2013. július 13., szombat

Csapatsport

Én téged nézlek, de nem figyelsz,
Mert engem nézel, és rám ügyelsz.
Mi őket nézzük, de mit sem ér,
Hisz minket is néznek valamiért.




"A The Guardian által pénteken megszellőztetett újabb bizalmas iratok tanúsága szerint a Microsoft segítette saját kódolási rendszerének megkerülésében az NSA-t, miután az ügynökség kifejezte aggodalmát amiatt, hogy nem fér hozzá az informatikai óriáscég új Outlook.com portáljának online csevegő fórumain zajló kommunikációhoz.
Az NSA-nek hozzáférése volt az Outlook.com felületén - egyebek mellett a hotmail-címeken - futó email-forgalomhoz is.
A The Guardiannek átadott információk szerint miután a Microsoft 2011-ben megvette a Skype internetes kommunikációs szolgáltatót, az NSA olyan új kapacitást fejlesztett ki, amelynek segítségével a korábbinál háromszor több Skype videóhívást lehetett rögzíteni a Prism néven futó adatgyűjtési program keretében.
A Prism révén összegyűjtött anyagot az NSA gyakorlatszerűen megosztotta az amerikai Központi Hírszerző Ügynökséggel (CIA) és Szövetségi Nyomozó Irodával (FBI) is. A brit lapnak átadott egyik dokumentumban az NSA az adatgyűjtési programot "csapatsportnak" nevezi."

Forrás: http://kuruc.info/r/4/114944




Hehe, ez ám a csapatsport! És még sportszerű is, mert beismerik a svindlit! Enesa, efbíáj, szíájé, májkroszoft, és a többi, mind egykutya. Komolyan mondom, az a leginkább meglepő ebben a történetben, hogy van aki meglepődött rajta, hogy például a Bill gyerek cége szótlanul eltűri milliók háztartásában a kalóz windows-t, anélkül, hogy ebből neki bármiféle haszna származna. Nos, mint látható, származott haszna, sőt megkockáztatom az egész cég és szoftver (Windows = Ablakok, amin ki és be is lehet tekinteni ugyebár) létrehozása sem a júzerek vagy a várható anyagi bevételek miatt történt..., mint ahogy az internet "közzététele" sem az emberi közösségek boldogulása és a közöttük lévő információk szabad áramlása végett történt. Most már csak azt kellene felfogni, hogy ebben a csapatban vastagon benne van a "hírt" megszellőztető média is, most éppen az amelyiket úgy hívják: A Gondviselő (The Guardian). Nos ez pont azt csinálja. Viseli a "gondot", csak hogy örökké gondban legyél, hogy örökké gondolkozz valamin, és még véletlenül se legyen gondtalan = szabad az életed. Hát gondolkodj el ezen! :)

Akárhogy nézem, az a nagy helyzet,
Az emberek mindig másra figyelnek
(de sebaj)
Hisz minket is néznek valamiért

20 megjegyzés:

  1. Vagy a nevében vagy a logójában szinte minden cég megjelenít valamit. Például a fenti képen a microsoft a mindent látó egy szemet - vagyis a 3. szemet, avagy a Nike magát Niké görög Istennőt. Hosszan lehetne sorolni. A baj csak az hogy még ha jó indulatúak is ezek a dolgok - nem mindegyik az, például a Rossmann/"rossz ember" kentaur-megjelenítés sem az - ezek erőltetett, direkt megjelenítések. A Teremtésben azonban kizárólag a spontán dolgok azok amik mérvadóak. Tehát direkt dolgokkal semmit sem lehet hosszabb távon befolyásolni. Rövid távon is csak mások megtévesztése által. Na ez az ami mostanára már jócskán megfeneklett az emberek ébredése miatt. Ezért is vannak bajban a végidejükre egyre eszementebb 6almasok.

    Kerion

    VálaszTörlés
  2. http://www.zengardner.com/wp-content/uploads/logo_large.jpg
    Vatikán gyermekvédelem logója. Hát nem kifejező a pedofília megjelenítése?

    aláírás: wtf

    VálaszTörlés
  3. Ez az Első Emelet dal telitalálat volt ehhez a témához Mazsola!
    Ez tényleg az első emelet.... hozzáteszem remélhetőleg a második emeleten már nincs ilyen gyerekes, szánalmas kukkolás és bizalmatlanság, mert aki oda bejut, az tudja mi merre hány méter.

