2013. december 1., vasárnap

Napiszer 2013. december

És akkor itt a decemberi dühöngő... ööööö... akarom mondani klubszoba. Az osztálytermet továbbra is kéretik tisztán tartani, minden oda nem illő jöhet ide. Újaknak: ezért. Hajrá, hajrá! :)


190 megjegyzés:

 1. Jé, ez a pofa nekem oly ismerős!
  Micsoda tekintéllyel ül ott e hős!

  magyar-ázat:

  IS - MER - ŐS
  TE - KINT

  :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nem fagyasztaná Ő se ilyen bátran az aranyerit a thrónján, ha nem lenne benne 1-2 pálin.. (kicsiben becézik, nagyban főzik..)

   Törlés
  2. szerintem ez igy könnyebb tényleg.. ha már tél, meg hideg..
   http://youtu.be/2vThcK-idm0

   Törlés
 2. A nov. 25-i metróban akadtam rá erre a cikkre:
  http://nerazdababat.egeszsegonline.hu/Index.aspx?MN=LilaSiras&LN=Hungarian

  Lila sírás.
  Az átlagolvasó nem akad fenn ezen.
  De mi is a valódi rációja ennek a baromságnak?
  Aki utánaolvasott, tudja, hogy a különböző csecsemőkori oltások mellékhatása lehet a vígasztalhatatlan, fejhangú sírás amikor a központi idegrendszer sérül a méreganyagok miatt. Magyarországon erről nem szabad beszélni. Amerikai oldalakon lehet tájékozódni.

  Mit csinálnak, hogy ezt társadalmilag elfogadhatóvá tegyék?
  Kitalálnak egy baromságot, amit a nép lelkesen bekajál. Lila sírás.
  "Teljesen természetes jelenség, ha a kisbabád akár órákon keresztül, kétségbeesetten sír akkor is, ha nincsenek fájdalmai, ha nem beteg."

  Egy gyerek sosem sír ok nélkül. Ne áltassa magát a kedves szülő, a fájdalom miatt sír a gyereke, mert épp pusztulnak az agysejtjei 2 hónapos korában. Csak olyan szülő hiszi el ezt a maszlagot, akinek az agyán eleve lila köd ül.
  Bővebben is ki tudnám fejteni, nem tudom, érdekel-e valakit itt a téma.

  A bicskanyitogató az, hogy fizetett hirdetésként ezt közzéteszik, a fiatal szülők meg megnyugszanak. Sőt, van még egy csavar a történetben:
  Ne rázd a meg gyereket, mert megölöd.
  Szóval, ha a mellékhatás következtében szegény csecsemő elhalálozna, szépen rákenik a szülőre, h biztosan megrázta, mert nem bírta már idegekkel a folytonos sírást. ZSENIÁLIS!
  De vajon ez a kimondhatatlan nagy bűn - ártatlan csecsemők millióinak mérgezése a tudatlan szülők beleegyezésével az "egészség"ipar leendő fogyasztóinak biztosítása céljából - kinek tűnik fel rajtam kívül?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az egyik ismerős 11éves lányának autoimmun betegsége van. Orvosi leletei vannak, hogy a kötelező oltások után a gyerek állapota menetrendszerűen rosszabbodott. Az egyik doktornő (Újvidéken az immunológus azt hiszem) azt mondta, a gyerek nem kaphatja meg a védőoltás megújitását.
   Azt viszont határozottan megtagadta, hogy ezt irásba is adja. Most helyben- a gyerek kezelőorvosát- próbálják meggyőzni, hogy ezt irja le (nem fogja egy orvos se leirni, mert féltik az állásukat?).

   Törlés
  2. Igen, így van, ne legyenek illúzióik, NEM fogja egyetlen orvos se ezt leírni. Tessék egyéb módon elkerülni az oltást! Okosan, ügyesen.

   Törlés
  3. Oli, érthető miért nem akarsz konkrétabban beszélni erről, hisz nem akarsz a dokinak sem kellemetlenséget okozni, de annyit hadd mondjak, hogy szerencsések vagytok (bevonzottad :), hogy találtatok "olyan" dokit, aki hajlandó bepecsételni ahová kell. Hogy mennyiért az az ő dolga. :)

   Törlés
  4. " ... a fájdalom miatt sír a gyereke, mert épp pusztulnak az agysejtjei 2 hónapos korában. ..."

   Hát ezzel a felvetéssel azért vitatkoznék egy kicsit, mivel ha az agysejtek pusztulása fájdalommal járna, akkor senki sem járna kocsmába. ...:)))

   Ö.T.

   Törlés
  5. "Nagyon fontos, hogy megértsd: teljesen természetes jelenség, ha a kisbabád akár órákon keresztül, kétségbeesetten sír akkor is, ha nincsenek fájdalmai, ha nem beteg."

   Ez tényleg nagy hülyeség, mert minden sírásnak oka van. Aki ezt leírta, az val.szeg azokra a babákra gondolt, akik valóban nem betegek, egészségesen születtek, de az un. "hasfájósok" csoportjába esnek. Időre van szükségük, hogy a megfelelő bélflórájuk kialakuljon. Az ilyen babákat még az anyatej feldolgozása is próbára teszi, sokszor van bélgörcsük, s ettől sírnak. Viszont ezen is lehet valamennyit segíteni tornáztatással, maszázzsal, s ha nagyon indokolt vannak olyan cseppek is, melyek megkönnyítik ezt az időszakot.

   Lujza

   Törlés
  6. Lujza, én úgy tudom, hogy az ilyen hasfájós gyerekek esetének hátterében sokszor az van, hogy az anyuka baszik odafigyelni az étrendjére, és ugyanúgy zabálja tovább a zsírosabbnál zsírosabb falatokat, és puffasztó zöldségeket - ami önmagában nem baj, csak az anyatejjel átmegy a cucc a gyerekbe, akinek ez még erős.

   Törlés
  7. Nem vagyok a téma szakértője, Mazsi, de inkább a tejcukor feldolgozása a probléma. Ugyanis sokkal több a hasfájós baba, mint a táplálkozására oda nem figyelő anyukák száma.

   Lujza

   Törlés
  8. Mazsola, egészen pici, 1-2 hetes, hónapos babákról van itt szó, még nem esznek semmit. P.

   Törlés
  9. "1-2 hetes, hónapos babákról van itt szó, még nem esznek semmit. P."

   Szóval azt akarod momdani P., hogy a bébik 4-hetes koplalással kezdik az életet. ...:))) Hehehe ..... tanultál Te biológiát nyuszikám ????

   Ö.T.

   Törlés
  10. Ahol én nőtten fel, ott a folyadékot nem eszik, hanem isszák. P.

   Törlés
  11. Sok álmatlan éjszakám volt, mire legyőztem a félelmet és szilárd elhatározásom született a kérdésben. Ettől kezdve már csak keresni kellett és hidd el, Mazsi, vannak még lelkiismeretes orvosok, akik emberek maradtak, ha maréknyi is - nem pénzért csinálja.

   Az anyatejben rengeteg információ lehet, nemcsak üzemanyag, mert utánanéztem, a szidók 2-3 éves korig szoptatnak.

   Törlés
  12. "Mazsola, egészen pici, 1-2 hetes, hónapos babákról van itt szó, még nem esznek semmit. P."

   Ejnye, P.,
   már megint ez a teljesen értelmetlen kötekedés részedről.
   Ennyi diplomával sem tanultál meg olvasni, aranyom? Írtam én valahol, hogy "esznek" a babák?? Olvasd el még egyszer, és idézz légy szíves, ha találtál ilyet!


   Ö.T.,
   :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

   Törlés
  13. Nem akartam többet beszélni róla Mazsola, de én sokadszor is azt olvasom.
   "úgy tudom, hogy az ilyen hasfájós gyerekek esetének hátterében sokszor az van, hogy az anyuka baszik odafigyelni az étrendjére, és ugyanúgy zabálja tovább a zsírosabbnál zsírosabb falatokat, és puffasztó P.

   Törlés
  14. Most már értelmezési nehézségeid is vannak kedves P.?
   Az anyuka étkezési szokásairól írtam, nem a gyerekéről!
   Jaaj....

   Kifejtem neked leszűkítve alany- állítmány - tárgy formátumra, hátha így megy az értelmezés:

   "az anyuka ... zabálja ... a ... falatokat, és .... zöldségeket - ami az anyatejjel átmegy ... a gyerekbe"

   Hol látsz Te itt olyat, hogy a gyerek eszik? Mert az egész kötekedésed ugye abból indítottad ki, hogy a gyerek nem eszik, hanem iszik. Már eleve fájó és felesleges ez a kioktató ál-precízség, de hogy még utána is képtelen vagy értelmezni valamit, ez már tényleg csodaszámba megy...

   Törlés
  15. Ha jobban megnézzük azt a mondatot, akkor nincs benne, h a saját étrendjére. :o) De a mondat végén ez 1értelművé válik. Azt csak csendesen jegyzem meg, h a csecsemőnek ÉTEL is a tej.

   Törlés
  16. Jó, bocs, én nem tudok mit kezdeni azzal, aki egy összetett mondat egyik felét tudja csak értelmezni.

   Törlés
  17. Mazsola, mindig kötözködöl velem.:(
   Dolgozd most már fel, hogy úgy értelmeztem, ahogy Olivin is mondja, és komolyan is vettem, hogy úgy gondoltad és azt akartad mondani, ezért hozzáfűztem valamit, mintha beszélgetnénk. Most már értem, hogy másként gondoltad, ezáltal aktualitását veszíti az a beszélgetési vonal, amit én indítottam, most már lendüljünk túl és menjünk termékeny irányba!
   P.

   Törlés
  18. Ez a beszéd P.! Bocsásd meg ha túl nyers voltam és ha megbántottalak, szúrós napom volt, lépjünk olajra... akarom mondani lépjünk túl ezen. :)

   Törlés
 3. " .... de inkább a tejcukor feldolgozása a probléma. ... "

  Ne kapkodjunk annyira Lujza néném, hanem inkább hatoljunk le ennek a témának a gyökeréig!!!! ...:)))

  Kezdjük talán ott, hogy az ember az EMLŐSÖK rendjébe tartozik, és bizony az
  emlőben .... mint tudjuk .... leginkább tej van. ...:)))
  Namost ha csöppnyi utód elqúrja a hasikáját az anyatejtől, az valószínűleg nem az ő hibája .... meg nem is a mamájáé, ugyanis a kedves mama a szupermárktból (ABC) táplálkozik .... és fogalma sincs, hogy mit vesz magához.

  Ö.T.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "és fogalma sincs, hogy mit vesz magához."

   Ez így van Ö.T.-i, de akkor tegyük fel azt a kérdést, hogy ez miért alakulhatott így?
   Tegnap hallgattam meg Tóth Bálint 3 részes előadását,

   http://www.youtube.com/watch?v=bmZzDSDEG2w

   melyből a 2. részben beszél a könnyű, de bonyolult és az egyszerű,de nehéz emberi kapcsolatáról...

   EMLŐK-EMLÉK-ELMÉK( fn)-ELMÉK(ige régiesen) ( Csak játszottam:))

   Lujza

   Törlés
  2. Az "ML" gyök jelentésben azonos a "HB" gyökkel, .... és ez már
   egy letűnt arany(arány)-korra utaló részlet. (legalábbis nekem)

   Az "ML"-ben benne van az "eMeL" , mint ahogy az "oMLik", a "HB"-ben
   a HéB (germánul szintén emel) , mint ahogy a "HiB" .... mint HiBa.

   Összegzésként tökmindegy, hogy mit csinálunk, mert mindennek van árnyékos oldala. Megoldás az egyensúly lenne .... de ehhez lövésünk sincs. Így aztán kérni kellene .... és nem nagypofáskodni.

   A "KL" gyökben sajnos benne van Káli is .... mint a rezgés másik oldala
   és egyelőre nem mi látszunk nyerőnek.

   Ö.T.

   Törlés
  3. " ... de akkor tegyük fel azt a kérdést, hogy ez miért alakulhatott így?"

   A tudással egyenes arányban növekszik az EGO is és beleragadunk az anyagba. (szellemi sík ... illetve az egyensúly megszűnése).

   Nem mi vagyunk az elsők. ...:)))

   Ö.T.

   Törlés
 4. A cikk valóban zseniális, mert innentől kezdve a gyerekorvos azt mondja, h semmi baj a gyerekkel, meg se vizsgálom, ez kérem csak egy kis lila sírás - nem hallott még róla? - tessék ezzel együttélni.
  Az ember természetes állapota az egészség.
  Pár hetes korban azonban már jár a leendő adóalanynak a betegségek csíráját okozó méreganyag, h 50-60 évvel később min. egy köszvény, reuma biztosított legyen, fenntartva a szarul működő ellátórendszert és legfőképpen a gyógyszeripart.

  Feltűnt, h az utóbbi években a reklámok 75%-a gyógyszert hirdet, sok esetben gyerekekkel. Azt szuggerálják, h gombásak vagyunk minden hajlatunkban, állandóan fáj a fejünk és járni is alig tudunk a reumától miközben influenzásak vagyunk. Ezek a vény nélkül kapható gyógyszerek nagyon komoly mérgek már kis mennyiségben is túllépve az előírt mértéket és bizony hozzászokást okoznak. De úgy hirdetik őket, mintha színes cukorkák lennénk, amik segítenek elviselni a hétköznapokat.
  Csak annyit akarok ebből kihozni, h akármennyire is igyekeznek azt elfogadtatni, h az ember szükségszerűen megbetegszik, ne felejtsük el, h a természetes állapot az egész-ség, amit elsősorban a belső lelki béke tart fenn és nem a táplálkozástól függ elsősorban. Jönnek itt a lúgosítással - lehet, h van benne valami, de azt gondolom, h nem a kávé az oka az elsavasodásnak, hanem az állandó stressz a materiális létbe való túlzott beágyazódás következtében, a siker- és pénzhajhászat savasít, a nyugalom hiánya.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Pár hetes korban azonban már jár a leendő adóalanynak a betegségek csíráját okozó méreganyag"

   Adóalany! Zseniális! :)

   "gombásak vagyunk minden hajlatunkban, állandóan fáj a fejünk és járni is alig tudunk a reumától miközben influenzásak vagyunk."

   Hehe!!! :))))))))))

   Törlés
  2. http://youtu.be/J-B_7QeAwRY

   Törlés
  3. Mivaaan?:) Gombás? Hool? Fejfájás? Nekem nem szokott lenni. Rheuma szintén nem. Infuluenza igen!
   Túl fiatal vagyok?:)
   Vagy csak más tipus. Felsőlégúti köhögések és emésztési zavarok.... autoimmun jelek, ekcéma, hajhullás, pattanások, fáradtság, erőtlenség, vérszegénység....
   P.

   Törlés
  4. Gondolom, nem siettél volna velünk közölni, ha gombás lennél, P! :o)))
   A mondat pedig úgy kezdődött, h azt szuggerálják, hogy...

   Az autoimmun betegségek az oltásoknak köszönhetők, az orvostudomány pedig széttárja a kezét: fogalmunk sincs, mi okozhatja, ez egy rejtélyes betegség ám!

   Törlés
 5. Mi igazából nagybetűs adóalanyok vagyunk, nem szellem-lélek-test szent hármasa! Tessék hát akként, engedelmesen viselkedni, mert a nyájimmunitás csak ily módon tartható fenn!
  Csak azt nem értem, h ha egymást iránt nincs bizalmunk, az állam és a profitorientált cégek jóindulata miért alaptétel minden nemgondolkodó számára?
  Miért vásárolunk olyan termékeket, amikre rá van írva 25féle ismeretlen összetevő - beszélek itt egy egyszerű babafürdetőről pl.

  VálaszTörlés
 6. nyájimmunitás! ez is milyen beszédes ám!
  köszönöm a lehetőséget, nem szeretnék birkaként a nyájhoz tartozni!

