2014. szeptember 5., péntek

Napiszer Szeptember

(upsz, a sulikezdés miatt ez elmaradt, most pótolom)



160 megjegyzés:

  1. Rögtön itt egy kis mese, pihentetésképpen:

    A Csík meg a Ló meséje:

    http://inspira.blog.hu/2014/08/15/cliteracy

    (a hozzászólásokat különösen ajánlom...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megolvastam ugyan (minek?), de csak aztat sikeredett leszűrni belőle, hogy:
      - minek blogol, aki nem bírja a vele nem egyező véleményeket?
      - mentálisan széttanult mód is lehet "farokméregetni".

      Viszont. Mivel minden mindennel összefügg, ha ezetet a new kutatás/fejlesztési eszközöt használták vóna a agy-, és szájkaratéjozó arcok...

      http://index.hu/tudomany/2014/09/05/mar_mukodik_az_internetes_gondolatatvitel/

      ...tán jobb lett vón mindenkinek. Vagy nem. ;)

      Törlés
    2. Csak arra tudok gondolni, arra akarod felhívni a figyelmet, hogy vannak olyan emberek, blogolók, akik súlyosan napellenző által korlátolva, idézem: "fájdalmasan" önmagukat bekorlátozva "kommunikálnak". A kommunikációt csak ironikusan értem, mert leginkább parttalan önámításnak hívnám maximum, amit a számomra egyébként ismeretlen blogoló művel.

      Reggelre érdekes kis karikatúrája volt ez a tipikus megfoghatatlanul abszurd "beszélgetőpartnernek".

      Leginkább kedves Quedra "minek?" felkiáltása foglalja össze legszebben "spreadthelight" (érdekes fényt terjeszt...) bejegyzését. Persze másfelől minek ne, mert miért ne? Androsz nevű hozzászóló higgadt, kulturált és megingathatatlanul lényeglátó hozzászólásait pedig csak irigyelni tudom, bár tudom, hogy az irigykedés nem szép, de ez többet ér bármilyen anyagi értéknél.

      Remélem kellően süt a férfi sovinizmus, esetleg a hajnali, kávé előtti (nem kávézom) cinizmus is a soraimból :)

      Üdv

      R.S.

      Törlés
    3. Leginkább Androsz miatt linkeltem. :)

      Törlés
    4. Androsz miatt mindenképp megérte. Egyébként a harmadik hozzászóló is jól beszél, vagy kétszer hangosan fel is nevettem azon, amiket írt :)

      R.S.

      Törlés
  2. Hvg.hu hír hogy: "A 8. utas: a Halál 35 év után újra mozivásznon".
    Valamiért megint elővették ezt a hollywoodi szabadkőműves rettenetet. Állítólag a 35 éves évforduló kapcsán - ami persze mondva csinált mert a 35 minden csak nem egy un. évfordulós "kerek" szám. Akkor nézzük hogy a film címének a valós jelentéséből kiindulva mi is lehetett az újravetítés, azaz a megjelenítés igazi indoka.
    Ehhez tudnunk kell hogy mit is jelent az hogy "A 8. utas a Halál". Az "A" természetesen a KEZDET-re utal míg 8 a 8. stáció vagyis az Est-Hajnal-csillag Vénusz/Aphrodité, de lehet Tündér Ilona, Inanna, Ízisz és még sorolhatnánk. A 8-as még a végtelenre való utalás mellett jelenti a 7-es Ember/SzeptEmber spirituális fejlődésének "folytatódását" a 8-as Embert, az Octo/Em/bert is aminek aztán a NovEmber/9-es Ember majd a DecEmber/10-es Ember vagyis az EGY/1 Ember a következménye - mivel 10=1.
    Tehát a 8-as stációjú - A Vénusz-Tündérkirály/nő/ által megvilágosított - a 11-esség/újbóli magasabb szintű ELEVENség felé indított - ember az un. 8. Ember. Aki a filmben persze "rendhagyó" módon egy nyálas hüllő-szörnyetegként van ábrázolva mint a földi-űrhajó/ÚrHaJó "8. utasa". Ez van még megspékelve azzal hogy ez AZ EMBER maga a "halál"/hal-ál. Vagyis az Ál-Hal/Hamis-Hal - Halak korszakbeli ember is. Mivel már Vízöntő Ember Tündér Ilonának köszönhetően. A Vízöntő Ember természetesen nem egy hüllőszerű fekete szörnyeteg hanem kinézetre ugyanolyan mint bárki más. DE persze különleges a tudása és különlegesek a képességei is. Mondhatni hogy a vaskor végi viszonyokhoz képest már egy megtáltosodott aranykor eleji emberről van szó.
    Na ez AZ ami a még regnáló 6almasoknak olyannyira bántotta/bántja a csőrét a mai napig. Mert ez a "végüket" is jelenti. Nem csoda hát ha mindennek elmondják a "8. utasként" feltámadó MAGembert, magyar embert/madár embert csak éppen embernek és pláne szeretetre-méltónak nem. Ami pedig a színtiszta VALÓSÁG. A negatív kontextusba való helyezés/"fekete mágia" persze semmire sem jó. Csak a megvezetést és megtévesztést, a mára már eszementté vált 6almat szolgálja. Tehát bármennyire is hihetetlen - már a működő paradoxon miatt is - a "szörnyeteg" a JÓ és a valójában SZÉP. Míg a "szépség" maga a megtestesült gonosz és a valójában csúf. A kivételek csak erősítik ezen szabályt.
    Summázva az "A"-Alfa-Kezdet 7-es/8-as/9-es/10-es "ál-hal" emberétől való félelem motivál egyre inkább a 6almi körökben. Mert egy valami biztos - a végük közel/edik/ - rohamtempóban.

    VálaszTörlés
  3. Most már az ősi helyekből próbálnak erőt meríteni... hiába nem megy úgy a szekér mint 20 éve...

    http://index.hu/kulfold/2014/09/06/obama_stonhenge-ben/

    "Obama Cameron brit miniszterelnökkel közösen jegyzett cikkében két napja hirdetett meg egy keményebb nyugati külpolitikát: „kollektív elszántságunk olyan erős, mint még soha” — írták."

    "Obama azt állította, Stonehenge felkeresése régóta „rajta van a bakancslistáján”, tehát úgymond turistaként kereste fel a helyet, (...) azonban hallgatott a nyilvánosság előtt a hely kultikus jelentőségéről. "

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm... Hogyaszongya... "váratlanul, előzetes bejelentés nélkül landolt egy brit katonai bázison". Háát...
      A katonai bázisok arról híresek (tudtommal is), hogy csak úgy mindenféle bejelentés nékül oda lehet sétálni. Mondván: Én lenni Amrik elnök eresszél be!
      Vagy esetleg a "váratlan" azt jelenti a médiás arcoknak nem ez vót a napirendjükben?

      Amúgy, a arra karistoló átlagos turisták is biztos élvezték a dolgot. Főleg, mikor monták nekik, hogy itten most záróra van, tessék szépen hazamenni, mer' védett személy érkezik, aki ideges ha nem egyedül ura... izé... nézelődhet valahol.

      NATO-s fegyverkezéses izé:
      Bizonyára nagymértékben tudatlan vagyok katonás, meg biztonságpolitikás ügyekben, de... valahogy még mindég nem értem a csókák logikai ugrásait. Elvégre, anno mikor mifelénk is begyűrűzött eza... demokrácicás valami (meg az oroszok, is hazamentek a vendégségből - ami picit hosszúra nyúlt) mintha pont a NATO, meg az összes EU-s tagország azon nyikorgott vóna, hogy csökkenteni kell a hadi kiadásokat, leredukálni a haderőnemeket szinte minimális számra... Erre mostmeg...
      Áááá... Ehhh..
      Bornyúk ezek mind.
      (Persze, értem én, hogy Amriknak nem gyön rosszul, ha felpörög a fegyverbiznic, meg tök véletlen lelőnek/felrobbantanak pár hitelezőt.)

      Törlés
    2. Wales - a NATO/ATON-csúcs helyszíne - zászlaja tök "véletlenül" ugyanúgy piros-fehér-zöld mint a mai magyar zászló. Csak annyi a különbség hogy a "veres" walesi sárkány az ami piros benne. Mit ad Isten az oroszok régi-új címerében meg ott sertepertél az un. sárkányölő szent György - ak-cion közben. Mondani sem kell hogy sem a Sárkány sem György nem gonosz és nem hogy nem ölték meg egymást - soha nem is mentek egymás ellen. Ez az egész színpadi jelenet csak egy szabadkőműves megjelenítő-kitalá-cion az újbóli színpadi ellenségeskedés fekete-mágiás fedezésére és persze a "nagyérdemű" végidei megvezetésére/megtévesztésére.

      Törlés
    3. Sziasztok

      Mi is most ez a nagy NATO gyülekezet? Mit is akarnak valójában? Minden országba beraknak x számú katonát, illetve Lengyeleknél 4 ezer főt hogy gyorsan elérjenek ahová kell. Mire készülnek ezek? Lehet csak színjáték egy nagyobb dolog miatt? Mindenesetre egyre sűrűben hallani ilyen katonai lépéseket fontolgató híreket. Kényszeríteni akarják az országokat, hogy részt vegyenek benne. Nagyon nem tetszik ez nekem.
      Obama is "töltekezni" megy, Putyint sírni látják. Mi van itt? :)


      KB

      Törlés
    4. Ez az "Aton-Medve" vagyis Nap és Ursa major - minor csillagkép-szeánsz csak "játék". Az égen is az, mert a Nagy és Kis Medve sosem megy neki a Sárkánynak amely egyébként őrzi-védelmezi a Tündérkirálynőt a Tündérpalotában/Sarkcsillag. A fentebb említett walesi, vagyis NATO-sárkány meg az orosz zászló-címer szent Györgyös sárkányölő jelenete van most műsoron. A NATO eljátssza hogy ő a "gonosz sárkány" aki őrzi a kincset, Putyinék meg eljátsszák hogy megölik a sárkányt a kincsért - aki természetesen a Tündérkirálynő. DE ez a egész máris hamvába holt, nem tudják megtenni mert máris lelepleződött a kisded fekete-mágiás játékocska. Nem tud a végrehajtás szintjén megjelenni belőle már semmi a matériában. Megint valami újat kell kitalálniuk a nézőtér beetetésére. Csak hát már nincs idő és ész sem erre - game over. Még akkor is ha úgy látszik hogy ezt nem veszik figyelembe. Ez már a spirituális térben való botcsinálta erőlködés, végidei rúgkapálás.

      Törlés
    5. Tiborbá mondja:

      Emlékeztetőül: 1914-ben az Osztrák-Magyar Monarchia Szerbiának teljesíthetetlen ultimátumot küldött, ami után kitört az I. világháború. A tegnapi NATO értekezlet határozata szerint Oroszországnak vissza kell adni a Krím-félszigetet, miközben jól tudják, hogy ez a felhívás teljesíthetetlen. — Gondolkozzatok!

      http://www.antalffy-tibor.hu/?p=14866#comments

      Alexander Dugin, Putyin tanácsadója intézett levelet a bolsevikok által kreált műállamról.

      Ukrajna, a bolsevikok által kreált műállam, avagy
      Alexander Dugin: Nyílt levél az amerikai néphez Ukrajnáról - I. rész

      http://deres.tv/20140321/nyilt-level-az-amerikai-nephez-ukrajnarol-1

      Nyílt levél az amerikai néphez Ukrajnáról - 2.

      http://deres.tv/20140409/nyilt-level-az-amerikai-nephez-ukrajnarol-2

      "...A Nemzeti Oldal több metódus és forrás-elképzelés szerint "alkotmányozik", minimális felhatalmazással, bár tudják, csak akkor lesz összefogás, ha megérkezik a "nagy pofon". A közmondás tartja magát: "okos ember más kárán tanul, magyar ember a sajátján..."

      http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=407#comments

      News

      Törlés
    6. Tibor bá el van tévedve mert a 100 évvel ezelőtt az nem most van. Mások a viszonyok, az ébredési-megvilágosodási szint. Tehát nem lehet valós párhuzamot vonni a 2 időszak eseményei között. 100 éve még önként és dalolva, örömujjongásos virágesőben futottak ki a katonákkal zsúfolt szerelvények Budapestről, Párizsból, Berlinből és Moszkvából is a frontvonalak irányába. Szinte nem volt ember aki ne akarta volna - végső soron - a háborút. Csak meg kell nézni a korabeli fotókat, dokumentumokat. Sikerült jól beetetni és lemészároltatni egymással a "hétalvókat". MA egészen más a helyzet.
      A végidőben - mert akármilyen hihetetlen is de most AZ VAN - már molyfingot sem számítanak az un. "államhatárok". Semmi jelentőségük sincs. Egyedül és kizárólag annak van jelentősége hogy az ember Egy-Én-ileg hogyan áll/t/ hozzá - belső rezgés-mértékében - az illúzió-váltáshoz. Talán magával akarja vinni "valaki" VIP-es a rablott területeket, ásványokat, aranyat, pénzt, ingatlant meg az összes lopott-szerzett szajrét ? Oda ahová hamarosan kerülni fog - nonszensz. Minden itt marad a "senki" vaskor végi HAL OTT-ból lett aranykor eleji VÍZÖNTŐ-nek. A "tengerből" önMAGát sikeresen kiHALászó NovEmber-nek/ÚjEmber-nek/9-es Ember-nek. Azé lesz minden aki centa-úr/nő/ként amolyan "101-esen" FEL-támadt - ez nem is kérdés.
      Nincs olyan hogy magyar "nemzeti oldal". Csak néhány nyüzsgő zsidó, ál-zsidó vagy csidó-csahos van aki ezt próbálja - többek között nekünk is - eljátszani. Mert az a szerepe, erre predesztinálják a páholyokban, vagy ha úgy tetszik ez van neki "genetikailag sugallva". A valódi magyar az egyéni felemelkedése útját járja mivel tudja hogy most egyedül az AZ "üdvözítő". Bir-Ká-ból/Kígyó-Tartó-ból éppen most születik újjá. Hog bármilyen korosztályú Bárányként várja a végidei tabula rasa-t. DE ha úgy tetszik az illuminati-masonic program: apokaliptikus armageddont - a la Jelenések Könyve.
      Először a nagytakarítás jön de persze nem a szabadkőműves álságos antalli. Azután az összefogásosdira meg evidens hogy nincs is már szükség ugyanis: NINCS KI ELLEN ! Ez könnyen meg-érthető. Lássuk már be, összefogni a végidőben csakis a zsidó akar - valósan, hamisan, önmagát álcázva, másokat megvezetve - mikor hogy. Úgy ahogyan az általa vélt ilyen-olyan "érdekek" megkívánják. És mindig valaki, de általában már csak önmaga ellen fog össze. Mert a végidei "ellen" is ő egy kinézetre másik szín-összeállítású kaméleon-változatban. Így szerzett eddig is 6almat, pozí-cion-t, vagyont stb. Csak ez édeskevés a továbblépéshez. Sőt lehetetlenné teszi az un. szeretetelvű belső rezgés-emelkedést - a minimum aranykorba jutást. DE persze mindEnki tegye csak azt amit egoisztikusan vagy másképp jónak lát. Szabad az "ak-arat".

