2015. augusztus 26., szerda

Búvárkodás félelmeim bugyraiba

Néhány szót még engedjetek meg nekem bevándoroltatás témájában, mert ez még kikívánkozik - aztán remélem nem foglalkozom ezzel a médiahekkel a továbbiakban. Valamiért úgy érzem ismét csúnyán kezd alámerülni az emberiség, s ha ez a "pokoljárás" szükséges a továbblépéshez, ám legyen, csak mindezt egyénileg megélni nem lesz egyszerű. Nekem is jócskán alá kell merülnöm magamba, hogy mindezt megőrülés nélkül feldolgozzam, és megtaláljam a kiutat ebből a spirálból.



Hadd kezdjem egy vallomással: a médiával immár kellőképpen beszaratták azokat, akiket még be lehet. Köztük engem is. Ha ez egy próba volt, hát egyelőre elbuktam. Mikor lesz a pótvizsga? Ja, hogy már azon is túl vagyunk...? Kurva életbe...

És van itt az önsajnáltatásomon túl egy még mélyebb probléma.

Én korábban szentül hittem, hogy a két szervezett világháború után nem tudnak még egyszer olyan körülményeket teremteni "ők", amiben kontinensnyi ember esik egymás torkának. Nagyon naívan azt hittem, most már van annyit "felébredt", tudatos ember a golyóbison, hogy nem lehet újabb világégést kiprovokálni... de sajnos lehet tévedtem. A világhálón tapasztalható mentális feszültség elképesztő méreteket öltött, csak néhány helyen olvasgatok (hogy minek?), de hihetetlen a globális negatív energia tobzódás. "Szerencsétlen" bevándorlókat már vagy 2000-szeresen lemészárolták "európai" mentalitásúak a virtuális térben. Szinte mindenki ölni akar (nem tudom, ez valami felülírhatatlan, hím genetikai program lenne?), és ezt már verbálisan eléggé ki is nyílvánítják, miközben nem is veszik észre a csapdát... és még én se (a "nagy" ébresztő...), én is bedőltem a trükknek, engem is magával ragadott a média uszítása. 
Egyik oldaltól látjuk a sok ismeretlen hátterű és célú idedelegált betelepülőt, többségükben fiatal életerős férfiakat - akik jogosan kiválthatják az itteni lakosokban az ellenérzést és igen, a félelmet is az ismeretlentől. Akik ezeket a képsorokat (közleményeket!) látják, méltán érezhetik veszélyeztetve életüket, és már-már fegyvert ragadnának. ("A" csapat kilőve)
A másik oldalon meg ott van a mindezt vakon néző, vagy talán inkább szándékosan altató liberális média, akik minden bevándorlóval kapcsolatos cikket ugyanazzal (!) a másik irányból manipulatív, szegény anyukát és gyermekét ábrázoló fényképpel támasztják alá, megideologizálva hogy miért is nem kell tartanunk, sőt tárt karokkal kell fogadnunk őket, mert
a) ők is emberek (ez igaz)
b) tanultabbak nálunk (ez csúnya csúsztatás)
c) szükségük van a segítségre (ez csak egy kis részükre igaz, mert tudtommal Görögország, Macedónia, Szerbia jelenleg nem háborús övezet, így aki csak a létbiztonsága miatt menekül, annak ezek az országok is megfelelhetnek)
Szóval a másik tábor szerint kár aggódni, és mindenki aki mást mond rasszista, fasiszta, trappista, neonáci, és amúgy is gyűlöljük a gyűlölködőket  ("B" csapat is kész).

Aztán van itt egy másik réteg, amit talán érdemes lenne megvizsgálni, egyelőre még csak materiális szinten, és amiatt hogy miért is van beszarva ez a kis egó, aki mindezt pötyögi:
1. A menekülteket kihallgatva kiderült, hogy amerikai finanszírozással történik a bevándoroltatás Európába.
2. Ezzel párhuzamosan amerikai fegyverzetet telepítenek Európa több országába.
3. Ezzel párhuzamosan folyik a Transzatlanti Szabadkereskedelmi Megállapodás (TTIP) egyeztetése az USA és az EU között, sok sok furcsasággal és érdekháborúval.

Nem tudom érdemes-e ezt a három pontot összekötni? 
Érdemes-e tovább elemezni a helyzetet, vagy még nem egyértelmű, hogy mi felé haladunk? Vagy vegyük még hozzá a NATO - Oroszország meccset, és a kínai tőzsdeválságot? Meddig elemezzük még? Mindig lesz egy válság, egy krízis, egy háborús helyzet, egy katasztrófa valahol, valamikor, és ezek már úgy összefolynak egy nagy folyammá, hogy képtelenség és értelmetlen külön-külön kezelni őket. És ennek így kell lennie ezen a létszinten. Bármennyire is szeretnénk, az oroszlán nem tudja felülírni magában a létprogamját, örökbe fogadhatjuk, nevelhetjük szeretetben, szép környezetben, akkor is meg fog valamit/valakit harapni előbb vagy utóbb. Vagy ha szerencsénk van és mégsem, akkor még inkább sajnálatraméltó az ügy, hiszen az a szerencsétlen oroszlán nem élt teljes körű, neki szánt vadászó életet. Talán végig sejti, hogy itt nincs valami rendben, ennek nem így kellene lennie, de mivel a mindennapos húsadaggal elaltatják a további érdeklődését, előbb utóbb beleszarik a transzcendens gondolatokba, és valódi ragadozói élet nélkül megvénül végül kipurcan. 
És így vagyunk ezzel mi is emberek. Nekünk valamiért szükségünk van a perpatvarra, egymás basztatására, valamiért erre vagyunk predesztinálva (hogy már eredetileg is programozottan vagy valahol eltérítve, azt én már nem tudom eldönteni, de az biztos hogy jó mélyen van ez a kód elásva, kiemelhetetlenül). Vegyük például a gyerekeket: még életében nem láttak híradót, nem olvastak Drábik János elemzését a háttérhatalomról, nem voltak háborúban, mégis ennek ellenére kegyetlenek egymással. Alapból. Ilyenek vagyunk, így aztán eléggé értelmetlen a mi belsőnkben lévő kíméletlenséget kivetíteni másokra, levezetni külső okokra, mert ez nem igaz. Ahogy bent, úgy kint.

Egy szinttel feljebb lépve én azt látom, hogy ismert világunk összeroppanásáig nem sok van már hátra, és mindezzel kapcsolatban van egy olyan megérzésem, hogy erre a lebontásra szükség van. Számtalanszor felismertük és ismételtük (én magam is), hogy ez a világ ezért és azért szar. Hát most tessék, itt vagyunk a lebontás fázisánál, ahol úgy tűnik ez az általunk szarnak titulált világ el kezdett összeesni, lebomolni, de most már úgy istenigazából, minden felépített rétegét és szintjét tekintve  Nem csak lokális szintű események vannak, hanem lokális események összeadódása globális méretű kollapszussá - és ennek minden józan ész szerint örülni kellene végre, nem? Lehet itt mindenféle háttérhatalom nyakába varrni az események irányítását, ám mi van akkor, ha ők is csak eszközök, végrehajtói egy felsőbb szellemi szintű akaratnak, ami mostanra jelölte ki a lebontást, hogy a helyén valami új épülhessen fel? 

Milyen röhejesek vagyunk (tisztelet a kivételnek) ! Szidjuk itt a rendszert, miközben a rendszer eszközeit használjuk minderre. A háttérhatalom által feltalált internet felületén osszuk meg egymással "ébresztő" gondolatainkat. Hát nem nevetséges? Örökké panaszkodunk hogy nincs pénz semmire, meg hogy állandóan ki vagyunk fosztva, de azért jól esik letölteni ingyen bármelyik filmet, melyet százmillió dollárból raktak össze. Hát nem szánalmas? És nézd, hú mennyi sátáni szimbólumot használ ez meg az az énekes, de azért nem rossz, hogy némelyik olyat mond, ami által megvilágosodunk, vagy hogy bármekkora energiát is fektettek belé, nekünk elég két kattintás, és már hopp, lent is van a merevlemezen a komplett album. Félünk a meteorbecsapódástól, miközben meglehet hogy maga az élet is így jutott el a Földre - szép keretbe lenne foglalva, ha így is érne véget, nemde? 
Baromság. 
Bármit írok, baromságnak tűnik visszaolvasva. A korábbi nagy okosságok mind gyerekes hülyeségek ma a szememben.

Kicsit elkanyarodva: tegnap voltam Ákos koncerten, nagyon jó bulit csapott az "öreg". Minden fasza volt, amíg egyszer csak észrevettem egy drónt a fejünk felett repülni. Hűha, gondoltam, ez fasza! Akik olvasgatnak, tudják, hogy ezektől kiráz a hideg. A drónok iránt érzett aggodalmam abból a felismerésből fakad, hogy ezek a repülő kis szerkezetek tulajdonképpen bármit vihetnek magukkal, fegyvert, mérget, bombát, vírust, szaros pelenkát. Ahogy néztem  a koncerten ezt a röpködő izét, és közben hallgattam a zenét, egyre inkább átvette a félelem helyét a nyugalom. Az a bizonyos "leszarom" fajta. Ha bármit is terveznek ezzel az izével, akkor így jártam, nem tudok mit csinálni itt a tömeg közepén, nem fogok elfutni, szarok az egészre, jobban érdekel a koncert. És egycsapásra nem érdekelt a dolog onnantól. A következő percben meg mit látok az óriás kivetítőn? Egy hatalmas szemet (egyet!) ami egyre csak nő, majd összemegy, pulzál folyamatosan. A rohadt anyját - gondoltam - már Ákost is beszervezte az illuminati! Vagy mindig is része volt, mint a zeneiparban dolgozók mindegyike? Olvasóim tudják hogyan állok az egyszeművel... Így zsörtölődtem egy darabig, aztán - csakúgy mint a drón esetében - a zene dallamából és a mély értelmű szövegből érkező pozitív energiák vagy valami más hatására átfordult a dolog bennem, és azt gondoltam, leszarom. Ha így, az egyszeművel ébreszt Ákos, akkor így. S talán át kellene értékeljem az egy szem szimbólummal kapcsolatos álláspontomat. Mert minden nézőpont csak egy vektor, ugyanazt a valamit (bármit) meg lehet nézni számtalan másik nézőpontból is.

