2015. szeptember 15., kedd

Hungary Patriot Act

FRISSÍTÉS! 

Az eseményeket szakkommentálja Francesco Zombori:


 

 ***

Miközben itt Szegeden minden félórában szirénázó rendőrkonvojok húznak el az irodánk mellett, tisztelettel felhívom mindenki szíves figyelmét, hogy a 

PROBLÉMA - REAKCIÓ - MEGOLDÁS 

"szentháromság" most is kiválóan működött. A bevándorló krízis hangzavarjában észre sem vettük milyen szemfüles kis törvényekkel gazdagodtunk.
 



Ahhoz hogy ilyen törvényeket be lehessen etetni a nagyérdeművel, mindig kell egy "incidens" amire alapozva be lehet vezetni olyan szabályokat, melyeket békeidőben nem fogadna el a társadalom. Ilyen volt az amriknál a kilenctizenegy után bevezetett "Patriot Act" 2001-es kiterjesztése, ami a "tenorista-fenyegetettségre" alapozva lehetővé teszi a hadsereg belterületen való bevetését, bírói végzés nélküli házkutatást, valós indok nélküli, tenorista "gyanú" általi megfigyelést, letartóztatást, bárhol bármikor bárkivel stb.. A Patriot Act egyik legvitatottabb kitétele például feljogosítja a szövetségi nyomozóirodát arra, hogy a lakók távollétében, értesítés nélkül végezzen házkutatásokat, és erről csak több héttel később adjon tájékoztatást. Bár tán ennek a törvénycsomagnak egy része már elévült.
És amíg mindenki a bevándorló krízisen pörög - pro és contra álláspontot elfoglalva, onnan tűzelve a másik oldalra - eközben nálunk is életbe léptek igencsak aggályos törvények. Szemezgessünk csak közülük!

"válsághelyzetben az állami szervek, hatóságok a törvény szerint "igénybe vehetik" az állam vagy a helyi önkormányzat tulajdonában, vagyonkezelésében lévő, továbbá a többségi állami vagy önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ingó és ingatlan vagyonát. Az igénybevételt az adott ingatlant bármilyen jogcímen használó harmadik személyek tűrni kötelesek – rögzíti a jogszabály."

Teccik érteni. Ha én történetesen egy önkormányzati tulajdonban lévő focipályára járok focizni, akkor előfordulhat olyan helyzet, hogy kedvenc időtöltésemet megakadályozza néhány száz hirtelen felállított sátor a pályán. A gondolatsor tovább folytatható...

De ez még csak légypiszok, most jön a sűrűje:   

"a rendőrség és a honvédség kiterjesztett jogköröket kap"

Hm. Tehát az autósok vegzálása mellett most majd jöhetnek a "valódi" rendvédelmi feladatok:

"a rendőrség kiterjesztett jogkörében az egyenruhásoknak joguk lesz a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetben – járványügyi intézkedés indokával – bármilyen útvonalat vagy közterületet elzárni, nyilvános és közforgalmú intézmények működését korlátozni. 

Teccikérteni? "Járványügyi intézkedés indokával". Ízlelgessük ezt a kifejezést, hallani fogunk még róla... 

"a rendőr jogosult lesz magánlakásba – hatósági nyilatkozat nélkül is – behatolni, ha mondjuk "Magyarország területén jogellenesen tartózkodó személy felkutatása" a célja, és azt gyanítja, hogy ilyen ember van a lakásban."

Hm. Behatolni, bárhová. Ha "azt gyanítja". Finom, nem? Egész véletlenül nem lehet, hogy amerikai kollégák is besegítettek ennek a törvénynek a megírásában...?

Félreértés ne essék, nem akarok én senkit se basztatni. Rendőreink előtt le a kalappal, amit ők az utóbbi időkben végrehajtottak, az emberfeletti teljesítmény. Ami aggaszt, az már megint nem az "eszköz", a felszín, hanem az "agytevékenység", a felszín mögött meghúzódó valódi cél. 
És természetesen azt sem írnám fel a véletlenek falára, hogy miért pont most, ebben a feszült helyzetben látták elérkezettnek az időt az amrik egy jó kis magyarországi hadgyakorlatra:

"Amerikai katonai konvoj tart Magyarország felé. 

Dél-Morvaországból Szlovákián át Magyarországra indult csütörtökön délelőtt annak az amerikai katonai konvojnak az előőrse, amely egy hadgyakorlatra tart.

