2016. május 5., csütörtök

Felhívás



Kedvesek!

Idén úgy döntöttünk a kiscsaláddal, hogy valami olyasmi helyre szeretnénk elmenni kikapcsolódni, ahol leginkább önellátó falusi/tanyasi körülmények között tölthetünk el néhány napot, ahol reggel frissen fejt tejjel és frissen sütött kenyérrel ébreszt a háziasszony, ahol a gyerekek egész nap békés háziállatok között lehetnek friss levegőn, esetleg lovagolási lehetőséggel, és lehetőleg közeli kirándulóhelyekkel, esetleg közeli strandolási lehetőséggel, vízparttal. Ha tudtok ilyen szupi helyet, amit szívesen ajánlanátok, kérem írjátok meg. Köszönöm előre is! :)

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszi, régebben egyszer voltam náluk, igaz csak néhány órát, és tényleg csodálatos hely. Megfontoljuk.

      Törlés
  2. http://faluhelymajor.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú, ez is nagyon jó helynek tűnik, tetszik a honlapon keresztül átsugárzó szellemiség és mondanivaló! Köszi!

      Törlés
  3. Capári lovasiskola és "környéke" - Sümeg. Minden "kívánt" tekintetben fantasztikus, hatalmas élmény.

    VálaszTörlés
  4. Mazsola

    Ez egy kicsit nagyobb léptékű, mint amit kerestél, (és a nyaralási időszaknak is lassan vége) viszont minket ez talált meg, a "jó"sága miatt – a jövőre vonatkozóan – merem ajánlani:

    http://szepalma.hu/hu/

    A világtól elzárt, szép helyen fekszik (A településen, melyhez tartozik (Porván) még a Pálosok is megtelepedtek) a Magas-Bakony legmagasabb csúcsának lábánál (Kőris-hegy). Szürke marhák, kecskék, lovak, mangalicák, amiket helyben tartanak, a személyzet normális, a konyha nagyon jó. A szűkebb környezete nagyon szépen rendben tartott (egy kisebb arborétum, és egy tó is tartozik hozzá vízi madarakkal), a tágabb környezet meg önmagában szép. Kicsit drága, viszont érdemes telefonon érdeklődni, mert a meghirdetett árból időnként - ahogy nekünk is - jelentős kedvezményeket adnak.
    Gyerekeknek játékos lovas oktatás, lovas kocsikázás, kincskeresés, túrázás, játszótér trambulinnal és kötélpályával, focipálya, bóvling, biliárd, csocsó, bérelhető kerékpárok...
    Vízpart a hegyek miatt nincs. Balaton 1 órányira, egyszer mentünk le Csopakra, mert a portán gyerekekkel azt ajánlották, de azaz 1 alkalom is sok(k) volt.
    (Nem értem az embereket, vagyonokat fizetnek ki Balaton-parti nyaralókért, hogy utána helyhez kötve, egymás sarkát taposva heringeződjenek...)

    Szép Napot!

    VálaszTörlés