéke" és már meg is van akit, vagy amit keresel.

      Törlés
    21. " ... nem találom az utolsó két kommentedet ( AL, és amit Kerionnak írtál), hova dugtad őket? :)) "

      Az itteni szövegnek kb. az 1/3-ánál találod őket. (felülről lefelé)
      Amúgy meg ebben a relatív miniatűr problémában le van vetítve az
      emberiség nagyobb problémája is.

      Ugyanis minél több a faktorok száma (értsd itt: hozzászólások),
      annál nagyobb lesz a tájékozódási nehézség.
      Megfigyelhető ez Mazsola rendszerezési szándékában is .... hogy
      áttekinthető maradjon a blogja .... magasabb szinten meg az amcsi
      mindentlehallgató és megfigyelő szuperkompjúterekben .... hogy valaki
      ezt a gigantikus adathalmazt még rendben tudja tartani ... stb. ...:)))
      (irányítani, egységbe rendezni) Ez azonban csak akkor járhat sikerrel,
      ha ezt a gigantikus adathalmazt le tudjuk egyszerűsíteni,

      Mondjuk a "nyírjunk ki 6 milliárd földlakót" program is ennek a primitívebb változata .... mert tulajdonképpen ez is egyszerűsítés, de talán van ennél értelmesebb megoldás is.

      Érdekes amit írsz a "CoD" kóddal kapcsolatban, ugyanis az általad leírtak arra utalnak, hogy ez a bontás nem csak oldalsó irányban érvényesül, hanem első-hátsó variációban is jelen van egyidejűleg.
      Ez pedig annyit tesz, hogy nem csak egy kód van, hanem több is. ....:)))

      És ezt nem nehéz belátni, mivel a Föld négyes felosztásánál az egyes
      tengelyek nem azonosak egymással, mint ahogy az emberi agy jobb és
      bal féltekére bontása, illetve elülső - hátsó bontása sem azonos egymással.

      Ha ezt a párhuzamot érted - szerintem nem nehéz - akkor maradjunk egy kicsit a bolygónknál. Az ÉSZAK - DÉL irány megfelel a rezgésnek,
      a KELET - NYUGAT irány pedig a keringésnek. ...:)))

      Ha a "COD" képlettel már nagyjából egyenesbe jöttél Lujza, akkor még mindig semmi okod az elégedettségre, ugyanis a "COD" képletnek
      is van egy magasabb szintje .... ez pedig nem más, mint "GOD". ...:)))

      Na most hanyatt estél egy kicsit, ugye ???? ...:))) Hehehehe ....

      Nem olyan tragikus az egész, ha felbontjuk a "G" betűt "C"-re és
      a maradékra. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    22. De maradjunk egyelőre az "AVA" kódnál, aminek a gyöke az "AV", vagy
      a "VA". Ez tulajdonképpen nem más, mint az ellentétekben való gondolkodás ... úgy mint JÓ vs. ROSSZ.

      Ha tudatilag megütnénk azt a szintet, hogy itt két különböző minőség
      egységéről van szó - éjjel + nappal - akkor viszont már csak két "A"
      marad, ami ugye már könnyedén értelmezhető a PARA szóval, és ha ezt megfejeljük egy ékezettel, akkor az jön ki, hogy PÁRA, ami ugye szintén valós, mivel egy pár "A"-ról van szó. ...:)))

      És ahol PÁRA van, ott víz is. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    23. Namost ha a két "A"- t sikerül egyensúlyban tartani, aminek a jelölésére az " i " betű kiválóan alkalmas, akkor azt kapjuk, hogy:
      "AiA", ami ugye már kezd formailag (4ma) egy madárra hasonlítani. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  19. " ... Itt a magyarok őseiről lehet szó ... "

    És kik voltak a magyarok ősei, Kerion ?????

    Megmutatom Neked, figyelj !!!!

    MAG - MAGA - MAGJA - MAG JAH - HÉBERÜL ÍRVA PEDIG: MAG ' AH ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem az un. zsidók voltak a magyarok ősei és nem a héber az ősnyelv. Ők csak mindent átvettek tőlünk - 6000 év óta folyamatosan. Ugyanis még szerintük is csak akkortól vannak itt mint számottevő tényező. A sokkal régebben megszerveződött magyarok ősei meg az ősi szkíták előtti magyarok voltak akik nem csak magosak és mágusok hanem repülni tudó madarak is. Egy cirka 28, 21, 14-13 és 7 ezer éves az mégsem 6 ezer éves - ez könnyen belátható.

      Törlés
  20. "....csak mindent átvettek tőlünk ... "

    Ne poénkodjál Kerion .... mikor a Varga féle rovásírás táblázatról is leolvasható,
    hogy közös jelrendszert használtak a régiek .... ez pedig arra utal, hogy a nyelvezet is közös lehetett. ....:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KR AV MAGA ...:))) .... önvédelmi sport.

