2012. október 9., kedd

Illúzió-romboló kérdések a Mars-expedícióhoz

FRISSÍTÉS: 
Arany Laci hazugságromboló tényfeltáró dolgozata:

Elém került egy csodaszép videó a Mars-expedíciót bemutatandó. Bámulatos képsorok mutatják be nekünk az utazást indulástól landolásig, így nem csoda, hogy a filmet több mint tízmillió alkalommal nézték meg csak a youtube-on. Íme: 


Azonban hiába a csilli-villi animált dokumentumfilm, nekem még mindig kételyeim vannak, hogy ez a Mars-expedíció egyáltalán megtörtént-e... Miért?

Ugyanis az indulást leszámítva az egész film, a végén a landolással egy animáció, illusztráció-propaganda film, egy számítógépes grafikával előállított alkotás. Vagy van valaki, aki elhitte, hogy minden jelenetben ott volt egy külső kamera, amelyik vette a rakéta útját...? Még akkor is, amikor a csomag megérkezik a Marsra, nekünk már ott van egy külsős felállított mozgó kameránk? Azt ki vitte oda? "Very cool!" hírdeti a film címe is. Istenem... A 6. perc környékén mutatják be az "első valódi képeket" a Marsról, azonban felmerül a gyanú, hogy azok is miért ne lehetnének ugyanúgy grafikusok kezei által készítettek, mint a film előző 6 perce...?? Nincs különbség... Na most nyílván ez egy tudatosan illusztrációként közreadott film, így is kell kezelni, de akkor is miért nincs olyan felvétel, amelyik mondjuk belülről veszi az egész eseményt? Jó persze ilyet is lehet hamisítani, de azért némileg hitelesebb lenne. Szóval, kedves animátorok, nem kell teljesen hülyének nézni mindenkit. Úgyhogy Mars haza - már akinek ott van! És hagyjatok minket békében. (A legszörnyűbb, hogy több milliónyi nézőt bámulatba ejtett ez a grafikai illúzió - már megint. Azért meg kell hagyni szép kis videó... és a sok színész is milyen boldog a végén...:) 




Az a helyzet kedves nézők, hogy a modern animációs szoftvereknek köszönhetően a képek és a videók bizonyító ereje gyakorlatilag tökéletesen megszűnt. Így akár be is linkelhet valaki olyan felvételt, ami a Mars-űrhajó belsejéből mutatja végig az egész 7 hónapnyi utazást (néhány terrabájtnyi terjedelemben :), akkor sem lesz ez önmagában bizonyító erejű. Érdekességképpen mutatok egy kisfilmet, ami bemutatja a nagy sikerű Trónok Harca c. TV-sorozat számítógépes trükkjeit, ami azon kívül, hogy fantasztikusan jól néz ki még arra is felhívja a figyelmet, hogy ha egy TV-sorozatban ilyen hihető trükköket mutatnak be, akkor egy NASA költségvetéséből akármilyen felvételre jut némi keretösszeg...


A Kubrick által megrendezett Holdra-szállással kapcsolatban az utóbbi évtizedekben felmerült kétségeket gondolom nem kell különösebben bemutatni, és ebből kifolyólag - már-már analóg módon - úgy hiszem eléggé megalapozott a gyanú, hogy a Mars-utazás esetében is feltűnően hasonló a helyzet. Úgyhogy nekem az a sanda gyanúm kollégák, hogy sem a Holdra-szállás, sem a Marsra-szállás nem történt meg jelen korunkban, vagy legalábbis nem úgy, ahogy a nagyközönségnek be lett mutatva filmileg, de azért szép próbálkozás volt... Itt>> meg persze tudományosan és discovery-leg be van bizonyítva, hogy ami megtörtént, az nem történt meg, illetve mégis megtörtént, szóval nem, illetve de, ááá dehogy, azazhogy dehogynem! Szóval itt a csont, rágjad polgár... Erős a gyanú, hogy ha mégis megtörténtek ezek az expedíciók, akkor valami olyasmit találtak - idegen jelenlétet? - , amit nem célszerű az éppen a karán-kapuban álló tömegeknek megismerniök... De az is lehet, hogy köttetett valami számunkra nem túl fényes jövőt jelentő szerződés, csak aztán tényleg nehogy egy Marsi földalatti telepre induló hajó beszállórámpáján találjuk magunkat, aminek már jár az antigravitációs motorja ...

Az összeesküvés elméleteknek se szeri se száma - ebben a témában is, de azért meg kell hagyni, hogy némelyik kételynek és felvetésnek komoly alapja van. Lásd ezt (aki még nem látta volna):




Különösen érdekesnek találtam a 42. (!) perctől kezdődő felvetéseket az ugyanolyan logókat használó űrhivatalokról... Ez egy szerződés lenne? Ki a másik fél? Mi a tárgy? Jó, persze most felröhöghet a szkeptikus, hogy "persze hogy rakéta szimbólumot használ minden ország űrhivatala, ez triviális...", én viszont azt gondolom b+, hogy egyáltalán nem triviális ugyanazon jel használata a különböző nemzetek esetében. Úgyhogy e mögött megint csak van valami a háttérben. Ezekben az összeesküvéses-esetekben akkor járunk el célszerűen, ha egyrészt feltesszük a kötelező kérdést: kinek az érdeke? - másrészt meg is tudunk erre válaszolni. Nos, a hidegháború kellős közepén kinek és miért lehetett az érdeke megvalósítani egy hamis Holdra-szállást, vagy eltitkolni a valóságot, majd néhány évtizedig lapítani (érthetetlen okokból nem megismételni), ezután nekiugorni megszervezni és legyártani egy másik nagyszabású hazugságot - aló mars! - és tálalni igazságként? Meg tudjuk ezt válaszolni?


43 megjegyzés:

  1. Látványos, mi? Ezeket a filmeket a NASA készíti, részben valódi képekkel, részben pedig virtuális felvételekkel. Az eredeti film hosszabb és az elején vagy a végén meg is magyarázva, hogy valós-virtuálsi képek keverékéből áll az egész. Például természetesen nem lehetett senki Marson, hogy filmezze a landolást, azt számítógépes virtuális képekkel lehet csak mutatni.

    VálaszTörlés
  2. És Te el tudod dönteni, hogy amikor "valódi" felvételt mutatnak, az valóban valódi-e? Mert látványban nincs különbség...