  VálaszTörlés
 7. Tudjátok, olvasva a hsz-okat az jött le bennem, hogy én leginkább magamra haragszom, mert amíg jóhiszeműen odamentem a gyerekorvoshoz, aki "harmadik fél" (neki előírták a kötelező beadatását, nem ő találta ki, ha nem adja be kirúgják stb...) és rábízzuk a gyermekeinket és elhisszük a védőnői maszlagokat is, addig a nyájban vagyunk. Mai fejjel döbbentem csak rá, hogy szépen rászedtek, felültettek. Hiszen az ördögi háttér furmányosan a kedves és mosolygós-jószándékú harmadikat tolja az előtérbe.
  Holott van komoly kémiai- és biokémiai tudás is a tarsolyomban a korábbi tanulmányaim révén és sosem feltételeztem, nem néztem utána, hogy ezek a "védő"oltások mit is tartalmaznak. Most már tudom. :(
  Tragédia, mérgezés! Ma már mindkét gyerekem megkapta sajnos a 6. évesig járó mérgeket. Isteni szerencse és talán az, hogy 2 éves korukig szoptattam őket, hogy nem lett komolyabb baj. De itt megálljt parancsoltam és lesz ami lesz, de nincs több oltás. Sem gyermekorvosnál, sem iskolában, megtiltom, így döntöttem!!! Az egészséghez való jog alapvető emberi jog! A választás joga is. (Ovideoi egyezmény)
  Rócsild-ÁNTSZ meg oltassa a saját fajtáját....

  Island

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minden elismerésem, h ilyen hosszú ideig szoptattál! De mellette mikor kezdtél mást is adni nekik?

   Törlés
  2. 6 hónapos kortól alma, banán, sütőtök később krumpli stb....de vegák vagyunk, úgyhogy hús és tojásmentes a táplálkozásunk a kicsiknél is...
   Island

   Törlés
 8. Nem itt kezdtük el a ég tisztításának témáját, de itt folytatnám.

  Azt hiszem P. vetette fel, hogy látta élőben amint tisztítják az eget valamik, én ugyan nem láttam élesben ilyet, viszont biztos, hogy van valami változás, mert előző éjjel olyan tiszta volt az esti ég, amilyent már évtizedek óta nem láttam. Vittem ki a kutyának a vacsoráját (kisgatyában, papucsban) - majd a látványtól elállt a lélegzetem is, és gyorsan visszaszaladtam az asszonyért - no meg egy kardigánért! :) Tökéletesen kivehető volt ezernyi csillag, élesen-fényesen látszott a Tejút sávja, és a csillagképek. Holdtalan volt az este, meg nem is ég az egyik utcai lámpánk, de én nem hinném, hogy csak ezeknek köszönhető ez a hirtelen tisztulás. Nagyon szép volt, komolyan...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. (én meg áthozom ide a folyam végéről, amit irtam.. és nem kaptam rá választ- remélem csak elsunnyadt a folyamban..)

   zplus2013. december 1. 18:25
   Panka: az észlelésed, igy ebben a formában: bakfitty..
   P: - "Hogy mit láttam élőben? Eltűnt a vegyi csík, azt! Közvetlenül azután, hogy kiszórták. Csütörtökön és pénteken is láttam ilyen tisztítást. Olyan módon, olyan alakzatokban csinálják, hogy lehet tudni, hogy szél nem hordhatja úgy szét. Pl. szakaszokat "radíroznak le a csíkból", vagy a csíknak csak az egyik felét...:)"

   -időpont,helyszin,időjárás
   -mitől tűnt el? nem a szél fújta el- honnan tudod, hogy x-méteren milyen a széljárás? (melyik frekvencián hallgatod a légiforgalmi időjárásjelentést?)
   -legalább egy idokep.hu szél és felhő-screenshot?
   -láttál légi járműveket? (azonositott vagy azonositatlan) KI vagy MI radirozta le az eget?
   - Flightradar mit mutatott (ha időpontot és helyszint adsz, akkor X-ideig vissza lehet nézni a forgalmat)?
   - sat24.com -meteorológiai műholdkép (itt is van arhiv)?
   - fénykép? videó?

   (nem kötözködni akarok és távol áll tőlem az energiarablás, de a leirásod max.az elborult chemtrail-hivek között állja meg a helyét a Föderációs takaritóhajók társaságában..)

   Törlés
  2. Biztos érdekes lehet látni, ahogy tisztítják az eget, nekem ehhez nem elég éles a látásom...
   Az "égi nagytakarítás" mellett a van egy egyszerű fizikai magyarázata is, a rengeteg jól látható csillagnak, Újholdkor vagy amikor nincs fenn a fénylő Hold, mindig sokkal jobban láthatóak a csillagok. A csillagok pontos megfigyelésére a holdtalon időszakot ajánlják, azt hiszem most van épp Újhold talán..
   Persze az égi nagytakarítás sem elhanyagolható , bár néha a fejekben sem ártana...legalábbis az enyémben :))

   Törlés
  3. ahogy kollégám mondta: az akadálymentesítésnek először a fejekben kell megtörténnie! :o)))

   Törlés
  4. Olivin ez nagyon jó mondás!
   Én még arra is szoktam gondolni, hogy egyes embereknek keveset meséltek gyerekkorukban és ezt az ŰRT be kell tölteni és akkor jönnek a Plejadok fényküldöttei, meg az égi takarítóhajók. Bocsi mindenkitől, nem akarok viccelni mások hitével, meggyőződésével... Már Jézus is megmondta: "Legyen néktek a ti hitetek szerint" és tényleg minden úgyis alakul szépen.

   Törlés
  5. Űrhajók vannak, s nem is egy leszállt már a Földre.

   elég csak 47,05-től meghallgatni.
   https://www.youtube.com/watch?v=D0z23Q8Ch1M&feature=c4-overview&list=UUBUueyDPkbEq68IvCHiHHtQ

   Vagy ott vannak az Izsáky-féle lemezek, amiknek az ábrái teli vannak V, A, L betűkkel, körökkel, háromszögekkel...Szerintem Ö.T.-i már rég megfejtette őket.:)

   http://www.kincseslada.hu/magyarsag/content.php?article.526


   Azután ott van a THIAOOUBA könyv is...
   Meg számtalan festmény melyek űrhajókat ábrázolnak...

   A gond az, hogy ezekkel nem tudunk mit kezdeni, nem értünk semmit, hisz még magunkat sem értjük.:) ( Bocs, a királyi többesért! Ha valaki nem tartozik bele, akkor várom a kommentjét!:))


   Lujza

   Törlés
  6. :P
   http://youtu.be/YzL7zwa_mas
   http://youtu.be/s_nczpx5HsQ

   Törlés
  7. Szia Lujza hiszek a te meggyőződésedben és maximálisan elfogadom tőled, hogy te hiszel abban, hogy vannak űrhajók és leszálltak a földre és ez teljesen rendben is van, ez soha nem is lehet ez vita kérdése.
   Nagyon tetszik az a gondolat, amit írtál: „A gond az, hogy ezekkel nem tudunk mit kezdeni, nem értünk semmit, hisz még magunkat sem értjük „
   Én pontosan így vagyok, és szó szerint ezt mondtam a barátnőmnek, „hogy ezekkel nem tudok mit kezdeni” mikor felvilágosított, hogy a világot hüllők irányítják, nekem nincs ilyen jellegű tapasztalatom: lehet, hogy így van, lehet, hogy nem. Nagyon kedvelem ezt a barátnőmet, és eszem ágába sem jutna vitatkozni, mert tényleg nem tudom, de azt tudom, hogy a hüllők nem állhatnak, ami barátságunk közé, még ha a világot ők is rányithatják :)
   A mondatod másik fele is nagyon jó: „nem értünk semmit, hisz még magunkat sem értjük „ igen én pontosan ilyen helyzetben vagyok, köszönöm, hogy megfogalmaztad! A világban minden valóságos és illuzórikus is egyben, mint a nescafékettőazegyben :)
   Minden szépeket!

   Törlés
  8. Szia Ildi, félreértesz, mert az űrhajókban én nem hiszek, hanem vannak. S ezekkel kellene valamit kezdenem, de egyelőre nem tudok.:)Neked is minden szépet!

   Lujza

   Törlés
  9. Megmondom Neked őszintén Lujza, hogy engem nem érdekelnek
   semmiféle plejádok, meg megfejtésre váró aranylemezes kódok és egyéb
   ökörségek .... mert a mi problémánk NEM AZ, hogy eddig nem tudtuk megfejteni azokat. ...:)))

   Ha a kis gombszeműek üzenni akarnak, akkor írják le magyarul .... vagy minimum angolul .... mert az egyszerűbb nyelv. ...:)))

   Az ugyanis, hogy egy egyértelműen extraterresztrikus, idegen DNS-sel rendelkező űrlégynek hogyan borzolja a tökén a napszél a szőrszálakat,
   az NEM A MI PROBLÉMÁNK lenne, ... még akkor sem, ha erről annó
   részletes feljegyzéseket írt. ...:)))

   Nem tudom, hogy érzékelted-e a lényeget.
   Az ilyen f@szságokkal ugyanis a figyelmed - intellektus - a testeden kívül kering valahol és csak mozizol .... KIFELÉ.

   Az ajtó meg BEFELÉ nyílik. ...:)))
   Micsoda tréfa, nem ???

   Ö.T.

   Törlés
  10. Beszélgetés egy ellenséges idegen lénnyel .

   http://www.youtube.com/watch?v=1OmhVSXLT5A

   Törlés
  11. "Nem tudom, hogy érzékelted-e a lényeget.
   Az ilyen f@szságokkal ugyanis a figyelmed - intellektus - a testeden kívül kering valahol és csak mozizol .... KIFELÉ.

   Az ajtó meg BEFELÉ nyílik. ...:)))
   Micsoda tréfa, nem ???"

   Ez a beszéd Ö.T., nincs is mit hozzáfűzni :).....megyek is aludni :)

   Törlés
  12. Ö.T. :))))) Komolyan, a fenti mondataid a legjobb filozófiai megállapítások, amit mostanában olvastam, azóta is ezen nevetem szét magam: „ Az ilyen f@szságokkal ugyanis a figyelmed-intelektus-a testeden kívül kering valahol és csak mozizol…KIFELÉ”

   Mercurius, nagyon jó ez a Boborján :) (nem láttam még) hát pontosan ilyen az igazi UFO, az ő létezése nem is kétséges, ellentétben a Plejadok fényküldötteivel :)))
   Számomra még ők az kedvenc és valóságos földönkívüliek: Foo Fighters
   ( titokzatos légi jelenségek)
   Zene talán nem mindenkinek az ízlése, de a klip remek társadalomkritika, érdemes megnézni:
   http://www.youtube.com/watch?v=4PkcfQtibmU
   A klip szövege, pedig igazán érdekes és elgondolkodtató, legalábbis nekem, itt olvasható a fordítás:
   http://www.youtube.com/watch?v=32FGf5nwFr0

   Törlés
 9. Ma már megint "opálosítottak" sajnos, legalábbis a Velencei tó felett jelentem: az ég "csíkos"...
  Island

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Üdv Néked is Island.
   Mit jelent az hogy "opálositottak"?
   Mit jelent az hogy csikos? Ki vagy mi csikozta össze? Mivel és hogyan? (a Pankának fentebb leirt pontok sorban..)

   Nem, nem fogom kiguglizni hogy chemtrail, vegyicsik, morgellon, Időjárásbefolyásolási Intézet Kinában, Teller Ede, időjárásbefolyásolás, időjárásmódositás, éghajlatmódositás, átalakitott vagy nem átalakitott repülők, nanoszemcsék (aluminium, barium, arany- ja az nem, mert az másnak kell.. :P ).
   Nem, nem tisztem mellette vagy ellene szólni.
   Nem, nem fizetnek és ügynök se vagyok, csak egy kicsit mélyebbre ástam a gödörben ebben a témában, mint azok akik itt riogatnak, "felvilágositgatnak"..

   Ne személyed elleni támadásnak vedd, amit irtam- nem annak szántam.
   Ha valakivel lehet, akkor velem lehet elborult elméletekről tárgyalni. De a "rettegést" (és a Rettegőket) szeretném kihagyni az életemből. Ha lehet.

   Törlés
  2. Zé:)

   Ezektűl kell f...sunk? ;-)

   http://www.youtube.com/watch?v=sh7qB-2tiA4#t=71

   1:13- tól...

   Tán nem goldikát gyűjtenek?
   Ezért, meg az ősi szellemi... tudásért ölték halomra: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/11/a-legnagyobb-holokauszt- ami-foldon.html#comment-form

   "A parancsok legfentebbről jöttek: George Washington utasítására legalább 28-30 szeneka várost, a mohawk, onondaga és kajuga nép összes várostát a földdel tették egyenlővé. George Washington azt írta, hogy az "indián országot el kell pusztítani"."

   Nekem annyira lelketlennek tűnik egy ilyen kijelentés+parancs vannak rossz emberek bőven, de erre ember képes? Szerintem undora lenne tőle... Ahogyan az Igen emberben mondanák vala " nem ember, nem ember..".

   Na nooooo?

   "Így gyógyítja magát az LG csodamobilja"

   http://vidget.hu/kutyu/12212-igy-gyogyitja-magat-az-lg-csodamobilja

   Már Szar a konor is megvan, jajj nem a T 101-es ez még cak:

   http://www.youtube.com/watch?v=DF39Ygp53mQ

   Csemtrél: Turbo a csigás mese mutatja az eget és mit üzen a pulyának,
   hát ott a cík, mert az úgy jó...

   Törlés
  3. Az ember létezget ezen a baromi nagy sakktáblán, jelentéktelen mikro parasztként (na, legyen szebben: jelentéktelen gyalogosként) felette csíkozzák az eget, lent klórozzák az agyát, káliumozzák a sót, mások irányítják a globális folyamatokat, meg szép lassan elsorvasztják a normális gondolkodásra való képességét is (médiumok). No, de mielőtt efeletti tehetetlen bánatunkban a saját kardunkba dőlnénk, mert hát kis pontként mit is tehetnénk, ekkor felcsillan a remény, jön az égi segítség: takarítják az eget stb..…. kéretik behelyettesíteni, aktuálisan miben remélhetünk. Még nekem is, a nagy szkeptikusnak jött vigasz a napokban, egy link formájában, hamarosan megszületik Magyarországon Buddha új megtestesülése (bocsánat, lehet Jézus, elfelejtettem, ez biztos a klórtól van) szóval van remény, meg is nyugodtam :).
   Ha kicsi emberke állandóan csak kifele néz, magyarázatok után kutatva, általában kiszolgáltatottként egy zsibvásárban találja magát, ahol a kínálat bizony óriási…
   Szép napot mindenkinek!

   Törlés
  4. Bravehart, igen, az ember gyilkolás ellen van teremtve, és ezért kell innia pálinkát disznóölés előtt is. Az ösztön visszatartja - ha máskor nem, hát az utolsó pillanatban. Ezért rejtély, hogyan lehetett vele ekkora pusztítást végeztetni....
   P.

   Törlés
 10. Kedves Island, ez a gyakorlat, mint minden más, a tudatlanság és a félelem ördögi kettőse miatt tartja fogva a társadalmat. Örülök, h leesett a tantusz és legyél résen, amikor értesítenek, h kampányoltás van, akkor ne menjen iskolába a gyerek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudod Olivin, nekem belül van egy égető érzés már egy ideje hastájon, mert nem csak a gyerekeim miatt aggódom, hanem a többi gyerkőcért is. Elnéztem minap is azt a sok kis édes ovis angyali arcocskát, amikor a kisebbik fiamért mentem. Olyan tiszták és ártatlanok. A kisiskolás fiamnál úgyszintén, olyan édes kiskölkök és mi a "felnőtt társadalom" elnézzük, hagyjuk passzívan, hogy mérgezzék őket. Tudom egyéni, szülői felelősség is, de nekem nagyon fáj a szívem értük, a tehetetlen düh munkál bennem...anyaként fáj belül, ha a többit mérgezik továbbra is, még akkor is, ha az enyémeknek többé nem engedem meg...
   Ti nem érzitek ezt???
   Island

   Törlés
  2. Pokoli dühöt érzek, hogy állami kényszerrel, a mi pénzünkön teszik ezt!
   De a szülői nemtörődömség is fáj!

   Törlés
 11. Mazsi:)

  Fura, hogy pont ez az Avicii-s írásom vonzotta vissza Ildit, és Bravehart-ot, miközben számos nagyon jó és elmélyült témán átrágtuk magunkat az utóbbi időben.
  Fura, én mondom. :)

  Sötétben megyek, sötétben jövök 12 óra meló nappal+este 7 napból 6 -ot.

