2012. október 11., csütörtök

NapiSzer

Csetelni még nem lehet nálam, nem is szeretném, viszont régóta szerettem volna valamit kitalálni, hogy legyen valami felület/lehetőség a napi eseményekre reagálni, és ne kelljen a feltett írásokat szétoffolni. "Éva" nevű olvasóm noszogatására végül rászántam magam erre a grandiózus fejlesztésre. Ennek érdekében létrehoztam ezt az aloldalt, remélem így jobban követhető és használható lesz a blog, és talán így majd elkülönülnek az írásoktól a nem teljesen odavaló kommentek, és itt aztán minden kitárgyalható... 






Kérem tehát a Kedves Olvasókat, hogy a napi híreket, azokra való reagálásokat, linkeket, rövid kis szösszeneteiteket ide tegyétek a továbbiakban, ha nem illeszkednek az aktuális, vagy régebbi írásokhoz. Ha nem működik, akkor majd megszüntetjük, nem gond, de egy próbát talán megér.

266 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Azért szép tőled, hogy megpróbáltad, hát mit mondjak elég érdekes figurák is látogatják az oldaladat. Azért, ha idelátogat pl. Kerion, akit nagyon várok és szeretem az írásait, szívesen kikotorászom én a szarból is az aranyat. Ezen már ne múljon. Köszi, Éva

      Törlés
    2. Éva kedves, remélem nem haragszol meg a blokk címéért, én már csak ilyen szabadszájú gyerek vónék. :)

      Kerion bátyám írásai szinte minden cikkemnél fellelhetőek amióta megtalált, szinte mindig megtisztel az adott témához igazodó véleményével, szóval ha itt, a napiszaron nem is sűrűn, azért a feltett írások között biztosan fogsz még Kerion írásaival találkozni. És szerintem itt is, ha olyan témát dob fel valaki, amelyikre reagálni kíván. Például feldobhatnád, amit nekem írtál az elérhetőség alá (amit aztán törölnöm kellett, mert behülyítette a hozzászólások modult, de itt kiválóan tud működni).
      Szóval hajrá Éva néném, tedd csak fel a kérdésedet a Sólyomemberről, meg a Sólyom társaságról, meg ami még érdekel.

      Törlés
    3. Ja és egyébként kire gondoltál "érdekes figurák" alatt? :)

      Törlés
    4. Először is már szánom-bánom ezt az "érdekes figurák"megjegyzésemet, csak olvasgatva a hozzászólásokat kicsit sokként ért, hogy értékes és tartalmas anyagokhoz lesajnálóan, cikizve, elidétlenkedve állnak hozzá.
      Na de ezt nekem kell a helyén kezelni úgyis.
      Amire tegnap felfigyeltem hogy 33 évesen meghalt a magyar/madárember egy sziklának csapódva és a Sólyom Airways-nek is úgy néz ki, hogy annyi. Erre ma Kozsdi oldalán ( tudom, tudom, hogy neki itt milyen a megítélése, én kedvelem és olyan embernek tartom, akit érdemes szűrni ) még egy madaras hír:" Tegnap óta újra élőben közvetít a világ legnagyobb Dzogchen mestere Namkhai Norbu.
      A tanítás célja a Nagy Garuda (madár). Ez nálunk a TURUL néven ismert.
      Éva

      Törlés
  2. Nyah... egy kis asztalosmunka radikális ódarról szemlélve:
    http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/10/nagyon-bizunk-benne-hogy-ez-mihamarabb.html

    Kiemelés, amit megmosolyogtam picit:
    „Nem terhelik a német szociális rendszert a Bulgáriából és Romániából érkező bevándorlók, hanem éppen ellenkezőleg, hozzájárulnak a lakosság jólétéhez". „Nincs olyan bizonyíték, amely alátámasztaná, hogy a bevándorlók a szegénység elől menekülnének. A főleg roma származású románok és bolgárok tetemes része dolgozik, eleget tesz adó- és nyugdíjfizetési kötelezettségének, jövedelmét Németországban költi el”
    Ezt a részt a hírek szerint a helyi aktuális polcon ülő figurák is okos arccal szemlélték. (S azóta is azon gondolkodnak tán mire akartak a asztalos haverok utalni.)

    Aztán. Zavar a Erőben a "madárka" körül origós módra:
    http://www.origo.hu/gazdasag/20131011-a-solyom-83-alkalmazottja-ma-meg-felvette-a-munkat-de-a-tulelesehez-csodara-lenne-szukseg.html?sec-1
    Ebben is vannak mindenféle kacifántok. Sunnyogó befektető, lesz-nem lesz, "segáz! van másik pézes csóka", meg ilyenek...

    S egy kis munkaügy:
    http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20131011-alig-van-munkahely-ahol-szabalyosan-dolgoztatnak.html?sec-1
    Megjegyzem. Kínos az ilyen kissé egy olyan helyen, ahun mindenféle magára valamit is adó pénz- és aktatologató arcnak vannak "haverjai" ilyen helyeken. S ugye a haverok szoknak szólni hogy mire, meg mikor érdemes figyelni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az!!! Nagyon derék!
      Tisztességes mennyiségű napiszar adagot hordtál ide komám, kösz szépen, látom van aki megértette, pont erre gondoltam! :)

      Törlés
  3. Fogadjátok szeretettel:

    Ennek a rövid dolgozatnak a célja az, hogy megmutassuk, a romák nem tartoznak a hindu (és különösen nem az indoeurópai) népek közé, hanem sémi típusú, egészen pontosan héber eredetű nép. Az izraeli csoportok közül sok eljutott Indiába is, és – amennyiben szakítunk a nyelvcentrikus nézőponttal, hiszen ezek a népek ma már mind hindu nyelven beszélnek – akkor néhánynak a jelenléte, eredete még ma is kimutatható. Egy ilyen kutatásnak a kulturális jellemzőkre kell koncentrálnia. Ezek a jellemzők az Indiában élő izraeli származású törzsek esetében nehezebben mutathatók ki, a romáknál azonban viszonylag jól megőrződtek, olyannyira, hogy ők bizonyíthatóan izraeli eredetűek.

    http://www.imninalu.net/Romagyar.htm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát jól kijutott nekünk belőlük, mind a két "tesvírből"...

      Törlés
    2. Ezt már régóta próbálom magyarázni a környezetem "megbízható" :)) részének, hogy egyértelmű a sémi eredet már csak a szembetűnő jellegzetességek okán is, ami egyrészt külsődleges (az eredeti zsidó barna bőrű), másrészt belső tulajdonságokból áll, hogy az utóbbira példát is mondjak, a nótórius hazudozás, a lopás, csalás, "trükközés" és értelmetlen véráldozat és az empátia teljes hiánya. Teljesen nyilvánvaló, hogy az Egyiptomból kiűzött 12 zsidó törzs egyikéről van szó. Nem véletlenül mindenütt (E)gipsy-nek hívják őket és volt idő a 19. sz-ban amikor maguk is ezt vallották. Indiából teljesen lehetetlen lett volna abban az időben keresztényként "kivándorolni", ami ott tulajdonképpen még teljesen ismeretlen volt.

      A század eleji német és magyar sajtóból beszkennelt újságok is tanúsítják, hogy nem voltak mindég ilyen "fehérgallérosok" a héberek. Akkoriban ugyanis a származás még nem volt "tabu", nyíltan beszéltek róla, a személyi papírokon is szerepelt. Az újságok bűnügyi rovatai tele voltak zsidó rablók, betörők, csalók és gyilkosok bűntetteivel.

      Aztán mit hallok pár évvel ezelőtt, az igen tisztelt Bakay Kornél régész-történész professzor úr miről értekezik az egyik előadásában, hogy "azt csak mellékesen elárulom, hogy a cigányok a zsidók rokonai, ugyanúgy, mint az arabok, de ezt sajnos nem fejthetem ki bővebben, mert erről nem szabad beszélni".

      Törlés
    3. Hát ha, én is hangoztattam pár éve ezt az elméletet, aztán valaki jó tudományosan lehurrogott, meg kioktatott, így nem vergődtem vele tovább. De a külső és belső jegyek ekkora hasonlóságai, valamint az alapvetően másokon élősködő, nomád életmód azért mégis csak erre engednek következtetni.

      Amúgy meg olvastad, nem? Nyugat Európából származnak mind! Az nem számít, hogy nincs egy ókori lelet sem arrafelé, itt meg elég leásni egy új Tesco-t és máris felbukkan minimum egy régészeti lelet... :)

      Törlés
    4. Mókás dógok ám ezek a felmerülő témák. Főleg, hogy aztat lesem, a minap (mikoron egy heveny kajamérgezés okán dekkoltam kicsinyt a helyi egészségügyis intézményben) egy ápolósnéni ránézésre megérdeklődte:
      "Kedveském maga nem zsidó tök véletlen? Nem? Akkó muzulmán!"
      Bevallom nagy hősiesen erre igen okosan tudtam nézni. (Persze, ilyen bemondásokkal időnként kénytelen vagyok tanálkozni, mer húsrucim fizikai paraméterei besorolhatóak a felemlegetett népcsoportok jellegzetes vonásai közé. Azt leszámítva, hogy bőrszínem meglehetős sebességgel indul fakulásnak így a tél közeledte felé haladva. Igaz a böszmenagy szakállam se kelt sokakban feltétlen bizalmat.)
      De... valahogy ezen testi jegyek ellenére se érzek magamban a "átbaszom, ellopom, uralom... mer az nekem jár" mentalitást. Nomeg... a másik tesvírnép köröttem feltünedező tagjai "vérnácinak" tartanak.
      Meg kommenistának is montak mán páran.
      És kedvelem ám a power-, trash-, skandináv metált is.
      Bizony.

      Nem mondhassátok nem mókás a leosztásom a jelenlegi gamára. :D

      Törlés
    5. Tudjuk mit érnek ma a "tudományos" bizonyítékok, amit nem tudunk ellenőrizni. Egy kalap szart. Azt sem hiszem el, amit kérdeznek.

      Ezek bármire hoznak bizonyítékot és az ellenkezőjére is, a tények mit sem számítanak, csak a bizonyítani kívánt állítás.

      Azt mondják, hogy felmelegedés van, miközben most elismerték, hogy 16 éve nem emelkedett az átlaghőmérséklet, azt mondják, hogy elolvad a sarkokon a jégtakaró, de a déli évek óta növekszik, az északi valóban csökkent de az idén rekordméretű növekedéssel (60%) fordultunk a téli időszakra. Azt mondták, hogy az idén lesz a Nap tevékenységének a csúcspontja, de már elismerik, hogy emberemlékezet óta nem volt ilyen nyugodt a Nap, mint most....
      Sorolhatnám ezeket napestig, úgyhogy fogalmam sincs, hogy milyen alapon beszélnek ezek "tudományról", valójában szart sem tudnak, jósolnak, mint egy cigányasszony....

      Törlés
    6. A trashmetál nekem is bejön! Sose volt itt felmelegedés meg ólomházhatás. Viszont kizárólag szidókatés más külföldieket látni a tévében főműsoridőben a "magyar" csatornákon.

      Törlés
  4. Helo!
    Tudjátok, hogy most 6660 Ft a havi eü.adó? A Pithagóraszi számmisztikában a 0 nem a tízszeresére, hanem annak sokszorosára erősíti az előtte álló szám(ok) hatását.
    Szerintetek ez véletlen most?.....
    P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én épp ezért 6670 Ft-ot küldök nekik. Örüljenek.
      Éva

      Törlés
    2. Éva, ez igaz?:) P.

      Törlés
    3. Igen, ezt így fizetem, az első ilyen összegű csekk óta.

      Törlés
    4. És mióta ennyi? És mit gondolsz, ez tudatos? És mennyi volt az előző összeg? P.

      Törlés
    5. Én tudatosnak éreztem. Egyébként nem azért fizetem így mert félek a 666-os szám energiájától, hanem ez egy fricska feléjük, egy apró jelzés, hogy észleltem. A összeg 2013 januártól ennyi.

      Törlés
    6. Azt még mindig nem írtad meg, mennyi volt előtt - kiváncsi voltam, indokolt-e ez az emelés - ezért megkerestem, íme:
      http://www.nav.gov.hu/nav/szolgaltatasok/adokulcsok_jarulekmertekek/fizetendo_jar/jaruj_101105.html
      A lap alján van a releváns táblázat.
      P.

      Törlés
    7. A 666-tól nem kell félni. Az csak a Szén/C-ion-os létezésre utal. A szén atom = 6 proton - 6 neutron - 6 elektron. Aki ezt a szintet "MEGLÉPI" az Fel-felé megy, aki nem az Le-felé. Tehát csak az tud felemelkedni/kiemelkedni az illúzióból aki megjárja az úgymond "földi poklot" - amire a 666 is utal. A 6almasokkal, vagyonosokkal stb. az a baj hogy nincsenek "pokoljáró" helyzetben - így aztán nem is mennek a magasabb szintre. Erről különben még a Bibliában is szó esik, valahogy így: "poklot kell járnia annak ki a mennybe akar jutni". Menny alatt a továbblépés, a magasabb szintre jutás értendő.

      Törlés
    8. mindig is érdekelt a szilicium.. p-n-e száma.. megútáltatták velem a kémiát.. mindig Ö.T.ösöm volt.. aztán megkérdeztem a tanárt, hogy el tudja-e képzelni, hogy esetleg lehet-e nem-szén-alapú élet.. meg akart buktatni.. de azóta valahogy visszaáll a szőröm..

      Törlés
    9. Akkor - mivel jövőre emelkedik ez az összeg - jövőre lépünk felfelé...? :) ;) P.

      Törlés
    10. Zplus, jó hogy említetted a Si "p-n-e" számát mert az is - hasonlatosan a C-hez a rendszámnak megfelelő. Tehát 14 proton - 14 neutron - 14 elektron. Ha egybe írjuk le akkor: 141414. Ez közel van a "144000"-hez. Ha a 14-eket leredukáljuk akkor az: 5 - 5 - 5-öt illetve az 555-öt kapjuk. A 14-ről tudjuk hogy max. 14 nap alatt jön meg a "válasz" minden "kérdésünkre" a szellem-tudati-központtól, mondhatjuk hogy a Teremtőtől. Más kérdés hogy tudjuk-e azt "fogni". Az 5 meg a beavatás száma mivel a Naprendszer úgymond "szívcsakrája" - pont középen elhelyezkedve, mint az embernél is - az 5. stációjú Jupiter/Zeusz. Természetesen van szilícium-alapú élet - ami voltaképp a szén-alapúan létező emberi test átkristályosodásával létrejött "felfényesedés". Mondhatni hogy az úgymond fény-lénnyé-válás. Egyébként erről rengeteg film is szól. Persze mindig úgy van bemutatva ennek a folyamatnak a végeredményét, hogy a fénylények az idegenek. Lásd például a Képlet című film végét amikor a "kiválasztott" gyerekeket elviszik magukkal az emberi alakot fénylény-alakká váltani tudók. Na ezek vagyunk mi magyarok és persze még azok is akik ezt meg tudják "lépni".

      Törlés
    11. Kerion, akkor tehát mennyi lesz 2014-ben (itt is a 14:)) az eü. adó a szimbolika szerint?...:)
      P.

