2013. július 28., vasárnap

Galaktikus halottaskönyv

"Álom-élet

Valamikor a 2000-es évek elején kezdődött az „ébredésem”. Rengeteg átalakuláson mentem végig 12 év alatt. Felnőtté váltam szellemi értelemben. Ez a „spirituális kamaszkor” talán még nehezebb és hajmeresztőbb időszak volt, mint a biológiai serdülőkorom. Tele bizonytalansággal, kilengéssel, se itt-se ott állapottal. Minden tapasztalásom felgyorsult, az érzékelésem megváltozott. Leszoktam bizonyos szokásaimról, a gondolkodásom tudatosabbá vált – időnként intuitív mindentudó lettem – lekopott rólam jó néhány húzós érzelmi minta, helyet adva az állandó, sugárzó szeretet-élménynek, az elfogadásnak. Ami gyors volt, lelassult, ami lassú volt, felgyorsult. Anya lettem, nevet, munkát, családot és lakóhelyet változtattam (többször is), és életem nagy-szerelme is rám talált. Mozgalmas időszak volt.



Ha a történetet nézem, pereg egy mozi a vásznon. Miközben egy belső filmem is be volt fűzve. Ezek voltak az álmaim.
Folyamatos álomban éltem, és többségüket leírtam. Amikor ébren voltam, nappali tudatommal is „láttam, érzékeltem” a vászon mögötti másik valóságot.
Láttam kollektív álmokat: egy népét, az emberiségét...és láttam a személyes álmaimat. Úgy tűnt, én álmodom őket, de talán inkább ők álmodtak engem. Azután mások álmait is érzékeltem.
Ébredésem alatt kezdtem rájönni, hogy valójában álmodok, és velem együtt a világ is álmodik. Mindegy, hogy éjjel vagy nappal, de az életem álomszerű. Paradox módon azzal kezdődött a felébredésem, hogy ráláttam az álomra, amiben élek.
Megfogalmazódott bennem, hogy az „Álmok Földjén” élek. A nappali valóságunk nem más, mint egy folytatásos szürreális álom, aminek egy-egy kockája, epizódja egy nap. Azután szünet: jön az éjszakai kikapcsolt üzemmód, az álom az álomban, és reggel a tegnapi álom folytatódik.
Mintha be lennék zárva egy álomba, ami úgy hömpölyög, mint egy megáradt folyó és visz magával. De ki és mikor zárt ide, ebbe a vetített valóságba, ki az, aki az álom-filmet befűzte és vetíti, és ki az, aki álmodik? Hol vagyok ebben Én? Egyáltalán ki az az Én? Hogyan lehet felébredni ebből az álom-üzemmódból?
Ezek a kérdések foglalkoztattak. Ahogyan figyelni kezdtem az életem, lassan mintázatok bontakoztak ki, amik értelemmel bírtak. Az álom ugyan nem valóságos, de van egy mintája. Ahogyan magamnál felfedeztem a mintákat, úgy láttam meg másoknál is az ő mintáikat. Ezeket a mintákat hívom programoknak. Minden programunknak van egy gondolat-mintája, egy érzelmi-mintája és egy történet-mintája. Ezek sémák, ismétlődő lefutással. Ez a programozottság az álmodás, és a program, amiben élünk, az álom.
 
A személyiség álmodni akar tovább
 
Az egyetlen mód, hogy felébredjek ebből az álomból, a vetített valóságból, hogy ha megszüntetem a programozottságot, ha kilépek a programból.
Valaki bennem azonnal tiltakozni kezdett – megőrültél, az olyan, mintha kiradíroznád magad a valóságból. Ez a valaki bennem az álombéli főszereplő, az egóm, vagy az álom-énem (árnyék-énem, vagy alvó-énem, akit én a szem-éjiségemnek hívok), aki teljesen valóságosnak éli meg az álmot, ezért halálfélelme lesz a kilépés, felébredés gondolatára. Mert számára a felébredés valójában a főszerepe vége, az álom összeomlása. És ő úgy hiszi, hogy az álom az egyetlen „valóság”, ami létezik.
Igen, tudom, talán skizofrénnek hangzik, hogy miközben valaki bennem fölébred, épp megszületik, az eddigi álom-énem haldoklik. Ő pedig szerette a programokat, azok éltették, hiszen azok tartották fönn az álom-valóságot. Megszokta a mintáit, bár egyáltalán nem tudott róluk, de ragaszkodott az ismert világához. Nem volt érdekelt a változásban.
 
Kifelé az álomból
 
A kérdések azonban megszülettek bennem, és a fény is nőtt, egyre nehezebb volt csukva tartani a szemem. A folyamat elindult, és szegény álom-énnek mindenféle változást el kellett viselnie.
Hogy mi történt vele? Talán a legegyszerűbben megfogalmazva: kinőttem. Megértettem, hogy akit eddig magamnak gondoltam, az nem több szerepek halmazánál, az álombeli szereplőnél, aki rögzített pályán mozog a programok szerint. A játékos....a harcos kos fajtából:)
Ahogy nőtt bennem a fény, a világosság, a megértés, a szeretet, úgy ment össze és nem fértem már el benne. Kinőttem a szerepeimet. Egyiket a másik után.
 
Álom-játszótér a „Valakiknek”, a 3D
 
Az Álmok Földje a „valakik” földje, a Szem-éjiségek birodalma. Itt ők játszanak poláris játszmákat, meghatározott szerepeikben kapcsolódva és tapasztalatokat szerezve. A karma – vagyis a poláris kiegyenlítődés - törvénye pedig biztosítja ezen a játszótéren, hogy minden játszmádnak a másik oldalát is megtapasztalhasd. A játszmák szükségszerű szenvedést okoznak, mivel féloldalasak, a polaritás egyik végét képviseli minden szereplő – állást foglal - és ezzel szembe kerül a másik végén lévő társával. Ez örök harc, versengés, ez a játszótár valójában egy küzdőtér. Én-vagy-Te...hangzik a kihívás. Ez a 3. dimenzió, a mentális elme irányítása alatt.
 
Az Éber-lét Földje a „Mindenkiknek”, az 5D
 
De létezik egy párhuzamos univerzum, egy másik létsík, rezgési tartomány, amibe a felébredők belépnek úgy, hogy a fizikai testüket is megtartják – bár az átalakul némileg. Ez az „Éber-lét Földje”, ahol a „mindenkik” laknak. Itt mindenki kapcsolódik mindenkihez egy sokkal magasabb tudatosságban. Itt nincsenek szerepek, játszmák, kötelezettségek, külső szabályok, rendszerek, harc. Itt EGYség van, béke, öröm, alkotás. Én egy másik Te vagyok. Itt Én-is-Te vagyok. Ez az EGY-ÉNiségek élettere. Ezt hívná a spiri-irodalom 5. dimenziós földnek, vagy új földnek, ahol a szív-tudatosság uralkodik, aminek a kiürült elme alárendelt eszköze.
Hogy mi biztosítja ennek a lét-szférának a háborítatlanságát? Az, hogy ide csak az éber tudat juthat be, mert ez egy szív-tér, olyan magas rezgésű állapot, ahová a kinyílt szívtudat képes csak bekapcsolódni. Az elme logikája egy alacsonyabb rezgésszintet képvisel, ami ezt a szférát nem látja, nem érzékeli, illetve nem tudja értelmezni.
 