Ennek szellemében érdemes-e tovább nézelődni a Földön zajló materiális folyamatok háza táján? Melyek csupán lenyomatok, valaminek a leképeződései? Vagy célravezetőbb lenne megnézni hogy ezek a folyamatoknak milyen spirituális, belső okai lehetnek az emberi léten belül? Vagy még ez is marhaság, hiszen hogyan is tudnám én kielemezni az emberiséget, amikor még magamat sem ismerem? Noooormális vagy Margit?  

Többször írtam már, hogy szerintem a mi szintünkön nem átláthatóak az események, kár erőlködni vele. Ezért most úgy érzem nincs más hátra mint előre, nem tehetek mást: feladom, nem görcsölök tovább az elmémmel. És csak egy irányt ismerek amerre ez szívem szerint megtehető: átadom a stafétabotot. Elegem van az állandó energiaharcból, mely nem csak vitánál, de akkor is jelentkezik amikor egyetértően győzködjük vagy simogatjuk egymás elméjét saját vélt igazunkról.
Persze ahhoz hogy véget vessek a harcnak meg kellene szűnjek mint ember, hiszen például a munkám másból sem áll, mint kérésből, követelésből, és megfelelésből. És ugyanez vonatkozik a családi kapcsolataimra is, ami másból sem áll mint kérésből, követelésből, és megfelelésből. Csupa, csupa energiaharc. Ami lehet hogy valahonnan nézve jó dolog, de nekem piszokul elegem lett belőle.

Úgyhogy kész, elnémulok, nem harcolok.

Legyen meg a Te akaratod     

   
 

 

74 megjegyzés:

  1. A közzététel időpontja esküszöm nem szándékos!!

    VálaszTörlés
  2. szerintem Pál már úton van... no para!
    http://regimesek.blogspot.co.uk/2014/05/vizi-peter-es-vizi-pal.html?_sm_au_=iVVH4rrDnr7HMWVN

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://tudatosebredes.blogspot.co.uk/2011/12/palosok-nyomaban.html?_sm_au_=iVVVfnLN8pPjVTFs

      Törlés
  3. https://www.youtube.com/watch?v=tWKo_ajM8tE

    Sz.I.

    VálaszTörlés
  4. Na valami ilyesmire utaltam a minap.

    .... de ugye csak bevándoroltatás témában hallgatsz el...? ugye? ugye?
    Üdv,

    Niki

    VálaszTörlés
  5. https://www.youtube.com/watch?v=jF8Ev9EQNyc
    ;)
    ez jól kijött belőled :)
    Üdv:Shíva

    VálaszTörlés
  6. Üdvözlet Mazsolának és a régi klubtagoknak!
    Miközben teljes mértékben meg vagyok győződve a háttérhatalom sátánista szellemiségéről, az emberiséget rabszolgasorban tartó törekvéseiről és ennek érdekében tett akcióiról, mégis egy isteni terv körvonalazódik szemeim előtt. Tény, hogy elrontott világunk nem reformálható. Ennek egyszerű oka, hogy a hibás tudás által megteremtett, okszerűen hibás berendezkedés átalakításához a szükséges tudatváltozás csak radikális eseményekkel, a felépítmény lerombolásával kényszeríthető ki. A migrációs hullám, melyet kellően démonizáltak előttünk, talán pont ezt a radikális átalakulást fogja kikényszeríteni és ennek (talán erőszakos és véres) eredményeképpen fogjuk végül felismerni a másikban a hozzánk hasonló(an félrevezetett és egymással szembefordított) embert. Évezredek óta kondícionáltak bennünket agreszióra, öldöklő létküzdelemre, bőrszín és vallás szerinti ellenségeskedésre. Ennek meghaladásához, az agresszió teljes elengedéséhez a legtöbb emberszerű lény számára szükséges az erőszak egy utolsó, mindent elsöprő erejű kiáradása, mert szellemi úton talán soha nem jutna el addig. Ha megfigyeljük a média által közvetített, de a háttérből szított indulatokat, nem nehéz ebben is felismerni az indulati felkészítést a végső jelenetre, melyben az emberiségnek lehetősége lesz az egység tudatáig eljutni, ezáltal felsőbb osztályba lépni. Tehát az isteni terv célja a teremtett világ egységének tudatát felébreszteni az idáig szisztematikus módon megosztott emberiségben, meghaladni az agressziót, hogy az elfogadás léphessen helyébe, miközben a kórokozók kezelhetetlen tömegétől is megszabadulunk. Ez a cél természetesen nem a felforgatóknak tulajdonítható, esetleg nem is veszik észre, hogy most egy náluk hatalmasabb szándéknak váltak eszközévé. Értelmezésem szerint ennek az isteni tervnek válik eszközévé mindaz amit rossz szándékkal ellenünk fundáltak ki. Kemény idők jönnek, de csak a láncainkat veszíthetjük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt sem árt megértenünk, hogy a most inváziós szerepbe kényszerült nemzetek gyermekeinek történelmi elszámolási igényei is vannak a fehér civilizációval szemben. A karma nem csak egyéni szinten, hanem nemzetek és nemzetcsoportok szintjén is működik. Hogy ebből a magyarságnak mi fog jutni és miért, nem tudnám megmondani.

      Törlés
  7. Elég közelről érint a téma, volt szerencsém közelebbről megismernem jó sok embert, akik abból a csoportból származnak, amire jobb híján a „bevándorló” szót használjuk. És megint meg kell állapítanom, a dolgoknak kettős természete van: van a közvetlen tapasztalatból fakadó és a közvetettből, és bár a kettő sokszor ellentmondani látszik egymásnak, mégis egyidejűleg igaz. Megismerkedtem az elmúlt évben kb. 40 szírrel. A feléről azt sem mondanám meg, nem európai. Nem voltak sem agresszívek, sem buták, sem félelmetesek, lett is pár haverom közülük. A közel-keleti nőkben van egy jó adag keménység, de alapvetően baromi kedvesek mind. (Mondjuk a kendőiktől a falnak megyek, de ez azért van, mert utálok mindent, ami külsőleg akar valamit megtámogatni, így vagyok a gyászruhával is, a nyakkendővel, apácaköntössel, minden ilyen jelmezzel. :D) Idén még tovább sodródtam térben, és itt személyesen megismerkedtem burmaival, kongóival, szomáliaival, eritreaival, kazahhal, thai-jal, iránival, libanonival, irakival, szudánival, de finnel, koreaival és orosszal is. Van, aki nem szimpi, de félelmet egyik ember sem kelt bennem. A másik: ezeknek gőzük sincs arról, hogy valami nagy folyamat részei, vagy ha tudják is, leszarják. Egyéni sorsokat élnek meg, a maguk kis békaperspektívájával néznek ide-oda, sokszor azt sem tudják, mi történik velük, ha megkérdezem, miért jött, hogyan, mind elkezd mesélni rém kacskaringós családi sztorikat, nyoma sincs itt az egyén szintjén semmi szervezettségnek, sodródnak szerencsétlenek összevissza. De közben, ha az ember messziről, közvetett módon nézi az eseményeket, akkor az annyira durva, hogy nekem is apokaliptikus hangulatom lett a fotók, történések és a számok láttán.
    Ez valahol olyan, mint a felső tízezer, a gazdag, befolyásos és híres emberek köre: tisztában van vele az ember, hogy működnek a dolgok ezekben a körökben, mégis, akiket én a munkám révén személyesen megismertem közülük, alapvetően mind esendő, sokszor millió pszichés sebből vérző, elég nyomorult alakok. Nem tudnék tőlük félni, és baromi nehéz elhinni beszélgetve velük, hogy valami hatalmas háttérhatalom tagjai, akik minket ki akarnak nyírni. De közben nyilván azok, akár tudtukon kívül... Olyan ez, mint a hatalmas lego-város, a kis kockák önmagukban annyira semmitmondóak, csak egy kis négyzet, semmi több. Mégis azáltal, hogy egymáshoz kapcsolódnak, félelmetes dolgok épülnek belőlük.

    Summa summarum, félni azért talán nem kell, inkább közel kell menni a dologhoz, mert a félelem általában időben és térben távolra mutat. Nekem bizonyos szempontból talán mázlim van, hogy nagyon közel kerültem ahhoz, amitől, ha messzebb lenne, vszínűleg megijednék. Amikor fél az ember, amitől fél, ha máshogy nem megy, gondolatban közel kell hoznia magához. Mi a legszörnyűbb, ami történhet? És arra én mit tudnék lépni? Ez sokszor segít, nekem legalábbis szinte mindig. :)

    (Sokan vizionálnak közelgő háborút, valahogy baromi nehezen tudom most elképzelni bármelyik osztálytársamról vagy annak családjáról, hogy fegyvert ragadna és lelőné a magasszőkekékszemű tanárnőnket vagy annak barátnőit, de azért ez nem a csőcselék, mert van nyilván olyan is, de én azokat nem ismerem, azok nem járnak iskolába, azok már ismét a közvetett tapasztalati modellek. tudod, a mindenki ismer valakit, akinek az unokahúga ismer egy fazont, aki macskákból készít posztert stb stb :D És persze bármi megtörténhet, és nem vagyok vátesz, de az szinte 100% biztos, az európai civilizációnak pár év és annyi, de szerintem ehhez egyáltalán nem kell háború. Hogy mi lesz helyette, az viszont csak sokkal több idő után lesz majd világosan látható. )

    VálaszTörlés
  8. Közben beszélgettünk itt a dologról magunkban, szóval igazából azt akartam kinyögni, hogy úgy tudja az ember megőrizni a lelki békéjét zűrös helyzetek közepette is, ha csak mindig a következő lépésre koncentrál, és csak azon problémázik, ami éppen elé kerül. Mint mikor lakásfelújítás van, ma megcsinálom az előszobafalat. Másnap: ma össze kell szerelni a polcot, harmadnap: ma lefestem az étkezőt stb stb. Mert ott a polcnál, az előszobafalnál, a festékesbödönnél tök más a gyerek fekvése, mint az Egész Lakásfelújításnál, ami egyben iszonyatos, átláthatatlan, tele van megoldatlan problémákkal, tiszta stressz.
    Mellesleg azt is megállapítottuk itt magunkban, hogy olyan lego-kocka, aki átlátná az egész legokból álló épületet, magában az épületben nincs. Egy se. Ergo, aki a folyamatokat átlátja, netán „irányítja”, csakis azon kívül lehet. Ezt akartam valahogy elmondani a közvetett és közvetlen párhuzammal.
    Na eldugultam, igazából megnyugtatásnak szántam a soraimat, de – ahogy Mazsola is írja – amint leírod, baromságnak tűnik az egész, jobb visszatérni a hétköznapok tyúkszaros ügyeihez, lépésről-lépésre haladni percről-percre, és csak azt nézni, amit az élet közvetlenül elém sodor, mert azzal legalább tudok is kezdeni valamit. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom miről beszélsz - építőiparban dolgozom... :)

      Munkám során van amikor olyan projekttervet kell kidolgoznunk, melynek csak a követelmény-rendszer leírása vagy 30 oldal. Ami azt jelenti, hogy ebből a 30 oldalból akár egyetlen sorban (!) leírtaknak való megfelelés is van hogy 2 napos munkát igényel. Egy ilyen 30 oldalas feladatjegyzéket végigolvasva az ember először ebben látja magát a sátánt, vagy a tökéletes Impossible Mission-t.
      És TÉNYLEG nem látja a végét...