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nehéz megkülönböztetni, mert nagyon profi módon vannak csinálva ezek a NASA filmecskék, de ahogy Te is írtad, vannak jelenetek amiket logikusan nem vehettek fel élőben, mint pl a landolás Marson. A NASA weblapjain jó néhány ilyen filmet lehet találni.

    VálaszTörlés
  4. Sajnálom, hogy megint? ellent kell mondanom, viszont van jó pár "de" is benne :)).

    A Holdon jártak, ehhez nem fér kétség, mivel letettek egy fény visszaverő un. "reflektort" a Hold felszínére, aminek az a tulajdonsága, hogy ha egy lézerfény eltalálja, akkor azt ugyanabban az szögben veri vissza, tehát oda, ahonnan jött. Ezzel mérik évtizedek óta a Hold távolságát milliméter pontossággal szerte a világon. A radar, amivel szintén lehet mérni, az 10cm-nél nagyobb hullámhosszúságú, tehát kevésbé pontos, a fény ugye nanométeres tartományban van. Ezt az eszközt speciálisan kell beállítani a föld felé, tehát még csak az sem lehetséges, hogy csak úgy "ledobták" volna. Ezt itthon is egy "mezei" kutató is bemutatta egy riportban, akinek semmi köze a "háttérhatalomhoz", valójában bárki kipróbálhatja, kereskedelmi forgalomban kapható lézerrel is megy.

    Viszont: az első (Apollo-11) holdra szállás valóban gyanús, nem sorolom fel miért, azt bárhol meg lehet találni. Annyit azért hozzáteszek, hogy a képen a "keresztekkel" nem az a gond, hogy takarásban vannak helyenként (annak meg van a magyarázata), hanem a sötét háttéren (égbolt) nem látszanak. Az összes többi ugyanolyan sötét helyen a negatívon láthatóak halványan, de a horizont felett egyetlen egy sem. (a sima képen nem látszik, csak negatívba váltva és kontrasztossá téve). Ez egyet jelenhet csak, a háttér ki van takarva. Az okát nem tudni, valószínűleg látható volna ott "valami". Az első leszállásról azért tudom elképzelni, hogy "kamu", mert óriási nyomás alatt voltak és mivel az volt a kijelentés, hogy az évtized vége előtt leszállnak, az utolsó pillanatokban voltak és az oroszok is akkor még ott loholtak a nyakban, ezért, lehet nem volt más választásuk. De a többi megtörtént, az biztos!

    Ami még érdekes, az a rádiófelvételek az irányító központtal. Ez azért valós, mert ezt sok rádióamatőr is vette, nálam pedig a hitelességét a dolognak az is alátámasztja, hogy az űrsiklókkal kapcsolatban is sokszor megismétlődött, többek között a Hubble teleszkóp javításakor az űrséta közben. Erről nem csak hang, hanem filmfelvétel is van, sokan rögzítették a földről is, érdekes módon a NASA nem titkosítva sugározza ezeket. (egy 5m-es tányér kell hozzá legalább, ezért nem mindenki tudja megtenni). Ezen látni és hallani, hogy olyan fénylő pontok mozognak körülöttük, amik intelligens módon mozognak, nem csak úgy össze-vissza és az űrhajósok is úgy beszélnek róla, hogy "ők". "Látod? Megint itt vannak! Hol? 11 óránál..." hallatszik a felvételen, utána megszólal a központ, hogy "kérem a feladatra koncentráljanak" és aztán megszakad a közvetítés. Ilyen beszélgetés volt a Holdutazásnál is. Ezek fizikai kiterjedéssel nem rendelkező fénylő pontok, de nem egy vagy kettő, hanem sokszor rengeteg. Ez talán megerősíti azt amit én gondolok, hogy fizikálisan nem tudnak ideutazni máshonnan, de az nem jelenti azt, hogy nem képesek más módon elérni minket.

    A Marsról nem tudok semmit, szerintem nincs ott semmi.

    VálaszTörlés
  5. Hát nézd Mazsola, nem olyan nehéz ezekre a kérdésekre válaszolni, ha az ember már fellépett egy magasabb tudatszintre. (Ezt most ne tekintsük önfényezésnek!!!)

    Kezdjük ott a megértést, amit egyszer már a nullapontról írtam - ami annak a bizonyítéka, hogy a Földgolyón rajtunk kívül még vannak valakik, akik nincsenek genetikailag lebutítva, és játszi könnyedséggel befolyásolják az embert.
    (Ehhez még hozzáadhatod az "egyiptomi" agytréninget.)

    Utalnék itt megint erre a Przsevalszkij-lóra, és talán fölösleges magunkat abban a tévhitben ringatni, hogy minket kihagytak ebből a genetikai hancúrozásból, ugyanis az emberek a megosztottságból és a lehülyítésből kifolyólag nem képesek átlátni az egész képet.

    Erre nagyon jó bizonyíték a nemzetek, államok, vallások, családok földaraboltsága és az egoizmus általános elterjedtsége.

    A következő kulcspont az lenne, hogy utánanéznénk, hogy hol tart ma a technikai fejlődés. Ajánlom figyelmedbe a "human robot" címszót a jutúbén (ez a jutube is milyen beszédes ha belegondolsz = "te már csak egy (üres) tubus vagy" ) és biztos lehetsz abban, hogy amit ott látsz, az csak a töredéke annak, ami már létezik.

    A következő lépésnek a Georgia Guidestonest javaslom, ahol a létszámcsökkentést reklámozzák.

    Szóval ha ezeket a pontokat az évezredek távlatából egy kicsit egymás mellé rakjuk, akkor az jön ki, hogy néhány "szellemileg nem ledegradált" élőlény úgy döntött, hogy a "human power"-t lecseréli "robot power"-ra.

    Namost a sok "fölösleges zabáló" eltávolítása nagyszerűen megoldható azok egymásnak ugrasztásával, III. vh., tekintve hogy többezer év alatt ez a módszer mindig eredményesnek bizonyult, illetve erre még rá lehet segíteni egyéb eszközökkel. (ELF, HAARP, BIO-és Vegyi fegyverek, egy kis éhínség, atom, stb. és a végeredmény 99,99 %-osan garantált.)