Keszonkamra „Senkiknek”, 4D-s találkozás a démonokkal
 
Az Éber-lét Földjén azok élnek, akiknek át kellett menniük előbb a „senkiségük” földjén, a 4. dimenziós világon, megnevezve a mentális és asztrális démonaikat. Vagyis a programjaikat felismerve, levetve a személyiségük mintázatait, maguk mögött hagyva a harcot, az elkülönültség illúzióját, az álmok földjét. Ez az önmagunk mélységeibe, befelé haladás, a korábbi 3D-s kifelé élés helyett. Az ősi kultúrák halottas-könyvei megemlítették, lerajzolták ezeket a démonokat, és tanították, hogy a megnevezésükkel (tudatosításukkal) győzhetők le. Az átlépés náluk a „fénybe lépést” jelentette. Éppen ezt tesszük a hiedelmek-ijedelmek trónfosztásával: a saját hitrendszer-démonainkat, és a hozzájuk kapcsolódó érzés-démonokat, szokás-démonokat leplezzük le magunkban és fosztjuk meg ezzel őket a hatalmuktól, mögöttük pedig felragyog az a belső fényünk, amibe beléphetünk.

A felébredés egy folyamat, amíg kinősz az álmaidból, kigyógyulsz a programokból és ekkor előbb át kell menned a „szürke zónán”, a homályon, a „már nem ott – még nem itt” állapotán. Semmit nem látsz, a szemed épp nyitogatod, és ez néha fájdalmas, mert érzékeny a fényre. Olyan, mintha elvesztél volna a semmiben. Nincsenek kapaszkodók, ugrás a sötétbe. Lehullanak a régi kapcsolódások, és újak még nincsenek. Ez félelmetes. Épp növöd ki a „valakit”. Előbb senkivé kell válnod a valakiből, aki voltál, ahhoz, hogy „mindenki” legyél. Ez az ébredők, a „senkik” földje., szembetalálkozás a valakiségünk illúziójával, a démonainkkal. Egyfajta zsilipkamra, keszonkamra ez a vaskapu és az aranykapu között. Nyomáskiegyenlítő a vaskori és az aranykori állapotunk között. Ebben az átmeneti állapotban – ami a felébredés folyamata - már nem kívül a karma jóvoltából szerzünk tapasztalatot, hanem mindkét oldalt egyszerre éljük meg, szinte azonnal találkozunk a tetteink következményével. Addig vagyunk itt, amíg a két pólus bennünk eggyé nem válik. A közeledő két pólus, a belső kiegyenlítés, az egyensúly-teremtés aktusa az emberben megy végbe. Ez egyben a programozottságunk végét is jelenti, amikor eltűnnek a démonaink. Ez a dualitás világa. Akik lassabban ébrednek, mert ragaszkodnak a programjaikhoz, nehezen változtatnak, ők hosszabb időt is eltölthetnek itt. Ez nyomasztóvá válhat, mert lepereg a „valaki”, a személyiség életfilmje, és sokszor magával ránt az élmény, vissza az álomba egy rövidebb időre, hozzákötve magunkat a megjelenő gondolat-érzés-történet démonhoz, ami egyensúlytalansági tüneteket, zavarokat okoz. Ez megszűnik, amint figyelő énünk, jelenlétünk megerősödik, és már érzelmi bevonódás nélkül, teljes elfogadással képesek vagyunk nézni a „valakiségünk álmának filmjét”.
 
Z
O
É
2013. 07. 03."


(Jó látni, hogy van értelme annak az útnak, amelynek még csak az elején járok. Nem tudom, hogy "Zoé" valójában mennyit élt meg ebből amit leírt, de köszönet minden szóért. És köSZöNöm annak is, aki ajánlotta...  - M)

62 megjegyzés:

  1. Az illető elővette "színes ceruzáját",ám rendesen.
    Olyan ez,mint az ingyenenergiás kísérletezgetők többsége.Egy valaki elővesz valamit, ami többnyire jó,majd a többi átveszi a hibáival együtt.Aztán jön a kérdés,miért nem működik?
    a.n

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Tudomásul kell venni, hogy minden emberi lény saját, egyéni, egyedi és megismételhetetlen valósággal rendelkezik, és az abban létező, létrejövő tartalmak senki más számára nem átadhatóak a maguk teljességében."
      forrás: http://blog.fazekas.info/2013/07/26/a-tereles-muveszete-es-a-valosag/

      ÉnisTE után a MÁSikTE...:-)))

      SZN

      Törlés
  2. Hm ... nem tudom, hogy mennyire szerencsés dolog
    a Galaktikus Halottaskönyvben az Élet után kutatni
    ... nade mindenkinek a magáé. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom megint csak a címig jutottál, kÖTegedő barátom. :)

      Törlés
    2. Molnár V. József: http://kerecsen.tv/2013-03-14/molnar-v-jozsef-a-magyar-lelek-es-erkolcs/

      "A halál nem tévesztendő össze a pusztulással"
      "A halálból új élet támad"
      "A házasság a halál első komoly grádicsa volt. Nem a pusztulásé..."

      SZN

      Törlés
    3. "Látom megint csak a címig jutottál, kÖTegedő barátom ..."

      Hát bizony ... hát bizony ... kedves Mazsola ... és ahogy mindennek, úgy ennek is megvan a maga oka.
      Ugyanis a "cím"- nek jelölni kellene az adott téma lényegét
      - azaz magvát - mint ahogy a "cím" másik értelmezésében
      egy óvónőre sem lehet ráaggatni a "rendőrprefektus" megnevezést, ... és ha ezt tovább bontjuk, akkor szépen kikötünk a "nomen est omen" - nál. ...:)))

      Márpedig ha a dolgok lényegét tekintve tévedésben vagyunk,
      akkor az arra építgetett "kártyavár" is össze fog borulni.
      Itt tartunk most, kedves Mazsola ... és ha az okokat kérdezed, akkor csak azt tudom mondani, hogy az ÉLET a földön lényegileg VÍZ alapú és NEM NAP alapú. ...:)))

      Víz nélkül ugyanis csak kb. 5 napot bírunk ki, Nap nélkül meg sokkal többet. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    4. Nap nélkül, az abszolút nulla fok környékén nagyon nehéz 5 napot "bírni"...

      Minél könnyebbek az elemek, annál nagyobb szükségünk van rájuk... Föld, víz, levegő, tűz...

      SZN

      Törlés
    5. "Nap nélkül, az abszolút nulla fok környékén nagyon nehéz 5 napot "bírni"..."

      Hááát ... bizony ez első hallásra nagyon igaznak tűnik
      kedves SZN kolléga, de csak első hallásra.
      A probléma ugyanis ott van, hogy a Nap a Holdon
      (és még másutt) is süt, ennek ellenére mégsem ajánlatos
      fürdőgatyóban vagy bikiniben odamerészkedni, ... hm ???

      Másrészt meg néhányan azt állítják, hogy a levegőnek is van páratartalma - amit akár személyesen is megtapasztaltam
      , mikor először találkoztam az eső nevezetű meteorológiai
      fenoménnel - így aztán Nap elvtárs ne rázza már magát annyira, hm ???? ...:))))

      Ö.T.

      Törlés
    6. Sok helyre nem "ajánlatos fürdőgatyóban vagy bikiniben odamerészkedni" kedves ÖTletelgető kolléga! Válaszát ezért elég nehéz értelmeznem...
      Tuljadonképpen annyit közölt itt, hogy a Földnek van légköre, a légkörnek van páratartalma, ezért a "Nap elvtárs ne rázza már magát"...Lássuk be, ez így nem túl értelmes...