      Törlés
    12. Köszöntelek Kerion, miattad kértem meg Mazsolát, hogy nyisson egy ilyen oldalt és másnap már adott volt a felület.
      Én a témához még annyit tennék hozzá, hogy a 666 az anyagilag kiterjedt, és szellemileg beszűkült állapot csúcspontja. Ez a gödör alja.
      A 666 a tökéletes anyag-ember, a 999 pedig akiben a szellem, és az anyag összekapcsolódva működik.
      A következő stációnk nem a fénylény állapot lesz, az már megvolt. Visszük az anyagot tovább és egy fénnyel átitatott anyag lesz.
      Erről Dino/ fizikus, Véda kutató is beszél, ha valakit érdekel szívesen megkeresem a felvételt.
      Éva








      Törlés
    13. Kedves Éva, nagyon jól mondod. Viszont a "666" nem egy állandó állapot. Ha elérted akkor túl is lendülhetsz rajta - ki is ugorhatsz a "pokoli üst" legaljáról. Vagy lassan fokozatosan, vagy hirtelen. Tehát a 666 egyfajta trambulin is amelyről a 999-re lehet jutni - 6/9. Ez is egy "halászat" hasonlóan a 6-7-8-ból a 9-re jutáshoz. Innen aztán már csak egy lépés a 10 és 1-es "101-es szülőszoba" ahol meg "összeadódva" a 10+1-es, a 11-es/újbóli eleven-ségre jutás mehet végbe. A "fénylény-állapot" - lehet hogy nem volt igazán jó példa a Képlet című film - nálam is úgy szerepel mint egy az aurájában sugárzó/fényárban úszó szokásos emberi test. Az ilyen embernél jól láthatóan az un. glória fényerőssége jelzi az elért belső rezgésszintet - tehát a felemelkedettség fokát. Végső soron ettől függ az ember új világban betöltött szerepe. Mivel ez egyfajta "rang-jelzés" is.
      Kedves P, nagyon jó hogy rámutattál a 2014 és a 14-es Si-rendszám közötti összefüggésre. Ez akár jelzés értékű is lehet - mivel véletlenek nincsenek. Tehát ha 2006 után végre 2014-ben bekövetkezik, végetér a C-ből Si-be történő metamorfózis - a C-ion-izáció-ból a Si-ion-izáció-ba való átmenet - akkor feltehetően már egyáltalán nem lesz eü.-adó. Miből, kinek és minek fizetnéd - mint makk-egészséges örök-életű "Glóriás Ember".

      Törlés
    14. Tekintsük meg ezt a néhány videót:
      Hamarosan lehull az álarc - YouTube
      Természetesen - "Elő-Szer Magyarországon" - olvasható a 34"-ben.
      Eminem - Survival/Explicit/ című egészen friss videójában - álarcban - mutatja be a káoszbeli túlélést. Neki is lehull a végére az álarca majd végül be van mutatva a "világosság" száma ami: 19946 azaz 11 !
      Aztán jöhet a - baby i miss you - lazulásképpen mivel: 9 miss you !

      Törlés
    15. Kerion, ha van gondolatod ahhoz ami végül is útjára indította ezt az oldalt, továbbra is várom. Itt csak röviden:
      33 évesen meghalt a magyar/madárember egy sziklának csapódva és a Sólyom Air is mélyrepülésben. Aznap Tamástól még egy madaras hír: Újra élőben közvetít a világ legnagyobb Dzogchen mestere Namkhai Norbu.
      A tanítás célja a Nagy Garuda (madár). Ez nálunk a TURUL néven ismert.
      Nekem a madárember abszolút a 666-os anyag-embert szimbolizálja.
      Éva

      Törlés
    16. Éva, akkor fussunk neki még egyszer ezeknek a megjelenítéseknek. Véletlen történések ugyanis nincsenek - pláne korszakváltáskor. Spontán nem hal meg senki. Tehát direktben, valamilyen fizikai vagy tudati ráhatással történnek ezek a dolgok. Erre számos eszköz és példa van.
      A 33 éves kor a Mesterre/Jézusra utal, meg a 33 emberi csigolyából álló gerincoszlopra - egyébként meg mesterszám amit a kőművesek előszeretettel használnak. A madár-ember természetesen a magyar ember, mert az képes megtáltosodva repülni. Persze segédeszközök, szárnyak nélkül - pusztán szellem-tudatilag uralva a gravitációt. Ennek a szerencsétlen extrém-sportolónak a halálával az lett megjelenítve hogy a madár-ember vagyis a magyar-ember még ha el is rugaszkodik nem fog tudni repülni, s ezért meghal. Természetesen ez nem fog bekövetkezni - ezt csak szeretnék a valódi magyarok ellen fekete-mágiát bevetők.
      A Sólyom-air repülőgépei szintén a Tu/l/rul jött madarat/magyart reprezentálnák. Akikkel - mármint az ál-sólyom gép-madarakkal - állandó probléma van. Most éppen pénzügyileg krepáltak be. A lényeg hogy a sólymok röpképtelenek, a földhöz kötöttek. Ez bizonyos szempontból még szerencse is mert feltehető, hogy ha felröppennének akkor meg volna amelyik lezuhanna. Mivel azt jelenítik meg hogy madár/magyar vagy lezuhan és nyakát töri vagy fel sem repül. A lényeg hogy ki legyen iktatva. Ne legyen - ne csak fizikailag, hanem lehetőleg szellem-tudatilag sem - az nwo-s szekta-orientáltak 6almi "megújulásának" útjában.
      A tibeti láma vagy pap is ebbe a sorba illeszthető. Nála is a madár/magyar a téma. Hogy milyen értelemben végül is mindegy. Lehet hogy ő pozitívan értékeli a Turul-t hisz már volt negatív hír szintén valakinek a Kín/j/á-ban. A kőművesek meg - mivel istennek képzelik magukat - betegesen egyensúlyoznak, ezt már megszokhattuk. Ez a rinpocse a dalai lámához hasonlóan szintén "valaki" - s így benne van vastagon az anyagban - hisz csakis jó pénzért tart mindenféle fejtágítókat. Ami az interneten megjelenik tőle az voltaképp reklám hogy a bolt jobban menjen. A madarakkal/magyarakkal azért foglalkoznak ennyire mert közel az idő ahhoz hogy egy senki magyar tu/l/rul jött itt a Kárpát medencében feltámadt főniksz-madar-ember "kirepüljön a kalitka ajtaján. Akkor viszont szinte azonnal minden megváltozik - a matériában is. Ettől aztán rendesen félnek - ezért a fekete-mágiás megjelenítő akadályoztatás. DE még egyszer mondom - hiábavaló mindez. Nekik is átalakulniuk kéne a szeretetelvűség útján, mert egyedül az az ü d v ö z í t ő.
      A merites.eoldal.hu-n éppen az úgymond "fénymunkás" kis közösségeket mérik föl/listázzák folyamatosan. Még szerencse hogy csak a legalább 3-főseket. Volt már ilyen 13 ezer éve. Egyébként meg - végtelen naivitással - megpróbálják szembeállítani a "jóságos" Obamát meg az úgymond ellene menő "gonoszakat". Persze nincs itt semmi naivitás csak az embereket próbálják megint megvezetni. Hiszen csakis és kizárólag ugyanazok mennek álságosan egymás ellen. Sokszor az ugyanabban páholyban, bilderberges szekcióban, trilaterális bizottságban, koponya és csontokban ecetera sertepertélők. Fel kellett volna már hogy tűnjön: O B AMA és O S AMA között csak betűnyi a differencia, Bush és Ahmadinezsád évekig ugyanazokat a jeleket mutogatták és ugyanúgy fogtak kezet másokkal. Az csak színház volt hogy egymás ellen voltak - nem, az állandó félelem-keltéssel az emberiség ellen voltak. Ma is ugyanez van csak még fokozottabban. A Szét/h/-választás után már egyre inkább csak 2 tábor van: a magyarok/magyar lélek-minőségűek és az ál-magyarok/nem magyar lélek-minőségűek. A z ú t 2 - f e l é v e z e t é s s z í n t k e l l v a l l a n i . . .

      Törlés
    17. Kerion, köszönöm, ez jobb és több lett mint amit vártam. Tudod mikor az MM oldalon voltunk egy idő után azt éreztem, hogy 2 szálon fut a dolog.
      Tamás viszi a főoldalt, Te meg a fórumot. Aztán hirtelen bezárt a bazár, és csak az járt a fejemben, hogy nálad vannak olyan kódok amire még szükségem van, és kerestem hol bukkansz föl. Innentől nagyon gyors lett minden, hála Mazsolának.
      Éva

      Törlés
    18. u.i nekem ez az extrém sportoló továbbra is a 666-ot képviseli, aki külső csúcsokat akar meghódítani és ezért zuhan le. Őt nem annak a magas rendű madar/ madárnak gondolom akiről te is szoktál beszélni. Ettől függetlenül igaz lehet a tudati vagy egyéb ráhatás is, amiről írsz.
      Éva

      Törlés
    19. Kedves Kerion!
      "feltehetően már egyáltalán nem lesz eü.-adó"
      Szerinted reális dolog az, hogy bő 2 hónapon belül ennyire átalakul az államszervezet? Én úgy veszem észre, minden sokkal lassabban halad, mint szeretnénk. Még az alapjövedelmet sem fogják jövőre bevezetni egyetlen országban sem.
      Már készül a jövő évi költségvetés...
      P.

      Törlés
    20. Éva, a "666"-ot már helyretettük - a C-atom ionjai, a C-alapú élet mélysége - azért riogatnak vele hogy ne járd meg a "poklot", vagyis hogy nehogy már főnix-madarként feltámadj. Mert minderre képes vagy - ők meg nem. Nem mondanám ha nem így lenne. A "poklot" képletesen kell érteni - minden sokkhatás ami ér AZ lehet és mint ilyen szellem-tudatilag beindítja a metamorfózist. Tamás régebben mást volt, mostanára teljesen megváltozott. Napi politikával foglalkozik mintha az valós lenne és nem színház, meg az érvényesüléssel, a könyvével, mások beterelgetésével az "egója alá" ecetera. A rendszer részeként működik, azt nem meghaladva. Azért nagy a "tábora" mert még sokan gondolkodnak hasonlóan - csak a külcsín legyen spirituális a többi nem számít - dehogynem.
      P, ha a pénzre koncentrálsz örökké fogod fizetni a sarcot. Ami körülötted van az fikció, illúzió - csak akkor van rád hatással ha belemerülsz. Nem az számít hogy mások mit tesznek hanem az amit TE gondolsz és teszel. Ha belsőleg átalakultál semmi sincs rád hatással - mindent meg tudsz oldani. A környezet meg lassan hozzáidomul ahhoz amit teremtesz. Türelmetlen vagy ami nem jó - 2014 nem csak 2 hónap múlva, de még 14 hónap múlva is lesz. Egyébként megsúgom hogy mindenki aki itt tud maradni és ide tud jönni - a belső rezgésszintjének köszönhetően - az a O-ról fog indulni. És lesz egy fix alapjövedelme amiből szerényen meg lehet élni, s ehhez még hozzátehet. Akik most 6almon vannak leköszönnek és elmennek - már semmi lényegeset sem fognak tenni. Nem kell velük foglalkozni.

      Törlés
    21. Tamással kapcsolatban...

      Weöres Sándor
      AZ ALKALMATLAN KÍSÉRŐ
      Aki a teljességet elérni akarja: a legmakacsabb akadék, mely bogáncsként rácsipeszkedik: a hiúság. A teljességhez tudatosan közeledő ember kiválónak, felsőbbrendűnek érzi magát. S amíg felsőbbrendűségi érzése megvan, egyénisége nem bír szétoldódni, hiszen felsőbb- vagy alsóbb-rendű csak az egyén lehet, a teljességben nincsenek különbségek. A teljességhez vivő út nem a kiválóaké, hanem minden külön-levőé: ezen az úton halad valamennyi, ha nem is tud róla. S ha különbnek érzed magad azoknál, akik még az út elején vannak, s magadnál különbnek azokat, akik már célbajutottak: behagyod csapni magadat az idő káprázatától; hiszen hogy valaki az út elején, közepén, vagy végén van-e, csak dátum különbség.

      (Furcsa dolgok "születnek", ha az EGO ezt a "kiváló"-ságot elkezdi védeni..)

      Törlés
    22. Kerion, félreérthettél valamit, engem már nem tudnak riogatni a "pokol-állapottal". Azon már mélyen megmerítkezve továbblendültem. Tudom, hogy mindenre képes vagyok, csak ki kell várni míg sejtszinten is így működök. Ehhez meg szinte naponta kapjuk a helyzeteket, hogy na összecsináljuk e magunkat, ha pl a HATALOM riogat bennünket, vagy Tudom és Merem élni a belső hatalmam. Satprem ezt a sejtek oktatásának nevezi. Hát én most itt tartok, hogy lépésről-lépésre haladok a perszonokrácia útján. Mert nekem az a hiteles, aki itt az anyagban is ki meri nyilvánítani, meg meri élni azt aki ő valójában.Mentálisan ezt már szerencsére egyre többen tudják, de még van mit tenni, hogy itt az anyagban is bátran felvállaljuk.
      Éva

      Törlés
    23. SZN, Tamással kapcsolatban én is látom, hogy egy olyan irányba indult el ahonnan vissza kell majd fordulnia, illetve talán pontosabban ezen a "mester gőgjén" ahogy ezt hívják szóval ezen a fázison át kell esnie. Ez szerintem az út velejárója, nincs ezzel baj. Meg fogja ezt haladni. Hirtelen és nagyon mély dolgok történtek vele csoda, hogy nem esett szét a személyisége. Én ezzel együtt nagyra értékelem amit kaptam tőle.
      Éva

      Törlés
    24. zplus, rákérdeztem Dienes István fizikusnál, hogy a szilícium alapú lesz-e a következő állomásunk. Ezt válaszolta, bár szerintem lemaradt valami, mert így nem áll össze a mondat:
      "más, a szilícium alapú az nagyon hasonló a szénhez, illetve nanotechnológiásan most is keverni fogják majd a kettőt. Amiről én beszéltem az egy másik anyagfajta, ami akkor valósulhat majd meg. Abszolút anyagnak lehetne nevezni..."
      Éva


      Törlés
    25. Pontosan ismeri a nyomógombokat, ne legyenek kétségeid. Az hogy országszerte gyűjti az adatokat fényesekről, és majd fel is fogja használni egyértelmű. Kampány van.

