2016. január 11., hétfő

Miért nem?

(Olivin barátnénk emberiségben csalódott gondolatait osztom meg)

Miért nem jutunk egyről a kettőre, avagy miért nem hiszek már az Aranykor eljövetelében?

Párom mesélte, hogy december elején ismét megtalálta áldozatait a cég által fizetett influenza elleni kampányoltás.
Az egyik kollégája, egy 40 éves férfi, az oltást követő reggel nem bírt felkelni, mert lebénult.
Azóta már újra beszél, de járni nem tud.
Hol van itt a fogyasztóvédelem? Mert az oltásbiztonság annyit jelent valójában, hogy biztos, hogy oltanak. :o/
Hol van itt a felelősségvállalás?

Ami igazán elkeserítő ebben a történetben, az a kollégák reakciója a hírre. SENKI se feltételezett összefüggést az oltás és a bénulás között.
Többek között ezért is vagyok arról meggyőződve, hogy NEM FEJLŐDÜNK. Mindenki éli a kis kényelmes, tudatlan világát.
Az ébresztésnek semmi értelme, mert joga van mindenkinek a tudatlansághoz, ugyanis a tudással felelősség jár.
Az információ birtoklása ugyanis az életmód megváltozását kell, hogy eredményezze. A változástól pedig általában félnek.
Amíg tehát általános a tudatlansághoz és a félelemhez való ragaszkodás, addig itt semmiféle kedvező változás, felemelkedés nincs kollektív szinten.


A genetika arról szól, hogy információt kapnak az utódaink. Amit a felmenők tapasztaltak, tudást megszereztek, az sejt szinten tárolódik.
A II.világháborút követően vezették be az oltásokat, amiket folyamatosan fejlesztenek és gyakorlatilag senki sem ellenőrzi a méregkoktélokat, hatástanulmányok nem készülnek, kontrollcsoportok nincsenek. Az uralkodó paradigma a mai modern, materiális létbe ragadt sokaságnak az, hogy az orvostudomány tévedhetetlen, kérdéseket nem kell feltenni, tájékozódni felesleges, az orvosok jobban tudják, mi jó nekünk.
Tehát kiadjuk a kezünkből az önrendelkezési jogot, asszisztálunk ahhoz, hogy egy számunkra soha meg nem ismerhető összetételű és hatású vegyi koktélt juttassanak a szervezetünkbe.
Vajon van-e összefüggyés a nemesség kiírtása és Európa kulturális és erkölcsi-spirituális hanyatlása között?
A mai középosztály nem tekinti feladatának a kulturális-politikai szerepvállalást, maximum magának vásárolgat, nem értékteremtő.

Vajon az immár két-három generáción keresztül végzett emberkísérletek (lásd oltások) elérték-e céljukat?
Nevezetesen azt, hogy a korábban évszázadok alatt megszerzett tudást, melyet őseinktől sejtszinten kaptunk, egy jól irányzott méreglövéssel lenullázzanak, a programot töröljék vagy legalább is hozzáférhetetlenné tegyék?
Génmódosítás. Ma már ez nem sci-fi, hanem a mindennapok része.
Fel sem ismerjük, hogy a kockából kivezető ajtó kémiai-biológiai úton van blokkolva és egyre inkább beleveszünk az anyagba.

Mit tud a mai ember?
Tud egyáltalán tudatosan lélegezni?
Tudja a testét és szellemét megfelelően, tudatosan táplálni?
TUD SZERETNI??????
SEMMIT SEM TUDUNK! Csak a sötétben tapogatózunk! És ebben a sötétségben is fogunk bolyongani évszázadokig, ha az anyag elsőbbségének tévképzetéhez ragaszkodunk továbbra is. Mert ma kőkemény materializnus uralkodik.

Hagyjuk, hogy mások mondják meg azt, hogy mi a valóság, miről mit kell gondolni (lásd: a piramisokat rabszolgák építették).

Sajnos, már nem hiszek az Aranykor eljövetelében, mert nem érdemeljük meg.
Amikor az anyák GONDOLKODÁS NÉLKÜL nevelik a gyerekeiket, nem védik meg az utódaik testi integritáshoz való jogát az állammal szemben, mérgező anyagokkal táplálják őket (lásd cukor, adalékanyagok, szellemi szinten dinoszauruszok, barbie-babák, koponyamintás ruhák), akkor sajnos azt kell, hogy mondjam, megérdemeljük a sorsunkat, mert kérdések feltevése nélkül, felelőtlenül élve nem is érdemlünk mást.
Ha lennének kérdések, akkor megoldások is születnének. De nincsen rá IGÉNY.

Alapvető igényeinket nem elégítjük ki (pihentető alvás, tiszta táplálék, élő, szeretetteli, értékes kapcsolatok), ezért lehet folyton újabb és újabb haszontalan és értéktelen igényeket kitalálva zsinóron rángatni a társadalmat.

Mi történik az újszülöttel? Elveszik az annyjától, leszedálják az agy számára mérgező cukoroldattal (lásd cukor-alkohol), majd az anyák jó része mesterséges, lélektelen táplálékot ad neki, nem készít ellenőrzött forrásból származó, szívet-lelket is tápláló, a kisgyermek életkorának megfelelő, egyénre szabott élő ételt, hanem bizalmat szavaz az arctalan márkáknak és gyártósoron előállított vegyi anyagot ad a rábízott kicsinek.
Ki biztosítja a gyermekek tiszta, egészséges környezethez való jogát?
Azután minél hamarabb megszabadulva a nevelés idegrendszert igénybe vevő feladatától, siet vissza dolgozni, leadva bölcsibe (milyen kedves név!) az alig 2 évet gyereket, akinek még ÉVEKIG(!) az anyja mellett lenne a helye.
Ott tartunk, hogy a kicsi ki sem tud fejlődni rendesen, mert ELEVE egy biokémiai háború névtelen áldozata, emellett az egyetlen személy, akiben megbízhat, az első adandó alkalommal lepasszolja őt egy ismeretlen környezetbe.

Miért anyagelvű a társadalmunk?
Mert az anyák az állandó, szerető jelenlét, testi kontaktus helyett babaingató széket és minden más műanyag játékot biztosítanak a csecsemőnek.
A kicsik ELEVE nem személyekhez, hanem TÁRGYAKHOZ kötődnek.
Innen pedig egyenes út vezet az aktuális mesefigurán át az okostelefonokig és a kívülről irányított életig.

Itt tartunk. Egy emberileg kiüresedett társadalomban élünk, sekélyes kapcsolatok között.
Halott a szívünk, az agyunk kiégett a sok hamis információtól.

Pedig ott vannak a Jézus-ábrázolások a sugárzó, hatalmas szívvel, hogy mire kellene a hangsúlyt fektetni, még a hülye is láthatja...

Vajon emberek vagyunk-e még?
Mit őrzünk? Mit tudunk továbbadni?
MIÉRT NINCSENEK KÉRDÉSEINK????

77 megjegyzés:

  1. Drága Olivin, azért, mert a kérdésfeltevéshez már bizonyos mennyiségű ismeret kell...... a bizalom olyan szintű megrendülése, ami elindítja a tudatos keresést, kutakodást az igazság felé.
    Az a korosztály, amelyik gyereket vállal, nevel, küzd a devizahitellel, mindennapi betevő megkereséséért, az egzisztencia megtartásáért, nem ér rá az élet nagy igazságain és az élete értelmén gondolkodni, és főleg a saját lelkét ápolni, tisztán tartani.
    Az én ismeretségi körömben is van olyan - orvos - akinek a kórház, mint munkahely kötelezővé tette az influenza elleni oltás beadását. Ő is lebénult. Ennek kb 8 éve, azóta már két bottal jár. Munkaképes soha nem lesz többet.
    Abban a kórházban továbbra is minden évben oltják a dolgozókat.
    Veréb

    VálaszTörlés
  2. Vannak ilyen időszakok az ember életében, amikor besokall, megkeseredik. Nekem is volt sokszor... Annyi negatív impulzus ér minket nap mint nap, hogy csoda hogy még van aki lelkes marad.