      "ÚRISTEN! Hogy a francba fogom ezt megcsinálni?!"

      Aztán nekikezd valamelyik részének. Az elején még van választás, és ez egy jó érzés, hiszen bármelyik feladatrésznek neki lehet kezdeni. És tényleg csak úgy lehet előre haladni, ha CSAK az előttem lévő részegységre koncentrálok, kizárom a többit. És ahogy merül bele az ember egyre jobban belejön, ráérez a témára, még a végén akár élvezi is a szellemi alkotó munkát, mert leköti magát valamivel és addig sem gondolkodik a világ "bajain". Aztán persze a végén, az összeállításkor már nagy a káosz, nem kis meló összehangolni a különböző fejezeteket, de legvégén mindig kialakul valami elfogadható. Persze nincs olyan amit ne lehetne még finomítani, azt szoktuk mondani a szakmában, hogy:

      "BEFEJEZNI semmit sem lehet igazán, csak ABBAHAGYNI".

      Egy ház építése is tulajdonképpen örökké tart, egészen a lebontásig...

      Törlés
  9. Háború nem vár6ó Európában, káosz viszont annál inkább. Mivel lejáratódott/lejáratódik rövid időn belül minden igazodási pont megszűnik. Szinte mindenről és mindenkiről kiderül/t/ hogy nem az aminek látszik, aminek mutatja magát. Mivel pedig mindez tudatosodik is az emberek számára széles tömegek maradnak minden fajta "materiális iránytű" nélkül.
    Ekkor - a legteljesebb káosz idején - jelenik meg, lép7 a színre Európa szívében új "igazodási pontként" 1 nő és 1 férfi. Aminek a hatására aztán már mindenki számára láthatóvá és egyértelművé is válik az emberek tényleges Szét/h/-választódása. Mert lesznek akik a régi-új - JK/MM által fémjelzett - "módit" követik az életvitelükben és lesznek akik meg nem. Az előbbiek azok akik a magasabb aranykori 5 D-s szintre kerül/het/nek. Az utóbbiak pedig azok akik közül meg az un. "kiválasztottak" a 4 D-be "elragadtat6nak".
    Az erő-/energia-viszonyok tehát kiegyenlítődnek. Ez pedig azt jelenti hogy a végidő legvégén már az un. "jó" kerül túlsúlyba, az un. "gonosz" pedig marginalizálódik. Ez utóbbi ezért is kénytelen távozni az /meg/új/uló/ precesszió/körforgás kezdetére.

    VálaszTörlés
  10. Írtam már egyet, de elszállt.:) Most akkor egy kicsit másról írok.

    Épp azt olvasom, hogy az önsajnálat BŰN. Minden bizonnyal könnyen a csapdájába lehet esni, de szerintem szükséges és át nem ugorható MEGÁLLÓ. Ha az ember ilyenkor képes magát kiüríteni, akkor megtörténhet a helycsere, és a drágaság hátra fog lépni. Szolgálni fogja az embert és nem irányítani.

    Ha úgy érzed, hogy el kell némulnod, akkor tedd azt! Kapcsold ki Magad egy időre az őrületböl. ( No hírportálok, no facebook stb. - nem maradsz le semmiről:)) Ha kedved van, akkor nézz be a meseszobába, de semmi több. Itt talán egyikünknek sincs elvárása Veled szemben. Zé biztosan besegít, habár egy kissé Ő is gyanús nekem.:)

    Lujza


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Energiatermelő körök:
      1. önsajnálat-sajnálat
      2. fontosság-elismerés
      3. szabadság-boldogság

      Az 1-2 műkaja, "lénytáplálék" a "kis elmebetegnek".

      "A boldogság az energia intenzitásának érzése. A gyűjtőpont mozgása (a szabadság) új legelők felkutatásával energiát (boldogságot) termel. A megnövekedett energia (boldogság) pedig nagyobb arányú gyűjtőpont-mozgást (szabadságot) tesz lehetővé. Ez – ellentétben a fontosság–elismerés és sajnálat–önsajnálat körrel – szabad, „valódi” energiát termel"

      Vigyázzatok, mit kivántok.
      *****
      Olvasok és figyelek.
      A félelem iránytű. Ha legyőzöd, energiát ad. Útközben sok minden elpusztul, amiben addig hittél-dolgoztál-épitettél.

      Törlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. Jó a poszt címe : Nem a félelem generálása miatt, hanem mivel
    vannak itt kertészkedők is ; Támogatva őket, jeleznék egy a té -

    110-ES HSZ
    http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=427&c_start=100#c11641

    mában ( főként az egészséges táplálkozás okán ) összeszedett
    videó csokrot - Biztos van amelyiket láttátok, és amelyiket nem .

    VálaszTörlés
  13. Ha Merkelnek kellenek a szíriaiak, miért nem megy értük repülővel?...minek kell Európán át pörgetni ezt a hordát...eszement nem ez az egész megoldás!!...szégyen és gyalázatos!

    GA

    VálaszTörlés
  14. Igazodva a fentiekhez tegnap kaptam egy jó kis figyelmeztetést: koccantam az autóval.
    Az utóbbi 3 hónapban immár másodjára.
    Szerencsére nem történt tragédia, inkább csak nagyon kellemetlen az eset. Mind a két esetben nekidurrantam az előttem lefékezőbe. Figyelmetlenség? Lassú reakcióidő? Egy fenét; üzenet. Az utóbbi időben eléggé felpörögtem már megint, folyamatosan gyötörtem az elmémet sok baromsággal, és a fokozódó feszültségben egyre jobban kezdett idegesíteni MINDENKI aki szarakodott előttem és hátráltatott, hogy eljussak A-ból B-be, legyen az akár valamelyik gyerek, a nejem, vagy épp egy nyugdíjas sofőr. Én az átlagnál általában gyorsabban lereagálom az eseményeket, ha van egy lyuk a kocsisorban, rögtön bevágok, ha ki lehet lőni valahonnan, rögtön kihasználom, stb.. Ismert környezetben eléggé hajtom az autót, hogy HALADJUNK már. Idegesít a forgalom (ami egyre csak rosszabb és rosszabb lesz, pláne ebben a melegben), idegesít ha valaki szarakodik, ha 42-vel megy a nagykörúton, ahol még mindig 60-ra van beállítva a jelzőlámpák zöldhulláma, és idegesít ha valaki tanácstalan, mert épp tájékozódik, pedig a szerencsétlen lehet épp először van ebben a városban. És állandóan káromkodok a kocsiban, rettenetesen türelmetlen vagyok amikor vezetek...

    És ennek a tarthatatlan lelkiállapotnak valahogy véget kell vetni, ha magamtól nem megy, hát majd "segítenek".

    Észrevettétek már, hogy amikor NAGYON sietnél valahová, akkor rendszeresen befékez valami, eléd áll, stb. akadályoz, HÁTRÁLTAT? Többször éreztem már ilyenkor, hogy ezek nem véletlenek, szándékosan LASSÍTANAK, hogy nyugi, nem azon az 5 percen fog múlni, ne siess, mert még komolyabb bajod lehet.

    Tegnap épp egy közúti rendészetnél dolgozó embernek mentem neki, épp amiatt, mert én (a gyorsreagálású!) láttam a "lyukat" és indultam volna, ő is elindult, aztán mégis megállt mert stoptábla volt, én meg azt hittem (!) ő is indul mert most lehet menni (!), és csak oldalra figyeltem hogy beférünk-e még a kialakult üres helyre... - de nem, ő megállt, én meg bele.
    Nagyon kínos volt.
    Ott álltunk egy kibaszott nagy forgalmú kereszteződésben, mellettünk száguldó és dudáló őrület, ő már rohant volna tovább több száz kilométeres út előtt állt, én meg vittem haza a gyerekeket. Megegyeztünk, hogy nincs nagy kár az ő autójában, egy "helyszíni" 5000-ért elenged. Persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem volt nálam csak 1500. Na, felhívtam apámat, aki ott lakott nem messze, hogy jöjjön már le, hozzon pénzt. Le is totyogott az öreg (egy évezrednek éreztük, már tiszta ideg volt mind a kettőnk, én és a faszi is, hogy hol van már?? ő is már felhívott egy rakás ismerősét, hogy itt kell dekkoljon, nem tud mit csinálni, de nem, nem kell gyertek, megoldja stb. ) erre kiderült, hogy nem volt az öregemnél csak 3000. Iszonyat kínok között vittem oda a komának a 4500 Ft-ot, mondom neki ne haragudjon már, de ennyit tudtunk összeszedni, nincs egy fillérünk sem több - és ez igaz is volt abban a helyzetben.
    Erre mi történik?
    Azt mondja a jóember, hogy "Figyeljél oda sokkal jobban vezetéskor! Most még haragszom, de majd elmúlik. Hagyjad, költsd el boldogságra, vagy a gyerekekre!". Aztán elhajtott. Nem vitte el az utolsó ezreseinket.

    Ma bicajjal jöttem dolgozni.

    Hát így működik a Gond-Viselés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kaló "tanár" úr szerint:
      "....Az életveszélyes balesetek leginkább arról szólnak, hogy az egyén térjen már észre, alakítsa át az életét, s tekintse egy újjászületésnek azt, hogy élve megúszta a balesetet. A kisebb kaliberű balesetek, melyek nem általánosan az életet veszélyeztetik, vagy még ha életveszélyes balesetek is voltak, de könnyebb sérülés lett a következményük, azt szimbolizálják ill. arra hívják fel a figyelmet, amit a sérült testtáj analógiája hordoz.