      Törlés
    26. Ezért (is) jobb 'senki' maradni. :)

      Törlés
    27. Éva

      Ne csak azt nézd mit tanít valaki (bár ma már ez is erősen defektes), hanem azt is, hogy ki tanítja...
      Egy esetleges "éles" helyzetben mit vársz egy olyan embertől, ki rendszeresen megtagadja a múltját...?
      "Lovagrendek, érdekcsoportok, balekok és hülyék és a jóhiszemű nép - köztük sok sok évig én is - csak védte óvta és éljenezte ezt a tárgyat"
      forrás:
      http://www.merites.eoldal.hu/cikkek/vita-a-magyar-koronarol.html
      "KÉSZÜL KOZSDI TAMÁS ÚJ KÖNYVE".."A munka alapja közel 5 oldalnyi szakirodalom-lista lesz semmi álmodozás, semmi Arvisura."
      forrás:
      http://www.merites.eoldal.hu/cikkek/elozo-napi-lapok/2013-szeptember-16.html

      Törlés
    28. SZN Amikor én kapcsolódtam Tamáshoz még olyan 80%-ban olyan infókat vettem le tőle, ami nekem így vagy úgy de hasznos volt. Ma ez olyan 20%.
      Látom én is hol zavaros, azt egyszerűen figyelmen kívül hagyom.
      Ha a tökéletes tanítóra várnánk igen lassan haladnánk.
      De te úgy gondolod, hogy az a sok év elpocsékolt idő volt és az Arvisura nem adott semmit? Azt látod, hogy meglettél vezetve?
      A múltunk megtagadásával én sem értek egyet, a meghaladásával és integrálásával igen.
      Éva

      Törlés
    29. 12 éves. Látod erre pl nem éreztem késztetést, hogy kapcsolódjak a fénykörökhöz. Bár ha a lelkem azt mondaná, hogy igen, menjek, akkor meg nem félnék attól, hogy bárki visszaél az adataimmal. De most úgy látom ezzel nincs dolgom nem kell, hogy ebbe az irányba menjek.)
      Éva

      Törlés
    30. Szia Kerion!
      "2014 nem csak 2 hónap múlva, de még 14 hónap múlva is lesz"
      No, akkor most újra. Megkérdeztelek, mennyi lesz a szimbolika logikáján haladva Szerinted az eü. adó 2014-ben. Ha idén van jelentése az összeg számjegyeinek, nyilván jövőre is van, gondoltam, ki tudod kalkulálni.
      Ezt visszautasítottad, mondván, nem lesz következő szám 6660 után, mert megszűnik az eü. adó 2014-ben.
      Na most hiába van 14 hónap múlva is 2014, januártól lesz egy új szám.
      Akkor újra: Mennyi lesz az a szám Szerinted a szimbolika alapján kalkulálva?
      P.

      Törlés
    31. Éva
      Az Arvisurák rengeteget adtak (mai napig rémisztgetem vele az ittenieket.:). A sorrend nálam más volt. Először olvastam az Arvisurákat, majd találtam rá Tamásra...
      Az Arvisurákat az egyik legjobb régi cimborám ajánlotta, az egyik legaljasabb leittasodásom alkalmával. (Asszony másnap nem állt szóba velem...mindenem lezúzva, másnap is totál részegség...:) Mégis valamiért akkor mata részegen hajnalban felkeltem és imádkoztam a könyvet ajánló régi barátaimért (devizahitelesek voltak és a bank vinni akarta a házukat) a kelő Nap fényénél. Kértem, hogy oldódjon meg problémájuk és úgy lett...(Soha előtte és utána sem tettem ilyent...) Éreztem, hogy ott, akkor valami történik...
      A következő héten megvettem az Arvisurákat, majd olvastam és olvastam mikor csak az időm engedte (munka, család...). A "véletlen" folytán munkám abban az időben alig volt. Az Arvisura olvasása közben kezdtek el forogni a csakráim...akkor még azt sem tudtam mi az....napokig törölgettem a homlokomat, mert azt hittem valami bajom van. Majd bevillant, hogy másról lehet szó...rákerestem és kezdtem sejteni mi lehet az...Az olvasás közben egy kivétellel az összes csakrámra rátaláltam. (A szívcsakrám csak később, egy Vénusz tranzitos közös meditáció alkalmával nyílt meg/kezdtem el érezni..)
      Tamásnál Csicsáky Jenővel, Izsáky-val, Móricz Jánossal, és Anyahita elemzésekkel találkoztam. Ezekért hálás vagyok neki...Ezért nem bántottam a saját fórumán, ill. figyelem felhívásként alig... és ezért tettem be infókat Korona témában. (Azokat már letörölte)

      Törlés
    32. SZN kedves, látod gyönyörű példáját írtad le annak, miért nem kell a fürdővízzel a gyereket is kiönteni. Tamás most egy kicsit tévelyeg, de vissza fog találni. Én Dino előadásán hallottam, hogy a Védák mellett az Arvisura tartalmazza még a teljes tudást. Aztán így jutottam el Tamáshoz a Koronás csoportba. Tudom, hogy ezzel lesz még dolgunk, most éppen nem ennek van itt az ideje.
      Éva

      Törlés
    33. SZN
      A stresszmentesség a belső nyugalom teszi helyre a csakrákat. Én sosem olvastam az Arvisurákat, mégis megnyíltak a csakráim hangos dobogással forogtak.
      Éva
      Ne végy mindent magadra, mert az mindenkit magyarázatra kínoz:-)
      Egy gondolat a fényesekről motoszkál. Miért nem a szeretetet növelik? Miféle fényük van?

      Törlés
    34. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
    35. P, arról már volt szó hogy a 666 - a C-ion-izmus, Szén-en-mu/l/t megélése és vaskor-végi kilátástalansága - után, a továbbiakban 2 variáció lehetséges. Persze csak akkor ha a pokoljárás sokkhatása megölte az illúziót és az ember ugyanabban a testben mintegy újjászületett. Ami azt jelenti hogy már nem az életét hal-ja hanem a hal-ál-át éli - vagyis már túl van az 1. halálán.
      Az egyik amikor fokozatosan járjuk végig a stációkat: 666 - 700 - 800 - 900 - 1000 és jutunk el a korszakváltáskori leszületésünk un. 2. "haláláig". A másik amikor a 666-ról mint egy trambulinról kiugrunk a "fényre/világosságra", a 999-re ami után már ott az 1000. Ebben az esetben le van rövidítve a 2. halálig - hal-ál = ál-hal/ál-ember állapotig - vezető út.
      Tehát a 2-fajta módon a 2. hal-ál/ál-hal-állapotig eljutott embereknél megy végbe a tényleges testi metamorfózis, a C-ionizációból a Si-onizáció a szellem-tudati ösztönzés hatására. Ekkor már csak a test emberi - " ÁL a HAL". Vagyis a Halak korszakbeli ember valójában már nem Halak korszakbeli hanem Vízöntő korszakbeli - mivel a tengerből már "kihalászta" önMAGát. Mondani sem kell hogy az emberek elsöprő többsége még mindez előtt áll. Persze csak potenciálisan, mert nem mindenki képes az átváltozásra.
      Ami fontos az az hogy MOST következik - az eddigi élet-halókkal való együttélés után - némely hal-ál-élők-nél a tényleges újjászületés egy már magasabb szinten. Ha úgy tetszik születőfélben vannak a szupermenek, pontosabban a táltos-avatárok. Akik majd átveszik a dolgok irányítását. Ma már szinte minden arról szól hogy ki hogyan készül erre a, nyugodtan mondhatjuk hogy világrengető eseményre. Közel a 10Vég ami a 1Kezdet.

      Törlés
    36. Éva
      A mostani médium háború (a csillagok háborúja után) rólad szól, vagy az egy másik Éva nevű udvarhölgy?
      Szerencsétlen fénymunkásoknak lesz mit tisztogatniuk...

      Törlés
    37. Kerion, köszi, ilyen okfejtésre áhítoztam, később feldolgozom.:) P.

      Törlés
    38. SZN Nem az nem rólam szól, nincsenek ilyen képességeim.))
      Éva

      Törlés
    39. Kedves ÉVA!
      Azt szeretném kérdezni tőled,hogy a "Tamás" az a Tamás aki a
      -felemelkedés- fórumán (2012 zárt be ha jól emlékszem) volt mint fő admin?
      a.n

      Törlés
    40. a.n a felemelkedés fórumot nem ismertem, most ránéztem és ott V Tamást láttam, akiről én írtam K Tamás. SZN régebb óta ismeri, hátha ő tudja.
      Éva

      Törlés
    41. a.n
      Nem ugyanaz a két Tamás.
      K. Tamás korábban a Térhullámokat szerkesztette.

      Törlés
    42. Rendben.Csak érdeklődtem.
      a.n

      Törlés
  5. Mazsola, szerintem gyorsan be fog telni ez az oldal a túláradó kommentek miatt, oszt nyithatsz majd napiszar 2.0 meg 3.0 -t és így tovább. Persze majd hozok én is anyagot, meg biztosan megjegyzésem is lesz a sok hozott anyaghoz..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglátjuk Sang bátyám, meglátjuk. Most én ezt jó ötletnek tartom, aztán majd meglátjuk.

      Törlés
  6. http://chatango.com/

    Ezt ajánlanám

    VálaszTörlés
  7. Opsz... a lényeg majnem kimaradott.
    Van ám nekünk ilyen vizes konferencijánk is.
    Bizony.
    Ahun öltönykék nagy lendülettel tartanak előadásokat, meg fogalmaznak meg egyezményeket, hogy majd alakítanak mindenféle csoportosulásokat, akik majd megajánlanak bizonyos szabályozásokat, amikkel...
    Asztalos és kőmíves bohózat a "víz is a miénk lesz nyomorútak!" x-edik része.

    Meg a Vittore is kapott valami fényes plecsnit egy alacsony mosolygós vágottszemű világszervezetes nénitől.
    Vót nagy somolygás, vállveregetés, meg minden ilyesmi... mer a magyarok mán nem színnak annyit... mint eddég. Úgyértem... dohányneműt.

    Nomeg... Obamabácsi is újra a fények közepibe lépett kicsiny időre, mivel egy nénit rakott a FED élire. Persze... látszólag... ő rakta. (lásd: http://kuruc.info/r/4/118875/)
    És a világhelyzetés srác is felemlegetett holmi "amrik pofonrúgta a saját alkotmányát" a fegyverkérdésben dógot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Víz:
      https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gl4CN84q8o4

      Törlés
    2. Hamán víz, figyeld csak milyen óvatosan kúszik be a saját fúrt kutat sérelmezők ocsmánysága:

      http://index.hu/belfold/2013/10/10/ellocsolna_az_osszes_talajvizet_a_kormany/

      "„létesíteni kívánt és már üzemeltetett kutak bejelentése, illetve utólagos legalizálása egyszerűbb vízügyi hatósági eljárás keretében történhessen, úgy hogy ez a gazdálkodókra nézve ne jelentsen valós terhet”"

      Ó, hát akkor rendben is van, nem fog terhet jelenteni. Hogyispersze. Jelentsd csak be, egyelőre elég ha nyílván vagy tartva mint kút-tulajdonos. Aztán kicsit később jöhet az újabb sarkalatos törvénybeadvány...

      Az egész indexes cikk olyan mintha valamelyik róccsild unoka írta volna, teljesen szemben áll a gazdákkal, a néppel. Felsorolnak mindenféle marhaságot, hogy miért NEM JÓ ha neked saját kutad van, egyedül az előnyökről hallgatnak de piszkosul: ami nem más, minthogy bizonyos mértékben független vagy a róccsild vízművek hazai kontingensétől... Na ez fáj itt nagyon egyeseknek, és ilyen aljas, "nektek akarunk jót" törvényjavaslattal kezdik kikaparni ezt a gesztenyét is - maguknak. :(

      Törlés
    3. Quedra, Mazsola, pont ezt akartam én is teríteni. Nagyon egy rugóra járunk. Naszóval időről időre felröppent a híresztelés hogy be akarják tiltani a fúrt kutakat. Aztán rendre elültek ezek a rémhírek. De nem zörög a haraszt, ugye. Nem is kellett sokat várni hogy meg is halljuk mingyá az illetékesek szájából. Szóval egyelőre regisztráltatni kell, majd azután meglátjuk. Pedig ez élet-halál kérdés, szó szerint. Akinek van kis, vagy nagy kertje, tanyája, egyebe, az mind tudja hogy újabban az egyre forróbb és aszályosabb nyarakon a felszín kiszárad, és LEHETETLEN a termelés locsolás nélkül. Ez tény. Se termeszteni, se palántázni nem lehet víz nélkül, és újabban már az ültetvényeket is locsolni kell. Például a gyümölcsfákat is mert kiszáradnak. Ki bizony.
      Ez az indexes cikk nálam is kiverte a biztit, tételesen lehetne cáfolni a felsorolt, szerintüka hátrányait jelentő saját kutaknak, ám én mégis az utolsót emelném ki, miszerint "" „vízkészlet a nemzet közös örökségét képezi, amelynek védelme, fenntartása és a jövő nemzedékek számára való megőrzése az állam és mindenki kötelessége”""" Haha. A 70-es - 80-as években voltam gyerek és ifjú, hányszor de hányszor hallottam hogy mi vagyunk a jövő nemzedéke. Erre fel jönnek a nyikhajok és le merik írni hogy a vízhez nekem ne legyen közöm, mert az kell a jövő nemzedékének. És mire kell ha szabad kérdeznem? Meg mióta nem vagyok már a jövő nemzedéke, he?

      Igaz -mint írtam- nyaranta minden kiszárad, de csak a felszínen! A talajvíz az nem, annak eszébe sem jut ilyesmi! Három pincénk van, kettő a városi házban. Az egyik vasbeton szuterén, a másik kicsit mélyebb téglás pince. A szuterént 98'-as léte óta háromszor öntötte el a talajvíz, pedig csak 1.70 m a talpmélysége, és alkalmasint 50 centis vízben úszott minden. A téglás pince 2.50 m, újabban kétévente úszik, eleve blokk-bakokon van betárolva a termény. Na kérem, mivan a talajvízzel? Hol fogy el? Ki az a debil panellakó asztalos öltönyke akinek fogalma sincs a két-három-ötévente országosan kilöttyenő talajvizekről, belvizes rémálmokról?! Amikor épp tavaly decemberben úszott el több láda petrezselyem és répa gyökerünk a hirtelen kiáradó talavíztől! Na abba a hideg dágványba dugnám a fejét naponta hatszor a kiapadó talajvízzel ötletelgető buzellánsnak.

      Törlés
    4. Hát... nem tudom, az én kis fejemben az a elgondolás kezdi egy ideje jó mélyen beleenni magát, hogy ezek a asztalos-, és kűmívessrácok jól bekaphassák a... amit akarnak. Csak jó sokszor.
      De... mivel szeretem magam némiképp "tudatosodó" csipás pofának tartani, aztat mondom erre az egész bohóckodásra, hogy illető asztalosék csak nyugodtan gyöjjenek oszt tegyenek lépéseket a fúrott kút, vagy a kiskerti termelés, vagy egyéb mostanában hülyéreszabályozott dolgokkal kapcsolatban. Ugyanis némi töprengés után azon alapelvet kezdem követni: "élni és élni hagyni". Viszont ha eztet mások valami oknál fogva nem veszik figyelembe... Nos... végülis, jácchatom a jelen játékot úgy is, hogy rájuk kezdek koncentrálni. Időm van, motivációt is biztosítnak nagy okosan... oszt ha ez így szerintük jó. Hátugye... ;)

      Törlés
  8. CNN: 'Aliens could Take Over' during Government Shutdown
    http://www.youtube.com/watch?v=vMjqJ7JQ-nE&feature=player_embedded

    Nagyon szarnapi:-)



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, igen és itt a másik ijesztgetős vid:

      http://www.youtube.com/watch?v=TGQaWclbfTU

      Azért ötletes elmélet összekóburálni a Zusa leállását azzal, hogy ezáltal nem élnek azok a honlapok ahol nyomon lehetne követni a PR ISON-t, a főöltönyösök meg sorban mondják le az útjaikat ! :)

      Törlés
  9. Igazi napiszar:

    Történelmi vereséget szenvedett Hollandiától a magyar válogatott.
    8:1

    A kommentek közül mazsolázva:


    "Azért a holland kapus nem rúgott gólt nekünk és ez már valami!"

    "Itt a misztikus "HÁRMAS" avagy mi az amire egy forintot se kéne költeni,mégis azt a 3 dolgot tömik pénzzel: Romaintegráció,Holokamuipar,ÉS A MAGYAR FOCI (beleértve a stadionépítéseket is kiemelten)!!!Mire?!?Erre?!"

