2015. október 6., kedd

Proxy-war (távháború) a közel-keleti színpadon

Úgy vagyok már ezzel az egésszel, mint aki egy könyvet olvas a TV előtt, amit csak azért hagyott bekapcsolva mert várja az időjárás jelentést, és amiben épp egy olyan akciófilm megy, ami igazából már nem is érdekli, de azért a villanások időnként még odairányítják a tekintetét. Most épp egy egész izgalmas résznél járunk, nemde? A rendezésre, a színészekre, és a helyszínekre nem lehet panaszunk, a cselekmény is kezd egész érdekessé válni, az adok-kapok, a párbeszédek is tisztességesen meg vannak írva, és úgy tűnik valami katartikus csattanó felé tart ez az akciófilm, talán érdemes a végére becsatlakozni - gondolja olvasónk. 

Egy barátom szerint "az egész Univerzumot a tudat irányítja, ha úgy vesszük szó szerint olyan mint egy számítógép, ahol az egyének hálózata egy kiterjedt programot alkot. Ha valamire vágysz akkor a végeredményt a számítógép az első pillanattól kezdve folyamatosan és a legegyenesebb/leggyorsabb úton legenerálja neked. A titok annyi, hogy meg se' próbáld megszabni neki, mi hogyan történjen pontosan - mivel nem lehetsz tisztában minden jelenlegi kiinduló feltétellel. Ilyen összefüggésekből összerakni és megérteni a jelenlegi helyzetet teljességében lehetetlen, bármikor vehet egy váratlan csavart bármilyen eseménysor, de mindig minden a cél felé fog mutatni."

Ennek tükrében ez a jelenlegi, egyre szebben kibontakozó, s megnyílvánuló globális válság helyzet egy alaposan megtervezett, megszervezett eseményláncolat része, mely minden bizonnyal a megfelelő cél felé irányul. Bárki, bármit is tesz vagy gondol, ez megtörténik, mert meg kell történnie, és pont úgy, ahogy.

És akkor nézzük, íme a film főszereplői (fehér körökben) és mögöttük álló stáb a producerekkel. Egész ügyesen összekutyulták a szálakat, mint egy jó családregényben, már azt sem tudni ki van kivel :



És íme a kritika, attól a "fránya" kritikustól, akinek soha semmi nem tetszik:

"Ha bárkinek valaha megerősítésre volt szüksége abban, hogy egy elmegyógyintézetben élünk, akkor a szíriai események jelentik a megerősítést."



Mi folyik Szíriában - David Icke

34 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Sajnos nem volt túl sok, gyorsan bekaptuk, viszont virágzik. :)

      Törlés
  2. "Egy barátom szerint "az egész Univerzumot a tudat irányítja, ha úgy vesszük szó szerint olyan mint egy számítógép, ahol az egyének hálózata egy kiterjedt programot alkot. Ha valamire vágysz akkor a végeredményt a számítógép az első pillanattól kezdve folyamatosan és a legegyenesebb/leggyorsabb úton legenerálja neked. A titok annyi, hogy meg se' próbáld megszabni neki, mi hogyan történjen pontosan - mivel nem lehetsz tisztában minden jelenlegi kiinduló feltétellel. Ilyen összefüggésekből összerakni és megérteni a jelenlegi helyzetet teljességében lehetetlen, bármikor vehet egy váratlan csavart bármilyen eseménysor, de mindig minden a cél felé fog mutatni."


    Ha ez így lenne, akkor különböző problémák adódnának, hiszen, hogy csak egy példát mondjak, nem létezik annyi pénz, amennyi lottó 5-ösre vágynak....
    :)
    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig van ennek értelme, csak le kell menni egészen az aljára, hogy a lottó 5-ös utáni vágy honnan ered, mi váltja ki, és mindezen vágy-forrás hogyan tud VALÓBAN kielégíttetni.

      Ugyan nem lottó 5-ös, de mégis csak egy példa ami igazolja a fentieket: szerettem volna az autónkra egy tetőcsomagtartót. de soha nem vitt rá a lélek (pontosabban lusta voltam utánajárni milyen való rá, hol lehet kapni olcsóbban stb.) - szóval csak egy vágy maradt, amíg... egyszer csak jött a hó a tetőről, széjjelbaszta a szélvédőt és a motorháztetőt. A ház, ahonnan a hó leesett, biztosítása fizette a káromat - és ha már így esett, megkértem a szerelőt aki az egészet intézte, hogy ugyan tegyen már föl rá egy rávaló csomagtartót is - ha mán ...