      Közlekedési balesetek (Mars = akarat, vágy, határozottság; Uránusz = kötetlenség, korlátlanság, a szabályok felrúgása, önállóságra törekvés; Neptunusz = bizonytalanság, káosz, dekoncentráltság, elrugaszkodás a valóságtól; Plútó = átalakulás, átváltozás, halál; Szaturnusz = szorongás, félelem, gát, korlátozás, akadály)

      A közlekedési balesetek megértésénél el kell gondolkoznunk azon, hogy hogyan történt az esemény. Minden közlekedésnél, valahonnan el akarunk jutni valahová. Ennek következtében feltehetjük az első kérdést: Honnan hová akarunk eljutni? Jó-e számunkra a kiszemelt célállomás? Van-e a fejlődésünk szempontjából fontos szerepe ha eljutunk oda, amit kiszemeltünk magunknak? Ezeknek a kérdéseknek nagyon fontos másodlagos jelentőségük van abból a szempontból, hogy lelki értelemben mi van a háttérben. Ha elképzeljük, hogy el akarunk jutni A-ból B-be, akkor egy nyilat húzunk, mellyel az irányt jelöljük. Ezt szimbolizálja a Mars bolygó jelzése, de az újonnan felfedezett bolygók közül az Uránuszé is. A Mars azt jelképezi, hogy él bennünk a vágy, hogy eljussunk valahonnan valahová, s hogy beteljesítsünk valamit. Egyszerűbben fogalmazva: valamit nagyon el akarunk érni, és itt a hangsúly az akarunk szón van. Az Uránusz esetében ez másképp hangzik. Gyakran nem valami felé akarunk menni, hanem valamitől el. Ez felfogható fejvesztett menekülésnek, lázadásnak, körültekintés nélküli szabadság és függetlenség keresésnek, s ebben a helyzetben az egyén nem mérlegel, hanem csak megy.
      A közlekedési baleset esetében, valami történik, ami miatt az elkezdett mozgás nem fejeződik be. Ez sokféleképpen megjelenhet. Ha gyalog megyünk, eleshetünk, eltörhetjük a lábunkat, beleeshetünk egy gödörbe, lezuhanhatunk valahová, vagy éppen a magasból zuhan ránk valami, elüthet egy autó, fejetlenül rohanunk és nekimegyünk egy oszlopnak, és még sorolhatnánk. Ha járművel közlekedünk, akkor kétféle lehetőségünk van, vagy másokra bízzuk rá az életünket, vagy magunk vezetjük a járművet. Mindennek nagyon fontos szimbolikus jelentősége van, vizsgáljuk meg őket közelebbről!....."

      http://asztrologia.noxnet.hu/2015/05/07/balesetek/

      nekem meg a szervóm x@r@xik, nehezebb az iránytartás :)
      + az egész verdáról lesír a Nap-Hold távolság többszöri megtétele :DDD

      de bízok a nagy rendezőben :) :
      http://m.cdn.blog.hu/ph/philmexpo/image/truman-show.png

      üdv
      O.z.one

      Törlés
    2. Nem ismerem az aktuális bolygóállásokat, de hogy figyelmeztető jellegű volt ez, az tuti.

      A Truman-show-ból is az derül ki, hogy nem csak a rendező irányítja a teremtményét, hanem a teremtmény is befolyásolja, adott esetben döntésekre kényszerítheti a rendezőt, ilyenformán szimbiózisban vannak. Így nem kell csodálkozni ha a mi életünk is tele van olyan eseményekkel melyeknél jogosan külső beavatkozást sejtünk, és olyanokkal is, melyeket mi kértünk és kaptunk, "bevonzottunk", megteremtettünk.

      (baromság)

      Törlés
    3. Milyen kedves ez a M&Friends Club blogcím! :o)

      Mazsi, Szegeden NEM lehet autóval közlekedni kefeevés nélkül! Nemcsak az utak állapota, a lehetetlen szabályok, hanem az önző, idegbeteg sofőrök miatt sem.
      Bicajjal vagy gyalog érdemes járni, akkor gyorsabban haladsz.

      Szép kis történet volt ez, tükrözi a magyar középosztály helyzetét....

      Törlés
    4. Jóbarátok Hungary Club :)

      Néhány hónappal ezelőtt összeszedtem 7 pontban közlekedés-javító javaslatokat, különböző életveszélyes csomópontok, kereszteződések jelenleg rendkívül szar helyzetét elemezve és a megoldási javaslatokat is megadva, hogy szerintem hogyan lehetne életszerűbbé és jobbá tenni ezeket a helyeket. (valamiért olyan naív vagyok olykor...)

      Elküldtem két címre ahol sejtettem hogy ezzel foglalkoznak. Teltek a napok, hetek, végül egyik hivatal visszaválaszolt, hogy nem hozzájuk tartozik az ügy, de átküldték az illetékesnek.

      Az illetékes szerv néhány újabb hét elteltével válaszolt is, 7-ből 6 esetre, egyikre azt írta nem hozzájuk tartozik az a kereszteződés... Istenem...
      A válaszok persze nem voltak teljesen konkrétak és odavágóak, és tulajdonképpen szerintük minden jó úgy ahogy van, egyetlen egy javaslatomra írták, hogy ennek megoldására javaslatot tesznek az adott (másik!) hivatalnál.

      Hát ezért tart itt ez az ország. A hivatalok túlburjánzanak, a szabályokat íróasztalok mögött hozzák (tán még jogsijuk sincs némelyik döntéshozónak..) és minden épkézláb ötletet elgáncsolnak valahol.
      Szándékosan van így, ebben biztos vagyok, hogy minden lehető módon nehezebbé tegyék a magyarság létfeltételeit, hogy elhagyják ezt a hazát.


      (baromság)

      Törlés
  15. Én is így gondoltam elsőre, hogy már régebben elhunytak ezek a szerencsétlenek / több mint 70-en/ Bal-Rad oldal - kommentáruk:

    " Egy aprócska-gondolatébresztő-tény! Megállapították, hogy a “szállítmányban” több, MÁR JAVÁBAN BOMLÓ HOLTTEST is volt. Amelyek minden bizonyosság szerint-ELSŐ LÁTÁSRA MEGÁLLAPÍTHATÓAN-régebbiek voltak, mint más holttestek!
    Joggal vetődhet fel a kérdés, hogy-már amennyiben igazak ezek a hírek-NEM E PROVOKÁCIÓS SZÁNDÉK MIATT KERÜLT ODA AZ A TEHERAUTÓ! (Ha esetleg igen, kit és miért akarnak provokálni?)
    Elgondolkodtató továbbá, hogy ÉLETVESZÉLYBEN LÉVŐ, FIATAL, ERŐTELJES FIATAL FÉRFIAK, HOGY-HOGY NEM TUDTÁK-MÉG HA KITARTÓ MUNKÁVAL IS-SZÉTVERNI ÉLETÜK VÉDELMÉBEN A SZEGECSELT HŰTŐBÓDÉT?
    Lehet, hogy MÁR NEM IS ÉLTEK amikor a teherautó rakterébe kerültek? Ez pedig-ha beigazolódik-újabb kérdéseket vet majd fel!"

    GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, már megint egy ügy, amin lehet csámcsogni, ami fokozza az őrületet, és erősíti a probléma megoldására való vágyakozást. Amit majd meg is kapunk, csak nem biztos hogy sok köszönet lesz benne.

      Másrészt, ez már megint egy szándékosan kreált probléma, amit majd rá lehet kenni a magyarokra - még akkor is ha bizonyos hogy szlovák autóval, román sofőrrel, de magyar rendszámmal rendelkezett ez az autó.

      71 ember nem száll be önként egy ekkora kisteherautóba, ennyire azért még a bevándorlók sem hülyék. Nem, ezeket berakodták, valahol.. korábban..., aztán jó időzítéssel otthagyták egy helyen, ahol biztos hogy szemet szúr valakinek.

      De minek is gyötörjük ezen az elménket, hiszen ez is csak része az előadásnak, fogadjuk el úgy, mint a tragikus mélypontja a darabnak, ahol mindenki most nagyon együtt érez és szomorú, hogy ide jutott ez a probléma. Kivéve azok a mentálisan őrjöngő tömegek, akik ebben a tragédiában valamiféle "na ugye, kellett nektek idejönni" elégtételt éreznek.

      Sajnálatos, szánalmas, már megint kiviláglik a rendezői munka, már megint "belóg a mikrofon".

      Törlés
    2. Mazsi bosszantó és tehetetlenségi érzés fog el,... én is itt puffogok, mert mindenhol, ahol csak meg fordultam ma is agresszív , ideges emberekkel találkoztam ill. én is úgy válaszoltam vissza nekik, aztán meg büntudatom volt!....Relaxálni kell, észnél kell lennünk, mert nem hozunk jó döntéseket másképp...én már ezzel a fülemen hallgatom a híreket! ..kész skizó
      https://www.youtube.com/watch?v=s7Rw_SFsUrw :))))))))))
      és tényleg, hogy a kerítésen túlról kell látni a történéseket, -JELEN LENNI-, másként zakkanás van!

      https://www.youtube.com/watch?v=s7Rw_SFsUrw

      Maradj megzavarhatatlan Mooji-tól
      https://www.youtube.com/watch?v=Je0zxujpc8s

      Élj úgy, mintha nem léteznél:
      https://www.youtube.com/watch?v=NUAyjRKSCWE

      GA

      Törlés
    3. Nem tudom hol tart már Földanyó frekvenciája, de simán elhiszem hogy a rezgésszint emelkedése miatt (is) vagyunk ilyen felfokozottak, hiszen nem különíthetjük el magunkat tőle.

      "Krisztus ellenségeit a föld kizárja"

      Az én olvasatomban:
      "Krisztus": a közvetítő, Isten közvetlen szava
      "ellenség": az életellenesek, a rombolók, a nem idevalók
      "a föld": a Föld
      "kizárja": nem bírják elviselni a kvantumfizikai változást

      Ez az időszak most egy kőkemény edzés, valamiféle utolsó nagy teszt, hogy lássuk ki mit bír, és ezáltal hová sorolható "teremtés-ügyileg".