    Szóval az emberiség ma már annyira szét lett bomlaszva a nagy egoizmus által, hogy nem képes összefogni, sőt, nem is képes átlátni a valódi problémát.

    Ez a Marsraköltözés is egy akkora eszement baromság, hogy több mint siralmas. Költözzünk el egy lakható bolygóról egy lakhatatlanra, csak azért, hogy bebizonyítsuk magunknak, hogy milyen nagyszerűek vagyunk ???

    Hát nem lenne sokkal egyszerűbb a már meglévőt (a Földről beszélek) egy kicsit kímélni és egymással összefogni???

    Szóval ha engem kérdezel, akkor az emberi civilizációnak annyi meg egy bambi, hacsak föl nem ébredünk ebből a mélyalvásból.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (a kommenthez:)
      Kérdezek (az első két kérdés nem összefüggő. vagy mégis. hosszú..):
      -mi van ha a Mars nem is olyan kihalt és vörös?
      -elképzelhetőnek tartjuk, hogy ha tudsz egy eseményt előre, -amelyre nem lehetsz hatással- akkor előtte kipakolod a tyúkólat meg a ládikát és mented, amit mentened kell az újrakezdéshez? volt már ilyen esemény a történelem folyamán?
      -a (nem-emberi) robot mint munkaerő megoldható lenne? és miért nincs úgy? miért nem lehet (utópisztikus-bio-future) magán- és/vagy közösségi életünk?
      -miért kellett a közösségeket lebontani? összefogásban az erő?

      Hát nem lenne sokkal egyszerűbb a már meglévőt (a Földről beszélek) egy kicsit kímélni és egymással összefogni???
      De. Szülinapomra várlak (és a többieket is - nem ebben az évben lesz).

      Törlés
    2. "-mi van ha a Mars nem is olyan kihalt és vörös?"

      Ez teljesen tökmindegy, mert mi nem ott élünk. Ebből a szempontból az sem játszana szerepet, ha egyáltalán nem is létezne. Ami viszont érdekes, azok a felületén található kráterek, melyek a hegyes vidékeken alig, a síkabb részeken viszont elég sűrűn előfordulnak, nem magyarázhatóak véletlenszerű meteoritbecsapódásokkal, mert azoknak a nyomai
      nem adnák ki ezt a szabályszerűséget.
      Vagyis nem tartom kizártnak, hogy valamikor volt ott fejlett élet. Hogy aztán ők nyomták-e saját magukat padlóra, vagy csak egy magasabb síkról törölték őket, ez talány.

      "...és mented, amit mentened kell az újrakezdéshez? volt már ilyen esemény a történelem folyamán?"

      Derinkuyu is erre utal, meg napjainkban Svalbard is.

      "-miért kellett a közösségeket lebontani?"

      A közösségek lebomlása egy automatikus folyamat, az oka pedig az, hogy az emberi gondolkodást a számszerűség uralja, azaz a "minél több, annál jobb" elve. Ez azonban nem igaz, mivel ebből hiányzik a MÉRTÉK. Alapvetően ugyanis a MÉRTÉK határozza meg, hogy valamit jónak találunk-e, vagy rossznak.

      Vagyis ugyanaz a dolog lehet jó is, meg rossz is. Ezt egyedül a MÉRTÉK dönti el.

      Ö.T.

      Törlés
    3. @Zplus

      "a (nem-emberi) robot mint munkaerő megoldható lenne?"

      Igen, ez a gyakorlatban már javarészt így is van.

      "és miért nincs úgy?"

      Ez a kérdés teljesen fölösleges volt. Hogy kicsit világosabban lásd a dolgokat, közlöm Veled, hogy már az 1985-ös évben a Ford autógyár Windsorban (az amerikai-kanadai határon lévő városról beszélek) olyan üzemmel rendelkezett, ahol a gyártócsarnokokban csak néhány ember lézengett. (felügyelő és takarító személyzet)

      Vagyis a HUMAN-POWER már 1985-ben (de inkább már előtte) elvesztette a jelentőségét. (gazdasági szempontból)

      De hogy a kérdésedre is válaszoljak, ennek a teljesen lerobotizált "minél több, annál jobb" - gyakorlatilag matematikai, vagy más néven racionális - létfelfogásnak pontosan az a hátulütője, hogy a szerencsétlen ember nevezetű lény rálépett az önmegsemmisítés útjára.

      Lehet, hogy 1985-ben még nem voltak intelligens robotok és mindent (termelést) az előre megírt programozás alapján hajtottak végre, manapság azonban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az intelligens (tanulékony???) robotok gyártására, aminek megvan az az óriási hátránya, hogy a ROBOT már csak racionális gondolkodásra lesz képes és ha az IQ-szintje elér egy számunkra kritikus levelt, akkor rá fog jönni önmagától, hogy az ember az egyetlen lény, aki őt akadályozza a szabad önmegvalósításban (törvény nélküli létezés) és elindul ugyanazon az úton, mint mi emberek, és hadat fog üzenni a "teremtőjének" - mint a CFR - és ezzel a HUMAN POWER csinált magának egy qrvanagy problémát, mert a saját maga készítette ROBOT ki fogja nyírni, ami pusztán csak idő kérdése, és akkor a TERMINÁTOR című agyrém valósággá válik.

      Elégedett vagy a válasszal????

      Ö.T.

      Törlés
  6. Szerintem a következő a helyzet, és kérem ne nevessetek ki elsőre, gondolkodjunk közösen:

    Onnan kell kezdenem, hogy én szerintem a háttérhatalom alapvetően nem Földi eredetű, ráadásul nem is egyféle, és egyáltalán nem egységes álláspontot képvisel. Megpróbálom körvonalazni őket a megérzéseim alapján:

    Globalista Irányító elit
    (közkedvelt nevén az Elnyomó Háttérhatalom :)
    Ők az a "vérvonal", amelyik Egyiptom óta gyakorolja az emberiség feletti kontrollt és hatalmat. Nem emberi eredetükről számomra elegendő bizonyíték állt össze (fennmaradt művészeti alkotások, szimbólumok, technikai tudás, stb. mind erről mesél). Ez az a csapat, amelyiknek alapvetően agyatlan melósokra van szüksége a birodalmuk fenntartásához, mely jól követhető az ismert történelem ívén, és amelyet úgy tűnik most át akarnak helyezni a Marsra. Nevezetjük őket a Bukott Angyalok Szövetségének is, azaz BASZ. :) Az ő repertoárjukba simán beleillik az ember lecserélése félbio, vagy robot energiahordozókra. Valószínűleg az ember genetikai módosítása is nekik "köszönhető", meg a mátrix, meg az összes szar, ami történt velünk néhány ezer év alatt.

