2015. október 16., péntek

Az utolsó emberi civilizáció őstörténete

Rengeteget foglalkoztam már a magyar őstörténettel, igen sok előadás végighallgatásán és írás végigrágásán vagyok túl, sőt én magam is próbáltam már összefoglalni ezt a "magyarságnak" nevezett végtelenül szerteágazó feladványt, ezért vannak időszakok amikor elfáradok, telítődök és látszólag már nem érdekel a téma, aztán vannak időszakok, amikor meg valamiért ismét előkerül az életemben. Olyan ez az egész kutatósdi, mintha visszafelé kellene összerakni egy jócskán szétdarabolt, széttrancsírozott dinnyét, ami jelenleg beteríti az egész kertünket, és ami valaha valójában egy volt, mégis szétesett (szétvágták!) sok-sok apró kis darabra. Természetesen első ránézésre egy iszonyatos káosz az egész, amire az ember azt gondolja elsőre, hogy ez biztos nem egy darab gyümölcs volt, és képtelenség lesz visszaállítani eredeti szépségébe - ám kitartó munkával mégis össze lehet rakni ismét egy szép egész dinnyévé. Amit aztán a jól végzett munka gyümölcseként el lehet jó étvággyal fogyasztani, azaz magunkévá tenni azt a tudást amivel a kutatás során és annak végigvitelével felvérteződtünk. És ekkor döbbenünk rá, hogy valójában mindig is egy és egész volt ez a történet, a szétdaraboltság csupán érzéki csalódás volt, ami egy megfelelő tudatszintnél egyszerűen megszűnik tényezőnek lenni, és beindul egy hihetetlenül erős szintetizálás, integrálás, aminek következtében összeáll a teljes kép (aminél persze mindig lehet egy még teljesebb, még összetettebb képet kapni, de ebbe a fraktál irányba most ne menjünk el).

Én tényleg nem akarok már a részletekbe, vagy bármiféle bizonyítgatásokba belemenni, meghagyom ezt azoknak, akik számára még nem gyűlt össze elég anyag a memóriakártyán. És ez a szándékosan nagyvonalú bizonyítás-nélküliség után is bátran ki merem jelenteni, hogy nagyon szép az a "mese" ami a magyarság és az emberiség kapcsolatáról, összefonódásáról, eredetéről szól. Ezt a történetet hiába próbálták meg tűzzel-vassal irtani könyvtárak leégetésével, népirtással, múzeumok lerombolásával, fizetett ellen-drukker akadémisták kinevezésével, médiafölénnyel, stb. az ember és a magyar igazi története egy és egész, s olyan mint egy búvópatak, ki tudja hol bukkan fel ismét egy rész, egy összetevő, ami csak tovább erősíti a képet, és bizonyosan eljön lassan az az idő, amikor már nem lehet tovább kitartani a hazugságok mellett. Egyszerűen annyi összefüggés napvilágot látott már az idők során, mindenféle magyar és nemzetközi társtudomány szakterületén (genetika, nyelvészet, régészet, művészet-történet, zenetudomány, stb.), melyek következtében el kell jönnie annak a pontnak, amikor világszerte nyílvánvalóvá válik az utolsó emberi civilizáció valós története. Én tiszta szívből kívánom, hogy a Föld végre megismerhesse az ember valódi történetét, amihez nekünk magyaroknak nem kicsit közünk van.. 

Ehhez segít az a két nagyon jó összefoglaló, amit nemrég találtam a témában (jött velem szembe), melyek segítenek összerakni azt a bizonyos dinnyét, igazi csemegék kitartó, fanatikus magyarság-kutatóknak. Ha most eltekintünk a világ illúzió mivoltától, és csakis szigorúan az emberiség megírt történetére koncentrálunk, akkor egy hihetetlenül érdekes, és izgalmas drámát találunk a mélyben, amelyben a főhős, a legkisebb királyfi több tízezer éves kálváriáját tekinthetjük át, és amelyben megvan minden szükséges drámai elem: a kezdeti édenből, a jólétből történő elhívás, a kihívás, az elindulás az útra, a kalandok, a veszélyek, az ellenfelek megjelenése, a küzdelmek, a legyőzetés, a tragédia, a halál, a feltámadás, és végén a jó győzelme és jutalma. Ez utóbbi kettőt még nem értük el, de kb. a feltámadás folyamata már elindult, ezt talán mindannyian érezzük legbelül. Történetünk írója nem fukarkodott az izgalmas elemekkel; csavarokból, kalandokból s ellenfelekből sem volt hiány, de biztos vagyok benne, hogy a végén minden magyar és minden ember megfogja érteni ennek az egész Földi mesének a kozmikus jelentőségét. 

(következzenek az előadások, sajnos nem túl jó minőségű felvételek, de érdemes végighallgatni őket azoknak, akiket még érdekel ez a Föld nevű film.. nekem volt benne  néhány új adat, amire még szükségem volt a történet jobb megértéséhez - persze lehet hogy ez még mindig csak a felszín..)

Bunyevácz Zsuzsa - A Kárpát medence a civilizáció bölcsője



A magyar ősnyelv és őstörténet, amiről hallgat a tudomány



57 megjegyzés:

  1. Személy szerint 7 éve kutakodok a nagy egész megétésében, amit én élet értelmének hívok. Meggyőződésem szerint, ezt a nagy egészt nem lehet addig teljesen megérteni, amíg nem vagyok tisztába saját gyökeremmel. Úgy gondolom , hogy a világ megértéséhez nélkülözhetetlen a magyarságkutatás és ez az amit a legtöbb kutató elfelejt, mivel itt nyer értelmet Illig elmélete, itt van jelen a legtovább az ősi tudás és beavatás és itt a Kárpát - medencében találhatók a legrégebbi leletek (rovás írással). Mazsi hiszem, hogy ez a blog is közelebb hozza jómagamat a nagy titok kulcsához és ezt köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Egy kérdés még! Mi volt a kiváltó ok, ami miatt a sémita és a kusita(?) vgay khámita népek összebalhéztak... És, hogy lehet h x ezer éve ez a dolog nem rendeződött?? na ez a titok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De hisz rendeződött, már csak a poén csattanóját kell kivárni. :)

      Csak gondolj bele milyen nagyszerű a rendezői munka: kb. ötezer évvel ezelőtt színpadra lépnek a teljesen ismeretlen eredetű nagy felforgatók, akiket pontosan azért küldtek ide, hogy egy kicsit felkavarják ezt a több évtízezredes (milliós?) globális édenkerti nyugalmat. És hát ezek meg is teszik, vérükben van kódolva, szép iparos munkát végeznek, csak nézz körül, mi játszódott itt le 5 évezred alatt, globálisan. Minden színtéren lenyomtak minket, nincs már mit elvenni anyagilag. Ezt az utolsó 93 ezer km2-ert "tartjuk" még, de ezt sem mi irányítjuk, a többi fennmaradt szórvány meg azt sem tudja ki és honnan jött. Anyagi fronton elbuktuk a meccset. No de innen szép nyerni. :)

      (minden a legnagyobb rendben halad, ennek így kellett lennie, nem is lehetett volna másképp)

      Törlés
  3. Na de ki küldte őket? Meg miért? Az azért mégis csak non-szensz, hogy van egy jól működő világ, aztán valaki csak gondol egyet és akkor barmoljuk szét az egészet. Valószínű nem is kéne "nyerni" ha nincs ellenfél. Gondolj bele, simán befértek volna ők is az akkori világban. Jó élettel, paradicsomi körülményekkel. Ha valami vitathatatlan az a szkíta hun népek befogadó szándéka. Ez nem akar nekem tisztázódni, de majd idővel... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Két lehetséges változatot látok:

      1. Egy állandósult jólétben lehet-e fejlődni, tapasztalni?

      2. Őseink idővel elkezdtek elanyagiasodni (aranyrucik, miegymás) - nosza, hát vegyük el mindenüket, lássuk mire mennek így... Az anyagi javak (illúziók világa) csökkenésével a szellemi erők (ideák) nőnek.

      És láss csodát, hisz Te is mit csinálsz 7 éve..?