      Esetleg, ha azt közölte volna, hogy légkör nélkül szétloccsannák, azt már jobban érteném, de természetesen az Ember teste a Föld felszínére lett teremtve...

      SZN

      Törlés
    7. Légkör nincs víz és hő nélkül.
      Légkörnek nincs páratartalma hő nélkül.
      Anyagi szinten élet sincsen hő nélkül...még vízben sem...(bár ez messzire vezet...(tekinthető-e élőnek egy bolygó Nap nélkül...?:))

      SZN

      Törlés
    8. Csak arra szándékoztam rávilágítani SZN kolléga, hogy pl.
      a Holdon (is) odafagyna a seggünk egy fürdőgatyában, annak ellenére, hogy a Nap ott is süt, ugyanis légkör hiányában nincs ami egyenletesen elossza az érkezett meleget.

      Pedig ez a kísérőnk csillagászati szempontból csak egy köpésnyire van tőlünk.

      "Tuljadonképpen annyit közölt itt, hogy a Földnek van légköre, a légkörnek van páratartalma, ezért a "Nap elvtárs ne rázza már magát"...Lássuk be, ez így nem túl értelmes..."

      Hááát ... ha magának ez nem túl értelmes kolléga úr, az
      csak egy általános tudati kisiklás, ami itt a Földön eléggé elterjedtnek mondható, valahol azonban említést tesznek "alsó" és "felső" vizek szétválasztásáról ... ahol a felső vizek alatt talán a légkörben található vízre lenne érdemes asszociálni ... az azonban mindenképpen elgondolkodtató (kellene hogy legyen), hogy az emberi test
      kb. 75% VÍZ ... és nem napfény. ...:)))

      "tekinthető-e élőnek egy bolygó Nap nélkül...?"

      Hm ... az összes "szomszédunk" élettelen kolléga úr,
      annak ellenére, hogy a Nap ott is süt. Én inkább úgy fogalmaznám a kérdést, hogy "tekinthető-e élőnek egy
      bolygó VÍZ nélkül???"

      Ö.T.

      Törlés
    9. A földi élet a jelenlegi rezgés-tartományban - természetesen - szén alapú. C-ion-os - mond6juk hogy "666-os". A földi élő anyagot felépítő szerves vegyületek váza tehát most a szén. A szeretet-elvűség útján való - belső szellem-tudati hatásokra történő - átalakulás, metamorfózis nem véletlenül megy végbe azoknál akik erre alkalmasak. Az ember most C-ionos-ból Si-ionos-sá - "cion-ból sion" - alakítja át a testét felépítő szerves vegyületeket. Amelyek persze egyúttal lényegükben, a tulajdonságaikban is megváltoznak. Minderre azért van szükség mert a C egyszerűen elég a magasabb kiterjedésű rezgéstartományban, míg a Si meg nem. A korszakváltáskori "átkristályosodás" tehát az egyedüli testet-lelket menekítő folyamat. Amihez még persze az újjászületés végére kialakuló csodás "táltos"-képességek is hozzájönnek.

      Kerion

      Törlés
    10. "A földi élet a jelenlegi rezgés-tartományban - természetesen - szén alapú ..."

      Találkoztál Te már élő szénbányával ??? ... vagy élő
      szilíciummal ???

      Ejnye no ...: )))

      Ö.T.

      Törlés
    11. A szén az élő szervezetet felépítő szerves anyagok építőköve/váza - a szilícium egy másik szinten detto. A Víz és a Nap/Tűz/ + a Föld és Levegő az a KÖZEG amelyben "funkcionál" az élő szervezet. Egyébként meg a Nap-ban élünk mivel annak külső határa cirka 1 fényévnyi távolságra van a csillag középpontjától. Így válik nyilvánvalóvá a "Napból való születés". Valamint az a sokat emlegetett tény is hogy voltaképp "csillag-szülöttek" vagyunk. És persze az is hogy anno más Napokból azaz csillagokból jöttünk a Földre.

      Kerion

      Törlés
    12. Most komolyan jól látom, hogy a "melyikünk farka nagyobb" stílus keretében folytatott vita lényege az, hogy a Nap vagy a víz e a fontosabb az élethez?? Hát semmit nem sikerült felfogni az eddigi társalgásból? A polárisra teremtett világban MINDKÉT poláris félre szükség van a létezéshez, esetünkben a tűzre és a vízre is. Az ezzel kapcsolatos vita olyan, mintha "a nő vagy férfi fontosabb?" témáján vitatkoznánk. Értelmetlen, irreleváns, buta vita.

      Érdekességképpen jegyzem meg, hogy milyen abszurdnak tűnik, hogy amíg a tűz (Nap) a mínusz 220 fokos "űrben" (vákuumban) létezik, addig az élet (általunk ismert formái) azért a nulla fok környékén mocorognak. Szóval úgy tűnik mintha kizárólag az abszolút nulla fokon nyílnának ki a teremtés (tűz+fény) több millió fokos virágai (csillagok) csakis azért, hogy fenntartsanak egy viszonylag szűk sávot a létezéshez.

      Amúgy a ma éjszakai vihar alatt jött a felismerés, hogy a poláris párok (ellentétek) találkozásánál mindig vihar vagy örvény keletkezik. Aki már volt szerelmes egy másik nemű lénybe, az tudja miről beszélek! :) És hogy is keletkezhetett másképp az örök örvényű Világegyetem, ha nem két poláris ellentét szerelméből?

      Törlés
    13. Mazsola, tárgyi tévedés:
      Az űr hőmérséklete emberi számtan szerint -270 fok. És köbö ez az abszolút nulla foknak is a "hő"mérséklete. Mérsékeltnek mérsékelt az biztos :), de ez szerintem csak azért van így, mert mint ahogy a Mátrix c. filmben az a bizonyos hófehér alapszint, a "semmi" mezője volt az alapprogram, a teremtői "level", ahonnan minden kiindul. Ez élet számára alkalmatlan "terep", ezért kellenek a tűzvirágok, hogy benépesítsék. :D
      Panka.

      Törlés
    14. "MINDKÉT poláris félre szükség van a létezéshez, esetünkben a tűzre és a vízre is. ... Értelmetlen, irreleváns, buta vita."

      Ejnye már Mazsola ... mi ez a nagy kapkodás ????
      Belegondoltál már abba, hogy a Földön található összes élőlény közül egyedül az ember használja a tüzet ???
      Hm ... ???? ... és ha esetleg visszabontjuk ezt a kezdetekre,
      akkor bizony a "civilizálódás" alapjainmál kötünk ki???

      De esetleg azt sem kellene figyelmen kívül hagyni, hogy a
      jelenlegi III.vh-s készülődésben minden ország, amelyik csak teheti, azon erőlködik, hogy minél több és rafináltabb
      "mininapot" (az egész nukleáris arzenál) halmozzon fel.

      Hát csak rágcsáld meg ezt a kérdést egy kicsit alaposabban!!! ...:)))

      Ö.T. .... aki szeret néha "butáskodni" ...:)))

      Törlés
    15. "Belegondoltál már abba, hogy a Földön található összes élőlény közül egyedül az ember használja a tüzet ???"

      Nem tudom fogtál-e már a kezedbe állatot (házit, verebet, akármit) ? Mit éreztél olyankor? Csak nem meleget? Vajon honnan jön ez a meleg? A vízből??
      Nem tudom mi ez a hirtelen támadt felismerésed a vízzel kapcsolatban, de a tűz is kell az élethez barátom, mint ahogy nem csak a nő, hanem a férfi is. :)
      Az persze más kérdés, hogy az alapvetően "férfialapú" társadalmunk mennyire eltolódott a tűz irányába: "gyújtsuk fel, robbantsuk fel, égessük el az ellenségeinket!" Szerencsére a víz, avagy a női minőség újra kezdi átjárni az egész rendszert, ez egyértelműen érezhető.