    "Valahogy elkéne érni a FIFA - nal hogy ne érhessen véget a meccs míg nem mi vezetünk ! "

    "Több új stadion kell ahol az idegenlégiósok játszhatnak 200-300 néző előtt.. Ettől fog fejlődni a foci.Még lehet a Dunába vizet hordani."

    "Nem baj. Stadiont nekik! Még legalább tízet! Százmilliárdokért! Az X-lábú gay-frizurás majmoknak meg milliós fizetéseket! Annyiért már én is kiköpném a tüdőmet 15 perc pályán való szerencsétlenkedés után!
    Az uszodákat és a kézi pályákat pedig felejtsük el, mi több romboljuk le! Igaz, hogy azokban (és sok más sportban) van a magyar sport büszkesége, de az nekik nem kell, csak a foci."

    "Szégyen és gyalázat. Ezek az ízeltlábuak égetik Magyarországot és ezek kapnak kiemelt támogatást az adófizetők pénzéből. Az egészségügy, az oktatás, a közbiztonság romokban hever, oda nem kell a pénz ugye, de az ízeltlábuak támogatására milliárdokat költenek. Ezeknek kellenek új stadionok. Ez felháborító! A hozzá nem értő Csány-, Kubatov-félék azok meg menjenek a jó kurv@ anyjukba!"

    http://kuruc.info/r/49/118886/


    Egyet kell értenem minden kiemelt hozzászólással...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egervárit reggel ébreszti felesége:
      - Sanyikám keljél, már 9 van.
      - Miiiii? Úristen! Kaptunk még 1-et?

      Törlés
    2. 8:1 = 81/18 = 9. A 8:1-ben egyébként az 1 egy 11-esből született". Tehát a 9:11 megjelenítéséről van szó ami egyben az USA-ban a segély-hívó-szám. Ha úgy vesszük tényleg bajban vannak. Azért a holland-magyaron kellett mindezt megjeleníteni hogy kőművesék a magyarokon is üssenek egy szokásost - megjelenítsenek egy "sokadik vereséget". Természetesen a fél-elem-jükből fakadó gyülöletük okán.

      Törlés
  10. Mikrobejegyzés.. Túl sokat aggódunk..
    http://zplusthelonewanderer.blogspot.com/2013/10/tul-sokat-aggodunk.html

    VálaszTörlés
  11. A geometrikus matematika "nemlogikus" oldala:

    X = 1
    X = 2
    X = 3
    X = 4
    X = 5

    Vízszintesben:

    X = 1 = 2 = 3 = 4 = 5

    Variációk:

    1 = 2 ... 2 = 3 ... 3 = 4 ... 4 = 5
    1 = 3
    1 = 4
    1 = 5

    Megoldás

    X = 1 .... Egy jel.
    X = 2 ... ami két részből áll
    X = 3 .... ahol a két rész egyet fejez ki
    X = 4 .... ahol az alkotó két rész is felbontatik ( = széthullás )
    X = 5 ... ahol a darabok újra összeállnak (SZER)


    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha már ennyire ráérsz :) akkor kielemezhetnéd az alábbi magyar kifejezéseket is:

      HŐ-SÉG - HŐS-ÉG

      IMA - IMÁD-SÁG

      LEHET-Ő-SÉG - LEHET-ŐS-ÉG

      Törlés
    2. ISTEN - ISTEIN ----->>>>> ?????

      Elemezzél Te !!!! ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  12. Naszóval... ím egy roppant okos újabb húzás asztaloséktól:
    http://www.atv.hu/belfold/20131011-egy-tollvonassal-bunozok-lettunk

    Persze... vannak azért ezzel kapcsolatban mindenféle fenntartásaim. (Mán előre sajnálom azt a talpaszsarut, akinek ki lesz adva a eme szabály betartatása. Lásd: a tesvírnép bizonyos rétegeinek ezen mód való megélhetését.)
    Kérdés: Vajon mikor fogják a srácok észrevenni, hogy a roppant béketűrő helyi népek bu... macerálása közben folyamatosan saját magukat rugdossák szájon?
    Nopersze... értem én, hogy kell a feszültséget kelteni meg izé... Csak azt nem, hogy valakinek ennyi agya ne legyen... Ehh...

    VálaszTörlés
  13. És még egy kis... kutatás (hamán a jelen nagyposzt okos szókkal van teli tömködve):
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=100474

    Bácsi okosan célozgat, hogy a természetes növényke fo... nem is jó. Mer valami gyökér a ilyesmit is jól összekavarja, majd eladja gyógynövényakármiként.
    S mer a készítő (bizonnyal nem nagyüzemi szinten készítik) kavar, teljesen logikás a feltételezés hogy a gyógynövény káros. Ugye?
    Naugye!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "melyek nem minősülnek gyógyhatású készítménynek, hiszen elméletileg száz százalékban gyógynövényekből állnak."

      A magyar nyelv logikája már önmagában rácáfol erre a baromságra.
      A gyógynövény neve nem véletlenül az ami...

      Törlés
    2. Csak mert nincs rájuk írva, hogy
      "Klinikailag tesztelt"
      ... :)

      Törlés
  14. "A kvantumelmélet alapelve, hogy a világ végtelen számú véletlenszerű esemény láncolata. A buddhizmus tanításai szerint viszont semmi nem történik ok nélkül, és a világegyetem gyakorlatilag egy nagy végtelen karmikus ciklus. Összebékíteni ezt a két nézetet körülbelül akkora kihívás, mintha a Higgs-bozont próbálnánk egy csapat óvodásnak elmagyarázni. Most tudósok, fordítók és buddhista szerzetesek egy csoportja vállalkozott erre az atlantai Emory egyetemen - írja a New York Times."

    http://index.hu/tudomany/2013/10/14/dalai_lama/

    No először is: szerintem kár lenne az óvodásokat az illúzió-anyagvilág mélyebb rétegeivel terhelni, bőven elég ha ez az egész ügy még szórakoztat néhány dobozban élő "tudóst". :)

    Aztán. A keleti tanok és a kvantumfizika közös elemeit már többen összevetették. Erről lehet olvasni rengeteg adatot és összegzést többek között Bunyevácz Zsuzsa 3. könyvében:

    A Szent Grál keresése
    2012 - új korszak hajnala?

    http://www.mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/05/konyvajanlo-igazsagkeresoknek.html

    Mindenesetre a kezdeményezés dicséretes, látszik, hogy a téma elérte néhány nagykutya ingerküszöbét is, és remélem, hogy kutatásaik során találnak megnyugtató eredményeket - a maguk számára.

    A spirituális embernek már nincs szüksége több bizonyítékra ahhoz, hogy belássa: a világ jóval több, mint amit anyagilag le lehetne írni. Meddő minden olyan próbálkozás, ami kizárólag a matériából indul ki, és abból próbálja leképezni a világ működését, mert egyszerűen akkor elfelejtkezünk a másik "összetevőről" - ami látjuk is hová vezetett napjainkban...

    VálaszTörlés
  15. A név kötelez! :)

    „a világ legjobb csillagászati témájú fotóit kereső sorozat ma Fényes Loránd egy képét választotta ki.”
    http://index.hu/tudomany/2013/10/15/ma_is_magyare_a_legjobb_urfoto/

    Tényleg lőtt már pár jó fotót a srác:
    http://www.pleiades.hu/galeria-kozmosz-01.php

    Fényes névvel mi is lehetne más, mint csillagvadász! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Tényleg lőtt már pár jó fotót a srác" Igen, tényleg, de a témái -mint a kitömött állatok , vagy a virágkompozíciók- nem mozognak, úgymond csendéletet fotóz, akár egy karácsonyi képeslapon. De mi lenne ha látnánk tőle friss képeket az ISON üstökösről? Az év csillagászati eseménye lesz, nem hiszem hogy ne érdekelné. Furcsa.

      Törlés
  16. Napinemszarszar: Tavaly (pont 1 éve) voltam közmunkás castingon és nagyon, nagyon depresszív, rettegő, elgyötört, meghurcolt, tapintható kisugárzása volt a megjelent tömegnek.
    Nos, ma is voltam (téli közfoglalkoztatás program újabb 200 000 főnek nov.1-ápr.30-ig!!!:D), és ennek - nem mondom, hogy nyoma sincs, de - a fent említett kisugárzásnak az ereje eltűnt, egész más érzelmek vannak ott. Volt kérdésfeltevési lehetőség is, mindenki - iskolai végzettségtől függetlenül! - rendkívül összeszedetten, értelmesen, jól kérdezett. És bizony a felháborodottság és a munkaprogramot leértékelő hangok tökéletesen reprezentálták az országos véleményt és érzelmeket. Elhangzott ez a kérdés is a szervezők megszólításával: "Ennek van köze a választásokhoz?"
    Első körben aláírtuk a jelenléti ívet, majd elsorolták, kik azok, akiknek ez nem kötelező, és elmehetnek, nem is kell itt maradni a tájékoztatón. A maradéknak ebben az időszakban VALAMENNYI MUNKÁT LEHET, HOGY biztosítanak, de csak 6órás foglalkoztatási forma van (nettó 36E és nettó 47E Ft szakképzetteknek).
    Mind tudjuk, hogy ahányan aláírták a jelenléti ívet, avval a létszámmal fog kampányolni a Kormány, mint aki ennyi főnek BIZTOSÍTOTT MEGÉLHETÉST.
    P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A politikás bácsik nem hülyék ám! Vagyis nem mind és nem teljesen bornyúlt meg a elmúlt időkben.
      A kínosabb rész az számukra, hogy a kedves (meg többször azér kedvetlen) savazótáboruk egyre jobban átlássa a politikának nevezett bohózat főbb mozgatórugóit. (Lehet nem volt haszontalan a itteni népek számára orosz tesvéreink szociál-kommenizmusa. Elvégre, ha lassan is, azér csak megtanulták a folyamatokat felismerni.)
      Személy szerint azé kíváncsi leszek a jövőre esedékes nagy savazósdi részvételi arányára. Úgyértem... a valós adatokra, nem arra, amit maj jól bemondanak a képdobozokban.
      De... politikásék (hovatartozástól függetlenül) mindég is eztet csinyálták. Ígérgettek, propagáltak, szájaltak, harácsoltak, aztán mikor szükségét látták löktek némi koncot a savazóiknak (lássad jelenleg: a közmunkás pogram, rezsicsökkentés). És vélhetően lesz még pár dolog, amitől majd pár plusz csóka járul a urnák elé... Vagy nem.

      Törlés
    2. A politikáról mindent elmond, hogy urnába gyűjtik a szavazatokat...:)))

      Lujza

      Törlés
    3. Szerintetek mikor csapnak le rájuk az asztalosék? http://www.zivi.hu/

      S ha már emlegettük őket,

      "Beírtak engem mindenféle Könyvbe
      és minden módon számon tartanak.
      Porzó-szagú, sötét hivatalokban
      énrólam is szól egy agg-szürke lap.
      Ó, fogcsikorgatás. Ó, megalázás,
      hogy rab vagyok és nem vagyok szabad.
      Nem az enyém már a kezem, a lábam,
      és a fejem, az is csak egy adat""
      Kosztolányi Dezső 1921

      Törlés
  17. Ez meg itten egy tavalyi asztalos elmetorzulás - csak mostan szaladtam bele.
    http://www.youtube.com/watch?v=-Np3cAs67ZU

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes kérdés, hogy teremtett világunkban valójában kit is illet a szerzői jog...Mivel valamire való szellemi alkotást nehéz égi segítség nélkül elképzelni...
      Milyen lenne már...ha a Jó Istennek nekilátnánk szerzői díjakat beszedni a teremtett lelkekért...Napunkra gyorsan felszerelnénk egy hőmennyiség mérőt, Föld Anyánknak pedig sürgősen elkezdhetnénk Föld, Levegő és Vízhasználati díjakat szedni... :) A beszedett összegek hatékony forgatását természetesen önfeláldozóan vállalom az Art-Juss nevű frissen alapított cégemen keresztül...Kizárólag Non-Profit alapon...:D
      Mazsola is elkezdhetne azon gondolkodni, hogy az itt megjelent írásaiért virtuális kreditek sokaságát csatornázza a zsebei(m)be...Természetesen fele-baráti szer-ETET-ből rögtön felajánlanám, hogy a köz Ja(ho)váért, az Art-Juss nevű frissen alapított cégem szívesen megszabadítja a virtuális zsetonok begyűjtésétől. Jelige: Kizárólag Non - Profit alapon....:D

      Törlés
    2. Ez egy gyöngyszem májdír Quedra, bár első pillantásra úgy tűnhet hogy mellékes kérdésről van szó. Lehet, ám módszer egyáltalán nem az, mert ezek ott az asztalok mögött mit össze nem vakarhatják a törzsüket hogy újabbnál újjabb szabályokat és díjszedési jogokat találjanak ki maguknak. Pár nap és eldől amerikai testvéreinknél hogy mehet-e tovább az asztalosok szekere, vagy összedől, füst és korom lesz, esetleg valami új és szép nő ki a helyén. Mert ne higgyük hogy ott túl az óceánon kevesebb ökör szabály, díj, és asztalos siserehad lenne, sőt, több mint itt. Pár nap és elválik tudják-e fizetni tovább a hivatalokat, irodaházakat, és jut-e pénz a büntetőipar (made in usa, ugye) csinovnyikhajainak további megélhetésére.

      Más, megy a kiszámolósdi, ugye figyelitek? Péntökön mondott csütörtököt a magyar válogatott, azaz 11-én a nemzeti 11 és a holland 11 meccsén 9 gól esett, ütött a 9/11. Aztán 13-án Budapest Maraton, közel 22 ezer résztvevővel, 22 színházi váltóval, 42 országból érkezett gyerekekkel (is), ""a Lánchídon át futott a Széchenyi térre a 14 éves izraeli és a 9 éves palesztin fiú, szimbolizálva a sport, a váltó, a futás lényegét, hangsúlyozva hogy a sport kínálta lehetőségeket bárki más is követheti""., és a táv, azt ki ne felejtsük, ugye a klasszikus 42 km.

      Törlés
    3. SZN, ezt de jól összeszedted!!! :))))

      (amúgy zenei vénám miatt érintve vagyok az ügyben, így inkább kussolok, max annyit, hogy kezdőknek kiszúrják a szemét fillérekkel, a "nagyok" gondolom nem panaszkodnak a befolyt jogdíjjakra...)

      Törlés
    4. Valahun monták nemrég, hogy a Soros csóka meg a spanjai mán rég megaszonták, (meg mostanság is hangoztassák) hogy a gazdaság mán magosba dobta a kalucsniját még 2008-ban. Csak a fickók, akik benne/vele élnek ezt még nem vették (vagy hajlandók) észrevenni. Esetleg van pár arc, aki nyúccsa a helyeztet, hogy a fekália még nagyobbat csattanyon, ha úgy gondolják itten van a ideje.
      Személy szerint nemigen érdeklődöm ezen sikonyálós vonal iránt (sem). Vaneza okos mondás/elgondolás: "akinek nincs semmije, attó aztat nem lehet elvenni". Vagy valami hasonló. Szóval... sok sikert a srácoknak a adósságplafon, meg a színes fecni fércelgetéséhez. Biztos jó játék ez is. Bár kétségtelen, vannak olyan arcok, akik jól assziszik ennek komoly tétje van. Bizony.
      Vagyis... azér egyfajta tétje csak van. Mer ha felrugdalják a gazdaságot a sok öltönyke, meg elemző, meg bróker, meg... ilyenek majd jól megtanulják mijaza kétkezi munka. Oszt ennyi.

