2014. január 27., hétfő

Az Éneklő Magyar Lány története

Magyar lány klipjére őrül meg a világ:


A virtualitás elleni kritika, vagy csak egy hatalmas ötlet? Szerintem mindkettő. Természetesen (szerencsére) ilyen real-time photoshop még nem létezik, de a klip kiváló munka.
Itt van az olvasnivaló hozzá:
http://444.hu/2014/01/21/hogyan-lett-egy-eneklo-magyar-lanybol-az-eneklo-magyar-lany/

És amúgy szép a portál kapu is...


24 megjegyzés:

  1. A magam részéről sokkal inkább javasolnám egy pszicho - shop kifejlesztését,
    amivel az agyunkat normális keretek közé lehetne tuningolni. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tessék:

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/08/pszichofitnesz.html

      Törlés
    2. De vannak, akik másik vonalon próbálkoznak:

      http://mokuska-egerke.blog.hu/2014/01/26/milyen_a_szep_vagina_a_te_vaginad_a_szep


      (beteg ez a világ...)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mária, gondolom ez is Te voltál, néhány technikus-terminusz:
      - A névtelen hozzászólásokat törlöm, bocs, de ez van.
      - Láttam a napiszerben a hsz-eidet, ott meg az a kaki van, hogy 200 felett nem jeleníti meg a rendszer a hozzászólásokat, ezért külön be kell tölteni, alul.
      - A "Kapcsolat" nálam "Elérhetőség" néven fut, fent bal oldalon - ennél szembetűnőbb helyre már nem tudtam tenni...

      Üdv a meseszobában! :)

      Törlés
    2. :) köszi, közben magtaláltam...tegnap már kissé befáradtam magamtól
      és üdv viszont, majd idenézek hébe és hóba, vannak értékek itt is ahogy mindenhol, ha van szemünk hozzá...NM

      Törlés
  3. Érthető hogy egy olyan rendkívül fontos minden további létezést eldöntő mérlegelős precessziós korszakváltáskor mint a mostani - legalábbis látszatra - igen sokan magyarok szeretnének lenni. De ez nem az illuzórikus külsőségeken múlik. Azon, hogy bár a magyarrá vedleni igyekvő országfoglaló ősünknek köszönhetően már magyar nevünk van meg hogy "magyarkodunk" is egy kicsit. És persze már nem héberül/jiddisül hanem magyarul mondjuk hogy: "éneklő magyar lányból lettünk éneklő magyar lány". Hát ettől még bizony nem lettünk magyar lány. Mert bizony valakiből senkivé kell válnia annak - még egy úgymond "kiválasztottnak" is - aki fel-repülő főnix-madar akar lenni. Hazudozni meg végképp nem szabad.
    Szóval a 444.telaviv nem arról híres hogy "senki" goj-magyar lányokat futtat - pláne 2014-ben - a Ló Évének a kezdete előtt. Inkább futtat egy a "csillag születik"-ben amúgy természetesen LGT-t éneklő, a Dohány utcában meg zsinagóga-közelben lakó - Boglárka Csemert. Aki persze úgy magyar mint Bálint Magyar, György Korda, Konrád vagy Soros vagy éppen Judit Szűcs. Vagyis sehogy. Aki most "valaki" az nem magyar - aki "senki": AZ A MAGYAR - nem tudni hogy miért is olyan nehéz ezt végre megérteni, tudomásul venni. Az azért - Teremtés-ügyileg - sajnálatos hogy a "valakik" juszt se akarnak "senkik" lenni. De persze lehet hogy - EZ A SORSUK.

    VálaszTörlés
  4. No... nagysokára meglestem eztet a klippt is. Ami nem is olyan rossz ám. Ügyesen bemutassa, hogyan csinyálnak mindenkiből kirakatbabát a médija világjában. Ja... meg trendeket is.