      Törlés
    16. Ott a pont és köszi Mazsola! :D

      ÖT, látszólag intellektuálisan bölcselkedsz..... de szerintem csak fosod a szót. :D
      Panka.

      Törlés
    17. "Nem tudom fogtál-e már a kezedbe állatot (házit, verebet, akármit) ? Mit éreztél olyankor? Csak nem meleget? Vajon honnan jön ez a meleg? A vízből??"

      Nahát ... nahát ... csak nem azt akarod mondani, hogy ez a meleg a Napból jön ??? Ehehehe ... mekkora marhaság.
      Ha ez igaz lenne, akkor pl. a tyúkok odafagynának az ólba, ha egy hétig nem engednéd ki őket.

      Az élő testekben vegyi alapú hőtermelés zajlik, nem tudtad ??? Egy friss hulla akkor is kihűl, ha kiteszed a napra.
      Vagy szerinted pl. a bálna rendszeresen napozik, hogy bírja a hideg vizet ??? ...:)))

      @ Pannika

      "... de szerintem csak fosod a szót ... "

      Egy vitában előnyben részesítem az intelligens ellenérveket
      ... és ez bizony nem volt az. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    18. Öreg barátom visszazüllöttél kétdimenzióssá megint. :)

      Nem azt kellett volna értelmezned a példámból, hogy az élőlényekből származó meleg a Napból jön, hanem hogy minden élőlény ugyanonnan kapja a meleget, Istentől, aki a tűzön keresztül juttatja be az energiát a rendszerbe, a megnyílvánulásokba. Még a jég alatt élő lények hőmérséklete is egy picivel nagyobb mint a környezetüké. Az élet meleg. A víz az információ áramoltatásához kell, amely információ szintén a Teremtőtől származik, és ami nélkül ugyanúgy nincs élet a 3D-ben mint a tűz nélkül sem.
      TŰZ = ENERGIA
      VÍZ = INFORMÁCIÓ
      Tényleg kell ezt még magyarázni?? :)

      Törlés
    19. "Egy vitában előnyben részesítem az intelligens ellenérveket
      ... és ez bizony nem volt az"

      Persze hogy nem. Ez vélemény volt. Egy parttalan vitának ez is lehet része, nem? :D
      Panka.

      Törlés
    20. Szerintem nem érdemes ebből akkora ügyet csinálni, Panka.
      Nagy valószínűséggel ez egy olyan általános jelenség, ami bármely vitában bárkik között előfordulhat.

      Ha visszaolvasol, akkor az érvelés helyét átveszi a másik
      legyömizése ... vagyis a vélemények egy bizonyos fokozat után elsiklanak egymás mellett.

      Képzeld el milyen szar lehet a politikusoknak!!! ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    21. "VÍZ = INFORMÁCIÓ"

      Azért jól esik azt meginni is...... :D
      Panka.

      Törlés
    22. Ahogy mondod Panka! Megisszuk, mert szükségünk van rá. A víz hozza-viszi a tápanyagot, temperál, áramoltatja az információt, és még számos tulajdonsága van. Minden élőlényben és természetes közegben kering. Párolog, összegyűlik, leesik, a fa gyökere felszívja, beletolja az almába, megesszük, kipisáljuk, nincs megállás!

      Viszont van itt egy kis bibi:

      A víz önmagában PASSZÍV elem. Csak tedd ki egy lábasba, nem fog elszökni - persze egy idő után elpárolog, de pont erre vonatkozik a következő feladvány!

      ÖTinek házi feladat! Hogyan lehetséges, hogy a víz, ami egy PASSZÍV elem, a Föld érrendszerét alkotva minden természetes közegben és élőlényben folyamatosan, megállás nélkül ÁRAMLIK? Mitől?

      Törlés
    23. ÖTinek szorgalmi feladat:

      "Az élő testekben vegyi alapú hőtermelés zajlik, nem tudtad ???"

      A vegyi anyagok honnan veszik az energiát, amit a test hővé alakít?

      Törlés
    24. "Hogyan lehetséges, hogy a víz, ami egy PASSZÍV elem, a Föld érrendszerét alkotva minden természetes közegben és élőlényben folyamatosan, megállás nélkül ÁRAMLIK?"

      Nem nekem szólt a lecke, de azért megkockáztatom, hogy a víz folyamatos áramlása a hőmérséklet/nyomás/szint-különbségek miatt van, tehát energia révén, az energiát pedig a hőből nyerjük többnyire, az pedig a Napból és a Föld mélyéről jön, és mindkettő ugyanabból a Forrásból származik. Ergo nem csak víz alapú lények vagyunk, hanem víz+hő alapú lények egy víz+hő alapú bolygón. Na? :D
      Panka.

      Törlés
    25. A Nap a kezdet és a vég, a víz köztes epizód. Minden, de minden a Napból ered. Az élet is, a víz is. A csillagokban zajlik a teremtés, az anyag e világi formájának a felvétele. Mindegy hogy spirituális vagy akadémikus szempontból nézzük, a lényeg, az alfa és omega ugyanaz. A csillagok nukleáris kohók, ahhoz hogy a (bármelyik) Földön szén, szilícium, oxigén lehessen, ahhoz fúzió kell, amely (mindkét megközelítés szerint) csak a csillagokban van. Ha esetleg van is a bolygók mélyén valamicske nukleár, az is a csillagokból ered, hisz a bolygó anyagát alkotó elemeknek előbb keletkeznie kellett egy -másik- csillag belsejében. Így aztán nem nehéz belátni, hogy a Földön (vagy másutt) mindenféle energia a Napból árad, -vagy- származik. Legyen az nukleáris hasadó, fúziós, kémiai avagy fotoszintézis, továbbá fizikai (pl árapály-erő a mélyben), mindegy, mert MINDIG a Napból származik.

      Más, szombaton a 10. repülőnap lesz Kecskeméten. http://www.hirado.hu/Hirek/2013/08/01/09/Repulonap_Kecskemeten_.aspx?source=hirkereso Reggel 8-tól este 7-ig, 11 órán keresztül, 142 géppel, és 700 résztvevő szereplővel. Nézzük:
      11 óra, 8.hó 3-án, 142, 700 ->10 - 11 - 24 - 42 - 700 -> görög pszí - psi - nyomás(?)

      1 Pa ~ 7 psi - nemtom mit akar jelenteni, de biztos valamit, majd kiderül (vagy nem)

      Törlés
    26. Sang, köszönöm, ez jól esett!!!

      Törlés
    27. "ÖTinek házi feladat! Hogyan lehetséges, hogy a víz, ami egy PASSZÍV elem, a Föld érrendszerét alkotva minden természetes közegben és élőlényben folyamatosan, megállás nélkül ÁRAMLIK?"

      A kérdésed önmagában egy nagy ellentmondás, Mazsola. ...:)))
      Ugyanis, ha - mint írod - "minden természetes közegben és élőlényben folyamatosan
      ÁRAMLIK", akkor mitől lenne PASSZÍV ????

      A vízre általánosan jellemző a nagy körforgás, akár az élő testekben, akár azokon kívül ... így aztán nem egészen érthető számomra, hogy mitől lenne
      passzív elem.

      "A vegyi anyagok honnan veszik az energiát, amit a test hővé alakít?"