      Törlés
    5. Sokszor beszéltünk már arról hogy hazánkban (is) kórosan elburjánzott a bürokrácia. A kőművesék után szabadon elneveztük őket asztalosoknak. Aztán részleteiben is kitértünk arra hogy a fociban (ami ugye elvileg pályajáték) aztán különösképpen elharapódzott. Na most történt egy érdekes megerősítés afelől, épp onnan ahonnan SOHA nem vártam volna. A 9/11-es meccs (lásd fentebbi számelemzést) után kifakadt egy politikus(!), és olyan bagoly mondja verébnek módon imígyen szólt:
      ""Az MLSZ, annak elnöke és főtitkára az, akik módszeresen elhardálják a magyar labdarúgás fejlesztésére rendelkezésre álló lehetőségeket. Eszméletlen méretű és eszméletlen költséget jelentő bürokráciát építettek ki (olyan lassú, körülményes és dilettáns az apparátus, mint a Guzmics-Devecseri védő páros). Az MLSZ, annak elnöke és főtitkára időt és energiát nem kímélve azzal foglalatoskodik, hogyan basáskodjon az ultra szurkolókkal, miközben kézen-közön, átláthatatlanul osztogatják el az utánpótlás akadémiák fejlesztésére biztosított költségvetési forrásokat... D. Tamás""

      Nahiszen, ez nekünk nem új, de a lyuk ahonnét ez a szél fúj, na az az új... valami változás kezdődik, mert amikor az öltönykék bedühödnek az asztalosokra, nos az egy igazi új a Nap alatt..

      Törlés
    6. Az a igazság Sang mester, hogy ez sem igazán új ám. Ugyanis láttunk mán olyant is mikor öltönykék (asztalosok/kőmívesek és egyéb szakmunkások) egymást gyepálták ilyen-olyan indokokból. Ezen indokok pedig végülis visszavezethetők a kondér körötti helyezkedésre, meg a mócsing lopkodásra. Tökmindegy, hogy asztalos üt asztalost, vagy asztalos kőművest vagy ezen felállás egyéb változataiban rugdossák egymásot. Hisz, mint láthassuk jól elvannak ezek egymás, és maguk között. A népekkel meg úgyse nagyon gondolnak, csak ha muszáj.

      Megoszt... haladni köll a korral. A okosabb öltönyke mán láthatóan kezdi felismerni, hogy tán kevesebb taslit utalnak ki neki a népek a idők fordultával, ha néha úgy rugdossa a tesvíreit/rokonait/céhtársait, ahogy a népek nagy fogcsikorgatások közepette elgondolják. (Ugyanis egyesek szerint nem ám mindegy, hogy a első vagy a sokadik lámpaoszlopra lesznek kirakva száradni. Tecciktunni... aki nyalásban, meg hajbókolásban profi, annak végülis olyan mindegy kinek csinyálja. Persze... lehet tévedek.)

      Törlés
    7. Azé ne felejtsük el azt sem, hogy minden asztalosnak és kőművesnek van ám egy brigádvezetője, a brigádoknak építésvezetője, az építésvezetőknek létesítményfelelőse vagy projektmenedzsere, ezek felett pedig ott van a fővállalkozó, annak pedig a megrendelő/építtető parancsol, az pedig a banktól/eu-tól kapja a pénzt... Magyarán az hogy néhány szakember eljátssza itt a perpatvart az még simán belefér az "ütemtervbe". :)

      Törlés
    8. Amikor beleköpködnek vezető szagembereink rémlevesébe:

      "Miután a kongresszus bejezte a szavazást, Molly (a kongresszusi gyorsíró hölgy) talán úgy gondolta, eljött a megfelelő időpont arra, hogy elmondja véleményét Istenről, alkotmányról és a szabadkőművesekről (jezsuitákat és a lovagokat kihagyta sajnos) a kongresszusnak.

      "Őt (Istent) nem verhetitek át!" felkiáltással kezdi mondandóját, majd a következőképen folytatja:

      "A legnagyobb csalás itt az, hogy ez nem egy nemzet Isten irányítása alatt! Sosem(!) volt az! Nem lehetett az! Az alkotmányt nem írhatták volna szabadkőművesek! Ők Isten ellen lázadnak! Nem szolgálhattok két urat!" (Máté 6:24)

      Természetesen nem hagyták, hogy befejezze, a biztonságiak leráncigálták a pulpitusról..."

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=531366516957127&set=a.283013548459093.63092.167654416661674&type=1&relevant_count=1
      https://www.facebook.com/photo.php?v=538549306215018

      Törlés
    9. SZN, ez azért van mert már nem egyirányú a szellem-tudati "predesztinálás". Az amcsi hölgyike látszólag - feltehetően valamilyen belső oknál fogva - leküzdve a félelmet már kikerült onnan ahová például a masonic-illuminati scull & bohn-osok még tartoznak. Ez jelezheti hogy a már lejáróban lévő végidei paradigma késztetései mellett már ott vannak az új világra utaló késztetések is. Amelyek - mint a példa is mutatja - már kinyilatkoztatásra kerülhetnek a matériában is. Na persze ezen "újszerű" igazságok kimondását aztán a még 6almon lévők a köreikben nemigen tolerálják. DE ők állnak vesztésre - ezt még ők is tudják. Ezért sem mernek már komolyabban fellépni ellene. De az is lehet hogy a hölgyike ezzel a "hőbörgéssel" próbálta lejáratni a saját mondanivalóját. A szabadkőműves ál-isteni egyensúlyozó-"művészetbe" még ez is belefér. Mindenesetre a változás kézzelfogható - a "szájkarate" az internetről már az úgymond "hivatalos 6almi" helyekre is áttevődött. Mint például itthon az ál-magyar szuper-milliárdos affér a: "Csányi-féle Bige > Gubája eset". Amikor a szajréért már a nagy nyilvánosság előtt esett egymásnak a 3 harácsoló cseppet sem-magyar krőzus.

      Törlés
    10. SZN, Igen, ez a jelenség egyre inkább megfigyelhető lesz. Ahogy nőnek az Igazság rezgései olyan belső feszültséget érzünk, hogy szinte kényszerítve érezzük magunkat az igazság kimondására. Nem tudunk majd mást tenni, ott már a félelem nem játszik szerepet. Dino mesélte az egyik előadásán, hogy ezeknek a finom rezgéseknek az előállítására hamarosan meglesznek a technikai kütyük is és ha valaki belép az általuk létrehozott térbe, ott már nem lesz képes a hazugságra. Példaként említette, ha egy ilyet betennének a Parlamentbe, a képviselő felállna felszólalásra, de ijedtében rögtön le is ülne.
      Éva

      Törlés
    11. Éva, nem menj már "lépre". Ez az egyébként Odin-t megjelenítő Dino kamu-"ácsmester" mondhat amit csak akar - ez a dolga. Nem lesz meg semmilyen 6almi kütyü a finom rezgések előállítására. Ezt csak szeretnék, ezért is vizionálják ezt az egyébként szeretetelvű rezgés-fejlődésre/megtáltosodásra képtelenek.
      Az emberi belső lélek-rezgést nem lehet mesterségesen megváltoztatni/megnövelni semmilyen materiális eszközzel mert az szellem-tudat-függő. A szellem pedig - mint egyedüli megfoghatatlan - kívül van a földi körforgáson. Úgy hat a lélekre hogy nem befolyásolja, nem tudja befolyásolni semmi földi dolog. A földi lélek sem tud rá visszahatni, így a lélek az aki/ami a szellemre "hallgat". Hol kevésbé hol - mint most is - hatványozottabban. Mivel korszakváltás van és az ehhez szükséges égi-földi energiák most hatásosabbak mint egyébként.
      A szellem pedig azt "közvetíti" a KÖZPONT-ból hogy kizárólag szeretetelvű módon szer-elmésen lehet a belső rezgést növelni - és persze ez is az igazság. Az is baromság hogy anno a rezgőkomplexumokban/piramisokban csak úgy fel lehetett rezegni. Nem lehetett csak azoknak akik egyébként is már a megfelelő szinten voltak. Technikailag nem lehet magát a szeretetet kiváltani - ez nonszensz. Megvezető háttér6almi szélhámosoknak a Teremtés dolgaira való kisstílű rájátszásos próbálkozása ez.
      Hogy hogyan lehet befolyásolni a parlamentben a dolgokat az már egy szakállas téma. A www.magyarmessias.hu "minden napra" rovatában erről már évekkel ezelőtt volt szó - írtam róla. Egy égi megbízott/táltos-avatár bemegy az épületbe és saját "hatás-körben" egész egyszerűen megemeli a belső rezgésszintet - mivel képes rá. Aki nem tudja felvenni ezt - mert alacsony belső rezgésű - egyszerűen kirohan az épületből mert majd szétrobban a feje. Aztán meg persze elkotródik a Kárpát medencéből. Ez a rezgés nem olyan ETR/Elektromágneses TérRezonancia amit Dino elképzel - amit csak úgy "elő lehet állítani".

      Törlés
    12. Kerion, Hoppá, hoppá, most láthatólag nem vagy képben. Ilyen kütyüt csak realizált ember tud készíteni és ez nem független tőle. Ez olyan mint az ő meghosszabbított lénye, és először rá fog visszahatni, ő fogja megtapasztalni a hatását. Nem úgy lesz, hogy van külön az ember és tőle függetlenül a gép. Egyébként a testünk is ilyen módon hat majd, ha a tudatfejlődés során a belső rezgés megemelkedik. Apropó egyébként ismered Dinot??? Hát nagy merészség őt szélhámosnak nevezni. Amit az utolsó bekezdésben írtál azzal viszont tökéletesen egyet értek!!!
      Éva

      Törlés
    13. " Föld Anyánknak pedig sürgősen elkezdhetnénk Föld, Levegő és Vízhasználati díjakat szedni... :) "

      @ SZN

      Telekadó már van, vízdíj is van, a CO2 adón (igazából levegőadó) meg most erőlködnek. Szóval erről a numerról egy kicsit lekéstél. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    14. Éva, fogalmad sincs arról hogy mennyire vagyok "képben". Sajnos még sokat kell tanulnod. Amíg a "dínók" után mész és nem magad után - nincs miről beszélni. Sajnálom.

      Törlés
    15. Kerion, a lényegre nem válaszoltál. ISMERED ezt az embert akiről ilyen elhamarkodottan véleményt nyilvánítottál? Tudom, hogy sokat kell még tanulnom, és fogok is, többek közt Védikus matematikát Dinotól. Most fordítja ezt a könyvet. Az, hogy vannak tanítóim, még nem zárja ki, hogy magam után menjek. Meghallgatom akit arra érdemesnek tartok és megyek tovább azzal a tudással amit beépíthetőnek érzek. Te is az egyik ilyen vagy, de tőled sem tudok mindent elfogadni. Szóval ismered Dinot?
      Éva

      Törlés
    16. Éva, ezen az oldalon mindenki ismeri Dienes István nevét, társalogtunk már az elméleteiről, és az alapokban egyet is értettünk. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének akárkinek "vad hajtásai".

      Törlés
    17. Mazsola, ezzel én is tisztában vagyok, hogy akárkinek lehetnek "vad hajtásai", de amit Te vagy mások annak tartanak az még nekem nem biztos, hogy az. Nem feltétlenül ott van az igazság amiben sokan egyet értenek. Dienes Istvánt meg lehet úgy is ismerni, hogy valaki csak néhány előadását meghallgatta és lehet mélyebben is. Biztos volt a társalgók közt ilyen is olyan is. Nálam ez meg nem úgy működik, hogy egyet értek vagy nem egy elmélettel, hanem
      figyelem, hogy jön e visszajelzés, megerősítés sejtszintről.
      Éva

      Törlés
    18. Éva
      Miből gondolod, hogy amiről Dino beszélt az nem vad hajtás és te tovább "hajtattad", ha már "akárkinek lehetnek" (:D).

      Törlés
    19. Nos, ez egy olyan Társas Játék, ahol verseny nincs, és néhány trükköt ugyan el lehet lesni az előttünk járóktól; hogy ugrottak át néhány akadályt, de mégis egyénileg kell eljutni a Célba.

      Törlés
    20. Mazsola, persze, hogy egyénileg. Ez nem kérdés. Dinonak is van egy olyan fő csapása, ami felé pl. abszolút lezárok.
      Éva

      Törlés
    21. GoDisanAstronauT Jó kis neved van! )) Mert belül egyszerűen éreztem, hogy dolgom van vele. Ez nagyon erősen hajt, és jönnek is finom szinkronok, megerősítések, ha jó az irány.
      A dalai láma iránt pl sokan odáig vannak, én lezárok felé. Szóval figyelem sejtszinten magam, ez az iránytűm.
      Éva

      Törlés
    22. Éva, ahogyan te gondolod úgy senkit sem ismerek a Földön - mégis mindenkit ismerek.

      Törlés
    23. Köszi Éva! Innen az ihlet: http://www.youtube.com/watch?v=Ad4T-j_bOVc

      Törlés
    24. A múltkori emlékezetes 9/11-es meccs után remélem nem New York-ról fog zengeni a holnapi nap.

      Törlés
    25. A 444 is megemlékezik a ma nyíló kapuról (ez nem jelent feltétlen történést, csak lehetőséget), igaz ők nem szűkítették le New York-ra. http://444.hu/2013/10/22/amerikaban-buda-tokaj-es-kossuth-megye-is-van/
      Buda, Tokaj, Kossuth, K9 -> B - 2 , T - 20 , K - 11, -> 22 - 11 = 33,
      K9 -> 11 - 9

      Törlés
  18. Jeeeahh, ekkora NAPISZART ?:::: Bukta van emberek!!....hihiiiiiiii

    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5556

    GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "nagymagyar" postaimrénk is megtanulhatna már
      végre magyarul. ...:)))
      Nem vagyok ugyan helyesírás-szakértő, de egy alsótagozatos tanító
      egy hevenyészett kiigazításnál több pirosat hozna ki a végére, mint kéket,
      hogy a jellegzetesen "egyéni" fogalmazási zavarokról (csvarokról) már ne is beszéljünk. ...:)))

      Siralmas.

      H - 3. T. ...:)))

      Törlés
  19. Én ezen a videón derültem tegnap éjjel. Most spoilerezni fogok, hamarosan jön a gazdasági fellendülés.

    http://index.hu/gazdasag/2013/10/15/dalio_oktatofilm/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, jók ezek az oktatófilmek!

      "közgazdasági alapokon nyugszik az érvelés"

      Az ám, csak azt felejtik el közölni, hogy a "közgazdasági alapokat" ugyanazok a pofák alkották meg, akik az egész rohadt "dróton rángatjuk a nemzeteket" rendszert.

      Törlés
  20. Ismét víz:


    "A szakember szerint a vízhálózatokban nagy tisztaságú víz helyett kommunálisnak nevezett vizet kellene biztosítani, ami az igazán vízigényes felhasználáskor tökéletesen megfelel. A főzéshez és az iváshoz szükséges vizet pedig közvetlenül a csapoknál elhelyezett szűrőkkel lehetne biztosítani. Negyven-ötvenezer forintos vízkezelés áll a milliárdos befektetéseket igénylő centrális víztisztítókkal és az elöregedő, szintén súlyos pénzekkel fenntartható vízhálózatokkal szemben.