      Ö.T.

      Törlés
    2. Persze hogy közös volt a nyelvezet mert kábé Krisztus előtt 4000-től kezdve a szemiták egyes törzsei egy az egyben lenyúlták az akkor a legszélesebb körben használt magyar ősnyelvet. A 6 ezer év alatt persze történtek változások amiket mostanában - pár száz éve - újra magyarosítanak, kissé rejtetten úgymond visszakorrigálnak, amolyan jó kőműves-kabbalista-módra.
      Tel Aviv/Viva Lét - kapcs for köbüki...vagy kell még bizonyíték ?
      NeTánJaHU/NeTánIgenHUngary-Magyar? - Istenkém milyen ál-magyaros ez is hiszen még az eredetileg németes "ja" is már szinte sokadlagos igenként rögzült a nyelvünkben - mint nyugati "jövevény". Mind-ennek persze oka van - és az OK a lényeg. Mármint a madarrá válni küszködés...
      EtIóPhia/hÉtJóFia - Axum/ÉgSzem - LaliBela/Lali & Béla
      HatSepSzut/HatSzépTúsz - SzenEnMut/SzénÉn/envaló/Mu/l/t avagy a C-ion-ista lét - ami a múlt - észre kéne már venni.
      14000 years old sekler-hungarian runic stones in Ethiopia - orosz video
      Az "Igazmondó" - most nem a lidli-ben is forgalmazott borról van szó - egyébként nem tud hazudni. Az hogy a valóság meg poénkodásnak tűnik - hát nem tudom...

      Törlés
    3. Helyesen: "14000 year old hungarian runic script in ethiopia" - orosz régészek videója a youtube-on

      Törlés
    4. A rezgésben mindennek megvan a fordítottja is Kerion.
      Így aztán a "rosszat" csak úgy tudjuk elviselhetővé tenni,
      ha mérsékeljük a "jót" is. ... : )))

      Ö.T.

      Törlés
    5. Na ez az ami nem így működik mert a körforgásban nem csak a tér "zárt" hanem az idő is. Az "rezgő-egyensúly" sohasem egy időpillanatra hanem egy időintervallumra - fél-precessziós időszakra - vonatkozik. Jelen esetben az elmúlt 13 ezer évre mivel a legutóbbi nagy változás akkor történt. Tehát a 13 ezer éven belüli egyensúlynak kellene meglennie a korszak végére. Ha viszont ez felborul - ez ami sajnos nyilvánvalóan látszik mostanság - akkor mindig drasztikusnak mondható változás következik be. Ez pedig abban nyilvánul meg hogy vagy "törlésre" kerül minden vagy úgymond "felfényezésre" kerül minden. Tehát MOST azon vagyunk hogy a "ROSSZAT" megpróbáljuk átalakítani/FELOLDANI a "JÓBAN". Elsősorban MAGunkban kell ezt megtenni. De persze azon vagyunk hogy mindez a környezetünkben, sőt globálisan is megtörténjen. Az EgyÉnSúly az un. AranyKor beköszöntével állhat helyre - visszamenőleg. Akkor jöhet az annak "tartósítására" való törekvés - az aranykori évezredekkel. De hát ezt már tudjuk a múltból - a jövő...

      Törlés
    6. Kerion, megkérdezhetem, hogy ez a nyelv lenyúlás hogy történt meg, miként ment végbe? Ezen azt kellene érteni, hogy a magyar szavakat visszafelé ( tükröződve) kezdték el használni?

      Lujza

      Törlés
    7. "Az "rezgő-egyensúly" sohasem egy időpillanatra hanem egy időintervallumra - fél-precessziós időszakra - vonatkozik."

      Ne marháskodj Kerikém, ami a kis időben (pillanat) jelen van,
      az ugyanúgy megvan a nagy intervallumban is, .... csak nagyban. ...:)))

      Próbáld meg a már említett "AV" kódot fogaskerékként értelmezni
      (AV --->>> AVA --->>> AVAV ---->>> AVAVA --->>> AVAVAV .... stb.
      és képzeld el egy körpályán !!!! )

      A kis ciklusok kapcsolódnak a nagy ciklusokhoz ... és azok a mégnagyobb ciklusokhoz .... és így tovább .... ami tulajdonképpen azonos egy óraszerkezettel = idő .... azaz áttételek sokasága.