    Én mostanában rászoktam, hogy bármilyen esemény, hír, vagy információ kapcsán végiggondolom a teljes spektrumában az ügyet, megpróbálom a lehetetlent: kitalálni hogy ez az egész vajon hogyan illeszkedik a nagy egészbe, miért van egyáltalán, mi szükség erre? Általában teljesen ugyanaz a gondolatok útja: a legkisebb, az észlelhető eseménytől (mint pl. egy médiahazugság) elindulva előbb-utóbb eljutok gondolatban a mögöttes szándékokig, majd az a mögött álló (számomra negatív) háttérerőkig, majd onnan felfelé az Istenig. És ilyenkor megnyugszom, hiszen bármi is legyen az aminek kerestem a forrását, mindig ugyanoda jutok: ez van, valamiért. Ha nem is értem az okokat, azért igyekszem elfogadni, hogy minden létezésének oka és szükségessége van.

    És továbbra is úgy gondolom, hogy ennek a - mostanában egyre durvábbnak tűnő - Földi közegnek/szintnek is meg van a maga szükségessége, helye a rendszerben. És nem, nem feltétlenül kell ezt megváltoztatni, hanem azok akik már kijárták ezen iskolát lépjenek tovább, akiknek még van tanulnivalójuk itt, maradjanak.
    Tehát lehet hogy így kell maradnia ennek a szintnek, és soha nem fogjuk tudni megváltoztatni, felébreszteni mindenkit, stb.

    Ettől függetlenül én határozottan érzem hogy valahol nagyon mélyen mégis csak megindult egy komoly változás. És igen, minden változás viharral jár. Minden szülés katarzis és egyben fájdalom is. Most vajúdik a Föld, kihordta az Embert, ideje megszületnie annak a Lénynek, amelyik erre rendeltetett. Ha ez csak úgy megy, hogy előtte mindent porig szeletelnek, akkor úgy, nem tudok vele mit tenni, belefáradtam a küzdelembe, az energiaharcba.
    Legyen ahogy Te akarod.

    VálaszTörlés
  3. Először is tisztelet, Mazsi, a bátorságért, hogy ezeket az egyeseknek lehet, hogy bicskanyitogató, esetleg elrugaszkodottan őrült gondolatokat volt bátorságod leközölni, köszi.

    Sajnálom, hogy ide jutottam, mert nagy idealista voltam/vagyok.
    Párom mondogatta évek óta, hogy nem lát haladást, spirituális fejlődést. De kérem, szóljatok, ha a ti környezetetek megfelelő fejlődést mutat, mert ugye hasonló hasonlót vonz... :o)

    Igen, minden úgy van rendjén, ahogyan van, nem feladatunk EGY-MÁST, csak EGY-et: önmagunkat ébresztgetni.

    Most jöhet az elkerülhetetlen, jól megtervezett forgatókönyv: a nyugati nemzetállamoknak vége, jön az "arab" világuralom, a nyugati rassz kihalása menetrendszerű erőszakkal. De itt minket békén hagynak, mert kell az öntudatlan rabszolga a rendszer fenntartásához, el kell tartanunk azt a sok "bevándorlót", akiknek kettős feladatuk van: szaporodni és káoszt, félelmet okozni. Szerintem itt a Kárpát-medencében nem fog túl sok minden változni, csak az állam beavatkozása erősödik fokozatosan a polgárok magánszférájába. Nem fogják levágni az aranytojást tojó tyúkot, aki kellően elhülyült ahhoz, hogy felismerje a saját értékét és öntudatra ébredjen.

    Kedves Veréb! Nekem is van családom (mert ez nem csak öröm forrása, hanem kötelesség is) és a 24órás szolgálat közben, akár éjjel, kényelemben, félálomban szokásom, hogy könyörtelen önvizsgálatot tartok meg az ilyen érdekes és húsbavágó kérdésekre adható válaszok lehetőségeit latolgatom, hallgatok a belső hangra, a sejtjeim mit muzsikálnak a témáról.

    Mindezek ellenére nagyon remélem, kialakul egy párhuzamos VALÓSÁG, amiben az ezen a blogon találkozók mindannyian részt szeretnénk venni és amit feladatunk megteremteni a SZÍVÜNKBEN.

    Remélem, ez lesz az utolsó év, ami lezár egy korszakot és mindenki abba a valóságba "rezeghet" fel/le, ahová illik, amit választott.

    Vigyázzatok MAGatokra, nemzzetek erős, bátor MAGYAR lányokat és fiúkat, akik továbbviszik hitünket, tudásunkat és álmainkat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igy lesz!!! De elobb ami most van veget kell erjen barmily fajdalmas is.Lehetne irni sok mindent hogy mi romlott el , vagy hogy mit KELLENE tenni de ugye ezen mar tulvagyunK. Ahogy mondjatok, magunknak kell valtozni eloszor, en elem is ezt.a fontos hogy ott legyel ahol szeretnek es te is szeretsz.Nyitni kell kifele es nem felni, ki a szekbol, ki a szabadba.(Ezt mar irtam valahol). Oszinte leszek, Innen nem tudunk elerni semmit!Barmilyen okos es logikus iromanyt is teszunk kozze.Ez a monitor is csak azert van hogy meg azt a keves hitunket is elveszitsuk es itt sopankodjunk azon hogy mi jot akarunk es hogyan akarjuk.Szoval nem ossze hoz minket hanem MEGOSZT.Megegyszer, nem lesz fajdalom mentes, de rajtunk all hogy innen nezzuk vegig depressziotol szenvedve vagy peldat mutatunk az anygba kenyszeritett gyermekeinknek.Nem gondolok nagy tettekre csak Pl.Festek szoroval felirni a rendelok falara a velemenyt az oltasrol.Tudom most jon duma hogy mit ersz azzal el?Es te azzal hogy most nezed a monitort?A felho atlaszban hangzott el "de apam, mi is a tenger ha nem cseppek millioi?"Lehet nem pontos az idezet.Hogy bajba is kerulhetunk miatta?Ennel nagyobba?

      Törlés
    2. Mindenkinek magának kell megkeresnie a válaszait. Én is csak azt tudom elmesélni amit én eddig megtaláltam, de ez másnak lehet hogy tökre nem jelent semmi
      a) újat
      b) előremutatót
      c) választ
      d) vagy tök érthetetlen katyvasz az egész

      Vegyük például a bevándoroltatást, nézzük a szokásos gondolat-ívet:

      1. Első körben az ember rájön, hogy a liberális média nem véletlenül, hanem szándékosan támogatja a migrációt.
      2. Aztán az ember rájön, hogy az európai politikusok nem hülyék és nem véletlenül ilyen impotensek, hanem programot hajtanak végre.
      3. Idővel az ember rádöbben, hogy az egész mögött amerikai üzleti körök állnak, mint pl. Soros Gyuri bácsi. Nem túl sok ember lehet e bolygón, aki kedveli ezt a karaktert és tevékenységét, ahogyan például a különböző intézményein keresztül pénzeli és irányítja a betelepítést.
      4. És hiába tűnik Európa elárasztása, legyengítése, multikultivá tétele valamiféle üzleti játéknak (TTIP), ezek a körök is csak valamilyen programot hajtanak végre. Azt nem tudom hogy önszántukból teszik-e amit tesznek, vagy írásban kapták-e a parancsot, vagy Isteni/Sátáni sugallatra cselekszenek, de az tuti, hogy pontos menete van a teendőknek, és ők is csak feladatot hajtanak végre.
      5. És akkor el is érkeztünk a Forráshoz, melynek pontos célja előttem nem ismert, de az biztos, hogy ennek az eseményláncolatnak jelentősége és szerepe van, valamiért le kell bontani az eddigi európai felépítményeket (melyek valljuk be, eddig is már a hazugságra épültek, illúzióra építettek hatalmas egó-várat), mert lejárt az idejük, és jön valami új a helyükre. S hogy ez jó-e vagy rossz? Nem áll módomban (még) megítélni.


