2015. október 2., péntek

NapiSzer - 2015 október

Magvető hava van. Ennek ellenére nálunk például eper termett. Tavaly ilyenkor nem győztük szedni a málnát. Hiába, felborult a régi paradigma, ez már biztos... Ezek szerint az Aranykorban kétszer van tavasz egy évben?




21 megjegyzés:

  1. Bevezetik a hét tevét?

    "NATO-bázis épül Székesfehérváron

    5000 fős, gyors reagálású katonai eszközök fogadására és irányítására képes katonai bázist létesít Székesfehérváron a NATO, írta a Magyar Idők.

    Magyarország év elején ajánlotta fel, hogy szívesen otthont adna egy ilyen bázisnak, a lap szerint a védelmi miniszterek jövő héten Brüsszelben hozzák meg a végső döntést.

    A bázisra az ukrajnai háborús helyzet miatt van szükség. A balti államokon kívül Románia, Lengyelország és Bulgária esetében már határoztak ilyen támaszpont létrehozásáról, Magyarország hetedikként csatlakozhat a védelmi rendszerhez. "

    Hetedikként.... A hetedik Te magad légy...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A NATO ugye ATON, a Napistent fekete mágiával negatív kontextusba helyezni kívánó C-ion-ista katonai alakulat. A 7-es - mint "magyar" szám - is megpróbáltatik ledegradáltatni. 5000 = 5 - beavató-szám. A Fidesz se véletlenül használja a narancsot a lejáratásra ami megint csak Nap-szimbólum. Szóval /a/ Nap-pal van problémájuk - de nagyon. Miért ? Mert a Tu/l/rul "jött" madár/madar/magyar köztudottan a Nap-ból, azt megjárva születik újjá és száll alá a Földre hogy Isten-i rendet tegyen. Az erősködő 6almaskodót lenyomja, a gyenge eltiportat pedig felemeli - a la rakamazi Turul-ábrázolás. Magyarország persze nem ajánlott fel semmit - csak annak idegenszívű kormánya. "Magyar Idők" alatt meg hadd ne mondjuk hogy milyen "időket" kell érteni - az újságra vonatkoztatva.

      Törlés
  2. https://www.facebook.com/titkolthirek/posts/447502262010220

    http://aktualistema.blog.hu/2015/04/14/egy_figyelemremelto_elszolas

    Két pápa is ezt mondja akkor???

    Kerionnak minden bizonnyal igaza van....ugyan mi van azokban az iratokban pontosan aligha tudhatjuk hacsak nem intuitivan meditálva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát izé... jó sok mindent összehordtak itten. El lehetne kezdeni szarrá elemezni, de nincs értelme, ha valakinek még "ez" kell. És semmi jogom ítélkezni sem felette, magamra ismerek, úgy 3 év távlatából. :)

      Törlés
  3. http://nol.hu/kulfold/egy-osztrak-fiatal-lett-a-facebook-legrosszabb-remalma-1567493

    VálaszTörlés
  4. Na ez egyre jobb:
    „Az evolúció olyan szerkezeteket és mintákat teremt, amelyek az idő múlásával egyre összetettebbek, egyre nagyobb ismerettel rendelkeznek, egyre intelligensebbek, kreatívabban és képesek jobban kifejezni a magasabb érzelmeket, mint például a szeretetet.”

    -nyilatkozta a Google műszaki igazgatója Ray Kurzweil-

    http://idokjelei.hu/2015/10/robotokkal-az-agyunkban-hasonloak-leszunk-istenhez-mondja-kurzweil/

    Biztos, hogy a csóka nanorobotokról beszél? Nem pedig arról a bizonyos energiáról, amitől úgy fél? A SZERtől?
    Érdekes , hogy csak most sikerült elolvasnom a kérdez-felelek játékot és egyből ez kerül elém a neten :) - jel -

    ui: Mazsi remélem a kérdez felelek játék még sok részen át folytatódik. Amúgy Shaula miért nem kommentel már itt?

    VálaszTörlés
  5. Ha az amit ma fegyverekre forditanak és pusztitásra meg magánmohóságokra az emberi tanulásra és tudásra használnák fel mindenfajta robottechnika nélkül akkor ugyan azt a fejlettségi fokot amit isteninek vélnek elérhetné az emberiség jó része is.
    Nem mindenki mert minden iskolában vannak változó képességüek.

    „Abba az irányba haladunk tehát, amilyennek Istent mindig is leírták – amilyen tulajdonságokat tulajdonítanak neki, mégpedig korlátok nélkül,” mondja.

    Na igen a korlátok=gátlások részben nemcsak korlátoz valamiben hanem kapaszkodó a zuhanás aljasodás ellen is.

    Mikor egyik gyerekem tetkót akart azt mondtam én szépnek és egészségesnek szültelek, ugy csufitod el magad ahogy akarod. Ami ma tettszik divat nem biztos holnap is fog, ráadásul az öregedő testen ronda. És végül szerintem a teremtés tökéleteset alkotott minek hozzá tenni elvenni? Ha kellett volna akkor tetkóval teremtett volna...