      Minden ENERGIA ... Mazsola, így aztán nem kell nekik sehonnan sem venni. ...:)))
      Erről már beszélgettünk régebben és mellékeltem egy nagyon jólinket hozzá,
      aminek (asszem) Te találtad meg a magyar nyelvű változatát.

      Na itt van mégeccer:
      http://www.paranormal.de/paramirr/gedanke/gtext.html

      Ha jól emlékszem, akkor Einstein képlete is lényegében az anyag és az energia
      közötti lehetséges átmenetet vázolja ... de pl. maga az ember sem csak anyag,
      mint ahogy azt egyesek bedumálják nekünk ... kivéve talán a kínai kőkatonákat.
      ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    28. Nem jó válasz! :)

      A víz önmagában passzív, mondom tedd ki egy lábasba nem fog elfutni. De amint hőt adsz hozzá mindjárt beindul. Ergo?

      Törlés
    29. Na, ha szabad a gazda és túl kívánunk lépni a 3 dimenziós gondolkodáson, akkor szerintem így van:

      A víz a teremtés női minősége, de tűz – férfi minőség – kell hozzá, hogy dolgozhasson, áramolhasson.
      A víznek tehát tűz kell, a tűznek meg víz, hogy temperálja, féken tartsa.

      Apropó! Ha minden energia akkor talán felesleges is azon vitatkozni, hogy a tűz vagy a víz a fontosabb, nemde? Meg talán azon is, hogy víz vagy tűz alapú a földi élet, mivel mindkettő... :)

      És ahogy már említettem az ellenpólusok találkozásánál mindig vihar, vagy örvény keletkezik. Ha figyelembe vesszük az élőlények spirál DNS felépítését, akkor talán nem tévedünk nagyot azzal a kijelentéssel, hogy:

      AZ ÉLET a TŰZ ÉS A VÍZ, mint ELLENPÓLUSOK TALÁLKOZÁSÁNÁL SZÜLETIK.

      Törlés
    30. "Az élet az ellenpólusok találkozásánál születik"

      Apró észrevétel: azért kell hozzá még a harmadik "összetevő" az Isteni akarat. Itt jön be a képbe az 1+1=3 képlet, ahol az egyik 1 az egyik pólus, a másik a másik pólus, a közöttük lévő + pedig maga a Középpont, a Teremtő. Így lesz kettőből három! :D
      Panka.

      Törlés
    31. "tedd ki egy lábasba nem fog elfutni."

      A tengerek, tavak, óceánok sem szoktak "elfutni", viszont párolgás még a
      lábasban is van. Hőt meg nem kell extra hozzáadni, mert azért van a Nap. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    32. Na csak egyenesbe jövünk lassan! :)
      És a Nap miből nyeri az energiát? Megbeszéltük már, hogy a termonukleáris reakció nem teljes magyarázat, csak az anyagi összetevőkért felelős, no de a többi...?

      Törlés
    33. "És a Nap miből nyeri az energiát?"

      Tudományos változatban a hidrogén alakul át héliummá ... de ez a materialista
      vaker egy kicsit uncsi. Gondoltál már esetleg arra, hogy ugyanaz a jelenség
      tudatszinttől főggően má-más jelentéssel bír ??? ... ahol tulajdonképpen egyik jelentés
      sem szűnik meg létezni, csak egy magasabb síkról nézve a "rossz" -nak is
      megvan a maga szerepe???

      Jelenleg én a fordított arányosságnál tartok, mint kulcsnál ... és többminden arra utal, hogy ez viszonylag reális.

      Ö.T.

      Törlés
    34. Megvolt a repülőnap, hőség, por, és több ezer ideges ember. Volt nyomás rendesen. Én nem voltam, de ingyen sem mentem volna el. Régen, még tizenvalahány éve kezdve pár évig magam is repültem (siklóernyővel, most is megvan), ugyan nem nehéz vasakkal, de attól az még repülés volt. A repülőnapokra is eljártam, szinte mindegyikre, lenyűgözött a zsigerig ható dübörgés. De újabban már nem megyek el, mert repülőgépek helyett gyilkoló gépeket látok, és már a pilóták sem hősők, és nem ügyes emberek, hanem szükség esetén hidegvérű gyilkosok. Ha kell, mert jön a parancs.. bármikor szitává lőnek egy esküvői menetet, vagy egy iskolabuszt akár, mert ott az ellenség.
      Szóval, említettem hogy a számok nyomásra utaltak, nos a kecskeméti repülőnapranapra ült nyomás elképzelése lehet kicsit mesterkélt is, de akkor mit kezdjünk a VILÁGSZERTE szinte az összes külképviseletre nehezedő "terrorista fenyegetés" pressziójával?! Ugye? Csak lett nyomás a végére... A macskáink is mostanában már délelőtt elkezdik a rendes délutáni sziesztájukat.

      Csütörtökön is (Jupiter-nap) melegrekord, a legnagyobb napi maximum 4.2 C-fokkal dőlt meg (akkor támasszák meg!) Újpesten.
      http://4.kerulet.ittlakunk.hu/termeszet/130808/40-fok-volt-ma-ujpesten

      Mazsola, szívesen :-)

      Más, megnéztem az "Oblivion" c. filmet. A hossza 02:04:42 - nahát, megint egy Jupiter-szám, bár a filmben a Szaturnusz holdját a Titánt emlegették, mégis ha úgy nézzük Zeusz (Jupiter) a Titánok szülötte. Rövid időn belül már a második filmet látom, amelyben a plutónium óriási erejéről elmélkednek, az előző film a "Feláldozhatóak 2" volt. Mindkettőben vezérmotívum volt hogy képzeljük el ha egy marék plutónium "erre" képes, akkor mit tudhat egy nagyobb adag?! Hát képzeljük el, annyira kérik! A hős egyik jelenetben a villámok segítségével menekül a droidok elől. A film végén úgy ért véget az idegen uralom a Földön, hogy az égen az idegen hatalmat megtestesító tetraédert (Kepler szerint a tűz szimbóluma) kevéske plutóniummal felrobbantják, és az vakító fénnyel megsemmisül, de csak az űrhajó, mert a jelenetet olyan ügyesen vágták, hogy az a fény bizony nem alszik ki, mint ahogy az egy hétköznapi nukleáris robbanásnál illene néki.