      Idevág a pápa minapi (ismételt) baromsága:

      "A jelenlegi migrációs áradat aláaknázza azt a humanista szellemiséget, amelyet Európa mindig is védett"

      Megkérdezném a szentgatyától, hogy Európa melyik humanista szellemiségű korára gondol a "mindig" alatt? Az emberégetések korára? A könyvégetések korára? Vagy amikor a bankárok közül választottak pápát? Vagy a szabadkőművesség szervezésében megrendezett világháborúkra? Vagy a gyarmattartó nyugati államok tevékenységére? Vagy a kamat diktatúrájára? Melyik európai időszakot érti a "mindig is" alatt kedves Ferenc? :)

      Törlés
    3. Érdekes, de én is erre a következtetésekre jutottam. Kicsit tovább gondoltam a 4. pontot, nem tudom, hogy jó úton járok-e:

      4/b. Arra is rájön az ember, hogy nem létezik "történelmi szükségszerűség", a valóságban nem "fejlődik bele" az emberiség automatikusan egy jövőbeli utópiába, hanem ezeket jól megszervezett összeesküvések hozzák létre.

      4/c. Az EU nem egy közösségi érdekből létrejött internacionalista közösség, hanem egy szűk kör - jól körülhatárolt érdekek mentén létrejött - "magánvállalkozása"

      4/d. Arra is rájön, hogy a "felvilágosult" reneszánsz ember, a jakobinus, a francia és a bolsevista forradalmár, a polgári demokrata, a liberális modern ember valójában ugyanaz a létkarakter.

      4/e. Ekkor észreveszi, hogy: "Hú, de csőbe húztak bennünket!" Mikor erre rájön, éppen akkor derül ki, hogy a külső restaurációnak már az utolsó lehetősége is elszállt.

      És itt jön az 5. pont

      Törlés
    4. Igen, és talán felállítható a párhuzam, hogy ezek a szervezetek és tagjaik olyanok, mint akár az emberi szervezetben lévő kis funkciónárusok, mindegyiknek megvan a maga feladata, és ugyanakkor ha megvizsgáljuk mondjuk egy betegség vagy láz idején, úgy néz ki az egész, mint egy felzaklatott méhkas, egy haddelhad, egy globális (test léptékű) háború zajlik az egyes résztvevők részvételével.
      Mindenki programja szerint cselekszik.
      Így a jakobinus, a bolsevik, a demokrata, a milliomos, a média mogul, és mindenki más is.

      Egyedül mi nem, akik már egy ideje igyekszünk kilépni a programozottság szintjéről. Szerintem ez választja el a köztünk élő bábot az élő lélektől.

      Kerion, szerinted az atlantiszi köpenyesek úgy alkották meg ezeket a biorobotokat, hogy szaporodni is tudjanak? Tehát a történelmi emberiség egy része egymást örökítő klón-utód? Ha igen, akkor nem elképzelhetetlen, hogy idővel valahogy mégis csak visszajut a Lélek ezekbe a teremtményekbe illetve utódaikba is, nem?

      Törlés
    5. Az 5. ponthoz:

      Annak, hogy ezeknek a nemzetközi összeesküvőknek miért áll érdekében minden tradícionális formát és tagoltságot elpusztítani nagyon nehéz választ adni. Gyanúm szerint itt egy sok ezer éves beavatási hagyomány ördögi kifordításáról lehet szó. Aki ismeri a jóga fokozatait, észreveheti, hogy a tudati objektumok különálló voltának felszámolása szellemi princípiumaikhoz visszavezetése által valósul meg Hasonló dolog folyik manapság, de nem egy emelkedő szellemi tengely mentén, ahogy az a szellemi utak esetén alapvető követelmény, hanem 90 fokkal elfordítva, horizontálisan, a földön! Példa erre az Eredeti Ember helyreállításának elve:

      Androgünosz: egy teljes férfi és egy teljes nő szétválaszthatatlan egysége a szellemi valóságban

      Mi történik akkor ha az androgünoszt a földi keretek között akarja megvalósítani?

      Gynandromorphé: Egy félig férfi és egy félig nő megkülönböztethetetlen elegye az anyagi világban. (gender mainstream)

      Tehát a háttérhatalom egyik módszere az iniciatikus hagyomány földre rángatása. A másik pedig valószínűleg egy kabbalista prófécia lehet, mely szerint "az idők végén a kiválasztottak birtokolni fogják Isten tudását és hatalmát." Való igaz, a felébredt szellemi ember valóban birtokolja ezt tudást és hatalmat, de az égben, Istennel tökéletes egységben. Itt ugyanis már szintén nincs tagolt létezés. Ezt a magas szellemi fokozatot fordították el ismét 90 fokkal:

      "Ha a földön felszámoljuk a lét tagoltságát, miénk lesz Isten hatalma és tudása. Ez akkor következik be, ha a világ dualitása felszámolódik. Hát akkor hajrá, siettessük ezt felszámolódást, hozzuk el a Véget."

      Értjük már miért akarnak ezek mindent, de mindent elpusztítani, felszámolni? Valamilyen nem evilági hatalomhoz akarnak jutni. Az igaz jól elszámolták magukat, csakhogy erre a tévedésükre egy bolygó fog rámenni.

      Törlés
    6. Én már ebben sem látom a rosszat. Csak vidd tovább a gondolatsort: ebben az Élet nevű könyvben létezhet-e egyáltalán bármilyen karakter/esemény az Író tudta nélkül?

      Egy hipergazdag amerikai üzletember sem biztos, hogy mindent pontosan ért abból amit csinál.
      Még egy 33. fokozatú vakolómester sem biztos hogy TELJESSÉGÉBEN átlátja mit miért is tesz.
      Még maga a sátán (ha létezik egyáltalán ilyen karakter) sem biztos hogy TELJESSÉGÉBEN tudja mit miért tesz a Földdel, csak TESZI A DOLGÁT.
      Mindenki csak a saját szintjét képes átlátni, miközben lehet nem is sejti, hogy az ő "kistílű" céljai valójában milyen magasabb rendű célt szolgálnak.

      Törlés
    7. Mielőtt Kerion válaszolna, hadd tegyek még egy-két észrevételt. Talán ezt a szempontot is átgondolja valaki.

      A fenti kifordítottságot támasztja alá az a tény is, hogy az ortodox zsidók miért várják még mindig a messiást. Mesiach ben David ugyanis egy szellemi valóság, nem emberi, hanem isteni közreműködés eredményeként jön el. Ezzel szemben a háttérhatalom emberi erőfeszítés által önmagát tekinti itt a földön messiásnak.

      A másik dolog, hogy az ortodoxok radikálisan elutasítják Izrael állam létezését. Olyannyira, hogy nincs is izraeli útlevelük, ha jól tudom szíriai (!) útlevelük van helyette. Felfogásuk szerint "Erec Jiszrael" szintén szellemi valóság (akárcsak a mennyei Jeruzsálem), ezzel szemben a cionisták létrehozták "Agudat Jiszraelt", magát Izrael államot. Ez a haszidok szerint súlyos bűn. Ők imádkoznak is Izrael állam megszűnéséért.

      Itt is tetten érhető a cionista befolyású szabadkőműves háttréhatalom szándéka: mindent ami szellemi valóság, lerántani a földre,ezért Isten országának egy hamis megvalósítása folyik földi keretek között.