    Azt én mondjuk kevésbé tartom valószínűnek, hogy a megfigyelő hálózat ilyen globális szintű létrehozásának a valódi célja tenoristákat keresgéli, ez szerintem csak a fedősztori, a felszín, a valóság inkább az, hogy az idetévedt Egyszemű Klán elemzi az emberi fajt, méghozzá high-level szinten. Nem igazán lehet tudni egyébként mit elemeznek ezek a nagyfejűék, talán azt hogy hogyan viseli a társadalom a fokozódó nyomást, talán azt, van-e hatása a közöttünk élő tanítóknak és trubadúroknak, és látni-e már szintlépőket, vagy talán egyáltalán nem ilyesmiket, csak szimplán fosnak. :D

    Persze mindig lesz olyan akit érdemes megfigyelni, és akire még hatnak az aljas megfélemlítő vagy éppen elhomályosító trükkjeik.

    "Akad olyan, sajnos nem is kevés,
    Ki semmit sem lát, hiába néz,
    Mert sohasem érti meg a dolgok lényegét."

    És még:

    "Mi őket nézzük, de mit sem ér"

    Én úgy vélem nézegethetjük még itt egymást egy darabig, de a válás elkerülhetetlen. :D

    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Panka pontosítsd már légy szíves hogy ki az vagy kik azok az idetévedt "Egyszemű Klán" - mert így ez az egész csak vagdalkozás a nagy semmibe minden konkrétum nélkül. Egyébként megsúgom hogy nincs ilyen. Viszont olyan embernek nehezen nevezhetőek vannak akik - illuzórikus 6almuk érdekében - megpróbálták kisajátítani a régi szimbólumokat. Például a 3. tudatalatti "belső szemet" ami egyébként a szeretetelvű megtáltosodás "Jolly Jokere". DE az az égvilágon semmit sem jelent, attól még az Egy Szem/3. Szem/vagy a 3 Szem az EGY-ben egy rendkívül pozitív valami - köldökzsinór számunkra az univerzum felé. Azért mert Hitleren is volt sapka nem kell levennünk a sapkát a fejünkről a téli hóviharban...

      Kerion

      Törlés
  4. Namost... ezhez a kukucskálós mánijához azért annyit had fűzök hozzája: köll ez is.
    Bizonnyal.
    Mer elverik vele az időt. Meg van egy nagy halom mindenféle okos magyarázat is rája mér, (meg mér nem) csinyálják épp. Így ugyi, nagyhalom arc lefoglalja magát (lásd: van hely asztaloséknak). Tecciktudni... sokan utálnak kapálni, meg árkot ásni. A fejlett intellektus ezen mozgásformában bizonnyal nem tanál elég tápanyagot, meg kihívást. Oszt a elbutulást többen arcvesztésnek érzékelik. (Bizony kínos is, ha a ember nem tuggya a Háború és Békét felmondani bötűről bötűre.)
    De... hát nem lef... ööö... foglalkozok vele, hogy hány öltönyke, meg lopaksrác, meg köpenyes okos izgul be arra, hogy kielemezheti milyen minták révén éldegélek, vagy milyen jányokra izgulok rája? Ha nekik ettől jó... ;)

    VálaszTörlés
  5. Ma van július 14-e. Nahiszen, elválik lesz-e a számoknak foganatja..

    Nézem az egyik fő kereskedelmi csatornát, a szereplők : Van Helsing, Velkan Valerius, Anna Valerius, Gróf (Count) Vldaislaus Draculea ... szép kis bagázs..
    -> V - H - V - V - A - V - G - V - D -> az elmúlt napokból visszaköszönő ismerős betűk és a hozzájuk tartozó számok is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Belátom sikerült túl izgalmasra a sor, kiegészítem: a film szerint Vladislaus Draculea 1422-ben született, ez az egy dátum hangzott el a filmben

      Törlés
  6. nem igazán mentek át a szintek.. ez csak az egyik szint..:
    http://www.port.hu/a_masok_elete_das_leben_der_anderen/pls/w/films.film_page?i_film_id=79676
    de ott van az a másik is, hogy ha kifelé figyelsz, nem birsz magodra figyelni..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " ha kifelé figyelsz, nem birsz magodra figyelni.."

      Ezt a gondolatot érdemes lenne aranykeretbe foglalni, kedves Kolléga. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    2. Vannak akik egész ügyesen szórják kifelé a magjukat, mindenféle "talajba". :)))

      Törlés
  7. @ Sang Merghani

    Bocs, hogy ide írom, de ha jól emlékszem, akkor a múltkor Te hívtad fel a figyelmet a
    friscói lezuhant repcsi feltűnő matematikai érdekességeire .... nevezetesen a 7-es szám
    feltűnő gyakoriságára.