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Juj ez nagyon súlyos!!!

    Már eleve a felvetés is:

    "Jézus dák volt, és a mai Románia területén született - akárcsak az emberi civilizáció"
    https://kuruc.info/r/6/149816/

    No de a legtutibb hsz visz mindent:

    "Három testvér volt, Remus, Romulus, Romanus.
    A mondabeli farkas viszont csak kettőt tudott szoptatni, Romanus pedig az apja faszán kellett nevelkedjen.
    Innen a kifejezés, hogy dákóromán!"

    :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :0)

      Törlés
  8. http://index.hu/tudomany/2015/10/15/titokzatos_objektumot_talaltak_az_urben/

    Fg

    VálaszTörlés
  9. Az anno Erdélyt is elfoglaló egyik harcias törzs-szövetséget nevezték dáknak. A dák mint "Nap-nép" rokonságban volt a nála nagyobb létszámú erdélyi alap-népességgel. Tehát dák volt az új uralkodó réteg a jobbára békés őslakosság felett. A dákok közismert "arany-imádata" - kilós színarany ékszerek - szkíta-trák örökség. Miután a kincsekért Decebálékat Trainanus legyőzte megsemmisült, illetve eltűnt a 'gazdag" dák uralkodó réteg, de a "szegény" ősnép - megtizedelve ugyan - a helyén maradt mint mindig. Majd már a római hódoltság ideje után aztán a jazig-szarmaták, gepidák, hunok-székelyek, avarok? végül az "Álmos"-magyarok jöttek új hatalomként az alapnépességre. A mindig új vezető réteg többnyire rokon nyelve hozzáidomult a többségi nyelvhez - ami ősmagyar alapú volt és ma is az.
    Funár nem véletlen pedzegeti ezt a "dák" Jézus dolgot, csak nem úgy és nem abban a formában van igaza ahogyan előadja. Az biztos hogy Jézus életében még dák hatalom volt Erdélyben. De magyar volt az alapnép, akkorra már magába-olvasztva a Trója környékéről bevándorolt kelta rokonság egy részét is. Jézus nem Erdélyben született de kb. egy évtizedig élt közvetlen a közelben. A Tisza-Maros torkolatánál lévő akkori sziget-településen - ami ma Szeged-Felsőváros. Ez a hely akkoriban só- és érc-átrakó állomás volt komoly fafeldolgozó, folyami-hajóépítő teleppel. Máriának erdélyi illetőségű rokonai voltak, s ez a terület már a Római Birodalmon kívüli biztonságos hely volt. Ezért is jött ide a család és nem a római Egyiptomba. A megélhetés is biztosítva volt, József hajó-ácsként dolgozhatott, a kis Jézus pedig békében nevelkedhetett-tanulhatott. Ami azt illeti Szeged nem véletlenül lett Jézus városa - IV. Béla óta különösen. Szabadkőművesek ide vagy oda az sem véletlen hogy egyedül Szeged címerében áll a Bárány azaz Jézus a koron-án - jobbra, vagyis a JÓ-RA lépve. A Vatikán meg nyilván elmehetne a francba ha kiderülnének Jézus magyar vonatkozásai - arról már nem is beszélve hogy: "ITT is jöve EL"...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kerion,
      Na például ezeket nem tudtam, köszönöm..!

      (megkaptad a levelem?)

      Törlés
    2. Kerion! Jézus kapott vagy kaphatott ugyan olyan beavatásokat itt Magyarországon, mint monjuk I. László vagy Mátyás Király?
      ITT is jöve el , de mikor???

      Törlés
    3. Szerintem már itt van, csak még "kicsi"...

      Törlés
  10. Hm...

    http://index.hu/tudomany/tortenelem/2015/10/16/az_oroszok_szerint_a_gravitacio_miatt_haltak_ki_a_dinok/

    VálaszTörlés
  11. Ma reggel - amerikai idő szerint - 7:28-kor megérkezett Marty Mcfly a múltból (azaz csak fog, mert nálunk ez délután lesz valamikor).
    A mai korba érkező Marty igencsak csalódott lenne, mert van ugyan szelfizős mobiltelefon, de nincs légdeszka, és nincs repülő autó sem. :)

    http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20151020-2015-nem-olyan-vidam-mint-amilyennek-a-vissza-a-jovobe-latta-robert-zemeckis-michael-j-fox.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. go johnny go go go johny go go johny b good!
      A légdeszkát meg két hete találták fel :)

      http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/10/egy-kanadai-feltalalo-lebego-deszkat.html

      nesze neked összeesküvés :D

      Törlés
  12. Privát üzenet (L-nézést mindenkitől)

    T.:
    (ha az vagy, akinek gondollak, akkor) kereslek sokfelé
    https://youtu.be/-SiGnAi845o

    VálaszTörlés
  13. Nem tudom kinek gondolsz,de,ha a soknevűre gondoltál, nem az vagyok.
    T.

    VálaszTörlés