      Baromság. :)
      (ezután mindig odaírom)

      Törlés
    4. "A zarándoklat vagy zarándokút hagyományos út egy parancsolat teljesítésére, vagy egy bizonyos, vallási jelentőségű zarándokhely felkeresése érdekében. Egy zarándoklat során ugyanakkor természetesen nemcsak az úti célra történő megérkezésen, hanem magán a testet és lelket egyaránt erősítő utazáson is komoly hangsúly lehet. A zarándoklat sajátos, aktív meditációs gyakorlat. [1]
      Szimbolikus értelemben a zarándokút mind beavatás, mind pedig az engedelmesség kifejezése. Nagy morális jelentőségű, és visszavezethető arra a régi hitre, hogy a természetfeletti erők bizonyos helyeken kimondottan kifejtik erejüket."
      https://hu.wikipedia.org/wiki/Zar%C3%A1ndoklat

      „ Legfontosabb Mária-kegyhelyeink
      - Máriapócs; Hazánk legjelentősebb görögkatolikus búcsújáró helye. A Nyírségben van.
      - Feldebrő; Itt, a Tarna völgyében, húsz kilóméterre Egertől állAba Sámuel nagy királyunk nemzetségének központi szentélye, temetkező helye és fő monostora, a feldebrői Szent Márton templom, mely a maga nemében egész Európában egyedülálló. Itt nyugodott hajdan az 1044-ben meggyilkolt, szent hírében álló Aba Sámuel király. Sem Európában, sem a keleti kereszténység területén nem található olyan öthajós altemplom, mint az itteni.........
      - Budapest-Máriaremete; A mai Budapest II. kerületében, a hajdani Pesthidegkút területén van. Itt a Mária-tisztelet nem középkori eredetű. A budapestiek kedves és gyakran látogatott búcsújáró helye.
      - Esztergom; A Vári Boldogasszony búcsújáró helye. Már a késő középkor óta Mária-tisztelet színhelye. Bakócz Tamás érsek Mária tiszteletére emeltette a jelenlegi monumentális, klasszicista stílusban épített esztergomi Bazilikában lévő ún. Bakócz kápolnát, ahol ma a máriapócsi kegykép másolata reprezentálja Égi Édesanyánk jelenlétét.
      - Márianosztra; Márianosztrát Nagy Lajos királyunk 1352-ben alapította a magyar beavató pálos rend szerzeteseivel karöltve. Ma Pest megyéhez tartozik, a Börzsöny-hegység egyik kies völgyében fekszik. Fő búcsúnapja Jézus Öt Szent Sebe tiszteletére július 5-6-án van.
      Itt kiáltott fel Hunyadi János segítő társa a török elleni hadjáratok során, Kapisztrán Szent János, hogy „ha valaki élő szentekkel akar találkozni, jöjjön el Márianosztrára”, a pálos szerzetesekhez ............

      http://liliom.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1176299

      Aki nem hiszi járjon utána!

      Törlés
  16. Nógrádi szerint, mivel Szíriában már a foglalóknak hozzáférési lehetőségük van adatokhoz, bárkinek ki tudnak állítani szükséges okmányokat a ki/bevándorláshoz /pl. útlevél/, ha ez a ( német stb.) kérés, hogy csak legyenek szírek a migránsok, akkor azok lesznek rövidesen mindannyian, bárhol is éltek eddig...hatalmas üzlet ismét!!

    http://hidfo.ru/2015/08/nogradi-eljott-a-radikalis-nemzeti-valaszok-ideje/

    Amára

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Habár számomra ennek a zsidó bomlasztó ügynöknek a látványa nem éppen kellemes, de az tény hogy még azoktól is tanulhatunk valamit, akik uszítanak, sürgetnek, pánikot keltenek, és úgy általában azon dolgoznak hogy ne érezzük túl jól magunkat - noha a tőlük való tanulás nem feltétlenül abból ered amit elmondani szándékoznak nekünk, hanem az elmondottak által saját magunkon észrevett reakciókból.

      (baromság)

      Törlés
    2. Nanááá, de szerintem ő /ők is bé van/vannak szoárva! :))))

      Törlés
    3. A nem goj/a hozta/ "valaki kiválasztott" azt mondja a goj/a hozta/ "senki nem kiválasztott"-nak hogy: most már aztán tényleg elő kell venni azt a nemzeti radikális akármit is. Erre a Mag-Amon "észrevett" reakció az hogy: természetesen semmi nemzeti radikális akármit nem kell elővenni. A gyűlölködő ősellenség éppen azt szeretné, hogy a magyar is kilépjen a zsidó küzdőtérre. Oda ahol a káinista talmudisták írják a CBJ-szerinti színpadi forgatókönyvet és diktálják a tempót a magyartól aztán végképp idegen démoni keret-szabályok szerint.
      Egyék meg csak maguk amit kifőztek nyugaton - a nyugatiakat is beetetvén - az elmúlt 500 évben/főnix-időben. A népirtó-kifosztó gyarmatosításokat, a rabszolga-kereskedelmet és -tartást, az ezen aljasságok általi anyagi meggazdagodást.
      Próbálnák az idevezényelt migránst itt tartani Magyarországon hogy a magyarnak ugraszthassák, de annak nem a mesterséges magyar éhbér kell hanem a nyugati gempa - és tovább halad. Meg hát a fagyi egyébként is csak odamegy ahol visszanyal6.
      Az élők városa - Théba/Luxor - a Nílus/Nyilas folyásirány-szerinti JOBB-oldali keleti partján van, míg a BAL-oldali nyugati parton meg a már halottak városa. Az élők és holtak között pedig maga a Nílus/Nyilas kanyarog - mint a "sEnki földje". Azon skorpió-lényegű elpusztíthatatlan nyilas/kentaur emberek "földje" akik 1-ben élők is és holtak is. Akik képesek nem csak az életüket halni hanem a hal-ál-ukat is élni és akik képesek feltámadva-újjászületve megtáltosodni. Véletlenül ? Hát nem.
      Európában a nyugat és kelet közötti "vizes-választó" a Kárpát medence, a végidei sEnki magyarok földje. Ahol minden eldől és ahol minden megújul - a magyarok által.

      Törlés
    4. Mazsola...Elnézést az offolásért. Csak egy kérdés erejéig ugrottam be. Van oka.


      Kerion...Gond van a gépeddel? Mutatja az idő! Nem kellene törölni a duplázást? Biztos érted miért.

      Kerion 2015. augusztus 30. 9:28
      Kerion 2015. augusztus 30. 10:06
      http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2015/08/eredeti-kopt-kezirat-mely-szerint-jezus.html?showComment=1440921969451#c1801460573718127892

      Kerion 2015. augusztus 30. 9:56
      Kerion2015. augusztus 30. 10:06
      http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2015/08/eredeti-kopt-kezirat-mely-szerint-jezus.html?showComment=1440921964035#c2382408285251821403

      Törlés
  17. Csendes megjegyzés: nagyon tetszik a "big blue" design, a blogcim-aláirással kapcsolatban pedig: igazad van- mit iszol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap tartottunk az utcában egy kis nyárbúcsúztató bulit a szomszéd családokkal, na ott folyt némi alkohol a nyelőcsövön keresztül lefelé.
      Gondoltam majd jól ellazulok, erre folyamatosan a bevándorló problémán ment az elmélkedés borozás közben. Hhhhhh... a média sugárzása nagyon belénk szőtte ezt a témát.

      Törlés
  18. Nézd meg a videókat !!!
    Jason Mill augusztus 28., 6:06 ·

    " Muszlim és afrikai menekültek "dzsemborit" rendeznek Párizsban...
    Érdekes, hogy ettől nem harsognak a fősodratú médiák, és erről valahogy elfelejtenek beszámolni a hazai híradások...
    Tudni kell, hogy most még csak Franciaországban, holnap már Magyarországon!"

    https://www.facebook.com/jasonmillmusic

    GA

    VálaszTörlés
  19. Gézcy Gábor is megosztotta véleményét a menekültekkel kapcsolatban.

    ...A világot a FORRÁS-törvény működteti: minden teremtmény visszatér teremtőjéhez, forrásához. A menekültáradat nem a mi teremtményünk, a NYUGAT karmája, de ha beleavatkozunk, elsöpör minket!
    Azt javaslom, hogy a milliárdos kerítések helyett tegyük vonatra a menekülteket, kapjanak meg jó szótól az élelemig mindent, ami a TOVÁBBJUTÁSUKHOZ szükséges. "Add meg a császárnak, ami a császáré, Istennek pedig ami az Istené", ha el akarod kerülni a 150 éves arab megszállást!

    Géczy Gábor
    MAG közösség

    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vissza is nyalna a volt gyarmati meg háborús fagyi rövid úton, csak hát a maradék-magyarországi idegen 6alom itt akarja tartani a migránsokat. Ezért is veszi fel az adataikat, ujjlenyomataikat, regisztrálja őket és persze gyűjti be táborokba, laktanyákba. Ezzel rafináltan meggyűlöltetik velük a magyarokat, mert a még naiv migráns persze nem tudja hogy mindezt az itt totális 6almon lévő cionista-masonic-iilumináci zsidónak köszönheti és nem a magyarnak. Ezt teszi az idegenszívűek ál-nemzeti 6almi ága, míg a libsi 6almi ága meg pátyolgatja őket számos helyen, például a bp.-i keletinél, szegedi indóháztérnél stb. ezzel mutatva ki az itteni idegenek "jóságát" az úgymond "gyűlölködő" bennszülött magyar ellenében. Ki van ez rendesen fundálva, s a végső cél természetesen az hogy az arab és más bevándorlók a végén a magyarnak legyenek ugrasztva egy etnikai-vallási "polgárháború" keretében. Amelyben persze elhullana a muszlim migráns is meg a keresztény magyar is, s az ország a nevető 3. vallásúak - lehet találgatni kiknek is a - kezébe hullana. Ami kell az álságos "újmagyarnak" - szó se róla - az egy valódi magyaroktól mentes Egész Magyarország. Nem kérdés hogy miért is telepítik az egyébként hadrafogható migránsokat éppen a zárt, országot behálózó 16 üres laktanyába ? Ahol egyébkén mindig is katonákat szoktak kiképezni-felfegyverezni ? Ez az egész országfoglás-beteljesítő program előre meg volt tervezve: honvédség, határőrség felszámolása, laktanyák kiürítése, "Pinochet"-stadionok építése ecetera.
      Mivel a hazájában "senki" magyar kezében semmi eszköz nincs és persze nem is akar ellen-menetelni - gyilkolászni meg pláne nem - fel kell világosítania a migránsokat erről az egész helyzetről, folyamatról. Segítve őket abban hogy mehessenek tovább, mint ahogyan tervezték is, vagy ha meg bűnösöket keresnek a laktanyán kívül akkor meg irány a magyarországi 6alombitorló. A nem csak itteni de ottani ellenségen magán kívül a pozicionált 6alom, a szajré, a suska-gempa meg minden egyéb materiális cicó is ott van náluk - nem pedig a magyarnál. A magyar meg bizton megígérheti hogy segít majd abban hogy a migráns eredeti ott-hona újra békés saját otthon lehessen-legyen.