    A szakember azonban tisztában van azzal, hogy ehhez hasonló ötletekkel nem lehet választást nyerni. „Kevés az esélye annak, hogy valaki neki mer állni a víz nélkül üzemelő vécék bevezetésének, hiszen az angolvécék betiltása hatalmas ellenállásba ütközne még akkor is, ha elmagyaráznánk az embereknek, hogy ezzel az emberiség történelmének egyik legnagyobb ökológiai tragédiájának okozóját iktatnánk ki.”

    http://index.hu/tudomany/2013/10/16/az_ivoviznek_nincs_alternativaja/

    Nem csípem ezeket a szakembereket, de az tényleg ordító, hogy ivóvízzel húzzuk le a vécét, és milliárdokat költünk ivóvízminőségű ellátásra, miközben kb. 1%-át használjuk ivásra. Nyugaton sok helyen van "kétfázisú" vízvezetékrendszer a házakban: van egy ivóvíz ág 1-2 csapra rákötve, és van egy szürke-víz ág, amivel mosnak, fürödnek, budiznak, mosogatnak, kocsit mosnak, stb.. Szerintem ez mindenképpen követendő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mazsola gazda, ezt a kétféle vezetékes megoldást már sokan alkalmazzák itthon is a vízzel ügyesen bánók, erre rágtak be az emeletes vízügyi hivatalok asztalosai, miszerint a B vízzel intézett dolgaikat a zemberek leengedik a köz(!)mű csatornába (értitek, közzz), és ezzel úgymond -csalnak- , mármint ugye a vízügyesekkel szemben.. mert a Természettel szemben viszont igenis jót tesznek. Ha jól látom ma ez ma a második pofon asztaloséknak (amit észlelek), mi van itt kérem?! Ugyanis a B vezeték ügyeit a zemberek megoldják otthon maguknak, mindenféle papírozás, nyugtázás, engedélyeztetés, meg fizetnivalók nélkül. Asztalos szemmel nézve ez apokaliptikus látkép, pláne akkor ha egy dominó darabkájáról van nagyba szó.

      Törlés
    2. Csak úgy érdkesség képpen említem, hogy az emberben is kétféle víz
      létezik, az egyik oldatban tartja az amúgy is 75%-ban vízből álló testünket, a másik részét meg napi rendszerességgel "kipislantjuk",
      mint "szennyvizet".

      Melyik f@szfej akarja ezt találmányként bemutatni ??? ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    3. Köhh... értem én a logikát, csak ezt a asztalosfajtát nehezen emésztem néha.
      Ugyanis ha emlékezetem nem csal a srácok annó azér kardoskodtak mindenféle faluban/kisvárosban, hogy sok pénzekér vezettessék be a közműket a zemberek, mer csak is az jurópai, meg fejlett, meg... ilyenek.
      De... a népek nagyrésze tökre jól megvót az ilyen fejlesztések nékül is. Ma meg mán egyre többen megin jól megvannak.
      Persze... az egy elég érdekes logika, hogy azér nyávognak, mer csak a "szennyér" tugyák a népeket lehúzni. (Ítélkezés következ: bornyúk ezek mind ahányan vannak.)

      Amúgymeg elébb-utóbb ez a asztalos lufi is jól kipukkan, mint a színes papírfecnis is.

      Törlés
    4. Tömören fogalmazva, Quedra mester ... a fúrt vagy ásott kútból
      ingyen ittál .... és anno, szennyvízhálózat hiányában ingyen is
      hugyoztál.

      A kajával ugyanez a helyzet .... ahol az anno félig vagy egészen önellátó
      rendszerben senki sem volt akkora barom, hogy génkezelje a saját kajáját .... ma meg már az ún. BIO- kajáért a többszörösét perkálhatod ki ... ahol a Bio-kaja nem más, mint amit az ősök a kiskertekben megtermeltek maguknak .... INGYÉR !!!!! ...:))))

      És valamelyik barom ezt nevezi fejlődésnek.

      Ö.T.

      Törlés
    5. Igen, szokták is mondani, hogy az ember az egyetlen élőlény a Földön, amelyik fizet azért, hogy itt élhessen...

      Há tessék mondani, hülyék vogymuk mi?

      Törlés
    6. "Há tessék mondani, hülyék vogymuk mi?"

      Ez csupán nézőpont és az időintervallum kérdése.
      Rövid távon nézve fejlődünk és okosak vagyunk, hosszú távon szemlélve
      a kimúlás felé haladunk és az értelmünk még a csimpánzét sem üti meg ... így a vége felé egyre szarabb körülmények között. ...:)))

      A magam részéről javasolnám egy újabb tudományág megteremtését,
      ami kifejezetten azt vizsgálná, hogy az előttünk létezett magas fejlettségű kúltűrák mitől mentek el szarni. Persze ehhez át kellene írni a történelmet is .... kezdve ezzel a Havasi Zacskó bácsival. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  21. Egy tesvíres hírcafat origós módra:
    http://www.origo.hu/itthon/20110525-alanyi-jogon-adna-lakast-a-munkaba-allo-romaknak-a-kormany.html

    Persze... értem én. Valahogy csak hasznosítani köll a sok elharácsolt üresen ácsorgó "devizás ingatlanot". Hamán a kutya se veszi...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Opsz... a dátumot csak most fedeztem fel. Ejjdekínos... :D

      Törlés
  22. "az MNB-s Nagy szerint nagy tartalékot jelent, hogy a magyar háztartások kétharmada megtakarító, valójában csak az egyharmaduk adósodott el"

    http://index.hu/gazdasag/2013/10/17/menekulni_akarnak_a_kulfoldi_bankok_innen/

    Érted Margit??!
    Nagy szerint nagy tartalékokkal bírunk, hiszen a háztartások még csak egyharmadát sikerült eladósítani. Mit is lehetne erre mondani? "Nagy"szerű...?


    Ez az irány mindenesetre tényleg nagyszerű:

    "A külföldi tulajdonú bankoknak azért nincs mit tennie, leépítenek, fiókokat zárnak be és lassan elsorvasztják jelenlétüket."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
      Kimennek a bankok, bejönnek a...?

      Törlés
    2. Nekem mindegy, csak hozzanak is végre valamit. Például demizsonokat! :)

      Törlés
    3. Miért eddig nem hoztak?
      Kaptunk adós rabszolgaságot, kaptunk hitelből létrehozott szalag rabszolgákat a gyárakba (versenyképesség növelésnek nevezve (még hálásak is vagyunk érte...)), és kaptunk jól fizetett lepapírozó irodai rabszolgákat (csinyovnyikok..)
      A függőséget valamivel szagmunkásainknak (kőművesek, forgolódok, jesszusiták, lovagok és lovaginák...) fenn kell tartani, különben ál-hatalmuknak annyi...a rések a pajzson pedig mostanság egyre csak nyílnak és nyílnak (a szűkösebb konc visszahat...), ilyenkor meg szeretik agresszív arcukat mutogatni...
      Az más kérdés, hogy ha valóban sikerül korszakot váltanunk, akkor ez már nem lesz oly egyszerű, ill. ezek az eszközök nem működnek majd...

      Törlés
    4. Megjelenítőink szerint mi a 34.000 rabszolga országa vagyunk...
      forrás:
      http://444.hu/2013/10/17/magyarorszag-a-34-ezer-rabszolga-orszaga/

      Az "elit" klubba a következő kritériumokkal lehet bekerülni:
      -egy ember teljesen egy másik ember irányítása alatt áll (média)
      -ezt az irányítást erőszakkal tartják fenn (mikor a média már nem elég...)
      -az irányítás egyetlen célja a kizsákmányolás (bankok, multik és állam bácsi a szagemberekért és a bankok kamataiért...)

      A fentiek miatt csatlakoznom kell az egyik fő vakolómester és egyben fő postás elhíresült kijelentéséhez: Csak azt a slamasztikát hiszem el, melyet magam hamisítok meg....

      Törlés
    5. Legelébb. Hátazér... elég erős a srác optimizmusa, főleg hogy a napokban párszor nekieresztette a médija aztat a híret, hogy okos statiszták... izé... statisztikusok szerint kishazánkban olyan 4 millka környéke csóringer lakozik. Megkopott matematikás ösmereteim szerint ez azér nem egyharmad. Hanem majnem 50%, akiknek sokmindene van (pl. türelme - mer nem vertek még agyon semmi öltönykét -, undora - ha valakik felemlegetik a bankokat, követelés végrehajtókat, meg egyéb csatolmányaikat), nadehogy megtakarítása???
      A német csóka mán valamivel a népek szemszögéhez közelebbi képet festett. Vagyis felismerte (vagy monták, neki, hogy mongya ki szépen), a sok harács után, itten mán nem nagyon lehet mit megszerezni.
      De... ez egy igazán érdekes mondatrész (bár, még mindég nem képződtem közgazdává):
      "... ahhoz legalább három évre van szükség, hogy a külföldi tulajdonú bankok levigyék a hitel/betét arányukat száz százalékra..."
      Vagyis, még mindég nyereségesek, bár mán nem tudnak annyit harácsolni, mint eddég. (Abba meg monnyuk van igazság, hogy bármilyen befektető minek vegyen egy hülyérerabolt, kizsigerelt, beszűkült üzletágat?)

      Törlés
    6. A hitel/betét arány nem a nyereségüket jelenti, hanem hogy hogyan lehet a semmiből pénzt csinálni. Ha ez a mutató 150%, akkor ez azt jelenti, hogy másfélszer annyi kintlévőségük van, mint valós (tárolt) pénzük. Fogalmam sincs a valódi hitel/betét mutatókról, de valószínűleg a több tízszeresét is kihitelezhették akár, mert a szám az csak szám ugyebár, de amikor már vissza kell fizetni a mögött már kemény verejték és fogcsikorgatás van. Azért az mutat valamit, hogy három év kell levinni az arányt 100%-ra, így amikor szinte nem adnak senkinek hitelt...

      Törlés
    7. Én azért nem bánnám ha eljutnánk 3 év alatt a lenullázásig (azaz legyen annyi hitelük, amennyi pénzük), aztán felőlem be is zárhatnának. Örökre.

      Törlés
    8. Quedra, 4 és fél millió az a 4 milla - mármint a máról holnapra élő, vegetáló tulajdonképpeni koldus-szegények száma csonka-Magyarországon. Ezt számtalan helyen lehet olvasni az interneten. Tehát eleve hazugság a "megtakarításos" duma. Arról nem is beszélve hogy nem kevés embernek köze sincs a bankokhoz. És nem azért mert dugig vannak lóvéval. Most újra felkapták a Szent Korona "dátumozásának" a végidejét 2030-at is. Mondván hogy jön 2032-ben egy aszteroida ami telibe kaphatja a Földet. Az optimistának nem mondható "magyar" narancs szerint - a narancs egyébként kőműves Nap-jelkép - Orbán uralmának majd ez a kődarab vet véget - vagy az sem ha mégis elkerüli a Földet. Fogalmuk sincs semmiről - csak bepróbálkoznak a megjelenítéseikkel.

      Törlés
    9. Azt azért tisztázzuk, hogy a hitelek döntő többségéből azonnal betét is lesz. Tehát a hitel/betét mutató semmit nem mond arról, hogy mennyi a hitelezés mértéke (szorzója, ami nálunk 50x is lehet, 2% jegybanki tartalékkel). Azt mutatja, hogy ami hitelt nyújtottak, annak hány százaléka van továbbra is náluk betétként (hiszen az összes betét is mind valakinek a hitele, mivel a pénz hitelből keletkezik) és mennyi ami kézen-közön eltűnt a feketegazdaságban, a matracokban vagy külföldön, azaz nincs számlán éppen aktuálisan.
      Ha valaki kap 10 milla hitelt lakásra, az csak annyit jelent, hogy a bank eleve az eladáskor az eladó számlájára átutalja a hitelt, a BETÉTI számlájára. Tehát azonnal "betétet" hoz létre. Ha ugyanannál a banknál van az eladó számlája, akkor valójában a banknál nem történt semmi változás a "hitel/betét" mutatóban, ha másik banknál, akkor igen, de az ország össz-kereskedelmi banki hitel/betét mutatója akkor sem változik, csak annyival, amennyit kivesz az eladó az immár "betétjéből" és elrakja a matracába. Jellemzően azonban vesz valamit egy cégtől, tehát a boltban vagy egy másik lakást és akkor újra számlán lévő betét lesz belőle.
      Ha ez a mutató 150%, az tulajdonképpen azt jelenti, hogy másfélszer annyi pénzt adtak ki, mint amit aztán számlán helyeztek el ebből. Nem véletlen, hogy a készpénz forgalmat csökkenteni akarják, mert akkor úgy tudnak minél több hitelt létrehozni, hogy ez a mutató nem romlik, hiszen minden pénz számlán van.

      Törlés
    10. Remek levezetések olvtársak.
      Persze... a sok magyarázogatás nem feledteti azt a apróságot, hogy a bankárduma mögött a harács és haszonlesés vagyon még mindég.

      Törlés
    11. A tisztességes (értsd: mondjuk 15-20% nyereség) haszonnal szerintem mindenki kiegyezne, de itt azonban sokkal többről van szó, és ráadásul nem csak pusztán bevétel/kiadás varázslásról, hanem egy teljes bolygónyi ember méltó életének ellehetetlenítéséről - hozzáteszem szándékosan, célorientáltan, nem csak amolyan nem számított mellékhatásként...

      Törlés
  23. 12 lépés a ragadozó faj legyőzése érdekében:
    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/10/michael-relfe-veteran-nyilt-levele.html#.UmCEdhDbPkI

    P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez aztán igazi napiszar! Ööööö, akarom mondani napiszer.

      Annyi baromság van benne, hogy az méééég. Csak hármat hadd idézek:

      "Etikailag és metafizikailag tehetséges emberek nyílt toborzása"
      No persze, hadd gyűjtsék csak be a tehetségeket, akik jelenleg "senkik". Nyíltan. Hm... Aztán vigyék őket a Marsra, a föld alá, mi?

      "A Keresztények eltávolítása a "terroristák" listájáról. Ők nem ellenségek. Ők a ragadozó fajok ellenségei."
      No persze, Allah követői nyugodtan maradhatnak a "Tenor Pisták" listáján, ők "tényleg" ellenségek.

      "léteznek etikus hiperdimenzionális civilizációk, melyek aktívan részt vesznek az emberiség pozitív fejlődésében. Ezek közé tartoznak a Szürke fenotípusú hiperdimenzionális civilizációk"

      Te, mintha a cikkben előtte végig szintén a Szürkék lettek volna a hunyók... Most akkor hogyan különböztessük meg a ragadózó, nagyongenya Szürkéket az etikus, nagyonsegítő Szürkéktől??

      Áááá, nem értek én ehhez... :)

      Törlés
    2. Na, mielőtt beindul itt a hajtépés, fogcsikorgatás és keresztre-feszítés, gyorsan leszögezem, hogy én is úgy vélem, van itt némi susmus a háttérben, nem egészen Földi eredetű entitásokkal. Viszont! Az ilyen „tényfeltáró”, nyílt levelezés szerintem nem igazán őszínte motivációból ered, mert

      A) Egy valós problémát szándékos baromságokkal teletűzdelve próbálnak hiteltelenné tenni.

      B) Az ügyet megpróbálják elhajlítani a „nekik” kívánt irányba
      (mint pl. itt: nem keresztény = terrorista).

      Törlés
    3. Annyi mindent lehetett már olvasni ilyen témákban és az ember nem tudja, hogy mit gondoljon ezekről. Biztos, hogy van mögötte valami de tuti nem ilyen egyszerű a megoldás, hogy megküldik levélbe az illetékeseknek.