      Szóval a vágy végül is teljesült, de nem egészen azon az úton ahogy szerettem volna. :) De talán mégis csak így volt a legjobb, mert lehet hogy magamtól örökké ellustálkodtam volna a dolgot.

      Törlés
    2. És a lényeg, amiért ezt megidéztem az az, hogy teljesen mindegy mi mit hogy gondolunk erről az egész világháborús helyzetről, amit a Tudat most végigvisz a Földön, azt egyrészt nem lehet tökéletesen átlátni minden vonatkozásában, másrészt nem lehet megállítani sem, és ez így van jól.

      Törlés
    3. Ezt ÉN értem, de direkt nem mentem le az aljára. A példád azért rossz, mert végső soron neked szükséged volt arra a tetőcsomagtartóra a Tudat szerint is, ezért kaptad meg valamilyen formában.
      De nem tudok arról, hogy végső soron mindenkinek szüksége lenne a lottó 5-ösre (aki kéri), ezért is nem kapja meg az erre vágyóknak csak azon százaléka, akinek a Tudat szerint is szüksége van rá (ilyen-olyan tapasztalatok beszerzésére).
      Ez most kicsit ilyen "ők tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják" lett, de érted.
      :)
      Szóval egyetértek veled azzal a kiegészítéssel, hogy "ha szükséges".
      Üdv,
      Niki

      Törlés
    4. Mazsolának már elküldtem privátba, de akkor ide is kiteszem, hátha mást is érdekel, meg akik írtak nekem, azok is itt olvashatják a válaszom, hogy az én olvasatomban a dolgok most miről szólnak. Ezt kvázi az eddigi beszélgetések rezüméjeként írtam le tegnap este.

      http://nyusziacilinderben.blogspot.se/2015/10/helycseres-paradigmavaltas.html

      Törlés
    5. Pityesz, légyszíves személynév nélkül feltenni a kérdést még egyszer (ha biztos vagy benne, hogy még mindig fel akarod tenni).
      Köszi.

      Törlés
    6. ugyan Mazsola ne vicceljünk már! Számtalanszor leírtad ezt a nevet itt már Te is. Tedd vissza a kérdésem kérlek, a megszólítást pedig kiveheted (ha biztos vagy benne hogy ki kell venned)

      Törlés
    7. Idézhetnéd hol nevesítettem bárkit is a valódi nevén.
      Erre kibaszottul pipa vagyok, ha valaki itt valós neveket puffogtat, ne tegyük ha kérhetném.

      Törlés
    8. Nézd Apu!

      http://www.mazsolameseszoba.blogspot.co.uk/2014/08/napiszer-augusztus.html

      Kérlek ne legyél velem ilyen szigorú! :(

      Törlés
    9. Ott sem én kezdtem el nevesíteni, kénytelen voltam a válaszban megnevezni, mert elkezdték tök alaptalanul ekézni. De nem hiszem el hogy ezen kell vitázzunk baszki, pont veled?? Tényleg nehéz megérteni, hogy ha lehet kerüljük a személyeskedést, hm? Mit szólnál, ha mostantól Pistának szólítanánk, örülnél neki? Gondolom nem, mert ha így lenne, akkor Pista néven regisztráltál volna gmail fiókot.

      Áááá, hagyjuk, igazi felesleges egó fájt.

      Tudod az a baj, hogy hirtelen haragú, bepöccenős vagy, ami egyik fő ismérve a valódi magyaroknak. Csak azt felejted el, hogy én is az vagyok. :)

      Törlés
    10. Mazsola,

      Engem is érdekelne Pityesz kérdése (ha megvan még), és így látatlanban a majdani válasz is.

      Tudod...
      "amit a Tudat most végigvisz a Földön, azt egyrészt nem lehet tökéletesen átlátni minden vonatkozásában, másrészt nem lehet megállítani sem, és ez így van jól." :)

      (erősen hiszem, hogy akkor lehet igazán fejlődni pro és kontra, mikor megpróbálva vagyunk, majd levonva a tanulságokat tovább lépünk...)