  Ha meg hazaérek mit mondjak? Hagyjál szívem netezek.. azért puha hogy ne fájjon? :)))
  De most van időm késztetést éreztem, hogy írjak...  VálaszTörlés
 12. Sziasztok,
  a királyi Kossuthon szombaton 14 órakor a Világóra műsora http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2013-11-30
  jó mulatást :)
  OZone

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :P
   http://youtu.be/9jK-NcRmVcw
   (X.percnél kezdték görbiteni a teret.. a megemelkedett vizszint miatti kitelepülők megnövelik a terrorizmusveszélyt.. mwhahahahaha.. rettegjünk.. avagy hogyan plántáljunk a tudatalatiba..)
   ettől még Murray is jobb volt.. :D
   http://youtu.be/LMi2Il6iRks

   Törlés
 13. No... had hányok ide egy kis összegzésfélét (miután agyoncsapkodtam a elmúlott pár napban mindenféle bigyókat, ezzel elvervén egy nagy halom időt, amit okosabban is eltölthettem vóna), miután végigfutottam pár hír(?)portál kezdőlapját.
  - A Vittore leszájkaratéjozta a adócsalókat - amitől azok gondolom roppant komolyan összesírdogálják a szakállukat.
  - A ukrán barátaink még mindég egymást gyepálják (a civilizált problémarendezés nevében), vajon legyen, vagy ne legyen Unijós a ország. Pontosabban, Eurózónások legyenek, vagy a Orosz Anyuhoz csatlakozzanak.
  - A Vittore haverjai nem bírnak taktikát változtatni, oszt ugyanúgy harácsolnak, mint eddég (s csesznek rája, hogy ez időnként kiderül).
  - Egy roppant okos és mívelt kisasszonka megpróbálja bedumálni a népeknek nem azé nincsen pézük, mer nem keresnek szinte semmit, hanem mer pöcsök, oszt nem értenek a lóvé beosztásához.
  - Pikk-pakk elkapták a hanukás emlékmű összemaszatolóit/elrondítóit/megrongálóit.
  - Okos arcok szerint, ha most idepottyant kölöknek nagy a szeme, akkó biz gázok lesznek (vagy vannak) a látásával.
  - Nomeg... a energiaital kicsinálja a szívet. Bizony.

  Valahogy érdekes mód nem tudom sajnálni, hogy goblintot, meg orkot gyepáltam, ahelyett, hogy jó (meg főleg felelős) hunpolgárként nem tájékozódtam naponta többször is a világ dógaival, s a hazai helyzettel kapcsolatban. (De vajon mér?)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. (WoW).. mit nyomtál? van valami újdonság, vagy leporolandusz valamelyik gamét?

   Törlés
  2. Nem szokok technikás okokból vadinew gamákkal szöszmötölni... merhogy nem bíri a nem túl mai vasam a HD/3D, meg tugyafranc milyen új élményfokozó, roppant trendi, de főleg látványilag megszaladt pogramokat.
   Így marad a szintén nem mai gyerek LotRO, ahun Középfőde Szabad Népeinek neviben rugdosom orrba-szájba Szauron csahosait. Úgyértem... az esetek nagyrészében, mer van olyan, hogy elgázolnak a gonoc megtestesítői. (Persze... eme majd hét esztendős gamában is akadnak finom motivációk, amik alátámasztják a fogyasztói társadalom létjogosultságát, meg finoman noszogatnak vegyek erősebb/nagyobb/drágább vasat. Természetesen azé, hogy a játékélmény minnél tökéletesebb legyen. S ne keljen egy halom embert kirugdosni a állásából a világnak másik végin, mer mocsok mód nem vagyok hajlandó a fenntartható fejlődés élharcosa lenni... vagy legalábbis jól szoligálni aztat.)

   Törlés
 14. Az index ironikus fikázását nem érdemes elolvasni, viszont az eredeti interjút talán igen:

  http://www.hir24.hu/nagyinterju/2013/12/02/szeles-gabor-hiszek-az-ufokban-es-istenben/

  Mond érdekes dolgokat, bár a kérdezőn (Nagy József) érződik a rettenetes egó, butaság és kétdimenziós gondolkodás, valamint hogy hülyének néz mindenkit magán kívül.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ingyenes energia ami után majd adózni kell? :) hmm

   KB

   Törlés
  2. Mazsola,látom felfigyelTEK rád(is) Lesz látogatóközönséged. http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6017
   Bár aki a szokásos "olvasói körét" végigrójja annak nem újdonság ez, sem.A többi, a szónak cséplése.Ammeg meg má uncsi.Vagy há kinek mi.
   a.n

   Törlés
  3. Azé, nem olyan bonyolút ám ez. A bácsi, akármilyen penge ötlettel, szerkezettel, vagy akármivel fog előállani, abból természetesen pénzet fog csinálni. Elvégre fedeznie kell a kiadásokat, meg izé...
   Depersze... biznicman, mégha... mifelénk is éli napjait.
   Nomeghát... bizonyára csak jelképes összeg lesz az adó, hisz másképpen hogyan emelkedne a égbe a életszínvonal? Úgyértem a népeké - s nem a öltönykéké, meg a bankár/politikás bácsiké.

   Viszont ha emlékezetem nem csal nagyon, anno, mikoron ezt a cafatkát behajintották a köztudatba, vótak páran, akik valami ilyesmire tippeltek. (Ingyenenergia mi? Mint a kormány pozitív imidzsje... kacckacc)

   Ámde... lehet némiképp lássuk mink itt alant a kicsi emberkék a dógokat, mint ottan a magosban a felkészült srácok. Ha a mentalitásuk nem lesz x időn belül eldobható és tovább magyaráznak itten mindenféle szükségről, meg megfoghatatlan államról - aminek köll a zsé, hogy működhessen... oszt mégse teszi, csak ímmel-ámmal...
   Hát... azér én nem jáccódnék a bandájukban.

   Törlés
 15. What The Fuck?!
  Rendeltem könyveket az interneten és sehogy se kaptam meg, nem vették fel velem a kapcsolatot se e-mail-ben, se telefonon. Rengeteg e-mail-t küldtem, sokat telefonáltam utána... végül (egy hét nyomozás után) azt mondta az iroda, hogy FELSŐBB UTASÍTÁSRA nem küldhet ki erre a címre ebből a könyvcsomagból!....
  EZ MI?!
  P.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Milyen könyvek voltak?
   Honnan rendelted?
   Kérem a szaftos részleteket! :)

   Törlés
  2. Amúgy mi a francot keresel Te éjjel fél háromkor a gép előtt?? :)

   Törlés
  3. Ma kaptam két linket "fontos info" címmel, igaz a dátumok alapján, kissé megkésve válhat nekem fontossá. Megosztom, hátha tényleg itt valakit ez érdekel, meg ne maradjon ki senki, ilyen fontos infóból ugyanis: " aktiválták az interdimenzionális hasadást és mi most már útban vagyunk az ötödik és ennél is magasabb dimenziókba"
   http://szepjovot.blogspot.hu/2013/11/surgos-kozlemeny-felemelkedesrol-georgi.html
   Közben az Új világ is megszületett:
   http://meszli.uw.hu/vers/vers33.html

   Egy kedves barátom küldözgeti, valahogy fogékonyságot lát bennem ezek befogadására. Nem mondom, hogy ne küldje mert olyan lelkes és segítő szándékkal teszi. Engem ezek az információk, ha képes vagyok végigolvasni, egyrészt komolyan szórakoztatnak, másrészt nagyon érdekes látni mások megéléseit, meggyőződéseit. Én kifejezetten hiszek ezek valóságtartalmában, de csak abban az értelemben, hogy bármit a világban, csak mások hitei, megélései tehetnek valóságossá és ezáltal működőképessé is az életükben.
   Olyan ez az egész mint egy nagy globális mozi, csak mindenkinél más film fut.:) Hát nem szórakoztató az élet? Szép napot mindenkinek! :)

   Törlés
  4. Mazsola, nyilván nem írom ide ki.... amúgy hajnali 5-kor kérdezed ezzt?:))
   Hát miért, mikor netezzen az ember, ha nem éjjel?
   P.

   Törlés
 16. Üdv:)
  Én is egyiket 17 a másikat 8-9 hóig szopiztattam és kutya bajuk se volt. Igaz az ujszülötteknél a hasfájás jár némi sirdogálással amit kamilla édeskömény teával és melegitett pelenkával lehet kezelni mig megnyugszik.
  És! igaz mi még a piacról ettűk az otthon fözött kaját gyümit a kertből vagy szintén valamelyik paraszti portáról(paraszti jóértelemben!) És nem voltak még antibiotikummal kezelt állatok, táposak az élelmezésben. (70-80 évek)

  Pedig azidőtájt kapacitálták az embereket a babatápszerekre. Jó hogy csoró voltam és hütő se volt igy a fris anyabanyatej volt állandóan kéznél testmelegen ahogy az köll.

  Félelmetes ami ma gyógyiparban élelmiszariparban van.
  Látom a piacon sok árusnál is ua a külföldön éretlenül leszedett izé van mint a multiba ahova akciós kutyatápért járok időnként.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem már több mint 50 éve szopatnak ... és kezdek lassan felnőni .... és
   elengedni a mátrixot. ...:)))

   Ö.T.

   Törlés
 17. ÖT:)
  Ahogy kotorászok ebben a kincsesbányában jókat vihorászok a megállapitásaidon...ugy kedvesen:)
  Ennyirre jól eddig Szeszák oldalán vidultam - naja a magunk mert egyek vagyunk emberként nemzetként hát lehet a nyomoruságunkat kicsit humorosan is felfogni.

  Banyapussz mindenkinek:)))))

  VálaszTörlés
 18. Nesze nektek még egy kis rágcsálni való. Vagyis, eme okosságokra bukkantam pár perces kitekingetés után:

  Legelébb, egy kis Snowden:
  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/07/snowden-feltarja-haarp-globalis-gyilkos.html?spref=fb#.UqBnAKqVv3A

  Aztán, egy kis "jajj mi lesz hamarost":
  http://hungarian.ruvr.ru/2013_12_05/Egyiptomi-josno-2014-ben-megvaltozik-a-vilagterkep/

  Ésmég, egy kis hazai fújjolás, meg "csúnya, rossz, pajeszos fickók":
  http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/12/kemek-ugynokok-megszallok-hanuka.html

  Depersze... lehet hasznosabb, ha ezekkel a roppant komoly dógokkal ugyanúgy nem foglalkozik senkise, mint eddég. Elvégre... mindég is jáccódtak a srácok. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hehe, jópofa ez a Sznóden gyerek. Úgy tűnik ő lett az aktuális szó cső, akinek mindent bele lehet "tenni" a szájába. :)

   A jósnő meg nyílván annak jósok szépeket és jókat, aki megrendelte a jóslást. :)

   Pajeszosok: tovább fokozódik a provokáció - lássuk ki meddig bírja. Ilyen játék ez.

   Törlés
 19. Egy kis ízelítő a "tudomány" mai állásáról.

  http://www.youtube.com/watch?v=5J33DkIUhik

  Még mindig biztosak vagyunk a "szebb" jövőben ???

  Ö.T.

  VálaszTörlés
 20. Az egyszer biztos, hogy újonnan jött Mucikánk alaposan végigradarozza az összes eddigi írást a bloggon. :)

  Igaz, hogy sok régi íráshoz is hozzászól, melyeket már nem követünk figyelemmel, de hát ha jól esik, és ki kell jönnie, aminek ki kell jönnie, akkor csak jöjjenek azok a hozzászólások! :)

  VálaszTörlés
 21. Mielőtt mindENKI befordulna...:P
  (Mucika kivételével...:)
  A Kárpát medence alkímiája:
  http://www.youtube.com/watch?v=M95_7ofYTxA

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azonos témájú videó: http://www.youtube.com/watch?v=RB8ndMQ2pT4

   Törlés
 22. Metamorfózis nem Si, hanem C alapon...
  http://www.youtube.com/watch?v=LHWWtFdP2lI#t=5410
  (tegnap ez a lejátszás már volt Tűz-Víz kapcsán, csak nem innen indítva)

  VálaszTörlés
 23. Ez a Tett és Védelem Alapítvány (TEV) jó nagy öngólt lőtt. Ugyanis ha a magyar nyelv szabályait vesszük alapul, akkor az ilyen rövidített mozaikszókat vagy mifenéket az alkotó szavak kezdőbetűjéből kell alkotni. Ezt követve viszont az jönne ki, hogy

  TÉV

  Hm. Nem véletlenül nem így rövidítik.... Tán csak nem így utalna az egész szervezet esszenciájára, miszerint az egész tévedésen, tévképzeten alapul ? :)
  Mindenesetre ez az egész egy Nagy rakás sz... Tévedés... akarom mondani Tevedés. De csak amiatt, mert így könnyedén össze lehet őket téveszteni az azonos gyökerű TEVA gyógyszergyárral... amellyel a közös gyökérzet nem csak a nevükben jelenik meg...

  Rezgésben így néz ki ez az ügy (tevesen):

  TEV - VET

  Nos, van erre egy kiváló idepasszoló magyar mondásunk: ki mint VET, úgy arat.
  Tessék ezt megfontolni kedves TEK-... akarom mondani TETV.... vagy izé TEV-esek.

  És így néz ki helyesen (tévesen):

  TÉV - VÉT

  Ez magáért beszél.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vagy ahogy Kerion mondaná: korszakvégi vergődés. :)

   Törlés
 24. Talaltam egy nagyon jo kis ragjuk- at- ot:) A tema nem uj, de remekul osszerakott cikk.. :

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/12/az-anunnaki-nelkul-talan-nem-is-letezne.html#.UqQn2tLuIi4

  "Kísért a múlt; - az Annunaki vagy a Kígyókirályok múltja. Lehet, köztünk élnek..."

  Aha=> http://www.whale.to/b/theylive.html
  Hm talan :) Esetleg:) Nincs valami jo lelkuk teremtoinknek pl:

  "Az őskori emberi civilizáció tehát mind a génjeit, mind tudását és technikáját, sőt gondolkodó, társadalom-építő képességét is egy intergalaktikus telepítő fajnak - az Annunakinak köszönhette. Nem állítjuk, hogy a földönkívüliek ezt eredetileg is így tervezték el. Sokkal valószínűbb, hogy az első génmanipulációs kísérleti cél egy rabszolga-faj létrehozása volt, ‘munkáskézként’, valaminek a kitermelésére."

  "Az Annunaki eleinte megpróbálta megnövelni inváziós erőit, hogy úrrá legyen a ‘láncreakción’, majd ‘oszd meg és uralkodj’ fondorlatokkal, háborúk szításával is igyekezett kordában tartani a rá nézve egyre veszélyesebbé váló földi populációt."

  "A földi civilizáció pedig ‘önállóan’ felvirágzott. Az emberiség lélekszáma ugrásszerűen megszaporodott, magasan fejlett városállamok, ipar, mezőgazdálkodás és kereskedelem alakult ki."

  "Az Annunaki terveivel semmiképpen nem egyezett a földi világállam túl korai megalakítása. Ezért i.e. 11500-12500 évvel globális vízözönnel árasztották el a földet, hogy megsemmisítsék (kipusztítsák) az általuk létrehozott emberiséget, - a rendkívül veszélyes fajtát, amely tanulékonyságával, elképesztően gyors fejlődésével perspektivikusan már az Annunaki stratégiai érdekeit is veszélyeztette."

  Hat ba....tok sziven anyatokat ezt uzenem lentrol a ti teremtett pulyatok, minden elolenynek joga van az elethez, erre azt mondanam nem kellett volna megcsinalni! Nem vagytok istenek csak helyzeti elonyotok van, ennyi erovel jogom lenne a sajat pulyamat barmikor leolni, mert en "teremtettem"... Es nem kontrolalhatom tini koraban... Eleg sokat kepzeltek magatokrol, fergek vagytok, semmi tobb, nincs bennetek lelek, igy nem is vagytok, lesztek hallhatatlanok... Sotetek vagytok mint az ejszaka, de egyet ne feledjetek, ejszaka utan mindig nappal jon, a legkemenyebb sziklan is athatol a feny, minden apro repedessel no ereje, nem tart orokke a sotet a barlangotokban.