550 katona, 150 jármű
Prágai közlések szerint a következő napokban mintegy 550 amerikai katona és 150 katonai gépkocsi, illetve harckocsi vonul Csehországon és Szlovákián át Magyarországra... a NATO keleti tagállamainak védelme iránti amerikai elkötelezettséget demonstrálva."


Úgy tűnik a szeptember végére belebegtetett legújabb "világvégét" valakik igencsak igyekeznek megtámogatni kicsit a bevándoroltatás + hadgyakorlat eszközével. Na, nem hergelem tovább magam, s másokat sem, kíváncsian várom a fejleményeket mi sül ki mindebből. Gyerekkorom óta tudom, hogy még az én életemben bekövetkezik valami nagyon jelentős, globális esemény. Lassan, de biztosan haladunk e felé, s most kezd igazán izgalmassá válni ez a film! :) Igyekszem nem résztvevőként, hanem már inkább csak megfigyelőként szerepelni benne - nem úgy mint a "főszereplők", kik nem tehetnek mást mint eljátsszák a forgatókönyv rájuk írt szerepét:

 

90 megjegyzés:

  1. A probléma – reakció – megoldás egy végtelenül primitív hidegsajtolásos módszer, melynek működése leegyszerűsítve a következő:

    PRÉS(Félelem – gyűlölet – irigység)PRÉS --> és már csorog is az éltető negatív energia!

    Elvégre szegények nem iktathatják törvénybe, hogy minden magyar állampolgár köteles napi 6 órában rettegni, 4 órában gyűlölni, 1,5 órában irigykedni, mert betartathatatlan.

    Ki mennyit tett ma a présbe?

    seholsenki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én jó sokat.
      De prés kell ahhoz is, hogy a szőlő terméséből finom bor váljék! :)

      Törlés
  2. Ahogy a neten láttam: Rabok legyünk vagy arabok?
    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
  3. Ma hajnalban értek ide:

    http://index.hu/kulfold/2015/09/14/200_amerikai_katonai_gepkocsi_erkezik_magyarorszagra/

    VálaszTörlés
  4. Semmit sem számít a vegzálás, a szabadkőműves rendkívüli akármi. Jöhet az egész amcsi USA / ŐS A / ŐS Kezdet-i nato/ATON is. Egyébként is a kezdet nem ők hanem MI MAGYAROK vagyunk. Pontosan tudják, ezért is baszakodnak migránssal, vészhelyzettel, usa-soldiers-ekkel éppen a Bárány városára Szegedre koncentráltan. Mert a Világ-Sziget, az energetizátor IstenAnya-i őstelepülés/Lúdvár, a mély -- medence alj, a kalitkából való kirepülés meg minden ami számít - tetszik vagy nem tetszik, de - ITT VAN.
    Egy szeretet-orientált jóakaratú embert nem lehet sem megfélemlíteni sem megtörni. A magyar pedig ilyen. Olyan törvényt nem hozhatnak hogy nem lehet felébredni-megvilágosodni-feltámadni, hogy nem lehet szeretni, önzetlennek lenni, okosnak lenni, ajándékozni, jószívűnek lenni, hogy nem lehet megbocsátani, meg persze testet-lelket meggyógyítani. Éppenséggel a látszat/illúzió a mindenük, ezen belül meg az hogy még szeressük is őket: mert ők a "6almasok" aztán "olyan jók és értünk vannak". Jézussal sem tudtak semmit sem kezdeni, mert mint kiderült - skorpió-lényegű nyilas/kentaur/centaur/10-es úr aki 1/EGY. Tehát égi eredetű, elpusztíthatatlan, bármikor feltámadhat. A BirKa/kígyót, azaz tudást bíró, azt megtartani tudó magyar "Kígyótartó" egy végidei "szokás rabja". Még pedig azon szokásé hogy ilyenkor minduntalan Bárány-ként/Jézus-ként születik újjá. Fosnak is ettől rendesen. Nem véletlenül főként Csongrád-Torontálban és Bácska-Kiskun-ban. Itt akarnának most valamilyen magyar-ellenes zűrt, háborús helyzetet eszkalálni, erre is készültek fel - "Teknőkaparó-jóslat". Előre szólunk - nem fog menni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat a kései reagálásért de elmékedem és tegnap ezt hallgattam részben varrás közben és pont a fentiek jutottak eszembe.