      :)

      De ismétlem, szerintem minden a legnagyobb rendben, gyönyörű ez az egész történet, ennek így kell lennie, mint ahogy a nap végén, este beesteledik, besötétül - nem mehet másképp - aztán hajnalban megint kivilágosodik. A TeRmészet rendje. Körforgás, ciklus (valójában spirál).

      Törlés
  4. @Shiva!

    "Egy kérdés még! Mi volt a kiváltó ok, ami miatt a sémita és a kusita(?) vgay khámita népek összebalhéztak... És, hogy lehet h x ezer éve ez a dolog nem rendeződött?? na ez a titok :)"

    - A perzsa "Királyok könyve" szerint Irán és Turán a két testvér háborúba keveredtek egymással. A nézeteltérés oka az anyajogú és apajogú társadalom küzdelme volt. A magyar nép máig élő Boldogasszony tisztelete jelzi a két testvér állásfoglalását a kérdésben. Bíró Lajos a Magyar Jézus című tanulmányában sok példával igazolja, hogy a kialakuló zsidóság 40 éves pusztai vándorlása a szkíta kultúrális gyökerek elvágását célozta. Ugyanis Egyiptomban, akárcsak Kánaánban a szkíták uralkodtak. Baráth Tibor a Magyar népek őstörténete és Borbola János egyiptomi írásmegfejtései ezt az állítást (az afrikai magyar kultúráról) kellően alátámasztják. A kialakuló új népcsoport az asszír hatalom előretolt, ötödik hadoszlopának szerepét kapta a geopolitikai célok elérése érdekében. Golenya Ágnes ismerte fel az asszír névben az "a" fosztóképzővel kiegészített, a Szíriusz bolygóra utaló jelentést. Ezek szerint az asszír hatalom a szíriuszról származó népek felszámolására szerveződött. Az ismert és tanított történelem is a legvérengzőbb hatalomként említi az Asszír Birodalmat. A szíriuszi származás kérdésében utalok az Arvisurára, illetve a dogon nép hagyományára.

    - Erőss Diána Boglárka (Avatara) Nimród királyról szóló előadásában Irán gyermekeinek az indoeurópaiakat, Turán népének a magyarokat nevezi a Sahname - Királyok Könyve alapján.

    - Más forrás (Leonard nephilim levelei) arról tájékoztatnak, hogy a szíriuszi származás egy galaktikus hiba jóvátételére megnyitott időhurok keretébe illeszkedik. Szerinte mai fogalmaink, amelyekkel a zsidókat hébereknek tekintjük, nem adják vissza azt a tartalmat, amely a két nép közti különbségként egykor megnyilvánult. Leonard úgy beszél a szakadásról, mint ami az anyagból való alkotás és a szellemből való alkotás (héber) képviselői közt történt. Ha magyar nyelvünket hívjuk kalauzul, akkor Leonard állítását a magyarság Boldogasszony tisztelete, mint az ANYÁ-n keresztül az ANYAG-ban való otthonosság ismérvét tekinthetjük igazolásként, míg ellenpontként tekinthetjük a zsidóság anyagi dolgokban való jártasságát. Azonban ez utóbbi jártasság csak látszólagos, amennyiben az anyagiasságon a pénzzel, mint közvetítővel való bánásmódot értjük. Mert ez elsősorban szellemi termék, amint azt a pénzvilág működésének titkaiból magunk is megállapíthatjuk. Az, hogy a szellemből való alkotást rosszra használják, nem változtat a szellemből való alkotás tényén. Szintén a szellemből való alkotás termékének tekinthetjük a világ leigázásának ismert forgatókönyvét és következetes végrehajtását. A magyarság tárgyi kultúrája és alkotókészsége nem igényel külön méltatást, mert ezt ellenségeink is elismerik. Megőrzött hagyományaink, nyelvünk és azok kozmikus beágyazottsága, alkotó- és áldozatkészségünk, népünk Boldogasszony tiszteletével párosulva, együttesen mutatják fel azt a női minőséget, amelynek fenti erényei ismert történelmünkben folyamatosan megnyilvánultak!

    - A kiút ebből a helyzetből csak az lehet, ha elfogadjuk, hogy a női minőség(-et hordozó népek) nem nélkülözhető része a kozmosz működésének, a szellemből való alkotás képessége pedig nem öncélúan és nem a női minőség ellenében kell, hogy működjön! A kozmosz él, az élet pedig élni akar! A kozmoszban mindennek rendeltetése van, ezt a rendeltetést felismerni a mi dolgunk, mert csak ez biztosítja a lehetőségét annak, hogy mi is a helyünkre kerüljünk!

    - A kérdésre válaszolva: az anyag és a szellem, a női és férfi minőség küzdelme zajlik, ahol sajnos a szellem öncélú hatalmi törekvések labirintusába bonyolódott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Laci! Köszönöm szépen válaszod, ez igazán kielégítő volt számomra. Egyébként az asszír hatalom biztosan a legvéresebb volt. Ezt bizonyítja a rengeteg asszír lelet pl a british múzeumban is.
      Nem gondolnám, hogy a zsidóság nem anyagi nép. Sőt, ők kifejezetten jól bánnak az anyaggal. Ez nem csak a pénzben , de a művészetekben is megjelenik.

      Törlés
    2. Érdekes, én is úgy gondoltam eddig, hogy pont az ellenpólusunk az anyagias, és mi vagyunk inkább a szellemi nép...

      Törlés
    3. Az anyag nem előjeles. Tehát önmagában se nem jó se nem rossz, csak ha "jóvá vagy rosszá teszik". A pénz se lenne rossz - lehetne akár jó is - ha mindenki által önzetlen módon lenne például "kezelve". Egyébként meg csak durva illúzió, mert valós - önmagában való - értéke aztán egyáltalán nincs.
      Nincs olyan hogy a szellemi meg anyagi nép. A különbség abban van hogy a magyarnál a szellem "nemesíti" az anyagot, míg a zsidónál az anyag "nemesítené" a szellemet - ezért az anyagi alapú, vonzatú "mágia". Az utóbbi viszont azért nem működik mert az alacsonyabb rezgés valójában semmit sem tud kezdeni a magasabbal. Kivéve a viszonylag rövid végidei időszakot amikor - az érthető "madár-emberi' feltámadási okoknál fogva - nincs a zsidó "anyag-mágiával" szemben ellen-menetel.
      A 3 D-vel, -ből nem lehet irányítani a 4-5-6-7 D-t. A magasabb szintről minden további nélkül le lehet jönni az alacsonyabb szintre. Az alacsonyabb szintről viszont csak testi-lelki átalakulással lehet feljebb jutni. Ezért előnyben van az aki - a végidei kedvező feltételek kihasználásával - előbb tudja végrehajtani önmaga megújulását/újjászületését. Az ősnép magyar ilyen. Ez akkor lesz "durva" amikor egy a határokon át gondolati sebességgel, szárnyak nélkül, láthatatlan védőburokban repülő magyar odafentről már mosolyogva szemléli a porschéjával csigalassúsággal cammogó zsidót. Párhuzamosan 2-féle "anyagi világ" lesz látható. Egy szellem-nemesítetten és varázslatosan rendben lévő, meg egy letríbolt, kaotikusan lezüllesztett.
      Szíria a szíriuszi eredetre utal. Asszíria valójában azt jelenti hogy nem szíriuszi eredetű. Árész/Mars-i, aztán AntÁrész - a Skorpió szíve, a csillagkép alfája, 2ős világoszlop - nem Mars-i. Mivel az Antárész a feltétel nélküli szeretet etalonja, következésképp békés természetű és nem háborús mint az Árész/Mars/Kairó. Nem ellentétről hanem nem-legességről van szó. Az egyik nem az - és persze más tulajdonságú is - mint a másik, de annak nem ellentéte.
      Avatara eredeti neve nem Erőss hanem Bácsfy Diána. Legalábbis ezen a néven lett felfuttatva anno mint a moszados Szabó Albert női megfelelője. Az anno 'kiválasztott" diáklány Szálasit istenítette és az állandó karlendítéseivel szinte médiasztár volt. Utána egy időre eltűnt majd mint többdiplomás ősmagyar-kutató-szakértő bukkant fel - főként az interneten. A cél a magyar őstörténet lejáratása, illetve lenyúlása a zsidók által. Na meg persze a magyarok feletti 6almaskodás-prosperálás bebetonozása a /meg/vezetői-szakértő pozícionban. A zsidó mindenáron a középpontban, reflektorfényben, 6almi pozícióban és anyagi fölényben akar lenni, állandóan győzni akar mások, de főleg a magyar felett, annak bőrébe bújva, kaméleonkodva. Ez már annyira kóros és erőltetett hogy feltételezhetően van valamilyen genetikai kényszerítő oka is.