    Kerion bátyám. Magam vélhetően kevéssé vagyok még... vagyis... inkább így: a magam résziről nem kóvályogtam még annyit ezen a féltekén (vagy csak nagyon nem emlékezem rája), hogy minden szód mögötti tartalmat sikeregyen befogadnom, de... azér tán még aztat néked is el köll ösmerni, hogy néhanap a lopaksrácok átal távvezérelt szervezetek belenyúlnak a dógokba. Úgyértem... a tehetség se faj/rassz függő. (Bár erre azé páran biztosan idegesen rángassák a szemüket.) Mégha aztat is akarják bedumálni némelyek.
    Depersze... mondhatnám úgy is, van akinek a látásra, van akinek a danolásra van képessége. Azmeg tán kevéssé számít, hogy a adott muslinca milyen színűnek gondolja magát. Mer úgyis a Túlrúl hozott képességekből sáfárkodik (jól - rosszul).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na de Quedra mester, Te ne tudnád hogy még mindig mennyien vannak akik csak a húsrucijukat dédelgetik ? Akik csakis az "anyagiakban utaznak" - mint karrier, siker, pénz, vagyon és 6alom ecetera ? Akik még akár mások eltiprása, "gój-ügyi" faji-rasszista kirekesztése árán is hajlandóak a mammonnak áldozni ? Lehet akár 1000 magyar kislány is aki jobban és szebben énekel mint Boglárka - egyébként sincs egyetlen ember sem a Földön aki valamiben ne lenne tehetséges. Csak vagy nem tudja - mert nem engedik - vagy nem is akarja a tehetségét kibontakoztatni. A magyarokra már az utóbbi a jellemző hiszen a húsruci helyett már a spirituális szeretetelvű szellemruci van náluk előtérben. Mert azzal lehet most továbblépni egy olyan korba ahol már tényleg nem számít a származás - csakis a belső rezgés-mérték adta tényleges tudás és képesség. Befuthat valaki, akár tehetséges "kiválasztott-kegyelt" a c-ion-médiában akárhogy, kereshet akár milliárdokat is - persze ez mindig más kárára történik - ha nem tanul meg, ha nem tud repülni. Mert akkor - ha jön pl. a km-es cunami - nem nyílnak ki a "szárnyak" és megette az illuzórikus húsrucit a fene az azonnali lélek-szint-süllyedésről más nem is beszélve. Kell ez nekünk magyaroknak ? Hát nem, nem ezért váltunk korszakváltáskori "senkivé" s hagytuk magunkat keresztre-feszíteni az utóbbi 500 évben. S ébredtünk fel, világosodtunk meg, s támadtunk/támadunk fel naponta főnix-madarként a földi pokolból - az ezáltal, ennek köszönhetően megérdemelt aranykori belépőt kiváltandó.

      Törlés
    2. Bár látnék már egyetlen ilyen feltámadt madárkát...

      (Arra nem gondoltál még Kerion bátyám, hogy akikről Te beszélsz, akiket Te vársz, azok már itt is vannak, például ENNEK A LÁNYNAK A KÉPÉBEN?)