      Az ismétlődés időbeliségét csupán a folyamatok hossza szabályozza.
      Vannak hosszú és egész rövid lefutású kódok ..... mint pl. a bolygók keringési ideje .... mert ugye egy teljes kör ideje nem azono a Mars és
      a Jupiter esetében, vagyis a középhez közeli keringések rövidebbek,
      míg a távoliak hosszabbak .... vagyis az Isteni alkotású centrikus
      óraműben a "fogaskerekek" egymásban vannak elhelyezve, amit pl. megtalálsz leképezve egy páncélszekrény zárjában, vagy egy
      versenybicikli váltójában a hátsó tengelyen.... stb. ... : )))

      Ettől függetlenül vannak bizonyos együttállások, ahol a NAGY rendszerből eljut a jel a legkisebb rendszerekbe is .... illetve a legkisebb rendszerek fölveszik a kapcsolatot a NAGY rendszerrel .... ami kb. annyit tesz, hogy mi beintünk fölfelé (Rockefeller és haverjai), a NAGY
      rendszerből meg érkezik egy jel, hogy "nana gyerekek" .... vagyis
      létrejön egy kiegyenlítődés .... ami kb. annyit tesz, hogy kapunk egy kis észt, hogy ne dögöljünk meg .... de fogalmazhatjuk Isten megjelenésének is az alsóbb rendszerekben. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    8. Lujza, a zsidók ősei egész egyszerűen átvették a nyelvet a magyaroktól amikor az Arab-félsziget déli területei felől kiindulva beszivárogtak azokra a területekre ahol a magyarok ősei éltek. Lásd a mai Palesztina területét a régi Szentsólyom/Hierosolyma mai Jeruzsálem székhellyel. Amikor pedig jó 3000 éve létszám- és erőfölénybe kerültek, így vagy úgy, de megszabadultak az addigi befogadóiktól. A felvett nyelv persze maradt csak időközben - a további évezredekben - már változott. Most megint próbálnak visszatérni az eredeti nyelvhez mert tudvalevő hogy a magyar a mágusnyelv. A legnagyobb zsidó város neve csak egy példa erre a kőműves-"máguskodásra". Egyébként a Kárpát medencében most ugyanaz zajlik mint 3000 éve Palesztinában. Folyik a beszivárgás, a magyar nyelv felvétele a magyar-bőrbe bújás. Várják a többségbe-kerülés idejét amikor már nyíltan meg lehet szabadulni a befogadóktól. Csak hát az idő véges - ez most már nem tud igazán bekövetkezni. A korszakváltás pedig elsöpör minden "praktikát".
      Ami a "kis időben" van az a nagynak a kicsinyített mása - nincs ezzel semmi gond - ez valóban így van. Csakhogy éppen ezért a kisidei változás meg sem közelíti a "Nagy Ideit". Például a majáknál - ha az ő időszámításukat vesszük alapul - az 1-1 baktun végén bekövetkező változás, a kis egyensúlyra való törekvés soha meg sem közelítette a 13. baktun végén és az új 1. baktun elején bekövetkezett változást. A Teremtésnek- természetszerűen - már a nagy egyensúlyra való törekvését. Legutóbb i. e: 3114-ben "járt le" a Maja Nagykorszak, míg mostanában meg 2012-ben. Az 5126 évvel ezelőtti változások drámaiak voltak. Most még az akkorinál is sokkal nagyobb változások vannak folyamatban mivel a "lejárt" időszak is - valójában - ennél is jóval hosszabb. Sokak szerint ugyanis - szerintem is - nem hogy a 13 ezer vagy 26 ezer éves fél-egész-precessziós időszak "jár le", de a 78000 éves un. "homo sapienses" időszak az ami "kifutotta" magát. El lehet képzelni - bár nem könnyű - hogy ez milyen szédületes átalakulást generálhat minden téren.

      Törlés
    9. Kerion
      A tavalyi év óta már óvatosabban bánok ezzel a maja időszámítással, mert akkor a sok marhaságot rágás nélkül jól lenyeltem és az rendesen megfeküdte a gyomromat...
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Maja_napt%C3%A1r
      Az 5126 évvel ezelőtti drámai változásokról nem sokat tudok...Ami szerintem tudható, hogy Kr.e. 3102-ben (5115 éve) halt meg Krisna (akinek a halálától számítódik a Káli-Júga időszaka, a vaskor kezdete)
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Hindu_id%C5%91sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%A1s
      A Hindu időszámítás az Arvisurákhoz hasonlóan 4.320.000 évre teszi a végtelen élet idejét/az életforási számot (1 csatur v. mahár júga) ez 4 világkorszakból áll, mely 4:3:2:1 arányban viszonyulnak egymáshoz (aranykor:ezüstkor:bronzkor:vaskor) Ebből értelemszerűen az utolsó, a vaskor 432.000 évig fog tartani. A vaskor végén időszámításunk szerint 428.898-ban Visnu utolsó Avatárja, Kalki elpusztítja majd a földi életet. A vaskoron belül lesznek majd könyörületes időszakok (múrták), melyben bizonyos cselekvések sikerrel járnak.
      Az Arvisurák az utolsó nagy özönvizet Kr.e. 4000 környékére, a jégkorszak végére teszik (Atais elsüllyedése). 6000 évvel ezelőtt. Ez előttről 2 nagyobb özönvizet említ, az első 13.000 évvel ezelőtt (Atlantisz elsüllyedése), a másik 1136 és 320 nappal később. Akkoriban még gyorsabb Föld forgás miatt 1136x380+320= 432.000 (ami a 10 őskirály uralkodásának ideje is) akkoriban év= evés napok száma
      Az Arvisurák 25.920 évben határozzák meg a precessziós évet. A Szíriuszon "60 pergős időt mértek" 60x432= 25.920 év
      Amikor a Halak világhónapja után elérjük a Vízöntő világhónapját, egyúttal elérjük a 48.000 éves feljegyzési időt is.
      "A Vízöntő Világhónapja végén újabb változás következhet be. Ha
      Hold kísérőnkkel történik valamilyen esemény, úgy a 380 földfordulatos év újból bekövetkezhet."