      https://www.youtube.com/watch?v=sDvU-4Or7SU

      Tudom az asztrológiai rész van kinek meredek, de ami a rajzon van és mutatja PG. valóban a mérleg emelt helyzetben van a vizöntőben, nekem is lekellett rajzolnom és utána elmélkednem mit is akar ezzel mondani...nem fogadok el rögtön iróasztal dolgokat mert sajna sok van.
      namost tudom nemigazán csiped PG-t én sem van valami a kisugárzásában ami nem vonzó de ez részben ül. Erről Jézus is beszél"megröviditem ama napokat" Meg akkor jövök ujra mikor láttok egy embert vállán korsóval befordulni egy házba" Nost ez a vizöntő háza de annak is a 20-10 dekanátusa a közepe az időszakadék...és itt hasonló a te mondataiddal, aki átrepül a MADAR MADÁR és aki nem az a időszakadékban majd valamikor uj kanyarra vált jegyet.... Csak a kettőtők J és TE mondataiddal látom igazoltnak a mutatott rajzolatot.

      Törlés
  5. Elolvastam ezt a teknyőkaparóst, az a fekete sereg lehet pont az iszlám ahogy a lobogójuk meg a csadorjuk is fekete..és valamilyen betegségre dobozból bogyót is adhatnak...csak se a orvos se a gyógybógyász nem fogja teljesen felismerni a szövödményét...

    Van hatalmas diófa az életfa a magyar HITben mesékben is megjelenik de himzésekben szintén, és ez alá csak a magyar fél el....az pedig a 7.5 milliárdhoz valóban maroknyi még ha 10 milliós is lenne...Csak ugy gondolkodtam azon a szinten ahogy a vasmaradar röptét és tojását mondja...
    A loval szügyig járnak a vérben nem biztos hogy lövedékektől hanem a vörös a kommunizmus=cionizmus vére tünik el...
    Torontál..hm Úrihimzéséről hallottam eleddig....Most rohannom kell de estfelé megnézem ujra magát a mintákat miről mit mondanak.
    Öseink mesékbe balladákba és faragárok himzések mintáiba rejtették a mondanivalójukat a tudást.

    VálaszTörlés
  6. Brr de sok elütés, mert rosszúl látok ..de szerkesztést nem találok hibajavitásnak. Valahol mégis van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs. Közzététel előtt célszerű átolvasni.

      Törlés
    2. RÖSZKE---KERÖSZ---KERÖSZT
      Már csak a T hiányzik.:) Az pedig meg fog jelenni, ha minden és mindenki készen áll.:)

      Lujza

      Törlés
    3. Fú, ez egy Ö.T.-t idéző meglátás, elismerésem! :)

      Törlés
    4. A szavak-gyökök mássalhangzói általában állandóak, míg a magánhangzói változhatnak, tehát a "ker" lehet KÖR, az "ösz" meg ŐS - vagyis KörŐs - kör/forgó/ ős, a körforgást vezénylő - azt megállító/VÉG és újraindító/KEZDET ŐS is. Például egy Röszke környékén "lebzselő" elsődleges táltos-avatár. A Körös folyóink elnevezései - Fehér-Fekete-Sebes-2ős-3as KörŐs - egyértelműen a földi körforgásra utalnak, jobban mondva arra hogy itt egy a körforgásbeli ős nép lakik.
      Röszkétől Gyálarét a Tisza-töltésen É-ra cirka 5km, Szeged 10 km. Gyál a rét / tér a lágy - az a hely ahol "lágy a tér", ahol csillagkapu/dimenziókapu van. Újszentiván > Élő Tisza > Gyálarét-i sziget > Holt-Tisza > Szentmihály. Tehát Gyálarét a sEnki földjén van az Élő és a Holt világ között. Ez a SZIGET a metamorfózis/"101-es szoba" helyszíne. Hol is vannak most a migránsok ? - hát mindehhez egy nagyon közeli röszkei sEnki földjén, a kerítés és a tényleges trianoni magyar-szerb határ közti keskeny sávban. Bárki utánanézhet hogy ez így van - természetesen nem véletlenül.

      Törlés
    5. Ö.T.-it nem is tudom elfelejteni. Nagyon jó volt Vele játszani! ( hiányzik)

      Lujza

      Törlés
  7. Mazsi!
    Imádlak! Konkrétan a videó kiütött mára, köszönöm szépen :) Bárki bármit mond humorba mi vagyunk a number1
    Kiégtem XD
    Üdv Shíva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akarod csavarok uj körtét beléd....40W 60, 100? van itthon szólj...még ne égj ki mindőnk köll majd egy végső rohamra!