  Sorry felporogtem:))

  "Azt hiszem, most már kezdjük megérteni, hogy valójában milyen célt is szolgált a nemrég lezajlott Iraki háború! Elsődlegesen azért kellett sürgősen lebombázni, elfoglalni és kifosztani az egykori Mezopotámia földjét; - nehogy kiderülhessenek az ősi titkok, ismeretek, amelyek ‘haszna’ pedig az egész emberiséget megilletné. Hogy soha senki ne tudhassa meg: honnan is származik az emberiség. A múltunk ismerete megvilágíthatná előttünk lehetséges jövőnket, de azt is elveszik tőlünk. "

  Szoval ezek a magukat istennek gondolo lenyek ha olyan tokosek lennenek akkor nem kellene elbujniuk, ki kellene allniuk es megmutatni heee mi vagyunk a fonokok.. A titkok csak ideig oraig leteznek...

  VálaszTörlés
 25. A titkok csak ideig oraig leteznek...:

  http://www.youtube.com/watch?v=liDrs2OeoB0#t=18

  Meg ezek a novenyek(gyoker) akirol a bacsi beszel remelheoleg nem sokaig leteznek...

  Mert enki utan jon a senki, a valaki utan meg mindenki...

  VálaszTörlés
 26. http://szegedcafe.hu/2013/12/09/megvertek-a-villamoson-senki-sem-segitett-neki/

  Igaza volt a fiúnak, az igazság azonban mégsem volt vele. Vajon miért?
  Ha mi ültünk volna azon a villamoson ( persze egyedül, barátok nélkül) akkor közbeavatkoztunk volna ? Hi igen, akkor miként? Ha nem, akkor miért nem?

  Lujza

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze most nem arra gondolok, hogy a fiúnak segítenénk-e? A jelenet ott tart, hogy a srác rágyújt, de erre senki nem reagál.

   Törlés
  2. Én voltam ilyenben. Ismerősök kezdtek ingerültség miatt "civódni", egymást cibálni, pofozni, ütlegelni és másokat is bevonni, mert tömeg volt. Én szóltam a buszsofőrnek, hogy verekedés tört ki, aki azonnal megállt, és felszólította őket, hogy szálljanak le, addig nem megyünk tovább. Leszálltak.
   Tény, hogy senki más nem mozdult, csak én. No meg a sofőr.
   Én nem értem, miért kell megkérdezni, mit tennénk vajon, tehát hogy miért nehéz bárkinek kitalálni, hogy mi a helyes viselkedés BÁRMILYEN helyzetben!
   P.

   Törlés
  3. "A jelenet ott tart, hogy a srác rágyújt, de erre senki nem reagál."

   Én állok valahol (nem szoktam leülni tömegközlekedésen), és szúrós tekintettel méregetem a csávót, még talán morgolódik is a bajszom alatt. Általában nem szeretek beszólni senkinek a dolgába.

   Egy másik srác viszont megelégeli és odamegy. Elkezdődik a verbális csata. Én ekkor lehet hátrébb húzódok, nem akarok részt venni a balhéban, mert látszik, hogy tettlegességbe fog torkollni.

   Elkezdődik a verekedés...

   a) verzió: valószínűleg nem kerülök bele, mert kerülöm a balhét típusú vagyok.

   b) verzió: valahogyan mégis belekeveredek, ekkor már nincs visszaút. Valószínűleg egy pillanat alatt kitör belőlem a 15 évnyi munkaviszony minden egyes lenyelt frusztrációja egy vadállat képében. Nem állok jót magamért. Ügy lesz belőle, tanúként és gyanúsítottként is benne vagyok nyakig. A család kiakad, "mi a faszért kellett neked hősködni?? miért kell beavatkozni az idióták verekedésébe".
   Nem is folytatom a történetet, mert még elképzelni is rossz érzés nekem.

   Egy biztos, szándékosan nem szeretek senkit bántani, de ha benne vagyok a sűrűjében, akkor csúnya dolgok és reakciók jöhetnek a felszínre. Ilyenkor ésszerűen már nem tudok gondolkodni. :))

   Ilyesmit vártál Lujza? :)

   Törlés
  4. Köszi, Mazsi! Egyelőre megnyilatkozásokat várok, hogy utána összegezhessünk. Az már jó, ha el tudjuk képzelni a helyzetet, abban magunkat, s kicsit elgondolkodunk, mert több lehetőség is van.

   Más. Mucikához hasonlóan a szabadidőmtől függően az archívumban olvasgatok, s jelezném, hogy az októberi napiszer a 2012-es októbernél van, nem a 2013-as évnél.

   Lujza

   Törlés
  5. Az októberi napiszert szándékosan ütemeztem tavalyi dátumra, hogy ne billentse ki a főoldal cikkeit, de ma már leszarom... öööö akarom mondani leszerem. A novemberi és decemberi napiszer már rendesen a dátum szerinti cikkfolyamba került. Nincs jelentősége.

   A témádat illetően még annyival egészítem ki, hogy nekem sokszor csak az ESEMÉNY UTÁN ugrik be mi lett volna a helyes megoldás. Idealizált környezetben (a fejemben, fantáziámban) elképzelem, hogy baromi elegánsan odalépek a faszfejekhez, intelligensen, néhány ironikus poént elsütve - melyekkel senkit sem sértek meg, megpróbálom elvinni az eseményt egy jót nevessünk irányba, és bevonni az utasok többi részét is ebbe, pl. így:

   "Elnézést, hogy megzavarom a társalgást, de nem tudtam nem észrevenni, hogy Ön kedves fiatalember olyan helyen gyújtott rá, ahol nincs kirakva a "dohányzásra kijelölt hely". Úgy gondolom az lenne a leghelyesebb, hogy e kérdésben megvitassuk a sofőrrel és a többi kedves utassal, hogy elfogadjuk-e ezt a helyet dohányzónak vagy sem. (fennhangon): Nem tudom, egyetértenek tisztelt hölgyeim és uraim?"

   Ezzel talán elejét lehetett volna venni a testi konfliktusnak, talán be lehetett volna vonni a többi utast is - mert ha van egy vezér, azt már könnyebb követni - és talán nem sérült volna meg senki.

   De mondom ez mindig csak utólag fut le a képzeletem vásznán, amikor BENNE vagyok a helyzetben, számomra elsődlegesen a gyíkagy dominál, és reagál a helyzetre:
   ELBÚJNI! (s ha nem megy): VÉDEKEZNI!

   Törlés
  6. Nohát bloggazdi (és tik mindetek is)... a fődgolyóbison kóricáló nénikben és bácsikban elég erősen bele van rögzülve a mai kornak megfelelő viselkedésminta. Ezér nem tépdesik le a huligányok kezit-lábát a békés utazó közönség tagjai. Pont mert nem kívánnak bohóckodni a rencer átal támasztott sormintában. Megoszt... jobb a békesség.
   Meghát... ha a népek nagyrésze magáért se mindég tesz meg dógokat, maj pont egy számára idegenér fog... há'hogyne...
   A huligányok viszont magasról lef... nem foglalkoznak mindenféle következményekkel. Ezér "nagy a arcuk" (meg mer átalában egynél többen vannak). Vagy van valami olyan oka, amit a épp jelenlévő népek nem tudnak pl. vérbosszú, bandaizé, tartozás, vagyami...

   Persze, van pár olyan ösmerősöm, akik kacarászva állnának oda, s bonyolódnának egy kis küzdelembe felemlegetve Odint, Lokit, meg mindenféle régebbi hagyományokat. (Őket nem is igen szokják bekóstolni mindenféle huligányok.)

   Viszont, ahogy látom a ma embere nem szokott a ilyesmihez. (Hisz a okos rencer szerint, ha kiáll magáért évekig cseszegetik mindenféle taláros, meg okos arcok, meg sütnek rája bélyeget... Kicsinyt elkanyarodva lásd: pl. a borába fagyállót töltő fickót, vagy a delejt a madzagba vezető bácsikát. Akiket a törvény ereje jól elmarasztalt, meg meghurcolt, de... a környékbeliek megsüvegelik ha lássák.)

   Törlés
  7. Mazsola, "A család kiakad, "mi a faszért kellett neked hősködni?? miért kell beavatkozni az idióták verekedésébe"."

   El sem tudok képzelni ilyen családot!:-o
   A családom is és az egész környezetem ennek ellenkezőjére szocializált!
   Avval hoznám szégyenbe őket, az egész dinasztiát, ha nem állnék ki mások mellett!
   Mondjuk van is nemesi oklevelünk... talán a nemesség pont ezt jelenti.
   P.

   Törlés
  8. ... anyai nagyapám ágán vagyok nemes. Ő pl. volt Gestapo-fogságban, fél évig kínozták, mert segített a háborúban az embereknek.
   Ő lett így hivatalosan "bűnöző".
   Nem mindent tudott meg a hatóság. azt pl. nem, amikor zsidókat menekítettek, amikor odaadta a személyi igazolványát ecélból másnak...
   De nálunk ez a norma.
   P.

   Törlés
  9. quedra, "ahogy látom a ma embere nem szokott a ilyesmihez. (Hisz a okos rencer szerint, ha kiáll magáért évekig cseszegetik mindenféle taláros, meg okos arcok, meg sütnek rája bélyeget..."

   Figyejj, ez a ára a emberi tartásodnak.
   Az, hogy valaki boldog és megteszi amit akar, az nem azt jelenti, hogy nem kóstolják őt ezért be. Hanem aztat jelenti, hogy hajlandó megfizetni a bekóstolási árat azért, hogy ő azt teszi, ami neki jó, ami szerinte helyes. Érti?
   És hogy miért teszi?
   Egyszerű: mert kurvára megéri!
   P.

   Törlés
  10. Namost...

   P.

   Ahogy mondád az ilyesmit híjják tartásnak. Csak... manapság keveseknek van ilyen a sufnyiban. (Szerény nyomott véleményem szerint, ha picivel több arcba maradt vóna meg eme tulajdonság - persze... lehet megvan mindenkiben, vagy majd mindenkiben, csak... sok kulimász rakódott rája - nem szaladt vóna el a paci ennyire párakkal. Meg lenne törvény, meg közbiztonság, meg... ilyenek. Igaz valami ilyesmi mostanság is van. Csak mint tugyuk... "vannak egyenlőbbek".)

   Persze... pendelyes kölök koromban (mikor még némiképp szociálisabb jellem vótam, meg nem vót szakállam, oszt még sokszor érdekelt is a népeknek ilyen-olyan véleménye) tapasztalásilag elgázolt párszor egy-két jobb-horog. Amit nem mindég sikerül megérteni mi okból történt. Igaz lehetett valami köze a taknyos képemhez (meghogy nem állott a adott pillanatban egy regiment hegyibarbár a hátam megett), meg a idegen környezethez, némi alkoholhoz - a gázoló ököl résziről (elvégre, ha mán beszélni, meg járni nem nagyon tudok legalább lássák a haverok milyen kemény vagyok).
   Manapság meg (mióta megszakállasodtam) nem szokik érdekelni túlzottan mások véleménye (vagy csak ideig-óráig), máshogyan történnek a ilyen atrocitások - ha épp vannak. Sokakat egészséges távolságtartásra késztet az a hozzáállás, hogy kicsit se érdekel hogyan játszom a Élet nevű gamát. Elvagyok magamnak, vagy esetleg rá irányítom a figyelmem valami fickóra.
   Többek szerint nem vagyok épp. Deugye... ez is csak egy vélemény. Olyanya meg van mindenkinek. ;)

   Törlés
  11. "Elvagyok magamnak"

   Ez azért szerencsére nem teljesen így van, hiszen sokszor emeled e blog szintjét is a tanításaiddal, aminek én kifejezetten örülök. :)

   Törlés
  12. S mivel nemrégiben vótak ilyen felvetések, miszerint időnként a népek bizonyos egyedei kishíjján ugyanazt kezdik pedzegetni - kacifántos szóval ugye: szinkronicitás... vagymi...
   Ni'csak mibe szaladtam bele nemrég:
   http://jogamorzsak.blogspot.hu/2013/11/hova-lettek-ferfiak.html

   Mi több, a hozzászólamlások közötti s van pár érdekes megnyilvánulás


   Ugyanmán bloggazdi... nem vagyok én semmiféle mester, vagy tanító, csak egy aprócska muslinca, aki fussa a saját köreit. Vagyis néha sikeredik neki rájatapintani pár dologra, de inkább érdeklődve (néha kacarászva, néha meg anyázva) szemléli a neki jutott leosztást.
   Oszt még időnként sikeredik egy-egy dógot feldógozni szellemileg is, meg agyilag is. Persze... egyenlőre több a "okosan nézés", mint a feldolgozás.

   Törlés
 27. http://www.youtube.com/watch?v=ntPHCpH81tE

  Szeretem az ilyen előadásokat is na meg Kisfaludy György oldalait és előadásait...tudom nagy dumás de sok okosság is van bennük!

  Magatartás ? a 90 évek végén itt Bp-n is előfordult már ilyen. Férjem hiába szólt rá pár rendetlen huligánra(akkor igy hivták őket) kiverték a fogát és senki nem ment segitségére. Erős sportos ember volt csak már 50 túl.....szomorú hogy mára ez állandosúlttá vált!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mucika, ha van időd :) légyszíves keress nekem olyan forrást, ahol Kisfaludy az időről beszél. Köszi előre is!

   Törlés
  2. Keshe a rezgésben:

   KESHE - EHSEK

   Éhesek? :))

   Törlés
  3. Mind a Keshe, mind Kisfaludy egy kamu. Nyilván mindenki maga dönti el kire pazarolja a szabadidejét, de egyik sem ér semmit.

   Kisfaludy az "időforrásaival", meg a "látható lélekkel", amit látni amikor meghal valaki és beszűrődik a napfény az ablakon, akkor a szálló porszemek között ott lebeg egy kis kékes kristály és ha szól neki akkor megáll, aztán továbbmegy... (már eleve biztos sokat volt ilyen helyzetben egy éppen akkor meghalt valakivel egy napfényes szobában, nem mintha attól hihető lenne)

   Szóval tényleg erre mondják, hogy nagy az Isten állatkertje...

   Mindig azt szajkózom, a dolgokat MEG KELL ÉRTENI, NEM ELHINNI.
   Azért fontos a megértés, mert akkor az a minimum, hogy már azt mindenképpen ki lehet szűrni, mi a baromság.
   Sokan mindig csak elhisznek ezt, meg elhisznek azt, össze-vissza minden baromságot, attól függően ki milyen szimpatikus. Szerintem amit nem ért valaki azt ne is higgye el, az rossz taktika, hogy "jaj én hülye vagyok csak azért nem értem, de attól még igaz lehet".
   Amit nem lehet elmagyarázni, az valójában nincs is.

   Törlés
  4. "Mindig azt szajkózom, a dolgokat MEG KELL ÉRTENI, NEM ELHINNI."

   Amit nem vagy képes érzékelni, azt nem tudod sem megérteni, sem elhinni. Így aztán a valóságérzékelésünk, amennyiben kizárólag a látás, szaglás, hallás, tapintás, ízlelés ingerkombináción alapul, meglehetősen korlátozott.

   Ebből adódóan pedig a fenti állításod - "Amit nem lehet elmagyarázni, az valójában nincs is." - csak egy korlátozott valóságérzékelés mellékterméke .... ami azonban nem jelenti azt, hogy ennél nincs több, vagy jobb, vagy magasabb létszint.

   Tegyük át a Te problémádat egy alacsonyabb - számodra érthető - szintre. Egy vaknak hiába magyarázod, hogy vannak színek is, mivel nem tudja érzékelni, vagy elhiszi, vagy nem.
   Megérteni sohasem lesz képes, maximum csak elhinni. ...:)))

   Ö.T.

   Törlés
 28. Bastian valóban nagy az a állatkert ha benned nincs a másikkal annyi tisztelet se hogy a "másképpen gondolkodást" megértsd.
  Én 20 éven át fizkématekossal éltem le és tudom hogyan agyalnak de nembiztos hogy hülyébbek mint az átlag.

  Egyébként KGy az időtörvénnyel és a többi folytatásával valójában a Védákban leirtakat fizikai kisérleteivel mutatja be!

  Kis benső látás és megérhető amit leir és ahogy a világ fraktálos rendszere épül.....Érdemes a magyarázatai közben amiről beszél megállani és kisérleteket elvégezni hogy saját szemmel is lássa az ember.