      Tudom, hogy Kerion messiás értelmezése merőben más koordináta rendszerben helyezkedik el (messzi-ás), én csak egy alternatív szempontot vetettem itt fel.

      Törlés
    8. Ebből a szempontból a piramis teljes spektruma hierarchikus, pont amit Te is hiányolsz a társadalmi felépítésből.
      Csak a piramis csúcsán ülő(k) sem biztos hogy tudja(ák), hogy felette(ük) is ül még valaki. Vagy ha tudják is, és le akarják váltani / be akarják magukat helyettesíteni a helyére / el akarják Őt törölni, ez sosem fog sikerülni, nem sikerülhet.

      Törlés
    9. na most itt olyan gyorsan válaszolgattunk egy-más-nak, hogy kicsit összekavarodott a sorrend, de talán értető marad azért... :)

      Törlés
    10. Igen. Szerintem sem tudja egy 33. fokú nagymester. Amit tud, az maximum annyi, hogy kinyitja magát olyan befolyások előtt (hamis médiumitás), amelyek valódi forrásáról és igazi jelentőségéről neki sincs fogalma. Valószínűleg ilyen sugallatok igen erőteljes okkult hatalmat is ígérnek a "vevőjének".

      Az ellenhierarchia nagyjából eképpen nézhet ki:

      5. oszlop: Obama, Merkel, Juncker, stb.
      4. oszlop: Rockefellerek, szk. nagymesterek, stb.
      3. oszlop: Ismeretlen fekete mágusok
      2. oszlop: Nem emberi lények, okkult ágensek
      1. oszlop: Valamiféle szatanicitás, maga a Sátán?

      Törlés
    11. 0. oszlop: Isten

      (és megint ugyanoda lyukadunk ki, tehát minden rendben megy)

      Törlés
    12. Igen. 0. oszlop Isten.

      Akkor megy minden rendben, ha az egészre Isten "szemével" tudok tekinteni. Ha emberi szemmel tekintek a dolgokra, akkor még nagyon nincs. Tehát feladatom van. Magammal kapcsolatban :-)

      Törlés
    13. Egyetlen egy feladatod van magaddal kapcsolatban: oszlasd fel magad (a személyiséged), és engedd át a Fényt hadd dolgozzon.

      (ez az ami nem megy még nekem sem, mert ha menne akkor nem kellene ilyet sem írjak, hogy "nekem" :))

      Törlés
    14. Segítséget szeretnék kérni. Izrael állam ("Agudat Jiszrael) himnusza a hatikva. Egyébként gyönyörű dallama van. Hasonló emocionális töltettel rendelkezik, mint a magyar himnusz.

      https://www.youtube.com/watch?v=NjfFpFW9OdA

      Most jön a csattanó. Ezt a dallamot Erdélyben egy református ifjúsági találkozón halottam magyar szöveggel!!! Tudja valaki ki mi ez a dal eredetileg? Köszönöm.

      Törlés
    15. Hogy eredetileg, az kérdés marad, de a hivatalos magyarázat a következő:
      https://en.wikipedia.org/wiki/Hatikvah

      Zene [szerkesztés]
      A dallam a Hatikvah származik La Mantovana, egy 16. századi olasz dal, áll a Giuseppe Cenci (Giuseppino del Biado) ca. 1600 a szöveg "fuggi, fuggi, fuggi da questo cielo". A legkorábbi ismert megjelenése nyomtatásban volt a del Biado gyűjteménye madrigálokat. Később ismert korai 17. századi Olaszországban, mint Ballo di Mantova . Ez a dallam szerzett széleskörű valuta reneszánsz Európában, különböző jogcímen, mint például a Pod Krakowem (népdal) (lengyel) , Cucuruz cu Frunza-n sus [Kukorica akár álló levelek] (román) és a Katerina Kucheryava (ukrán) . [6] A dallam is nagyon hasonló a zenei téma híresen által használt cseh zeneszerző Bedrich Smetana a szimfonikus költemény ünneplő Bohemia, Má Vlast, mint Moldva (más néven a német címet Die Moldau). Smetana téma alapult cseh népdal, "Kočka Leze Dirou".

      Az átálláshoz a zene Hatikvah végezte Samuel Cohen 1888-ban Cohen maga emlékeztetett sok évvel később, hogy ő dúdolta Hatikvah alapján a dallam a dal hallotta a romániai, Carul cu boi [The Ox Driven Kosár] .

      Törlés
    16. Tüzed Uram Jézus szítsd a szivembe, làngja lobogjon elevenebben... Az izraeli himnusz dallamara van irva... Énekeltük és nem tudtunk róla... :(

      Törlés
    17. 1. Tüzed, Uram Jézus, szítsd a szívemben,
      Lángja lobogjon elevenebben!
      Ami vagyok és mind, ami az enyém,
      Tartsd a kezedben igazi helyén.

      refr.:
      Életem kútja, örök örömem.
      Fény a sötétben, csak te vagy nekem.
      Hallod imám, és bármi fenyeget,
      Nem hagy el engem, tart a te kezed.

      2. Szorongat a Sátán, de Te velem vagy,
      Hû szabadító, aki el nem hagy.
      Ennek a világnak fekete egén
      Lényed a csillag, sugarad a fény.

      3. Jön az örök nap már, közeledik Õ,
      Mennyei honba hazavinni jõ.
      Röpke pillanat, míg tart a keserû,
      Jézus elém jön, örök a derû.

      Törlés
  4. Kemény írás lett különösen, hogy megint vártam az aranykaput a végén :) Én személy szerint tele vagyok kérdésekkel, de gyakran szándékosan nem kapok válaszokat :) aranykor pedig igenis van, csak ez meg egy nagyon "demo" verzió :)

    VálaszTörlés
  5. http://www.lelekkunyho.blogspot.rs/2016/01/istentelen-vizio.html

    VálaszTörlés
  6. HARSÁNYI LAJOS: Ki az Úr?

    Kezdetben volt az Isten.
    Az Isten volt az Úr.
    Azután jött a Tűz, Víz
    Az Ég, a kék Azúr.
    Majd jöttek a Királyok.
    S azok lettek urak.
    Aztán elűzték őket,
    Kiirtva magjukat.
    Majd jött a felséges Nép
    És a Nép lett az úr.
    Majd jött a szent Szabadság
    S akkor az lett az úr.
    Azután jött a Terror
    S a Terror lett az úr.
    Azután jött az Inség
    S az Inség lett az úr.
    Azután jött a Bőség.
    (Nem lett belőle úr.)
    Botorkált a megértés.
    (Nem lett belőle úr.)
    Azután jött a Bankár
    S a Bankár lett az úr.
    Azután jött a Sátán
    S most a Sátán az úr…

    De elbukik a Sátán
    És nem lesz mindig úr.
    És öngyilkos lesz a Bankár
    És nem lesz mindig úr.
    És elmúlik az Inség
    És nem lesz mindig úr.
    És fölenged a Terror
    És nem lesz mindig úr.
    És meghal a Szabadság
    És nem lesz mindig úr.
    És megszelídül a Nép
    És nem lesz mindig úr.
    Király nem akad senki
    És nem lesz többet úr.
    És ránk szakad a kék ég
    És nem lesz többet úr.
    És füstté lesz a Tűz, Víz
    És nem lesz többet úr.
    Kezdetben volt az Isten
    Az Isten volt az úr.

    Örökkön és örökkön
    Az Isten lesz az Úr!

    VálaszTörlés
  7. 2006 után 10 előtt egyik nyáron egy csapattal voltam vasárnap, azidötájt jött a madárflu elleni védő oltás campány. Ők beadatták...és már 10 körül nem éltek....aztán figyelem mert felfigyeltem először 1 majd többeknél arra a jelenségre hogy betegebbek sőt több nőnél mellrák alakult ki...ja a előző 2 pasi is rákban ment el.... sok idősebb embert beszélgetés közben csak ugy megkérdeztem hogy oltat e...akik nem azok bármi mással nyavajognak de nincsen rák se gyanuja.... Csak egyéni halk megfigyelés. Csupán azért mert megtaláltam a saját védőoltási papirjaimat gyerekkoromból...és a gyerekeimét is...tehát azóta találták ki a oltások más célú felhasználását is!