    Illuminátus
    Az elitnek az a másik fele lehet, amelyik viszont az ébresztésben érdekelt, minket fentebbi rezgésszintre rugdalni. Ne kérdezzétek ez nekik miért feladat, de nem tudom másképp értelmezni az ébredési hullámot, és a megszámlálhatatlan üzenetet. Valószínűleg az ő gyökereik sem Földi eredetűek, sőt nem is 3D illúziók mint mi.

    A Hold
    Fentiekből talán már érződik az is, hogy a Hold sem véletlenül lett beállítva a Föld körüli pályára, és szerintem mesterséges hold. Hogy pontosan milyen védelmi, vagy fenntartási, hőmérséklet-szabályzás, vagy egyéb célokat szolgál, arról talán máskor, de az biztos, hogy komoly megfigyelő és egyéb jelenlét lehet rajta igen régóta. Kell ennél jobb hely? Elképzelhető, hogy pont a genetikai módosítás miatt kellett beállítani ezt a fajta szabályzórendszert. Elhiszem, hogy jártunk a Holdon, de a valódi küldetést még nem mutatták be a közönségnek eddig.
    Gyanítom, hogy a Holdra küldött expedíciók belefutottak a megfigyelőkbe, de az is lehet, hogy eleve ez volt a cél. A hidegháborús feszültségkeltést én mindenképpen egy színjátéknak tartom, az egy ugyanabból a gyökérből létrehozott két pólus versenybeállítása volt, tömegeket megtévesztendő/összeugrasztandó, és szintén kísérletezés céljából.

    A Mars
    A Mars gyaníthatóan szintén élő bolygó volt, de valószínűleg valamikor nagyon régen szétcseszték, ez a történés vélhetően köthető a minket is sanyargató körökhöz. A Naprendszerünk története csak nagyon homályos részletekből sejthető, mint például a Mars és Jupiter közötti vélhetően szétrobbant bolygóból származó törmelék-gyűrű (ezért lett lakatlan a Mars?), vagy a 10.500 keringési idejű, a csillagászok számára érthetetlenül rendkívül elliptikus pályán keringő Sedna. Akkor ugye ott vannak a sumér Nibiru történetek, és a többi mozaik (Tiamat, Marduk, stb.), melyet még nem tudunk összerakni. Ez már nagyon sci-fi, de mintha a dínók kihalása és az egyéb globális katasztrófák is beleillenének abba a képbe, hogy itt jócskán belebarmoltak a természetes fejlődésbe, és ki tudja, talán azért, hogy létrehozzanak egy Földi kísérleti melós-telepet, kellett a hely. Sok a homály, de valami azért körvonalazódik.
    Úgyhogy szerintem a Marson már járt/élt ember, és valószínűleg telepek is lehetnek, persze nem biztos, hogy mi állítottuk fel őket.

    VálaszTörlés

  7. A 3D emberiséget szerintem sok irányból megfigyelik, nem csak a „saját” háttérhatalmunk. A 4. és 5. dimenzióból kiváló panoráma nyílik a hülyeségeinkre, ez nekik kb. olyan megerőltető lehet, mint nekünk amikor egy asztallapon síkban (2D) rohangáló bogarakat szemlélünk – akik természetesen nem látnak, de egyéb módokon azért érzékelnek! Na most, hogy ez a megfigyelés a genetikai kísérlet része-e, vagy egyszerűen csak kíváncsiak arra, hogy a teremtmény hová jut saját erőből, némi rúgdalással, ezt nem tudnám megmondani, de azt határozottan érzem, hogy egyáltalán nem vagyunk egyedül – vannak ártani szándékozók és vannak segítőink ilyen-olyan emeletekről. Szerintem nincs olyan ember, akit még nem befolyásoltak volna valamilyen „külső” "felsőbb" erők ezen a létsíkon, csak legfeljebb nem vette észre. És ahogy Zplus fogalmazott: sokat melóztatnak, de csak azt végzed el, amit a szíved megenged.
    „Ez itt a pokol, Uraim” – mondja Al Pacino is…

    A célunk szerintem az kellene legyen, hogy visszajussunk arra a tudatszintre, amilyennek eredetileg megteremtődött az emberi lény, és melynek nyomai azért fennmaradtak ilyen-olyan képességek terén. Persze ez a cél ellentétes az agyatlan melósokra építő, Istent játszó Birodalmiak elképzeléseivel, de hát majd látjuk. Szerintem sok lúd disznót győz alapon jöhet az újabb vízözön – csak most vízalapú tudatos emberekből. :)

    VálaszTörlés
  8. Neked aztán van fantáziád Mazsola :D , de arra nem gondoltál, hogy mindaz amit a Naprendszerről leírtál lehet természetes folyamat is, mint például ütközések és külső behatások eredménye? Mivel minden változik és mozog ezért tartom valószínűbbnek, hogy a naprendszerünk még kiforratlan állapotban 'csinált' ilyen szörnyűségeket, de mára beállt a harmónia, és szépen keringünk, utazunk. :D
    Az elit OK! Illetőleg nem oksi, csak szerintem is valami hasonló lehet, mint írtál, mert a folyamtokból ítélve úgy tűnik baromira bele vannak zavarodva a saját tervükbe. És különben is! MIért kellene nekünk bármiféle tervhez igazodni, és szeretek amolyan freelancer lenni!
    Ja és ha lehetne kérni egy pillanatra se felejtsük el, hogy az egész játék, hologram, ahol mi is használhatjuk ugyanazokat a játszóeszközöket!!! :D
    Panka.