  1 Bastian csak a két kezed tedd egymás felé kb 10cm távolságra egymással szembe ugy hogy az ujjaid majdnem összeérjenek....és a saját kiáradó energiádat láthatod érezheted a tenyereket forditod egymás felé ha gyakorolog akkor az aurádat a tükörben mig borotválkozol ha fiu vagy...szóval az a majd 80 éves KGY nem hülye csak másként gondolkodik ugy amitől a világ szebb lehet.

  http://xoomer.virgilio.it/terembura/ablak/ujablak23.html


  Kezdőlapok oldalt a téridővel foglalkozó topikok.http://xoomer.virgilio.it/terembura/startlapok/ujstartlap.html

  Mindig tönkre teszik a lapjait de nálam is mindig van követés.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A teremburát én is ismerem, olvatsam, Mucika, köszi. Esetleg tudsz valami frissebbet?

   Törlés
 29. Bastian vissza az alsótagozatba! HITről nem irtam itt hanem szeretem hallgatni! és megértem mert amiről beszél és amit egy konyhában ellehet végezni kisérletet megcsinálom.

  Nyugi fejre még nem álltam és kútba se ugortam! Dolgozz és érted kispofám de a fikázás élből hatalmas butaságra vall!

  VálaszTörlés
 30. A lélek..és természete.
  10 év alatt 7 embert ápolni és eltemetni nemcsak fájdalmas hanem utólag megértve nagyon sok tanulsággal és halálélménnyel járó feladat.

  Persze van aki a sajátjának létében se bizik, ha nem látja.

  javaslatom mejen haldóklók mellé ápolónak aztán majd megtapsztalhatja minden HIT nékül.
  De xart is kell pucolni! - tudni!

  Az eszedet se látod és Hiszel benne hogy van? - pedig megse foghatod!

  VálaszTörlés
 31. Hegel Mucika

  Szerintem Te nem túl régen kezdtél ezekkel a témákkal foglalkozni, ezért még a tévutakat járod.
  Itt már régen ki lettek ezek a témák vesézve és akkor most megint előjössz ezekkel a teljes téveszmékkel.
  Nem akarok én sértegetni senkit, csak felhívtam a figyelmet, hogy ezeken a zsákutcákon túl kellene már lépni. Azt gondolom, ezen az oldalon rendszeresen megfordulnak olyanok, akik már szerencsésen vették ezt az akadályt és már nem X, Y, Z szavait isszák, hanem "belülről" jutnak hozzá információhoz, ha szükség van rá. Idáig el kell jutni, amihez idő kell. Csak segíteni szerettem volna...

  VálaszTörlés
 32. Mazsola még ez nyilik meg nálam.. a többi yutub.
  https://www.soulstorage.org/

  Bastian 34 éves voltam mikor elkezdtem foglalkozni ezzel a pszichológia mellett.

  Minden ember azzal kezd el behatóbban foglalkozni ami valamiért zavarja - és szükségessé válik hogy sajátmagát megértse.
  A halál témája nálam igen fontossá vált mivel a családom mind átléptek odaátra és magamra hagytak! Hova tünnek és miért? MIÉRT pont velem történik?

  És nem randalirozásba hanem keresésbe tanulásba fokúszáltam az energiámat azaz az egóm meglehetősen kemény kézzel irányitva lefoglalva. Nem azt mondom nincs van jó nagy de gyeplőre fogva.

  Kibeszéltétek..és ugy látszik más valamiről beszélni és más megélni más az élet és a halál mezsgyéjén lévő hajszálvékony mezsgyén pendlizni libegve hol ide hol oda pillantani! Érezni a már elment még mindig itt van csak nem látom és közöl szeretne még valamit rendezni!

  Majd a földi tereken tovább kisérni és ott ahol már egy lépést se lehet tenni mert és odáig kisérni.....hogy biztosan a jó helyre kerüljön.

  Olyan emberekkel akik a családom részei voltak és volt akivel nagyon nehezen lehetett ezéletben közös nevezőre jutni...ahol a megbocsájtás külömböző fázisait végig kellett élni.

  Más beszélni róla elmeszinten és más végigélni.
  Más a töltöttkáposztáról beszélni más megfözni és megint más megenni.
  Vagy a szex ha szereted más ha csak kivánod de nem szereted megint más....vannak fokozatok.
  És vannak örzők meddig mehetsz el de elkell jutni addig a pontig.

  Én nem azt mondom minden szava hit kérdése nálam de szeretem mert olyasmikről is beszél amik lényegesek a megétéséhez ahhoz ami van! Vagy amit halálközeli élményekben tapasztalni lehet érzelmileg értelmileg.

  Az elemekről: amelyek mintázatai megtalálhatóak akár a magyar népmüvészetben is a himzésekben a táncokban a táncokhoz a ruhákon a napi használatod dolgok on faragásként vagy szövésként.

  Nem mondom azt hogy kb 1 éve valamiféle lavirozást nem vettem nála észre bizonyos dolgokban ami inkább politika és a hatalom részéről nyomás.....meg öregszik.
  1993 óta ismerem ő maga adott nekem ismeretlenül egy könyvét....majd visszavittem miután lefénymásoltam - a teremtés üzenete volt.....gondolkozz el rajta ingyen letőltheted nála.

  Tehát más szeretkezni és más beszélni tárgyalni róla!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenesetre az biztos, hogy - ahogy Bastian is írta - itt néhányan már leszűrtük magunknak a Nagy Következtetést, hogy ugyan meg lehet hallgatni másokat, mindenféle "valakiket", akik talán útjelzőként szolgálhatnak, de valóban csak az számít ami "belül" kialakul. A külvilágon túli, az elmén és gondolatokon túli Valódi Forrásból csak bent táplálkozhatunk, Ő az igazi útjelzőnk.

   Törlés
  2. "Kibeszéltétek..és ugy látszik más valamiről beszélni és más megélni más az élet és a halál mezsgyéjén lévő hajszálvékony mezsgyén pendlizni libegve hol ide hol oda pillantani! Érezni a már elment még mindig itt van csak nem látom és közöl szeretne még valamit rendezni!"
   Ez nagyon így van Mucika!
   Már egy pár napja mélázgatok a kint és bent fogalmakon, s arra jutottam, hogy az ember nem teheti meg, hogy "csak" bent legyen és ne foglalkozzon a kinttel. Ekkor ugyanis értelmetlen az ember jelenléte a Földön. Azért vagyunk a megnyilvánultban, hogy tanuljunk a megnyilvánulásból, a megnyilvánultaktól, általuk változzunk és változtassunk. Nincs egy fix kép, amit ki lehetne tenni, nincs egy fix ajtó, amin be lehetne menni. Pillanatok vannak, hol itt, hol ott.
   Aztán vannak olyan emberek, akik már mindent tudnak, mert már mindent el tudtak engedni. Nekik már nincs kint és bent.

   https://www.youtube.com/watch?v=OlX-kXkVcbw

   Lujza

   Törlés
  3. Mucika, ez a https://www.soulstorage.org/ oldal egy kalap sz@rt
   sem ér. Keress rá a "weboldal célja" mottóra, ahol az áll, hogy
   bizonyítékokat keresnek a reinkarnációra, pro és kontra. .... mikor a
   nagy világvallások egyike sem zárja ezt ki.

   Felőlem nyugodtan bek@phattyák. ...:))) .... amit főztek.

   Ö.T.

   Törlés
 33. Ja 69 évembe lépek másfél hónap múlva...számolj ha 34 évesen a halál témája már fontos volt erős érintettség okán. Igen univerzumi szinten másodpercnyi a időmúlása. földi emberi szinten fél életnyi eddig.

  Te mióta is beszélgetsz ki tárgyalsz róla?

  Érintve vagy csak kiváncsiság mi is?

  A sötétség lehet a fény hiánya a szivben de lehet az ujjászületéshez meleg puha körbefonódás védelem is.

  VálaszTörlés
 34. Akkó megszakajtva kissé a megdögölés és ki mijóta kacsingat más irányokba melldöngetés témáját, nesze nektek kis öltönykés okoskodás:

  Eccer.
  http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/12/dobro-jutro.html

  Kéccer.
  http://szrterra.wordpress.com/2013/12/09/ehberezes-es-mas-hazugsagok/

  Elvégre ezeken is lehet vicsorogni. (Mánakinek van hozzája hangulatya.)

  VálaszTörlés
 35. Az eusmizéria csak a faxjankóknak jó mindenki másnak kampó.
  Még 2002 ben mikor az eu miatt kitalálták a papirtupir rohhadt drága ISO-izéket meg auditálásokat(haasonlit a szcentológiás rizsára csak más a szakzsargon) eleve nyilvánvaló volt az elsuskálása a válllalati és közpénzeknek.

  Müszakis voltam és a MSZ-(magyar szabványok) is szétzilálásra kerültek -hja aztán jöhet a bünti ha valami nem ugy van ahogy a zellenőr gondolta. Holott a gondolatolvasás még nem volt munkaköri előirás.

  EU ugy xar ahogy van.

  VálaszTörlés
 36. A felettem levő nem itthonról hanem otthonról a miénk azaz enyém mert Hegi nem jöhet oda velem.
  Csak Mazsolának a kérése okán jelzem a nevesincs kié.

  Ja aki a rezsiszámlákat ilyenre találta ki mint amilyenek hát a számlával a kitalálóját ólómba kéne önteni az utókórnak hogy ilyent soha többett ne!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most tényleg nem akarlak itt magamnak kipécézni, mert mindenkinek joga van azt mondani és gondolni, amit csak akar.

   De csak a fentiekből szemezgetve:

   "Te mióta is beszélgetsz ki tárgyalsz róla?"

   "Érintve vagy csak kiváncsiság mi is?"

   "Csak Mazsolának a kérése okán jelzem a nevesincs kié."

   Most őszintén. Ezek egy értelmes ember értelmes mondatai?
   Te akarsz engem ezen a színvonalon kioktatni?

   (na most adtam a még időnként megmozduló egómnak, de hogyan is lehetne egó nélkül másokat egy kicsit helyre tenni? :))

   Törlés
 37. :)

  Még alszik a kutymákom és nem hagyom felhúzni magam.
  Szóval berágtál mert merészeltem egy öreg embert megvédeni, hogy mégse az alacsony kerités okán állatkertbe való hanem mond lényeges dolgokat is!

  Neked hol vannak olyan tanitó portáljaid ahol KGY nek?

  Kicsim ez mégcsak nemis az EGÓ hanem a gőg amit valóban le kell épiteni, az EGÓt nem, csak kantárszárra venni, az az élet sátrának a tartóoszlopa.

  Nah jah én sem vagyok értelmes..pedig Alheizmer bá még nem koporászik viszont tény gyárilag szőke vagyok.:)

  Füstölögsz, hogy egy idős nő hogy is merészelt...ugyi???
  Én meg ugy gondolom, hogy ne fikázzon senki élből ha sehol nincs ahhoz képest akit leszól!

  Látod Lujza tudja miről irok...tapasztalatról arról amit megéltem érzelmileg és megértettem értelmileg..mégha nem is tünők neked spec értelmesnek.

  Tedd túl magad rajta és tanulság nem itélkezünk mert:) csak nekünk fáj/hat.

  ITT mintha Mazsola a portál elején:"Az oldalamon megengedett a regisztráció nélküli, azaz névtelen hozzászólás, mindössze annyit kérek, hogy az átláthatóbb társalgás és az egymás gondolataira való utalás lehetőségének érdekében mindenki legyen kedves és írjon valami ismertető "nevet" a hozzászólása végére. A teljesen névtelen üzeneteket törlöm.
  A véleményeltérést tolerálom.
  A bunkóságot moderálom.
  A megértést köszönöm. " ezt irta volna.

  Nos? kérdés van még vagy ki vagyok tessékelve?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Senki sincs kitessékelve, ez a kis csörte eddig nudli, semmiség, mondhatni szokásos. Minden változáskor van egy kis vihar. Amikor nemrég átalakítottam egy kicsit a blog szerkezetét, rendszereztem, akkor is volt egy kis vihar a biliben, de már túljutottunk rajta.

   Te, kedves Mucika beléptél ide, ahol az általad is felvetett gondolatokon már sokszor átmentünk, és ezeket újravenni elölről, van hogy valakinek már túl sok, illetve nincs hozzá türelme. Én ezt is megértem, és Téged is megértelek, hiszen nemrég csatlakoztál ehhez a kis szigethez.

   Próbáljuk meg békességben elviselni a másikat, ha lehet. :)

   Törlés
  2. :))))) Ugyan már....... Mucika és Bastian:))))) talán ezt abba lehetne hagyni!
   Igaz, hogy ez itten a decemberi dühöngő, fenn vagyon írva, de valójában mégiscsak egy picike meseszoba, apró Mazsolákkal és Tádékkal :)
   Ez csak egy virtuális tér, nem a valóélet, sorok között, nincs is lehetőség igazán megismerni a másikat, ennélfogva ítélkezni sem.
   Itt a sorok csak gesztusok és valójában nem is a másikhoz szólnak, hanem magunkról másoknak, így meg kell gondolni mit is vélünk feltárni a másikkal kapcsolatban. Mindannyian többek között ez ego végett vagyunk az élet nevű virtuális játékban.... senki nem jobb, szebb, okosabb a másiknál. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy nem feltétlen kell a másikat szeretni, hisz életben is így vagyunk egymással, lehetünk hasonlóak, lehetünk különbözőek, és ez a legtermészetesebb. De ennek kifejezésmódján azért lehet csiszolni: önismeret-egyenlőségjel-emberismeret.:))))

   Törlés
  3. "senki nem jobb, szebb, okosabb a másiknál."

   Ebben tévedsz kedves Tudi, mivel például én sokszor túljárok az eszemen. Ez azt jelenti, hogy okosabb vagyok, mint az egóm. :)

   (ez elmenne Lart pour lart szövegnek is! :)))

   Törlés
 38. http://index.hu/tudomany/2013/12/12/szimulaciok_szerint_a_vilagegyetem_egy_hologram/

  Fg

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont most kezdtem el cikket írni róla, de köszi! :)

   Törlés
  2. Megolvasván a írást pár dolog eszembe jutott. Remélem bloggazdi nem vágok alá a készülős írásnak. ;)

   Legelébb. Vélhetően a roppant felkészült fehér (és egyéb színű) köpenyt viselő okos bácsik lassan nagy ügyesen bebizonyítják maguknak, amiről pár ezer esztendeje pofáznak kissé alultáplált, szakadt, de vigyorgós arcok. Tehát haladnak a srácok. Csak nem kapkodnak.
   Aztán. Remek. Hologram. Ha az akkó ugyan nem kéne azon is agyalnia a tudós bácsiknak/néniknek ki a hóhér csinyálta/futtatja? Vagy ez már olyan tényező, amit nem érdemes csesztetni, mer a végin kiderül hogy... Meg... Apu és Anyu kajlán néz, meg nem finanszíroz, meg...
   Ésmég. A írás végére kicsit megemelkedett a szemöldököm. Vagyis a eredeti elgondolást közhírré tévő okosbácsi nagy kegyesen bólogatni kezdett egy távolabbi okosbácsi próbálkozásaira... és lészen nagy bódogság, egyenlőség (csak ez később... mer még nem számoltak utána), oszt még testvériesség is. Bizony.
   S végire. Mér pont tíz? Vagy nyóc? És monnyuk harminc-ötven év múltán is ennyi lesz vagy addég átszámolják jobban?

   Persze... a penge agyú bácsik/nénik simán kiszámolnak, bebizonyítnak mindent (amire Apu is bólogat) a Világnak Egyetemivel kapcsolatban, de... arról lövésük nincs hogy mér csinálnak olyan dógokat, amilyeneket...
   (Oké. Ez átalában fel se merül bennük.)
   Ilyen ez.

   Törlés
 39. Ugy tudom a reinki és halál témáját már alaposan kitárgyaltátok!? - Nos a naplómat még KGy nek sem adom oda mert személyes először is, másodszor az én érzékelésem nem biztos sőt nagyon valószinü hogy teljesen más a másik emberéhez képest, legyen az klinikai halál vagy többizben haldokló melletti szolgálat észlelete illetve a hozzátartozó tán nem valólat állitás a mediális érzékelése az eltávozottnak.

  Ha nem irtam volna ezekben az években naplót tán sokminden feledésbe merülne ahogy az előző életfilmjei is de azt is leirtam azaz rajzoltam sokat.

  NEM nem kiváncsiságból hanem nagyon nehéz volt dolgozva gyereket nevelve beteget ápolva még vizsgákra is készültem....és biza vagy 2x is ismételtem 1-1 beszámolót...50 éveim körül történt tehát már olyan fiatal sem voltam.