      Aztán belehet bábozódni és elrepülni.

      Törlés
  8. Élő adás a határról: http://www.rt.com/on-air/hungarian-border-police-refugees/

    GA

    VálaszTörlés
  9. Ballib. provokátorok a migránsok között, hergelik őket, lehet ezek pont ezért nem mentek el Horváth ország felé???...hmmm....szerb rendőrök meg csak néznek, nincs náluk semmi a védekezéshez sem...bakker:

    https://www.youtube.com/watch?v=ncgJT5rtbGk

    VálaszTörlés
  10. "..SVÁJCBAN KÉSZÜLT A FELVÉTEL ÉS AZ EGYMÁSSAL HARCOLÓ TÖRÖKÖK ÉS KURDOK LÁTHATÓK A VIDEÓN.
    A törökök és a kurdok egy része már régóta harcban áll egymással,
    ami az elvándorlással nem ér véget, csak helyét változtatja meg a világban.

    https://www.facebook.com/jasonmillmusic

    Tibor

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tibor, szerinted miért fontos, hogy ezt a felvételt megnézzük?

      Lujza

      Törlés
  11. Úgy látszik - mint ahogyan az várható is volt - "rés nyílt a pajzson". A horvátok - arra viszonzásul, hogy feléjük lettek irányítva Röszke alól a migránsok - most visszaküldik a csomagot a "feladónak". A szerb határról a migránsokkal teli vonat/ok/ ugyanis nem Zágrábba hanem Eszék érintésével Pélmonostorra mennek. Onnan pedig még 10 km sincs a trianoni magyar határ. A mai éjjel már akár 2 ezren is átjöhetnek itt a baranyai zöldhatáron.
    Sokan nem értik a helyzetet, nevezetesen azt hogy azt a bizonyos "apokaliptikus armageddont" mindenképpen a Kárpát medencén belül Magyarországon kell megvívni. Minden jel és persze történés szerint - lásd a jóslatokat is - itt akarják levezényelni ezt a még regnáló háttér6almisták. Még akkor is ha a migránsok maguk nem akarnak itt maradni. Rá lesznek erre kényszerítve, mert ide fogják erőszakkal visszatoloncolni őket. Természetesen azért hogy itt aztán meg berágjanak a helyi zsidó 6alomra, amely már úgy sem a szívük csücske. A "terv" szerint itt menne végbe a mindenfajta szemita káinisták és segéderőik végső összecsapása. Az itt 6almon lévő cionista zsidók és más idegenek, azok csatlósai > kontra < a szír, iraki arab és egyéb pl. afgán, pakisztáni muszlim bevándorló erők isis-el vagy anélkül. A valódi magyar ebből - bizonyos "erők" segítségével a felül-emelkedettségének köszönhetően - kimarad6. Annál is inkább minthogy nincs is 6almon, sőt "senkiként" kirekesztve-elnyomva van a saját hazájában szerte a Kárpát medencében. A zsidó helyett tehát most az egy-szer a Jó Isten Népe, a magyar lehet az - egyáltalán nem nevető - 3. Az hogy a kormány és erőszak-szervezetei a magyart, Magyarországot védik egy szemfényvesztő illúzió csupán. Nem, a cionista/barát/ 6alom a zsidókat és "Új Izraelt" - tehát a saját fajtáját és annak 6almát védi folyamatosan a már "felvásárolt" országban. Ahol a magyart minduntalan csak le-kicsinyeli, le-rasszistázza, le-antiszemitázza, le-homofóbozza, le-terroristázza, el-üldözi, ki-rekeszti, meg-vezeti/ha tudja/ ecetera.
    Nem véletlenül nevezte az egyik index-tudósító a migránsok által ledöntött kaput a "pokol kapujának". Így nyilvánvaló hogy az e kapu mögötti ország meg a "pokol országa". Ez ugyan dehonesztáló akart volna lenni a magyarra Magyarországra nézve, de mégis másként sült el. Ugyanis a pokol az ahol a Valódi Fény Terem, s ahonnét a valódi fényt fel lehet hozni, ahonnét a "kis-madar" kirepül: "poklot kell /meg/járnia annak aki a mennybe akar jutni." Konklúzióként tehát lefixálható hogy csakis a pokol helyén jöhet létre a másik véglet: a menny. Vagyis Magyarország lesz a "Földre szállt Menny-Ország/Úrság" - az 1. aranykori Szeretet-Királyság - ahonnét minden jó kisugárzik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kerion: Mi van akkor ha még is bele akarnak rángatni erőszakkal minket békére vágyó, és ebből kimaradni akaró embereket ebbe az egészbe? Teszem azt ha olyan komolyra fordulna a helyzet, a harcok, hogy mint nem is olyan rég Ukrajnában is elkezdenék a fiatal férfiakat harcra kényszerítve besorozni maguk közé? Hogyan maradjunk ki ebből teljesen? Mindenféle agressziónak ellene vagyok, de egyelőre zúdítják ránk a sok negatív hírt, és az erőszakos képeket a médiák ezzel is növelve az emberekben a félelmet. Szerinted meddig húzódhat ez az egész helyzet?