    VálaszTörlés
  8. Jut eszembe 2000 előtt nem volt oltási kampány..csak én 90-2000 között 4 fő 70-és 3 fő 95 körüli időst ápoltam tehát megélték az otthonhalást is....Ma???

    VálaszTörlés
  9. "Fel sem ismerjük, hogy a kockából kivezető ajtó kémiai-biológiai úton van blokkolva és egyre inkább beleveszünk az anyagba."

    Hát, ha a kémiai-biológiai blokkolást tekintjük meghatározónak, akkor már belevesztünk, akkor már késő!

    Szóval, az alapállás az, hogy mindenki csak saját magát...! Ezért kell az információ, a tájékozódás, hogy egyénenkénti tudatunkban meglegyen a kritikus tömeg, ami aztán minőséggé változhat. Persze a változáshoz azért még tenni kell, átalakítani a gondolkodásunkat, elengedni félelmeinket, szorongásainkat. Ha változunk, - állítólag változik a világunk is. Őszintén bevallom, még én sem érzem, legfeljebb a gyerekeimnél. Lehet, nem is nagyon változom? Szóval, kell az információ, a tudás. De azt észre vettük-e, hogy az igazi tudást, a hasznos információt elzárják előlünk, helyette kapunk félóránként félelem és szorongás gerjesztő híreket, bulvármocskot, töltelék infót. És persze az örökös rohanás ami miatt semmire nincs időnk. Ez nem kémia, nem biológia, ez símán szellemi, lelki terror. Ezt kellene felismernünk, meg azt, hogy már saját testünk felett sem rendelkezhetünk (lásd oltás!) Szegény orvos, aki mankóra kényszerült, jobban tette volna, ha a munkahelyéről mond le az egészsége helyett. Persze, az orvosok a legjobban megvezetett rétege az értelmiségnek. Én is hiszek abban amit mondok, pedig nem tanultam iskolában és nem kapok érte fizetést. Amíg a szülő saját dolgaiban nem képes nemet mondani, amíg kívülről várja az üdvözülést orvostól, pedagógustól, fogyasztóvédelemtől, kormánytól, addig a gyermeke érdekében sem tud kiállni. Pedig meg kellene tanulnunk, miképpen tudunk magunkra találni egy olyan világban, amely egyre kevésbé szól az emberről. Ez a feladat, és az élet csak figyelmeztet bennünket a tanulni valóra!
    Olyan ez, mint amikor vízbe mártott két tenyerünket összenyomva szökőkutat csinálunk. Ezt játssza most velünk az anyagi, 3D-s világ. Összeszorított tenyeréből csak felfelé, a szellemiség irányába van kiút!
    Vegyük észre, hogy a gondolataink által teremtett világot csak gondolati úton lehet megváltoztatni! A titkos uralom szellemi eszközökkel terjesztette ki és gyakorolja hatalmát. Vallás, oktatás, szórakoztatás, hírközlés -> félelem, szorongás, engedelmesség. A kémia és a biológia smafu! Legfeljebb akadályozhatnak bennünket, ha komolyan vesszük.

    VálaszTörlés
  10. Kedves jó Olivin!
    Megértelek. Én is ebben vagyok és voltam már sokszor. Ki fogsz jönni belőle! Muszáj, mert ezzel élni nem lehet.
    Szívemből kívánok jobbulást!
    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
  11. http://www.mithogyankell.hu/egeszseg/49/etrend/1006_hogyan-oshawa-dietazzunk

    Sok vizet fogyasztani közben, napi 5-7 litert.

    Szivből ajánlom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A videón lehetnék én is, de nem én vagyok.
      A múlt ködébe vesző problémáimnak nem adok energiát.
      Három hónap alatt a jóga -is- "Egy Csodát", Csodinát és rengeteg változást hozott az életembe.
      Ölelés.

      https://youtu.be/qX9FSZJu448

      -köszönet mindÉNkinek, aki részt vesz benneM.

      Törlés
    2. Ha még nem meséltem volna :)

      Megkérdezi a riporter a székely bácsit:
      "-Az a hir járja Bátyám, hogy Maga mindenhez ért. Igaz ez?"
      A bácsi pödör egyet a bajszán, maga elé emeli a mutatóujját az ÉG felé és igy szól:

      "Mindenhez -is- ."

      Törlés
  12. Mindenki meg van vezetve? Tudják hogyan kell megvezetni a másikat. Te nem tudod. Aztán ez egy játék csak..az élet.. És azt játsza mindenki amit mondanak neki. Miért nem játszunk akkor olyat ami jobban tetszene nekünk? Ne mondogassuk itt, hogy bezzeg ezek meg azok ilyenek, meg olyanok. Mutogatunk rájuk, hogy ő miatta nem jó nekem meg emiatt meg amiatt. És? Akkor most? Mit lehet tenni? Megtalálni magunkat? Akkor mi lesz? Semmi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért is kellene "megtalálni" magunkat. Miért is kellene "ébredeznünk". És,ha próbálkozunk,mire is kellene rájönnünk.
      Arra sokan rájöttünk,mint Te is,hogy az élet játék. De ez a játék már nem erről az életről szól,hisz már itt vagy,azaz az előző életedben nem jól játszottál,(ha itt és most,itt írogatsz)mint ahogy én sem.Tehát jól megvezettek,becsaptak.Mondhatni jól tették a dolgukat.
      De Ők már a következő életed készítik elő neked.(pl.:A doboz c.film.megjelenés:200 911 6)
      Ez az élet nem véletlen ilyen amilyen.Itt és most te döntesz a következőről,ahol bizony térben és időben bárhol,és ennél sokkal rosszabb életed is lehet.Mint ahogy már volt is nagy valószínűséggel.
      (-Akár még Pun rabszolgaként,aranyat bányászva is kezdhetsz a következő életedben.-)
      És akkor,a "semmi" az lesz,hogy esetleg tovább léphetsz,és nem kell újra-és-újra ezt az egyre durvuló játékot játszanod.
      Ahol a sakktáblán nem te leszel a pawn(zálog),a paraszt,mert már elérted a tábla utolsó kockáját,és beértél,(beléptél a kilencedik kapun,piros-fehér-zöld),mikor is azzá válhatsz,azaz az lehetsz ami csak akarsz,akár még Királynő is.
      Viszont,ha terhet cipelsz le kell raknod,csak azután,(tisztán) léphetsz(engednek)be.
      A kapu: nem akarnak kiengedni(belőlünk táplálkoznak,Madách),be csak a tisztákat engedik.Ez a TŰ foka!T.



      Törlés
  13. Szerintem az ujjászületések is átverés..mármint a "karma". Nem lenne muszály.. De ha van ha nincs jo ez itt a földön.. Vagy is milyen szép is lehetne :) hiába egy börtön..Amugy ez egy börtönbolygó..ezt a verziót kedvelem épp. Mindenki amit valamit szimpatikusnak talál azt gondolja az az igazság. És tényleg eléggé bonyolult ez az egész..mert belőlünk táplálkoznak..a negativ energiánkból..amit ránk kényszerítenek. Közben meg csak egy gondolatváltozás kell és megszabadult mindenki. Mert az egész egy illuzió. Köszi amugy hogy írtál :)

    VálaszTörlés
  14. És jó lenne az az állapot ahol mindent a gondolatunkkal állítunk elő, az időjárástól kezdve az élelemig, mindenki a szeretet állapotában van..?
    Mit fogunk ott csinálni? Na jó lehet nem élénk eléggé a fantáziám :D

    VálaszTörlés
  15. Üdv Mazsola üdv blogolók! Én csak olvasom a blogot régóta. Én is eljutottam oda hogy màr "csak" itt olvasgatok mert elegem lett az uszìtó fertő "spiri" halandzsàból! Észrevettem egy aprósàgot. Anno pàr évvel ezelőtt olvastam hidden hand(rejtett kéz) ìràsàt és valahogy úgy érzem hogy mindig minden ide kanyarodik vissza persze màs burokban! Azért volt csúsztatàs ott viszont annàl felfoghatóbb értelmezhetőbb teremtéselmélettel azóta se talàlkoztam. Minden vitàt alsóbrendűnek érzek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rejtett kéz? A luciferi?