      Törlés
    7. Kerion: Szerinted meddig mehet még ez a hercehurca a NATO és Oroszország közt? Van ennek egyáltalán megoldása? Az internet tele van vészjósló hírekkel, gondolom ez is egy fegyver az emberek ellen, félelemben tartani őket. Biztos nincs konkrét időpont persze és nem Putyin és Obama ébred először, hogy hé mit csinálunk mi? :) Azt látom, hogy nagyon sok ember tényként kezeli már a 3. világégést és szinte teljesen beletörődve "várja" azt. Tudom nem sokat tehet egy ember, de azért elég szomorú, hogy ilyen a többség és ez ragályos sajnos.

      KB

      Törlés
    8. Világégést már sem Obamáék, sem Putyinék nem mernek kirobbantani, de nincs is rá "jogosítványuk". Megy a Teremtést utánozni próbáló szokásos C-ionos szabadkőműves egyensúlyozgatás de már csak takaréklángon. Egy kis fegyvercsörgetés, csapatösszevonás, szank-cion ecetera aztán fegyverszünet, humanitárius folyosó, fogoly-elengedés vagy csere. A közel-keleten szintúgy. Miután kifulladt, besokkalt a gázai öldöklés próbálkoznak még 1-2 látványos lefejezéssel és népirtással is keletebbre. Erre van most az enszbeli fogadkozás hogy a színpadra tett, finanszírozott kalifátus-szörnyet ártalmatlanítjuk. De persze ki az aki a "saját kutyája kölykét" - bármilyen szörnyszülött is az - az ebek 30-adjára juttatná. Volt már ilyen is de most ez nem jellemző a "kiválasztottakra". Vigyáznak ők egymásra, ott is el lesz maszatolva minden mint ahogyan a többi "arab tavasz" helyszínen. Helyi csetepatévá fajul a dolog aztán az is kifullad. De minimum ez is az elvárás egy felsőbb szinten. Szóval már nem eszik olyan forrón a kását. Hiába a totális félelem-keltés a médiában AZ a "fegyver" már nem hatásos. Az emberek már tudnak nemet mondani - még a behívó, sorozó, vágóhídra küldő, erre kényszerítő intézkedésekre is. A jól megfizetett agymosott gyilkosok meg kevesen vannak - bármi eldöntésére.
      Ne feledjük azt se hogy a precesszió okozta anomáliák az "égi és földi energiákban" már minden, de minden területre kihatnak. Úgy is hogy egyes embereket az "egekbe" repítenek míg másokat szó szerint "leépítenek". Nos, egy HATNI TUDÓ életFÁRAjÓval nem tudnak mit kezdeni a még 6alomban lévők. Ha pedig egy ilyen "illetékes" a spirituális szellem-tudati térben oda hat hogy nyugi: csak az ÉLET számít és nem az IDŐ - akkor EGY-RE inkább úgy van. AZaz van még valamennyi "kegyelmi idő" csak már fel kell gyorsítani a változásokat. Ez van most folyamatban különös tekintettel a Kárpát medencére, azon belül is a maradék Magyarországra. Mert itt van minden lényeges ősi szakrális Égi központ és Föld-energia-pont is. Ahol a "becsatlakozás" után az un. "kiáradás" végbemehet. Eddig is így volt csak most az erecske folyóvá duzzadt.
      2014.09.09.-én kicsit előbb mint 16 óra a szegedi vasúti átjárók le volt zárva egy katonai szerelvény miatt. A "haditechnikát" Szeged Nagyállomás irányába vitte a tehervonat. Valaki meg is jegyezte: "itt mennek Ukrajnába a "nátósok". Persze ez így nem igaz mert a vasút éppen itt véget ér. Viszont ott van a volt Kossuth laktanya a végállomás mellett. Könnyen elképzelhető hogy a volt laktanyát "feltöltik" és valóban a "nátósoknak": péeszhával meg egyebekkel...
      Na ez az ami nincs engedélyezve a Teremtés által Bárány városában. Úgy hogy sürgősen el kell hogy távolítsanak innen minden fegyverzetet. Amennyiben nem teszik meg MAGukra vessenek az elkövetők. A közvetítő "felszólamlás" megtörtént. Mint ahogyan a H-ende/Magyarország-vége nevű honvédelmi miniszter esetében is anno. Ilyen szabadkőműves fekete-mágiás magyar-gyűlölő névvel nem lehet már pozícióban senki nálunk. Úgy hogy nem októberben, de most kell eltávolítani ezt a nyíltan H-Hungary-Magyarország-vége-nevűt. Ne halogassák a dolgot mert erre is "ráfázhatnak". A TEREMTÉS "MalMai" ugyan lassan - de örÜlnek...

      Törlés
  4. Mivel úgylám ez egy ilyen időszak, nesze nektek "szakemberek nem értik":

    http://www.hirado.hu/2014/09/06/a-szakemberek-egyelore-nem-ertik-hogy-a-magyaroknak-miert-ilyenek/

    A mocsok kujtorgós, kalandozós nép ba... nem akarik megmozdulni, csak ha mán nem tud micsinyálni. A tetv!
    Pedig mink hogy ösztönözzük feszt.

    Cöhh... szagemberek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eh... hogy is érthetné... "Ongjert Richárd, a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója".

      Ő csak max. néhány generáció óta van itt, míg a magyarok minimum 400.000.000 éve. :)

      Törlés
    2. A korszakváltó magyar a precesszió végén a seggén marad. A valamikori teremtése helyszínén a Kárpát medencében. Mert - különböző materiális és spirituális okok miatt - itt a legkönnyebb a metamorfózis, a most esedékes aranykori vízöntővé való válás a számára. Nem véletlen igyekszik - a 2ősség másik végleteként - a kaméleon zsidó is ide azt hívén hogy számára is adott a "magyar út". Egyfajta zsidó, pardon magyar messiási tömeges megváltásban bízva, holott mindenki csak önmagát tudja "megváltani". A lelki-szellem-tudati szinten mess/z/i/re ás/ó/ csak példát mutat, tanít és gyógyít. Egy "égi küldött" magyar táltos-avatárnak is ugyanúgy végig kell járnia a "666-os pokoli utat" mint bárki másnak - beleértve a vaskori "haszon-élvező" zsidót is akinek ez nem akaródzik. Csak az illúziót elveszítve lehet "nyerni", vagyis az illúzióban lúzer a valóság-winner - a mostanság "senki".

      Törlés
  5. Isten akaratával megegyezően képi kivetítés közösen:

    https://www.youtube.com/watch?v=lzSrK6p6Hwo&feature=youtu.be&t=17m9s

    Jövőkép, Harmóniában egymással, a világgal:

    https://www.facebook.com/harmoniaban.a.vilaggal

    News

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na erre Kerionnak lesz egy-két szava... ha még nem fáradt bele a tanításunkba...

      Törlés
    2. Az "összefogásosdi" azért van erőltetve hogy elsikkadjon az Egy-Én-i felemelkedés. A különböző embereket egy 13/26 ezer éves tabula rasa/végidő idején nem lehet "összezutyulni" - hogy majd aztán abból kijön valami ju/j/de/j/ó. Illetve össze lehet - lélekrablás céljából. DE elég csak Anubiszékra pislantani egy egyiptomi sírfreskón - EGY/1-enként "mérik" a szíveket a mérlegen nem pedig tömegével. Vajon egy "belevaló" new-age-es - amúgy szeretet-rezgőnek álcázott - mindent-összemosás übereli ezt ? Nem valószínű. Hiába "szeretet-rezeg" a hitgyüli tömeg is vasárnaponként Izraelért a "lelki"-ismereti helyzet csak egyre rosszabb. Ezt még a vak is látja. Az értékesebb ruhákat is külön kell válogatni és 1-enként kell kimosni ha egy alapos tisztít-ás és a meg-őrzés a cél - hát még ha a tisztán-lát-ás.

      Törlés
  6. Minden meg van írva.....Menj békével és ne nézz vissza...Film:

    https://www.youtube.com/watch?v=QY7kCm5ol3A

    News

    VálaszTörlés
  7. Nem! - csak a karakterek vannak megirva az hogyan válaszol egy szituációra csak a lehetségesség szintjén! DE! van fejlődésre alkalom és önmagát önmaga főlé emelheti az EMBERé válásban az ember.
    Hegel.
    Keriont érzem én csak nagyon lassan folyik le már a szemetje..valami pumpa? vagy csőgőrény alkalmazása?:)))
    Fáj a szivem a menthetőkért!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ja, több évezredes trutyi lassan megy le, sok a felgyülemlett cucc...
      De gondolj csak bele, milyen jól haladunk, hogy az eltelt évezredek után most szinte néhány évtized alatt "odáig" eljutottunk, hogy egyáltalán elkezdett lefolyni a szar! :)

      Amúgy gondolom most is gyúrnak a szept.11-ére. Javíthatatlan alakok! :)

      Törlés
  8. Hehe, pont a minap gondoltam rá, hogy milyen fasza lenne, ha a mobiltelefonom kijelzője eleve napelem lenne, akkor nem kéne naponta töltögetni... meg milyen jó lenne ha az udvaron egész nap álló autó "csinálna" is valamit a semmittevésen kívül, például az üvegén keresztül gyűjteni a napenergiát, de (gondoltam) az a gond, hogy még nem találták fel az átlátszó napelemet. Erre tessék, mit látok?

    "Egy új típusú, napenergiát elnyelő és tároló, átlátszó napelemet fejlesztett ki a Michigan State University kutatócsoportja, mely lehetővé teszi, hogy a napelem egyben ablakként működhessen."

    http://divany.hu/raktar/2014/09/07/napelem/

    Hiába, a gondolatok teremtő ereje... megfizethetetlen! :))

    VálaszTörlés
  9. Mazsola, vagy csak vetted az adást:)))),....Kerion nagyon remélem és bízok benne, hogy nem unja meg, mert válaszai egyrészt mennek a címlistámon kifelé(köszönik!) és pár oldalra is, ahonnan a linket vagy idézetet idebiggyesztem, amire aztán választ ró nekünk, így tanít Ő sokkal többeket, mint akik itt olvasnak,hozzászólnak, OK-é?!...Köszönet érte!

    News

    VálaszTörlés
  10. Mazsola csak nem a vizöntős impulzivitásom okozta a vénasszonyok nyarai beirást? Mármint az alig érzékelhető de biztos fordulatról? - egy kis időre?

    Merthogy szept okt oszt jön azért az ősz mégha slattyog is most kicsit.

    Azért kiváncsi vagyok Kerion gondolataiban a "Vizöntőség" hogyan is jelenik meg.
    Ugyanis az őrület és a lángész végletei is idetartoznak, nézzük egy fényszög nélküli mercur a vizöntőben igen durván excentrikussá teszi az elmét, időnként epileptikussá, nehéz fényszögü egyedülálló mercur kimondottan gyagyává!
    Mig valójában a lángész mondjuk a napelemedre gondolva Nicola Teslát tudnám idesorolni - ráadásul az áram villám stb is uránuszi jelenség.

    Igen az azért biztos a ember karakterét belül meghatározza milyen energiákkal jön le a földre ujszülöttként...a többi a választása folyik lefele mint a viz a csatornába vagy összekapja magát és valamit fől is akar emberségéből mutatni és a köz javát szolgálja - is:)

    Mazsola nálunk valahol Miskolc felé egy fiatal ember feltalálta a napenergiát begyüjtő tetőcserepet...ugyhogy a kinti annak valamilyen modósitása lehet, mivel itthon a kutya nem törödött vele.
    Hja gazdagok vagyunk észben de szegények is észben:)

    H.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes... Elkezdtem magánénekórákat venni és vinni kellett egy szabadon választott dalt. Csak az Aquarius jutott eszembe a Hairből. Jó kis szövege van:
      When the moon is in the seventh house
      And Jupiter aligns with Mars
      Then peace will guide the planets
      And love will steer the stars

      This is the dawning of the age of Aquarius
      The age of Aquarius, Aquarius

      Harmony and understanding
      Sympathy and trust abounding
      No more falsehoods or derisions
      Golden living dreams of visions
      Mystic crystal revelation
      And the minds true liberation
      Aquarius, Aquarius

      Törlés
    2. az irány jó.. a távolság úgy 400év.. pluszminusz pár..

      Törlés
    3. A "VízÖntő"-ség - az összetett szóban is benne van - egyfajta ÁRADÁS. Nem mindegy azonban hogy milyen fajta áradásról van szó. Mert a cirka 13 ezer évvel ezelőtti esetben amikor a Vízöntő az Oroszlánban 6-ott a Nagy Özönvíz mindent elmosott. Az egy materiális/anyagi "ki-áradás" volt. Annak is megvolt az oka hogy miért.
      Most, a 13 ezer év újbóli leteltével megint hasonló a helyzet. A különbség csupán annyi hogy most vice-versa az Oroszlán 6 a Vízöntőben. A mostani ki-áradás pedig egyelőre spirituális szellem-tudati és az Aranykor irányába való késztetésben lélekmentésben nyilvánul meg. De persze az ellenerők is 6nak. Minden attól függ hogy ki - mármint milyen ember - "diadalmaskodik". Az un "jók vagy rosszak" kerülnek-e "nyerő" helyzetbe a vég-elszámolásnál. Mindenképpen az un. Aranykor jön csak az a kérdés hogy a spiri átalakulásos módon-e vagy a "mammon" mindent felemészt.
      A Vízöntő csillagképben január 31-től március 7-ig halad a Nap az ekliptikán - a Földről láthatóan. Ebből látszik hogy ez egy nagy kiterjedésű csillagkép. A körforgás 12 világhónapját jelző csillagképek - a Földről látszóan - különböző méretűek, néha egymást is lefedik illetve hézagok is vannak köztük. Van amikor a Nap "üresjáratban" vagy éppen 2-3 csillagképben is halad egyszerre az ekliptikán. A horoszkópok, hogy ki milyen "csillagzat/csillagkép" alatt született eleve kreált - tehát nem valós. Már a kiindulópont is hamis mert az un. asztrológia csillagjegyei nem a valós csillagképes helyzetet tükrözik a 30-30-napos "egyen-besuszterolással" - így az tulajdonképpen egy figyelemelterelő szemfényvesztés. DE persze nem csak emiatt az. Az asztrológia tulajdonképpen a ma asztrozófiának is nevezett csillagászati tudás tömegeknek szánt pótléka. A lényeget már Babilonban "titkosították" maguknak az ott magukat éppen "fogságban kikupálók". A Hold-naptárat is megszüntették meg az un. beavató csillagképeket - Kígyótartó és Orion - is kivették és eltüntették az un. zodiákusból a Mérleget és a Kost kreálva helyettük a Skorpióból és a Bikából kiszakítva stb-stb. Az égen például evidens hogy nincs ÉgiTest "szembenállás" csak 1-vonalban állás. Hamisítani mindent lehet/ett/. Sikeresen is ha az emberek nem jönnek rá és például IdeLent a Földön az OdaFent az Égen vélt "szembenállást" realizálják a voltaképpeni "együttállás" helyett. Amit meg együttállásnak mondanak az tulajdonképpen egymás mellett állás - különben meg fedésben állás. Utóbbi esetben megint csak 1-vonalban állásról van szó csak a Föld nem középen helyezkedik el a vonalon. Aztán meg ott vannak az un. "fényszög-hatások" ami tulajdonképpen a nagyérdemű bevitele a "málnásba".