      KB

      Törlés
    2. Az eredeti illumináci terv az lett volna hogy a migráns meg a magyar majd egymásnak esik. Látnivalóan erre megy rá a cionista média is a provokátoraival. Csak hát a magyar már felébredt. Ezért is nem részese a 6alomnak, nem pozicionált, nem tagja az erőszak-szervezeteknek, amennyire tudott már kilépett a komplett magyarországi zsidó rendszerből. Se nem elkötelezettje, se nem lekötelezettje annak. A félelem nélküli magyar tehát nem "megfogható", nem kényszeríthető már semmire. Egyébként is 1000 módja van az un. "kényszerítések" /el/hárításának.
      A csatát mindenképpen a 6alomnak és csatlósainak kell megvívnia azzal aki a 6almára tör. A felébredt magyar már nyilvánvalóan nem tör zsidó urai 6almára, de nem is támogatja azt. Tehát a magyar mintegy kívülállóként van jelen - a színpad sarkában vár. Nem kell hogy megtévesszen minket a 6almi média - semmi sem úgy van ahogyan látszik, illetve láttatják. Az un. iszlám migráns viszont, pláne a szemita arab - amellett hogy gyűlöli is "rokonait" - a magyarral ellentétben 6alomra tör. Ez evidens, hiszen mindig is így volt. A magyar most mindebből kimarad6, hogy majd a végén "rendet tegyen". Eltávolíthatja majd a Kárpát medencéből a nem odavalókat - visszaveheti a hazáját, Egész Magyarországot....

      Törlés
  12. Veréb kérdez Sastól :
    Hetek óta Tóth Gyula előadásainak, és a Szítiától Maghrebig c. bologjának a bűvöletében élek.
    Nem könnyű olvasmány.
    Tegnap éjszaka érkeztem a Fehérlófia c. fejezethez, amelyben az azonos című magyar népmese jelképrendszerét és történéseit vesézi ki - más neves kutatók munkásságára alapozva .
    Ebben a mesében a Fehérló a magyar nemzet, a Fehérló fia pedig Atilla. A mese cselekménye szerint, amely analóg a magyar történelem eseményeivel – a végén Atilla a Griffmadár /Isten/ segítségével visszatérhet az alsó világból, ahová száműzték a hűtlen szövetségesei, miután megsegítette őket. A Griffmadás /Isten/ azért segít neki, mert Atilla megóvta a fiókáit /Keresztények/ a vihartól.
    Kedves Kerion , szerinted megszületett e, cseperedik e valahol ez a várva várt csikó?
    Ahogy a hozzászólásaidat értelmezem, nagyon itt volna már az ideje a színrelépésének.
    M./veréb/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem megszületett, de nem biztos hogy fiút kell keresni...

      Törlés
    2. Hát persze hogy cseperedik a kiscsikó, csak körül kell nézni, minden folyamat a /meg/táltosodás/á/nak van alárendelve, azt segíti elő. Mert mit is látunk idehaza és körülöttünk ? Azt hogy Orbán ál-nemzeti és Gyurcsány ál-migráns ellen-menetelő szemita hadai lassan összegyűlnek és összezárnak. Hogy egy végső romuluszi-káini armageddoni összecsapásban megmérkőzzenek és elemésztődjenek. Mindeközben pedig látnivaló hogy a Kárpát medence osztrák/őrvidéki, szerbiai/délvidéki, horvát/baranyai és szlovén/muraközi része is a káoszba fullad. Csak idő kérdése az erdélyi, kárpátaljai, felvidéki migránsáradat megjelenése is a Fekete tengeren át Ukrajna, Románia, Szlovákia felől. A Jó Isten úgy akarta hogy a káosz kiteljesedjen, elősegítendő a "hunor-magor" idők eljövetelét. Feltámadás következik tehát a pokolból. Atilla, Csaba, Árpád, a Turul fejedelmek és királyok, Mátyás, Dobó, Zrínyi, Rákóczi, a 48-asok, az 56-osok "táltos-avatár megtestesülései" mind itt vannak már és csak a végső - szemita armageddon utáni - jelre várnak. Hogy Isten akaratát érvényre juttatva - Krisztus segedelmével - együtt a Magyar Szeretet Királyságot újfent megteremthessék.