      Szép Napot!

      Törlés
    11. Majd Pityesz felteszi a kérdését újra, ha akarja. Remélhetőleg személynév nélkül.

      Mi magyarok már csak ilyen emocionális, hirtelen haragú szív-ember lények vagyunk, de ugyanakkor haragunk hamar elpárolog, s hamar meg is bocsájtunk. :)
      De nem?

      Törlés
    12. Kedves Niki: Ha már a lottó 5-ös a téma és az, hogy kinek kell megtapasztalni az általa nyújtott tapasztalásokat a tudat szerint. Az ember meg tudja azt érezni, vagy tudni valahogy, hogy ő soha nem nyerhet, mert nem szükséges az életében ezt megtapasztalni? A vonzás törvénye ezt nem írhatja esetleg felül?

      KB

      Törlés
    13. Rendben, akkor én (is) kérdezek, hogy ne sikkadjanak el a dolgok (hogy kiugrasszuk a nyuszit a bokorból…;)

      - Korábban elhangzott, hogy
      „Ugyan, én csak egy idétlen hülye p..a vagyok, mit tudhatok én az Életről! Jobban tudják azt a neves előadók, meg híres tollforgatók, misztikus látnokok, akik aranytojást szarnak, vagy kezüket évtizedekig égbe tartva bohóckodnak és tapsra hajlonganak, Nagy Nevük van és sok követőjük. „
      (Ehhez képest elég sok bácsi lett megidézve…)
      Melyik a valós nyuszi, avagy melyik GONDolatot vehetem komolyan?
      (Vagy csak túl emberi módon GONDolkodom?)

      - Az írásban ez áll: „Egy hatalmasra püffedt emberi egó áll minden középpontjában”
      A linkelt írás középpontjában mi áll?

      - „Nem szabad tehát emberi módon gondolkodni, sehová nem vezet”
      Itt már sokszor volt arról szó, hogy az elménk rabjaként/vagy általa elfedve, elmebetegségekben szenvedünk. Ezen miként segít, ha GONDolatot/GONDot váltunk? (Hiszen tudjuk, hogy erősen korlátolt elmével rendelkezünk ("én" legalábbis biztosan ;))

      (Megboldogult Ilonka néném korán megözvegyülve - rendkívül tiszta lélekként - három fiúgyermeket nevelt fel. Hatalmas SZÍVvel, Krisztusi útmutatások szerint, az Ő Krisztusával/Krisztusában élte az életét. Az ajtaja mindig nyitva állt, aki betért hozzá azt valóban "Isten hozta” Ő hozzá. A házán, a földjén és a jószágain kívül tulajdona nem volt. Mindig mindenét szétosztogatta, a betérőknek így is több ajándékot adott, mint amit Ő kapott. Mikor elbúcsúztunk tőle, két falunyi ember volt a temetésén. A halála után angyalként megjelent a legkisebb fiának és figyelmeztette: „Ne veszekedjetek!” Nem bántották ilyen GONDolatok…)

      - „A hol-ban rejlik a megoldás kulcsa, a szoba kilincséhez vezető út. Meg fogod oldani a problémát, meg fogjuk oldani a problémáinkat. Kilépünk ebből a zártosztályból, csinálunk egy ősi trükköt: felcseréljük a dolgokat. No most akkor ki az őr és ki a rab, ha egy kerítés két oldalán állunk? Bekerítem, vagy épp kikerítem magam? Benne vagy a világban, vagy a világ van benned? Kezdd el tolni finoman a falakat, tágítsd a szobát, s egy szép napon azt fogod észrevenni, úristen, ennek a nyomorultnak mégis igaza volt! Kint vagyok, hogy hogyan csináltam, ördög tudja, de mégiscsak sikerült!”

      Az utamon (amennyire azt értem) mindent kaptam. A szerepem csupán annyi, hogy különféle helyzetekben, milyen szinten tudtom átadni magam a játéknak (mennyire nehezítem meg a dolgom, vagy sem)… A játékmester nem „én” vagyok… A szobát sem „én” tágítom, az akkor tágul, mikor eljön az „ideje”, ha úgy tetszik „jól” játszom, ha úgy tetszik meghallom a(z el)hívásokat...(az ÉN hívásait, sugallmait...)