      A többivel EGYet értek.

      Törlés
    10. 5100 éve hirtelen eljegesedés is történt - szó szerint egyik napról a másikra. Erről dokumentumfilm is volt melyben geológusok, botanikusok stb. nyilatkoztak az egyik Andok-beli gleccsernél. Amely pontban épp akkor jött létre méghozzá hirtelen és többszáz méter vastagságban. Ennek a mostanra megtörtént visszahúzódása nyomán végeztek vizsgálatokat és bebizonyosodott hogy az eredeti állandó és nem is alpesi növényzet szinte teljes virulásában temetődött be hirtelen évezredekre a jég által. Tehát akkor egy drasztikus lehűlés nyomán jégár borított be mindent egy bizonyos magasság felett még a trópusokon is. Ez persze csak egy bizonyítható példa az akkori hirtelen szélsőséges időjárás-változásra. Mindazonáltal ezzel párhuzamosan más is drasztikusan megváltozhatott akkoriban. Pedig ez csak egy un. maja nagykorszak-vég és kezdet volt.
      A bibliai cirka 5-6 ezer éves - ami persze könnyen lehet a fentebb "maja korszakváltásként" említett 5126 év-körüli időszak is - un. "Kis-Özönvíz" idején előbb nagyobb földrengések-földmozgások is voltak. Ezek hatására töltődött fel a Boszporuszon át például a Fekete tenger, vált zárttá a Holt-tengeri árok, nyílt egybe, egyenlítődött ki Gibraltárnál végleg az Atlanti óceán és a Földközi tenger, sivatagosodott el végleg a Szahara. A Fekete tenger partvonala sok helyen 100 km-el is megváltozott városok százai kerülhettek a hullámsírba. Egyébként ennek a történésnek a legendája a bibliai kis özönvíz. A nagy özönvíz jóval korábban volt kb. 13 ezer éve. Az un. atlantiszi "civilizáció" ekkor semmisült meg, méghozzá úgy hogy a több-kilométeres cunamik mindent letaroltak. Ezt próbálták megjeleníteni a 2012 című filmben is mai miliőbe téve az eseményeket. Az Arvisurával legyünk óvatosak, a hindu legendák meg túl messzire visznek. Még azt sem tudjuk sokszor hogy "tegnap" mi volt vagy hogy "holnap" holtsicher éppen mi lesz.

      Törlés
  21. Ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót, Dr. Szász Ilma, hogyan tudjuk lemérni, hogy a megvilágosodás ösvényén, hol is tartunk?....buktatók:

    A megvilágosodottak evangéliuma:

    http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=c4507f7ab

    GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A háttér6almista ...aviv-i vivanatúráról inkább már nem mondok semmit. A múltkor már ki lett vesézne annak apropóján hogy nem az számít hogy mit mond egy ember - hanem az számít hogy kicsoda-micsoda is valójában az az ember aki az úgymond éppen "soros tutit" megmondja.
      Dr. Szász Ilma professzor, címzetes egyetemi tanár - már megint egy VALAKI a 6alom tájékáról - "viselt dolgai", bocsánat véletlen siker-története megtekinthető:
      merites.hu/musorarchivum/2013-2/merites-2013-03-17-az elet-dolgai/
      Szerkesztő műsorvezető Csaba Beatrix, gyártásvezető Romsics Balázs - csupa 6alomban, vagyonban, pozícióban ecetera természetesen SENKI, rendkívül magas belső rezgésű echte ősmagyar lélek-minőségű ember - vagy mégsem ? Gondolkozzunk mielőtt "benyaljuk" a 144. témát is a "hitgyüli-féle" variációkat illetően. Nincs semmi olyas-valami hogy a: "megvilágosodottak evangéliuma". Terelés viszont van ezerrel...