      Törlés
  11. ÓóóóóóKerion ráléptél most arra a likra nekem amit évek óta érzékelek hogy valami nem stimmel az asztrológiában(20 több éve csinálom és abbahagytam) merthogy mindig valami hiányt éreztem, de a kabala sem ok mert az túl merev az asztrológia pedig túl ugy magyarázható ahogy....hol igy hol ugy ugyan az!

    Igaz Paksi tanyitványa is voltam de ő sem mondja sehol hogy a paralel a valós álláste egymásmellettiként szóval jelőlöd sem a tengelyekben való gondolkodást egészen ahogy énis régóta érzem illetve látom.

    Igen a könyvtárakat többizben főlgyujtották(Pl.Alexandria) hogy eltünjön a tudás és helyette egy iróasztali van forgalomban. (rossz életmegoldási programokkal!!!)
    Érdekes egy egy ilyen AHA élménynél a mappádban (gépembe)visszakotorászni ezekre az utalásokra....
    Kb Tulok irja igy le a politikusi világ helyzetét, és a kettő összehasonlitásában is érdekes meglátásokhoz lehet jutni!
    H:)

    VálaszTörlés
  12. Párdon:) elfelejtettem megköszönni a megvilágosodásban:)...

    Henm amit Kerion mond azt a 90-99 ben megéltem, láttam ahogyan a "Teremtés" kiemeli a létből azokat akik nem tudnak változni saját és mások fejlődésére részben hogy ne rontsák le az addigi eredményeiket másrészt pedig eleve számomra alig látható mód miatt. (tán eleget szivatták a környezetüket)

    Nyilván egyéni szinteken ez külömböző módókon jelenik meg.

    H.
    Hirtelen eszembe jutott a születési nevem gg:) mindig néztem mifene a körzőszárakban a G betü..ma sem értem...Kerion ugyan mivel magyarázná ezt a két G-t.időpontom összeadása 9?:))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A magyar gemátriában a G=12. Így GG=1212 vagyis a 33-as "mesterszám".
      Az angol gemátriában a G=7. Így GG=77 szintén "mesterszám".
      A "G" a Gaja/Föld rövidítése is amit a szabadkőművesek előszeretettel használnak. A körző - lefelé mutató "V"-je - között is ott a "G"aja/Föld, jelezve hogy kőművesék "uralnák/legyőznék" a Földet.

      Törlés
  13. Szia Anna!

    Érdekelne, hogy ezekkel kapcsolatban van-e valami véleményed, vagy csak idefénymásoltad őket?

    VálaszTörlés
  14. Remek, most már nem csak hybridek lesznek ám, hanem cybrid-ek is, bizony.

    http://www.youtube.com/watch?v=ld91S0ChWNk&feature=player_detailpage#t=0

    VálaszTörlés
  15. "Imádom" ezeket a meséket. kb.annyi értelme van, mint a "hivatalos" történelemoktatásnak..
    (és a hármas rostát még elő se vettem.. -igazság/minőség/hasznosság- :P )

    VálaszTörlés
  16. "....A hawaii kutatók helyi nyelvükön nevezték el a szuperklasztert, melyben mi is keringünk: a Laniakea -A mérhetetlen mennybolt-....... „Végre sikerrel körülhatároltuk azt a szuperhalmazt, amely otthont ad galaxisunknak” – mondja R. Brent Tully, a kutatás vezetője. „Az egész dolog nagyon hasonlít ahhoz, mint amikor felnövőben először döbbenünk rá, hogy szülővárosunk egy nagyobb egység, egy ország része, amely más államokkal határos......”eeeegen kéremszépen, mi itten a golóbison, csak a fingot fűrészeljük okoskodva!..:)))))

    News

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na majd csak rájönnek már, hogy az illúzió - a nyúl ürege - makro és mikro irányban egyaránt végtelen, holografikus, és önmagába forduló... Ezért nem "kívül" kell keresgélni...

      Törlés
  17. Ááááhh.. ma nem lesz bejegyzés.. "igy alakult"..
    Vigasztalásul.. az első videó zenéjével a másodikat nézni (csak a refrén meg a rim miatt) .. :P
    lehet szurkolni..

    http://youtu.be/KiNRIR8tjFc
    http://youtu.be/ooHbTYzEU7M

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (nem ezért nem lesz.. ez csak amolyan "info"- kit-e érdekel, kit-e nem.. :)

      Törlés
  18. Ki akartam rakni cikknek, de így akkor felesleges

    VálaszTörlés
  19. Párdon nem akartam a témád lecsapni:)
    H.

    VálaszTörlés
  20. Megtörtént az első gondolatátvitel emberek között:

    http://richpoi.com/cikkek/tudomany/megtortent-az-elso-gondolatatvitel-emberek-kozott.html

    ...én meg azon lepődök meg, hogy előre mondom mi fog a filmekben történni,sőt tegnap azon kaptam magam, hogy a retek klubos Budapest éjjel-nappaljában az alvásból éppen felébredő Hanna készül el mondani rossz álmát férjének, én meg már tudom mit fog mondani!.....na ez micsoda?.......furi

    News

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Méghogy "első", ekkora baromságot! Az emberek között folyamatos gondolatátvitel van mióta itt élünk a Földön. Ilyen vagy olyan módon (írva, mondva, rúgva, vagy csak sejtetve), de átjut a gondolat (információ) egyikből a másikba. :)

      Erről jut eszembe:

      "Na, akko gondolva van."

      https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1nofvV1KIZ4#t=407

      Törlés
    2. aztaqrva.. gondolva van.. :D
      *****
      (ezelőtt pár évvel, mikor Kedvesemmel éppen válófélbe se voltam, akkor történt a gondolat.. helyett érzés átvitel.. mert sz*romle ki mit gondol, én az érzést érzem.. majd elmesélem.. olyan, mintha kinyilna a mellkas és kiáradna valami belőle, és tudtam azt is, amit nem akarok, meg azt is amit akarok meg mindent)

      Törlés
    3. Persze, mondom, nap mint nap, kismillió gondolatot indítunk, engedünk át, és fogadunk, folyamatos az áramlás, ezért baromság ez az "első" gondolatátvitel jelző.

      Törlés
    4. Azé' ez ebben a formában megin nem teljesen igaz bloggazdi.
      Ugyanis, a technikailag megtámogatott, laboratóriumilag tesztelt, és irányított gondolatátvitelként az Első. Úgyértem... azon kísérletezgetések sorából, amit a Nagyérdemű orrára kötnek az illetékes elvtársak. ;)

      (Éééés... a köpenyes csávók megin ügyesen bebizonyították, milyen hasznosak.)

      Törlés
    5. Egy szeretetteljes kapcsolatban energiaszálak kötnek össze - szinte össze vagyunk drótozva - így nem számít a távolság, van információáramlás. Ez nem GONDOLAT-átvitel, hanem a közös energiamező. Egyszer 700km távolságról éreztem meg (nagyon erős megérzés volt), h az exem a volt barátnőjével találkozott. Fel is hívtam, h mi újság, elmondtam neki és beismerte, h találkoztak. Ez nem boszorkányság.

      Törlés
    6. Nem a lófaszt. A nők kifejezetten alkalmasak az ilyen képességekre. A férfiembör nem tud már egy rendeset félrekúrni sem anélkül, hogy "rá ne érezzen" az oldalborda és/vagy fel ne hívja. :-)

      mj

      Törlés
  21. A tobozmirígy az immunrendszer központja is, ami az oltások, a fluorid és a táplálkozás következtében állítólag 6-12 éves korra elmeszesedik és nem tudja funkcióját betölteni - hogy a valóságot lássuk a kreált, hazug világ helyett.

    VálaszTörlés
  22. Köszi az ajánlót! Ez is tök jó tőle! :
    https://www.youtube.com/watch?v=W7JUQylgVO8

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek meg minden szava arany: https://www.youtube.com/watch?v=GOs9Hcf16AE
      Ki is Jehova Isten? Genezis helyett génezés.

      Törlés
    2. Golenya és Jakab - meg a VNTV - jujjj. Már számtalanszor el lett mondva hogy a zsidó ál-ellen-menetelők nem véletlen kapnak 6almas nyilvánosságot és persze pénzt önmaguk és az általuk kreált eszement 6almi rendszer leleplezésére. Az igazság olyan kimondására ahol mindig ott van az a bizonyos "CSAVAR" - rendszerint elrejtve, de persze nem eléggé. Természetesen a páholybéli megbízóiktól jön az ukáz, bár még az is előfordul6 hogy spontán késztetésük van arra amit csinálnak - nem értve annak rejtett célját. De a végeredmény az ami számít. Az pedig gyalázatosan öncélú - a további eszement 6almaskodás másokon.
      A hamis és valós "leleplezés-egyveleg" persze a génmanipulációs kezdeteket is érinti. Minél nagyobbakat mondanak - voltaképp minél jobban "magyarkodnak" - zsidó létükre a zsidó ellenében annál jobb nekik, mert annál jobban "teljesítenek" a megbízóik felé. Nagy az összefogás náluk e tekintetben A-Z-ig. A kizárólag őket illető "össznépi" megváltásban hisznek nem pedig a magyarok ősi hitvilágára jellemző Egy-Én-iben amire pedig mindenütt láthatunk utalásokat.
      Azért megy a pumperlávé hogy ők - mármint a háttér6alomban pöffeszkedők - legyenek a "megújítók" is, az új rend-szer létrehozói. Mint büszke és elismert közszereplő "forradalmár" gondolkodók, megmondó-emberek. Holott csak az NWO létrejötte a cél ahol megint csak ugyanazok 6almaskod6nának mint eddig is. Persze nagyságrenddel nagyobb elnyomást, kizsigerelést és mérhetetlen agymosást-agykontrollt megvalósítva mint az eddigiekben, drasztikusan lecsökkentve a megvezetendők számát. Máig sem értik hogy az alapjaiban történő VÁLT-OZ-ÁS több annál hogy ők "változnak". Pardon, dehogyis "változnak" - csak madár bőrbe bújva kaméleonkodnak.

      Törlés
    3. Természetesen mindenki azt kedvel akit csak akar és attól tanul akitől csak akar. Hogy aztán tanul/t/-e valamit az már egy másik kérdés. Amire az embernek most szüksége van - a túlélését biztosító testi-lelki átalakulásához - az minden spontán jön és nem direktben előre eltervezetten. És persze spontán módon lehet hasznosítani is ezeket "hullám-hosszakat". A szeretet-orientált jóakaratúság, a nyugalom, a türelem, az ébredés, a megvilágosodás, a feltámadás stb mind mind magától jön vagy nem jön. Külön meditációkra ehhez semmi szükség. Vagy "átalakul" valaki önMAGától - mert már "megérett" erre - vagy nem. Meditálhat akár a végtelenségig is - az nem predesztinálja aztán semmire. A Teremtés - márpedig Ő irányít - magasan felette áll ezeknek a direktben és egoisztikusan művelt meditációs, agykontrollos, asztrál-projekciós technikáknak.

      Törlés
    4. Egyetértek Veled, Kerion, habár erre Neked már nincs is szükséged.:)
      Igen veszélyesnek tartom, amit Golenya Ágnes javasol, hogy keresgéljünk a neten tobozmirigy-nyitó technikákat. Attól, hogy neki XY ad tanácsokat meditáció közben, az nem jelenti azt, hogy másoknak ez lenne az útja. Milyen már az a virág, ami nem növeszt rendes szárat és leveleket, de már virágozni akar? Hát csökött.
      A környezetünk pedig nem a végső ok, ha az adóvevőnk még nem jól működik.( Egyébként szerintem ez nyitva van mindenkinek, csak be van porosodva:)) Amikor még nem volt fogkrém, cukor, HAARP meg miegymás, akkor sem tudtuk használni, mert a figyelmünket más vonta el. Most ezért a figyelemért megy a harc ezerrel, de akinek már nem tudnak újat mondani, mutatni, az inkább elkezdi takarítani a dobozát, hátha megleli a nyitott tobozát.:)

      Lujza

      Törlés
    5. "A szeretet-orientált jóakaratúság, a nyugalom, a türelem, az ébredés, a megvilágosodás, a feltámadás stb mind mind magától jön vagy nem jön. Külön meditációkra ehhez semmi szükség."
      Én nem így látom.
      Az én tapasztalataim alapján a meditáció a legtökéletesebb eszköz valódi önMAGunk felismeréséhez.

      Törlés
    6. Lujza: "Igen veszélyesnek tartom, amit Golenya Ágnes javasol, hogy keresgéljünk a neten tobozmirigy-nyitó technikákat."

      nem kell keresgélni, ott van a linken, amit Olivin adott feljebb (köszi):
      http://atlantiszfenyfia.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1195814
      a tobozmirigy aktiválása

      Törlés
    7. Köszönöm, kedves Zé.:) Valóban, nem néztem még meg Olivin linkjét, csak azt a beszélgetést, amit News linkelt. Most gyorsan átfutva a véleményem továbbra sem változott meg.
      A legegyszerűbb utat Kerion 09.14.18.39-es beírása adja, de akinek kacskaringóra támad kedve, hát járjon el ezzel egy polkát.:)

      Szult than, kedves, a hangsúly a KÜLÖN szón van. Akinek szüksége van meditációra, az nyugodtan meditáljon. Lehet, ez a módszer vezeti el a gyógyuláshoz.