    VálaszTörlés
  9. B@szki.. ez szép. :D
    ez külön poszt lehetett volna..
    (az illu igy nem biztos, hogy tökéletes, de a többi.. odab@sz. :D)
    (külön elnézést kérek magam helyett :D)
    *****
    Panka: akkor az enyém elég dark: madmax jéggel, olvasd el most, vagy max. majd éjjel. (ez most egy folyam volt, és Belga egyik számára húzott át :D http://www.youtube.com/watch?v=1VPDyOxvOsc )


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tamás Török-Zselenszky:
      HORIZONT-UGRÓK

      Ó, egy újabb kény ízű délután.
      Ha közelebb lépsz,(vigyázz)
      még átájulsz a mesémbe!
      Majd átsegít a nagy szitán
      az egek felé folyó folyóm; sodródj vele!
      >Legyünk pont: s ezzel az idők vége…
      köldök nélküli horizont-ugrók!
      >Az embernél szörnyebb
      azért nincsen, mert
      csak úgy nem fél már szegény.
      Jóéjt-csókunkkal
      induljunk: visz hall.
      Kemény tél jön, kemény.
      >Tanfolyam kéne, hogy adhatsz többet az életednél
      ez kell legyen a címe. A homofág éra pokoli séma. A pisztollyal alvók jelmezbáljába’ üreges tortából kilépő szajha: gyík Európa, sírj, Európa! Beszív, és lenn tart a halál torkába’, hogy kapálódzásunk a gépeit hajtsa… menekülj!
      >Legyünk pont: s ezzel az idők vége…
      köldök nélküli horizont-ugrók!
      >Az embernél szörnyebb
      azért nincsen, mert
      csak úgy nem fél már szegény.
      Jóéjt-csókunkkal
      induljunk: visz hall.
      Kemény tél jön, kemény.
      >Csak Te vagy úgy velem,
      hogy nem kell szólnom sem,
      Te örök fény-költemény!
      Partizán szent vagy,
      reliktum-fajzat,
      egy aranykor-szökevény!
      >Teljes szívben gyúl csak csillag; fényességnek.
      Teljes szívben gyúl csak csillag.
      Csakis üres kézbe adnak mindenséget.
      Csakis üres kézbe adnak.
      Sosem volt e csillag festve;
      ez a csillag: lyuk a zászlón,
      lyuk a hálón, lyuk a láncon,
      lyuk a kézen, a gyöngy a szívben.

      zselenszky 2012. október 9.

      Törlés
  10. Nekem valamilyen oknál fogva az a "mániám", hogy ez a fizikai létsík kitüntetett szereppel bír. Tehát hiába vannak egyéb létsíkok is, de ott nem lehet uralkodni egymáson, hiszen a különböző entitások egyszerűen "átsuhannak" egymáson. Egész magas létsíkokon valószínűleg fel sem merül az ilyen "uralkodás" igénye, ill. egyéb "élvezetek", de alacsonyabb létsíkokon ez még tényező lehet bizonyos entitásoknak.

    Úgy képzelem, hogy függetlenül attól, hogy itt fejlődtünk-e ki vagy máshonnan érkeztünk spóraszerűen (üstökösök, meteorok, stb...) valószínűleg kell egy ilyen "mechanizmus" ami a lét alapvető működése egy "recept" alapján (DNS) és ezt nem lehet előállítani csak úgy egy tudati entitás részéről, hiszen azok csak tudati örvények a nagy tudatban, aminek viszont szabályai vannak. Gondoljuk meg, Jézusnak is konkrétan meg kellett születnie, egy földi anya szülte meg, mint bárki mást. Ezért is van sokakban kétkedés, hogy csak egy nagy hatású próféta volt, egyébként olyan mint bárki más, ami valójában bizonyos értelemben igaz is. Mennyivel hatásosabb lett volna (és hitelesebb!), ha csak úgy elősétál a "semmiből", mert csak úgy "materializálódik" akaratlagosan. Egyből 30 évesen! Miért szarakodott 30 éven keresztül, mint bárki más, minek kellett ez az elvesztegetett idő, hiszen csak az utolsó 3 évben csinált valamit (a lényeget). (nem véletlenül nem tudunk róla semmit 12 és 30 éves kora között). Tehát véleményem szerint azért azért folyik itt a vacakolás a földön, mert csak "inkarnációval" lehet földi emberré lenni és itt élni, mert mi vagyunk harmóniában a Földdel (Schumann hullámok, gravitáció mértéke, hőmérséklet, stb...), itt nem képes akárki élni. Mivel véleményem szerint fizikálisan nem lehet ide jönni, ezért jönnek mondjuk "asztrálban", inkarnálódnak és átveszik a hatalmat a Földön. Gondoljuk meg, ha fizikálisan ide tudnának jönni akár millió fényévekről, az olyan elképesztő szintű tudást és fejlettséget jelentene, hogy akár anyagot tudnának könnyedén bármiből-bármivé alakítani, minek nekik a hely? Bárhol átalakítanak egy bolygót és kész, ha kell. Nem szarakodnának velünk, nem beszélve arról, ha mégis, akkor egy ilyen fejlettséggel egy mozdulattal letakaríthatnának a bolygóról. Tehát szerintem ez nem így van, szerintem is más entitások érkeztek valamikor a múltban és azok inkarnálódnak mindig újra (ezért képesek évezredeken át egy "agendát" végrehajtani) és egyrészt számít a genetikájuk, hogy megfelelő tudatot generálja, másrészt a családban maradás is fontos, mivel egy inkarnálódott személy nem tud azonnal arról, hogy ő előtte ki volt (alacsony rezgésűvé válik) és ezért a család az, aki felvilágosítja és "beavatja" egy bizonyos kor elérése után. Emlékezzünk, hogy Dianától is elvették a gyerekeit egy bizonyos kor után és külön bentlakásos helyen nevelték és képezték őket.

    Tehát ők is csak azzal tudnak a fizikai síkon küzdeni ellenünk, ami itt létezik, illetve a magasabb tudatosságukkal. Mivel szűk körben kell maradniuk ezért nem is szaporodnak olyan mértékben, ezért nincsenek is sokan. Nekem valami azt súgja, hogy bizonyos genetikai változtatásokat tudtak végrehajtani az ókorban egy bizonyos népcsoporton, akik erre alkalmasak voltak és azokat használják fel az emberiség ellen, mint segítőket, hogy ezáltal többen legyenek. Gondolom világos kikről beszélek...