      Törlés
    3. Mazsola, csak nem a regnáló nem-góly/a/ hozta média által direkte kiválasztott és felfuttatott "csillag-születikes-valaki" dohány-utcai magyaros nevű Boglárka Csemerre gondolsz - "arany-asszonyka" szerepkörben ? Akit egyébként az illúzióban - szó se róla - lehet szeretni. De persze - a szemfényvesztő dolgok mögé is látva - az igazságot meg a valóságot meg még jobban lehet szeretni - pláne ha már felébredtünk. Az valóban igaz hogy nem várunk senkit - sem odafentről, sem odalentről - mert már mindenki itt van aki csak számít. És - Quedra szavaival élve - éppenséggel a felvett igencsak kellemetlen húsrucit próbálgatja/újítgatja/tisztítgatja hogy az az aranykorra már passzentos legyen. Így hát a valódi "csillagok" - bármilyen sajnálatos is - nem ennek a "valaki" lánynak a képében vannak megtestesülve.
      Egyébiránt pedig ha valamely élőlény Isten-adta természetes módon hosszas repülésre képes - az az állatoknál csakis a madár. A madár meg madar azaz magyar. Vagyis az embereknél csakis és kizárólag a magyar-ember a madár-ember. Tehát a korszak-váltáskori, az anyagból kiszabadult "senki" magyar lélek-minőségű ember az aki tud repülni/fog tudni repülni - nem pedig az anyagba zárt "valaki" zsidó lélek-minőségű ember az. A korszakváltás törvényszerűsége végtelen egy-szer-ű. A Teremtés úgy alakítja most a dolgokat hogy a levitézlett eddigi hangadó 6almasok és minden pereputtyuk - miután nem tudtak valakikből senkivé válva váltani - távozásra kényszerülnek. Helyettük pedig jönnek azok akik már felkészültek/feltámadtak - az új idők új szellemének megfelelően. Ebben a folyamatban a valódi származás is - nyilván genetikai okoknál fogva - vastagon szerepet játszik. Ezért is az egyre élesebb elkülönülés is minden vonalon.

      Törlés
    4. Hm... aszondod Kerion bátyám, hogy a világban azé van mostanság annyi zavargálódás, mer a lopaksrácok épp kezdik elejteni mindenfelé a sok zsinórot, amit eddig nagy vigyorogva ráncigáltak?
      Ez remek.
      Viszont, mivel a jelenlegi leosztása erősen rákészült sokadalom, csak egy bizonyos része dobott olyan hátteret magának amivel felfényelhetik (mán ha sikeredik neki), eza... helyzet jelenleg aztat mutassa, hogy azon muslincák, akik eddég kétmarokra, meg bő nyállal... kényszerültek jáccódni... Nos hogy úgy fogalmazzunk a következő leosztás se biztos fenékig tejfel lészen. Ámbátor a remény dögölik meg utójára... aszongyák legalábbis.

      Felvetés: Ha mán dualitás meg Istenadta képességek. A sárkán is tud ám repülni, oszt a'meg mégiscsak gyíkféle.
      Oszt ha több teremtő is vagyon akkó... a szintlépés után a jáccás lényege ugyanaz lészen, csak a díszlet változik.
      Vagy nem?
      Persze... ideig-óráig lehet békesség, meg bódogság, meg... Mán, ha igaz a spirális mozgásos kajtatás.
      Ha meg nem, akkó... nemtudom. ;)


      Törlés
    5. Kerion, nem akarom a lovat adni alád, nincs rá szükséged, de sokszor beigazolódni látszanak az elmélet-csomagod bizonyos elemei:

      http://index.hu/kultur/2014/01/29/supermankent_abrazolja_a_papat_egy_graffiti/

      Repülni szeretne a korszakvégi papa. :)