      Törlés
  3. A senkiség és ország-talanság érzete és persze de facto meglétének a szükségessége elengedhetetlen. Mert a 6alom, a vagyon és még sok minden más elengedésére van szükség a tényleges felemelkedéshez - a sEnki-vé váláshoz a Nin/cs/HU/o/rszag-ban. Korántsem véletlen a "folyamközi" Anu gyermeke Enki és párja Ninhurszag nevének ilyen értelmezhetősége. A "senkiséget és országtalanságot" is jelképező Enki/Ninhurszag, de mondhatnák Ozirisz/Íziszt, Hórusz/Hathort, Orion/Szíriuszt, Jézust és MáriaMagdolnát is - BENNÜNK van. A 3. Tu/l/rul jött "LélekMadár" hívja elő bennünk 2ŐS "Isteni Szer-ünket/Rész-ünket.
    Maga a folyamat közismert. Spontán "poklot" kell járnunk, azaz az illúzióban meg kell "halnunk" majd ugyanakkor ugyanabban a testben feltámadván - már tulajdonképpen "ál-hal"/ál-emberi, tehát már nem a >körbe bezárt< földi mivoltunkat élve - várhatjuk a belépést a magasabb rezgéstartományba, ahová már látomásos-"útlevelet" kaptunk. E várakozás közben - "idelent a fátyolon innen" - már a spontán szeretetelvű létünk vezérel visszafordíthatatlanul. A legutóbbi/ebben a testben átélt "életfilm" ugyanúgy végigpereg - csak most valóságosnak tűnően, magában az illúzióban - mint egyébként a tényleges fizikai halál után is. Miután a "szembenézés" sikeresen megtörtént - letisztul minden. A "mgtáltosodás" már bármikor bekövetkezhet.
    A probléma az hogy sokan - sajnos - "spiri baromságnak" tartják ezt az egészet. És el sem indulnak pedig érzik hogy valami nem stimmel sem önmagukkal, sem a világgal. Ki kell lépni a mókuskerékből, meg kell haladni a "rendszert", felül kell emelkedni azokon akik az ellenkező irányból állandóan "támadnak" - más megoldás nincs. Az alternatíva: vagy az ilyen-olyan módon való "levesbe-menetel" vagy az "aranykorba-menetel". Van egy közbülső 4 D-s szint is de oda csak azok a kevesek mennek akiket a mai irányítók/rendszer-gazdák magukkal visznek/"elragadtatnak". Az ennek az illúziónak a folytatása egy technikailag "magasabb" szinten ahonnan azonban már nemigen van visszaút. A Föld-i Aranykor-ból viszont nyitott az ÚT FEL-FELÉ is.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha szabadna kérnem kis útmutatót tudatlanságom leplezésére,de úgy mégis.

      "senkiség és ország-talanság érzete"
      -evvel nincs gond,megy ez magától is.De főleg mások segítségével.

      "az illúzióban meg kell "halnunk"
      -nem gond,többszörösen megvan

      "meg kell haladni a "rendszert"
      pol-itika vagy polarizációs kritika?Vagy mi?

      "vagy az "aranykorba-menetel"
      Azt sejtem,hogy nem fizikálisan.De ha elvileg (vagy mentálisan) a fizikai testet nem kell kielégíteni?Vagy már nem test,se nem fizikai?De akkor......
      (csak halkan mondom,nemrég még volt egy ún. felemelkedés fórum.Ott mindenki a szeretetrezgőséget hirdette,főleg mivel 2012 előtt volt.Aztán jött a december 21,nem jött a 3 napos elsötétedés sem.Letört a pittye mindenkinek,és már nem is voltak olyan felemelkedőek a tömeges felemelkedéstől.Na meg persze a szeretetrezgőség is alábbhagyott.)
      Köszönöm.
      a.n

      Törlés
    2. Én együtt tudok rezegni Kerion mondandójával. :)

      Ez olyan dolog, hogy vagy megérted, vagy megéled. A kettő együtt talán nem is megy. :))

      (Egyébként én is inkább olyan vagyok, hogy intellektuálisan ugyan megértem ezeket a spirituális tanokat, de még nem tudom megélni őket, vagy csak nagyon kicsi részben. Azért törekedni kell...)

      Törlés
    3. Az összefoglaló néven szeretet-elvű életvitellel lehet megemelni a belső rezgést, kinyitni az un. 3. szemet. Ezt a folyamatot szokták egyesek summásan a "szeretetrezgő" - mostanára általuk már szitokszóvá avanzsált - kifejezéssel illetni. Helytelenül mert ez azért annál bonyolultabb. Egyébként már 5. éve mondom ugyanazt - természetesen saját tapasztalat, átélés stb. alapján. Csak egyéni felemelkedés van - semmilyen tömeges nincs. A magasabb rezgés-kiterjedésű aranykorba nem csak lelkileg hanem fizikálisan testileg is megy az aki eljut odáig. Ezért a szellemtudati úton való lelki és testi átalakulás. Csak az tudja abszolválni a magasabb rezgést aki belsőleg már elérte. Az tud felrezegni illetve elrezegni - például katasztrófa esetén - akár egy másik síkra is. Míg aki erre nem képes annak a teste elenyészik. A nagy kérdés az hogy mi lesz a lelkével - ez legalábbis többesélyes. Tehát nem viccből - mert olyan "szeretet-rezeghetnékem" van - mondom, írom le ezeket a dolgokat - például a magyarmessias.hu honlapon is. A mások nem azért tesznek senkivé és veszik el az országot - mert annyira jóságosak, segítőkészek velünk szemben. Az illúzióbeli "halál"/ál-hal-állapot úgy értendő hogy bizonyos sokkhatásra/"pokoljárásra" újjászületünk és ezáltal megváltozunk. Olyan ez mint amikor valaki visszatér a klinikai halál állapotából és teljesen mások lesznek a prioritásai. Már az is a "rendszer" meghaladása ha valaki nem tapos a 6alomért, a pénzért, a pozícióért. Hosszasan lehetne sorolni a "mókuskerékből" való kilépés különböző fokú módozatait. A szemfényvesztő idegen 6almat az zavarja a leginkább - ha figyelembe sem veszik. Ezért provokál állandóan mert a valódi magyar le sem sz.rja. A látszat-hőbörgő egyének és szervezetek tulajdonképpen mind ál-magyar kőműves-csicskák. Akik persze nagy magyarnak próbálják magukat beállítani. Ami persze azt jelenti hogy teli szájjal gyűlölködnek - mintha a magyar ilyen lenne. Ez a "jóbikos-kurucos/hunhires" program, mint minden paradigma végi c-ion-ista szereP/Peresz-játék rémesen primitív és átlátszó - persze sajnos még mindig nem mindenki számára.

      Kerion

      Törlés
  4. :)
    kedvesek a comments. olyanok, mint a kicsi babak probalkozasa a 3D vilagban "vilagra joveteluket kovetoen", ami szamara teljesen mas es uj, aranyos, joszandeku, de ugyetlen, esetlen :)
    szamukra a 3D megtapasztalasa olyan mas/uj dolgokat eredmenyez, amely megfelelo korultekintessel a szamukra megfelelo megtapasztalasok sorozatat jelentik, azaz megkezdik a programjuk futtatsat intelligence modban, azaz a kornyezet vizsgalata mellett/utan. nekik (kicsi babak) is vizsgalniuk szukseges a lehetosegeket, es talan jo iranyba indulnak el az emlitett program-futtatasa kezdeten...

    ohh...igen, my comments nem a cikkre reagalas.

    a cikk szerzojevel folytatott communication kozben is kifejtettem, h szivesen fogadok kerdeseket olyan nyitott emberektol, akik kepesek az igazsag befogadasara.

    John

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "my comments nem a cikkre reagalas"

      Akkor én most visszakanyarintalak, kedves János. :D

      Első kérdés: Te megélted-e már azt az utat, amit a cikkíró (Zoé) megélt, vagy legalábbis leírt ?
      Második kérdés: ha nem ezt vagy ilyesmi utat élted meg, akkor hogyan látod ezt az élet-halál-szintlépés kérdéskört?
      Harmadik: Szerinted mi az igazság?

      Válaszodat előre is köszöni egy saját bevallása szerint az igazság befogadására alkalmas egyedecske.
      Panka.

      Törlés
    2. Panka, sry magyarorszagon szulettem, de mar nem vagyok magyar :) ezert a nevemet sem hasznalom magyar version :) koszonom.
      Te vagy a holgy, aki az egyik cikk utan a commentvel elvette tolem a kotekedes lehetoseget?!? igen... Te :)

      kerdeseidre korlatozott valaszt tudok adni jelen formatumban. miert?
      mert az erzelmek teren nyujtott communication hatekonysaga velemenyem alapjan kiemelkedo az irashoz es/vagy szavakhoz viszonyitva... k. szamomra a szavak az egyetlen opcio (termeszetes, nehany esetben a leiras is) a communication form...