      Amiket lehet olvasni, hogy megkapjuk a tudást, szerintem lehet így lesz...de ez lesz a nagy átverés...a világvallás, vagy a sátáni hatalom. Ha van ilyen. És márpedig ki ne dőlne be majd ennek, hogy olyan tudásunk lesz mint Dynamonak a tv- ből. Pedig szerintem nem ez lesz a jó.. Nagyon érdekesek a magyar eredetről szóló írások, a MAGyar szavak jelentése. De. És? Ettől mi lesz? Szerintem semmi..

      Törlés
  16. Igazad lehet,mármint sokaknak nem lenne muszáj újjászületniük,és mégis,mit is lehetne ott csinálni?
    Megpróbálni segíteni az itt ragadtakon.
    "A kehely ürülni szeretne ismét, és Zarathustra ismét ember szeretne lenni."

    Valószínű,hogy ez az egész egy illúzió,álom,sőt álom az álomban.De a szenvedést,a csalódást,a fájdalmat valóságként éljük meg,akár a szeretet,a szerelmet.

    A rejtett kéz írásaihoz,egy kis mese.
    A skorpió a folyóhoz ért,a partján egy béka. -Vigyél át a túlpartra béka-,kérte a skorpió. -Skorpió vagy,mi lesz,ha megcsípsz-, mondja a béka. -Nem,nem foglak megcsípni-,ígéri a skorpió.
    Fél úton járnak mikor a skorpió megcsípi a békát.-Miért tetted,most meghalunk mind a ketten-,mondja a béka.
    -Nem tehetek róla,skorpió vagyok-,mondja a skorpió.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezért jó itt a földön...mert itt van szerelem, szeretet..mint már pár filmben ezt megírták.

      Törlés
    2. Az újrászületésről egy elmélet:
      Halál után eljátszák neked a földön megélt hitedet es ugy csinálnak mintha pokolba vagy menyországba kerülnél... És belédprogramozzák a következő életed fő részeit és majd aztán újraszületsz. Röviden. Aztán? Ezek kik a " faxom" hogy ezt eldöntsék? Csak az ember bedől az átverésnek aztán hasraesik ha meglátja ezeket a halál után.

      Törlés
    3. És valóban...annyi a feadatunk csak, hogy segítsük a másikat. Meg a szeretet.

      Törlés
  17. Vagyok
    http://www.akivagyok.hu/

    VálaszTörlés
  18. "Levelet kaptam, hejjj!" - továbbitom.
    A forditásnál általános hiba, hogy egy szavat többféleképpen is lehet ferditeni, pl.uprising lehet forradalom és lehet felemelkedés/meghaladás/ is.
    Akkor most következzék az általam ferditett verzió- Nektek:

    A paranoia virágzik:
    A reklámok agymosnak minket!
    Drogokat tömnek belénk,
    Hogy ostobák maradjunk
    És ne lássuk az igazságot körülöttünk!
    (szóval gyerünk!)
    Még egy igéret, még egy /játék/szin,
    "Csomagok" hogy a kapzsiság csapdájában maradjunk örökre
    Zöld ködöt borítanak az elménkre
    Burjánzó bürokrácia titkolja az igazságot

    (szóval gyerünk!)
    Nem kényszeríthetnek minket!
    Nem alázhatnak meg minket!
    Nem irányíthatnak minket!
    Mi fogunk győzni!
    Agykontroll alatt vagyunk mind
    Inditsuk a felemelkedést
    Kapcsold át a "kapcsolód", nyisd ki a harmadik szemed

    Látni fogod te is, nem kell félnünk a haláltól!
    (szóval gyerünk)
    Kelj fel, szerezd vissza a hatalmat, itt az idő
    A dagadt disznók úgyis infarktust kapnak
    Ütött az utolsó órájuk
    Magasba emelhetjük egyesített zászlaink!
    Nem kényszeríthetnek minket!
    Nem alázhatnak meg minket!
    Nem irányíthatnak minket!
    Mi fogunk győzni!
    Hey .. hey ... hey .. hey!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://youtu.be/w8KQmps-Sog
      http://www.azlyrics.com/lyrics/muse/uprising.html

      Törlés
    2. https://www.youtube.com/watch?v=vJwB81QSFj4
      :)

      Törlés
  19. Z Plus által ajánlott átalakuláshoz egy hazai példa: https://www.youtube.com/watch?v=XRHRfR19iSs
    Balázs Valéria Anamé: Karmakiller hangoskönyv https://www.youtube.com/watch?v=y165TqBbM-M&list=PLWVIxh4fe65gkOCqNlkLOSQoY7gATwsx4&index=1
    ha nem csak okoskodni kell!

    VálaszTörlés
  20. http://www.naturalnews.com/048974_vaccines_culture_war_medical_tyranny.html

    most találtam ezt a jó kis oldalt.

    VálaszTörlés
  21. "Mi is Krisztus képmásai (eikon = képmás) vagyunk, és életünk célja, hogy ezt a hasonlatosságot a valósághoz közelítsük, ahogyan azt az ikonokon ábrázolt szentek is tették, akik életük során Krisztushoz hasonlóvá váltak… Az ikon a láthatóból a láthatatlanba emelés gyakorlatban használható eszköze. Az ábrázolás tárgyai a jelenségek
    mögötti ideák, Isten teremtő gondolatai. Az anyagi világ valós tárgyai visszahúznak saját szintjükre, ezért kerülni kell minden olyan… megoldást, mely ebbe az irányba hatna, és alkalmazni kell azokat, melyek elősegítik a kiemelkedést…" ww.tengernekcsillaga.hu

    VálaszTörlés
  22. «A magyar népnek Anyámra kell tekintenie, s hirdetnie kell mindenkor: Mi mindannyian a mi Királynőnk és a Világ Győzelmes Királynője által fogunk diadalt aratni… Azt akarom, ne csak Mária országa, hanem Mária engesztelő országa legyen…, s általa az egész világ kegyelmet nyer… Szeplőtelen Édesanyám parancsára a világ meghajol Isten előtt, megszűnik a bűnözés, bezáródnak a pokol kapui, megáll a vér patakja…
    Az új élet öröme tölti el az eget és a földet. Az ember élete megmarad szeretetben, hogy Engem imádjon és áldjon… Amit ti – az ország és az Egyház – bűneitek miatt elveszítettetek, azt Szeplőtelen Édesanyám érdemei által gazdagon megnyertek…
    A győzelem akkor is az Övé lesz, ha a világ és a pokoli gonoszság minden erejével ellene támad. Édesanyám királynői győzelme úgy valósul meg, ahogyan azt a Szentháromság a világ teremtésének pillanatában elrendelte. Anyámat isteni hatalmam erejével ruháztam fel, és a Szentháromság mindegyik Személye megáldotta Őt.»”8
    „Szeplőtelen Édesanyám, a Világ Királynője és a ti Győzelmes Királynőtök, nem Magyarország területét kívánja kibővíteni, határait rendezni, Ő most azt kívánja és akarja, hogy a magyar nép Őt jobban megismerje és szeresse. Ezt a népet Ő Szeplőtelen Szívére akarja ölelni, mert az Ő Szíve a legbiztosabb út, amelyen Hozzám, Isten Fiához juthatnak. Mert életük és üdvösségük Én vagyok. Ismét mondom,
    örüljetek, imádkozzatok és bízzatok!”9
    forrás ua.