    Lehet persze, hogy nincs igazam, de nekem így logikus.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "ez a fizikai létsík kitüntetett szereppel bír"

      Szerintem is. Nem véletlenül tobzódnak itt rajtunk ennyien. :)

      Arra viszont kíváncsi lennék, hogy milyen technikákkal ébresztik fel az adott inkarnációt (bár erről Rejtett Kéz emlegetett valami elég kemény tréninget).

      A korokon átívelő Tervet végrehajtó "segítő" népcsoport többször is volt fogságban náluk (Egyiptom, Babilon, Róma), így logikusnak tűnik a felvetésed. Remélem nem ORRolnak meg nagyon rám, de álcának is kitűnően használhatóak...

      Törlés
    2. (több mindent is mondott, sőt viccelődött.. "Most egy Áldozati szertartásra kell mennem. Nem, ezt nem mondtam komolyan")

      amig le nem teszed ezt a gyűlöletet -amig nem érted meg- addig mész Te is az.. elmondhatatlanba.

      ennyi.

      Törlés
    3. Az inkarnáció tudatára ébresztésének szerintem annyi a technikája, hogy egyrészt elmagyarázzák a helyzetet, másrészt meditációval, hipnózissal "bizonyítékokat" szolgáltatnak a "jelölt" számára és utána átadják neki a "tudást" amivel az agendát tovább viheti. Ezt nyilván fokozatosan művelik a kor előrehaladtával, egy kisgyerek még megijedne ettől, egy kamasz pedig még nem értené mire is jó ez az egész. Biztos meg van a megfelelő hatékony technika.

      Annyit még a fizikai síkhoz, hogy szerintem azért is fontos a "materializált" lét, mert ha nem innen kezdődne a "lélek" felépítésének a folyamata, akkor a "tiszta tudat" állapotában, mivel ott nincs személyiség, valójában a "dekódolásra" sem volna képes, sőt, megkockáztatom, a gondolkodásra sem. Itt tanulja meg a "dekódolást", hogy mit mire kódoljon a testén keresztül, mert itt rá van kényszerítve és ezután ennek a kialakult képességnek lesz "tudati lenyomata" a mezőben.
      Ezt azért is tartom relevánsnak, mert ezt bizonyítják azok a kísérletek és megfigyelések is, amik arról szólnak, hogy egy vidámsággal teli csoport után a terembe érkező következő csoport is vidámabb lesz és szomorúbb, ha előtte szomorú dolgokról szóló előadás volt ott. Tehát a lenyomat ott marad egy darabig. De erről szól a Kirlian fotózás is, hogy ha egy falevélből levágunk akármekkora darabot és úgy csináljuk a képet akkor is látszik rajta az egész levél, de a fantom végtagok érzése is sokáig megmarad. Természetesen ha ezt nem táplálja semmi tovább, akkor elenyészik, ahogy a "lélek" lenyomat is a tudatmezőben.

      Törlés
    4. "azért is fontos a "materializált" lét, mert ha nem innen kezdődne a "lélek" felépítésének a folyamata, akkor a "tiszta tudat" állapotában, mivel ott nincs személyiség, valójában a "dekódolásra" sem volna képes, sőt, megkockáztatom, a gondolkodásra sem."

      Nagyon fontos meglátás, köszi! A tapasztalatszerzés és fejlődés csak a Játéktermeken belül lehetséges. Ezért lett kitalálva az egész "illúzió világ", az Egy Tudat gondolati kivetülése.

      "Kirlian fotózás"

      Olvastam már erről Zsuzsa könyvében, szerintem ez is a lélek és a folytatás (!) egyik közvetlen bizonyítéka. De lehet, hogy ez pusztán energetika.
      Az emberek esetében ezek a lenyomatok lennének a szellemek? :) (addig, ameddig fel nem ismeri hogy kész vége, lehet visszamenni.)

      Törlés
  11. Szeretettel ajánlom:

    http://aranylaci.freeweb.hu/mars-report/mars-report.htm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Lijo, szeretem olvasgatni Arany Lacit, mert bár sokszor ő is belemagyaráz dolgokat, de azért elég precízen összeszedi amit a témában tudni érdemes. A Marsi képekből (csontok, nyomok) nekem ismét csak az jön le, hogy bizony volt ott a Földihez hasonló élet, de szétkúrtuk és átköltöztünk, vagy szétkúrták és átköltöztettek minket a Földre. Elkezdtem írni a témában egy könyvet (novellát), de sehogyan sem tudom összerakni a képet. Pl. nagyon fontos lenne tudni, hogy a Marsi élet megelőzte-e a Földit, vagy párhuzamosan, sőt egymással is érintkezve létezett a két élővilág. Nem tartom kizártnak, hogy akár eszközök nélkül is képes egy fejlett lény bolygóközi utazásra, így az sem elképzelhetetlen, hogy tényleg emberek laktak odaát is. Ha viszont megelőzte a Földi életet, akkor meg valószínűleg onnan származunk. Persze az is lehet, hogy az Életre hangolt Univerzum minden lehetséges helyen hasonló módon fejleszti "részegységeit", ezért tök mindegy melyik élő bolygót vesszük alapul, ahol hasonlóak a fizikai körülmények, hasonló élővilág alakul ki.
      ÁÁ, lehet, hogy hagyom a csudába a logikát, és elengedem a fantáziám, elvégre ez egy fantasztikus regény lenne, vagy mi a szösz! :))

      Törlés
  12. Mazsola, jól beindítottad a fantáziám:)!

    Hivatkoznék egy könyvre, melyben azt írták az atlantiszi világot a Marson éltük meg, majd ennek energiát leképezték a Földre, hogy itt is megtapasztaljuk. Ha fénylények vagyunk, és elkezdünk utazgatni a sűrűbb birodalmak felé, nem fogunk egyből 20 dimenziót zuhanni, szükséges egy folyamat, ami simább utat biztosít a legsűrűbb birodalmakba. Akár a Mars is egy közbenső lépcső lehetett.
    Hogy a kormány nem először járt odafent, nekem simán valós... Hogy technikai "maradványokra" kíváncsiak, ezt is megeszem...