      Törlés
    2. Kerion, "nem az számít hogy mit mond egy ember - hanem az számít hogy kicsoda-micsoda is valójában az az ember" - miért? Ezt én pont fordítva gondolom. Ha valaminek 1%-a hazugság, attól még az a 99% nagyon is jól jöhet! Csak tudni kell, melyik az igaz része és melyik a a hamis. Ennek felismerését sokkal könnyebb elsajátítani, mint mindig mindenkiről tudni, hogy a Létezés fennállása óta mikor mit tett....
      Te hogy csinálod ezt?
      P.

      Törlés
    3. P, akkor kövesd a politikusokat is meg csupa jókat mondanak - közben meg "haldoklik" a világ körülöttük. Persze nekik ez a pokol a mennyország. Ezt akarták - tartósítva is lesz a számukra - de nem itt. Egyébként a magyarnak nincs szüksége senki mondandójára mert legbelül hordozza a sokkal többet érő kincset. Mint amit pláne egy eleve alacsony belső rezgésű országfoglaló kínálhat a számára. Nem a zsidókat - azok nekünk szóló "profi" mondandóját - kell követni hanem önMAGunkat. MAGunkban sokkal de sokkal több van mint bennük valaha is lesz. A parazita nem az univerzális igazság tótumfaktuma - az a Tu/l/rul /jött/ Madár, vagyis az az ember aki főnix-madarként fel tud támadni. Persze mindEnki Nin/cs/HU/o/rszág/ban/ arra hallgat végül is akire csak akar, arra veszi az IRÁNYT amerre csak akarja - ez a szabad akarat lehetősége.

      Törlés
  22. Nov. 9. van... Villás Béla mondta, hogy amnesztiát kapunk ma? No? Amnesztiát kapunk? Mi lesz?...
    P.

    VálaszTörlés
  23. Demokrácia: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/534373_571539679583034_1493990324_n.jpg
    P.

    VálaszTörlés
  24. nem, ez kétharmad.. :P
    (hagyjuk a politikát, csak úgy eszembejutott.. valójában a bárány is farkas, csak jól álcázza magát.. :) )

    VálaszTörlés
  25. 9-éről jut eszembe.... a nagyobbik kisfiam november 9-én született, születési dátuma szerint 2005.11.09., további érdekesség, hogy 22.04-kor jött világra és "véletlenül" 9-es szobában kaptam ágyat a kórházban... :)

    Island

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocs 22.05-kor...(összekevertem a kisebbik fiam születésével, aki 15.04-kor)
      A lényeg, hogy feltűnt már akkor ez a sok 9-es egybeesés. :)

      Island

      Törlés
  26. Gyűlnek a dögszagra a ...!
    Károly bácsi Frakkban van oda... (csakis értünk...)
    http://www.hir24.hu/bulvar/2013/11/07/egy-magyar-faluban-rejtozik-karoly-herceg/
    A másik cuki pofa (Habsburg-Lothringiai (VI.) Ferdinánd Zvonimir Maria Balthus Keith Michael Otto Antal Bahnam Leonhard.) szerénytelenebbül csinálja (Nomen est Omen):
    "A legitimista politikusok valamennyien
    arra az álláspontra helyezkedtek, hogy
    Károly király halálával a legtisztább legitimizmus
    szerint a magyar trón Károly elsőszülött fiát,
    Ottó trónörököst illeti meg."
    http://monarchista.blogspot.hu/2012/12/meg-nem-keso.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a saját nevét se tudja megjegyezni a szerencsétlen hibrid.

      Törlés
    2. Én is elrontottam a monogramját, pedig másoltam...:D

      Törlés
    3. "Károly herceg milyen közvetlen a helyiekkel. Állítólag szorgalmasan tanulja a magyar nyelvet, oda van az ételeinkért, és imád csárdást táncolni."

      Az ilyenek csak megerősítik Kerion elméletét...

      LivO, cuki vagy! :)
      És ez a "szerencsétlen hibrid" jelző telitalálat a fénykép alapján !!! :)))