      Lujza

      Törlés
    8. UPDATE!
      Vasárnap spontán aktiváltam a harmadik szememet, méghozzá mechanikus úton. Ajánlom ezt a gyors, olcsó módszert mindenkinek: a kertben sertepertélve előbb-utóbb csak sikerül rálépni a gereblye fejére, amitől a nyél pont a megfelelő erővel és helyre sújt le. :o))) Még mindig sajog a helye...

      Törlés
    9. És mit tapasztalsz, milyen érzés három szemmel látni a világot?

      Törlés
    10. Fúdeszuper! Köszi szépen! :o)

      Törlés
  23. http://atlantiszfenyfia.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1195814
    a tobozmirigy aktiválása

    VálaszTörlés
  24. Elnézést, rosszul emlékeztem, a hormonrendszer központja a csecsemőmirígy, amit nevetéssel tudunk aktivizálni.

    VálaszTörlés
  25. Kétség sem férhet hozzá: a Víz Öntő itt van - Látni-Való-an. A Hal is itt volt anno, meg is feszítették - mire Fel-Támadt és elment. Azt a durva "Kör-Öszt-Ölést" akkor megtehették mert a Halban a védtelen Szűz volt az aki hatott. A Szűz meg arra való hogy megerőszakolják - vallották már akkor is az eszementek. És meg is tették - megerőszakolták a Halban 6Ó Szüzet - nyögi is ezt az emberiség Jóra Való része a mai napig. DE hála az Égnek már nem sokáig.
    Mert a Víz Öntő - akiben az Oroszlán AZ aki Hat - immár új életre kelt. Az Oroszlánnal - meg tudvalevően - nem lehet a Földön kekeckedni. A pelust jó előre bekészítve ajvékolni persze lehet. Meg hazudozni is hogy csak - blablabla - "szeretet-rezegve összefogni akartunk". A madarakkal a Teremtés előtt való összemosás "nemes"céljából - természetesen. Miközben persze a madar-ellenes gyűlölködő foglalás, rablás és rabszolga-tartás meg Nap-i 1000-el zajlik. Pozi-cion-álttá, milliomossá, milliárdossá válva ál-alapítványozva "segítvén" a szegényeket, az éhező gyerekeket, az aids-eseket, sőt még a magyar/madar/madár-influenzásokat is. Most meg épp az eb ól a < > a ló be /jövetelét/ kívánnák megfékezni. Ez az ebola/alobe tehát Eb is meg Ló is - kell ennél több szíriuszi-orioni jelkép ami besározható-legyilkolható a szabadkőműves "fekete-szó-mágiával" ? Még szerencse hogy az Oroszlán is itt van a Ló és az Eb mellett hogy a Víz Öntő madár-emberben hasson. Amint éppen félresöpri a Felhő-Szak-Adás közbeni Újra-Teremtés útjában állót.

    VálaszTörlés
  26. Mai tapasztalataim:
    Délelőtt meghallgattam a a fenti előadást. Életem egyik legjobban eltöltött fél órája volt. Egy kissé "előitélettel" álltam hozzá a két beszélgetőpartner miatt (mert mi az hogy megmondják.. majd pont Ők)- és nagyon meglepődtem, mikor tényleg. Az elhangzó információk jelen nézőpontomon maximálisan megfelelnek az (Én) igazság(OM)nak. Nagyon sok megerősitést kaptam-nem csak az elhangzó információk, hanem a mögöttes tartalom is átjött- (plusz valami állandóan "visszanyitotta" az elkalandozó tudatomat, mert közben tej is forrt, meg kávé is főtt és eléggé szétfelé voltam).
    Az utolsó mondatoknál úgy megszédültem (a vértolulásos poénra), hogy akár fejtetőre is álhattam volna :) (szerencsémre épp a mosogatónak támaszkodva gugoltam és krumplit pucoltam- ha állok, tuti padló :D )
    Éppen morfondirozok, hogy hogyan jártam és megosztanám Veletek, frissitem a böngészőt és jött egy komment:
    Kerion 2014. szeptember 14. 14:44
    Golenya és Jakab - meg a VNTV - jujjj.
    Ezen dobtam egy plusz hátast (téma-egybeesés+dátum+idő) és eltettem az élménybeszámolót későbbre (de még mindig nagyobb az inger, hogy megosszam Veletek ezt, mint az hogy ne.. :P )

    VálaszTörlés
  27. Egy segítséget szeretnék kérni.Gyakran úgy érzékelem ,mintha morze jeleket hallanák a fejemben.Elég régóta járom ezt a nehéz,és szép spirituális utat,talán ezzel függ össze?Valahol olvastam,hogy ez a rezgés változás jele is lehet.Kíváncsi vagyok a véleményetekre.Rózsa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglehet érzékeny vagy a WIFI-kre meg a többi szarra, ami keresztül kasul sugárzódik az agyunkon.

      Komolyan, bárhol ülök le a városban, a telefonom jelzi, hogy minimum 4-5 wi-fi mezőjébe benne vagyok.... és még amire nincs "rálátásom" .
      Bakker.
      Komolyan elgondolkodtam a múltkor egy réz-sisakon...

      (google kulcsszó: Faraday-kalitka)

      Törlés
    2. Szia Rózsa! Nekem pár éve rendszeresen volt ilyen „morzézás”, nem direkt a fejemben, inkább a dobhártyám körül. Hasonlóra gondoltam akkor én is, hogy valami tudati változással függhet össze. Biztos mindenféle ezos-mizos oldalakon leírják, hogy mi lehet ez, de ennek én nem olvastam utána, valami zajlott és kész, úgyis az a lényeg.
      :)

      Törlés
  28. Eddig bírtam.
    Bocsánat a terjedelemért és a copy paste-ért,....bízva abban, hogy ez másnak is segítség:

    Azt mondják, hogy az Önvaló túl van az elmén, a realizációt pedig mégis az elmével kell véghezvinni. »Az elme képtelen elgondolni ezt. [S habár] az elme nem gondolhatja el [az Önvalót], [mégis] egyedül az elme valósíthatja meg.« Hogyan békíthetők össze ezek az ellentmondó kijelentések?

    Az átmamt az halott elmével, vagyis gondolatoktól mentesen és befelé fordulva valósítja meg. Akkor az elme meglátja saját forrását és azzá [az Önvalóvá] válik. Többé már nem objektumokat érzékelő szubjektum. Amikor sötét van a szobában, a tárgyak érzékeléséhez fényre és szemre van szükség. De ha felkel a Nap, nincs szükség lámpára az objektumok látásához. A Nap látásához [azonban] nem kell lámpa: elegendő , ha szemét a sugárzó Nap felé fordítja. Hasonlóképpen van ez az elmével is. Az objektumok látásához az elme visszavert fényére van szükség. Ha [azonban] a Szívet akarja látni, elegendő , ha elméjét feléje fordítja. Az elme akkor elveszíti magát, a Szív pedig felragyog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogyan kell megsemmisíteni az egót?

      Előbb ragadja meg az egót, s utána majd felteheti a kérdést, hogy miképpen lehet azt elpusztítani. Ki teszi fel a kérdést? Az ego. Ha az egót dédelgetni akarja, s nem megölni, akkor ha így teszi fel a kérdést, egészen biztos lehet abban, hogy sikere lesz. Ha [viszont] keresi az egót, rá fog jönni, hogy az nem létezik, Ez az ego megsemmisítésének módja.

      Törlés
    2. Hogyan hajtható végre a megvalósítás?

      Van egy abszolút Önvaló, amelyből, akárcsak a tűzből, kipattan egy szikra. A szikrát hívják egónak. A tudatlan ember esetében ez [az ego] - megjelenésével egyidejűleg valamilyen tárggyal azonosítja magát. Képtelen arra, hogy független maradjon az objektumokkal való efféle társulástól. A társulás a tudatlanság, és ennek lerombolása törekvésünk tulajdonképpeni tárgya. Ha az ego objektiváló tendenciáját kiirtja az ember, akkor az [fokozatosan] rnegtisztul, majd pedig belemerül forrásába. A testtel való hamis azonosítás az »én vagyok a test« eszméje. Törekvését csak akkor koronázhatja siker, ha előbb felszámolta ezt az eszmét. Az »én« a maga tisztaságában két állapot vagy két gondolat közötti intervallumokban tapasztalható. Az ego ahhoz a hernyóhoz hasonló, amely csak akkor ereszti el az egyik levelet, ha a másikat már megragadta. Valódi természete akkor válik nyilvánvalóvá,
      amikor mentes a tárgyakkal és gondolatokkal való kontaktustól.
      Ez a kísértetszerű, formától mentes ego csak valamilyen formát megragadva születhet meg; ha sikerül megragadnia egy formát, fennmarad; a megragadott formákkal táplálkozva egyre csak növekszik; elengedve az egyik formát egy másik forma után nyúl. De ha azt
      látja, hogy keresik, megfutamodik. A második és harmadik személy csak akkor létezik, ha az első személy, vagyis az ego az »én vagyok a test« formájában megnyilvánul. Ha tüzetesen megvizsgálja az első személy igazságát, az »én« megsemmisül; ha az »én« megsemmisül, a második és harmadik személy sem maradhat fenn tovább. Ekkor az Önvaló állapota válik az ember egyedüli valóságként felragyogó saját természetévé. Az »én vagyok ez a húsból és vérből álló test« gondolata az az egyetlen fonal, amelyre a többi gondolat fel van fűzve. Ezért ha befelé fordulva megvizsgáljuk a »Hol van ez én?«-kérdést, minden gondolat - ideértve az »én«-gondolatot is - véget fog érni, és az Önismeret
      magától fog felragyogni.

      …most csíptem nyakon azt a tolvajt, aki kiforgatott mindenemből! Azonnal végzek vele!

      http://www.ujkorklub.hu/load/ezoterikus_konyvek/konyvek/sri_ramana_maharsi_oltalmazo_utmutatas/1-1-0-5364#.VBfgyRbDtUM

      Törlés
    3. Nem kell megsemmisíteni semmit és senkit - és nem is lehet mert akkor csak "újrateremtődik". Ráadásul egy magasabb már nehezebben kezelhető szinten. Feloldani, átalakítani viszont mindent lehet az egot is olyannyira, hogy az már nem is ego hanem a magasabb szellem-tudati szint része, attól nem megkülönböztethető. Ha ez nem megy - mert ez is előfordulhat - akkor még ott van a meghaladás, felül-emelkedés. Valahogy kilépünk az egóból mint egy rossz gúnyából és elhagyjuk.
      Ugyanez van a szokásos földi ellen-menetelekkel is a végidőben. Az aranykorra a késő vaskori úgymond "zsidó mentalitást" - nemre, fajra, vallásra való tekintet nélkül - feloldjuk a "magyar lélek-minőségben" ha tovább akarunk lépni. A szeretet-orientált jóakaratúság és még számos dolog kialakuló belső dominanciája mellett anyagilag is "senkivé" kell tudni válni. Spontán meg kell tudni szabadulni a visszahúzó koloncoktól. Ha ez nem megy vagy csak látszatra megy akkor egyénileg nincs mit tenni. Akinek viszont megy annak tovább már nincs dolga a továbblépni képtelen, egyébként meg ellene menetelőkkel. Mivel azokon már szellem-tudatilag felül-emelkedett, azokat már meghaladta - az ő világa már más. Nem felelős a direkte egósan lemaradtak szellem-tudati "elhagyásáért", rajtuk már nem tud segíteni. Amint a hétköznapi példák tömkelege is mutatja, még ha a feje tetejére áll akkor sem. Jöhet a magasabb Teremtés klauzulája.

      Törlés
    4. "Akinek viszont megy annak tovább már nincs dolga a továbblépni képtelen, egyébként meg ellene menetelőkkel." - igazi krisztusi gondolat!

      Törlés
  29. Kedves Kerion,....ezt kifejtenéd légy szíves?..".... anyagilag is "senkivé" kell tudni válni. Spontán meg kell tudni szabadulni a visszahúzó koloncoktól...."
    Magam már nem görcsölök, hogy hóvégére elfogy a nyögdíjam, tartalékom sincs, panelos vagyok, megoldani, hogy erdőn szedett fával tüzeljek, forrásvízzel főzzek , nem megoldható!...van 2 évvel ez előtt eltett befőttem még,....többen kapacitáltak, hogy tűnjek a panelból mihamarabb, mert ha nem akkor megyek a lecsóba?...gyakorlom a középpontomban maradást és amennyire tudom körülöttem a szépet meglátni !

    News

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Teremtés nagyon toleráns, csakis és kizárólag azt várja el hogy az ember "jó legyen ". Vagyis hogy a számára tényleg felesleget tiszta szívből és szeretetből odaadja másnak - bárkinek. Ha ezen felül "teljesítünk" akkor az angyalok már egyenesen "istenítenek". Nem beszélve arról hogy a "jó tett helyébe jót is várhatunk" egy jobbára egészen váratlan helyről. És ez mindig be is következik.
      Amennyiben lehetséges - egy olcsó város-széli lakható zártkerti ingatlanba kell költözni. Amit aztán ki lehet pofozni, ahol ezt-azt például meg lehet termelni ecetera. Egy ilyen helyen - már csak a fizetendő rezsi szempontjából is - sokkal olcsóbb az élet.

      Törlés
  30. Már a konyhasóval is baj van? (jó reggelt, régen tudjuk)

    http://fn.hir24.hu/penzugy/2014/09/18/mar-a-konyhasoval-is-baj-van/#sl

    Az ő keze van benne:

    https://www.youtube.com/watch?v=5s5_gpvoROA

    News

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó minőségű só beszerzése itt:

      http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=8098#comments

      Törlés
    2. Ezek szerint csak ért valamit Tejfalussy András évtizedes munkássága...

      Törlés
    3. Évek óta csak azt a bizonyos darabos, "koszos" sót vesszük, de mostanában fifikássabbá vált az öreg Traubis zsidrák, mert már nem írja rá a zacskóira a kálium-tartalmat, csak hogy "konyhasó" meg ilyenek. A szemétláda. :)

      Törlés
  31. Én már nem is találok egy boltban sem ilyen szűrke darabost, amit kalapáccsal kell mindig széttörni, de addig jelzi legalább, hogy nincs benne kálium(csomósodás gátló),....több kilót vásároltam így Hunnio.com-ról és Várhegyi-Tejfalussy félét a Herbaházból, a Bp.Hős utcánál, de már minden bió boltban van!

    GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, amikor ez a "dolog" terjedni kezdett, és aki tudta a gyógyszertárból próbálta beszerezni a nátrium-kloridot, rögtön megszüntették a forgalmazását... Jellemző.