      1: igen, voltam halott
      2: van-nincs/letezik-nemletezik
      3: igazsag csak 1 van

      "egyedecske"???

      orommel fogadom, ha kapok lehetoseget verbal communication Skype: aburesch

      John

      Törlés
    3. John, köszi a válaszokat. Azért remélem sejted, hogy ezek a nyúlfarknyi válaszok további kérdéseket vetnek fel! :D
      Ha esetleg van kedved kifejthetnéd részletesebben ezt a három pontot, mert nagyon érdekesnek tűnik, és az ember mindig tanul valamiből. :D

      Előre is köszi!
      Panka.

      Törlés
    4. Panka, igazad van, tudom, h uj kerdesek keletkezhetnek a rovid valaszok utan, ezert gondoltam, a verbal communication form hatekonyabb megoldast jelent.
      bevallom, megfelelo mennyisegben irni nem szeretek (es nem biztos, h tudok is), ezert ajanlottam szemelyes skype elerhetoseget...

      kevesbe toleralom az arc nelkuli kozvetlen communication, hiszen ha 3D vilagban ragadva elunk, akkor hasznaljuk a technology kovetkezteben "elonyoket" :D

      hosszaban:
      1: aug 09. lesz 15 eve meghaltam, amely utan, talan kovetkezmenyekent, megtalaltak a valaszok. ezek az information ravilagitanak az egyetemleges igazsagra, vilagosan es tisztan. ami a legfontosabb: egyszeruen, fajdalmasan egyszeruen. elet adva igy az igazsagnak?!
      2: a letezes tiszta fogalom. egyszeru, de a programozott elme nem lat keresztul sajat korlatain, ezaltal nem kepes elfogadni letezesenek tapasztalasait, es nem jut el oda, ahol szamara a letezes kezdodik...

      John

      Törlés
    5. Nekem van egy fajta ős-bizalmatlanságom a szkájppal kapcsolatban, amit az utóbbi idők hírei meg is erősítettek, úgyhogy ha nem nagy kérés inkább itt írd le kérlek a részleteket, majd igyekszünk értelmezni a magunk módják.

      Egyetemes igazság? Mit tapasztaltál odaát? Hol kezdődik a létezés?
      Panka.

      Törlés
  5. Az íráshoz. Ami ismerős volt.Nem véletlen.

    Idézet a kataklizma blogból egy hozzászóló szájából kb 3 éve.:

    "..Ja igazából csak egy ember beszélt, aha Te,de az annyit, hogy megfájdult a sisakom tőle. Ja, hű mi is a neve??(Zoe) de gááz. elfelejtettem.. mindegy az a lány tesónk, aki valójában nem erősitette ezt a testvériséget meg, hanem csak egybegyülteknek nevezte, aki jött hogy Ő ügyvéd. tudjátok..azaz akit nem lehetett lelőni, az aki nem vette magát észre, hogy nincs egyedül. Már már attól féltem, belépőjegyet is fog kérni,már ott. Tudjátok az, aki később kért is hét rongyot, s ami miatt borult is a bili..."

    Kért is,7 ezret a "tudásáért".
    A mostanit elolvasva,semmit sem változott.
    A tipikus "bort iszom,vizet prédikálok",,,vagy fordítva. Mindegy.

    tigabe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 3 év alatt sokat változik az ember, pláne manapság.
      3 éve még a HUNHÍR-t, meg a postaimrét bújtam éjjel nappal, és nemzeti megemlékezésekre jártam, ahol azt skandáltuk, hogy "Jézus magyar volt!" meg hogy "rohadt zsidók!" stb.

      Ettől még igaz lehet amit írtál tigabe, de az én szememben ez nem változtat a leírtak értékén.

      Törlés
    2. Az úgymond zsidókat/szidókat nem szabad szidni, gyűlölni - erre semmi szükség - hiszen akkor mi is el-zsidósodunk. Olyan mentalitásúakká válunk mint ők, de persze minden 6alom és vagyon nélkül. Embertársaink felvilágosítása érdekében leleplezni őket - mármint a Szem-Fény-Vesztő tevékenységüket - viszont kötelező. Bár sokszor "össze"-csengenek a dolgok nem a faji származás számít hanem a lélek-minőség. Mert vannak árésziek és antárésziek. Az előbbiek spirituálisan a "háborús" Marshoz míg az utóbbiak a Skorpió alfájához a szintén vörös színű "békés" Ant-árész-hoz köthetőek. Az Antarész odafent a Skorpió Szíve, 2ős világegyetemi tartó oszlop /a 7-ből 2/. Tehát az egyetlen "vezérlő csillag" amely mind az alsó és a felső világban/a Te/l/j-es-út alatt és felett is ott van. Nem mellesleg a Krisztusi Szeretet etalonja. A magyar pedig Skorpió-lényegű Nyilas/Kentaur/nő/centa-10-es úr/nő. Mivel a lélek-minőség számít egyértelmű hogy a magyarok Jézushoz, Jézus pedig a magyarokhoz köthető. Így igaz az hogy Jézus magyar volt-van és lesz is.
      Nem véletlen hogy a Földről láthatóan a Tejút galaxis centrumát/a "Fekete Hasadékot" - ahonnét a Főnix Madar Tu/l/rul feltámad/kirepül - ODAFENT éppen a Skorpió fullánkja /a Lesath 2őscsillag/ és a Nyilas nyílhegye /a Sagittarius3-jelű csillag őrzi/ - IDELENT pedig a Skorpió-lényegű Nyilas-magyar teszi ugyanezt. Mint a Teremtés által iderendelt Tér és Idő-Őr.Tehát áttételesen rajtunk, valódi magyar táltos-avatár ŐRZŐ-kön múlik az hogy ki léphet be a csillagKAPU-n. Ezeket a "tér-őr--öket" a ter/r/or-ista kifejezéssel próbálja a magyarokat mindig is szidó 6alom negatív kontextusba helyezni. Meg a tál-ib/bi-lát/2x-esen lát szóval is - megalkotva a "gyönyörűséges": "tálib terrorista" azaz valójában a "dolgok mögé is látó tér/idő/őr" kifejezést. Persze ez olyan mint az "erdőtűznek a vízipisztoly" - a lényegen semmit sem változtat.

      Kerion

      Törlés
    3. Azért valljuk be őszintén néha komoly nehézségekbe ütközik felülemelkedni a mindennapos provokáción. Ez már tényleg nagyon durva:

      http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/07/31/ben_kingsley_lesz_horthy_miklos_az_budapestes_filmben/

      Magyar történelmi esemény, magyar helyszínek és színészek nélkül - szerintetek mennyire lesz hiteles? Az ész megáll......
      Panka.

      Törlés
    4. Kedves Mazsola!
      Semmiféle szándék nem vezérelt,pláne,hogy bármi értéken változtassak. Az idézet,nem az én szám/tollamból származott.
      Egyszerűen leírtam/idéztem ami akkor történt.

      Minden bizonnyal változunk,de sajnos nem mindenki,és nem a jó(ha van ilyen) felé.
      A pénzt sokan az elérendő célként határozzák meg,holott csak egy eszköz.
      Ezért,barátságokat feláldozni,a "barátot" becsapni,átverni..?
      Kerion szavaival élve a szemfényvesztők leleplezése kötelező.
      De néha ez a feladat nagyon nehéz is.