      Törlés
    3. Igen jól látod..? Mátyás annyira itt van, hogy csak na, Most is jó szokásához híven álruhában. Csak most nem a nép közé vegyülve szegény embernek öltözve, hanem éppen ellenkezőleg mint FEJedelemként, BÁNként van JELn. Nem értem miért nem LÁTod. Ő az ÉG trójai falova.

      Törlés
    4. Kerion, annyira szeretem a biztató szavaidat :-)) Legalább a gyerekeim, de az unokáim biztosan megérik.
      A hétköznapi ember látószögéből most nem egészen ez bontakozik a napi események kapcsán.
      M./veréb/

      Törlés
    5. MazsolaB!
      Hááát, ezen nem csodálkoznék sokáig! A férfiak szétszedik a világot, a nők meg öszerakják és kibélelik, hogy élhető legyen.
      M./veréb/

      Törlés
    6. Ez a "bán" nem az ég hanem a vakoló-páholyok trójai falova - ez látszik is. Mátyás király pedig úgy van itt hogy a szelleme egy neki megfelelő - időközben lelkileg újjászületett - magyar ember szelleméhez betársult. Tehát adva van egy - egyelőre még ismeretlen - ember aki Mátyás király kvalitásaival rendelkezik. Mintegy A Király mai időkhöz igazított "szellem-tudati lenyomata". Éppen ez a Pilis "titka", hogy a madar ősök szellemei - amikor eljön az idő - mindig kiválasztják maguknak az adott korban megfelelő magyar embert. Ha úgy tetszik az illető "megkoronáztatik" általuk.