      Törlés
  20. Zajlik a kiegyenlítődés minden szinten. Nincs értelme ellenállni a folyamatnak.
    Halad szépen ahogy kell. Ha hiteles a kapcsolat befelé felfelé, akkor nyugi van ezzel kapcsolatban is. Mert tudod.

    Éva

    VálaszTörlés
  21. Na még egy hasonló vélemény valahonnan.

    Minden ország engedi a menekülteket tovább ahová indultak, sőt határtól-határig általában buszokkal szállítják őket ingyen (!) ezzel elkerülve a menekültek felesleges jelenlétét az országaikban. Görögország ( az 1. Shengeni határ!), Macedónia, Szerbia is így cselekszik. Itt nálunk fogadja őket egy szöges kerítés, regisztrálás, újjlenyomat stb. Ha megtörténik a regisztrálás nem tudnak tovább menni nyugatra, mert jogilag és papíron is itt "kérnek" menedékjogot! Ezért választják sokan a veszélyesebb kerítésen keresztüli bejutást is, hogy ezt elkerüljék. Ezért kerülik a hatóságokat, és ezért futnak el a rendőrök elöl is. Tehát mennének, de nem mehetnek...
    Aztán kapnak egy világméretű hivószót Németországból. 800 ezer menekültet várnak szeretettel! Viszont így jogilag valóban nem engedhetik őket tovább.
    Ma transzparensekkel tiltakoztak az útjuk akadályozása miatt. Hangosan skandálják „El akarunk innen menni!” "Engedjetek tovább bennünket"

    Éva

    VálaszTörlés
  22. Ezzel a véleménnyel is azonosulni tudok.

    Boros Mária: Azt hallom a rádióban, hogy a kormány nem enged, a szabály az szabály, vízum és útlevél nélkül nem lehet belépni az EU-ba. Én emlékszem egy fura esetre a múlt ködéből, nem is olyan régről,amikor egy országból egy csomóan ide jöttek, és egy másik országba akartak elmenni, ahova nem volt érvényes az útlevelük. És akkor az ország vezetői azt mondták nekik, hogy menjetek... sőt segítettek is neki.

    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva, ha nézted a híradásokat, akkor tudnod kell, hogy életben van egy uniós szabályzat: Csak úti okmánnyal és érvényes vízummal mehetnek tovább a migránsok

      http://mandiner.hu/cikk/20150830_csak_uti_okmannyal_es_ervenyes_vizummal_mehetnek_tovabb_a_migransok

      GA

      Törlés
    2. Este a Világ c. adásban , végre fel tették a kérdést, hogy vajon miért nem megy Merkel repülővel értük, akkor amikor több ezer euróval rendelkező migránsok kelnek át lélekvesztőkön, repülőjegyre is futna, ill. neki csak a módosabb szíriai kell ??....csomó kérdés vetődött fel.......:(((

      http://www.mediaklikk.hu/video/vilag-2015-08-29-i-adas/

      Törlés
    3. "...A védelemre szoruló, Németországban maradó menedékkérőket “gyorsan integrálni kell, gyorsan meg kell tanítani nekik a német nyelvet és gyorsan munkához kell juttatni őket”.

      A maradásra eséllyel nem rendelkező többiek esetében pedig tenni kell azért, hogy “gyorsan elhagyják az országunkat” és “eleve kilátástalan” legyen, hogy menedékjogot szerezhetnek. Ez a menedékkérők nagyjából 40 százalékára vonatkozik – mondta a belügyminiszter, kiemelve, hogy az ő esetükben csökkenteni kell a németországi menedékjogi kérelem benyújtására irányuló “ösztönzést, akkor is, ha ez kemény” lépéseket igényel...."

      https://balrad.wordpress.com/2015/08/31/karpat-medencei-migrans-saga/

      Törlés
  23. Igen információ dús megjegyzésem lenne a témával kapcsolatban:
    Cöhhh... :P

    Mi több... A átalam használt technika se nagyon kedveli mán eztet a hajcihőt. A fo... mindőnk kedvenc közönséges portálja mánma (is) többször letérdelt - és kűdött haza hibajelentést emiatt a böngésző.
    Hisz mindenhunnat ez a gyövés-menés folyik/csöpög/árad...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szó szerint a csapból is ez folyik.

      (baromság)

      Törlés
    2. Hehe,... folyik, mert az van ami!!.......Blokád alá vette a Jobbik a Verseny utcai tranzitállomást –

      http://mno.hu/videok/133675

      Nógrádi : Németek vonatokat küldenének mondta egy német politikus, aki jelen volt tegnap a keletinél...../ez nem volna rossz/

      http://mno.hu/videok/133666

      (az van ami)

      Törlés
    3. Nógrádi Gyuri bácsi most nagyon futtatva van, mindenhol őt látni már. Hasznos kis öreg, kevesen tudnak ilyen pánikkeltően, hadarva előadni tartalmat, látszólag profi tudásból merítve, hihetően. De ezek továbbra is csak közlemények.

      (baromság)

      Törlés
    4. Azért szegény Szíriára rájár a rúd mostanában:

      Assad "uralmát" megpróbálták már megdönteni külső finanszírozással:
      - vegyi fegyver kamuval
      - belső puccsal
      - polgárháborúval
      - barbár állammal
      - most meg épp ember-szivattyúval (Merkel Endzsi: "Nincs felső határ, minden szír jöhet")

      Mindig van új a tervezőasztalon, a "megdönteni Hajnal Tímeát" eléréséért az ötletek száma végtelen.

      Tán hagyni kellene ezt a népvándorlás FLOW-t, hadd áramoljon, amerre folynia kell.

      (baromság)

      Törlés
  24. Tisztelt Leendő Programozók, kezdő Ámítástechnikusok, jómagam;

    ezúton szeretném mindnyájunkat emlékeztetni egy fontos, virtuálisan már sokunknak eltárolt, jelenleg azonban még telepítésre váró, rendkívül bézik de erősen fles alapú programra, melynek kódolt neve: AHOL A FIGYELEM, OTT AZ ENERGIA.

    A jelenleg „gyuribáként” ismert - szerves rendszereket is megtámadó, rendszeres időközönként név és kiterjesztést váltó, módfelett agresszív - trójai vírus hatástalanítására tett közös erőfeszítésünk sikere megköveteli, hogy a fent említett kódot mindennapi programozásainkba beépítsük, mi több; azt a készülő új operációs rendszerünk fundamentumának – de minimum bástyájának- tekintsük.

    Baráti üdvözlettel,
    π-tyesz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hehe! :))

      Az a baj barátom, testvérem, társam a kínokban, hogy új operációs rendszer, - amin a fent említett kód is vígan elszaladgál - nem igazán fut a régi vasakon, sajnos vagy nem, de új hardverre is szükség lesz (van).
      Lehet itt átszellemülni, de meg kell adni amit a test kíván ("ami a királynak jár...")

      (b)

      Törlés
  25. Merkel Endzsi
    :)
    (baromság)
    :))))

    Nagyon jó!!!

    Angela Merkel anagrammái:
    1. alkar melegen
    2. elkel manager
    3. lelke manager

    Hm

    üdv,

    Niki

    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
  26. http://www.hirarena.com/europanak-szint-kell-vallani-gondolatok-a-bevadorlasrol_1159

    Mazsola sajnálom én is a menekülőket de nem a migránsokat, mert a kettő az kettőféle indok alapján jutott idág. (Mo.)

    Nemrég jutalom üdülésen életemben először voltam külföldön, és kifelé is befelé is a határállomásokon magyar-Horvát majd Horvát Magyar megnézték KÉRTÉK a szem ig+lakcimkártyákat! Sőt volt egy barlistás velünk kifelé lefotózták az iratait..ugyan akkor a idejövök simán a veteményeseken átgázolva bejönnek ahol nem szabad...Simán letarolnak mindent inzultálják az ottélőket....valahogy nem fér össze az elvárásuk=mosdó azzal ahogyan fogadjuk=törülköző.

    A sajnálat kevés tudom de nem én kavartam fel a polgárháborút náluk sőt nem is Mo lötte szét a hajlékaikat...saját eggyetnemértésüknek iS köszönhetik azt hogy most menekülnek vagy mennek a szélrózsa minden irányába.
    A másik kicsit sokallom a másféleség érdekes megkülönböztetését ránk: gádzsó goj kafir....kettős mércével mérnek ha rólunk van szó de elvárásaik bizony az elkényeztetett gyereké ahogy már volt ebben az országban probléma egyiknek mindent szabad mert megélhetési a másiknak semmit.

    Tudod 19 évesen engem megkérdeztek miből élek mig 2 hétig nem volt munkahelyem mert vártam másik munkahelyre való bejelentkezésre.
    Van azaz volt itt probléma sok is mig nem jött az iszlám áradat ez pedig majd lányaink unokáink fogják megszivni ha hagyjuk!

    Megkell nézni anglia és észak eu egyes országaiban állam az államban élnek és a sariát erőltetik mindenkire. Ha nem tartja be valaki megkövezik halálra kövezik - ókóri tura?

    Muszáj ezt elfogadni?

    56 éven át dolgoztam 15-20 évet szalag mellett is azért hogy az utánam jövöknek benne gyerekeimnek jobb legyen adóztam azaz levonták eleve tehát igenis amit nektek utánunk jövöknek teremtettünk arra ne pályázzon senki mert ha elmegyünk nem visszük magunkkal de az a ti örökségetek!

    Ennyi dolgos kéz menjen szépen vissza haza épitse fel a hazáját ahogy 56 után mi is. Bp körút üllői út sarok is..ugyan ugy nézett ki mint Aleppoból amit láttam....

    Hegel.