    VálaszTörlés
  23. A nagy megtévesztés abban áll, hogy a 21.század embere felfuvalkodottságában olyan mértékben eltávolodott Krisztus szeretetétől, hogy őt félreállítva a helyébe akar lépni, ezt sugallja neki az a bukott angyal, aki fényhozónak szereti magát feltüntetni, pedig valójában a hazugság atyja.
    Ez az új kor, a New Age: a technológiai vívmányok és a tudomány fejlettségébe, az észbe vetett hit, a materializmus, a profán élet átvette a hatalmat az emberi szívtől és a nagy félrevezetés eredményeképp a lelkiség, a megszentelt élet, Jézus követése botránnyá, elképzelhetetlenné lett az emberek számára. Kihalnak a imádságos szívű Mari nénik.
    Az Új Kor eszméje is csak egy újabb mesterségesen kreált csapda-paradigma: az ember önerejéből húzza ki magát a 3. dimenzióból és az evolúció újabb lépcsőfokára lép. És lépre mentünk, mert nem maradt bennünk alázat. De lássuk végre be: önerőből, pontos idea, példakép hiányában lehetetlenség fejlődni, mert feltételei vannak.
    1. az Igazság szenvedélyes szeretete (az idea megtalálása eleve lehetetlen csak ésszel!)
    2 A szenvedélyek, személyiség levetkőzése -új élet, új szív, új lelkület az idea képére
    3. Krisztussal való egységre jutás a szereteten keresztül.
    A kockából egyetlen kivezető ajtó van: Krisztus, akivel az őt szerető lelkek egyesülhetnek és akkor jön el az Új Ég és Új Föld. Élek többé nem én, hanem él bennem a Krisztus. Csak íly módon tud kialakulni a szentek közössége: ha kiábrázolódik az ARC és olyan egységet tud alkotni, hogy az idea meg tud valósulni. "Isten Országa tebennetek van."
    Ne felejtsük el: egységre kell jutni a szeretetben, csak akkor születik új. Mint ahogy ez kicsiben megvalósul a családban: két kezdetben különböző ember a szeretetben feloldóva közösséget, egységet alkot, melybe a szeretet által új lelkek tudnak bevonzódni.
    A ma hirdetett sokféleség és másság dicsőítése pontosan ez ellen hat, ahogyan az egyéni felemelkedés gondolata is. Az egyének csak mint testrészek tudnak részt venni ebben a folyamatban. A darabokra hullott mennyország egy-egy darabkája vagyunk és ismét összeállhat a kép, ha nem az egyes darabka akarja átvenni a teljes kép helyét, hanem megtalálja a helyét az egészben.
    Pusztán meditációval, elmélkedéssel, okoskodással semmire sem megyünk, mert a megtisztított SZÍVen keresztül lehet csak Őt megtalálni és kijutni az anyagvilágból.

    VálaszTörlés
  24. A kísértések lényege
    212. Mi a Jézust ért három kísértés magva? A javaslat, hogy eszközként használják Istent a saját érdekek, a saját dicsőség és a saját siker szolgálatában. Ez lényegében azt jelenti, hogy mi magunk lépjünk Isten helyébe, távolítsuk el életünkből, tegyük szinte fölöslegessé. Tehát mindegyikünknek föl kellene tennünk magunknak a kérdést: Milyen helyet foglal el Isten az én életemben? Ő az Úr, vagy én? www.tengernekcsillaga.hu

    VálaszTörlés
  25. Most rúgtam csak el igazán a pöttyöst? :o)))

    VálaszTörlés
  26. Józan paraszti ész. Azt adunk enni ami megterem, ha má jó volt az a őseinknek, jó az nekünk is meg gyerekeinknek. Ha lehet kerülni minden mesterségeset. Aztán meg mesélni amit nekünk meséltek, tanítani amit tapasztalunk vagy tapasztaltak régen hogy ne menjen feledésbe. Közbe meg szeretni. Megtanítani a jó és rossz közötti különbséget. Nem olyan bonyolult ez

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aster .

      Szerintem se bonyolult - Ennyire egyszerű lenne .

      Törlés
  27. Úja Majdan készül? Már megint a taxisok(at felhasználva)? Nehogy már egy kis ország vezetője széllel szemben vizeljen... Ha Orbánt megbuktatnák a diverzáns erők, bukna V4 is, és nem maradna (némileg) józan poltikai erő Európában. Itt a taxisok "finoman" megfogalmazott követelése:

    "Kiállunk a törvényben garantált jogainkért és követeljük a jogtalan állapotok azonnali megszüntetését! Követeljük az UBER és a többi illegális személyszállító azonnali betiltását. Követeljük a büntetések azonnali kiszabását az összes említett ,”vállalkozásra,” és azok szereplőire (soförök). Követeljük az Uber alkalmazás azonnali kikapcsolását (oldják meg és kész). Követeljük a legális taxisokkal kapcsolatos elvárások normalizálását. Célunk Tarlós István főpolgármesterrel megértetni a jelen állapot tarthatatlanságát. Célunk országunk vezetőinek a figyelmeztetése ,hogy nem vagyunk bírkák. A helyzet megoldásának kitalálása, módja és kivitelezése nem feladatunk. Az érdekvédőink nem védenek, hanem taposnak rajtunk, a fuvarszervezők is. Nem politikusok vagyunk, hanem taxisok, mi az utcán vagyunk jók, de ott nagyon ! Akik meg létrehozták ezt az egész sz@r helyzetet (Tarlós, közgyűlés, Orbán, Bkk, Metál, Putyin, Obama, Merkel, Netanjahu ..stb..mit érdekel minket, hogy kicsoda ) nagyon gyorsan kezdjenek kapkodni, hogy helyrehozzák ..."

    https://www.facebook.com/events/422220464654094/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://hvg.hu/tudomany/20160118_uber_taxi_tiltakozas_memek_kepek

      Törlés
  28. http://www.globoport.hu/146257/ilyet-se-latott-meg-a-vilag-mekkaban-esett-a-ho-galeria/

    VálaszTörlés
  29. Így könnyen hozzászoknak az északi invázió időjárási körülményeihez.

    Ez a kép viszont mindent visz:

    http://www.globoport.hu/wp-content/uploads/2016/01/sasn4.jpg

    Én azért még egy kalasnyikovot raktam volna a "hóember" kezébe. :-)

    VálaszTörlés
  30. http://spiriteve.blogspot.rs/2016/01/megteres.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügyes szójáték.
      Egy valamit kifelejtett:
      a MEG-TÉR jelentése nem csak a helyváltoztatás, visszafordulás, valahonnan valahová, és nem csak a MAG-TÁR hozható ki belőle, mert a T-R alapgyökből nagyon sok mindent ki lehet bontani: TéR, TeRem, TeRemtés, TáR, TaR, stb. - és én úgy gondolom, hogy a megTéRés sokkal inkább a TeRemtőhöz való visszaTéR-ést jelenti.

      Törlés
    2. Mazsola .

      Ahogy írtad : Azt jelenti .