      Törlés
    2. Én már nagyon régóta csak Himaláya sót használok, hisz már lassan 10 éve lehet ezt kapni, szinte minden bio boltban 100% tisztaságú, persze drágább mint a más mindenféle egyéb tiszta só, Kb.800 Ft egy kg. azért nem rengeti meg a konyhapénzt ez sem.
      Valamint túl sok kört futni sem kell érte, persze van akinek fontos a parajdi meg hogy ilyen olyan só lehet csak, akinek fontos tegye...
      :)

      Törlés
  32. Így igaz, 2x is tudtam 5 kg.-ot rendelni a patikánkban, készségesen gyorsan ment a dolog, meg sem kérdezték minek kel annyi nekem, de harmadszorra el kérték az adataimat is, arra hivatkozva, hogy nehogy más elvigye előlem, majd pár nap múlva mikor mentem érte kiváltani , olyan kéjes örömmámorral adták tudtomra, hogy már nem adható, tisztára gyogyósnak néztek mikor a bolti só mérgező hatásáról próbáltam beszélni nekik, ...ha a háziorvosommal receptre feliratok 10-15 dkg.-ot akkor annyit igen kiadnak továbbra is, ill. az aszkorbinsavat és a szódabikarbónát is akkor korlátozták be, kaptak egy kőrlevelet!!...kinyílt a nép szeme és ezt nem szeressék!

    GA

    VálaszTörlés
  33. Van itt ébredés, kéremszépen!

    "Az oroszok közel fele úgy véli, hogy a világot egy oligarchákból, amerikaiakból, zsidókból és szabadkőművesekből álló szervezet irányítja a háttérből"

    http://index.hu/kulfold/2014/09/18/az_oroszok_fele_szerint_zsidok_szabadkomuvesek_es_ii._erzsebet_iranyitja_a_vilagot/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ....ja van... egyik álomból a másikba!

      Törlés
    2. És Oroszországot ki irányítja - ja, hogy ugyanezek csak orosz gúnyában nemzeti hős Putyinéknak álcázva. Valahogy erre nincs utalás. Különben - ezen un. "háttér6alom" nélkül hogyan is lenne lehetséges 17 millió km2-t összeharácsolni más népektől néhány száz év alatt - ami persze volt már 22 millió km2 is. Ugyanezek a 6almasok a magyaroktól még azt az alig több mint 300-ezret is sajnálták - na el is vették a jó 2/3-adát csak 93-ezret meghagyva. Ami a lényeg az orosz vagy ál-orosz aki Moszkvában vagy éppen Szibériában sertepertél egyáltalán nem veszélyes a világuralmistákra. Ezért is hagyják/hagyták meg nekik mind a területet, a 6almi ellenpólust, hagyják játszadozni stb. Aki veszélyes számukra az kizárólag a feltámadó magyar. Még úgy is hogy most egy senki a hazájában mert már de facto az is el van foglalva. De jure - nyilván nyomós oka van ennek - mégsem merik a "nevükre venni" a foglalók még a jelenlegi maradék Magyarországot sem. Sőt, egy részük - nyilván feladatként helyettünk - elkezdte ezt az idióta "délibábos lázongó" magyarkodást amit naponta láthatunk: nemzeti vágta, szeretlek Magyarország, VNTV, Kurultáj, Kuruc, Hunhír, Hídfő, jóbik, magyar hajnal, 64 vármegye, betyársereg, gárdák, ilyen-olyan királyok, nemzetmentők, alkotmányozók ecetera. Mintha ők lennének MI - pedig dehogy: Föld és Ég a különbség.

      Törlés
  34. Csakmer' ez is hír ám... Mégha nem is mindenki a öltönyös okoskodós harácsolós vonalat lesi:

    http://index.hu/tudomany/til/2014/09/15/a_mutansok_nem_emberek/

    ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában az van hogy a genetikailag mutáns - lelki-ismeret és lelki-furdalás nélküli érző-elem-mentes ember - mondja a nem-mutánsokra hogy: nini mutánsok. "Zombi-ügyben" is ez van a valójában klón-zombik irtanák a nem zombikat, az általuk zombinak nevezett pusztán spirituálisan feltámadtakat. Tipikus "kivetítősdi" ez, a lelepleződőben lévő saját degenerált való átruházása másokra. Ez a legkönnyebb: támadva vádolni azzal ami az önvaló. Ekkor még csak eszébe sem jut senkinek hogy éppen a habzó szájjal antiszemitázó a legnagyobb rasszista aki csak létezik.

      Törlés
  35. Ebben a történetben az az érdekes hogy miért is pont mostanára - 2014 szeptemberére - időzítették ezen "felfedezés"-nek a nagy nyilvánosságra való hozatalát. Ugyanis senki sem gondolhatja komolyan hogy jó 90 évig mindez "titokban" maradt - és Vujity Tvrtko meg feltalálta a "spanyol-viaszt". Hogy csak amolyan zseniális önszorgalomból megtalálta a 90 %-ban magyar falut a Fekete tenger partján. A riport "üzenet-értéke" eléggé egyértelmű: a magyarok mindenütt ott voltak, vannak és lesznek. Ez megint egyfajta vakoló-rájátszás az eljövendőkre...hogy na ugye mi már "megmondtuk" 2014-ben is.

    VálaszTörlés
  36. Szép kis linkek! És milyen egyformák... :)

    VálaszTörlés
  37. Maszlag vol.sok:

    http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_09_21/Brusszelben-megakadalyoztak-egy-terrortamadast-6607/

    És lógika:

    http://www.hidfo.net/2014/09/21/gazdak-megelegeltek-brusszeli-burokraciat-felgyujtottak-az-adohivatalt

    VálaszTörlés
  38. LÁSSUK hogy: miről is van szó, mi miért van, mi miért történik. Olyan egyedi precessziós korszakváltás van folyamatban a Földön amikor lelkileg, szellem-tudatilag meg kell "felelni" a kívánalmaknak. Ez teljesen egyértelmű, lásd például többek között az egyiptomi sír- és templom-feliratok/freskó-ábrázolások mára vonatkozó végidei figyelmeztetéseit. Ezen tabula rasa idején lesznek tehát akik végleg elvesznek - az alacsony belső rezgésük folytán "elvéreznek". Egy-Én-ileg megszűnnek létezni, jó eséllyel nemcsak a "külső" Univerzumban hanem a "belső" Földi Körforgás-ban is.
    A jelenlegi 6almasok és kollaboránsaik - a "valakik" - ilyen korszak-váltásra képtelen alacsony belső rezgésűek. Számukra az maradhat a kiút hogy esetleg "áldozatként végezzék be". Ekkor ugyanis még "feltámad6nak" az aranykorra mint mások által a másvilágra juttatott "ártatlanok". A Teremtés nem azt nézi ilyenkor hogy "kicsoda-micsoda" volt az elhunyt személy, hanem csak azt hogy az voltaképpen "erőszak" áldozata lett. Ezzel egy időben pedig az egyébként "gonosz" 6almast és más népnyomorítót a másvilágra küldők lesznek azok akik a "pokolra" jut6nak a jelen helyzetért felelősök helyett mint azok voltaképpeni gyilkosai. Tipikus és rafinált elgondolás: "2 legyet ütni egycsapásra" taktika. Lélekben és szellem-tudatilag megmenekülni és egyúttal a lázadó potenciális "ellenfelet" minden szempontból a megsemmisülésbe kergetni. A biblikus végidei apokalipszis-armageddon leírás - minden erről szól.
    Mi történik most ? Az un. antikrisztusi "Jelenések Könyve" program megvalósítása. Obama kudarcai illetve szerepváltása után most "RosszPutyin-t próbálják az illetékesek rávenni ezen szerep eljátszására - eddig nem sok sikerrel. Neki lenne a feladata - az elégedetlen néptömegek + BRICS stb. 66ós támogatásával az egész Földön - az usraeli-európai-vatikáni-máltai-angolszász-germán-masonic-illumináti... ecetera tengely felszámolása és persze ezen "vonal" hangadóinak a népharag útján való kiiktatása. Erre eredetileg egy madár-embert/magyar-embert - egy már Vízöntőként feltámadt szakrális "senkit" - akartak megnyerni de az persze nem ment. Ez a putyini változat már csak pótcselekvés mivel Putyin természetesen nem képes "csodákra". Nem sok sikerrel kecsegtet az ak-cion, főként azért mert már egy látszólag "jó ügyért" sem mozgósíthatóak az emberek, pláne egy szakralitást nélkülöző "valaki" által - ha az "gyilkolászással" jár. Már túlságosan felébredtek a tömegek és amúgy meg minden lelepleződik - hiába a látszat-illúzió. Így az fog történni hogy az aki "odavaló" az ODA is MEGY. Aki meg "idevaló" az ITT MARAD illetve továbbLÉPhet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A Teremtés nem azt nézi ilyenkor hogy "kicsoda-micsoda" volt az elhunyt személy, hanem csak azt hogy az voltaképpen "erőszak" áldozata lett. Ezzel egy időben pedig az egyébként "gonosz" 6almast és más népnyomorítót a másvilágra küldők lesznek azok akik a "pokolra" jut6nak a jelen helyzetért felelősök helyett mint azok voltaképpeni gyilkosai. Tipikus és rafinált elgondolás: "2 legyet ütni egycsapásra" taktika. Lélekben és szellem-tudatilag megmenekülni és egyúttal a lázadó potenciális "ellenfelet" minden szempontból a megsemmisülésbe kergetni. A biblikus végidei apokalipszis-armageddon leírás - minden erről szól."

      Ha tényleg ilyen a "Teremtés", akkor 1.) nem is csoda, hogy ekkora szarba vagyunk 2.) az egész rendszer annyit ér, mint a molyfing.

      Törlés
    2. Nincs új a Nap alatt. Amit az "elit" most globálisan kíván "áldozati bárányként" bemutatni - mintegy az Égnek felmutatni - már számtalanszor megtörtént például az amerikai kontinensen is kicsiben. A cionisták és mások önmaguk iránt való direkt gyűlöletkeltése - például az okkal történő antiszemitázás állandó provokálása - az emberek önmaguk elleni forradalmi lázadásra való direkt ösztönzése, a "futó" mészárlások, konfliktusok, világégés provokációk - ami most is éppen folyik - korán/t/sem véletlen történések. A devizahitel, a nyugdíj-kilátástalanság, az állás-talanság, a direkt városi kaptár-lét, a rezsi-nyomorgatás, éhezés és fagyhalál - mindez Európában különösen a maradék Magyarországon van direkt módon kibontakoztatva a magyarság ellenében - egy napi valóság. Ebben a "direktívában" persze szerepet játszik a mára elfajzott pártoskodó "elit" kegyetlenül önző vagyon és hatalomvágya is. Valamint az önmaga - jelenlegi "bőrében" való - már megújulásra képtelensége.
      A maja, olmék, tolték "civilizációk" is hasonló módon "újultak" meg egy ideig - mégpedig baktunonként - cirka 400 évenként. Pontosabban 144000 naponként. Az sem véletlen hogy ez a szám szerepel a Bibliában is mint az "elragadtatottak" - vagyis a karmikusan újjászülethető zsidó törzsbeliek - száma. Az "indián elitek" is - lásd például konkrétan a dél-amerikai "agyag-piramisok" népét - mindig baktunonként újultak meg. A régészeti bizonyítékok 400 évente történő helyi apokalipszisekről szólnak. A piramisokat és azok "elit" lakóit mindig konkrétan egy kiprovokált lázadás végső tüze emésztette fel és tette a földdel egyenlővé. Miért is ? Mert a baktunnyi időre programozott "elfajulás" odáig ment hogy véget vetett a helyi 6almi korszaknak és egy újat kellett nyitni. A 400 év alatt rendesen elfajzott kegyetlen "elit" törvényszerűen hajszolta bele magát - részben tudatosan is - a számára egyetlen "üdvözítő" megoldásba. A lázadó tömegek általi fizikai ön-megsemmisítésbe. Ezután mint "áldozat" karmikusan már "megtisztulva" és ismét leszületve néhány nemzedék alatt már megint a 6alom csúcsán volt. Természetesen már az új bőrben, új külsővel az újra-épített agyag-piramisokban.
      Aztán egyszer csak mégis kiürültek a városok - többek között a későbbi maja városok is. Mert a nép rájött erre a "karmikus turpisságra" - a Teremtés felébresztette, megvilágosította az embereket. És azok már nem mentek vérszívó 6almasaik ellen, hiába is provokálták őket. A 6almasok pedig a 6almi harcokban jobb híján egymást legyilkolva véreztek el - mindig lecsökkentve a saját létszámukat. Ez pedig a megszűnésükhöz, végeredményben a végső "pokolba-menetelükhöz" vezetett. Letűntek végleg a színről. A népek pedig elhagyták az immár 6almaskodók nélküli városokat. Amelyek csak azért kellettek hogy az "elit" ellenőrizhesse, eszmei, vallási és gazdasági rabságban tarthassa a tömegeket. Az emberek pedig - ebből tanulva - visszatértek a természet "ölébe" újra elfogadva annak "isteni" törvény/szerűsége/it.

      Törlés
    3. Két kérdést elfelejtettek feltenni az itt hozzászólók (apropó, bloggazdi, mikor lehet mán bbcode-okat használni a kommentmezőben?):

      1.) ezek szerint az általam eddig az özönvíz utáni tudás-megőrző maghar nép egyenesági/oldalági leszármazottjának tartott maja/olmék/tolték népek nemhogy nem álltak kapcsolatban a a Teremtővel és az égiekkel - értsd: vagy sprituálisan olyan fejlett szinten voltak, hogy még a zufókákkal is eldiskuráltak (főleg a felső réteg, a papság és az irányítók) -, hanem a nem titkoltan keresztény propagandafilm Apocalypto c. film gondolatmenetét követve vérengző barmok voltak - ezek szerint _zsidó mentalitással_? Ez az ellentmondás - mármint hogy mit keres magyar DNS-ű/genetikájú húsruciban zsidó mentalitás - csak nekem okoz fejtörést?

      2.) Már megbocsáss, Kerion, de minderről úgy írsz, mintha ott lettél volna - ez sem probléma senkinél sem? Azért azt ne próbáld már lenyomni a torkunkon, hogy többszáz/ezer éves dolgokra kristálytisztán emlékszel vagy fel tudod idézni magadban, hogy mi volt akkor. Ugyanis ha ilyen szinten állnál, már rég az általad sokszor emlegetett (de valamiért sosem érkező) "szupermenként"/táltos avatárkén repkednél a fejünk fölött.

      Szóval csak módjával a bullshiteléssel.

      *Richie Gecko*

      Törlés
    4. Nem találtam az opciók között a bbcode lehetőséget, viszont HTML kódolást lehet használni, ha jól esik.