      Törlés
    7. Amit mondtam megmondtam! Nem a saját Okos-ágOM, hanem amit az ÉG mond, azt adom. Előfordulhat, hogy a VALÓsÁG az sook, de az ELMEélet (elmélet) az sosem valóság csak az elme játéka. Az ópusztaszeri viaszbábunál is érzékelhető akarnok, ellentmondás nem tűrő lelke. A korabeli érmék profilképeit is javaslom összevetni különös tekintettel az rátarti ORR-ra. A takarítást sosem a galamblelkűekre bízták.
      A felemelkedést (rezegés emelkedést) sok alacsony frekvenciájú ember beterelésével csökkenteni akarták a Kárpátokban ill. félelem és indulat (-) keltés a Magyarok közt. Aki a MAGházból jött az tudja, milyen alantas, sűrű rezgések voltak itt és miért a kerítés.
      Az energia védő szerep:
      - megvédeni a föld szívét bármi áron.
      Már a migráció előtt nagy tisztításba kezdett az ÉG a déli hatÁRvonalon. Mostanra már helyre állt a rezgésszint. A SZER az úr. A vándorlók félnek tőlünk (szomszédaink is ezért támadnak). A lelkük mélyén kiérzékelik, hogy másOK vagyunk , mint a környező népek. Mi nem félünk. Mi SZERt sugárzunk ami nem kompatibilis az áRABok rezgésével. Az ellentétek pedig taSZÍTják egyMÁST, ezért indultak Pélmonostorból délre Zábráb felé mikor megtudták, hogy itt a MAG-yar HATalom HATára van és csak úgy tudták őket felcsalni a buszra , hogy azt hazudták nekik Szlovéniába mennek.
      Már 1 ideje a Kárpátokból irányítanak mindent. Mi megyünk elöl (pedig kicsi és szegény ország) a többi nép csak erre reagál, átvesz. (IMF hazaküldés, bankadó, határzár,stb). A MÁTyás, mint felső ÉN csak a saját leszületett lélekrészeibe száll le. A teremtés kezdetekor minden 1 volt. Aztán, mint a +termékenyült petesejt (úgy fent, mint lent és viszont) osztódni (ez a kilégzés) kezd. Így pörög a valóság kifelé. Létre jönnek a részek részeinek a részei. minden lény sok „al” részre oszlik minden rész külön testben él, tapasztal, tanul. Ahogy minden távolodik a központból csökken a frekvenciája. A gondolatból fény, a fényből anyag lesz. Most minden vissza tér az 1be (belégzés). Újra fényre ill. gondolatra váltunk. ahogy hazaérünk.
      Az armagedon elindult. Ez a valóság megszűnik. A fény megindul lefelé a felső síkokról magjához vonzza a beérett magokat (aratás) és hazatér velük a fénybe. A többi széth esik. Ha úgy tetszik (+) polaritás. A fény taszítja, belenyomja a (-) frekvenciájú lelkeket a hasonlóan sűrű rezgésű anyagba. Más nézőpontból akik egész életükben az anyagot birtokolták (világ javait) megkapják amire vágytak. Beleszorul a lelkük az anyagba , ami öntudatvesztéssel jár. Harmadik aspektusból mindenki kibocsát érzés, gondolat fluidokat ami a test körül felhalmozódik. Itt is polaritás szerint lehet légies fényes vagy sűrű nehéz és fekete (aura). Amig a kegyelem árad mindenkire addig a sötéteket képlékenyen tartja. Hiszen a nap is mindenkire süt. Ha a kegyelem kora lejár a saját maguk által teremtett sötétség fog rászakadni (összeroppantja, bezárja) a negatív lelkekre. Magyarul nem az Isten büntet, hanem ki mit főzött azt kell megennie.(karma)
      Túl soká voltunk a fejbe. Most a szívbe kell élni, érezni hiszen a dimenzió kapu ott van. Nagyon durva dolgok jönnek. Ennél többet nem mondhatok, mert az alvó „tömegember” összeroppanna. Nem lesz menekvés csak a tű foka. Gyertya gyújtás, térdre és imára és ha TISZTA szívvel teszed akkor megnyíló szívcsokrodon beáramlik a valóságodba a forró Égi szeretett. Levéd, megment, vigasztal, FELemel.
      Ekkor az ELME-kedés és szájkarate már nem segít, mert a véges elme nem képes FELfogni a végtelen önvalót.
      Egy szilveszteri napon elmentek az angyalok is. (feljebb húzódtak, Láttad..?)
      csak a MAGok maradtak, Önként vállalták megvívják az úcsó csatát. A setét oldal az ellenerő diadal ittasan bevonul (az éteri sikokról is), elfoglalja a földet (armagedon). Ez lesz a veszte, mert mind csapdába, anyagbörtönbe kerül. Amint jelt ad (felkapcsolja a villanyt) a REND-SZERgazda az ellenerő szembesül azzal, hogy nem érdemes széllel szembe pisilni.
      Az OM jelű már a Kárpátokban van!
      mag

      Törlés
    8. Mag, ez nagyon "magvas" volt - tökéletes helyzetelemzés.
      Sokan még azt sem értik, hogy un. "végidő" van és hogy valójában ez az illúzió és minden ami "vele jár" menthetetlen, már kifújt - nincs tovább. Hogy hagyni kellene a dolgok folyását, a kaotikus történéseken pedig egyénileg felül kéne emelkedni, meg kéne haladni a pusztító-pusztuló környezetet stb. Még mindig a javíthatatlan rossz "jobbítását" tervezgetik, "összefogásosdit" játszva materiálisan ellen-menetelnek a saját magukra való összpontosítás helyett. Sokan teljesen figyelmen kívül hagyják a pusztító erők elsöprő dominanciáját, kaméleon-módra történő beépülését mindenhová, amivel aztán minden jó szándékot le is rohasztanak. Sokszor a pusztító maga hozza létre az ál-jót megtévesztésül. Csak MAGunkban bízhatunk...

      Törlés
    9. "Egy szilveszteri napon elmentek az angyalok is. (feljebb húzódtak, Láttad..?)"

      Mivel angyalt még nem láttam, így a segítséged kellene kedves mag (MAG) ahhoz, hogy egy bizonyos szilveszteri égi jelenséget ennek tudhassak-e be, avagy sem. Az időpont 2009. év vége? (vagy 2010??, mivel Lujza memóriája katasztrófális:)))

      Lujza

      Törlés
    10. Lujza :)

      (A mi angyalkáink még körülöttünk rohangálnak...( angelosz=hírnök ))
      Mi az, hogy feljebb? A sztratoszférába ami szintén most durván visszalégződik, vagy még azon is túl?