      Azért poénnak ez sem rossz:
      https://www.youtube.com/watch?v=9PI-p-RrjBI

      Szép Napot!

      Törlés
    14. A falak kitágításáról néhány szó. Az emberiség egyik nagyszerű eszköze az intenzív szellemi orientációra a rövid, egy-két mondatos szövegforma. Ilyen az aforizma, a szútra, vagy akár a haiku, stb. Közös jellemzőjük, hogy minden bevezető nélkül felvetnek egy fontos témát, majd szinte kiprovokálják az olvasójából a fokozott odafigyelést, de mire a kihegyezett elme kívülről megkapná a tuti választ, addigra a szöveg véget ér, ezáltal magára hagyja "áldozatát" a felvetett témával.

      Itt aztán nagyszerű lehetőségek nyílnak az elmélyülésre. Nagyjából elfogadott, hogy az ember alapvetően két módon viszonyulhat a kül- és belvilágához. Fritjhof Schuonnak van egy nagyszerű mondata, amit ízlelgetve igen mélyre (vagy egy más szimbolika alapján magasra) lehet eljutni ebben a témában.

      " A világ szétszór, az ego összezsugorít, Isten összeszedetté tesz, miközben kitágít."

      Törlés
    15. Nincs kérdés. Kilenc hónapos kisfiam megválaszolta, Ő még ismeri az egyetlen univerzális igazságot, ami így szól: HETY!

      Anna jutott eszembe miközben Overlandaid írását olvastam:
      https://www.youtube.com/watch?v=ZtYB-e5BJ_0
      Árad belőle a jéghideg. A mese természetesen tartalmazza a megoldást is a „problémára”.

      Törlés
    16. SZN,
      ha rám hallgatsz, azt GONDolsz amit akarsz. :)

      (kár hogy ezt a témát itt és így kezdtük el kitrágyalni, most készül ennek az igazi "helye". - de bemelegítésnek nem volt rossz..)

      Viator,
      tetszik az idézet, találó!

      Pityu,
      könnyen meglehet hogy jó a hasonlat, és ezt szerintem még az Alany se tagadná. :)
      Azzal viszont biztos vitatkozna, hogy a hálivúdi megoldás valóban megoldás-e a "problémára" ? :))
      És nagyon nem értek egyet azzal, amikor a téma helyett a másik személyét kezdjük el elemezni, ekézni. SZN kérdése azért jó, mert tárgyilagos, engem is érdekel hogy is van ez, a tiéd viszont nagyon személyeskedő volt, még ha valóban szívből jövő érzés/kérdés is volt. Ez megspékelve a személynévvel már sok volt nekem, ezt talán beláthatod.

      Törlés
    17. Felfújod. A kérdésem földön innen-re szólt és nem azon túlra. Mindegy.
      Kár az egészért…a leginkább azért, hogy Trapista képtelen…… kussolni.

      Törlés
    18. Nézd, én meg úgy vagyok vele, hogy aminek ki kell jönnie, az jobb ha kijön - mert ha bent marad abból lesz a gyomorfekély. :)

      Törlés
    19. Sűrű sötét erdő mélyén járok. Van ott egy fényes kis tisztás, azon egy körbekerített kis szentély. Betérek hát és kertjében leülök. Szemlélem virágait, hallgatom a csendjét. Magamba nézek és látom, végre megérkeztem.

      Megvizsgáltam és ráébredtem mi után szomjazik a lelkem, megtisztult a helyes felismerés által. Megszabadult, megvilágosodott és megszilárdult a végső igazságban. Most beléphetek a szentélybe. Bent csak Ő van egyedül, és én vele – szemtől szembe, mint régi barátok.

      Most beszélhetek én és Te hallgass engem! Kell is, hogy beszéljek, kérjek!
      Kérjek magamnak, szeretteimnek, ellenségeimnek, mindenkinek!

      Csend – Ez jó, de nem tökéletes.
      Akkor hallgatok én és szólj Te énhozzám! Kell, hogy beszélj! Mit tegyek? Milyen legyek?

      Csend – Ez is jó, de ez sem tökéletes.
      Hallgassunk hát mindketten!