  A szellem ölt különböző "ruhákat" magára ahogy a fizikai test is - hagymahélyazatszerüen...de a szellem az ami müködteti ahogy az autóba beülve szintén a vezető az aki müködteti irányitja.
  A mentáltest(ide az elme racionalitás gondolkodás) asztráltest érzelmek érzetek érzékszervek) és a fizikai test amely mint valami pótméter =állomáskereső finomhangolja jó esetben a finomanyagi testektől az infót. A szellem csupán müködtetiadja a szituációkat(matekfeladat) amit megkell oldani mert azt akarja tapasztalni.

  Kisfaludi a téridővel tulajdonképpen nekem a észlelés idejét és hogyanját értette meg a irásaival...miért később érzékelem azt a valamit amit más előbb vagy miért mélyebben a másik meg észre se veszi....ezek az elemekkel vannak viszont kapcsolatban és azokról is beszél!(ir is) Én sem mindent hallgatok meg vagy olvasok el de ami a tapasztalataimhoz hogy megértsem miért és miért pont ugy ahhoz viszont alkalmas.

  Nem elég tapasztalni meg is kell értenünk...hiszen ÖNmagunk tapasztalunk.

  Mazsola a holografikus világegyetemről akar cikket irni...nos amikor a LÉT(más istennek hivja) mint kiáradó TŰZelem gömbszerüen és a gömbszerüeben is fraktálosan hogyan merre alakitja önmagát ahhoz hogy önhasónlóalakzatokba rendeződik állandóan.

  Tudom a hologram az amikor ha erről nézem ilyen ha arról egészen más képet adhat...és ahány ember létezik a földön két egyforma hologram mintát nem lát csak hasonlót. Mint ahogy két azonos istenkép sincsen a lélekben(mentális asztrális kell hozzá! a kettő a lélek+étertest=prána)

  Most ezt hallgatom mert ruhát igazitok közben, igy lehet 2 az 1 ben tevékenykedni.

  http://www.youtube.com/watch?v=DT13sk8ZJ3k

  Mert az idónek ha állandóan most, van ahogy sokan mondják akkoris lényeges szerepe az észleletem ideje.

  Sehol nem mondtam irtam hogy csak HIT vezérel! De amit megtanulok - tapasztalom hogy ugy van vagy se abból viszont tudás lesz majd és a saját tudásomból a HIT akár jó az másnak akár nem az az ÉN Tudásom hitem lesz.

  Egyébként igazán a HIT az amit belül elképzelek - és ha megtudom alkotni fuizikai szinten ami belül kép -terv-rajz majd eszköz lett nyilván HITté válik önmagamba!

  Ez az önbizalom! Vagy legalábbis ez adja.

  Na csak a linket akartam idetenni.

  VálaszTörlés
 40. Pl én is láátom azokat a kerek alakzatokat a közepükön egy ponttal vagy kisebb kerek rajzolattal mint itt is Klimt életfának rajzolt képén sok van.
  Gondoltam ez egyfajta szemhiba lehet ahogy El Gréconak is volt a nyújtot arcokkal...nade a nyáron jogsicsere volt és előtte szemészet és nm találtak problémát pedig szóltam..és hogy az mi nem tudom.Van egy ismeretlen festőtől de nem Klimt egy Jézus kép könyvfedél és azon is ezek a kerek rajzolatok amiket én térben látok és????közelebb távolabb tele a tér vele kivan töltve.....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mucika, te elég nagy témaíveket bejársz :)))
   Természetesen minden mindennel össze is függhet... vagy nem :)))
   "Pl én is láátom azokat a kerek alakzatokat a közepükön egy ponttal vagy kisebb kerek rajzolattal mint itt is Klimt életfának rajzolt képén sok van."
   Klimt szemével is minden rendben lehetett, valószínűleg a mindenféle alakzat alkalmazása, egyfajta stílus, jelrendszer közvetítése okán van ott a képen.
   Klimt és sok művész, abban az időszakban gyakran a szabadkőművesség szimbolikáját is használta, szabadkőművesség, mecenatúra, művészetek általában akkoriban összekapcsolódtak.
   El Greconak meg nem biztos, hogy az lehet az ok, hogy fizikailag a szemével nem stimmelt valami ( bár lehet, ez is benne van), de ez a fajta megnyújtott ábrázolás, inkább egy különleges belső művészi látásmód következménye :).

   Törlés
 41. OK akkor megnyugodtam mert egyik pasi azt válaszolta nekem hogy olajcseppeket látok, és mosogassam meleg vizzel a szemem hogy főloldódjanak, amit nem akarnak....

  Tehát az ó látásmódja eddig ivelt mi most pl ketten és hozzá Klimt meg a többi valami pluszt is lát.
  (El Grékóról én is igy gondolom, pl a Sznetendrén látható Szabó Magda (azt hiszem igy hivják) kerámiák okán is kb 30 éve)


  Az az igazság a szabadkömüvesekkel alig foglalkozom...mivel azok inkább önhasznuságra törekedtek főleg és a valamikori emberi tudást elrejtették önmaguk hatalomépitésére. Igy aztán lehet a tudást a történeteket ki és átforgatni a mindenkori érdekeknek megfelelően. Vagy feltalálni a meleg vizet és a spanyol viaszt...holott az mindőnk tudása.

  Viszont megnyugodtam mert az orvosokban én spec nem bizok. Ill. a mai eüben.

  VálaszTörlés
 42. "például én sokszor túljárok az eszemen. Ez azt jelenti, hogy okosabb vagyok, mint az egóm"

  Na azt nem tudom mit értsek lart pur lart szövegnek, (magát a kifejezést hallottam csak nem tudom mit jelent)
  Viszont én is tapasztaltam főleg ha anaplómba visszaolvasok, hogy jééé azt én irtam?

  És alapjábanvéve ez aki átszürödött tudásilag az iráson vagy okosabbnak látható mint az egó az a SZELLEMi=ÉN.

  Ilyenkor aztán megdöbben az ember időnként.

  VálaszTörlés
 43. Milyen vicces ahogy indexék cseppet sem elfogultak, és mennyire nem akarnak befolyásolni:

  "Káosz lenne a devizahitelek lenullázásából

  Hatalmas mennyiségű tőkét kellene pótolniuk az eddig is vonakodó, nagyrészt külföldi tulajdonosoknak, ráadásul egy olyan ágazatban, ahol a szabályozás változása (az óriási bankadó és a tranzakciós illeték) miatt eleve brutálisan visszaesett a jövedelmezőség. Egyszóval egy pillanat alatt komoly pénzügyi káosz ereszkedne az országra, és ezzel a bíróság környékén is tisztában vannak. "

  http://index.hu/gazdasag/2013/12/13/kuria_dontes/

  Figyeljétek a gondolat-befolyásoló szavakat:

  Hatalmas tőkét kellene
  eddig is vonakodó
  ráadásul
  óriási bankadó
  tranzakciós illeték
  brutálisan visszaesett
  pénzügyi káosz

  Nnna, még a végén megsajnálom a bankokat... :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hja kérem... tele is sírtam a zsepimet.
   Szegények.
   Viszont ez "Káosz lenne a devizahitelek lenullázásából" tény. Úgyértem... egy nagycsomó öltönyke kapna a szívéhez, meg a számlájához. Valamint páran beégnének baráti társaságban, hogy a hónapban nem tudtak új jachtot venni.

   Amúgy, meg sem próbáltam végigolvasni a cikket. Mer minek? Úgyse mond újat. S a bankszektor szempontjából hatalmas káosz kerekedne, meg hullanának fejek, meg... blabla... Megoszt, a sok szép színes grafikon se igen érdekel. (Ha rászánnám a időt biztos magam is tudnék pár ilyent alkotni. S ha még több időm/kedvem lenne még cikket is rittyentenék köréjük. Vagy négy-öt szemszögből. De... nem vagyok "újságíró"... sem teljesen meghülyülve.)

   Törlés
 44. Szemetek merthogy a deviza az valamiféle befektetési csalás volt! - és nem hitel.

  NINCS HITELEM! DE! kint voltam Kasler demonstráciján mind és az összes banyának ott kéne lattyognia a fiatalok mögött mert amikor az összes hitelest tacsra tették következik ez a generáció is...csak idő kérdése.


  A kivitt pénzeket offsor cégeken keresztül mosdatva rég bezsebelte a bank és rablószektor a nemzeti jövedelmeket és vagyont.

  Egyébként régóta csődben van az ország ha a saját pénzének használatáért is kamatot kell fizetnie.

  VálaszTörlés
 45. Hmm érdekes olvasmány. : http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6104

  Ugyan az más szemszögből. Azaz racionális elnével.

  VálaszTörlés
 46. http://www.youtube.com/watch?v=uhYMVwn3pJw
  Most találtam. A klipp miatt kezdtem nézni, aztán a szövegre lettem figyelmes. Nem sok, de sokat mondó. Ki az, akit sokféle néven lehet szólitani? Akinek az ernyője alá be lehet állni? Egy újabb példa arra, hogy ki pénzel kit.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát, nem csoda, hogy a klip miatt kezdted el nézni! :)
   Első nézéskor valahogy én sem a szövegre figyeltem fel...

   Törlés
  2. két napig nem figyelek és felüti a rettegés a fejét? :D
   azért érdekelne a "Ki az, akit sokféle néven lehet szólitani? Akinek az ernyője alá be lehet állni?" bővebb kifejtése.. (ha a PPPféle Rihanna-esernyő-elemzést hozod SAJÁT gondolatok helyett, akkor inkább ne is irj semmit..)
   Mazsola: pedig a szövege is figyelemre méltó (nem csak a csajok.. :P )

   Törlés
  3. "Father Moore: Tell me your six names!
   Emily Rose: [possessed] We are the ones who dwell within.
   Emily Rose: [in Hebrew] I am the one who dwelt within CAIN!
   Emily Rose: [in Latin] I am the one who dwelt within NERO!
   Emily Rose: [in Greek] I once dwelt within JUDAS!
   Emily Rose: [in German] I was with Legion!
   Emily Rose: [in Assyrian Neo-Aramaic] I am Belial!
   Emily Rose: [in English] And I am Lucifer, the devil in the flesh."
   Részlet The exorcism of Emily Rose cimű filmből.
   Hivhatod az illetőt Dumptynak de Humptynak is, ha akarod, ő már megszokta mindegyik nevét. Mellesleg ő az aki leesett a "fal tetejéről". S nyugodtan mondhatják, hogy ez is csak belemagyarázás. Nem én lennék az első aki ilyent tesz.

   Törlés
  4. Ahol a fókusz, ott az energia.
   Sötét napjaid lehetnek Nemesfarkas barátom.
   De akár úgy is dönthetsz, hogy megpróbálsz ebből kikecmeregni.
   Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy átállítod a figyelmed vektorát a soknevűről a Jóistenre. :)

   Törlés
  5. Most nem is tudom mit mondjak. Közzéteszek egy zenét pár hozzáfűzött gondolattal, mint ahogy ezen a blogon oly sokszor szokták. Erre jön a válasz, hogy ha erről nincs saját véleményem akkor inkább ne is szólaljak meg. Véleményem megalapozásául megint beirok ide. S akkor ebből mást azt látja, hogy én csak ezzel foglalkozok, a sátánnal s neveivel. Az Avicii-s szám akkor azt jelenti, hogy aki irta a cikket róla az csak alunni akar, s nem akar felébredni? Most vagy én vagyok hülye s nem értem itt a működést vagy akkor nem jó helyen próbáltam valamit elmondani. A figyelmem ott a Jóistenen, de attol még láthatok, hallhatok mást is, nem?Elnézést ha felháborodásnak tűnik ez, de nem az. Csak tisztán akarom érteni és látni a dolgokat itt.

   Törlés
  6. Nincs itt semmi gond Nemesfarkas, csak a felszíni kapirgálás mélyebb rétegekben bújó húrokat pendített meg, aminek következtében létrejött egy kis remegés. Minden változáskor van egy kis vihar - jelen esetben a Te megjelenésed volt a változás, Zplus reagálása meg a vihar. Zé egy kicsit talán túlreagálta a dolgot, de ez csak annak tudható be, hogy ő hamar ugrik arra ha valaki a Rihanna vagy a Lady Gaga fedőnevű művészek munkáját kritizálni meri - tekintve, hogy szerinte ezek az ocsmány klipjeikkel és provokatív szövegeikkel kiváló ébresztő munkát végeznek. Szóval ebből eredhet az, hogy amikor az ernyőről írtál, rögtön beugrott neki PPP videója, ahol szálára szedi a Rihanna Umbrella klipet, teljesen kifacsarva és negatív kontextusba helyezve az egészet, ezáltal súlyosan lehangolva mindenkit aki megnézi - amiről egyébként én is összeszedtem néhány gondolatot korábban:

   http://mrvelorex.blogspot.hu/2011/11/rihanna-esernyoje.html

   Ma már kicsit talán másképp látom (árnyaltabban) de a lényeg a lényeg, hogy én is úgy vélem van itt egy olyan folyamat, hogy választanod kell a két Út közül: vagy beállsz az esernyő alá és itt maradsz a bűvészkalapban, vagy dönthetsz úgy is, hogy már nem érdekel az illúzió.

   A tisztánlátás kérdésével kapcsolatban, ne is haragudj, de az eddigi 3 hsz-edből az első kettőben a sátán neveivel foglalkoztál, én ezért azt tudtam leszűrni, hogy Téged ez foglalkoztat most, de megmutattam a kijáratot. A 3. hsz-edből kiderült, hogy ismered a kijáratot, így részemről nincs több vita, meg szerintem nem is volt, kicsit túldramatizáltuk.

   Mindenki azzal foglalkozik ami érdekli. Engem nemrég foglalkoztatott az Avicii klip, ezért feltettem, ma már különösebb nem izgat ki ez a srác, vagy hogy milyen szellem áll mögötte. A valódi ébredés szerintem nem azt jelenti, hogy még inkább belemerülünk a nyúl üregébe, hiszen azt szerintem mindannyian érezzük, hogy ez egy kiképző hely, egy olyan szimuláció, amelyben nem ok nélkül vagyunk, és ezért sokkal fontosabb ennek felismerése után inkább a kivezető útra koncentrálni, nem arra a lényre aki jelenleg üzemelteti ezt a mátrixot...

   Törlés
  7. elnézést az első kommentemért (szerintem tudod miért igy irtam)
   naszóval (meg szerintem..) a soknevűt szépen körülirtad (aki biztos, hogy Humpty Dumpty?), de akinek az esernyője alá lehet állni az Mary Poppins.. még ha rögtön Rihanna lóbálja is..

   Törlés
  8. http://youtu.be/SyPvGsSPsZg
   http://youtu.be/YIFsdVPXMnE

   Törlés
  9. Köszönöm a meleg fogadtatást a klubban;)). Régóta olvasó vagyok, de csak most vettem rá magam, hogy beszálljak a beszélgetésekbe is.
   Mégegyszer mondom ismerem az utat amiről beszélsz, és járok is rajta. Már rég nem érdekel az illuzió. Viszont sokszor elmosolygok azon, hogy másokat milyen könnyen levesz a lábáról. Mint ahogy valaki mondta: Nem dőlünk be az olcsó trükköknek csak a drágáknak.

   Törlés
 47. Na, mikor lesz?
  Szavaztok?
  http://2012portal.blogspot.hu/2013/12/event-developments.html
  http://www.felemelkedes.blogspot.hu/2013/12/esemeny-fejlemenyek-es-peticio.html
  P.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na lássuk a számok oldaláról! :)

   "Az Ellenállási Mozgalom megvárta, amíg a szavazók száma eléri a 12.000 embert, majd értékelte a helyzetet. A 12.000 ember egy bizonyos kritikus tömeget képvisel a felébredt lakosság körében, és egyértelmű, hogy túlnyomó többségük kifejezte szabad akaratát, és támogatja azt a lépést, melyet hamarosan meg kell tenni. Ez egy erőteljes exopolitikai nyilatkozat, amit komolyan kell venni.

   A szabad akarat rendkívül fontos."

   Értem. Tehát beindítják az Eseményt 12.000 ember szabad akarata miatt.

   NO ÉS MI VAN A TÖBBI 7.176.046.972 ember szabad akaratával??? :)))

   A 12.000 ember 0,00017% -a az emberiségnek. Feltehető-e tehát a kérdés, hogy ez a mikro szeletke jogosan dönthet-e a többiek sorsa felől? :)
   (persze az is jócskán kérdéses, hogy a jelenlegi kb. 6000 "ember", aki operatívan irányít, dönthet-e a többi felett, no de ez egy másik csapat... - vagy mégsem??...)