      KB

      Törlés
    4. Mazsola!
      "nem keresztény = terrorista"
      Ilyet nem mond a cikk, úgyhogy igencsak azt kell mondjam, a Te logikád szenved nem kis hiányosságokat.
      Az "Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet" mondás nem jelenti azt, hogy aki nem szereti, az rossz ember. Hogy mentél át 4. osztályból 5.-be?...:)
      P.

      Törlés
    5. Ejnye P., ennyire ne nézd le a "megjelenítőket".
      Ha azt írják: Keresztény = nem terrorista
      azzal azt sugallják: mindenki más potenciálisan az.

      Amúgy nem rossz hely ez a 4. osztály sem, de az egyel e fölött lévőről inkább kérdezd 5.Ash-t. :))

      Törlés
  24. Poén:

    "Az ISON továbbra is lassabban fényesedik a vártnál, most 10-11 magnitudó környékén jár. "El van lankadva, most már tényleg összeszedhetné magát" - mondta az Origónak Sárneczky Krisztián, az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont munkatársa.
    Az is megtörténhet, hogy szétesik az üstökös magja, és lassan elenyészik az űrben."

    http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20131015-ison-tavcsovel-mar-van-esely-az-ustokos-megpillantasara.html

    Top-1 hozzászólás:

    "ez az ISON, tök olyan, mint a magyar válogatott"

    :))))

    VálaszTörlés
  25. Válaszok
    1. Köszönöm. :)

      Szagembereink bűzétől még a rendőrség is irtózik...Jó ez a liberális jogállam...
      Mindenhol orrunk alá dörgölik, hogy az igazságszolgáltatást egy jogállamban el kell felejteni...most már a jogot is...:D
      https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DfKWRG2hD2k
      A felvétel kicsit vontatott...

      Törlés
    2. Hehe! :))

      Van vér a srácban! És az átkapcsolások következtében milyen gyorsan tanult - átfogalmazni a mondanivalót!

      Törlés
  26. Amikor megkérdezik, hogy honnan tudják, hogy az egyiptomi piramisok nem természetes képződmények, akkor az a válasz rá, hogy ezt nem kell bizonyítani, rá kell nézni és a látvány maga a bizonyíték.
    Az "evolúció" egyik érdekessége ez a bogár, aminek az ugrásához egy szinkronizációs "szerkezetet" használ (hogy a két lába tökéletesen szinkronban mozogjon ugráskor), érdekes módon, ennél nem az jut eszükbe, hogy valami "intelligencia" lehet ennek is hátterében, ez "véletlenül" alakult ki, a piramis az persze nem alakulhatott ki véletlenül.
    Nekem úgy tűnik, mintha ezt is tervezték volna, ha nem is íróasztalnál :)).

    http://interestingengineering.com/the-first-gear-discovered-in-an-insect/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez tényleg gyönyörű példa.

      Véletlenszerűen még az olyan egyszerű dolgok sem alakultak volna ki, mint a szimmetria - pedig minden élőlény sajátja. Az meg, hogy ilyen "gépezeteket" alkotott a Természet már végképp csak azzal magyarázható, hogy a Tudat jelenik meg sejtszinten, részecskeszinten, mindenben magát jeleníti meg különböző formákban.

      "Minden szinten, szinte minden" :))

      Törlés
  27. "Gyerekkorában elszenvedett szexuális visszaélésről számolt be Lapo Elkann a Fiat legendás elnöke, Gianni Agnelli unokája az Il Fatto Quotidiano című olasz napilapnak adott interjúban. Az eddig ismeretlen ügyet a 36 éves menedzser az újság pénteki számában fedte fel. Elmondta, hogy családja egy jezsuita papok irányította kollégiumba küldte iskolába, ahol más hasonló korú fiúkkal együtt fizikai, szexuális visszaélést szenvedett el."

    Elmeprogramozó-tudathasító iskola a felső tízezer kölkeinek?

    http://index.hu/kulfold/2013/10/18/megeroszakoltak_gyerekkoraban_a_fiat_egykori_elnokenek_unokajat/

    VálaszTörlés
  28. ISON képek: http://www.youtube.com/watch?v=VVfjtwZKPSg&feature=player_embedded
    Nekem úgy tűnik, hogy ezt a meteort HOZZÁK az űrhajók.
    A Holdat is idehozták, a mi holdunkat, 200000 évvel ezelőtt.
    Mekkora ez az izé? Ezt most akkor beteszik a naprendszerünkbe?
    P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves P.!
      Kérem az ellenőrződet. Elégtelen!
      A Napnál is világosabb, hogy terraformázásra készülnek...Amit hoznak az EGY galaktikus radír...:DDD
      (Korábban valahol említették, hogy ez a Trison (1+2), a Plejádok (Teremtő Anyánk fészke) felől érkezik...Ami onnan jön, attól én nem félnék...)

      Törlés
    2. Fizikából is elégtelen, sőt a média szakkörben is feketepont.

      MILYEN kamerával vették ezt fel szerinted???

      Törlés
    3. Mazsola: semmilyennel.. a feltöltő irja, hogy számitógéppel generált radarkép.. ami gőzöm sincs milyen lehet, de nagyon tudományosan hangzik.. :D

      Törlés
    4. Ja, tudományosan hangzik.
      Generált videó = készített = kreált = nem valós.

      Törlés
    5. Videón a Trison közeledőset játszik(látszik?)... vagy csak végtelen zoommal közelíti a radar a radírt...? :DDD
      A valóságban(?) az Ison még csak most közelíti a Napot...
      http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20131018-ison-ustokos-kep-hubble-urtavcso.html

      Törlés
    6. Milyen radír? Egy büdös kukkot nem értek egyik reagálásból sem.
      Eddig 2 verziót hallottam, az egyik, hogy ez 3 úrhajó, ami manőverez, a másik, hogy ez 1 üstökös, aki egy szabályos pályán jön.
      A képeket megnézve szerintem az egyik egy passzív szikla, és 2 űrhajó lavíroz mellette. Ezért szerintem a 2-ből egyik feltételezés sem stimmel, mert én azt látom a képeken, hogy 2 űrhajó hoz egy tárgyat. Ennyi megállapítást tettem.
      P.

      Törlés
    7. mint mondottam ez egy számitógéppel generált radarkép- magyarra forditva: számitógéppel lerajzoltatták, amit hallanak. Vagy hallani véltek. Szinesztézia.. "Egy kirakatban lila dalra kelt
      Egy nyakkendő; " :D

      Törlés
    8. P., én sem tartom kizártnak, hogy "ez valójában egy "aratógép", melyet két kísérő pulikutya terelget egyenesen a Föld irányába, és hogy azért gurítják nekünk ezt a cirka 300 km átmérőjű micsodát, hogy megtisztítsák a bolygót a kvázi embertől." - ahogy ezt a "Jön a demizson" c. írásnál kitárgyaltuk.
      Igen, ez is egy lehetőség, tehát ebben egyetértek Veled. Mi csak arra hívtuk fel a figyelmet, hogy ilyen "videó" egyelőre nem létezik a demIzSON-ról, mert nincs a "közelben" kameránk (nekünk embereknek).

      Törlés
    9. Most miről is beszéltek? Az ISON kb. 4-5km átmérőjű csak, nem 300.
      Annyi történik, hogy megkerüli a Napot és utána 64 millió km távolságban (tehát durván kb. 1/3-ad Nap-Föld távolságban) halad el a Földtől. Tehát nem hogy nem gurítják nekünk, de jó eséllyel semmit nem is látunk belőle (legfeljebb egy kis csóvát).

      Arról meg nem is beszélve, hogy mióta húz egy (vagy több) űrhajó 90000km-es csóvát maga után, imitálja, hogy ő egy üstökös és jól becsap minket? :))

      Na ideje felébredni, annyi valós dolog van, amin töprengeni, "hangosan" gondolkodni lehet és érdemes, ne pocsékoljuk az energiát ilyen hülyeségekre :)).

      Törlés
    10. Kedves P.!
      Nem tudom mit nem értesz a viccelődést, a terraformázást, a Plejádokat, a radar vagy a radír működési módját...
      Az általad hivatkozott manipulatív videón két kicsi dolog kering egy nagy körül, amit te úgy értékelsz, hogy a kicsik a nagyot hozzák...
      Fizikai (3D-s) világunkban két ennyire kicsi dolog nem szokott mozgatni egy ilyen nagyot...(bár a Zűrhajók sok mindenre képesek lehetnek...:P)
      Ráadásul a videót úgy szerkesztették meg, mintha az ott feltüntetett valami/valamik mintha közelítenének, de tudjuk, hogy most még a Nap felé tartanak...
      Ami több dolgot is jelenthet:
      1.) Totál kamu az egész...
      2.) Valami látható a radarokon, a lejátszás készítői pedig megjelenítették egyúttal a félelmeiket (vagy mások félelmeit) is...
      3.) A röntgen felvétel minél közelebbi képet mutat, annál tisztábban mutatja az "ojjektumokat" (Ezt elég nehéz elképzelni...) Az üstökösnek a csóváját sem lehet látni, ami elég fura, ha nem felénk tart...

      Na megyek a Pilisbe megtölteni forrásvízzel a demISON-jaimat...

      Törlés
  29. Tegnap este..
    http://zplusthelonewanderer.blogspot.com/2013/10/telihold.html
    http://eclipse.gsfc.nasa.gov/LEsaros/LEsaros117.html
    http://eclipse.gsfc.nasa.gov/5MCLEmap/2001-2100/LE2013-10-18N.gif
    http://en.wikipedia.org/wiki/October_2013_lunar_eclipse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már megint "kint" keresgélsz? :)

      Törlés
    2. nem.
      tegnap voolt egy gondolkodós estém (volt egy üres órám sétálni a Tiszaparton a telihold fényében és gondolkodni)

      Törlés
    3. Tegnapra, a telihold idejére mondtak egy 75%-os holdfogyatkozást. Én néztem, de olyan teli volt, semmi árnyék nem volt rajta, hogy csak na. Miért maradt el a fogyatkozás?
      P.

      Törlés
    4. P: ha megnézted a fenti linkeket, akkor elméletileg hajnal 2-kor volt a maximuma (Greatest 23:51:45 UTC), és mivel éjfélkor jöttem rá a tévedésemre-szombat reggel pedig keltem, ezért nem tudok bővebben beszámolni a Holdfogyatkozásról.. :D

      Törlés
    5. "volt egy üres órám sétálni a Tiszaparton"

      Ahelyett, hogy kocogtál volna egyet... :))

      Törlés
  30. Nyah... ez a bácsi is jól megaszonta:
    http://index.hu/kultur/media/2013/10/18/allan_boyko/

    Amúgy mindég is kedveltem a ilyen "messziről gyött ember"-féle médijás célozgatásokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mit vársz attól, aki az "IMF matekot" tartja igaznak? :)
      Menjen csak. Egyeseknek ez a pokol, másoknak az élet bölcsője és ugródeszka.

      Törlés
  31. Háromszázezres tüntetés Rómában. "Termelj! Fogyassz! Dögölj meg!", "Nem kérünk a bankok hatalmából!" Anonymousék a tüntetéssel egy időben elsötétítették az olasz számvevőszék és több minisztérium honlapját. A lateráni Szent János-bazilikától indult menet hét kilométeres útvonalán az üzletek bezártak, a bankok kirakatait bedeszkázták.
    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek olyan feszültséglevezetők, értelmük semmi. Ők nem akarnak megváltozni, változzon a rendszer (amit egyébként ők tartanak fenn olyannak, amilyen), anélkül, hogy ők maguk megváltoznának.

      Tiltakoznak a "termelj, fogyassz" ellen, közben munkát követelnek az államtól, hogy ezáltal termelhessenek és fogyaszthassanak. Ki érti ezt?

      Megmondom mi a probléma ezekkel. Az emberek többségének teljesen jó ez a rendszer, egyáltalán nem akar megváltozni, egyáltalán nem akar másképp élni, imád így élni, dagonyázni a materializmus élvezeteinek fertőjében, egy baja van: Nincs elég pénze hozzá! Pénzt akar, nem változást! Ha mindegyikük keresne mondjuk havi 5 millát, semmi gondja nem lenne a rendszerrel, sőt imáiba foglalná, hogy mindig így maradjon. Ez a probléma, nem látják a probléma lényegét, azt gondolják az a gond, hogy a bankároknak van, nekik meg nincs.

      Ez körülbelül az a szint, hogy valaki azért nem öl meg egy másik embert (vagy lop, rabol, stb...), mert fél hogy börtönbe kerül és nem azért, mert belátja, hogy az nem helyes, tehát ha büntetés nem lenne, akkor sem tenne olyat. Na ettől még messze vagyunk, egyelőre a nép kéri a vélt "jussát", ami persze nem lehetséges, hiszen fizikai képtelenség.
      Nem tüntetni kell, hanem életmódot változtatni minden mástól függetlenül, elsősorban nem vásárolni semmi mást, mint ami életbevágóan fontos. Az egyből összedönti a rendszert. Ja, az már nem tetszik? Akkor pedig lehet kussolni...

      Törlés
    2. Kedves Bastian!
      "nem vásárolni semmi mást, mint ami életbevágóan fontos"
      Öööö... mi az életbevágó? Fogorvos, könyvek, színház, iskolai költségek, cipő, kabát az nem az?
      Mert ha az is az, akkor én és az ország 90%-a amióta élek, nem vettünk egyebet létfontosságú dolgoknál, és még abban is szűkölködtünk. Nem emlékszem olyan időre, amikor bárki a családból ezekből bármikor megvehette volna gond nélkül, ami kellett. 4,5 millióan élnek a szegénységi küszöb alatt, ennyien konkrétan nélkülöznek. Szóval elég kevesen vannak, akik többet vesznek, mint ami feltétlenül szükséges. Oszt mégis áll a rendszer.
      Egyébként nem pénz kell az embereknek, hanem azok a javak, amiket kapnak érte. Remekül ellennék én, ha nyelvtanóráért cserébe kapnék brokkolit.
      Az alapjövedelemnek pedig minden európai országban megvan a fedezete, csak másképp kell elosztani a már most is a szociális ágazatra költött pénzeket.
      És csak ezen felül van az, amit kamat és lopás címszó alatt eltulajdonítanak tőlünk. Mindenki megtermeli annak a sokszorosát, mint amit elfogyaszt, kivéve azok, akik lopnak.
      P.

      Törlés
    3. "Remekül ellennék én, ha nyelvtanóráért cserébe kapnék brokkolit."

      Néha pedig nyelvi munkáért cserébe jár a broki - ez csak megegyezés kérdése. :))

      (bocs, túl magas volt, nem bírtam nem leütni...)

      Törlés
    4. Köhh... okos bácsik mán évekkel ezelőtt megaszonták: mifelénk a hozzáállással vannak gondok.
      Ugyanis, míg külnek fődjén azér hellyel-közzel működnek ezek a "úgy osztyuk el, hogy elébb amire feltétlenül szükséges, aztán ha netán marad valami, azt jól ellopkogyuk" dógok. Oké. Vélhetően nem tökéletesen, mer azé hallani nem hazai fődről is hangos morgást, meg vicsorgást. (Deugye a emberke telhetetlen fajta.)
      Mifelénk ugyemeg... (függetlenül a színétől és a képitől) a illetékes elvtársak előbb jól ellopkodnak mindent, amit nem szégyellnek, oszt ami marad, azt elosztyák a haverok/ismerősök között.
      Igaz, lehetséges nem vagyunkk "megáldva" olyan arcokkal, akik egy bányászbreki mentális magasságait elérnék. Hisz láthatóan nem dógozta még fel a helyi elitünk a kis agyával, hogyha a muslincák bódogságosan vigyorognak, meg elégedetten szöszölnek a rájuk osztotta feladatokkal (mer pl. nem kell idegeskedniük, mit kajálnak hónap), akkó sokkal nyugodtabban élhetnének. A népek meg nem éreznék folyton a késztetést, hogy agyonverjenek valakit.