      Törlés
    6. Jól látod Quedra, egyre-másra próbálkoznak még csak hát már nem sikerül semmi Líbia óta. El lett engedve a még regnáló "lopak-srácok" keze s mivel már a Teremtés "beintett" jócskán kapkodnak. Befuccsolt Szíria mint világháborús modus-vivendi, most pedig éppen az ukránok vannak azon hogy mégsem polgár-háborúznak. Pedig de szeretnék ezt is.
      A következő "leosztás" - aranykor - azért lesz összehasonlíthatatlanul jobb és más mert azt a szeretetelvű magyarok "intézik" - mint a Teremtő/Teremtés táltos-avatárjai, megtestesült földi "ügyintézői". Ez régen is garancia volt - az aranykor mindig jó volt - mindenkinek. Ha a magyarok elrezegnek innen máshová vagy itt mélyálomba merülnek egy idő után - akkor jön a leépülés meg pusztulás. Ami aztán olyan helyzethez vezet a precessziós körforgás legvégére mint a mostani. Mára már a szeretet-nélküli önzés oltárán tönkre tett Földön egy sok szempontból lepusztult emberiség tengődik.
      Mostanság madár van nem sárkány. Aki alakváltóként megteheti jobbára sólyomként szárnyal. Ezért is ütlegelik kőművesék a Sólymot rendesen - akár légitársaságként is. Anno a repülni tudó dínókon kívül - akkor azok voltak a madarak - az emberek is repültek sárkányként - lásd perui kavicsábrázolások. Olyanok persze akik alkalomadtán alakváltók voltak és alakot is váltottak valamilyen okból. Mondani sem kell hogy az "alakváltáshoz" rendkívül magas szintű szeretetelvű belső rezgés kell. Tehát az ember-sárkányok jóságosak voltak - lásd az Ikafalvai/Erdély eredeti sárkány-úr/király-legendát. Persze később jöttek a "jujdejók" és detronizálták - amúgy szentgyörgyösen - negatív kontextusba helyezték a "sárkányt". Az ikafalvi legendában is mára már gonosszá "formázták" a csillagkapu sarkán/y/ vigyázva álló repülni tudó őst. Szóval megint az van hogy semmi sem az aminek látszik. Nem a sárkány/az őrző a gonosz hanem az aki annak állítja be.

      Törlés
    7. Kerion szerinted honnan jöttek a jujdejók? Kik hozták ide / teremtették ide őket?

      Törlés
    8. A dolog nem ilyen egyszerű mert eredetileg minden ember ugyanazon EGY Teremtés eredménye. Csak a későbbiekben voltak olyan - önmagukkal voltaképp meghasonlott - immár Istent játszó emberek/20-adlagos teremtő mágusok - akik genetikailag belepiszkáltak a Felsőbb Teremtés-be egyes embercsoportoknál. Új embert nem tudtak teremteni, de változtatni tudtak a tulajdonságokon és külsőleg is. Részben a dualitás-játék jegyében is szétdarabolták az EGYséges emberi fajt különböző változatokra. Ha jobban odafigyelünk akkor láthatjuk hogy már megint megy a klónozó és egyéb ügyeskedés. A materiális úton való "örök életre" való törekvés. Mivel a 4 D-nek megfelelő rezgéskiterjedés lélekvesztő zsákutcájában megrekedt entitásoknak már csak ez maradt. A 3 D-ben azokat befolyásolni akiket lehet és persze azokat akiket a "magukévá" manipuláltak. De ne higgyük azt hogy ezek az emberek - mármint a "jujdejók" - még így is, ne tudnának ebből az ördögi körből kikerülni. A mostani un. "kegyelmi idő" is arról szól hogy hátha megpróbálják ők is a korszakváltáskori "senkivé" válás szeretetelvű útját választani. Csak hát a precesszió miatt az idő mindig véges, s a Föld meg végképp nem pusztulhat - ezt is figyelembe kell venni. Hogy kik vannak a 4 D-ben ? Azok akik az Atlantisz-i korszak végefelé - cirka 14 ezer éve - átvették a 6almat. Mégpedig oly módon hogy az akkori matuzsálemi kort önmaguk klónozásával hosszabbították meg. A földi vezetés az un. mágus-üldöző-háborúval ekkor vált duálissá. A teremtésre hagyatkozókat, nevezzük őket "fehér mágusoknak"- materiális eszközökkel is - megpróbálták legyőzni, pontosabban távozásra kényszeríteni az úgymond "fekete mágusok". Mivel megölni nem tudták őket. Ez idővel sikerült is főként azért mert a "fehérek" nem mentek senki ellen csak segítették, gyógyították az embereket. Ezután viszont jött a földi "tabula rasa" az akkori jégkorszak végén - a mai legújabb geológiai és egyéb kutatások szerint is 12900 vagyis 13 ezer éve. Ahogyan mindig is mondtam. Ekkor már csak a "klónozók" voltak a Földön és persze az általuk minden szempontból elnyomott, voltaképp rabszolgasorban szörnyű körülmények között létező emberek. Tehát az irányított üstökös/kisbolygó a mai ÉK-Kanada területén csapódott be az akkori több km vastag jégpáncélba ami erre széttört és jórészt megolvadt. A becsapódástól megremegett a Föld, kibillentek az óceánok, cunamik söpörtek végig minden földrészen és persze az özönvíz által gyorsan megemelkedett a tengerek vízszintje is. Sokan meghaltak és persze el is menekültek űrjárművekkel - főként a 6almasok. Vagy elbújtak a Föld alá mert jött az újjáteremtés a madarakkal/magyarokkal vagyis az újra "Földre szállt" úgymond "fehér-mágusokkal". Ekkor megint egy aranykor volt ami többezer éven át egészen 7 ezer évvel ezelőttig tartott. Utána már az "újjáépítő mágusok" zöme elrezgett a Földről s előbújhattak az őket utánzók is a Föld alól. Akik persze ugyanazt próbálták csinálni amit azért kikémleltek az odúikból - de persze végtelenül önző és 6almaskodó módon. Az általuk átmentett "genetikai technikával" rögvest létre is hoztak egy velük "toleráns" csoportocskát melyet aztán elszaporítva a többi ember nyakára ültettek. Ez a folyamat már jó 6 ezer éve tart s most jutott el a végkifejletig. Most pedig vagy az van hogy ezek az "entitások" vagy elmennek és viszik magukkal az "övéiket" vagy megint jön a reset gomb megnyomása a FöldAnya illetve a Teremtés részéről. Akkor kezdhetünk mindent elölről - de persze így is úgy is az ARANYKOR az ami JÖN.