   Másik ami tetszik:

   "Ezt a szavazást a kínaiak körében más módon folytattuk, mivel a Portal 2012 weboldal (Cobra oldala) Kínában blokkolva van, és a kínai lakosság nem tud közvetlenül itt szavazni. Kínában további 388 ember szavazott"

   Értem. 388 kínai. Remek. Tehát a kínai lakosság 0,00003%-a szavazott az Eseményre. És a többiek?? A többiek szabad akarata lófasz? :)


   Baromság.

   Törlés
  2. Tehát... a Felébredett (hangosan hőbörgő) srácokat szépen megszámolták. Remek.
   Aztán. Itten vagyon pár kifejezés, ami érdekes:
   őrült ember,
   rendkívül fontos,
   kockázatokat fognak vállalni,
   vezető tagja,
   együttműködés hiánya,
   stb...

   Oszt, gyöjjön még pár kiemelés amin megemelkedett a szemöldököm:
   - "éteri implantátumok könnyebb szétesését, amint ezek az implantátumok szembenéznek a változások fizikai bizonyítékaival" (He?)
   - "Esemény valójában mikor történik meg, még nem ismert, mivel az új terv még nem teljesen végleges." (Naderemek... ezek a srácok is kapkodós fajták.)
   - "Az Esemény utáni első fázisban az Ellenállás nem foglalkozik közvetlenül az emberek tömegeivel, hanem instrukciókat fognak adni az emberi népesség felébredt részének, hogyan kell kezelni a bolygószintű helyzetet, és az emberek nagy tömegeit." (Ejjmán... akkó ez se a irányításról szól ugye.)
   - "Szükségünk van legalább három független felmérésre... egy kicsit más módon, hogy jobban megértsük az általános felszíni népesség szempontjait." (Hááát... ehhh...)

   éés a végire:
   -"A Fény erőknek szükségük van 144.000 aláírásra, mint a kollektív szabad akarat kifejeződésére, hogy megadja számukra a zöld fényt tervük következő fázisának végrehajtásához." (Merugye egy szellemileg technikailag fejlettebb faj - telve jó szándékkal - csak és kizárólag heves bólogatás után hajlandó bármit is... Háááhogyne...)

   De... biztos kell az ilyen is páraknak. Hinni meg kell. Akár ilyesmibe is.
   Vagy... nem.

   Törlés
  3. Igen, a bűvös 144.000-es szám. Hol is olvastam erről először? Ja megvan, a Bibliában! Hm...

   Megoszt:
   Ha én történetesen egy fejlett földönkívüli faj lennék, akik a galaktikus nagykert ezen a környékén bogarásztak, és egész véletlenül rábukkantam volna a nálam töketlenebb, gyarló emberiségre, és ezek után történetesen úgy döntenék, hogy beleavatkozok a dolgaiba, az biztos, hogy nem blogokon keresztül üzennék nekik, mindenféle kígyók által, hanem jól leszállnék egy (vagy ezer) jó látható helyre, egy faszájos energiapajzzsal körülvéve (már csak mert hátha valakinek nem tetszene a belépőm), és minden ember számára hallható módon kihírdetném, hogy

   "Gyerekek, le lehet nyugodni, meg vagytok mentve - magatoktól"

   :)

   Törlés
  4. (ááá.. az nem úgy volt.. )
   Egy földönkivüli faj leszáll a parkban (mert jól mutat a gyep közepén, meg a zöld szin nyugtatja a szemet is, fák a háttérben, kis tó..) - az a fajta, amelyik a galaktikus nagykert ezen a környékén bogarászik, és egész véletlenül rábukkan a náluk töketlenebb, gyarló emberiségre, , azután pedig bejelenti:
   "Gyerekek, le lehet nyugodni, a Földet jöttünk megmenteni. TŐLETEK. "
   (ááá.. ez már rééégiii.. :)

   Törlés
  5. Nagyon ködös, nagyon homályos, hitelt és lekövethetőséget mellőző számomra mindez. Alapvetően azt mondanám rá, hogy baromság, olyan, mintha a szerző az emberek vágyain és reményein táncolva ködös megfogalmazású, mesebeszédnek hangzó történetekkel hitegetne - egyéb - célból. Mivel nem eleget foglalkoztam a témával, és tudom, hogy az egyik legnagyobb hiba a téma mélyebb ismerete nélkül, nagy okos(kodó)an bélyeget sütni rá, ezért csak azt mondom, hogy ez az általános, kezdeti benyomásom az egésszel kapcsolatban. Ettől persze még minden szava lehet szentírás.

   R.S.

   Törlés
  6. Fú, megint igazad lenne Mazsola, HA arról lenne a szavazás, hogy legyen-e Esemény, és ha az eredmény befolyásolna bármit.:D
   De ezek ellenkezője áll a cikkben, mondom el röviden a tartalmát, ha nem olvastad el.
   P.

   Törlés
  7. He??

   Elnézést, de melyik cikkről beszélsz? Már csak mert az általad belinkeltben ez áll:

   "Eddig több mint 12.000 (korábbi adat) ember voksolt a szavazásunkon, és több mint 88%-a (korábbi adat) azt támogatja, hogy induljon be az Esemény a lehető leghamarabb."

   Ez hogy lenne már az ellenkezője annak, hogy legyen-e Esemény?
   Nem értelek...
   Magyarázd el kérlek, nekem csökött agyúnak, hogy hol áll itt az "ellenkezője"?

   Törlés
  8. "Elnézést, de melyik cikkről beszélsz?"

   :))))
   Jogos, mert én az összeset olvastam az elmúlt 2 évben, és nem emlékszem, hogy pontosan a linkeltben mik vannak, ugyanis az egy sorozat része!:)
   Azt hiszem, pont az ezt megelőzőről beszélek.:)))
   "A RM2m speciális munkacsoportot megkért minket, hogy kérdezzük meg egy szavazáson, hogy mi a véleménye a felszíni lakosságnak a tervükről. A közvélemény-kutatás eredménye nem befolyásolja az akcióikat, de nekik felbecsülhetetlen értékű visszajelzést ad, hogy képes alkalmazkodni a tervhez a lakosság.

   Az első lehetőség az, hogy az Esemény kiváltása a lehető leghamarabb legyen, de ez jelenthet távoli, potenciálisan súlyos kockázatot az életre/testi biztonságra nézve az emberre vagy a szeretteikre egyaránt.

   A második lehetőség az, hogy kivárni a legbiztonságosabb pillanatot, amikor az Esemény előfordulhat, akkor is, ha ez azt jelenti, hogy lényegesen hosszabb a várakozás. "

   P.

   Törlés
  9. Köhh...

   P.

   Ha a számok felől lessük akkó a fejlettebb csókák mér is szöszölnek ilyen "kérdezzük mán meg a muslincákat is, hogy szerintük hogyan vezessük őket" módival? Ha a Fődön kóricáló arcok nagy többségének amúgyse nincsen lödözése se, arró mi folyik körötte... amelyikmeg netán kicsit előrébb jár agyilag/mentálisan/szellemileg azt meg nyakon öntik mindenféle izével, hogy csak pislogni tugyon...
   Oszt ebből a nézetből olyan mindegy, melyik banda csinál belőlünk hülyét (még akár a legjobb szándékból is).
   Vagy tévedek? (Mán a muslincák szemszögiből.)

   Valamint azt se árt észbe tartani ám, hogy mindég mindenik figura a saját céljait nézi legelébb. (Mégha a adott cselekedet más életformákra néha pozitívan is hathat.)

   Ércsed: Ha valaki/valami számára adott egy lehetőség, azzal előbb-utóbb élni fog. Hiába hőbörögnek esetleg páran ellene. Vagy mellette.

   Depersze... lehet... nem. ;)

   Törlés
  10. "Ha a számok felől lessük akkó a fejlettebb csókák mér is szöszölnek ilyen "kérdezzük mán meg a muslincákat is, hogy szerintük hogyan vezessük őket" módival?"
   Nekem erre a cikkben mondottak elegendők, nem ebben érzem a hézagot.

   Más: Bizonyíték, hogy az MSZP és a FIDESZ ugyanaz a párt:
   http://kaslerarpad.hu/?p=5935

   P.

   Törlés
 48. Az Égiek egy kicsit lehűtötték a kedélyeket a Közel-keleten:

  "Szíriában a hó az úr"
  "Jegesmedve sétál a szíriai utcán"
  "Washington felfüggeszti a fegyverszállítást a szíriai felkelőknek"

  https://kuruc.info/r/4/121590/

  Ideje volt, bmeg.

  VálaszTörlés
 49. nem szoktam (nagyon) napiszerni, de ez most nagyon ide kivánkozik (avagy dö ril napisz3r)
  http://srbija.blog.hu/2013/12/16/az_ember_aki_150_nap_bortont_kapott_azert_ami_tegnap_bekovetkezett

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak hogy növekedjen a sz.r...
   http://hu.wikipedia.org/wiki/Toroczkai_L%C3%A1szl%C3%B3
   Nem esett messze az unoka a dédpapától...
   A "közös ügy":
   http://www.mazsihisz.hu/vakbarat.php?nid=105
   Panem et circenses...A kör bezárult...

   Törlés
 50. Képes Krónika, iniciálé:
  http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?album=446&pid=8319#top_display_media
  (kattintással nagyítható)
  "A kék mezőben két sugaras, emberarcos Napkorong bukkan elő. Az ábrázolás utalás egy 1022-ből megőrzött természeti csodára, miszerint akkor egyszerre két Nap tűnt fel az égen."

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 1022-ben, 2 nap volt az égen, le van írva krónikában, az iniciáléban oda is van festve, tehát egy ténynek is mondható. Nagyon érdekes, viszont elég szűk az információ, szeretne az ember erről esetleg többet, megtudni. Gondolhat arra, hogy egy ilyen különleges jelenség (2 Nap) Európa más pontján is tuti észlelhető volt, biztos vannak más történelmi utalások, leírások. Csillagászati irányban is elmehet, hogy talán nem is 2 nap volt, hanem valami más, vagy lehet egy harmadik irány is, esetleg csak a magyaroknak egy égi jel volt és máshol nem is volt észlelhető.
   Biztos vannak fellelhető bővebb információk, én nem olvastam utána, tehát nincs tudásom erről, tehát maximális tisztelet a kutatóknak, akik képesek "végére" jutni mondjuk a történelmi eseményeknek.
   Az embernek a magyarsággal, kapcsolatos dolgokkal megdobbanhat a szíve, és ha inspirált és több információ is megvan már hozzá, azért még jó feltenni egy kérdést:
   Mit ad az én jelenlegi tapasztalásomhoz az, hogy 1022.-ben 2 Nap volt az égen? :))) Valószínű mindenkinek mást :)))

   Törlés
  2. esetleg?
   http://en.wikipedia.org/wiki/Sun_dog

   Törlés
  3. :))) esetleg?
   Igen, ez lehet egy magyarázat, köszi :).
   Talán 1022-ben, nem ez ugrott be nekik úgy elsőre.
   Akkor túl is vagyunk a jelenség egy esetleges magyarázatán, így 2013-ban. Akkor fel tehetjük a második kérdést is megint:
   Mit ad az én jelenlegi tapasztalásomhoz így 2013-ban, hogy 1022.-ben 1 Nap és 1 fantom nap volt az égen? :))) Valószínű mindenkinek mást :)))

   Törlés
  4. "Mit ad az én jelenlegi tapasztalásomhoz az, hogy 1022.-ben 2 Nap volt az égen? :)))"
   Máris adott...Vagy mosolyra fakasztott, vagy a szarkazmusodat erősítette...MidEGY...
   MAGyarul az EGO-d a saját tükrödnek csattant, amit ide most kivetítettél...:) Ez további hullámokat kelt a téridőben, ami "úgy VAN, hogy nincs és úgy nincs, hogy VAN "(Mert a tér az idő által keletkezik, az idő meg az EGY projekciója...) Na szóval az EGO-d által keltett hullámok találkoznak az én EGO-mmal, amik felerősítik egymást. Ezért az EGO-m most megMAGyarázza miért is került ide a hsz...(mert a sENKI-ség útját nem könnyű járni...:P)
   MAGyarázat....:
   Kerion blogját (http://www.magyarmessias.hu/) is szoktam olvasni, mert szeretem azokat a dolgokat amiket ír... (nem mindent, de a többségét igen...) Keriontól nemrég megkérdezték, hogy mi a véleménye erről a csatornázásról:
   http://spiritufo.ditro.hu/fenykontaktak-koezlesei/11-magyar-fenykontaktak
   /289-a-ketts-nap-jelenseg-titka
   amiben VAN EGY felvétel:
   http://www.youtube.com/watch?v=hhkqr3biJTE
   Ennek már a címe is Nibiru-zik....A felvétel meg vagy hamis vagy nem...mindEGY....
   Véletlenül pont másnap hallgattam Born Gergely Ajtony című előadását:
   http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pFmH7W7XlII#t=3142
   Ahol két Napról beszélt...Majd két nappal később megnéztem édesapám könyvtárában a képes krónikákat, és annak MAGyarázatait, ahol a kevésnek tartott idézetet találtam...

   Nincsenek véletlenek...
   A Hsz-t érdekességnek szántam...Nem kívánok állást foglalni sem pro, sem kontra, mert nincsen elegendő információm...

   Talán most már te is tudod miért került ide, mert én már kezdem sejteni...:)))

   Szép Napot!

   Törlés
  5. Szia SZ.N::)))
   Igen, ez lehetséges, hogy úgy van, ahogy írod….
   "MAGyarul az EGO-d a saját tükrödnek csattant, amit ide most kivetítettél...:) Ez további hullámokat kelt a téridőben, ami "úgy VAN, hogy nincs és úgy nincs, hogy VAN "(Mert a tér az idő által keletkezik, az idő meg az EGY projekciója...) Na szóval az EGO-d által keltett hullámok találkoznak az én EGO-mmal,… „
   ….de az is lehetséges, hogy csak beszélgetünk erről, arról…)))
   Összecsapást én nem látok, hiszen csak a látásmódunkat osztottuk meg .... :))))
   Nem felülbírálni volt szándékom, csak szeretem a különböző ábrázolásokat, érdekességeket, ahogy írod is, a régi rajzokat kifejezetten szeretem nézegetni, gondolkozni is szeretek, persze csak a saját megéléseim tükrében, a magam korlátaival. Semmi eget rengetőt nem mondok, nem gondolom, hogy az igazságot látom, ezért elvárásom is nagyjából 0 is, hogy ezt bárki elfogadja, ideiglenes „meggyőződéseim” felülírása is nyitott vagyok.
   Az ember csupán a saját szempontjai tükrében tud írni bármit és az egók is összecsaphatnak a véleménykülönbségek miatt, ami csak felesleges energiapazarlás.
   Az általam leírt mondatok semmiképpen nem a minősítése akart lenni annak, amit esetleg más értékesnek, igaznak talál, legalábbis nem volt ilyen szándék bennem.
   Tudásom is kevés, ahogy írtam is:
   "Biztos vannak fellelhető bővebb információk, én nem olvastam utána, tehát nincs tudásom erről, tehát maximális tisztelet a kutatóknak, akik képesek "végére" jutni mondjuk a történelmi eseményeknek."
   A dolgok, jelenségek igazságtartalmán felül, ott van az egyén, aki az életére vonatkozólag azt a valamit elhelyezi, ez törvényszerű, így működünk. Pl nekem a magyar népzenétől vagy 56-os képektől folynak a könnyeim, annyira meghat, de a párom nem érti ezt, mert ő másképp látja a saját szempontjai szerint, mégis együtt élünk )
   Az ember legyen a meggyőződéseiben biztos és attól nem lesz kevesebb, ha x.y. arra a valamire másképp tekint. Az hogy x.y. vagy Ildi mit gondol, az valójában tök lényegtelen!
   Kerion blogját nem ismerem, meg amiket felsoroltál, de mindenképp utána nézek!
   Szép Napot! :))))

   Törlés
  6. Összecsapás...???...:)))

   "Az ember legyen a meggyőződéseiben biztos" Ez azért elég magas szintet feltételez...Amíg nincs tiszta hozzáférésünk a forráshoz, addig mindenben benne VAN a visszatükröződés, vagyis "csak" projekció...mert "tükör által homályosan látunk"...