    Az időről is elgondolkodtam, mert a Földön, mint lineárist ismerjük. Merthogy valójában nincs. Minthogy nincs jövő, múlt, csak a jelen. Akkor most mi is van? A marsi és egyéb életünket párhuzamosan éljük? Az előző életek egyszerre történnek velünk? Vajon hozzáférhetek-e valamelyik másik életem tapasztalataihoz?
    Mivel multidimenzionálisak vagyunk, tuti mindenhol van energetikai lenyomatunk. Persze emberi logikával nehéz ezt elhinni, megemészteni, de az élet sokkal összetettebb annál, hogy egy földi logikát, skatulyát ráhúzzunk. És ahogy megfigyelhető tágul a lét - persze leginkább, ha a szívünkbe merülünk, és onnan kérdezünk:)

    Biztos jó kis novellát írsz, és szerintem hagyd szárnyalni a képzeleted. Azt gondolom, egyszer nagyon rá fogunk csodálkozni önnön nagyságunkra, amit mostani értelmünkkel felfogni képtelenség:)

    VálaszTörlés
  13. Tudományos és egyszerre spirituális megközelítése a dolgoknak. Sok helyről veszi az információit, de legalább széleskörű és szórakoztató, mindenképpen ajánlom a sorozatot megtekintésre, még ha kicsit hosszú is.
    Spirit Science
    http://www.youtube.com/playlist?list=PL2C2FBAB7E002EE3E&feature=plcp

    Ja és van benne szó a Marsról is, csakhogy kapcsoljam a témához.:)

    Szeretettel

    VálaszTörlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. éppen sokadszor futok rá a Grimm-mesékből az óriásosra..
      mai (harmadikos) matematika-lecke:
      a kilencedik százas legnagyobb számából vond ki a harmadik tizes legnagyobb számának és a negyedik tizes legnagyobb számának az összegét. (az eredményt tartsd meg)
      az egész napom fura..

      Törlés
    2. http://www.youtube.com/watch?v=NtaHQxPbgzc a teljes 1:21 perc, de élezve lehet 1:21:53 mp akár a két toronnyal. Vagy itt a http://www.youtube.com/watch?v=CyLaBbFextI a 0:49 vagy 0:58 -nál?

      egy az ötödiken szer kettő a negyediken szer három a harmadikon az egyenlő a tiszta szférikus hanggal ?

      Törlés
    3. igen. :D
      emezt mutattam én is.
      -thx 1138 ajánlásával? Mondtam neki: "Eddig jöhetsz, de tovább nem! Ezen a helyen törjön meg hullámaid gõgje!"
      -mi a véleményed a novemberi eleji esőről? use Your illusion.. http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE
      -tettek-e el befőttet? én a bátrak közé hiszem számolni magam..
      -postások leszünk? - a jövő hirnökei?
      -virágillat volt már? nekem még nem (csak a bizsergés), de szaglászok.. bárányként jöttem, de..

      valószinűleg visszajövünk.. valamikor.. valahová..

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    6. Önbeteljesítő jóslat, vagy csak sima beletrafálás volt miként a lovin illik?
      Mutattad - jó, nemrég jöttem.
      Öt az egyediken szer négy a másodikon szer három a harmadikon az pedig a precessziós hónap - mondja valaki hogy nem volt intelligens tervezés.

      A filmet nem láttam, de a tartalma alapján értem mire gondolsz. Kicsit hajaz a Sziget-re.

      Nekünk Alex Rose, nekik Axel Rose jutott, DE sajna elnyomott régióból nem nézhettem sokáig, így csak addig láttam míg felvillant hogy 121 millióan 11x1000x11x100-an látták eddig -mondom én nem.

      Mindnyájunknak el kell tenni, hisz a jövőre mindig kell gondolni, nem csak vészterhes időkben.

      A fénymásolóügynök és a fény hirnökének harca, hepienddel, remélem ez csak fikció marad, rajtunk embereken múlik a jövő. Humánusabb egy romlott társadalmat megjavítani, mint újat építeni egy véres romhalmazon.

      Kovács Kokó István 42 évesen lefutotta a maratont. Mit olvasol ki ebből?

      Törlés
    7. b@szki.. ez nem is esett le.. fénymásoló-ügynök és fény hirnöke.. :D
      (masszivan Rózsa-illatot kereső Oroszlán-szagú film)
      nem ez volt kérdés.. Dali egy óránál puha órák széthullóban, 10.10.2012 megvolt-voltak-jöttek.. későbbre vártam Őket. Svájcban (hivószám 117) katasztrófavédelmi gyakorlat volt.

      (Kovács Kokó István 42 évesen lefutotta a maratont: az Élet, az Univerzum meg minden.. játsz-ma.. Tubal-Cain? - (Vulcano?)- helység kalapácsa?)

      Törlés
    8. Hát Kedves Kódfejtő Kokók, szerintem rajtatok kívül más egy kukkot sem ért ezekből a hablatyokból, szerencsés lenne talán egy kicsit összefüggőbben és értelmesebben fogalmazni, ha már KÖZZÉ-teszitek a mondandótokat. Vándorral kiváló hármast alkotnátok - privátban.

      Törlés
    9. CsakittcsakmostcsakNeked (MAGYARázat):
      http://www.youtube.com/watch?v=jc1Nfx4c5LQ

      Törlés
    10. Kedves Mazsola, csak részben van igazad. Fentebb láthatod hogy földhözragadt hasonlatokkal töltött prózával próbáltam oszlatni a marsi ködöt, de (nekem)nem ment.

      Az a baj hogy egy-egy kód megfejtésének magyarázata oldalakat emésztene fel, már próbáltam megírni, de túl terjengős, fárasztóan dagályos lett, így elvetettem.

      De való igaz, tegyük KÖZZÉ (:-)) amit lehet.

      Kicsit kapkodó fogalmazás lesz. Sok más szimbolika MELLETT egy nagyon erős Jupiter vonal lóg a levegőben. A Jupiter unikódja 42, néha 24 ha az ábrázolás úgy kívánja. A 42-es számból előszeretettel animálnak egy hattyút. Jupiter-Zeusz-hattyú. Ez utóbbinak még lesz jelentősége egy képrejtvényben, be fogom tűzni és majd erre hivatkozok, rendben?