    Megnéztem a lezuhant repcsi fotóját, és a roncs formája FELTŰNŐEN AZONOS A
    ROVÁSÍRÁS "ZS" BETŰJÉVEL !!!!!!!!

    Más.

    A lányom fogorvosasszisztensként melózik és a hétvégi ügyeletben a többórás semmittevés után szinte egyidőben feltűnik 10 páciens kb. 80 kilóméteres körzetből,
    és MINDEGYIKNEK PONTOSAN UGYANAZ A BAJA, UGYANAZZAL A FOGÁVAL !!!!!!

    A doki azt mondta, hogy a 32 éves praxisa alatt ilyet még nem látott.

    Khm ... asszem beindult valami. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, lépni kell,. nem lehet bennragadni egy-egy rovatban. Valami biztos történt amely egyelőre még titkos, vagy az is marad örökké, mert nem ránk tartozik.
      Én is ide folytatom. Írtam az elharapódzó mételyről, a hivatali önkényről. És hogy lássuk hogy ez mennyire lényeges népnyúzó faktor (sokkal inkább az mint egy diktátor allűrjei), erre példa hogy jegyzetemre pár nappal rá az Index is lehozott egy cikket erről: "Csúf világ köszöntött a kutyákra" címmel. http://index.hu/belfold/2013/07/15/rossz_vilag_koszontott_a_kutyakra/
      ""Az Alkotmánybíróság aggályain átlépve elindult az önkormányzatoknál a tilalmi rendeletalkotás második hulláma. A helyi képviselő-testületek megmondhatják, mik „a közösségi együttélés alapvető szabályai” náluk, és -szinte bármiért- 150 ezres bírsággal fenyegethetnek, ami szerintük ebbe nem fér bele ... Az önkormányzatok idén megint lehetőséget kaptak arra, hogy rendeletben megtiltsanak és pénzbírsággal fenyegessenek mindenféle olyan dologért, amik egyébként nem minősülnek bűncselekménynek, sőt még csak szabálysértésnek sem ... Kőteleken az illegális hintázók üthetik meg a bokájukat, itt 14 éves kor felettiek számára a játszótér használata tilos""
      Természetesen a jelenség nem csak a kutyákról szól, sőt róluk a legkevésbé, csak most épp ez került célkeresztbe.

      Ha valakinek van kedve két cikket is végigolvasni, annak itt van egy újabb a bürokraták rosszindulatú kártékony fasságairól: ""Elkergették a fenyvesi kisvasút engedély nélküli jótevőit ... A csapat azonban rendszeresen kijárt, karbantartotta a rossz állapotú pályát, gyomirtózott, pótolta az ellopott hevedereket, nyomtávot szabályozott. Az önkéntes munkának volt azonban egy bürokratikus bökkenője: a hajtányosoknak nem volt engedélyük a pálya kezelésére.""
      És így tovább, már csak az alapos cikk olvasásával is el lehet tévedni szabályzatok mocsarában, melyekben egyre mélyebbre süllyed ez az ország, és a végén megfojt mindent. Nem csak a balatonfenyvesi kisvasutat.
      Eszembe jutott a börzsönyi napelemes kisvasút példája ... huhú, vakarnák ám a fakobakjukat azok a vogonok akiknek a fenyvesi szárnyvonal az asztaluk..

      Törlés
    2. Lemaradt: http://velvet.hu/blogok/balaton/2013/07/16/fenyvesi_kisvasut_hajtanyosai/

      Törlés
    3. Engem egyre kevésbé érdekelnek az ilyen felvonások, szerintem Te se betegedj bele ebbe a fenyvesi kisvasút ügyébe, Sang. Se a kutyák helyzetébe. Se az illegális hintázók ügyébe. Se a bürokrácia fájdalmas hülyeségeibe. Lépj túl rajta, amennyire csak lehet, mert ezek az ügyek olyanok mint egy-egy hullám: jönnek, mennek, kész, holnapra már nem is emlékszünk rájuk.

      Törlés
    4. Rendben, értem. Látom ezen a blogon, és még sok más felületen hogy az ébredező, nyiladozó értelmek amikor rájönnek miféle elnyomás lészen itt, egyből a piramis csúcsának mennek neki. Holott ahhoz nekik semmi közük, meg azoknak sem hozzájuk Vagyis csak igen-igen közvetve, annyi állomáson keresztül, hogy mire az ember végigutazza a stációkat, addigra a végállomás bűnei el is évülnek.
      Aki vagy ami őket TAPOSSA az az a kaszt melyre bátorkodtam ráirányítani a figyelmet.
      Az efféle vonatkozás akkor válik pikánssá, amikor az illető ébredező -esetleg- magára ismer - mint elnyomóra. Nem baj, a mag elvetve. Lépünk.