      Törlés
    5. Nálunk az Arcok kifejezetten kedvelik ha a bányászok időnként agyonverik egymást, vagy ha ez nincs épp napirenden, akkor gyorsan hoznak egy rendelet, ezáltal megrendelve a napi szükséges adagjukat, őmiattuk verve fejbe önmagunkat... :)

      Törlés
  32. Bastian, annyira örülök, hogy így látod!! Tegnap este már nem volt kedvem a kommenthez, de az eset kapcsán én is erre szerettem volna rávilágítani. Sikítozunk, hőbörgünk, meg jajgatunk a rendszerek ellen, észre sem vesszük, hogy mi éltetjük azt.
    Tudom, hogy kis lépés, de én pl.megszüntettem a bankkal minden kapcsolatomat. Nem használok bankkártyát, készpénzzel fizetek.. Köszönöm a reagálást, ez kedvemre volt.
    Éva

    VálaszTörlés
  33. "megszüntettem a bankkal minden kapcsolatomat"
    Semmit sem szüntettél meg. A készpénzt is a bank kezeli, kiadja, nyomtatja.

    VálaszTörlés
  34. 12é Álljon meg a bicikli!! Mi az,hogy SEMMIT nem szüntettem meg? A készpénzt még valóban használom, de egyszerre minden még nekem sem megy. Itt most a konkrét banki ügyletekre gondoltam.
    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyu. A munkáltatód bankon át veszi fel a készpénzt, odaadja a kezedbe.
      Akkor mi változott? Gyakorlatilag szinte semmi.

      Törlés
  35. 12é Én azokról a konkrét lépésekről beszélek, amit ÉN meg tudtam lépni. Hiszek a kis lépésekben. Már nem szeretném tovább éltetni ezt a rendszert. Ami tőlem telik azt meglépem. Ez persze összefügg a "Ki vagyok valójában" kérdéssel is. Ha már tudom erre a választ, akkor meg ott a következő kérdés. Miért is nem merem akkor kinyilvánítani ezt? Mert bizony van ahol még félek.
    Éva

    VálaszTörlés
  36. 12é Annyit még hozzátennék, hogy a bankkal olyan kapcsolatot is lezártam, ahol úgymond jól jártam, ami a régi látásmód szerint "hasznot" hozott. Szóval ezt is beszüntettem ))
    Éva

    VálaszTörlés
  37. Japp... a maji rendszerben a csókák csak úgy tugyák hirtelen, és nagyrészt semmibe venni a rencer eszközeit, ha elmennek csövesnek. Bár... még ígysenem függetlenednek teljesen, de jóval kevesebb csimbók kötődik rájuk. (Ok, a ruhát, amit hord is vette valamikor, meg használja... a kaját is a rencer termeli, amit időnként kikukáz ne dögöljön éhen... Ám egyfajta hátatfordítás ez is.)

    VálaszTörlés
  38. Az embereket a vágyaikon és a megvalósultak esetleges elvesztésén keresztül lehet megfogni.
    Ha nincs vágy, nincs fogás az illetőn. Le kell építeni mindent, abszolút minimum üzemmódra, kis kaja, egy kis rezsi. Ennyi.

    Az a jó, hogy már értem azt, amit Jézus vagy Buddha hirdetett, hogy miért kell megszabadulni a javainktól és egyben a vágyainktól. Korábban azt hittem, lehet relatív jómódúan is harmóniában élni ebben a létezésben, de nem lehet. Akkor nem vagyok a magam ura, az anyagi javak uralkodnak felettem, nem tehetem azt amit akarok, kényszerpályákon járok folyamatosan.

    Ahogy Szepes Mária a Vörös Oroszlánban bemutatja, bármilyen vágy egy olyan energiaörvényt (démont) gerjeszt, ami aztán nem hagy békén és állandóan követeli, hogy etessék. Ahogy etetik, egyre nagyobbra, erősebbre nő és egyre többet akar, a végén kész megölni is (magam). Egy ilyen "démon" nem teljes értékű entitás, mint egy személy, hanem csak "egysíkú" és mi gerjesztjük magunknak, akár több tucatnyi is lehet. Jó példa a szex is erre, azt gondolja mindenki, hogy csak "emberi" szereplői vannak az aktusnak, pedig mást is "etetnek" közben. Ezért van, ha valaki minél többet szexel, akkor nem telítődik, hanem egyre inkább kívánja (most itt nem azonnali egymásutániságra gondolok elsősorban). Ha viszont nem eteti az ezzel kapcsolatos démonját, akkor az energia utánpótlás hiányában "elpusztul", de legalábbis jelentősen lecsillapodik.

    Így van ez az élet egyéb területein is, az ilyenek mint pl. a Csányi, ezért nem hagyják abba, ezért nem vonul vissza, mondjuk horgászni, meg golfozni, mert haláláig űzi-hajtja a hatalom által gerjesztett démonja, akkorára hizlalta, hogy nem bír vele (persze nem is tud róla, ő csak azt érzi, hogy neki ezt csinálnia kell és kész).

    Ilyen volt nekem a cigaretta is, majdnem megölt. Nem a nikotin, az egy marhaság. A szokás! Az a nagy úr, és állandóan óránként táplálja az ember. Megszenvedtem vele, de úgy kiéheztettem a cigi démonomat, hogy éhen döglött! Úgy kell neki, hogy gebedjen meg! :))

    Ezek tényleg léteznek, gondolja csak végig mindenki a saját életét... Vigyázni kell azzal, ha valaki gerjeszt egy ilyet magának, az is lehet, hogy soha nem tudja többet leállítani. Ilyen egyébként a szerencsejáték, a pedofília, a kéj- vagy sorozatgyilkosság, de olyan banális dolog is, mint az édességzabálás.

    Elnézést a személyes hangvételért, csak hangosan gondolkodtam, nyugodtan át lehet ugrani :)).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bastian!
      "Le kell építeni mindent, abszolút minimum üzemmódra, kis kaja, egy kis rezsi. Ennyi."
      És ismersz olyat, akinek ennél valaha többje volt? Mert én nem. Sőt ezekre sem telik, támogatásokból élek, adósságot halmozok fel...
      P.

      Törlés
    2. Én egy kicsit másképp látom ezt a "le kell építeni" dolgot.
      Szerintem erőltetni semmit nem lehet, mert akkor ez a "démon" még erősebben jöhet vissza és kiéhezetten csap le. Józska kívánja, kívánja a szomszéd vörös kiscsajt, de elfojtja magában évekig, aztán egyszer csak egy házibulin lehetősége adódik és keményen megkettyinti hátul a csajt, akarata ellenére. Nem biztos, hogy jó a példa, de azért vissza is üthet, amikor elfojtunk egy vágyat magunkban.

      Én inkább amellett teszem le a voksom, hogy csak akkor lehet valamit elengedni, ha már telítődtél az élménnyel, a tapasztalattal. Én már nem járok bulikba, mert nem igénylem, kinőttem, meghaladtam azt a vágyat, telítődtem amikor ott volt az ideje. Ez a "vágydémon" már nem jön vissza többé. A cigidémont 5 szál után el tudtam dobni, többé soha nem kellett ez a tapasztalat, elég volt - de hogy ezt elérjem KI KELLETT próbáljam!

      Sok dolgot fel lehetne sorolni, hogy mi az amiben már telítődtem, mi az amit símán eltudok már engedni, és ugyanúgy sokat fel tudok sorolni, amit még csak erőltetve tudnék elengedni, nem természetes módon, telítődve. Ezért érzem azt még mindig, hogy nekem itt a 3D-ben sok a dolgom, a ledolgozni valóm, és a tapasztalni valóm. Bár szeretnék én is (egy "részem") továbblépni, de amíg van ami ideköt, addig nem fog menni.

      Törlés
    3. SZN Szia. Ma délelőtt megszűnt Tamás MM oldala, megküldte az új helyét.
      Ha nem kaptad meg és érdekel szólj.
      Éva

      Törlés
    4. Önmagunkban a szex-démont szerelem-démonná illetve szeretet-démonná lehet változtatni. Ekkor már - bármennyire is hihetetlen - szerelem nélkül "nem megy". A szerelem maga viszont ilyenkor már csak akkor "jön" ha a Tündérkirály/nő/ bennünk lévő "részecskéje megtestesül" itt a 3 D-ben. Vagyis amikor az úgymond iker-lélek-párunk ölt testet valakiben. Ez a "találkozás" - ha létrejön - érzelmileg össze sem hasonlítható a szokásos földi dolgokkal. Ez voltaképp a "mennyország lehozatala"...

      Törlés
    5. P
      "És ismersz olyat, akinek ennél valaha többje volt?"

      Hát nem akarok megsérteni senkit, de aki nemhogy maga, de még csak nem is ismert olyat akinek a puszta éhenhalásnál éppen egy kicsit többje volt az elég korlátozottan létezett eddig ebben a valóságban. Az már a tapasztalásoknak is erős korlátot vet, mert egy üres hideg szobában ülve megmerevedve elég nehéz élményekhez jutni.
      Tulajdonképpen nem is ismerek olyat aki a puszta létfenntartásért küzdene, inkább céljaik vannak, erről a vonalról váltam én le, már nem akarok semmit.

      Mazsola
      Ebben teljesen igazad van, de én nem is erőltetésről beszélek, hanem arról, hogyan lehet egyre több dologról megérteni (megérezni), hogy felesleges és ezáltal elengedni, azaz leépíteni. Nekem rengeteg ilyen dolog volt az életemben az utolsó mondjuk 5 évben. 5 évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tartottam bizonyos dolgokról, hogy ne érdekeljenek, ma meg már nem jelentenek semmit.

      Kerion
      Ez egész biztosan valahogy így lehet, mert mielőtt az egészet feladtam volna, már az azt megelőző években is érzelem nélkül képtelen voltam rá, pedig korábban még a legyet is röptében, akkor is, ha teljesen ismeretlen "légy" volt... :))

      Törlés
    6. Bastian, úgy érted, anyagi céljaik? Mert én ilyet nem ismerek, azaz egyszer telekocsiztam, és a sofőr adta elő, hogy neki olyan fura, hogy valaki nem olyan, hogy akar tárgyakat, mert ő olyan közegből jön, ahol attól valakik az emberek, és törekszenek rá, hogy legyen kocsi, nyaraló, motorcsónak, stb.. elég meglepő volt, korábban senkinek a szájából nem hallottam, hogy ilyen vágyai lennének.
      Szóval egyvalakit ismerek.:)
      P.

      Törlés
    7. Egy kérdést szeretnék feltenni a Kerion által említett Iker (Duál?) lélekpárokról. Ez valóban létező jelenség? Azt jelenti, hogy minden férfinak és nőnek megvan a tökéletes kiegészítő fele a másik nemben? Ezek minden életben szükségszerűen találkoznak és együtt vannak, vagy van, hogy elválasztódnak? Azért is érdekelne, mert 2 éve lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, s a nő nemrég jelezte, hogy nem tudott elfelejteni. Én viszont túlléptem már ezen.
      Laci

      Törlés
    8. Szia Éva.

      Sajnos látom...
      Ez a gyerek komplett HÜJJJJE...Nekiáll listázni az ébredőket...ÁÁÁÁÁ
      Mégis miért? Fel kell mérni, hogy hány példányt kell rendelnie a felkészületlenül megírt, nyomorult könyvéből? Esetleg minden józan esze elment, vagy ami még rosszabb lenne mindezt megrendelésre teszi???
      Okulni kellene....:
      http://geocaching.hu/caches.geo?id=3484

      Törlés
  39. Igaz, hogy mostanság kevesebbet vagyok, de mikor változott meg a háttérkép?
    (lehetne linket róla-hozzá? meg szeretnék nézni valamit.. nagy felbontás nem akadály, sőt..)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma.
      http://wallws.com/gravity-movie-wallpaper.html

      (megtetszett, ahogy emberünk már nem a Föld rabja, de egy köldökzsinór még köti a Fényhez - tudsz asszociálni?)

      Törlés
    2. Ez egy katapultálás felvétele!

      Törlés
    3. Így is hívhatod a kilépést. :)

      Törlés
    4. A kilépésről eszembe jut a 9. című animációs film.
      Ott vannak a rongybabák, akik a tervező lélekdarabjait kapják, a világ megromlásának utolsó percében. Kapják azért, hogy az emberi lélek stb. megmaradjon.
      A babák 1-9-ig számozottak a hátuk viselik a számjelet. 9-es annyira keresi a forrást, hogy meg is találja. A forrás egy tudós aki elmondja, bemutatja neki, hogy hogyan rabolják el az emberek lelkét egy gépszerkezettel, ahol zárva tartják.
      9.-es birtokában van a kiszabadító egységnek, és működésbe hozza azt. Minden fogoly lélek kiszabadul és felemelkedik, bekapcsolódva az égi rendszerbe mint energiaörvény.


      Törlés
  40. Fg
    Ez pont idevaló szerintem a zsindekről.
    http://index.hu/gazdasag/2013/10/22/katasztrofat_josol_a_szazdollaros/

    Fg

    VálaszTörlés
  41. NovEmber, 9-es ember az aki már kihalászta önmagát. 153 hal = 9-es Halak korszakbeli ember. Ezek után a "9-es" képes a metamorfózisra, 3 D-s szemüveggel nézve a megtáltosodásra/szupermenné válásra. Az emberek lelkét senki sem tudja elrabolni. Legfeljebb magunk tudjuk azt karanténba zárni/alacsony rezgésszinten tartani. A földi emberi testet - mint minden mást is a matériában - a magasabb szellem-tudat "lelkesíti fel". Tehát a lélek maga a földi körforgáshoz kötött. Belemerülve az anyagi lét e körforgásába a szelleméhez hasonló eredeti rezgő-képessége lecsökken. A lélek rezgése a megtestesülések során mindaddig csökken amíg el nem éri a mélypontot: az egója un. "földi poklát". Csak ekkor - miután már teljesítette "feladatát", azaz megjárta ezt a legalsó szintet is - kezd el megint növekedni a rezgés-intenzitás, mégpedig vagy fokozatosan vagy hirtelen. 6-7-8-9, 6/9. Ezért van az hogy úgyszólván az utolsó pillanatig bárki "felemelkedhet/kiemelkedhet a pokolból". Ekkor ki lehet lépni a földi körforgásból is. Mivel az újfent magas rezgésű megtisztult lelket a szellem mintegy "visszaveszi"/magába zárja. A továbbiak ezután már a szellem-tudat saját "döntései". Feladat miatti itt-maradás, továbblépés az un. aranykorba, időleges vagy végleges elmenetel. Az alacsonyabb rezgés-szintekre mindig nyitva a "kapu" - vissza fel már nehezebb az út mert "rezgés-ügyileg" mindig el kell érni a lejöveteli állapotot. Árt kell tudni lépni a "küszöböt".

    VálaszTörlés
  42. Belefutottam ebbe a videjóba...:)

    http://sorkoz.blog.hu/2013/10/22/bayer_es_obama

    Lujza

    VálaszTörlés