      Törlés
  5. Nyilas Laci :)
    Gondolataimban az is probléma hogy a női - vizelem minőséget teljesen elnyomják, nemcsak leigázzák hanem szinte a megsemmisitésig leigázzák, lásd a patriarchális berendezkedést az egész földön, hol súlyos emberi testet lelket megbántva.

    És mivel fiatal koromban néptáncos voltam igy tudom ahhoz is szellemi kell (lépések koreográfia)a zenéjéhez is szellemi kell, a népihimzésekhez végképpen, hiszen mindháromhoz képileg is a tervezésnél belül LÁTni kell, majd a teljesen üres kongréra rászámolni kell ahogy az ec pec kimehetsz mondókát (tiszamenti keresztszemes minták)
    Tehát nem gondolom hogy a pénzen és a felforgatáson kivül szellemit adott volna a másik nép, annál inkább bánatot és könnyet saját magának is.

    Én is régóta foglalkozom a magyarság történetiségével...hiszen valahova le kell ereszteni a gyökereket. És nagyon sok olyasmit is találok ami a történelem könyvekben irásokban nincs csak az emberi lét és a természet figyelésének OK OKOZATi folyományát figyelve.
    Igaz ehhez a meglátáshoz vagy a látás hogy mi is az megértéséhez Kerion irásai segitettek hozzá.

    VálaszTörlés
  6. Igy visszaolvasva az irásom: A palotás lágy nöi befogadó a csárdás férfias kiáradó, eggyes üveges táncok nöiesek a botostáncok verbunkosok férfias kiáradóak..és hozzávaló zene..még hogy nem szellemi!? Sokkalta szellemibb mint a pénz és a felforgatás meg a agymosáshoz való jártasság.

    Igaz lehet a békés élet kevesebb kihivást jelentett de pont az a hosszú békés élet teremtette meg a lehetőséget a tudásra annak elterjesztésére és használatása..

    Magában a himzésekben elrejtve a teremtés minden szimbóluma a 4 szirmú virág a szentlélek a tulipán a női mig a bogyós és paprika alakuak a him nemiség majd azok eggyesülése szintén a himzésekben a kacsok a további életlehetőségek végén a levelek az utódok....szimbólum a világ minden megnyilvánulása csak látni kell vagy érteni benne.

    Ezt a szellemi izét valakik kitalálták merthogy magasabb szintnek gondolták....a pusztitás nem lehet még szellemi szinten sem magasabb, a mások kizsákmányolása végképpen.
    Itt emberfajtákról van gondolom szó....és ahogy a természetben sem keverednek a fajták még azok sem amelyek kompatibilisek lennének egymással(verébfélék, macskafélék, stb) igy az emberi világban sem kellene mert nem normális embereket hoz. A vérségi kapcsolatok pedig kimondottan beteg egyedeket képeznek az erőszakosság és a szervi betegségek a nevelhetetlenség mind idetartozik.
    Volt snacim Stázi aki vérségi rokon kapcsolatból volt, bár 16 évet megért de igen agressziv volt a más tenyésztésüekkel szemben...szóval látom a távoli és azonos vérségi kapcsolatok milyenségét 1x esen hát még akkor mi van amikor menetrendszerüvé válik valamely vidéken.
    A tartsátok tisztán a véretek pont azt jelentené hogy ne vérfertőző kapcsolatba csinálj utódot. ( a hibás géneket a ugyanolyan hibás gén nem tudja kijavitani! viszont az idegen igen! Tehát a rossz döntést ne nevezzük szelleminek!)

    VálaszTörlés
  7. Csak ugy véletlen továbbléptem(nincs véletlen!) és ime https://dublinsmick.wordpress.com/2012/08/18/monkey-blood-rh-negative-blood-types-presidents-and-royalty/ vércsoportok, Rh- és mások. Nos Rh- olyan helyeken találhatóak ahol a HUNok megfordultak azaz a HUNok elei..Ainók(japán fehér lakossága kihalóban) baszkok ahol is Atilla Ispánjai vitték a katonáikat majd lemaradva a Catalaumi ütközetről nem mertek Atilla elé kerülni és ott maradtak, indiánok akikről Moric János is irt....és igy tovább...Nyilván a Rh+ erősebb a - nál és ha Rh- és Rh+találkozásából Rh+ lesz többnyire mert az Rh- elhal magzati életében.
    Gondolom a civilizációs ártalmak mellett a rejtett Rh- faktor is szerepet játszhat....ha van ilyen. Az A az európai népességre igaz a B a déli és afrikaiakra..tehát más teremtők teremtményei keveredtek, 0 egy régi Atlantiszi HUN , az A az itt élő emberekkel való keveredése vagy genetikai alkotásal való keveredés, a B pedig a föld déli féltekéjére telepitett feketéktől indult el északnyugati irányba. Ezt a mai genetikai térképek is mutatják...nemcsak a 40 év sivatagi kószálás hanem egy másfajta politikai és aakarati teremtésből van.
    Miaz hogy a HUNok olyan jól elvannak na tegyünk csak ellene...miért is irigyelték folyton őket? a területükön főltárt aranyért.....erdély felvidék és a többi valószinüleg a ázsiai területeken volt.

    Minden anyagi dolog megalkotásához tervrajz azaz szellemi munka szükségeltetik előzőleg a NYL általi irás zsidó találmány szintén.
    Ugyanis szakember vagyok, egy nyomorult ruhát szabásminta elkészitése nélkül nem tudnék kiszabni megvarrni..ahhoz pedig előtte alakrajz-divatrajz majd méret után szerkesztés szükséges, de igy van az asztalos az ács a vasas és a többi szakma.

    Ma az aki kézségszakmával nem rendelkezik annak bármit belehet adni mi a szellemi és mi a anyagi...a kettő nincs egymás nélkül és a szellemi megelőzi képzetben - tervben -rajzban -szerkesztésben- majd a megalkotásban amit a előbbiakhez igazodó anyagválasztás is hozzájárul.

    Bocs csak gondolkoztam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mucika! Építőiparban dolgozom! Hidd el ott is megvan a szellemi és anyagi viszony, de elég kontrasztosan kijön, hogy a "szellemi" dolgozónak általában, fogalma nincs a kivitelezésről. Gondolok itt tervezőre, szervezőre. Márpedig az utat, a házat, a közműveket, soha nem megtervezni az igazi kihívás, hanem megépíteni. Mert amíg elvagy az asztalnál és készíted a rajzokat, addig az életbe ott megy 3 közmű, meg négy olyan vezeték amiről senki nem tud semmit. És ott az "anyagi" munkás végez szellemi munkát, mert helyszínen azonnali megoldást kel nyújtania. Hiába hívom én a tervezőt, hogyy "bazz, ahova betervezted a csatornát ott nem fér el mert abba az oldalba megy már a víz és a gáz is.
      Ezért nézik le pl sokan a kőműveseket, pedig általában Ő meg se kérdez egy vezetőt hogy-hogy csinálja mert ő már előre tudja hogy-hogy fogja. És ez a TUDÁS.
      Elnézést ha nem voltam teljesen érthető.