      Törlés
    4. Mazsola, nem elmélet hogy kőművesék V. Károly néven akartak/akarnak valakit koronázni Magyarországon. Erre Károly herceg kiválóan alkalmas lenne nekik - annál is inkább mert odahaza már Vilmost favorizálják mint II. Erzsébet utódját. Sokkal alkalmasabb mint Habsburg György/ike/ - aki ugye még csak nem is Károly. Persze ehhez Károlynak odahaza le kell mondania, de semmi gond királyság-királyság.
      5 éve is van már annak hogy a Mária Országa néven futó felvidéki weblapon megjelent egy Kiss Manyi? nevű párizsi valakitől az írás amiben ez olvasható volt - mint az összes párizsi "grant-orient" látnok, jós, boszorka, sátánhívő ecetera jövendölése. A "látomásos tervben" még az úgymond "hungarista" 6alomátvétel is szerepelt - természetesen "táltos-fegyverekkel" végrehajtva. Ál-magyar Vona-Zazriveczéket, Szegedi Csanádékat is valójában a "nyilas vonal" beüzemeléséért nyomatták, futtatták fel Krisztinával, Gaudiékkal, Tóth-Toroczkaival, Budaházyval, a gárdákkal, a hvim-el, betyársereggel stb. Volt és még van is egy rahedli ilyen ál-magyar szervezet - ahová persze gyanútlan magyarokat is próbálnának, próbáltak volna beterelni. Csak hát eltelt 5 év és még mindig semmi. Most megpróbálják Vonáékat politikailag egy úgymond "magyar/kodó/ középre" vinni mivel a fidesz lejáratása már folyamatban. Tehát előbb fidesz-szövetségest faragnak a jobbikból majd a helyére léptetik. Ez a "terv egyik fő szála". Ezért is kellett a "magyar hajnal"-t létrehozni mint az új "szélsőjobbot". Ki van ez találva, de már nem igazán jön be semmi sem nekik. Hiába erőltetik a "hungarista forradalmat" - aminek persze a már jól ismert ál-magyar bagázs állna az élére - vagy hogy 6alomra juttassa, vagy hogy bedarálja mint fasisztoid alakulatot V. Károllyal vagy anélkül. Anno Hitler esetében is többféle szabadkőműves variáció volt - amelyekből aztán a vesztes forgatókönyvet valósították meg - mármint a németek és a csatlósaik szempontjából.

      Törlés
    5. Kerion, V. Károly monogramja remekül passzol a számjátékba.
      V - K -> 22 - 11
      A számok nem alszanak, az Index látszólag lényegtelen híreket tett főcímbe, mégpedig a 22 millióba (hiába) kerülő Csiga Elixír, meg hogy milyen jó "Battlefield 4"-el játszani... B - 4 -> 24 - 42
      A természet sem alszik (még), nézzük miért, 2013 április 2-án megindult a fonyódi löszfal, lezárták a 7-es utat. -> ápr 2 -> 42 Fonyód -7-es út -> F -7 -> 6 X 7 -> 42
      Ma, 11. hó 11-én ismét megindult a fonyódi löszfal, újra lezárták a 7-es utat, és íme a kör bezárult, 42 - 11

      Törlés
    6. Sang, nyomatva vannak itt a mesterszámok, a csillagkapu de még más is. Mert a V - K a 22 - 11-en kívül mint monogram utalhat még a Victóriára/Győzelemre illetve a Kígyótartóra is - bár nem hinném "Csarli" beavatott-kígyótartó lenne a gyakorlatban. Mivel nov9ember 11.-én vagyis 11:11-kor a NAP az ekliptikán - a Mérleg/elő/-Skorpióban haladtában - ippen belépett a Kígyótartó csillagkép "területére" is. Ahonnan aztán dec10ember 26.-án lép ki - pontosan akkor amikor az ISON úgymond Föld-közelbe ér. Nem semmi - pláne ha tudjuk hogy a Kígyótartó az egyik "beavató" csillagkép - meg hogy "amint fent - úgy lent"...

      Törlés
    7. Kerion, tovább tekintve Ötödik Károly nevének monogramja halmozottan előnyös helyzetű a számmisztikát tekintve,
      V - K -> 22 - 11 -> 33 de ha már ötödik és V is egyben, akkor 5x22 -> 110
      Pár hete vagy hónapja valamely "jeles" számmisztikás napon mutatta a tv az Egri Csillagok c filmet. Ebben a filmben többször, kihangsúlyozottan mutatták a kisded királyt (K-K-11-11), János Zsigmondot. Akkoriban gondoltam hogy felteszem ide, de túl elvont párhuzamnak találtam, és különben is tartottam attól hogy a feudális monarchia mániám megfekszi a tisztelt olvasótábor gyomrát. De látom hogy most a napokban milyen szépen felmerült a téma, na ehhez szólnék így utólag hogy én egy újabb kisded királyt simán el tudnék képzelni a trónon. Na vannak ötletek hogy ki lehetne az?!