      Törlés
    5. Mivel mostan benne vagyok a gépelgetésbe, pár felvetés:

      Legelébb. A ide időnként ellátogató arcok irományai átal szóló szók azt jelentik, amit épp a adott pillanatban gondolt a klaviatúrát ragadó csóka. A olvasótábor meg (mivel kreatívan szemnyitogató arc) nagy ügyesen jól azt vesz ki belőle (rak össze magának) amit akar. Vagy amire szüksége vagyon. Ezt mán sokszor lett felemlegetve itten.
      Tehát. Nem mindig értem ám, hogy mér' kell feszt Kerion bátyánkat (vagy épp mást) macerálni olyasmiért ami esetleg nem mutat gondolati folytonosságot azzal, amit eddég idehá... pötyögött?
      Vélem felelős/felnyőtt arcként képes mindenki kiköpködni (átugorni, kihagyni) a számára nem finom, ehetetlen informácijót.

      A manapság nagyon menő szóbeli nézeteltérés (polgári nevén: vitatkozás) rendezés, meg amúgy is csak egy újabb újhullámos időtöltés.

      Levezetés vol. 1:
      Adott két fickó, akik más úton mód jutottak el addég egymással szemben ácsoroghatnak, és önthetik egymásra a fejükben kicsírázott bar... barátságosabbnál barátságosabb elgondolásokat. Aminek a hagyományoknak megfelelően az lesz a vége, hogy mindkettő jó mérges és nyálas leszen. Mer' jól összeköpködik egymást. Plusz egy idő után bevörösödik a fejük, s a feszültséget testmozgással (szintén ősi hagyomány ám) kíványák levezetni. Aminek folyományaként nemcsak taknyosak, és nyálasak lesznek, hanem véresek is. Valamint jól nem fogják szeretni egymást.
      Vagyis. Ebből is látható, hogy a problémák rendezésének ezen módja nem biztos okos megoldás. De legalább szép hosszú hagyománya vagyon.
      Bár... ez a módi egy harmadik félnek okozhat némi kacarászást.

      Levezetés vol.2:
      - Van egy problémám, amit úgy vélek meg kellene be...
      - Bocsi. Ismerlek?
      - Hátőőő... találkoztunk már párszor, de mint mondtam a pro...
      - Aha. Szóval mán láttalak, de nem ismerlek.
      - Igen, de... mivel felismerlek, tudlak azonosítani, és itt van ez a aprócska gondo...
      - Értem. Van egy gondod.
      - Igen. Pont ezt szeretném veled megbesz...
      - Aha. És mér' nem oldod meg? A te gondod nem? Minek kellek én ehhez?
      - Hátőőőő...

      Nyotehát... hogy eztet minek is kellet éppen ide, és éppen mostan bekaristolni?
      Tugya szösz...
      Tán vót kis feles időm, kedvem, ilyesmi.
      (Megmer' a felfényesedő arcok egyrésze nem mindig következetes saját magához - választott útjához - képest sem, és jó szórakozásnak lássa a másiknak felrugdalását, ráncigálását.)

      Törlés
    6. Vélemény: olyan mint a s*gglyuk, mindenkinek van, nem biztos, hogy érdekel a másé, de tiszteletben tartom és nem piszkálom :)
      Forditsuk komolyra a szót.. számtalan úton haladunk. Mindenfélét tapasztalunk. Kezdek leszokni róla, hogy megosszam másokkal. Miért? Mert az én belső utam csak az enyém. Senki másé. Nem erőltet/het/em másra, csak azért, mert most úgy gondolom, ahogy. Lehet, holnap jön egy olyan információ, ami teljesen megforditja a gondolkodásom (és ez már többször megtörtént).
      Per pillanat a vetitőmmel próbálok játszadozni :)
      Ugyanis az, hogy mi VAN (mit vetitesz a világra és az mit tükröz vissza), csakis attól függ, hogy mit hiszel és mit tudsz. Pár "hamis" tégla kivételével hatalmas gondolat-felépitmények képesek összedőlni :)
      ("hamis"tégla: olyan gondolat, amely korlátoz- amit beépitettünk, a hitünkre hagyatkozva iskola, TV, média, akármi hatására)
      Mostanság pár téglát ki kellett vennem.. és most tanulom-épitgetem magam újra..
      (köszönet mindenkinek, aki tudva-tudatlanul segit ebben)

      Törlés
    7. Richie: Én személyesen több embert is ismerek akik KÉPesek így emlékezni, LÁTni mint Kerion. Szerintem ŐK azért vannak még itt, velünk, hogy minket tanítsanak. Mindegyikük más SZEMpontokat világít meg... :-)

      U.i.: Tetszik az új mottó és a háttérkép is. Nálam jól olvasható. :-)

      Hologramművész

      Törlés
    8. „Letenni, megsimítani, megérteni, ami belőle megérthető, bólintani, és menni tovább. Az emberi lényegről mindenféle lehántható, és le is hámlik. A végén és lényegileg mindig egyedül vagyunk úgyis mindenben, úgy megyünk tovább, a tárgyak, szokások, ideológiák, közösségek, emberek nem részei a személyiségünknek. Csak mint hínár a búvárruhán.”
      Egy kedves baráttól kaptam a napokban ezt az idézetet, talán kicsit áttételesen, de idepasszolhat.
      :)

      Törlés
    9. De sok Kerion van it... Na mindegy, én azért kíváncsi vagyok a válaszára.

      *Richie Gecko*

      Törlés
    10. Ahogyan a maradék magyarországi vezető réteg már régen nem azonos a magyarsággal ugyanúgy - egy idő után - a maják vezetői sem voltak már maják. DE persze maja bőrbe bújtak, mint ahogyan most magyar bőrbe bújnak a sémi-álsémi politikai, gazdasági, vallási stb. minden6óink is. Cirka 5700 éve folyik mindannak a lebontása, és akkor finoman fogalmaztunk - a sémi kaméleonkodással - amit a madarak globálisan / Amerikában is/ a szeretet útján felépítettek a Nagy Özönvíz után. Ez könnyen megérthető hiszen látható. Tehát a majává avanzsált idegen vezető réteg öldökölt rituálisan nem pedig a maja. A valódi maja népesség csak a véres baktun-végek tanulságait levonva ébredt fel és nem fordult többé feláldozói felé. Hogy kardélre hányva az karmikusan újból feltámadhasson és rajta tovább 6almaskodhasson. Az agyagpiramisok elporladtak és a maja városokat sem rombolta le már senki. Kiürültek. Vagy tán nem ezek a tények ?

      Törlés
    11. De, ezek azok. Viszont továbbra is érdekelne, hogy maghar/maja húsruciba hogy/miért költözhetett zsidó mentalitás, ugyanis azt nehéz elképzelni, hogy fajilag zsidók végezték a piszkos munkát Közép- és Dél-Amerikában.

      *Richie Gecko*

      Törlés
    12. Pedig ők is végeztek piszkos munkát, csak fél évszázaddal később. Érdemes összekapcsolni fejben az alábbiakat:

      - 1492-ben kiűzik a zsidókat Spanyolországból. Vagy mégsem? Kasztíliai Izabella és Aragóniai Ferdinánd aláírják azt a rendeletet, mellyel kitiltják a zsidókat Spanyolországból, hacsak át nem térnek a római katolikus hitre. (köpönyeg-csere?) Hová mentek ezután…? A korabeli amerikai sírokban sok zsidó fülbevalót találtak…

      - 1492. Kolumbusz elhajózik a Karib-tengerekig, majd ezután „Isten nevében” megkezdődik az Új Világ leigázása, mely biztosítja az „indoeurópai” vezetésű Európa számára a szükséges erőforrásokat még további 500 évnyi háborúzáshoz és öldökléshez.

      - 1521 – 1533 "spanyol" (vagy spanyol "útlevelű") hódítók leigázzák az Azték Birodalmat Közép-Amerikában és az Inka Birodalmat Dél-Amerikában, pont amikor egy sémi Habsburg uralkodik Spanyolországban. A hódítások lerombolták Közép- és Dél-Amerika ősi civilizációit, tízmillió aztékot ölnek meg.

      - 1562-ben Diego de Landa spanyol pap úgy dönt, hogy mind az ötezer megtalált és összegyűjtött maja könyvet, mint „az ördög alkotásait” elégetik. Három maradt meg...

      - A brit és a spanyol birodalmat a zsidó bankárházak mozgatják, olykor egymás ellen, ahogy épp érdekük kívánja, és persze mindig, mindenhol a helyi ősnépek kárára...

      Törlés
    13. De persze tökmindegy, hogy zsidó, vagy milyen mentalitásnak hívjuk, az tény, hogy mióta ez a csipet-csapat megjelent a Földön, kb. 6000 éve, azóta van jelen ez a pusztító mentalitás.

      Az emberi alaptermészetben kell keresnünk a választ, vagy valami másban? A hivatalos, nekünk oktatott történelem nagyjából 5000 éves, onnantól datálódik a kezdete. Miért fontos ez? Mert bár az „ismeretlen eredetű” sumérokat tartják az első civilizációnak, mégis a körülbelül öt évezreddel ezelőtt a történelem színpadára lépő népek a számunkra oktatott kultúrák kiindulópontjai. (Nem mellesleg ettől az időponttól – Kr.e. 3102-től - datálódik az óind hagyomány szerinti Kali-juga – a sötét vaskor is, és a maják szerint az utolsó korszak kezdete is; Kr.e. 3114-től!) A történelem színpadán megjelenik az ötödik rassz, a szemita. Egyértelmű, hogy az általuk uralt területen az ő mintájuk - és ez itt most nagyon fontos - szerint jöttek létre a társadalmak. Egy tökéletlen minta azonban sohasem fog tökéletes következménnyel járni, ezt tapasztaljuk évezredek óta. No de melyik nép volt az, amelyik ötezer éve lépett színpadra és a mai napig meghatározó? Tény: az akkádok. A nyugati társadalmak az akkád mintában élnek!
      A történelemkönyvekben tárgyalt társadalmak és kultúrák mind az „akkád-minta” szerint jöttek létre. Még véletlenül sem található ezekben a könyvekben olyan kultúra vagy olyan társadalmi felépítés, ami ettől eltérne. És most legyünk őszinték, ha egy gyengébb idegzetű ember végigrágja magát a "hivatalos históriákon", hát bizony könnyen idegösszeomlást kap ennyi horror láttán. És úgy tűnik ez a minta a sémi népek feltűnésével indult. Innentől beszélhetünk a Föld horror évezredeiről, a háború korszakáról.
      A sémi akkádoké volt az első igazi leigázásra épülő birodalom a Földön, akik a magas szintű babiloni-káld-sumér-elámi kultúrára rátelepedve építették fel hatalmukat, ellopva azok nyelvét is. Az ő örökségükbe léptek a még vérszomjasabb – szintén sémi – asszírok. De ezek a népek nem szívódtak fel a történelem során, hanem elterjedtek, az ő leszármazottjaik lettek az indoeurópainak nevezett „szellemnép”, mely leigázta Európát az ott élő ősnépekkel együtt, és mely a mai napig meghatározó „etnikum” itt.
      Európa főleg nyugati részén ma élő lakosságának nagyrésze tehát akkád származék.
      Ez megfigyelhető az utóbbi három évezred hódításorientált történelméből is, mely Mezopotámiából kiindulva eljutott előbb a Római Birodalomig, majd sorban következett a Német-Római Birodalom és Bizánc, majd az Oszmán, a Spanyol, ezután a Brit Birodalom, amiből aztán kifejlődött az USA szuperhatalom – mind-mind hódításra és leigázásra épülő társadalom. Nem véletlen tehát az sem, hogy a Német-Római Birodalmat valójában a Fuggerek (!) irányították, a Spanyol hódításokat a spanyolországi gazdag zsidó családok finanszírozták, többek között Amerika felfedezését is, a török Oszmán Birodalmat francia segítséggel a Spanyolországból kitiltott gazdag zsidó családok támogattak, az amerikai földrészt zsidók irányításával (akkád?) spanyolok hódították meg, a kamatra épülő kapitalizmust zsidó bankárok "találták" fel, a kommunizmus ötlete egy zsidó ember fejéből pattant ki, az USA-t szabadkőműves zsidó honatyák alapították, az arab világ nem egy leányálom ma sem, és még lehetne sorolni. Mi is a lényege ennek? Mindössze annyi, hogy a szemita népek nem tudnak normálisan működő emberi társadalmi rendszert kitalálni, a történelem ezt igazolja. Illetve amit létre tudnak hozni, az csak valami torz, anyagi, félvilági.

      Törlés
    14. Az akkád-szármaékok és a leigázott ősnépek harca a mai napig nem ért véget függetlenül attól, hogy sok helyen már észrevehetetlen. Ahol viszont látványosan tart a küzdelem, ott egyértelmű a helyzet: az ír, skót, baszk, gall, szicíliai, örmény, kurd, tálib stb. nemzetek, akiket egyszerűen csak „szeparatistáknak” nevez a média, valójában az ősnépek foltokban fennmaradt leszármazottjai, akik nem voltak hajlandóak feladni függetlenségüket. Egyértelmű, hogy a magyarok hol helyezkednek el ebben a küzdelemben. A magyar nép ezer szállal köthető (genetikai/kulturális/nyelvi stb.) a Folyamközben, a Termékeny félhold területein, a Fekete-tenger vidékén, vagy a Kaukázusban élt káldeus, SZuMíR, SZaBíR, méd, pártus stb. néven nevezett népekhez, összefoglaló néven a szkítákhoz. Összefoglalva tehát a Földi értelemben vett világtörténelemben a szkíták által lakott bolygón megjelenik egy másik fajta ember, a sémi, és innentől kezdve fokozatosan átveszi a hatalmat, és ráerölteti az akkád mintáját minden egyes leigázott népre. A hódító népek győzelme a teremtő népek felett?