      Az angol gemátriában (sor)számokat rendelünk a betűk mellé az A-1, a B-kettő, a C-3, D az négy, .... a K-11... a V-22, a W-23 és így tovább. K2 hegy ismerős, az Everest kistesója? Paramount logo? Megvan? Akkor a K2 az K:K azaz 11:11, ez is ismerős, ez a következő (hírhedt) napforduló órája és perce egyetemes idő szerint. És így tovább oldalakon keresztül, de ígérem ha aktuális téma lesz kibontom. Én ha látok valami furcsa hírt, már tudom hogy üzenet, és abban pillanatban már a kódot is látom. Ez jött, nehéz megfogalmazni hogy honnan.
      Azaz, most épp Koko.. Kovács István vagyis K I ami 11:9 angolul István Kovács azaz 9:11, aztán Koko -itt tülekszik a két ká betű - Koko K K azaz 11:11. Összeadva 9:11 és 11:11. Mivel közszereplő, és a neve is jól cseng a gemátriában, nyilván őt használják üzenni. 42 évesen.. 42 km-t futott ezt már az ismert Jupiter unikód. Tehát a napforduló idején úgymond percre pontosan valamiféle Jupiter (vagy Zeusz) esemény lesz. Erre természetesen nem csak ez az üzenet jött, hanem már számtalan.

      """a kilencedik százas legnagyobb számából vond ki a harmadik tizes legnagyobb számának és a negyedik tizes legnagyobb számának az összegét""" ez 911 azaz kilencszáztizenegy. Ha láttad a Nagy utazás klipet, akkor láthattad a hármas befutót mintegy 9 évvel 9:11 előtt. 2-9-11. Ráadásul a célvonal az ikertornyokra hajazott, nézd csak meg. Akkor meg is vagyunk: (római)II 9:11 a befutó a filmben. Nem olyan nagy véletlen ha azt nézzük hogy pár hetente a lottó ötös is kijön, csak érdekes..

      (Alex Rose - Rózsa Sándor ez nem üzenet csak csapongó asszociáció - de fontos, mert annak folyton csapongania kell, így találni meg a helyes utat amikor kell. A videót meg nem tudtam megnézni mert a régióm /gondolom Magyarország/ el van tiltva ettől)
      Kihagytam valamit?

      http://hu.wikipedia.org/wiki/Jupiter

      Törlés
    11. Zé, nekem is nagyon tetszik a film, sokszor láttam. Ha van keserű méz a romantikán kívül is akkor ez a film az.
      10.10 2012 - beszélj erről többet.
      117, mesteri szám. Eleven halászat?
      Vulcano- Hephaestus? Kalapált a torinói olimpiai megynitón? http://johnkcoyle.files.wordpress.com/2010/01/torino-pro-010-large2.jpg ... egyenesen át Vancouverbe? A vonalon meg Eyjafjöll? Lásd Google Föld?
      Egy a négyzeten meg kettő a négyzeten meg három a négyzeten az ENSZ monolit? Vagy Kubrick?

      Törlés
    12. "fénymásolóügynök" - ez zseniális... Nagyon köszönöm! :)))

      A végén még felvilágosulok...ööö...vagy megvilágosodom? :D
      Az kizárt dolog mer azt nem tudom...

      Szép Napot!
      (SZN)




      Törlés
    13. Emberek! Ne bonyolítsátok a "semmit". Lehet, hogy jó szórakozás annak aki unatkozik, én is bele tudom látni a gomolygó füstbe Jézus arcát és hirdethetném, hogy "üzent", de nem teszem. Egyszerűen azért, mert hülyeség. Ennyi.

      Annyi dolog van a világon, hogy elkerülhetetlenek, sőt "bizonyosak" az egybeesések, de ebből semmiféle következtetést nem lehet levonni.

      Ez hasonlatos ahhoz, mint amikor gazdasági vonalon kiküldenek milliónyi email-t, hogy ezt vagy azt kell venni (pl. részvényt) vagy eladni milliónyi címre, véletlenszerűen 50-50%-ban az eladásra vagy vételre buzdítva ugyanazt. Mivel a felének bejön, a következő héten ugyanez, csak más instrumentumokkal, akinek az előző héten bejött, azok 50%-ának újra bejön és így tovább.... Egészen addig, amíg mondjuk fél év múlva marad néhány ezer ember, akik eskü alatt vallják, hogy az összes jóslat igaz volt fél éve és ez rájuk vonatkoztatva igaz is volt, csak azt nem veszik észre, hogy ez nem tudatos volt, csak egyszerűen a statisztika "áldozatai" lettek. Ezekből lesznek a "szolgáltatás" előfizetői, aztán persze csodálkoznak, hogy mi "romlott el", amikor azután már nem működik.

      Ne essetek ebbe a hibába és ne keressétek, hogy Kokó miért futott 42km-t 42 évesen, egyszerűen azért, mert csak :)).

      Törlés
    14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    15. jav: 2010-ben 33 chilei bányász 69 napig a föld alatt sínylődött a beomlott bányában. Épp csak kimentették őket, egyikük máris gond nélkül lefutotta a 2010-es New York Marathont. Mások a maratoni futásra hónapokig-évekig készülnek.

      http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/southamerica/chile/8115885/Chilean-miner-finishes-New-York-marathon.html

      Közelebbi kép
      http://cdn.ph.upi.com/sv/upi/UPI-36471289176375/2010/1/2dff5aa6ba0c9114caf51b92c29f1fb9/Chilean-miner-runs-New-York-Marathon.jpg

      A három mezen ott virít a véletlen - ha már szóba került a maratoni futás

      Google Földdel újabb érdekes véletleneket lehet e köré "bonyolítani", csak keresni kell.

      Törlés
  15. Biorobot helyett robot-power:

    http://www.hirado.hu/Hirek/2012/10/10/11/A_biorobotok__az_alacsony_kepzettsegu_munkaero_.aspx

    VálaszTörlés
  16. Há még nem tuggyátok? Mars nem is létezik, az csak ILLÚZIÓ!!!

    Marslakó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked tökéletesen igazad van ML. A Mars is, akár a Föld, a Naprendszer, az Univerzum, az Omniverzum mind mind nem "hely", hanem tudati kivetítés. Hogy ezekből mit érzékelsz, az a tudatállapotodtól függ.

      Törlés
    2. Így van ám! És ha az asszony fejbevág mé túl sokat internetezel és nem eteted a tyúkokat amik olyan fincsit tojásokat hoznak a konyhára, az is csak illúzió!

      Illúziólakó

      Törlés
    3. Nos hogy neked meddig ér el a tudatod, ez most kiderült Szélbevésett barátom. :)

      Törlés