      Törlés
    8. Sang, a fogadott unokám I. Olivér /nem Cromwell/ másfél éves kisded és máris királyi allűrjei vannak. Egyébként szerintem nem gyermek-király hanem bölcs-király/nő/ lesz Magyarországon - tehát egy idősebb egyenrangú "senki" pár. Az egyértelmű hogy a Szeretet-Királyság/ok/é a jövő. Már vagy 5 éve erről írok, beszélek, anno még potenciális királynők is ki lettek nevezve egyes országok élére. Ugyanis mindenütt királynők fognak uralkodni - mégpedig valódi magyar hercegnő-nagykövetekből megválasztottak. Persze mindig az "arany-asszonyokon" múlik hogy a belső rezgésükben megfelelnek-e majd. A Magyar Királyság feliratok a dobogókői sétány fáin már elég régóta ott vannak. Az emberek pedig "járkáló fák".

      Törlés
  27. Hm ... a kis Zvoni ... vajon hol tanult bölcsességet ??? .... 16 évesen ???
    Ott, ahol Orbán ??? ... Röhely, na. ...:)))

    Meg aztán a sok neve közül melyik a magyar ???
    Mert szerintem egyik sem.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pannonhalmán képzik a kis cuki (H.L.VI.F.Z.M.B.K.M.O.B.L.) pofát...
      http://monarchista.blogspot.hu/2012/03/lemondott-hivatalarol-schmitt-pal.html

      Törlés
    2. Ez egy évezredes minta SZN kolléga.
      Kölyökkirályt még képzik, mert uaralkodásra a koránál fogva még
      nem alkalmas, helyetteselvtársék (régensek) meg azt csinálnak, amit akarnak. ...:))))

      Aztán ha kölyökkirály eléri korban és képzésben az alkalmasságot,
      amit ugye a régensbácsik döntenek el, addigra már ki is mosták az agyacskáját ... és pontosan úgy működik, mint ahogy azt a régensbácsik szeretnék.

      Namost ha valamilyen véletlen folytán a programozás félresikeredik és
      kölyökkirály rájön a csalásra, akkor ugye általában valamilyen sajnálatos dolog éri .... mint pl. baleset, vagy hirtelen testi leépülés (mérgezés) ... stb.

      Hm .... mintha már a magyar történelemben is történt volna ilyesmi, nemde ???? ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  28. Táltos:
    http://www.youtube.com/watch?v=R1Un5_iR-gs
    Garabonciás:
    http://www.youtube.com/watch?v=kAY88bI1dqA

    VálaszTörlés
  29. Alakulnak itt a lelkiismeretek:

    "Hivatali visszaélés miatt tett feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellen Horváth András volt adóellenőr. Azt állítja, hogy az adóhatóság szemet huny a kiemelt adózók áfacsalásai felett. A kár becslése szerint ezermilliárdnál is nagyobb összeget jelent évente. Horváth az Indexnek beszélt a letelefonálásokról, a lebonthatatlan falakról, a hivatal öncenzúrájáról és a belső tisztogatásokról."

    "Az utóbbi években sokszor leállítottak a feletteseim, és volt olyan adónyomozás is, amiből kizártak, miután nagyon komoly visszaélésekre bukkantam."

    "Nagyon erős gazdasági érdekcsoportok irányítanak különböző adóhivatali felsővezetőket. Ezek az erők már lassan a politika felett is állnak."

    És itt a lényeg az ügyből:

    "Tudom, vannak fideszes oligarchák, de nem csak fideszesek vannak benne. A pártok háttéremberei ezen a szinten már jellemzően együttműködnek, és a saját érdekeiket védik, nem az országét. Ha a kormányt nem sikerül megnyerni ennek, akkor az egészet megette a fene."

    http://index.hu/gazdasag/2013/11/12/horvath_andras_nav/


    És gyorsan jött is a reakció:

    "A NAV feljelenti az igazat kimondó adóellenőrt.
    A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a jogszabályoknak megfelelően járt el az adózók ellenőrzésénél, az adóhatóság az ezzel ellentétes nyilatkozatok miatt feljelentést tesz Horváth András ellen - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn.

    A hétvégén lefolytatott vizsgálat megállapította, hogy az intézmény a jogszabályoknak megfelelően járt el az adózók ellenőrzésénél, mindenfajta részrehajlás, vagy indokolatlan előny biztosítása nélkül."

    Még egyszer:

    "A hétvégén lefolytatott vizsgálat megállapította, hogy az intézmény a jogszabályoknak megfelelően járt el..."

    És még egyszer:

    "A hétvégén lefolytatott vizsgálat megállapította, ... "

    Hm...

    Tényleg ennyire hülyének néznek mindenkit, hogy miután egy volt kollégájuk több éves munka után kitálalt, feljelentett, és kipakolt, akkor ennek ellenőrzésére elegendő egy HÉTVÉGE?? A hétvégén lefolytatott vizsgálat megállapította, hogy az intézmény a jogszabályoknak megfelelően járt el. Hát persze. Gondolom hétvégén összeültek a nagykutyák valami nyaralóban és megállapították, hogy mit kell most reagálni erre az esetre. Lófaszt volt itt vizsgálat, tökéletesen tudhatják, hogy mi folyik a saját berkeiken belül.