      Törlés
    15. Az eredeti maghar/maja/magya "lelkes húsruciba" nem költözött senki. Azt nem lehetett egykönnyen az alapjaiban befolyásolni, legfeljebb szellem-tudatilag "elaltatni, megtéveszteni". 6 ezer éve - mindenféle manipulációval -.viszont létre lett hozva az un. "kiválasztottak" kasztja akik aztán szét lettek telepítve a glóbuszon. Azzal a céllal hogy a különböző népek közé beszivárogva, azok "bőrébe bújva" 6alomra kerüljenek az un. ál-teremtők örömére akik mindenáron az eredeti Teremtést akarták "megfúrni". Ezek azok a szerencsétlenek akik ma a zsidókkal azonosítják magukat.
      A vaskori 6almaskodókat az un. "vékonyvonalas, földi másodlagos Teremtő" szabadította rá az un. "vastagvonalas, földi elsődleges Teremtő" szeretet-orientált és jóakaratú "madár-embereire". A Google Earth-ön Visegrádnál látható - az úthálózattal megjelenítve - Nazca-vonalszerűen, sapkás emberfejjel, hüllő-végtagokkal és farokkal a "zsidó mentalitásúak Teremtője". A "magyar mentalitásúak Teremtője" 5x akkora méretben és vastagon a tájba vésve látható, amint a pilisszentléleki "koronás" koponyát tartja a kezében. Ez utóbbi sokkal ősibb "tájba-vésés".Tehát volt az elsődleges Teremtés amit aztán megpróbált "felülírni" a másodlagos. Ez utóbbi az önmagukat 13 ezer éve átmentő atlantiszi klónozók - 7 ezer éves "bujkálás, dekkolás" utáni - jobbára genetikai, szellemi manipulációja az eredeti Teremtés ellenében. Örökös harc ez a Teremtő ellen persze nem csak a Földön. Lásd a Hubble M42/Orion köd felvételét ahol az látható amint a "varázsló süveges csillag-szoknyás" Teremtő ŐsAnyát szinte minden oldalról mardosni próbálják a legkülönbözőbb vadak, hüllők.

      Törlés
    16. Az ismereteim alátámasztják Keriont most. Nekem is nagyon úgy tűnik, hogy az ismert világtörténelem a ragozó nyelvű szkíták és a hajlító nyelvű sémik közötti küzdelemről szól. Akárhonnan nézzük ez két teljesen különböző emberi faj. Akárhány emberi rasszra osztják fel az emberiséget, világosan látszik, hogy sajnos nem beszélhetünk egységes fajról. Egy békés emberi faj "uralta" valaha a Földet, melyet öt évezreddel ezelőtt egy teljesen más életszeméletű másik faj kezdett leigázni. Az alábbi felsorolás talán megvilágíthatja az örök harc okát, a Különbséget:

      Teremtés – Élősködés
      Gyógyítás – Hódítás
      Királyi szolgálat – Királyi uralkodás
      Érzelem – Logika
      Szellem – Anyag
      Spiritualitás – Materializmus
      Hit – Tudomány
      Nemzeti – Liberális
      Szakralitás – Ateizmus
      Melegszív – Hidegvér
      (Szíriusz – Nibiru?)
      Szkíta – Sémi
      Sumér – Akkád
      Méd – Asszír
      Pártus – Római
      Hun – „Indoeurópai”
      Magyar - zsidó
      stb.

      Az eddigiek ismeretében határozottan kijelenthetjük azt is, hogy a Föld ismert történelmén, évezredeken átívelő, két egymásnak feszülő emberi faj mibenlétét egy-egy vezető vérvonal határozza meg.

      Noé, Nimród, Jézus, Atilla… vs Seth, Sém, Ábrahám, Dávid…

      Törlés
    17. Persze a fentiek "csupán" történelmi tények, viszont itt és most még nem beszéltünk a mindezek mögött álló, ezeket mozgató szellemi erőkről, mert természetesen nem az "eszköz" (a sémi) tehet arról amit csinál, mert csak program szerint cselekszik.
      Máskor már sokat értekeztünk a háttérerők mögött álló erőkről, ezt most nem írom le megint.

      Törlés
    18. Mazsola, valamelyik nap pont azt írtad, hogy nem érdekel már a múlt.
      Hehe, a fentiek alapján nekem nem ez jön le! :DDD

      Harapó Fogó

      Törlés
    19. Hé, ez biza telitalálat kedves HF ! :))

      Hozzá kell tenni, hogy a fentieket az 5 éve készülő, de soha be nem fejezendő könyvemből másoltam ide, és bizony érződik rajta az évekkel ezelőtti gondolatvilágom. Ma már néhány dolgot másképp látok, vagyis inkább talán jobban "mögé" látok a zajló folyamatoknak, látom a "mintát" a rendszerben, így a kockáspapír már tényleg nem annyira érdekel. De talán másokat még elindíthat / továbblökhet az úton.
      Vagy nem, de ezt a mezőt egy jelentős MVP pajzs veszi körül.




      (Más Valaki Problémája) :)

      Törlés
    20. Na, ez így nagyon korrekt volt (Kerion és Mazsola részéről is, bár az egómnak jót tesz, ha megjegyzem: a történelmi levezetést akár magam is írhattam volna, ugyanis dettó így látom a dolgokat)!

      Viszont ezek szerint a maja/satöbbi/satöbbi civilizáció is volt olyan bárgyú, hogy beengedje a kígyót a lakásba, ami aztán bele is mart az ételt adó kézbe. Az Elsődleges Teremtő kicsit jobban is összerakhatta volna a maghar-típust, vagy a szemiták megjelenése után elkélt volna egy update (elsősorban a "védelmi rendszerben"). De minthogy ez nem történt meg, az asszíroknak/akkádoknak/satöbbiknek/zsidóknak könnyű dolguk volt.
      Abban bízom, hogy az Elsődleges Teremtő tanult a hibájából, és a legközelebb maghar-típust úgy alkotja meg, hogy az képes legyen egy, a zsidóhoz hasonló problémára érdemben reagálni, hiszen elvileg az lenne a cél, hogy a maghar-típus fejlődjön/legyen jobb/népesítse be az adott bolygót, amely ezáltal magasabb (tudat)szintet ér el.

      A Főnök viszont biztosan jól szórakozik a 25. ál-vetítővászon mögött. Mondjuk van egy rossz hírem a számára: rajta is röhög valaki...

      *Richie Gecko*

      Törlés
    21. "Az Elsődleges Teremtő kicsit jobban is összerakhatta volna a maghar-típust"

      Szerintem nem véletlenül ilyen bárány a madár ember, ennek oka és célja van.

      "Abban bízom, hogy az Elsődleges Teremtő tanult a hibájából"

      Ezt túl erősnek érzem, nem hinném hogy hiba lenne az, amit mondjuk nem értünk, nem látunk át egészében.

      "hiszen elvileg az lenne a cél, hogy a maghar-típus fejlődjön/legyen jobb/népesítse be az adott bolygót"

      Ez sem biztos, hogy így van. Mert mi van akkor ha a maghar már kijárta ezt az iskolát, és épp az a dolga, hogy szépen, lassan elballagjon az egyetemre, átadva a helyét a tudatlankábbaknak?

      "A Főnök viszont biztosan jól szórakozik a 25. ál-vetítővászon mögött. Mondjuk van egy rossz hírem a számára: rajta is röhög valaki..."

      A Főnök szereti a humort, elvégre Ő teremtette, így biztosan jót szórakozik ezen a viccen is. :))

      Törlés
    22. Lehet, hogy mindegyik pontban igazad van, Mazsola, de az is előfordulhat, hogy egyikben sem vagy csak valamelyikben. (A Főnök meg hadd röhögjön tovább.)

      Egyébként örülök, hogy anno rátaláltam erre a blogra, mert értelmes eszmecserét egy bizonyos szint fölött csak itt lehet folytatni (az agyonhájpolt világhelyzete még tele van vallási vagy vmilyen más fanatikus ovissal).

      *Richie Gecko*

      Törlés
    23. A magyar skorpió lényegű mérlegelő nyilas-kentaur/nő. Mindig akkor "aktivizálódik" amikor elkezdődik az ön-mérlegelés. A Teremtés tehát "belép a képbe/színpadra a madár-embereivel" hogy valamelyest kiegyenlítse a vaskori dolgok elfajulását. Hogy a "pokoli" sugárutakon nyüzsgőknek maga a "KIÚT" is nyilvánvalóvá legyen téve. Jézus ennek a folyamatnak a 2 ezer évvel ezelőtti előhírnökeként "debütált". Most egyfajta küzdelem folyik a lelkekért.
      Jön a szokásos materiális és spirituális anomáliákkal - anyagi, lelki és természeti katasztrófákkal - megtűzdelt 13 ezer évenkénti precessziós tabula rasa és szét-választódnak az emberek. Széth is kiválaszt6ja és elragadtat6ja az övéit. A Bibliában is említett 12x12000=144000 zsidó törzsbelit. Hogy majd - a következő vaskor legelején - újra bevethesse őket a Földön. Mint kaméleonkodva "embert-próbáló" élősdi hadoszlopot. Mert lássuk be, a lelki-szellem-tudati fejlődéshez kell ez az eszement illúzió is. Ami hollywoodiasan megtéveszt, megvezet, /el/csábít, hazugságra, pénzre épül stb. Ezeket a dolgokat is meg kell élni, át kell élni. Hogy aztán a "pokolból feltámadva" a szerzett tapasztalatok révén már egy magasabb szintre juthassanak az emberek mint ahogyan még az előző ciklusban voltak. Az egésznek a célja a belső lelki-szellemi fejlődés, rezgésnövelés, ami persze a tudás és a képesség Egy-Én-i növekedése is egyben. Tehát az ami most folyik természetesen a Teremtés tudtával folyik - ezért is nincs közbe-avatkozás. Egyelőre a tűr-elem AZ ami van. Persze a kegyelmi IDŐ VÉGES és eljön az a pillanat is amikor: "aki bújt bújt aki nem nem ipi apacs 1-2-3" - megáll a "körék" hogy újraindulhasson.
      Ekkor a siserehadból lesznek néhányan akik - úgymond Széth által kiválasztva - elragadtatnak, meg lesznek nagyon sokan akik persze nem lesznek ilyen szerencsések. Nekik az azonnali "át-változás" lehet már csak a mankó - különben jön a "fekete-leves". És persze vannak akik már idejekorán gond nélkül abszolválták a Vízöntő aranykorát. Meg még vannak olyanok is - nem kevesen - akik már jó úton vannak arra hogy előbb-utóbb megtegyék.

      Törlés
  39. RAP NEWS 28:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZeFJkGfaoxs&list=PLrQu8dSg1bHYkML0N34B9TsdLxX0ptE9r

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. AZ IGAZSÁG HÁROM FÁZISA

      1. KINEVETÉS

      2. HEVES ELLENÁLLÁS

      3. ELFOGADÁS


      (asszem ez a rap-news valahol az 1. és 2. pont között vonaglik)
      ((egyáltalán kik pénzelik az ilyen műsorokat??))
      ((( ... költői .... ))))

      Törlés
  40. Ím ismét egy okos megállapítás köpenyes bácsiéktól:

    http://mno.hu/tudomany/genjeinkben-hordozzuk-a-harmadik-ost-1248508

    A csoportosítás biztos fontos, meg a 2345-ös szám is. Hamán így megemlítették. Gondolom. Valakiknek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2,5 méteres csontvázra leltek:

      http://oroszvilag.hu/?t1=tortenelem&hid=5417

      News

      Törlés
    2. A 2.5méteres csontvázhoz: sehol máshol nincs se kép, se link, se cikk a térségből, és ha jobban megnézzük a koponyacsontot, akkor a "kutató" kezéhez képest egy normális emberi koponya, amit a kamerába tolt, hogy nagyobbnak látsszék..

      Törlés
    3. Egyáltalán nem lehetetlen:

      http://www.youtube.com/watch?v=TLNLXJSdaj0

      Törlés
    4. óriások, kristálykoponyák, piri reis és sok más érdekesség "eltitkolt történelmünkből", képekkel:)

      http://thecrowhouse.com/Documents/Earths%20Forbidden%20Secrets%20Part%20One%20Edited%20Edition.pdf

      Törlés
    5. Hé, egész szépen összeszedte Max a képeket, és még szöveget is írt hozzá. Majdnem ugyanezek vannak a kb. 5 éve készülő, soha ki nem adható könyvemben. Francba! Mindig megelőz valaki! :))

      Törlés
    6. Mondom, nincs kész... és sose lesz.
      Miért?
      Mert amint elkezdem valamelyik szálat felgöngyölíteni (kiküldve a kérdést az Univerzumba), azonnal özönlenek az új infók, de olyan szinten, hogy szinte hetente át kellene írjam az egész könyvet. Ezért hagytam abba. Túl sok az infó, végtelen a "történelem kútja", egyszerűen megfoghatatlan azon a szinten amelyiken szeretném. Így marad mások kiadványai, azokat olvasgatom, látom miket szedtek össze, a következtetések egy részével egyetértek, más részén már "továbbléptem".

      Meg egyébként is, mióta Tollét megismertem azóta valahogy nem annyira érdekel az elmúlt. Sőt mióta Adamus munkásságát megismertem, azóta egyre kevésbé érdekel ez az egész illúzió, a vetített képével és a becsapós lineáris "idővonalával".

      Törlés
    7. Fél szóval sem mondtam, hogy nem lehetséges, "csak" a fenti cikk kamu.
      (köszi a linket Pityesz, ismerem, de nem árt az ismétlés, mert épp most kell valami.. megnézem :)

      Törlés
    8. Adamusban eljutottál már addig a pontig amikor a további tanításokért fizetni kell? (bűvészinas oldaláról követve) ....na én itt szálltam ki. Semmi több mint egy magát magasabb szintűnek hirdető, újabb káprázat...ahogyan az egész Dóra jelenség is, bár ennek ellenére nagyon sokat köszönhetek neki..(könyvek, zene, filmek, gondolatok stb)

      Törlés
    9. El se mentem addig a pontig.
      Nekem elég volt, amit kaptam, és köszönöm.

      Törlés
    10. milyen szép mondat:)
      arra az ingoványra azért én nem építenék házat, de még fáskamrát sem!

      Törlés
    11. Mindenkitől tanul(hat)unk.

      Törlés
    12. Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának..
      (most mindenki azt vetit ide, amit akar.. de mindenki magából indul ki és oda is tér vissza :P )

      Törlés
  41. Na, megint megindultak a mészárosok...
    Egyszerűen nem bírják abbahagyni. A Tervet végig kell vinni elvtársak!

    http://www.youtube.com/watch?v=eDQKOgaX-OY

    Ha nem ment a vegyifegyver kamuval, akkor megy a vagy-vagy, öööö akarom mondani is-is kamuval... És hogy hogy nem, pont Szíriában kezdek bombázni, az anyjuk szentségit...

    VálaszTörlés
  42. Ó, de szép ez az új háttérkép, igazán gyönyörű!
    (Én szerettem eddig mindet: a tanyasi képet, a "Gravitációs" hátteret és az előző égi gyönyörűségeset is )
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, próbáltam igazodni az új tavaszhoz (így miután elmúlt a tél, nem tudom észrevettétek-e, málnabokor tele, fügénk is termett, stb....)