      Csend – leírhatatlan, mély,


      Szent Csend

      Törlés
  3. David Icke-tól nem sokat tudtunk meg. Arról hogy miért is sorakozott fel szinte az egész világ Szíriában erre az ominózus csetepatéra. Főként arról nem volt szó hogy miért is pont Szíria a helyszín és miért pont egy ISIS-nevű társaság - végső soron - az okozat. Egy jó kis ellen-menetel azért be lett mutatva a gonosz szaudiak, britek, usraeliek stb. ellen.
    Valószínű hogy a fenti videó folytatásában David - erre utalt is - még kifejti hogy voltaképp az un. bibliai armageddonra, annak a megjelenítésére sorakoztak fel ezek a fegyveres erők. Az egyik oldalon Asszad, az oroszok Kínával, Iránnal a háttérben, míg a másik oldalon az un. szír ellenzékiek, az ISIS-el, Izraellel, az USÁ-val, a franciákkal, britekkel szaudiakkal és egyéb olajsejkekkel.
    Persze ez az "apokaliptikus armageddon" sztori is sántít, mert hol vannak itt az "égi erők" akik elvileg "legyőzik" a gonoszt. Csak földhözragadt idiótákat látni akik szinte szomjúhozzák a vért. Nincs "jó oldal" mert a kevésbé rossz oldalon álló is ugyanazt teszi mint a másik. Az anyagba való lelki beágyazottság totális és immár valóban a sarokba-szorítottság vadállati jegyeit mutatja. A 6alom ezt akarta és 100 %-osan meg is kapja az emberei révén amit akart.
    Még csak nincs is tagadva, rejtve a Teremtés, az Ég ellen való őrjöngő menetelés. Szíria = Szíriusz = Sánta Kata. Orion kaszál, a követő Szíriusz pedig kévékbe köti a kalászokat. Ízisz persze a "szíriuszi női minőség" - Isten-Anyaság szinonimája. Szóval Szíria és az ISIS kapcsán semmi másról nincs szó mint a dühöngő fekete-mágiáról. Amely végső kétségbeesésében próbálja negatív kontextusba helyezni a Szíriusz-i - Íziszt. A szíriuszi eredetű orioni magyarok Teremtő ŐsAnyját.
    Valódi mágiát persze csak egy valódi mágus tud "kieszközölni". A "fekete mágusok" csak annyit tehetnek hogy megpróbálják az embereket negatívan befolyásolni - a Szíriusz és Ízisz istennő tekintetében. Azzal hogy a "gonosz ISIS" és mások által vérfürdőt rendez a "gonosz Szíriában". A szuezi csatorna körül is már számtalan szemita vérfürdő volt, legutóbb pedig Szuez városában is az "arab tavasz" kapcsán - nyilván mert itt meg Zeusz < szueZ volt a valódi célpont. Kairó jelentése meg Mars - na ott is volt minden csak nem béke. Géza/Gíza/Gáza < az éG - nos ezek a lejárt-idejű 6almaskodók minduntalan csak az EGET ostromolnák - sikertelenül.

    VálaszTörlés
  4. Tegnap átmazsoláztam david Icke honlapját ahol a könyveit propagálja, és amire felfigyeltem, mocskolja igen hátúlról mellbevágva a magyar huno nemzetiséget méd mada néven is.
    Az a nyugati babiloni rendszar amiről ők irogatnak semiramissal..nem az a Nimród és Enéh mitosz de összemossák rendesen, mikor a uzsoracivilizációról és az Aldebaran csillagképet hozzák összefüggésben vele....http://www.davidi...st-secret/
    tegnap kinyilt egyik könyvének 1-2 fejezete free cimszó alatt de elis tünt pedig kiakartam másolni de nem engedte a portál...Renegat jóvóltából elég rendesen magyar nyelven is kotorászhatok..és felháboritónak tartom a new life 8uj élet)cimszó alatt olyan mocskos dolgokat hadovál hogy hányni lehet...és már interneten is fizetés ellenében letölthető a könyvei nagyrésze...és még ez mert másokra ugatni onnan tuti eltennék láb alól ha nem megbizásból teszi ahogy itthon is páran nyomják a nagy összeesküvéseket vakolásilag közben megfizetettek.
    Egyébként sziria is arra a helyre esik ahol sokminden régiséget mely a hunokkal médekkel skytákkal kapcsolatos volt a bombázásokkal eltüntethetnek...tudom az olaj meg aszad baxad de akkoris tetü egy népség...Régóta lesem ennek a faxnak a kezeit totál olyan karmos mint akikről beszél óbégat a hüllők!