    De azért örömteli látni, hogy egyre többen hallgatnak inkább a lelkiismeretükre.

    (ha csak nem valami fake lesz az egész, azaz a jól bevált "probléma-reakció-megoldás" program lefuttatásával majd megint csak a köznép fog tovább szívni valami új adótörvény miatt)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mazsola, megjelenítés ez az egész. Már az is hogy a NAV-nak/VAN-nak - 6almaskodó "valakiság"-nak - írd és mond kereken 23 ezer alkalmazottja van. Legalábbis pontosan ennyiről, erről a számról hablatyolnak. A 23 ! pedig - a 23 pár kromoszóma után a DNS/tudás, meg persze a "végjáték". Volt is ilyen hollywoodoo hogy "23" ahol előre lehetett tudni hogy ki mikor "megy el". Persze hogy nem lehet "átvilágítani" ennyi embert 1 ! hétvége alatt - ahogy írták. Az sem véletlen hogy a "kipakoló" Horváth ! András ! HA/AH - 81/18 - 9/9 /angol gemátria/ kereken 1000 milliárd elcsalásáról beszélt a multik esetében. Már az is jelzés-értékű hogy horvát és nem magyar - tehát az idegenek "villognak"/jelenítgetnek egymás között, mennek egymás ellen a megjelenítésben. Más értelme nincs is ennek mivel a 6almi szervezet NAV köszöni szépen jól VAN - sőt még "dádáz" is a feljelentéssel.

      Törlés
    2. Alighanem megint csak igazad lesz Kerion...

      Úgy tűnik felkarolta az ügyet a a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) és az Átlátszó nevű "civil" szervezet. A VÉSZ elnöke, Éliás Ádám az Origónak azt mondta...

      Itt álljunk csak meg! Éliás Ádám? Hé nem ez a pofa volt, aki egyszer nagy médiavisszhanggal elbontott egy fél házat egy ki nem fizetett építkezésen? Meg mintha megjelent volna néhány devizahiteles kilakoltatásnál is (persze csak amikor jelen volt a média). Ránézésre is és a neve alapján is zsidó az emberünk, valószínűleg jó összeköttetésekkel, ha még nem nyírták ki.
      Vagy az is lehet, hogy ő is csak valamelyik páholy utasítására tevékenykedik legálisan? :)
      (költői)

      Törlés
    3. Mazsola, Éliás "kiválasztott" ugyanaz a kategória mint a többi szervezet/t/-"vezér". Még a spanyol szélmalom-harcos is különb volt náluk. A deviza-hitelesekért és a kilakoltatás ellen menők is csak kamu gőzlevezetők - minden komolyabb eredmény nélkül. Felülről, küldött emberekkel létrehozott ál-magyar, ál-ellen-menő kreált szervezetek. Hogy a tényleges ellenállás szelét kifogják, elbagatellizálják - a la greenpeace - amnesty. Meg hogy egyébként a kenyér nélküli beléptidíjas 6almi cirkuszt, az egzaltált légkört fenntartsák. A "harcos" Éliás egyébként sutyiban jó pénzért - erről sokat cikkeztek - több esetben hagyta magát rábeszélni hogy álljon el a házbontogatásoktól. Lefújta az akciókat, a kapott lóvét meg persze a csapata meg a többiek tudta nélkül zsebrevágta, de lebukott és állítólag feljelentették.

      Törlés
  30. Az "Oroszország hangja" is megjelenít aztán rendesen. Most éppen a KORONA-vírust ! találták meg egy teve szervezetében Szaud-Arábiában. Ez eddig csak embereknél volt kimutatható. Most emberről állatra terjedt át. Tehát egyesek szemében "állatsággá" lett a koronázó-királyság-prezentáció, jövendölés.
    Összesen 153-an ! fertőződtek meg az un. korona-vírustól a közel-keleten 1 ! év alatt és közülük éppen 64-en ! lettek betegek. Tehát a nem démon-kratikusok, vagyis a királyság korona-vírusával megfertőződöttek 153-an vannak. Míg a 153=9-es, önMAGukat a tengerből kihalászó "fertőzött" emberek közül 64-en lettek betegek/váltak Hórusszá.
    A 153 a bibliai halászat száma = 9-es ember/nov9ember - nem véletlen tehát a hír időzítése. 64=10=1 - Hórusz-szám/64 vármegye/MagyarOrszág/MadárOrszág - a MAG/us/ urak és úrnők országa. A "közel-kelet" - valójában Magyarország. Próbálják lejáratni az un. Krisztus-tudatot elérőket - nyilván félelemből.

    VálaszTörlés