   Szép Napot!
   (kinézve az ablakon most csak a belső Napunkra számíthatunk...)

   Törlés
  7. Kedves SZN! :))) Szabad még valamit írni? :)))
   Sajnos, a meggyőződés nem feltételez magas szintet, az abszolút tudás birtoklását, azt hiszem nem írtam ilyesmit, legalábbis nem ilyesmire gondolok.
   A meggyőződések mindannyiunk sajátossága, az mellett hogy nagyon fontosak mindenki számára, senki nem mentes tőlük, hisz olyanok mint a koordináták, mert ahol épp állunk, amit épp tapasztalunk azok a meggyőződéseink paraméterei által meghatározott „helyek”.
   Nincs ember meggyőződések nélkül, ez mozgat mindenkit az életben, kit erre kit arra, minket is, akik a mátrix mögé szeretnénk végre látni. Helyzetünkből adódóan nem is feltételezhetjük, hogy meggyőződéseink már az abszolút tudás birtoklására vonatkozhatnak, ez viccesen is hangzik itt dagonyázva az illúzióban.
   Saját meggyőződéseinkben (én úgy gondolom továbbra is) legyünk biztosak, mert ez ad stabilitást az életben( különben az élet könnyen maga alá gyűrhet) de a meggyőződéseket felül is kell tudni írni, méghozzá könnyedén.
   A meggyőződés még nem tudás, csupán egy irány a tudás felé, mindannyian a végső meggyőződést keressük, de az talán, nem úgy működik, hogy az csak egyszer hipp-hopp feltárul és tudunk. Talán ez egy folyamat : meggyőződés-tapasztalás- felülírás-új meggyőződés.

   De mindez csak „felesleges szócsavargás” (idézet Quedra) hiszem alapvetően úgyis egyetértünk, egy a meggyőződésünk a közös önvalónk, közös belső Napunk tudásának szintjén.:))))
   Szóval lehet 2 Nap az égen, minta a fent említett krónikában is :)))

   Törlés
  8. No... asszem mutatuk egy másik nézőpontot SZN mester átal linkelt Juvenus (bácsi?) történetéhez.
   Ni'csak mire asszociizéltem:
   http://www.naturanet.info/2012/11/kicsoda-baba-jaga.html

   Nem mondom, hogy nagy felfedezéset tettem, de... mintha bizonyos minták ismételnék önmagukat errefelé. Vagy, mondhatnám úgy is: ami vót, az lesz, ami lesz, az meg vót.

   Megjegyzem: Juvenus (bácsi?) mondásaiban ügyesen van ötvözve a Kereszt imádása, mindenféle népi hagyományokkal, regékkel, mitológijával, meg... jó adagnyi "segáz srácok, majd mink elsikáljuk hamarost" vonallal.

   Persze... attól még közölhet infócafatkákat, amiket a jónépek egy része ügyesen felhasználhat ilyen-olyan előmeneteléhez.

   Törlés
 51. Nem politikai vitaindítónak szánom, inkább csak olyan figyelemfelhívásnak, látni hol tartanak Árpádék a ugyanabban "folyamatban", amelyben az Izlandiak már úttörőek:

  A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt Programja
  http://kaslerarpad.hu/?p=5924#post-5924

  Az a helyzet, hogy ha eltekintünk az egész helyzet spirituális értelmezésétől, és csak az anyagi világba levetült helyzetet vizsgáljuk, akkor is belátható, hogy bármennyire is elege van az embereknek a politikából, a szájtépésből, meg a pártokból, sajnos a jelenleg 3D-ben futó csata IS szellemi szinten zajlik (gondolatok és szavak révén), tehát ezen a szinten is nyerhető meg. "Fizikai" tettlegesség szintjén esélytelen a dolog, éppen ezért azoknak akik szeretnék Magyarország helyzetét javítani magyar érdekek mentén, de minimum az emberségesség szintjén, akkor talán érdemes Árpádék programjával foglalkozni, legalább ismertetés szintjén.

  Hajrá magyarok! :)

  (nekem ezt a politikai érdeklődést kell még levetkőzzem, és akkor rendben leszek! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:%C3%9Altima_Cena_-_Da_Vinci_5.jpg

   Törlés
  2. Végig nem, de belehallgattam...
   Szép dolog tőled, hogy segíted őket, de nem hiszem, hogy ez lenne az út...
   (Ebben EGY-et értek Kerionnal...)
   Egyrészt nagyon kevés, másrészt nagyon sok...

   Törlés
  3. Ja, tényleg az utolsó vacsit akarták ábrázolni az "ülésrenddel", csak így meg egy kicsit tényleg erős és nagyarcú a párhuzam a középső alakkal... :)

   Igazából én is csak vergődök ezekkel a dolgokkal, mert szeretném ha élhetőbb lenne ez a hely, korrupció és magyar/életellenes elemek nélkül, de ennek érdekében nem igazán tudom mi lenne a leghelyesebb út, a szervezkedés, nyüzsgés, vagy a Kerion féle "emelkedjünk fel rajtuk".
   Meg amúgy:

   "Irmagját se tűrd magadban semmiféle társadalomjavító szándéknak.
   Mert minden elvont közösség ködkép; és aki a ködben rohangál, előbb-
   utóbb elevent tipor."
   (W.S.)

   Szóval a fasztuggya...

   Törlés
  4. Háát...

   Egyrészt. A bácsi biztosan jót akar... úgyértem elgurult annyira a gyógyszerje, hogy beszálljon a politikának nevezett elmeháborodásba.
   Csakhát, a eddigi tapasztalások azt mutassák, hogy, aki jáccódik ilyent manapság (is) az összemocskolja magát. (Oszt X év múlva kidobják a kukába.)
   Másrészt. Valamilyen szinten a csóka a átlagarcok "tele van a tököm ezzel a sok gyökérséggel" mentalitását képviseli. Meg azt a vágyat, hogy hagyanak mindenkit nyugodtan élni/boldogulni.
   Harmadrészt. Mostan olvastam valahun, hogy a bácsi odáig elment, hogy befújta a hazai bankszektort, meg politikai garniturhát egész magosan Hágában. Holmi népirtásér...

   De ahogyan bloggazdi fogalmazott: "fasztuggya..."

   Megjegyzem: Nemrég agyaltam rajta, hogy tán hasznosabb lenne adott közösségnek visszanyúkálni a (többé-kevésbé elkallódott) hagyományokhoz, oszt azoknak mentin megszervezni a levést. Meg nem megengedni beleugatni mindenféle x ezer kilométerre ücsörgő pofának a adott hely dógaiba.
   De... ez is csak valami szinkronicica lehet... vagymi...

   Törlés
  5. Figyelj, mert tudok róla, hogy van a talonban még több ehhez hasonló célú "pártcsíra" is, heteken belül előrukkolnak.
   P.

   Törlés
 52. http://www.atv.hu/videok/video-20131219-horvath-andras
  8:50-től végig!!!!
  P.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy olvasat ezzel kapcsolatban:
   http://raerunk.blogrepublik.eu/2013/12/20/veszelyes-es-undorito/

   Viszont, azt a pár percet, amit meglestem a videjóból... hát... a fickó nem tűnt túl nyugodnak, sem elég motiváltnak. (Mondhassuk úgy is: csúnyán összerondította a nadrágját - természetesen Élőben és Egyenesben... Hogy is máshogy ugye?) Oké. Vélhetően ez is vót a cél, ha képernyőre engedték.
   Persze... ilyen ez, ha a muslinca beugat a darázsoknak. Rögtön gyön a szurkálódás, meg tenor... (Remek kis rencer ez ugyi.)

   Törlés
  2. P.,
   Szerintem akiről az exbehajtó beszél, mint háttérember, az a Simlis nevű úriember, aki becézett alakban viseli nevét. Ez a simlis csicska nem akárki, ennek a fazonnak az élet minden területén (építőipar, föld, média, stb.) vannak érdekeltségei, ott volt minden kormánynál, valamelyik sötét függöny mögött, (egyszer még komoly beosztásban is volt bizony, az akkori pénzbehajtók főnöke) s jelenleg pedig a volt beosztottja a behajtók (értsd: apekosok) jelenlegi főnöke.
   Hát ilyen ez kéremszépen.

   Q, jó az írás, tetszik a vonalvezetése! :)
   Az atv-s interjúalany tényleg nem tűnt túl nyugodtnak, de én szerintem ez csak a tisztességességének és az őszinteségének a jele. Mert mivel a tisztességes embernek fáj a másokon elkövetett igazságtalanság is, hát még amit ő ellene követnek el.

   Törlés
  3. Ja ezt pedig csak úgy:

   http://atlatszo.hu/2012/10/30/kis-oligarchatarozo-nyerges-zsolt/

   Ennek persze semmi köze az előző hozzászólásomhoz...

   Törlés
 53. Osztmert mostan ilyenem vagyon nesze nektek kis hangulat, ami szinte(?) sehogy se kapcsolódik a eddég idehányt fonalaktól. ;)

  http://www.youtube.com/watch?v=OpeIduKQ6zI

  VálaszTörlés
 54. Má nem azé,de mi van ott a feje mögött?és a két szélén mi lobog?meg mi az a sok 3szög? http://www.youtube.com/watch?v=QKHpATlW1DI
  a.n

  VálaszTörlés
 55. Ma éppen 100 éves a keresztrejtvény
  Ma éppen 100 éves a FED

  Tessék, lehet fejteni:

  KERESZT - REJT (FED)

  Ezeknek az alakoknak sikerült a KERESZTet is jól elFEDni, így maradt a REJTőzködés

  :)

  (komolyra: az egyszer biztos, hogy jó nagy rejtvény volt ez a FED, hogy csaknem 100 évig elFEDte a valódi kilétét - hisz tényleg csak az utóbbi néhány évben került viszonylag köztudatba, hogy egy magánbank irányítja az USA-t, és általa a világ "szerencsésebb" részét.)

  VálaszTörlés
 56. Dec. 23-án lesz 100 éves a dollár. 2 nappal idősebb a FED? P.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A dollár 1785-ös születésű, a FED 1913-as alapításához azt hiszem csak a dollár papírfedezete köthető - innentől nem aranyfedezetű, hanem papír, olyan hogy ráadásul levegőből előállítva. :)

   Törlés
 57. No... mivel hunnap a népek nagyrésze kötelezően fogja csujogatva, meg puffogtatva seggrészegen elzavargálni a óévet (mán mostan tudom, hogy roppant kedveseket fogok gondolni az utcán kóborgó ilyen pofákról, s a egész esztendős szeretés nevében nem is eresztek rájuk kutyákat - meg mer nem is lakoznak nálam olyanok, akik letépkednék a puffogtatós bácsik/nénik kezit-lábát) nesze nektek origós módra kis mutogatás:
  http://www.origo.hu/nagyvilag/20131230-volgograd-es-az-eszak-kaukazusi-gerillahaboru-oroszok-csecsenek-ingusok-es-doku-umarov.html?sec-2

  A hozzászólamlások is roppant izgalmasak ám. Hisz erősen fókuszálva tudnak köpködni a al-kaloidás fickókra. (Az meg gondolom csak a enyim fejembe ette bele magát, hogy a nagy tenortámadásoknak abszolúte nem is van köze azhoz, a Orosz Anyu lebratyizott - megin - a ukránokkal.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. No, én meg egy ilyen érdekességet olvastam:

   "Putyin: A mai nyugati mocskos civilizáció felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát"

   http://www.magyartudat.com/putyin-a-mai-nyugati-mocskos-civilizacio-felulmulja-az-okori-roma-zullott-tarsadalmat/

   A forrás az angol nyelvű pravda-ból származik, de azért elég hiteltelennek tűnik nekem ez a katyvasz. Jó lenne szórul szóra meghallgatni mit is mondott eredetiben a medvesapkás koma. :)

   Törlés
  2. Hát... kicsit azé óvatosabban duhajkogyunk a Putyin bácsi fejinek simogatásával. Nem mondom, hogy nem csinál (néha) a maga (meg a népje) számára hasznos dógokat, de... mivel csak bizonyos mértékig vagyunk Egy, nem lássuk a fickó motivációit.
   Kicsinyt olyan érzésem van időnkint, hogy manapság erre a nemzetbe/országba gondolkodó/cselekvő a Nyugatnak (cionéknak) odamondogató vezetőféleségre vagyon igény (Nálunk is vannak ám ilyen vonalak - lásd: Jobbik -, csak... mifelénk ez is kacifántosan működik... Meg lehet szépen elhal, hisz a népek nagyrészit mán ilyesmivel se nagyon lehet felizgatni - ilyen-olyan okokból.) Oszt a lopaksrácok meg rég megtanulták kiszolgálni a igényeket. (Persze... legelébb a sajátjukat.)
   De... lehet az is, hogy a sokak átal, sokszor beharangozott Nagy Változások része ez is.
   Vagy... nem.

   Törlés
  3. Boldog új évet kívánok a társaságnak! Quedra olvtárs, elolvastam az origós cikket, és az általad ajánlott kommenteket is. "birka20132013-12-31 10:33:13" észrevételében találtam Újat, nem tudom az illető mire gondol, ki az a "derék ember", és mit is óhajtott pontosan. Szívesen megkérdezném tőle, de ezért nem regelek oda, különben is ahhoz előbb fel kéne vennem az ottani ritmust. Szóval gondoltam megkérdezem itt, hátha van pár gondolatod erről, vagy a tisztelt egybegyűlteknek.

   Törlés
  4. Hát... meg köll mongyam Sang mester nem vagyok ám penge történelemből. Megoszt... valahogy sose vót indíttatásom bebiflázni mindenféle "jelesebb" személyek minden elszólását - mer egyrészt tök felesleges, másrészt meg szenilis vagyok kissé oszt úgyis elfeledem. ;)
   Amúgy... ösmerős az idézés, csak nem tudom honnat.
   Ennek ellenire azér tippem az akadna pár.
   - Ha a "izomból lenyomom" verziót nézem, akkó esélyes a mondásra a kis bajuszkás csávó (vagy valamelyik közeli haverja).
   - Ha a "sunyítok, meg siránkozok" felől lesem, akkó valami igentisztelt pajeszos srác lehetett.
   - Ha viszont minden mást tekintek, akkó a Japán Császártól kezdve, Dzsingiszen keresztül a zufókig bárki lehetett, akinek csak egyszer vót esélye bedumálni másoknak, hogy tök fasza, ha sokáig és erősen ütögetik a rájuk nem hasonlító pofák arcát, fejit és egyéb testrészeit.


   Viszont. Ez egy amolyan "mi lett vóna ha?" érzést közvetít picit. Amivel nem megyünk sokra. Se ugyi azzal, ami leszen. Ami meg vagyon, azzal a kutyus nem törődik épp, mer feszt elvan foglalva.

   Törlés
  5. Quedra mester, hamá feljött Putyin, azt gondolom hogy amint szétnézünk a világban, igencsak megcsappant a harcos kedv. Vagy úgyis mondhatnánk mélyponton a harci morál. Láttuk hogy a szír csetepaté sehogyse nem akart összejönni az angolszászéknak, meg a francoknak. Pár görény hadúr, meg egy regiment defektes mundérhuszár, meg néhány fegyvergyáros kövér gennyes pofán kívül pangott a zemberek kedve a balhéhoz. Gondolom - így lehet ez az oroszéknál is. Putyin meg hadúr vagy mifene. Szóval kapóra jött neki ez az aljas robbantássorozat.

   Törlés
 58. "Putyin: A mai nyugati mocskos civilizáció felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát"

  Igen szerintem is felülmúlja , de vajon mi múlja felűl ezt ?

  https://www.youtube.com/watch?v=gHRfCWtfIhI

  Pár hete még meglehetett hallgatni , de hát a mai szólás szabadságban ez már nem sokáig működött . De mindegy , majd hamarosan úgy is minden visszaáll . Minden hazugság kiderül egyszer , ezt persze tudják a korcsok , de hát valahogy nem birják abbahagyni :) . Lehet , hogy azért mert úgy gondolják csak addig tudnak mozogni amig a hazugság urának megfelelnek , ebben lehet igazuk van , de az élet még annál sokkal tovább tartani fog a számukra .


  Sok sikert kivánok mindenkinek az új évben , mindenki érje el amit szeretne , és persze a képességei is meg vannak rá .

  https://www.youtube.com/watch?v=DYk-ubueqfE&list=PL1000488947ECE798

  VálaszTörlés