      Törlés
    2. Fura hogy elmentünk ebbe az anyag vs.szellem irányba, de valószínűleg ez elkerülhetetlen ennél a témánál. A kettő amúgy sincs meg egymás nélkül ebben a világban, bár tegyük hozzá hogy mindig a szellemiből indul ki minden anyagi megnyílvánulás, először jön az idea és csak utána a megvalósítás.
      Na most hogy ez hogyan s miért úgy nyílvánul meg itt a Földön a szkíta vs. semita ellenpárok esetében ahogy, azt csak a Jóisten tudja, meg hogy pontosan mit is akar ezzel kezdeni. Nekem határozottan jó érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, minden jó ha a vége jó. :)

      Törlés
    3. Dr. Papp Lajos kezdte úgy az egyik előadását, hogy van aki abban hisz hogy a szellemi megnyilvánulásból indul ki az anyag (istenhívő), míg a másik oldal azt vallja, hogy az anyag hozta létre a tudatot (materialista). Érdekes és erre nem tért ki az előadás, hogy a legtöbb magyar "lélekminőségű" (by:Kerion) embernél evidens az amit Mazsi is fejteget. Mégpedig, hogy a szellemiből indulnak ki a dolgok. Magam is ebben hiszek. A sors úgy hozta, hogy elég sok zsidó ismerősöm volt/van és ők bizony abszolut a másik oldalt képviselik. Illetve nekik azaz evidens. Én viszont ezzel a nézettel nem nagyon tudok mit kezdeni....
      Kell, hogy legyen magasabb erő , ami számunkra felfoghatatlan, viszont bennünk van...
      Üdv:Shíva

      Törlés
  8. Shiva :)

    Azért van jelen esetben igazad mert aki nálatok tervezi annak lila szellentése sincs magáról a területről sem..nem mérik fel a már beépitett közmüveket se pedig voltak abból kb az 50 évektől viz és gáz villany majd a telefon és egyéb kábelek jöttek hozzá megjelőlések nélkül egyáltalán hova fektették le öket.
    Miután életemben ugy jutott nekem hogy 2 házat is felépitettem benne közmüveket részben utólag igy nekem minimum a sajátomat ismernem kellett....

    Meg olyan cégnél dolgoztam (távközlés mobilokhoz antennák telepitése) hogy a betanitott szerelő jobban tudta mint a nagyfejü mérnők...Igen mert aki nem dolgozott abban amit tervez az szellemi téren sincs toppon.

    Ezért hanyagolja a politika a kézségek fejlesztését mert eltöri a Látást- a megvalósulástól!
    Ha te csinálod és elég régóta akkor ha beszélek róla hogy X utcába bekéne vezetni a Y közmüvet és ismered a helyszint rögtön képként felmerül benned a lehetségessége vagy a korlátozása esetleg annak kikerülése.

    Ha a tervezők alulról kezdenék a szamárlétrát mint a mi időnkben egy egy idősebb mellett akkor megtanulnák hogy a tanult anyagot hogyan válthatják át materiálisan késztermékké.

    De ma az a cél hogx egy egy daranra tanitsák be a dolgozókat ahhoz hogy NE láthassák be az egész termék utját a készülésben. Voltam bet munkás is meg segédmunkás is de aki 1etlen szakmát egyszer is megtanult jól az rálát a többire is nagyjából..na ezért kell a migráncsok tömege mert az nem fogja tudni átlátni.
    (Velünk is tették részdarabok rajzát kiadták gyártásra de ha másikat javitani visszahoztak 1-1 darabot addig annak a rajzát nem kaptuk ki mig a másikat vissza nem adtuk - nehogy a rajzokat összetéve átlássuk. Igaz ez a telefongyár volt átviteltechnika és tán hadiüzem de akkoris ez a átláthatatlanságot preferáló magatartás sok helyen divik.
    Ismerem ezt amit irtál sokat mondták az ipari alpin szerelők dohogva.

    VálaszTörlés
  9. IGEN Shiva bennünk mindőnkben bennünk van az a szellemi erő vagy fény amiről hited van, én megtapasztaltam egy nehéz 10 éves 7 ember betegápolás+temetés után, mára úgy vélem tán jutalomból, vigasztalásból kaptam a látomást amit a fizikai szememmel 2x is tapasztaltam..tehát van de nem korlátozódik egyik vallási irányzatra sem azonkivüli csupán EMBER központú.
    A vallások dogmák mégpedig káros dogmák mert megosztanak még 1 emberen belül is amikor fanatizál...

    HIT kell önmagunkba ahogy irod : "Kell, hogy legyen magasabb erő , ami számunkra felfoghatatlan, viszont bennünk van..."

    VálaszTörlés
  10. Bár Mazsola 17:55-ös hozzászólásánál leragadtam, azért közzé teszem amit addig gondoltam:

    Kedves Mindenki!

    Köszönöm a reakciókat!

    Shiva!

    Amikor először végiggondoltam Leonard gondolatait, nekem is ugyanaz jutott eszembe: "Nem gondolnám, hogy a zsidóság nem anyagi nép. Sőt, ők kifejezetten jól bánnak az anyaggal." Korábban pedig pont arra figyeltem fel, hogy a zsidóság társadalmi szinten nőies jellemvonásokat mutat fel. Ilyenként értékelem kiválasztottság tudatukat, érzékenységüket, jó kommunikációs képességüket és az anyaghoz való ragaszkodásukat. Ezzel szemben a szkíta népek férfias erényeket mutatnak fel. Ezek a tulajdonságok a női XX és a férfi XY kromoszómaképlet alapján a nők anyagban való otthonosságát (az XX stabilabb mint az XY képlet!) és a férfiak szellemi irányokba való nyitottabbságát sugallják. Ugyanis a nő a teremtés teljes ciklusában aktív, a fogantatástól a temetésig, addig a férfi szerepe marginális amennyiben ő csak támogatja ebben a ciklusban a nőt. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy a férfi erények kifejlődését a női hatás indukálja, és minél kifejezőbb ez a hatás (azaz minél szabadabban éli meg nőiségét a nő), annál határozottabb férfias jellemvonások alakulnak ki. Ez a szkítáknál szépen megfigyelhető volt. Ugyanakkor a mai társadalom elnőiesedése, nemtelenedése párhuzamos folyamat a zsidóság hegenóniájának növekedésével. Tehát itt nem teljesen egyértelműek a folyamatok és a népi jellemvonások. Kicsit Aszklépiosz kigyóinak ábrája rémlik fel, amikor a kígyók a bot két oldalán tekeredve, ellentétes minőségeket megjelenítve egészítik ki egymás szerepét és valósítják meg önnön teljességüket és a mindenség egységét. A fenti gondolataim kiúttalanságát oldotta fel a Leonardtól származó információ.

    VálaszTörlés
  11. Mucika!

    "Tehát nem gondolom hogy a pénzen és a felforgatáson kivül szellemit adott volna a másik nép, annál inkább bánatot és könnyet saját magának is."

    Tulajdonképpen igazad van, de azt gondolom, csak megélt rossz tapasztalatainkból fakadó keserűség egyszerűsíti le ennyire a dolgokat. Nem akarom őket érdemtelenül magasztalni, de amíg a szkíta művészet és hagyomány a kozmikus szellemiséget tükrözte és hagyományaink, nyelvünk ezt a szellemiséget megőrizte máig, ennek ellenpólusát, az anyagba való alászállás minél teljesebb megvalósítását szolgálta az a szellemi teljesítmény amire itt utalok. A zsidóság a természettől, kozmosztól való szellemi és anyagi elszakadás miatt került hátrányba a javak megszerzéséért folytatott, kezdetben békés versenyben. Ezt a hátrányát kezdetben rabló életmóddal, nyers erővel kompenzálta, azonban már itt megjelent a számításnak az a foka, amely az őskultúra hordozóinak megsemmisítését túzte ki célul. A későbbiekben az élősködés módszerei finomodtak és ez a folyamat máig tart, eredményeit és módszereit ismerjük. Megoldották időközben azt az ellentmondást, ami a hatékonyan termelő erők kiirtása és a termelési mód fenntartásának igényei közt feszült. Megoldották a szabadság látszatának fenntartását, hatékony módszereket dolgoztak ki a javak kisajátítására, a szellemi szabadság felszámolására, a népek megosztására, a szellemből való alkotás képességének széles néptömegek általi megvalósítására saját érdekeik szolgálatában. A kétféle szellemi teljesítmény közt lényeges különbségek vannak! A szkíták szellemisége élő volt addig, amíg hagyományos, az eurázsiai sztyeppeövezetben pulzáló életmódot éltek, vándoroltak kelet és nyugat közt, kicserélték tapasztalataikat és leválasztották magukról azokat a népeket, amelyek valamiért ezt az élő hagyományt már nem követték. Mióta ez a pulzáló életmód nem lehetséges, azóta ez a kultúra megőrzési, átmentési állapotba került és ma már jól felkészült kutatók (Pap Gábor, Molnár V. József) tárják fel mondanivalóját, üzenetét, miközben a szkítaságot már leválasztják a magyarságról és indoszkíta elméleteket fabrikálnak. A másik szellemi teljesítmény pedig a XVIII. századra jutott delelőjére és most kezdődik a hanyatlása. Ha ezt az időszakot a magyar történelem fényében vizsgáljuk, akkor a két szellemiség ellentétes tendenciájának időszakaként tekinthető! A magyarság jelenlegi öntudatra ébredése az eddig hiányzó egyensúly helyreállításának lehetőségét kínálja, ha ezt így akarjuk! Mert az már nyilvánvaló, hogy nem egymás kiirtása a továbblépés kívánatos módja, hanem a konszenzus megtalálása.