      Törlés
    9. Köszönöm ezt az összefoglalót!

      De jó lenne ha elmennének... (ez nem rajtunk múlik)

      b) verzió: de jó lenne felülemelkedni rajtuk. (ez rajtunk múlik)

      Törlés
  5. Tetszik a dal (mondjuk rajtam kivül még vagy hároman hallgatják a családból, igy kicsit a vizcsapbólisezfolyik-effektus van)
    Gyönyörű a magyar szöveg, de ami érdekes számomra, hogy a francia és a magyar szöveg alig-köszönőviszonyban van csak egymással: az illatok nevesitve vannak, de Ő kihajitja, mert "az új illat Én magam vagyok". (erről a Parfüm c.film ugrott be)
    És a nagy kérdés(ek):
    "Lequel je choisis?
    Pourquoi je choisis?
    Qui veut que je choisisse?
    Je ne suis pas leur produit"
    (Melyiket válasszam Én, miért válasszak Én, Ki akarja hogy Én válasszak, Én nem vagyok az Ő termékük)

    http://youtu.be/sZwmo_2DOz0

    (Szöveg a video alatt: nem tudok franciául, de a G-translate francia-angolja nem olyan rossz, leszámitva egy-két kifejezést- amit ki lehet szúrni: nonpareille-be pl. beletört a bicskája: pareille- olyan, hasonló, egyforma, egyenlő..)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na végre! Tudtam olyat mutatni a jutubon, amit még nem láttál!!! :)

      Törlés
    2. ááá.. ez nem volt új.. :)
      A "Vad Fruttik: Szemben a Nappal" az volt (amit ezúton köszönök, mert azóta érdemlegeset nem irtam-gondoltam..)
      (Rólad jutott most eszembe.. :P http://youtu.be/HExSod-sdZY )

      Törlés
  6. Ezt egy létező programmal csinálják.
    Banya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esetleg tudsz adni forrást, ami ezt az állítást alátámasztja?

      Törlés
  7. Nemigazán. Pár éve láttam egy hasonló videót. Hasonló dolgokat csináltak realtime egy modellen pár percben. Bőrhibák javítása, szemöldök korrigálás, hajfestés. A cikkben valami olyasmi volt hogy ez végre egy új progi ami képes erre valós időben.
    Próbáltam rákeresni, valahogy de nyomát sem találom.

    VálaszTörlés