      Törlés
    5. Mindenki a saját szintjén harcol, ez viszont odáig van rendben, amíg harcolni akarsz. Aztán amikor rájössz, hogy egy szint felett micsoda felesleges energiapocsékolás, akkor már nem akarsz egóharcokba bonyolódni. Én is neki-nekimegyek a piramis csúcsának, mert csak basztat, hogy ezen a világon a fő probléma forrását "ott" lehetne kiiktatni, aztán időnként meg olyan érzésem támad, hogy ez a világ, ez a küzdőtér így van jól ahogy van, és nekem kell lépnem ha másmilyet szeretnék.

      Törlés
  8. " Mindenki a saját szintjén harcol ... "

    Ne viccelj már Mazsola! Mi a szar ellen akarsz már harcolni ????
    Ez a marxkarcsi által beprogramozott "osztályharc" egy komplett baromság.
    Sőt ... még csak nem is marxkarcsi a felelős .... hanem csak egyik a sorban, mert
    pl. a Spartakus féle rabszolgalázadásnak biztosan nem ő volt az ideológiai kiötlője
    engelsfricivel, nem gondolod ????

    Itt csak csupán párhuzamok vannak ... és rendszeres ismétlődések. ...:)))

    És ha a minket megelőző civilizációkra gondolunk, amelyek már csak legenda szinten vannak jelen, akkor talán nem nehéz megérteni, hogy a jelenlegi civilizációból is nagy
    valószínűséggel párezer év múlva már csak legenda lesz.

    Ha ezt el akarjuk kerülni, ahhoz nem forradalom kell, hanem szintlépés.
    Méghozzá közösen .... aminek ugye marhára minimális az esélye.
    Én azért még erőlködök egy kicsit ... hátha sikerül. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " Én azért még erőlködök egy kicsit ... "

      Na, hogy szavamhoz hű legyek, induljunk ki abból, hogy a letűnt és előttünk létezett
      magasszintű kultúrák egyikében sem léteztek a mai fogalmak, mint náci, rasszista,
      globalista, zsidó, burzsoá, fasiszta, kommunista, ... stb., ... ennek ellenére
      mégis földobták a bakancsot.

      Vagyis ha ésszerű és élhető megoldást keresünk, akkor
      ezeket a fantáziaképeket kivétel nélkül ki kellene hajigálni az ablakon.
      Ez lenne az első lépés. ... : )))

      Ö.T.

      Törlés
    2. Lehet nem voltam eléggé egyértelmű, Öti bátyám!

      Osztályharcot nélkülöző beszólásomat Sang kolléga azon felvetésére szántam, miszerint "az ébredezők... egyből a piramis csúcsának mennek neki. Holott ahhoz nekik semmi közük, meg azoknak sem hozzájuk ...Aki vagy ami őket TAPOSSA az az a kaszt melyre bátorkodtam ráirányítani a figyelmet."
      - amit én úgy értékeltem, hogy mindenki a saját szintjén harcol jelenleg. Ki a szomszédjával, ki a kollégájával, ki a falubéli hivatallal, satöbbi.

      Na nekem viszont pont ebből van KIBASZOTTUL ELEGEM. Belefáradtam az örökös küzdelembe, semmi értelmét nem látom már, senkivel szemben. Sang felhozott pár témát - a börzsönyi napelemes kisvasút problémájától az illegális hintázók ügyéig - amit őszerinte érdemes lenne átgondolni, vagy amiért érdemes lenne küzdeni, de nekem ebből és az ilyenekből is elegem van végleg.

      Nem akarom megmenteni a pandamacikat.
      Nem akarok az Alacsony Növésű Nők jogaiért küzdeni.
      Nem akarok a Mentsük Meg Az Öreg Óratornyot Alapítvány számára gyűjtéseket szervezni.
      Nem akarok tűntetést szervezni Áder Jancsi háza elé, csak mert aláírt, vagy nem írt alá valamit.

      Soroljam még? Érthető már?? :)

      Törlés
    3. Persze hogy érthető. Eleged van a kilengésekből. ... aminek a következményeként
      kezdesz beállni középre. Nem rossz ez Mazsola. ...:))) ... inkább érési folyamat.

      Azért egy kis érdekesség érlelődés közben:

      Enki = N - KEY = N = fordított arányosság ... : )))

      Ö.T.

      Törlés