    VálaszTörlés
  27. 20150901. Este 9 óra - Helyzet van ! Immár több mint 3 ezer egyre elégedetlenebb migráns van a keletinél és annak környékén. Számuk Szeged felől óráról órára nő, mert csak innen a budapesti Keleti pályaudvarról indul vonat Németországba. Ráadásul a tegnapi nap 3 papírok nélküli migránsokkal teli vonatot még el is engedtek Bécs felé. Vagyis ment/megy a mobil-kommunikáció hogy a Keletihez kell jönni - Röszkéről, Belgrádból, Gevgelijából, Pireuszból, Leszboszról, Kosról, Damaszkuszból - ahol állítólag már utcai harcok kezdődtek az iszlám állam és a szír állam fegyveresei között. Vagyis újabb milliók kelhetnek szinte azonnal útnak az északnyugat, a magyar "Keleti" felé.
    Tehát ez az egyetlen hely ahonnan - ha felengedik őket egy müncheni railjetre - a jobbára szír migránsok viszonylag "legálisan" továbbmehetnének. A "magyar" rendőrség feladata - most tessék figyelni - biztosítani a magyar utazóközönség zavartalan utazását és megakadályozni a vízum nélküli migránsok vonatokra való felszállását. Erre már több mint 1000 rendőr felügyel. Eközben a tömeg és feszültség persze nőttön nő. Nem csak az utazás megakadályozása de a körülmények miatt is.
    Mindez nagyon tervszerűnek tűnik, mármint a magyarok és a migránsok közti durva feszültségszítás. A migráns a vonatokhoz odaférő, arra felszálló magyarokra pipa mert az utazhat ő meg nem. Nyilván az a cél hogy a migráns - ezért is - meggyűlölje a magyart és majd ellene menjen. A hamarosan több 10 ezer "esetleg véletlenül" - mert majd ott felejtenek a Keletinél valahol egy teherautót >a la Rádió 56< teli kalasnyikovokkal, lőszerrel - fegyverhez is jutó muszlimot nincs az az erő amely meg tudná állítani. A magyar egyik reménye hogy a naiv migráns azt hiszi hogy a vele kicsesző anyagi hatalom is magyar. Ha meg nem naiv és tudja hogy a szír Golán-fennsíkot elfoglalók, Szíriát bombázók ülnek az országházban az sem piskóta. Így aztán - bármi is van - először a 6alomért a parlamentet, a lóvéért a bankokat, az élelemért a multikat, a szállásért meg a szállodákat, rózsadombi villákat rohamozza majd meg a tömeg. Mert azért annyira nem hülye hogy ne tudja mit kell csinálnia ahhoz hogy ő diktálhasson, meg hogy egyáltalán létezni tudjon.
    Ki a fene gondolta volna hogy már szinte ez is elképzelhető, s nem majdan évekkel-évtizedekkel később hanem éppen most. A végén még bejön az a látOMás hogy a beszivárgó muszlim tömeg és az itteni idegen 6alom lesz az aki a káoszban konfrontálódik - és végül felemészti egymást. Mintegy - ha van ilyen - az Isteni "tervnek" megfelelően. Az nwo-s terv persze az lett volna hogy a muszlim a magyart irtsa ki a hazájából, azok helyett akik elfoglalták azt. Mert a 6alom maga - félve valamitől/valakitől - ezt nyilvánvalóan nem merte még és most sem meri megtenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kerion ha már te is ilyen aggódva írsz a dolgokról, akkor tényleg nagy a baj. Eddig mindig megnyugtatott ahogy írtad, hogy bármennyire is próbálják a világot lángokba borítani nem sikerül nekik. Viszont már elég rossz a helyzet ha te is így látod.

      Törlés
    2. Lemaradt, KB voltam.

      Törlés
    3. ….akad még Istentudó magyar, akinek sorai hetven év távlatából is erővel töltik el a „meggyengült” szíveket.

      Pl:

      Wass Albert
      Üzenet haza

      Üzenem az otthoni hegyeknek:
      a csillagok járása változó.
      És törvényei vannak a szeleknek,
      esőnek, hónak, fellegeknek
      és nincsen ború, örökkévaló.
      A víz szalad, a kő marad,
      a kő marad.

      Üzenem a földnek: csak teremjen,
      ha sáska rágja is le a vetést.
      Ha vakond túrja is a gyökeret.
      A világ fölött őrködik a Rend
      s nem vész magja a nemes gabonának,
      de híre sem lesz egykor a csalánnak;
      az idő lemarja a gyomokat.
      A víz szalad, a kő marad,
      a kő marad.

      Üzenem az erdőnek: ne féljen,
      ha csattog is a baltások hada.
      Mert erősebb a baltánál a fa
      s a vérző csonkból virradó tavaszra
      új erdő sarjad győzedelmesen.
      S még mindig lesznek fák, mikor a rozsda
      a gyilkos vasat rég felfalta már
      s a sújtó kéz is szent jóvátétellel
      hasznos anyaggá vált a föld alatt…
      A víz szalad, a kő marad,
      a kő marad.

      Üzenem a háznak, mely fölnevelt:
      ha egyenlővé teszik is a földdel,
      nemzedékek őrváltásain
      jönnek majd újra boldog építők
      és kiássák a fundamentumot
      s az erkölcs ősi, hófehér kövére
      emelnek falat, tetőt, templomot.
      Jön ezer új Kőmíves Kelemen,
      ki nem hamuval és nem embervérrel
      köti meg a békesség falát,
      de szenteltvízzel és búzakenyérrel
      és épít régi kőből új hazát.
      Üzenem a háznak, mely fölnevelt:
      a fundamentum Istentől való
      és Istentől való az akarat,
      mely újra építi a falakat.
      A víz szalad, a kő marad,
      a kő marad.

      És üzenem a volt barátaimnak,
      kik megtagadják ma a nevemet:
      ha fordul egyet újra a kerék,
      én akkor is a barátjok leszek
      és nem lesz bosszú, gyűlölet, harag.
      Kezet nyújtunk egymásnak és megyünk
      és leszünk Egy Cél és Egy Akarat:
      a víz szalad, de a kő marad,
      a kő marad.

      És üzenem mindenkinek,
      testvérnek, rokonnak, idegennek,
      gonosznak, jónak, hűségesnek és alávalónak,
      annak, akit a fájás űz és annak,
      kinek kezéhez vércseppek tapadnak:
      vigyázzatok és imádkozzatok!
      Valahol fönt a magos ég alatt
      mozdulnak már lassan a csillagok
      s a víz szalad és csak a kő marad,
      a kő marad.

      Maradnak az igazak és a jók.
      A tiszták és békességesek.
      Erdők, hegyek, tanok és emberek.
      Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

      Likasszák már az égben fönt a rostát
      s a csillagok tengelyét olajozzák
      szorgalmas angyalok.
      És lészen csillagfordulás megint
      és miként hirdeti a Biblia:
      megméretik az embernek fia
      s ki mint vetett, azonképpen arat.
      Mert elfut a víz és csak a kő marad,
      de a kő marad

      Törlés
    4. Bevezették a hét tevét? Honnan is jönnek ezek? Kb. hét országból?

      A program szerint:

      "Csak alantas szolgálatok maradnak, égbekiáltó árulások. Lesznek, kik alattomos ellenséggel fújnak egy követ. Bevezetik a hét tevét, hogy az innen köpködhessen lángot-a bikát nyergelő asszonyra.

      Ebből belviszály is támad, meg külső viszály is. A Kost Áldozó két fia tovább marakodik. A tevék magyar hajcsárai Manó bőrét húzzák Krisztus képére, hogy megtévesszék a népet, és aranyra válthassák a félhold csillogását.

      Ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő fiát segítik, más magyarok meg a másikat. Kettészakad a nemzet, lángra lobban az Ország. A lángot vér oltja."

      Ez a program, de mi lesz a megoldás? Lásd alább:

      Törlés
  28. Én azt látom, hogy ezt a problémát már nem tudjuk ép ésszel megoldani, túlnőtt rajtunk.
    Pontosabban sosem voltunk irányító helyzetben, ebben az ügyben sem.

    A sok évnyi kutakodás után nekem meggyőződésemmé vált, hogy - nem ismerve a valódi céljaikat - létezik egy a szálakat háttérből irányító globális erő, melynek keze benne van ebben az irányított áradatban is. Nem vagyok alkalmas megítélni, hogy ez jó vagy rossz, hiszen ezeknek a kategóriáknak is csak emberi szinten van jelentőségük, fentebbről nézve valószínűleg csak olyan létezik, hogy szükséges, és nem szükséges. És szerintem ennek a háttérerőnek minden esetre kész forgatókönyv áll rendelkezésére. Éppen ezért bármit is teszünk az nekik jó.

    Ha filozofálgatunk rajta, és lekötjük az elménket - az nekik jó.
    Ha meghunyászkodva, csendben végignézzük amint elárasztják a hazánkat - az nekik jó.
    Ha ezen az ügyön rettegve becsomagolunk és elköltözünk - az nekik mindegy, tán jó.
    Ha egymás torkának esünk ebben a vitában - az nekik jó.
    Ha elemi ösztöneinkre hallgatunk, és a beépített programoknak megfelelően az "idegeneknek" megyünk neki - az nekik kifejezetten jó.
    Ha a magyar kormány teljesen lezárja a határokat, és lőparanccsal odavezényli a hadsereget, amiből aztán nemzetközi konfliktus lesz - az nekik még inkább jó.

    Érthető? Negatív aratás megy... Nem tudunk ésszerűen cselekedni ebben az ügyben, csakis az emberi elmét meghaladó gondolati síkon, ha úgy tetszik spirituális szinten lehet ezt a dolgot átlátni és kezelni, és engedni a folyamatokat áramolni, ahogy mennie kell. Erre persze sokan nem alkalmasak még. Tán én se.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. +1
      Nem a külső történésekkel kell foglalkozni, hanem a belső tisztogatásával, annak van értelme.
      Inkább egy jó hír: hamarosan kisfiam születik! :o)

      Törlés
    2. http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/19074/east/ha-zaszlot-bont-a-felelem-zeneszoveg.html
      http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/58463/napoleon-boulevard/pontosan-terv-szerint-zeneszoveg.html
      https://www.youtube.com/watch?v=utp3yTk1w7I
      https://www.youtube.com/watch?v=FWAekbh0J9U
      https://www.youtube.com/watch?v=JYxe6-KWX-M

      O.Z.one

      Törlés
  29. Kezdetnek:

    Ugye mindenkinek van ilyen "ez a trükk mán szakállasabb, mint én" érzése ezete megolvasva? Ugye? Naugye...
    http://civilhetes.net/belfold/szeptember-kozepetol-lohetnek-magyar-katonak-a-menekultekre


    De... igen nagyon halkan jegyezném meg itten, hogyhát... Azok a csókák, akik ezen a környéken lakoznak egy ideje (nameg a őseik - akik szintén nagyrészt ők vótak csak más húsruciban) láttak mán sok sikonyálós, szaladgászós izét errefelé.
    Oszt, a nagy tervezgetős sunyicsávók legnagyobb feszültségire még mindég itten "roncsák a légt". Pedig, a írások szerint tanyáztak errefelé mindenféle vendégnépek több kevesebb ideig.