      Én az indulás óta olvastam a Pi oldalt.
      tigabe

      Törlés
  6. Változik a világ. A jónevű "Tükrös-pusztán" néz szembe Rá aki /h/Él Tiborcz-nak - no nem a panaszával. A dúsgazdag Tiborcz István feleségül veszi a "2/3-os győzedelmes vezénylő-tábornok-leány Élő Nap"-ot az amúgy "visszapillantó"-tükröktől hemzsegő lovardás-úszómedencés kies pusztán. Most nem a Bánk Bán-i hanem az Or Bán-i színpad az ami megelevenedik - egyfajta szabadkőműves megjelenítés keretében. Azt már előre borítékol6juk: a Tükörbe-Nézés valahogy megint csak nem sikerült - tombol a jöttment kivagyiság.
    Mert: "Ők játszanak, zabálnak szüntelen...nékünk kéményeinkről elpusztulnak a gólyák, mivel magunk emésztjük el a hulladékot is. Szép földjeinkről vadászni berket csinálnak, ahová nékünk belépni nem szabad. ...tüstént kikötnek, és aki száz meg százezret rabol bírája lészen annak akit a szükség garast rabolni kényszerített." - Részlet egy még "jó" Tiborc panaszából /Katona József: Bánk Bán/
    Tehát a Tiborcz-apuka miután 95 tájékán privatizálta amit csak lehetett - jól kikupálódott. Kár hogy a nevét nem változtatta meg - mert így eléggé hamis a baba. Mivel egyesek szerint a "jó merániak" a mai magyarországi úgymond "kiválasztottakhoz" képest valóságos angyalok voltak - aki időnként még a tükörbe is belenéztek - mert bele mertek nézni. Még jó hogy a Földön - pláne a Kárpát medencében - semmi sem tart örökké. Még a másság eszementen önző tombolása sem.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocs az OFF-ért, de....

      Azért látszik, hogy az álnemzeti sajtó mennyire a megosztásra hajt.

      http://kuruc.info/r/6/115750/

      "A keresztény vallásból és a TV2 Tények című hírműsorából viccet űző képet publikált saját Facebook-oldalán Pachmann Péter, a csatorna egyik híradósa, amit azóta alighanem már ő maga is megbánt.
      A műsorvezető a legnagyobb közösségi oldalon osztott meg egy úgynevezett mémet, amelybe minden bizonnyal az interneten futott bele.
      A fényképen a Tények felirat fölé ugyanolyan betűtípussal odaírták, hogy „keresz", a két szó ugyanis kiadja együttesen a keresztények szót. A bemondók testét megtartották, de fejüket átmontírozták: Pachmannt Jézus Krisztussá, Andor Évát Szűz Máriává, mintha ők olvasnák az aznapi híreket. A montázsnak azonban néhány óra elteltével már nyoma sem volt a hírolvasó adatlapján."


      És miért mondom, hogy megoszt a "nemzeti" sajtó is? Mert még ebből az ártalmatlan tréfából is rögtön viszályt szít, mintha olyan kurvára keresztény lenne a kuruc.info...
      Először is szerintem inkább örülni kéne, hogy a magyar nyelv ilyen kimeríthetetlen fantáziával és játékossággal rendelkezik, hogy még egy rettentő buta TV rettentő szar hírműsorának címéből is tud okos-szójátékot csinálni:

      KERESZ
      TÉNYEK

      Szóval ez szerintem ötletes. A másik dolog meg az, hogy szerintem Jézus is nevetne ezen ha látná. Úgyhogy kár volt ezen is erőlködni, legalábbis nálam nem verte ki a biztosítékot ez a "provokáció". :D
      Panka


      Törlés
    2. Panka, a kurucot már csak az elmeedzés miatt érdemes nézegetni, hogy lássuk mennyire tudnak felkúrni a - hangulatszavaikkal, stílusukkal - felkúrásra programozott "hírek". :)

      Törlés
    3. Kerion, nekem meg ez ugrott be a "Familiáról" :

      http://www.origo.hu/itthon/20111202-naperomu-szegedi-tudomanyegyetem-az-eos-innovativ-a-nyertes.html

      Sajnos negatívan érintett vagyok az ügyben...

      Törlés
    4. Panka: keres/z/ tény= ténykereső, vagy inkább kereszt én/y/. + én vagy X én - a kereszteződésben állok, a kört-osztóban vagyok /=a középpontomban vagyok/, az X=10=1/EGY-ben vagyok. Helyesen írtad hogy ál-nemzeti sajtó - a végidőben már csak ilyen van. A magyar lélek-minőségű emberek - mivel továbblépnek - már mindenhonnan "kihátráltak". Tehát nem csak kiebrudalták őket az idegenek a pozíciókból.
      Mazsi, ez a "közgázos" dolog is egy ilyen végidei erőlködés. Már semmi jelentősége nincs. Mint ahogy az Orbán Rá/h/Él-es-Tiborcz Istvános megjelenítéseknek sem "Tükrös"-pusztán. Inkább humoros ez a gagyi erőlködés. Hiába, "6almasainknak" juszt sem megy a lemondó szeretet-gyakorlás, vagyon-szétosztás. Az ellenkezője, a kivagyiság tombolása annál inkább. De kell ez a közeli Szét/h/-választás-hoz.
      Egy magyar vonatkozású nemzetközi kőműves-próbálkozás is kudarcba fulladóban van. Nevezetesen a brit Károly herceg Kárpát medencei felfuttatása, majd magyar királlyá avanzsálása V. Károly néven. Még most is "közvéleményt" kutatgatnak a "britek" és fej-fej mellett küzd az Erzsébet-utód Károly és fia Vilmos a trónért. Ez sem véletlen, mert Vilmost akarják ott II. Erzsébet után még ha nem is az a jogszerű. Károlynak meg itt lennénk mi. Ezért megy az erdélyi vackolódás, birtok-vásárolgatás, a magyar ősök állandó felemlegetése. Régebben még a görög származású "apuci" fogathajtó programjai is erre a "magyar kapcsolatra" hajaztak. Az sem volt véletlen hogy még 2008 vége táján a feltehetően "grand orientes" párizsi - úgymond Kiss Manyi "jósnő" - egy felvidéki magyar honlapon, talán a Mária Országa nevűben V. Károlyt vizionálta mint a "magyarok megmentőjét" egy hosszabb cikkben. Azt persze elfelejtette hozzátenni hogy a majd beköszöntő, szerinte "hungarista forradalom" ezt az angliai Károlyt favorizálná. Oké, de hol vannak a hosszasan taglalt táltos-avatári csodás képességek ? Diána még közvetlen a válása után mondta: Károly uralkodónak csapnivaló lenne. Kőművesék szerint nyilván annyira azért nem hogy a szerintük "lüke" magyarnak ne lenne jó.

      Kerion

      Törlés
    5. Kerion, kösz, hogy itt vagy velünk.

      Törlés
  7. Esti sci-fi - emlék-más?
    http://ipon.hu/hir/emlekhamisitas_lezerrel/26244

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlék-mouse? :)

      Játszadoznak a fénnyel Materiál Pistáék. Csak csinálják, ha ettől jobb...

      Törlés
    2. "A kutatók arra voltak kíváncsiak, hogy lehetséges-e negatív asszociációkat létrehozni"
      Manapság a legfontosabb tevékenységük.:)
      Vajon miért nem POZITÍV asszociációkat?
      Vergődés...

      Törlés