    Egyébként én ezekben a hüllős dolgokban nem hiszek ez kb 25-30 éve pont tölle meg tsaitól ered....

    Lehet élnek de nem alakváltásban hanem valami másként....és elég hülyének örültnek lenni ahhoz hogy a 300 ugy viselkedjen ahogy....az meg vérfertőző kapcsolatok eredménye is meg más fk teremtményei is merthogy nem integrálható a déli féltekéről földusult népség az mond valamit.

    Hogy 600 éve velünk élőket az alig lehet integrálni .....Hacsak nem keveredett közéjük fehér gén....

    Aki régóta kutyázik és látja a törzslapokat vagy a fajtajellegeket netán a keveréknél a keveredési jellegeket az azért látja a természet munkáját!

    VálaszTörlés
  5. Őrültek harcolnak őrültek ellen azonos kottából csak más hangfekvésben kánonban...ez ma a 3 vh eddig. Bár az első kettő is ugyan ez volt...a fegyvereket betárolták raktárkészletre most fel kell használni. (hogyan müködik)
    Én emlékezem a vietnamira..tiszta bolondokháza volt a telefongyár is ahol oda is gyártottak szu megrendelésre, közben ment a fra atomkisérleti robbantások tengerekben.....
    Hagyták kicsit szedje össze magát európa most ujra lekell hántani a bört róla, ez megy...jóideje mert én napóleont se tartom sokra.

    VálaszTörlés
  6. Kedves KB
    "Az ember meg tudja azt érezni, vagy tudni valahogy, hogy ő soha nem nyerhet, mert nem szükséges az életében ezt megtapasztalni? A vonzás törvénye ezt nem írhatja esetleg felül?"
    Hogy ne tudná? De ehhez nyilván kell egy szint.
    Nem tudom, hogy pontosan mit értesz vonzás törvénye alatt... De elég sok minden felül írhatja azt amit az ember érez, vagy tudni vél.
    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
  7. Tulajdonképpen elégedett lennék magammal, ha Ilonka nénivé sikerülne válnom ebben az életben. Milyen jó lenne, nem kellene kerítésekkel meg törvényekkel meg szellemlénységgel meg magyarsággal meg megmaradással meg spirituális ásással kiókumlálással, szemétből aranykereséssel, sátánműve-nem,istenműve vitákkal, egy-gyűrű cipeléssel meg semmi ilyen ...ilyen dologgal foglalkozni. Csak ÚGY, minden szart leszarva jónak lenni és a jóságban vanásért lenni az Egyben.
    Hjaaaj, be jó lenne!
    :)
    :(
    (Tudom, senki nem mondja, hogy.)
    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Senki nem mondta, hogy ne élj Ilonka módján. Te vagy az aki eldöntötte, hogy keresni, kutatni kezd "kívül". :)

      Törlés
    2. Ilonka néni módján élni nem elhatározás kérdése. Az Ilonka nénik megkapták és önzetlenül sugározzák maguk körül az isteni kegyelmet.
      Még az is lehet, hogy fogalmuk sincs róla, hogy küldetésük van, egyszerűen teszik a dolgukat.
      Agyalás és okkult praktikák nélkül.
      M/veréb/

      Törlés
  8. Azért írtam a végére zárójelben, hogy "tudom, hogy senki nem mondja, hogy", hogy senkitől ne kapjam meg, hogy "senki nem mondja, hogy".
    :)
    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
  9. Én azt hiszem,hogy meglepődne ez a világ,ha egyáltalán tisztában lenne,hogy mennyi,és bizony egyre több Ilonkanéni-és bácsi él közöttünk.!

    Csak nem tudja senki mi lenne az elviselhetőbb.
    Kiroppantani ezt a világot a jelenlegi állapotából,
    vagy berobbantani a jelenlegi állapotában.?

    A legrosszabb,hogy némelyek még azt hiszik befolyásolhatják a végeredményt....

    ...de sokan vannak közöttünk,akik el tudják verni a rosszalkodók seggét.

    És meg is teszik,ha kell.!! T.

    VálaszTörlés