    Szóval... ha gondoljátok idegeljétek magatokat a lopakarcok taktikázásán, meg egyéb bornyúságokon.
    Vagy... ne. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. +1

      ..kiegészítésül elmesélném, hogy múlt hét pénteken megböködtem szomszéd nagybátyám puliját egy hegyesebb nádbottal mert már rohadtul idegesített a rendszeres hajnali ugatása. Még aznap délután visszakaptam a mérget amit abba az állatba „fecskendeztem” egy cuki keresztes póktól, ami ludasmatyisan háromszor csípett combon, egy-egy helyen öklömnyire dagasztva azt. Ez a lecke is erősítette bennem a hitet, hogy véletlenek márpedig nem léteznek, köszönet érte! :)

      Törlés
    2. :)

      Que,
      Vagy... ne. :)

      Pi,
      Én is szinte azonnal, még aznap vissza szoktam kapni bármit is "adok". Csak nem mindig ismerem fel, hogy "ahaaa! ez azért volt!" :)

      Törlés
    3. Aggódás azokért van akik még ugyan nem világosodtak meg de jobb sorsra érdemesek. DE, éppen hogy azt látni - most már egyre határozottabban - hogy a helyzet "rosszasága" a magyar újjászületés előszobája is lehet.
      Optimizmussal tölthet el minden jó érzésű embert hogy a Kárpát medencei magyarság - úgy néz ki - zöld utat kapott. Átveheti az országát, ráadásul az egészet és abban az uralmat is.
      Ami kicsit furcsa és újdonság az az hogy úgy látszik a háttér6alom mindezt hagyja, sőt elő is segíti a migráns szírek által. Oka ennek egyrészt az akár már őszre is várható, egyes magyarok megtáltosodásától való félelem lehet - tulajdonképpen ez lehet az a "beharangozott" bizonyos klímaváltozás, kisbolygó-becsapódás" is - titkosítva. A még regnáló háttér6alom nem akarja magát teljesen elásni a magyarok vonatkozásában, mert csak azok biztosíthatják neki - adott esetben - a Földről való eltávozást.

      Törlés
    4. Drága Kerion! nagy tisztelettel és szeretettel fogadom a véleményedet, és általában át is érzem az igazságtartalmát.
      Ezt az optimizmust, amit most írsz, milyen történésekből kellene levonni az egyszerű még csak az ébredezés elején tartó léleknek?
      M.

      Törlés
  30. Kerion kicsit zavarban vagyok.
    Szirek által...akik az öklüket rázzák a keletiben és szidalmaznak németországot istenitik....

    Nekem ugy tünik hogy nyeurópa lealázza a magyarságot egy uj "magyar kártyát " előhuzva a pakliból nincs kerités az a baj van kerités az a baj füstszürös sapihoz hasónlóan,
    Tudom nem akarnak itt maradni elhiszem szegénységől jöve nem a másik szegénységnek tünő az álomképük. DE őket is átverték délibábokkal és embercsempészettel.
    Sajnálom őket de nem idevalóak.
    Várom nagyon mikor rendeződik végre a magyarok sorsa megnyugtatóan.

    A nyugati végeken az iszlám emberei nem éppen emberségesen bánnak az európai nőkkel és nekem lányom és lányunokám is van.

    VálaszTörlés
  31. Mazsola B tegnap a faxbukon a migrációfigyelőn olvasgattam meg csak igy nyitottam meg pár oldalt ott migracio és látni az egész világon valahogy mint a hangyaboly elindult zarándoklatra az egész földkerekség népe! Ugyan ez megy délamerikában és a déltengeri szigeteken mint nyugaton európában kinában - illegális bevándorlások!

    Valaki/k behülyitik az embereket ha egy kontinenssel arréb megy ott kánaán várja meg szüzlányok. És hátrahagyva kis megteremtett életét nyakába veszi a világot pénzét embercsempészeknek adja hogy a benne felkeltett vágyat ami csak képzelet és igéret elérje....majd csalódás kiábrándulás mert a jogszabályokkal ugy játszanak mindenhol ahogy itt is -jöhet nem jöhet csiki csuki.

    Majd a hátrahagyott területekre ugrásra kész maffiák lesnek ingatlanbiznic formájában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan "pusztítva-teremtő" erők mozdultak most meg, melyek hatalmát tán fel sem fogjuk, ellenük menni meg végképp felesleges. A bevándorlók is csak eszközök ebben a játszmában, noha nem is tudnak róla. Ellenük menni kb. annyira értelmes, mint püfölni a sakktábla bábuit. Nem tudom mi lenne a helyes, viszont határozottan azt érzem, hogy nem jó részt venni ebben a játékban, egyik oldalon sem, mert megint mi járunk pórul bárhogy is cselekszünk.. A magyar túlélő típus, de egyben okos is, és nem feltétlenül mindig a harc révén élte túl a viharos évszázadokat. Hullámok mindig jönnek, de el is mennek, nem feltétlenül kell beléjük akaszkodni, szerintem hagyni kell az áramlást hadd vándoroljon amerre akar, és nem magunk ellen fordítani az álmagyar kormány tevékenységei miatt.

      Muszáj lesz valahogy felülemelkedni az elménk és az érzelmeink által diktált programokon. Ezt az egész őrületet csak meghaladni lehetséges, felülemelkedni rajta valahogy, ahogy Kerion is említi sokszor. De mondom, nekem is nehezen megy, csak pofázok róla.

      És amúgy igen, a víz szalad, a kő marad.
      De én inkább vagyok víz, amely elnyeli a beledobott kő energiáját, nem megy szembe vele, nem frontálisan ütközik, inkább körülfolyja a "támadót".
      "Mert a víz az úr"

      Törlés
    2. Tételezzük fel, hogy kint sétálsz a mezőn fütyörészve. Egyszer csak észreveszed, hogy fekete felhők gyűlnek, egy kurva nagy vihar van készülőben. Szétnézel, látod hogy sehol nincs menedék, közel s távol egyetlen fa vagy ház nincs ahová elbújhatnál. Ekkor körvonalazódik benned, hogy ez a vihar MINDENKÉPPEN át fog menni rajtad, de mégis mit tehetnél? Elkezded öklözni a szelet, nekimész, ütöd-vágod? Nem. A legokosabb amit tehetsz, hogy lehasalsz a földre, amennyire teheted eggyé válsz a föld síkjával, és hagyod elszáguldani magad felett azt az iszonyatot. Nem ellenállsz neki, hanem a lehető legkisebb felületedet felé mutatva átengeded „magadon”. :)

      (b)

      Törlés
    3. Nem túl régen volt szerencsém eltölteni egy éjszakát az erdőben, civilizációtól viszonylag távol, harmadmagammal. Mondanom sem kell, hogy minden kis neszre összefostuk magunkat, nemhogy amikor jöttek „valakik” és világítottak az éjszaka kellős közepén (egy család volt két kisgyerekkel nem a darabolós… de hogy mit csináltak ott….), vagy amikor a függőágytól pár méterre röfikézett a vaddisznó ….a fák árnyai stb. A lényeg, hogy amikor az amúgy is kimerítő napot tetézi az ember egy fél éjszakán át tartó saját izzadságban fürdőzős szorongással, eljut arra a pontra amikor felajánlja magát a Jóistennek és teljes mértékben rábízza a továbbiakat, semmi pátosz….. pusztán csak azért mert totálisan kimerült az önparáztatásban, önvédelmi mechanizmus ez, amely kikapcsolja a több órás horrorfilmet amit a vadkan/emberek/árnyak ténytrió köré forgatott magának… ezt követően nyugodt, mély álomba zuhantam és reggelig aludtam, amikor is elkezdett szakadni az eső 

      A filmet pedig bármikor ki lehetne kapcsolni… bár legtöbbünknek ehhez hosszasan kell fürdőznie a saját félelmeiben…

      Törlés
    4. Mucika, ez a paradoxon, mert semmi sem az aminek látszik. A migráns valójában nem ellenünk és Magyarország ellen van hanem az országon 6almaskodó cionisták ellen, csak még nem tudja. De majd megtudja hogy itt is "kiválasztott" 6alom van, amely a rendőröket vele szemben, a vonatokat pedig ellenükre mozgatja. És ez a 6alom a bűnös abban ami vele most történik.
      Hab a tortán hogy a szírek most akár a Golán fennsíkot - pardon a Rózsadombot - is visszafoglalhatják és még a damaszkuszi zsidó bombázásokat is megtorolhatják az itteni cionistákon. A kígyó felemelte a mézesmázos libsi, de egyúttal a rendőr-attackos diktátori fejét is és a mongúzáradat lassan ugyan, de majd be is tudja ezt kígyófejet azonosítani mielőtt nekimegy. Ezért röhejesen abszurd a mazsihiszes Zoltaiék virágosztogatása, a dékás Gyurcsányék vendéglátása, hisz még nem tudják a szerencsétlenek hogy csak a báránybőrbe bújt, de velük mindig is ellenséges - most éppen "ellenzéki" - vérfarkasokkal van dolguk.

      Törlés
    5. Már rég lecsillapíthatták volna a keletinél a tömeget, ...egy kivetítőre Merkel naccsád napok óta tartó össze-vissza beszédét lejátszva nékik, rövidre zárhatták vóna, így nem ráznák az öklüket a magyarokra, s talán fel is fogták volna, mi zajlik ....viszont ha mindennel pillanatok alatt tisztába vannak a mobiljaikon keresztűl, valószínű, hogy ezt is tudják!!!...a francba, jó kis harapófogó helyzet ez!

      GA

      Törlés
  32. Kösz:) Kicsit megnyugodtam, az erdő neszei nem olyan borzasztóak mint a rosszindulatu embereké...sem a éji sötét sem más eddig félelemmel nem töltött el, volt erdőben laktunk Vaváron külterületen, nyugodtan kimentem éjjel is sőt már 17 évesen éjjel mentem vagy 3km haza gyalog szintén pesti külterületen..a rossz emberektől kell félni nem mástól. A vihart élvezem a természetest meleg záporával eggyütt....mezitláb még a koszos olajos pesti uton is... A tömeget sohase birtam soha nem voltam tömegben azaz 1x meccsen (szúr) és elhánytam magam a tömegtől...ez meg a sok férfi egykupacba mint valami álruhás zsoldoshadsereg...

    Igen a politikusok most szopatják egymást de németeknél is naponta valahol tűzviharzik a menekültszállások körül...lesz még ott is balhé illetve már kezdődik éheznek fáznak és most döbbenek rá hogy más van mint amit elképzeltek....

    Nah jóéjt nálam a hidegfronttól nincs alhatnék. Köszi mégegyszer:)

    VálaszTörlés