    VálaszTörlés
  12. "a rossz döntést ne nevezzük szelleminek!"

    Nem kell szelleminek nevezni a rossz döntést, ebben egyetértek veled. De annak előkészítése, hogy bárki önként és dalova, jóhiszeműen hozzon rossz döntést, na az már szellemi teljesítmény, még akkor is, ha a másik szellemiségének leépítésén keresztül történt. Egyébként nézd meg, hogy genetikáról beszélnek, meg anyai vérvonalról, de a szellemi pályákat tartják ellenőrzés alatt és ezen keresztül mérgezik a közgondolkodást. Az anyai hatásról pedig szintén tudható, hogy a hagyományok, társadalmi normák átörökítése az anyák feladata. Tehát itt sem a vér, hanem a szocializációs közeg a meghatározó tényező, aminek az anya a letéteményese. Nagyon szépen kifejezi ezt a hagyományos társadalmakban a női fejfedő viselésének szigorú követelménye, ugyanis a női fejfedő annak a jelzése, hogy a nő szellemiségét a társadalmi normák és szabályok korlátozzák. Erről Pap Gábor beszél. Ha megnézzük a női viselet alakulását, akkor azt láthatjuk, hogy a fejfedő viselése csupán divat, nem kötődik hozzá szűkebb társadalmi csoport szabályrendszere, inkább a szabadosság változékony hatásai érvényesülnek. Ha ezt és a háttérhatalmi boszorkánykonyha számtalan alkotását elfogulatlanul szemléljük, nem tekinthetjük kialakulásukat véletlennek, hanem tudatosságot, tervezést és számítást kell feltételeznünk mögötte! Rosszra használják!

    Mazsola!

    "Fura hogy elmentünk ebbe az anyag vs.szellem irányba, "

    Talán mégsem, bár nem tervezted! Az anyag a szellem terméke, világunk tudatunk kivetülése, tudatunkat pedig valakik manipulálják. Az oktatáson, tájékoztatáson, művészeteken keresztül. Ha tudatunkat sikerül helyretenni megfelelő információkkal, az az anyagban is következményekkel fog járni.

    Leonard legfontosabb gondolata, hogy a Földlakóknak saját agresszív hajlamaikat kellene leküzdeniük elsősorban. Hogy ebben a kijelentésben mennyire sok igazság van, legjobban az bizonyítja, hogy megosztásunk a vélt riválisok iránt felkeltett agresszióval zajlik leginkább. A makarenkói pofonnak helye és szerepe van! A céltalan agressziónak viszont nincsen nevelő hatása!

    VálaszTörlés
  13. http://www.bibliotecapleyades.net/bb/stranges.htm ha valaki itt bogarász és (egérrel lehet magyarra forditatni a googlevaljobb gom kijön egy ablak és forditás magyar nyelvre) Látható több földönkivüli fajta is járkál a földön, igy több fajta ember is készült tehát nem a szellemi vagy anyagi dolgok jártasságát jelzik egy egy csoport készülésre hanem az emberben benne van mindkettő. A kézség fejlesztését viszont szintén gyakorolni kell, igy láthatjuk hogy az északi népek azért termelékenyebbek mert kézség szinten jóval régebbiek eleve a teremtésben másrészt az éghajlat is a mediterrán nagyjából elviselhető nehéz fizikai erőkifejtésnél is. Nézzük majdnem ue a sportokkal is.
    Az adott linket bogarászva megérthető a különböző fajok mássága, ami nem jelenti azt hogy bármelyik is a többi életére törhet mint manapság.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mítoszok egyfajta szellemi elsőbbséget tulajdonítanak az északi népeknek. Az "északiság" a tengelyhez, a pólushoz, végső soron a világfa törzséhez való közeliséget jelenti. Ez a mozdulatlan "axis polaris", amely nem vesz részt a létörvény forgásában, de rajta keresztül áramlik be a szellemi éltető erő a világunkba.

      Érdekes megfigyelni, hogy az északi embert a zord, szikrázóan fehér környezet, kitartóvá, edzetté, rendezetté és mindenekfelett szellemileg befelé fordulóvá teszi, azt sugallja számára, hogy a létezés szépségét nem a zord tagolatlan külvilágban, hanem a belsőben, az elmélyülésben, a fenntartandó emberi kapcsolataidban találd meg.

      Ezzel szemben a trópusok és a szubtrópusok buja környezete nagyon csábító, felajza az érzékeket, fokozott élvezetekre sarkall, szinte elragadja az embert a színes külvilág tagoltsága. Egy szál fűszoknyában, két szőke csajjal, koktélt szivornyázva jobban a világ részének érzi magát az ember, mint mondjuk Lapp-földön. A tropikális rasszok (negroid, ausztraloid) emiatt inkább ellágyulóbbak, kevésbé kitartóak, kisebb küzdőszellemmel bírnak, mint az északiak. és bár okkult érzékenységük (elementálok, démonok, földszellemek irányába) jóval nagyobb lehet, mint a mai európai embereké, magas szellemi tartalmakat kevésbé tudnak megragadni.

      Egyik barátom a fentiek alapján kijelentette:az északi pólus valódi ellentéte nem is a déli pólus, hanem az egyenlítő. Ebben van valami...

      Persze ez egy elvi megközelítés. A gyakorlatban erős eltéréseket is találhatunk ehhez képest.

      Törlés
    2. igen, a földönkívüliek. A Szíriuszról írtam. A Marsról, a Plejádokról nem, mert még bennem sem állt össze a kép. A genetikai beavatkozásokról sem írtam, ugyanezen okból. Ahogy az MTA nem a magyarság valódi történelmét és nyelvét kutatja, úgy a támogatott tudomány sehol a világon nem hajlandó az emberiség valódi történelmének eseményeit kutatni, a napvilágra került leleteket cenzúrázatlanul bemutatni. Ugyanez a helyzet a földönkívüli kapcsolatokkal is. Elhallgatás, tagadás, nevetségessé tétel az osztályrésze annak, aki megpróbálja a hallgatás falait áttörni.

      A tiltott történelem és exopolitikai témakörben sajnos szintén felismerhetőek olyan tendenciák, amelyek a normál történelemben hamisítással felérő jelentőségűek. Ebben a körben arra gondolok, hogy amint az ismertként tanított történelemben a magyarság és elődnépeinek szerepe elhallgatás alá esik, földrajzi előfordulásuk nyomait pedig különböző népnevekhez és kultúrákhoz kapcsolják, ezzel nehezítve az azonosság felismerését, úgy a tiltott régészet és exopolitika témakörben is az angolszász szempontok dominálnak. A magyarság történelmi szerepének általános elhallgatása miatt ez nem is annyira meglepő, viszont az információk egyoldalúsága egy idő után egyre zavaróbb. Ezért hivatkoztam a Leonard néven ismert küldött üzeneteire és nem angolszász forrásokra.

      Törlés
  14. Kerion a végidei átalakulásról vagy maradásról tesz emlitést.. időnként valóban felsejlik képekben amiről ir....és ime:
    http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalelite04.htm "A humanizmus egy emberközpontú, ateista vallás összeegyeztethetetlen, sőt teljesen ellentétes a hagyományos kereszténység, biblikus teológia vagy az ortodox zsidóság.

    A filozófia ápolni és támogatni az azonos csoportba a globalisták, amely táplálja és támogatja a kommunizmus.