      Törlés
    3. Mindkettőtöknek igaza van : Nézőpont kérdése :)

      Törlés
  31. Rég jártam erre, mert kedvetlen vagyok éppen a teremtés értelmetlensége miatt !
    Olivin jól leírtad helyettem is, eljutottunk idáig, hogy ilyen mócsingokon rágódjunk, ami felemészt, mert nincs elmozdulás, nem hogy Aranykor!
    Mazsola:"...... És ilyenkor megnyugszom, hiszen bármi is legyen az aminek kerestem a forrását, mindig ugyanoda jutok: ez van, valamiért. Ha nem is értem az okokat, azért igyekszem elfogadni, hogy minden létezésének oka és szükségessége van."
    Magam is depis vagyok, elkeseredett, mi végre a leszületés kinek, minek van erre a megtapasztalásra szüksége, hisz ahonnan/akitől érkezünk, mindent tud mindenről, mert ő adta meg hozzá a képességet/lehetőséget,...akkor miért ez az egész ??...minek ennyi szenvedés?....de hogyan legyünk csak boldogak, egy duálisnak teremtett világban?.... Keresgélek,nem nézek már tv-t sem, könnyű kínai gyakorlatokat végzek, meditálok, hogy megnyugodjak, ...néha egy szappanopera, hogy kitaláljam, mi a következő fordulat :))...és mert szinház,....közben meg, belebotlottam Grandpierre Attilába:
    Sejt, tudat és Világegyetem - 5 rész:
    https://www.youtube.com/user/1grandp/videos

    HÉLIOSZ – A Nap és az élet új nézőpontból – Grandpierre Atilla új könyve!- részletek:

    http://www.grandpierre.hu/site/2015/10/heliosz-a-nap-es-az-elet-uj-nezopontbol-grandpierre-atilla-uj-konyve/

    Éljetek Halottak !

    http://www.grandpierre.hu/site/2015/11/grandpierre-atilla-az-elet-forradalma-eloadas-a-ii-eljetek-halottak-fesztivalon/

    GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van egy tanácsom: ürítsd ki az elméd, sok a kacat már odabenn.

      http://blog.fazekas.info/2015/09/18/puritan-szajbersarok-2010-2015/

      Törlés
  32. WTF???
    http://www.titkolthirek.hu/mesterloveszkepzest-inditottak-fiatal-muszlim-bevandorloknak-svedorszagban/

    VálaszTörlés
  33. Sziasztok!

    Nekem elég keményen indult a január, párkapcsolatom egyik napról a másikra megszűnt, majd szóltam a cégtársamnak hogy számítson rá, hogy hamarosan kilépek, bár azt még nem tudom hova. Eddig volt valami álomképem, még ha nem is az enyém, hogy merre haladok, most meg van a nagy ismeretlen :)

    A lényeg az, hogy ha már egyszer elkezdünk ébredezni az univerzum nem hagyja, hogy visszaaludjunk, és ha kell, bizony seggbe is rúg. Úgyhogy nincs mese ébredni kell és tenni ami belülről jön, elindulni a saját álmaink felé. Erre jutottam és én például most mennék mindenfele, esetleg most hétvégén nem csináltok ilyen pilisi kirándulást? :)

    bocs, ha offtopic voltam :)

    tapir

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Tapír, teljesen egyértelmű - az önvallomásod alapján, amennyiben igaz - hogy immár a "Teremtés embere" vagy. Szegediként is sokszor voltam a Pilisben, de ha tényleg oda akarsz menni - ahhoz nem kell "senki". Foglalj szobát - holtszezonban nem olyan drága - /2-ágyast/ néhány napra a Dobogókő-i Platán panzióban - ez egy szakrálissá "tett" hely, ebbe3n biztos lehetsz. Ha "érkezésed van" mindenre választ találsz - AKÁR ÚJ PÁROD IS LEHET. Személyes tanács: vigyél magaddal és adj: "meglepetés ajándékot bárki ottaninak". Ha az idő/járás/ engedi menj le Dömö9sre a Szakó-nyergen /a legnagyobb piramishegy/, Téry úton /beszélő fák/, Vörös-hegyi árkon /13 ezer éves özönvíz "hullámai" mellett/ a szakrális prépostság mentén Dömösig a Duna-partig, aztán pedig vissza fel Dobogókő felé a Rám-szakadékon át. Embert-próbáló túra ez még nyáron is. Ha erre nem alkalmas az idő akkor a helyi8 Dobogókő-i "mini" - cirka 2-3 km-es un. - Turul-körút az ami visszafelé, tehát balról jobbra a "bejárandó" SZÁMODRA. Mindez persze ajánlatos - AZ OTTAN "SERTEPERTÉLŐ" MADAR LELKEK MIATT - de nem igazán szükséges - a megvilágosodáshoz. Feltámadni végülis bárhol lehet, például a kárpát-medencei "üst" legalján Gyálaréten is. Hiszen ott is ott van a trambulin - ráadásul a legalsó és a legELSŐ - ahonnét azután el is lehet rugaszkodni, "a 666-ról a 999-re" lehet jutni - ÉS TOVÁBB.

      Törlés
    2. Kedves Kerion!

      Arra felé leszek most, és igazad van, hisz amúgy is szoktam egyedül kirándulni itthon a zalai rengetegben, miért ne tehetném meg ott is :) Ezt a rövidebbet ha már ajánlottad, be is vállalom, gondolom erről van szó:
      http://www.dobogokokirandulas.hu/Thirring_korut

      További szép napot! tapir

      Törlés
    3. Hehe, a Platánban mi is megszálltunk már kétszer is. Tényleg igazi tetthely! :)

      Törlés
    4. Tapirnak:

      https://www.youtube.com/watch?v=vbttZVTSJRU

      Ezt pedig azért, hogy valaki lenne olyan kedves és lefordítaná (esetleg a refrént is) verses formában?

      https://www.youtube.com/watch?v=pICAha0nsb0

      Star Sky ( Battlecry )

      Here we are
      Riding the sky
      Painting the night with sun
      You and I, Mirrors of light
      Twin flames of fire
      Lit in another time and place

      I knew your name
      I knew your face
      Your love and grace
      Past and present now embrace
      Worlds collide in inner space
      Unstoppable, the song we play

      Age to age
      I feel the call
      Memory of future dreams
      You and I, riding the sky
      Keeping the fire bright
      From another time and place

      I know your name
      I know your face
      Your touch and grace
      All of time can not erase
      What our hearts remember stays
      Forever on a song we play

      Lujza

      Törlés
    5. Köszi Lujza! Erre fogok menetelni :)

      Törlés
    6. Én valahogy így fordítanám:

      Csillagos Ég (Harcikönnyek ?)

      Itt vagyunk
      Meglovagolva az eget
      A Nappal festve az éjjelt
      Te és Én, a fény tükrei
      Iker-lángjai a tűznek
      Megvilágítva másik időben és helyen

      Ismertem a neved
      Ismertem az arcod
      Szerelmed és kegyelmed
      Múlt és jelen most átölel
      Világok ütköznek az űrben
      Megállíthatatlan, a dal amit játszunk

      REF:
      Égesd fel az oldalt a kedvemért
      Nem tudom kitörölni az alvás idejét
      Nem lehetek szerethető, ezért szabadíts fel
      Nem tudom kézbesíteni a szerelmed
      Vagy simogatni a lelked, szóval
      Lapozd el azt az oldalt nekem
      Nem tudom átölelni az érintést amit adsz
      Nem találok vígaszt a szavaidban
      Nem tudom kézbesíteni a szerelmed
      Vagy simogatni a lelked


      Korról korra
      Érzem a hívást
      A jövő álmainak emléke
      Te és Én, lovagolva az eget
      Fényesen tartva a tüzet
      Egy másik időből és helyről

      Ismerem a neved
      Ismerem az arcod
      Érintésed és kegyelmed
      Örökre nem törölhető
      Amire a szívünk emlékszik
      Örökké játsszuk a dalunk

      (az együttes neve: Két lépésre a pokoltól)

      (( nem biztos, hogy mindent jól értelmeztem, nehéz dalszöveget fordítani, mert a megfelelő rímek érdekében nagyon tömörek és nyelvtanilag hiányosak ))

      Törlés
    7. Köszönöm, Mazsi!

      Lujza

      Törlés