      :)

      Törlés
    2. És az új mottót még nem is láttad... :)

      Törlés
    3. Mazsola, nekem kicsit fakó, a mottó belevész a felhőbe, nehezen olvasható, kicsit nem színeznéd olyan naposabbra, aranylóra, mint a falevelek a fotón?..próba cseresznye :))))))))))))

      News

      Törlés
    4. Szerintem a fehéregyensúly nem jó a képen (az én gépem is pont ilyen zöldesre húzza-mossa át a sárgán viritó repceföldet)
      (volt már olvashatóbb is.. meg ma reggel 5fok volt.. csak hogy a helyén tudjad a tavaszodat.. nem most van :P )

      Törlés
    5. Hát igen, sajnos minden gépen másképp jelennek meg a színek, mint ahogy minden ember-programnál is másképp és másképp jelennek meg a kedvenc színösszetételek. Ez van, majd finomítom még.

      Tavasz: álmodozni csak lehet, nem? :)

      Törlés
    6. Tavasz még egyszer:

      Zé, ezt Te írtad:
      "mit vetitesz a világra és az mit tükröz vissza, csakis attól függ, hogy mit hiszel és mit tudsz."

      Én most a tavaszt vetítem a világra, és az is tükröződik vissza. Gyönyörűen süt a Nap (felettem).
      Rengeteg málnánk van (szeptember végén!)
      Érik a fügénk (tavaly ültettem egy darab gyökeret...)
      És igen, csípős volt a reggel (nálunk 8 fok), de minden tavasz csípősen indul.
      :)

      Törlés
  43. Most fejeztem be William Gibson Neuromancer c.könyvét.. a Mátrixról, hologramról, "Eredetről" szól. (folytköv.valamikor Count Zero, Mona Lisa Overdrive)
    *****SPOILER*****
    "És egy ősrégi történet jutott Case eszébe egy királyról, aki érméket rakott egy sakktáblára, mindegyik kockán megkettőzve az összeget...
    Hatványozódva...
    Minden oldalról sötétség zuhant be, éneklő feketeség gömbje, nyomás nehezedett a kiterjedt kristályidegekre abban az adat-világmindenségben, amellyé kis híján átváltozott...
    És amikor ő már semmi volt, mindama sötétnek a szívébe préselten, akkor elért egy pontra, ahol a sötét már nem lehetett több, és valami szétszakadt.
    A Kuang program elővágtatott az elhomályosult felhőkből. Case öntudata higanycseppekként bomlott szét, átívelve egy végtelen tengerpart felett, amely a sötét ezüstfelhők színét mutatta. Látása gömbszerű volt, mintha egyetlen retina borítaná be annak a gömbnek a belső felületét, amely magában rejti az összes dolgot, ha ugyan az összes dolog megszámlálható.."

    VálaszTörlés
  44. Nos, akkor még egyszer, sokadjára: nem az számít hogy mit mond valaki - az "ördög" például különösen nagyon szépeket tud mondani - hanem hogy ki is az a "valaki" aki mondja. A közismert ellen-menetelő, természetesen zsidó Lovas István "diszidens" és hazai életpályája dióhéjban: Montreal - Los Angeles - Párizs - SZER > "Magyar Demokrata" - "Magyar Nemzet". Ja, "magyarként" izraeli állampolgárságot kért.
    Ehhez kapcsolódva egy-két régebbi "gyöngyszem" a szokásos politikai "balos-jobbos" ál-magyar/zsidó perpatvarból:
    "Lovas Lichler István egy antiszemita zsidó és elmebeteg" - állította Tasnádi Péter vállalkozó az atv-ben." - Tipikus - 2 zsidó nyüstöli egymást, nekünk "eladva" a sztorit.
    Révész Renátának címezve a "színes Mai Lap"-tól: "Na idefigyelj Te zsidó/bérenc/ f...cibáló kurva ! Jobb ha leszállsz Lovasról, mert különben szét leszel b...va." - ma.hu
    Így ment/megy ez. A volt "szabad-európás" Lovas István publicisztikai "harcostársa" például Csurka korábbi "házi-szerzője" Hering József aki - csak úgy mellékesen - például 11 évet szolgált az izraeli hadseregben. Egy időben nagyon "rajta voltak" az Rózsa-Eduardo-Flores - Tóásó Előd sztorin. Mely ál-magyar zsidók a bolíviai 6alomra éhes elégedetlen zsidókat segítendő "huncutkodtak" Santa Cruzban. Amikor aztán balul sült el a dolog eget-földet megmozgattak a szép magyaros nevű zsidó Tóásóért ecetera.
    Szóval nem árt előbb tájékozódni hogy ki is az az illető aki a jól hangzó "tutit" előadja. Nem-e ugyanonnan fúj a szél és a pisi is csak látszatra megy szembe a cionista fuvallattal.
    hu.metapedia.org/wiki/Magyarorszagi_kozeleti_zsidok_teljes_listaja

    VálaszTörlés
  45. Kerion, tudom róla!...a magyar nyelvű tv adás ötletéért tettem be a linket.

    News

    VálaszTörlés
  46. Hát ha van olyan akinek még van működő "hazug-ládája" és azon csüng - az tényleg más. Annak aztán feltétlen szüksége lehet egy ál-orosz magyar nyelvű adásra. Mert kétségünk se legyen - Putyinék úgy oroszok mint mi hottentották. Ugyanolyan "kiválasztott" 6almi emberek "pepitában". Kellenek a látszatra "jó fiúk" is mint Hollywoodban. Ott sem minden horror, van szerelmes film is - csak hát ugyanazok "nyaliznak" akik "faliznak". A szerepek mindig le vannak osztva...a 6alom meg 1.

    VálaszTörlés
  47. News Isten ments hogy kötekedésnek vedd de már sokadszor "nyomatod" szinte csak linkekkel - ami nem valami szép - a nyilvánvalóan háttér6almilag megkomponált álságos ellen-meneteleket. Sokszor mint "üdvözítő-üdvözlendő" dolgokat, holott ezek csak szemfényvesztő megtévesztések, a lényegen semmit sem változtatnak. Ezt már Te is tudhatnád hiszen rengeteget fejlődtél. Tudomásul kell venni hogy az "élet egy játék és színház az egész világ" - csak az a bibi hogy ez a vaskor-végi eszement időszak nem a mi évadunk. Vegyük ezt tudomásul és - amennyire csak lehet - tartsuk MAGunkat távol tőle.

    VálaszTörlés
  48. Igazán nem kedvelem mikor a embernek kinéző izék mindenféle hülyeségről csinálnak videjót, amit aztán fellőnek a világhálóra...
    De ezen akkor is sokáig vigyorogtam:

    https://www.youtube.com/watch?v=jnk15Wf6xMU

    Oszt hátha tik is megmosolyogjátok. ;)

    VálaszTörlés
  49. https://www.youtube.com/watch?v=h1bID-LZSs0

    Valakiknek nem tetszett az új dátummal kiegészített építmény, ezért levették a legutóbb berakott követ :)


    http://www.youtube.com/watch?v=WlmeUbMD3zY

    Itt meg nagy számolgatás megy aminek a végén a 2014. 10. 22/24.-es dátum jött ki mint valaminek a lehetséges időpontja. Az ebolával kapcsolatban tippelnek ott valamire csak nem nagyon értettem a lényeget.


    KB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ilyen számítgatásokkal "csak" az a baj, hogy egyáltalán nem mindegy melyik ABC alapján számolják át a betűket számokká. Az amcsik magától értetődőnek veszik, hogy az angol ABC-t kell használják, holott a kövek készítői egyáltalán nem biztos, hogy az angolból indultak ki, hanem például a magyarból - mert miért ne? - amelyikben az M betű egyáltalán nem a 13-ast jelöli...

      Na mindegy, azért nagyon aranyos ez a számolós bácsika, háttérben a Szupermen-es pólóval... hehe. :)

      Törlés
    2. No és persze hamar tetten érhető ezekben a számmisztikában a szubjektív "azt látok benne, amit én akarok" elv: a négyzet felső két sarkának számait összeadja (4+7) a jobb oldali két számból már csak az alsót (a 9-est) veszi, így persze szépen kijön a 9+11, mert ugye ezt akartuk látni... de ha következetes lenne, akkor 4+7 mellé összeadná a 9+7 -et is... No mindegy, ezen az apró részleten nem akadt fenn Szupertati, megy tovább az idióta elméletével.. :)

      Törlés
    3. Elég nehéz olyan világban a mágiáról beszélni, ahol 1.nem ismerik el hogy ilyesmi létezik (sőt, nevetségessé tétel, stb.), 2.Ők viszont elég durván űzik. A kövek is egy ilyen "dolog". A franc se tudja (az épittetőkön kivül), hogy valójában mire is szolgál, másrészt viszont annyian táplálják energiával azt a mágiát (tudva-tudatlan, akarva-akaratlan és még mi- ti is), amit Ők"megköttek".
      Ha érdekel. kezdj rá meditálni. De "dulván". És megjön a válasz. Ha meg nem, akkor hagyd a csudába..

      Törlés
    4. Egy 6 oldalú szabályos kocka van felül az MM, alul a JAM felirattal ellátva, az oldalain pedig a 20-14-8-16 számok vannak. Ez utóbbi akár 2014.08.16.-a is lehetne - de akkor nem történt semmi érdemleges ? Dehogynem - Anna ! unokám 11. ! születésnapja volt akkor .
      A kocka persze a Földet jelképezi a kőműveseknél is már régóta. A stilizált ábrázolásmódban a piramis mindig egy 3szög a kocka pedig egy 4zet. A 4zet 4 oldalát szokták a 11-11-11-11-el "ellátni" - vagyis a Föld az = "44". A 44 meg persze 8/Vénusz/Aphrodité/Tündér Ilona stb - aki a "végtelen" segítséget megadja a földi feltámadásban. Mit ad Isten a latin betűs teljes magyar ABC - amit egyébként a kőművesek előszeretettel használnak - is 44 betűs. Ebből is látható hogy nem a héber, angol, görög stb. gemátria az ami mérvadó kőműves-berkekben hanem a magyar. Nyilván az ősi magyar nyelv mágiája/rejtett értelmei miatt is.
      Az MM mint kocka-főmotívum persze lehetne M/arylin/ M/onroe/ vagy egy villanyos-MM-egálló is de valahogy inkább a M/agyar/ M/essiás/ monogramra hajaz - MM=2121=33=6. A JAM=17121=39=12=3 van alul. Oldalt a 20 és 14 az 2 és 5, a 8 az 8, míg a 16 az 7. Ebből aztán lehet "szám-misztikázni" - bármi kijöhet...

      Törlés
    5. A JAM felirat is lehet persze "monogramszerű". Amennyiben a felül lévő MM = Magyar Messiás akkor az alul lévő JAM = Jude Anti Messiás. Ez még logikus is ha a dualitás/2ŐSség 2 végletét vesszük. Tehát most az MM kerül/t/ föl-ül-Re a "megjelenítőknél" a JAM pedig al-ül-Ra 20-14-8-16-tól kezdődően...

      Törlés
    6. a/z/ MM = 2121 = 6 / HAT
      21 - 21 = 0 > 0-pont, zéró, origó/kiindulási pont, ellipszist leíró kör/körforgás
      21 : 21 = 1 > minden 1/EGY
      21 + 21 = 42 > a szivárvány foka illetve a szív árván/lévősége/ ami a Tündérkirály/nő/vel való kapcsolathoz kell. "a 42 a válasz mindenre" - mondják a film/ek/ben is.
      21 x 21 = 441 > ami "titkosan" visszafelé a 144, vagyis a kiválasztás/"kiválasztottak" száma.

      Törlés
  50. Kerion:)
    Köszönöm a válaszod agg kérdésemre....

    Hmmm alaposan elgondolkodtat, minevagy milyen feladatnak kéne még megfelelni, mármint a "föntieknek" mert nagy elmélázásomban azt hittem hogy jó munkáért nyaraláson vagyok:)
    Mielőtt elbiznám nagyon magam hát elmerengek mit csináltam ugy hogy javitani lehetne rajta.

    Jah Szegeden voltam inas Ásotthalomra jártunk kukoricát törni...vajh még kell e a segitség az iskolásoktól a vidéknek vagy tajra pusztitotta a 6ta-lomis hogy a te nyelveden fejezzem ki magam. Mert már csak lomok vannak a nemzeti vagyon helyén.


    Pussz a jónépnek.H

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudtak mindent elpusztítani 6-almas-ék mert ahol vagy-unk ott virul az élet, a természet. Most éppen az élősdi zsizsikkel versenyt futva takarítom be a folyamatosan beérő temérdek salátababot. Hála Istennek ebből jó termés volt mint ahogyan tökfélékből, dióból is - DIO olaszul Isten. 1etlen fán 3 ezernél is több dió termett amiből csak max 25 % az ami nem fel-használ6ó. Jó előjel. A beteg öreg gyümölcsfákat visszavágom és újakat is ültetek. A facsemeték körül méteres körben felásom a talajt és egy 2ős körben - ezt sűrűn a földbe szúrt m-es faágakkal alakítom ki a fa körül - komposztálót készítek. Falevél, konyhai hulladék, vakondtúrás és valamennyi marhatrágya kerül bele rétegesen. Tavasszal majd néhány krumplit is dugok belé körbe, később pedig 1-1 sütőtök-magot 2oldalt. Ily módon - az állandó komposzt-gyűrűben - a gyümölcsfa jobban fejlődik, többet terem és komposzt is lesz valamint még krumpli és tök. A régi letermett gyümölcsfák kopasz ágaira meg babot futtatok fel ugyanis az - ha tehetné - akár 7 méterre is felfutna. Szóval nem kell aggódni - minden a legnagyobb rend-ben van - nálunk.

      Törlés
    2. Hogyan metszem a körtefát, ha nem akarok postás fát, (csak levelet termett) mint idén, kissé túlmetszettem, erre van ötleted?

      Hologramművész

      Törlés
    3. A körtefa nyilván túl lett metszve, a termő-hajtások is le lettek vágva. A szomszéd körtefája - nekem még nincs termő - egy dzsumbujban van a kert sarkában. Vagy 7 m magas és az ágai átnyúlnak a kertembe. Soha nem volt metszve - nem is lehet hozzáférni a "dzsungelben". A termése is mindig háborítatlanul rajta marad illetve lehullik - hozzám is. Évek óta rengeteg óriási élénksárga színű körtét terem ami rettentő jó ízű.

      Törlés
    4. Sejtettem... :-) Az almafánk is ilyen, sohasem volt még metszve és permetezve sem. Azon van bőven termés, csak legyen aki felmászik a fa tetejére. Megnézzük mi történik a körtefával, ha nem metszük.
      Hologramművész

      Törlés