    A humanizmus szorosan kapcsolódik Trilateralism, és kéri, hogy a megszüntetése a nacionalizmus és a nacionalista határokat.

    Háromoldalú stílusú humanizmus procreated elsősorban az Aspen Intézet és finanszírozzák az adófizetők pénzéből, valamint a magánalapítvány és a vállalati források.

    Ha valaki veszi a fáradságot vagy van ideje akkor roszchild alapitványok illetve hozzáköthető bankárok alapitványai pénzelik a mai felfordulást....és ilyenkor jut eszembe amit Keriontól olvashatunk hogy direkt provokáció az emberek ellen hogy azok is az alsóbb szférákban maradjanak mert tudják ők nem mehetnek a fegyvergyártás=ölés miatt feljebb. Igy a tudatos betámadással az önvédelemre kényszeritetteket akarják visszatartani a fejlődéstől. Ja meg mindenkit ahogy az iskolai tanulmányokat ami inkább idomitás nézem.
    Az információ még nem tudás a gyakorlattal megfigyeléssel válik azzá.
    (Istenem mennyi mindent elbuheráltam és a sarokba vágtam dühömben :) .)

    VálaszTörlés
  15. Fú, látom rengeteg kiírnivaló van még bennetek is, sikerült beletenyerelni a témába. :)
    Igazából nem is azért indítottam el ezt a folyamot, hogy a magyar őstörténet részletkérdésein vitázzunk - hiszen természetesen lehetne a végtelenségig ásni ezt a kutat - e helyett a célom inkább csak annyi, hogy meglássuk a szép ívét a mi történetünknek. Észre lehet venni azt a bizonyos nagyon határozott pontot a filmben amikor hősünk megannyi megpróbáltatás és legyőzetés, padlóra kerülés után még egyszer utoljára felkel, és azt mondja magának: ez így nem mehet tovább. És itt, ennél a pontnál valami nagyon fontos változás történik, hősünk félre dobja régi módszereit, s nem menekül tovább, és mi nézők már sejtjük, hogy bárhogy is lesz, emberünk végül megnyeri ezt a csatát, és üdvözül.
    Én ezt érzem határozottan a mi mesénknél is, jöhetnek már bármekkora hazugsággal, ellehetetenítéssel, kinevetéssel, mi már túl vagyunk azon a bizonyos fordulóponton, innen már egyenes az út a történet végéig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valahogy így érzem én is, de ilyen tömören nem tudtam volna összefoglalni. A magyarság őstörténete a Föld népeinek őstörténete! Innentől kezdve a mi filmünket forgatják, legyünk ennek tudatában, legyünk méltóak szerepünkhöz!!

      Törlés
    2. https://www.youtube.com/watch?v=buULoV0TBv8

      Törlés
    3. Jó pár év őstörténeti kutakodás van már mögöttem is, és csak megerősíteni tudom, hogy túl vagyunk a fordulóponton, legyünk ennek tudatában.
      Én is erre jutottam, hogy a magyarság ha tisztába kerül az eredetével, az kihatással lesz az egész bolygóra...és innen gördülhet tovább a történet.
      A tegnapi nap egy része a Budai Várban telt el és más helyszíneken,..hát ennyi megerősítést egy nap alatt már régen kaptam.
      Örülök a téma felvetésének, igencsak aktuálissá vált.

      Éva

      Törlés
    4. Ez a mi életünkben lesz, Mazsola? És MÁR rajta vagyunk az egyenes úton?
      Üdv,
      Niki

      Törlés
    5. Mit szeretnél Niki, a "mi" életünkben legyen, rajta legyünk az úton? :)
      A világ története mindig is kész "volt", a mi dolgunk csupán a visszafejtés.

      Törlés
    6. Ne tessék itt nekem mellé hamukálni.
      :)
      Tök mindegy, hogy mit szeretnék.
      De ha már kérdezted, ha már akár csak ott vagyunk, ahonnan már csak felfele vezet út, az már a kánaán számomra. De félek, van még lejjebb, mivel még nem elegen ébredtek fel.
      Te mit gondolsz?
      Üdv,
      Niki

      Törlés
    7. Teljesen mindegy mit gondolok, vagy akarok. Mondom, ez már egy teljesen kész történet, már csak vissza kell fejteni, meg kell élni a végét.

      Törlés
  16. Valóban túl lehetünk a mélyponton és felfelé ivelő a magyarság-hunság ideje/cselekvési lehetősége.
    Mazsola nagyon szépen fogalmazza meg "célom inkább csak annyi, hogy meglássuk a szép ívét a mi történetünknek" - amely valójában bennünk vérünkben genetikánkban jelenik meg, és próbálkozik a teret önmagának szintén hasónlóvá tenni önmagához mint ahogy a másik elnyomó oldal is csak azt tudta adni ami a szívében (genetikájában) van....

    Évtizedek után látom ugyan annak a résztudásnak a szimbolikáját amivel foglalkoztam mint terápia a nyügjeimért.... http://embers-eg.webnode.hu/news/asztrologiai-szimbolumok-idofizikai-jelentese/..és ez a MAG népéhez tartozott valamikor, ők kapták a Kaltesi teremtéstörténet folyamán.

    Érdekes mai meditációmban még a tegnap esti ittlétem olvasása jutott félig be és valahogy átszürödött az a gondolat hogy két (egyenlőre) teremtéstörténettel állunk szemben a bibliai és a sziriuszi Kaltes Anyáéval!
    Lehetséges mégis hogy a régebbi a miénk és valamelyik kb 5000évvel ezelőtti a másik akik aztán ma elpusztitásunkra törekednek...mert nekem valahogy ez jön le.

    Nemcsak ember és ember között vagy nemzet és nemzet között hanem bolygói értelemben embertipus és embertipus közötti is a egymásnak feszülés.

    És mivel ily régóta még mindig létezünk ez annak a jele is hogy vesztesnek tünő helyzetből is lehet győztes az ember..lásd Jézust. Tán ez volt a mintája erre utalt a követésére való buzditása?

    És kiket nem lehet beagymosni, kiken nem fog más darab szinezéke?

    :)))

    VálaszTörlés
  17. Köszönöm Kerion kiegészítéseit és helyesbítéseit!

    "Nincs olyan hogy a szellemi meg anyagi nép. A különbség abban van hogy a magyarnál a szellem "nemesíti" az anyagot, míg a zsidónál az anyag "nemesítené" a szellemet - ezért az anyagi alapú, vonzatú "mágia". "

    Ez a fogalmazás pedig különösen tetszik, mert egy magasabb nézőpontból magyarázza és értelmezi azt amit én saját igazoló gondolatokkal kiegészítve továbbadtam mint általam olvasottat. Azonban nem csupán egy magasabb nézőpontú átfogalmazása a viszonynak, hanem azzal, hogy hierarchiába rendezi a kétféle működést, rámutat egy olyan torzításra az általam idézett és megvédeni próbált véleményben, ami ott az egyenrangúság ruháját ölti magára, ezzel az anyagi alapú mágiát egyenrangúvá tette a szellemmel nemesített alkotással. Ez a torzítás, amit én elfedni és magyarázni próbáltam, volt az amely Mucikát és másokat is ellenvélemény megfogalmazására késztetett. További, idevágó gondolatom, hogy míg a magyarság kozmikus és spiritulis tudást hordozó műveltsége az egész társadalom kincse, addig a zsidóságnál ez nem így van!

    Avatara Bácsffy Dianás múltja előttem is ismert, azonban ez számomra nem von le semmit azon ismeretek értékéből amelyeket átad előadásaiban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "További, idevágó gondolatom, hogy míg a magyarság kozmikus és spiritulis tudást hordozó műveltsége az egész társadalom kincse, addig a zsidóságnál ez nem így van!" + Viszont a zsidóság szellemi elitje különböző úton-módon megszerzett, olyan tudás birtokában van, amellyel képes volt az egón keresztüli irányítást átvéve az anyagba döngölni az emberek gondolkodását.

      Törlés
  18. Laci :) Ha az olvasottakon elgondolkodunk..és megvallom Kerion irásain is elkérődzöm pár órát, aztán amit leirt azt figyelem, hiszen egymás gondolatai tapasztalatai arra valóak hogy figyelmünk arra a területre vetődjön igy a tapasztalásunk vagy azonos , hasónló vagy ellentétes lesz -nos igy fogadok be máűsoktól jött gondolatokat előbb azokat tapasztalásilag is megfigyelve.
    Ezért tartom a magyarság dolgában mértékadónak.

    Aztánpl Axatára...hááát hogy mennyiben igaz az amit előad néha nekem olyannak tünik mint amikor valami haszonért hizelgek de nem gondolom komolyan. Az orgánumától meg kiráz a hideg, nem magyarul beszél ha a hanglejtéseket nézem, a modorosságról nem is beszélve az önfényezés szintén. A faxnak kell 1 előadásban 5x elmondani hogy eredetiben olvassa vizsgálja a többezeréves iratokat...
    Ezt mondjuk Bakos Atilláról elképzelem meg szántaiékhoz tartózókról még akkoris ha a érzelmektől fütve sajátos a felfogásuk. Hiszen bármily jó szándék vezette öseinket ne feledjük emberekből álltak ök is mégha az erkölcs az etika jóval magasabb szintjén is!
    És az önvizsgálat önjavitás mindenképpen a ma keleti kulturának tartott meg volt népeink körében is.

    Igy csak nagyon megvizsgált elemzések sőt azokból érzés szinten való válogatással mert az igazságot divat hazugságokkal keverni....alakitom ki a hozzá állásomat.

    Nem, nem vagyok tökélletes ha megfordulna a fejedben, sokszor mondom b+giza ezt nem kelélett volna vagy nem igy de figyelem a gondolataimat és lám még a cselekedeteim is hagynak kivánni valóakat.

    Ugye ismered azt ha nem tudsz valami ellen tenni akkor állj az élére? :)

    Az ember..mind szellemi lény ölt fel finom anyagi testeket majd fizikai biológiai ruhát....ezek a fizikai érzelmi mentális testek a két utólsó a lélek része is..és ezzel a szellemi résszel amit a szellem ugy alkot maga köré tapasztalni információt érzelmet a fizikaival cselekvéssorozatokat hogy a szellemi tisztitsa a finom anyagi és durva anyagi(bio) testet.
    Igy tudja a szellem megtölteni az anyagot szellemmel.

    Az is szellemmel való megtöltés ami itt a portálon történik...az egymás nézőpontjainak vagy tapasztalatainak ütköztetése.

    Tény általában Kerion teszi a pontot a vita végére....röviden szabatosan.
    De hát ő a Földanyával van kapcsolatban akár naponta is a gazdaságában van honnan kapja az információt :)
    Elsőkézből :)

    VálaszTörlés
  19. Éva:)

    Érdekes eldugták a magyarok elől a történelmüket, és a 89 váltásban a harácsolók csak magukra és markukra figyelve nem foglalkoztak azzal hogy rögtön az arra alkalmas emberek nekiláttak a régi iratok beszerzésével a világ más területein. Igy aztán megállaithatatlanul főlfoszlott a titkokat rejtő takaró.
    Sok kódex került elő török indiai kinai stb tartományokból muzeumokból könyvtárakból hiába gyujtották fel a nagyobbakat és dugta el a vati kan a HUNok Magyarok történelmét.
    Sőt az uj dogmákban amit más népek magukról állitanak kiderült lopott volt az eleinket elnevezett skytáktól.

    Idegen népek irják le hogy a legrégebbi népség...idegenek irják le a nyelvünk ősiségét...ugyhogy én még azt a 5-6 ezer éves szolgagyártást sem tudom abban a formában elképzelni ahogy tálalják az emberek önbecsülésének alacsonyitására!
    Lehet azt a népséget hibridizálták amelyik ma a felforgatást csinálja...mert még olyan fejletlen emberileg mint a 3 éves gyerek hogy mindent kivesz a többiek kezéből....magyarul bölcsis agyú.

    Az információ még nem tudás a tudás az információk megfigyelése szelektálása.

    És nem gyözöm mondani a kézségszakmákat még a királyoknak is kellett lennie kézségszakmai tudásuknak. Igy volt Péter cár hajóács és valamelyik hasburg épületasztalos...és tán Jézus szintén ács akár herceg volt akár nem.
    Mert a kézség épiti a szellemet a szellem pedig visszahat a kézségre.

    (Ezért irtam Kerion egyenesen kapja a Földanyától a tájékoztatást mert eleink is igy kapták a tudást a természettől...+saját veleszületett is . A földdel kapcsolatos munka IS szellemi, nem ültethet összevissza bármit gondolkozni tervezni szükségeltetik hozzá...mondom én az aszfaltparasztlány :) de majd kijavit :))

    VálaszTörlés
  20. Mazsola! :) Igen azért tenyereltünk ebbe a témába bár nem egészen ez volt a gondolatod mikor a cikket irtad..mert ÉGETŐ kérdés a gyökereink annyi 100évek után elhazudott állapotunkban. És mindőnkben égető akik valóban magyarok.
    Itt történhet meg a ló másik oldalára való csuszás, amit néha nagyon jószándékúaknál is látni vélek. (nembiztos hogy jó a szemüvegem de?)

    És nagyon jó hogy akár offtopicként engedted tovább a folyását mert sok lélekben hiányérzet van a bizonyosságokat illetően.
    Én spec ha a vati kan kiadná az iratokat is kételkednék mint forgattak ki és bele átszerkesztve....mert ilyenek a körülmények amint látjuk nap mint nap.

    Csak az ilyen oldalak tudják kompenzálni azt a benső égető hiányosságot ami a valós történelmünkkel adva van jelenleg.

    És ez szellemi munka!
    Ez a szellemi tuná a bio fizikait átszellemesiteni -na ettől félnek azok akik erre képtelenek....mint a bölcsis a 2 ismeretlenes egyenlet megoldására.

    VálaszTörlés
  21. Viator:
    "
    Érdekes megfigyelni, hogy az északi embert a zord, szikrázóan fehér környezet, kitartóvá, edzetté, rendezetté és mindenekfelett szellemileg befelé fordulóvá teszi, azt sugallja számára, hogy a létezés szépségét nem a zord tagolatlan külvilágban, hanem a belsőben, az elmélyülésben, a fenntartandó emberi kapcsolataidban találd meg."

    Itt is jó munkát végeztek. Nincs északon nép, mely a finnél jobban elamerikanizálódott volna. Mivel a szellemük kiüresedett, humoruk meg soha nem is volt, már elég furcsán festenek a hamburgerek meg Disney micimackók közt.
    :(
    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
  22. Kedves Mucika!
    Hol lehet ennek jobban utána nézni-látni-elsajátítani?:
    "Magában a himzésekben elrejtve a teremtés minden szimbóluma a 4 szirmú virág a szentlélek a tulipán a női mig a bogyós és paprika alakuak a him nemiség majd azok eggyesülése szintén a himzésekben a kacsok a további életlehetőségek végén a levelek az utódok....szimbólum a világ minden megnyilvánulása csak látni kell vagy érteni benne."

    Üdv és köszönöm szépen előre is,
    Niki

    VálaszTörlés
  23. Először is hadd tegyem ide ezt: https://www.youtube.com/watch?v=3dvrTbGONTw bár nem értek minden mondattal és reklámmal eggyett. A jégkorszak valóban volt de arra gondolom Kerion tud választ adni ha 3 km volt a jégtakaró akkor???olvadásnál tengernek kellett lennie főleg az alföldön. Nemértek az éghajlathoz és a hozzátartozó geológiához.

    Niki: Én nevelőotthonban tanultam himezni, mert a szép munkákkal tudtak leültetni hogy ne kószáljak örökké....és ez a 50 évek végén volt. Az a tanár aki tanitotta a himzéseket minden himzésnek megvolt a szimbólumnyelve, főleg esküvői ruháknál ami még népi viseletek voltak. Nagyrózsás virágot alig himeztek férfi ruhára mert a rózsa bimbóstúl kinyiltan a női szimbólum... És a nők ruhái ritkábban voltak zsinórózattak mert a kabátokon a zsinorozás paszományozás sürün pl. a kardvágás ellen is védelmet adott a hasi mellrészi szerveknek...párbaj vagy katonaságnál. 70 éves vagyok és ezidőben mikor tanitottak 10 körüli voltam....De tudom Cseke Marika néni minket csak jóra szépre és a magyarságunkra tanitott...B Zamárdi főv nevelőotthon. Én büszke vagyok arra hogy jó nevelést kaptam tőlle és jól hasznositottam a lelkemben!


    Várj csak jut eszmbe van egy oldal mindjárt megkerem és ideteszem ami valami hasónlóakat mond.

    VálaszTörlés
  24. https://www.google.hu/search?q=magyar+n%C3%A9pi+h%C3%ADmz%C3%A9sek&safe=active&espv=2&biw=1366&bih=606&tbm=isch&imgil=kDhGEyNVlhliZM%253A%253BqFkGWGAZQP2P5M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.patriotaeuropa.hu%25252F%25253Fp%2525253D31372&source=iu&pf=m&fir=kDhGEyNVlhliZM%253A%252CqFkGWGAZQP2P5M%252C_&usg=__v1fq8KthorZOPCEnNQldBg13OYY%3D&ved=0CCkQyjdqFQoTCLDB9c_lzsgCFYtYLAod8zoNvA&ei=ogQlVrDoMYuxsQHz9bTgCw#imgrc=kDhGEyNVlhliZM%3A&usg=__v1fq8KthorZOPCEnNQldBg13OYY%3D

    http://emf-kryon.blogspot.hu/2014/02/magyar-himzesek-es-motivumok-kincsestara.html

    Amire gondoltam nem találom pedig elég részletesen irt róla....de főleg az alsó ad támpontokat...

    VálaszTörlés
  25. https://www.facebook.com/MaghuncomMagyarVilagoroksegEsHagyomany/timeline

    http://www.sulinet.hu/oroksegtar/data/telepulesek_ertekei/hodmezovasarhely/hodmezovasarhely_tortenete_I/pages/004_a_honfoglalas_elotti_korok_regeszeti.htm

    Ilyen oldalakon kotorászol eleget megtalálod...sok van....

    VálaszTörlés
  26. http://qtp.hu/xszemes/mintakincsunk_apolasa.php
    https://www.google.hu/search?q=magyar+hímzés+virág+és+motívumkincs

    VálaszTörlés
  27. http://netfolk.blog.hu/2013/09/22/vaszonhimzesek_motivumai_jer_be_jer_be_edes_rozsam_legy_az_aranyalmam

    http://emf-kryon.blogspot.hu/2014/02/magyar-himzesek-es-motivumok-kincsestara.html

    http://nepiiparmuveszet.hu/himzes_db.php

    VálaszTörlés
  28. https://www.google.hu/search?q=magyar+n%C3%A9pi+h%C3%ADmz%C3%A9sek&safe=active&espv=2&biw=1366&bih=606&tbm=isch&imgil=kDhGEyNVlhliZM%253A%253BqFkGWGAZQP2P5M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.patriotaeuropa.hu%25252F%25253Fp%2525253D31372&source=iu&pf=m&fir=kDhGEyNVlhliZM%253A%252CqFkGWGAZQP2P5M%252C_&usg=__v1fq8KthorZOPCEnNQldBg13OYY%3D&ved=0CCkQyjdqFQoTCLDB9c_lzsgCFYtYLAod8zoNvA&ei=ogQlVrDoMYuxsQHz9bTgCw#imgrc=kDhGEyNVlhliZM%3A&usg=__v1fq8KthorZOPCEnNQldBg13OYY%3D

    http://emf-kryon.blogspot.hu/2014/02/magyar-himzesek-es-motivumok-kincsestara.html

    Amire gondoltam nem találom pedig elég részletesen irt róla....de főleg az alsó ad támpontokat...

    VálaszTörlés
  29. http://emf-kryon.blogspot.hu/search/label/A%20magyar%20n%C3%A9pm%C5%B1v%C3%A9szet%20-%20n%C3%A9pviselet%20%C3%A9s%20a%20szakr%C3%A1lis%20geometria Lépj a szakrális geometria topicra...

    VálaszTörlés
  30. Kedves Mucika!
    Nagyon szépen köszönöm!
    Egy kis részét ismertem ezeknek a lapoknak, de van közte új!
    Én két éve kezdtem hímezni és az első révületek utáni ledöbbenést követte a felismerés, hogy mit vettek el ezzel a nőktől. Ez a bűnözés csimborasszója, amit ezzel elkövettek. Az egyik legelementárisabb, legszakrálisabb szellemi tevékenységet vették el (adtuk fel), ami összekötőkapocs a Jóistennel és önmagunkkal. Teljesen alaptevékenység nők számára. Én leültem és hímeztem. Úgy, de úgy, hogy még anyukám is azt mondta, ejha!

    Mi lenne ezzel az országgal, ha minden nő, lány leülne 1 órára hímezni?

    Hatalmas kincs van a birtokodban. Nem adod tovább?

    Köszönöm még egyszer!

    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
  31. Bocsánat a sok offért!
    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már miért lenne off a magyar őstörténetnél a magyar ősi képleíró művészet?

      Törlés
  32. Mucika!
    " A jégkorszak valóban volt de arra gondolom Kerion tud választ adni ha 3 km volt a jégtakaró akkor???olvadásnál tengernek kellett lennie főleg az alföldön. Nemértek az éghajlathoz és a hozzátartozó geológiához."

    Bár nem vagyok Kerion,de erre a fenti videóban eléggé kielégítő választ ad. Természetesen víz alá került az egész alföld. Mindenki ment a hegyekbe és a peremes termesztésbe fogtak. Hiába na leleményes egy nép a magyar :)
    Üdv:Shíva

    VálaszTörlés
  33. Igen az erdélyi peremest láttam is meg a yutub filmet is.

    Megtudom mutatni a himzésekhez az öltéseket, eléggé gémberedettek az ujjaim a nehéz munkától de kipróbáltam ( :) ) még megtudom fogni a tűt csak befüzni nem... viszont ime....https://www.google.hu/search?q=kalotaszegi+%C3%ADr%C3%A1sos+h%C3%ADmz%C3%A9s&safe=active&espv=2&biw=1366&bih=649&tbm=isch&imgil=AW2HvOFCrbfLJM%253A%253BL9cRqOsWuUFtKM%253Bhttp%25253A%25252F%25252F5mp.eu%25252Fweb.php%25253Fa%2525253Dnagyji%25252526o%2525253DWXpmMf9KfJ&source=iu&pf=m&fir=AW2HvOFCrbfLJM%253A%252CL9cRqOsWuUFtKM%252C_&usg=__n7ld9DwH7zgVAQghLHZoC6DHY-g%3D&ved=0CCkQyjdqFQoTCM-hhdfFz8gCFcO8GgodiiwIGg&ei=W2klVo-IIsP5aorZoNAB#imgrc=QZ_UKjOY-ApfJM%3A&usg=__n7ld9DwH7zgVAQghLHZoC6DHY-g%3D kalotaszegi irásos nekem a legnehezebb még bekell gyakorolnom a mutitáshoz is de a többi egyszerü. (nekem 1 szakmám nöi szabó ezért mondom a kézség fontos az élethez)
    Ha egy öregedő banyek és egy öregebb kutymák nem zavar akkor szivesen látlak..hegelkikactvn.hu

    Az ide betett linken a varrástechnikát is mutatja...ez a legbonyóbb az összes közül pamutfonállal .

    VálaszTörlés
  34. Mucika:
    Köszönöm!
    :)

    Mazsola: Jó, hát nem off, tényleg. :)
    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
  35. http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/10/egy-indiai-folyo-minden-evben-feltarja.html
    Érdemes megnézni ezeket az érdekesen faragott köveket..én ugy vélem valami nagy épület diszitései voltak de főlrobbantva vagy szétdurva netán földrengés által kerültek igy szétaprózva. Még a madarak csicsergését is hallani....

    VálaszTörlés
  36. Skyták ösi története...12.000 esztendó is megvan...https://www.youtube.com/watch?v=XrHTIfrONvs

    VálaszTörlés
  37. https://www.youtube.com/watch?v=QCPUK5H0KR8 szóljatok ha sok...kkkk:)

    VálaszTörlés