      (Kerion szóhasználata, stílusa, összegyúrva a napi poli dilivel, némi személyes elemelkedetlen elmeelemmel,enyhén túlsózva és túlsütve ínyenceknek...)

      Az armagedon elindult...
      Ez a valóság megszűnik...
      Nagyon durva dolgok jönnek...
      Ennél többet nem mondhatok...
      :D

      Szép Napot!

      Törlés
    11. Talán nagyon leegyszerűsítetted az élet értelmét Mag.
      Való igaz,talán,hogy az egyhez vágyunk vissza,melyről csupán emlékeink vannak. A szét osztódás is időbe telt,a vissza sem fog menni egyről a kettőre.
      És az is igaz talán,hogy az anyagba süllyed,ki nem érett a fentebb lépéshez!?
      De nem ilyen voltál te is a legutóbbi aratásnál? Talán te is elmehettél volna,vagy talán nem.? Lehet,mind itt ragadtunk anno,és kiléptek,kik kiléphettek? Mint majd most is kilép,aki arra érdemes.?? Nem meghalni nehéz,hanem tovább lépni!
      https://www.youtube.com/watch?v=ReWyQwae3Yw

      A tű fokán igen is át lehet menni. Csak le kell rakni minden terhed,és térdre kell ereszkedned ,hogy átférhess.Jézus erre célzott.

      Ez a valóság nem fog megszűnni,mint ahogy régen sem szűnt meg,csak ujjra indul. Mint tette ezt már ezerszer.
      Miért akarnál az egyhez visszatérni,ha még nem tapasztaltál meg mindent és imádod ezt a játékot?
      Imádják,és miért kellene megfosztani őket a játék örömétől?
      https://www.youtube.com/watch?v=FhKfb5Darr8

      A történések ismétlik önmagukat.A múlt a jelen a jelen a jövő,és a jövő a múlt.
      https://www.youtube.com/watch?v=FLDlueSKpzM
      T.








      Törlés
    12. Nekem annyi bajom van ezekkel a dolgokkal, hogy sokszor nem egészen értem az egészet. Nektek akik spirituálisan fejlettebbek vagytok nálam ez már bejáratott gondolatok és szavak összessége. Sokszor több alkalommal is el kell olvasnom amit írtok, hogy valamit felfogjak :) Szeretném érteni és szeretnék erőt meríteni belőle de nem mindig megy a dolog. Ami gyakran zavar, hogy ha világvégéről vagy újrakezdésről, felemelkedésről beszél valaki az mind olyan félelemmel tölt el, mert nem értem.

      Olyan ember vagyok aki érdeklődik ezen dolgok iránt, de még nem vagyok azon a szinten, hogy teljes mértékben felfogjam. Akkor vesztett helyzetben vagyok a családommal együtt? Próbálnék kapaszkodni valamibe, de bármerre is fordítom a fejem azt látom, hogy valami jön ami nagy változás és fájdalmas. Készen állok én erre? Nem tudom. Annyi kérdés van a fejembe de sokszor a kapott válasz is újabbakat szül. Úgy érzem, hogy bármi lesz az olyan ismeretlen és félelmetes számomra, hogy nehezen tudok nyugodtan ülni és fejlődni. Persze azt sem tudom, hogy ti eddig mit tapasztaltatok már ami nekem kimaradt, de úgy érzem, hogy sehol nem vagyok ezekhez a megélésekhez képest.

      Most itt van ez a nagy őrület a szeptember 23-28 közötti világvégéről, a migráns áradat és ki tudja még mi minden. Most akkor egy magamfajta egyszerű de kíváncsi halandó, hogy is érezze magát ezekben a vészterhes időkben? Mire számíthatunk valójában? Tudhatjuk ezt mi emberek egyáltalán? Sok a kérdés tudom...

      Nem annyira ide tartozik de talán még is, hogy én pl egy jó ideje magányos vagyok már, és csak jelenleg a munkám van a közvetlen családom mellett ami leköt. Szeretnék egy társat magam mellé, de ilyenkor amikor ennyire sok negatív dolog vetődik fel lehetséges jövőképben, akkor elkeseredem, mert úgy érzem annyi minden várna még rám, de lehet hogy ebből semmi nem lesz és kár vele foglalkozni? Tudom balgaság ez az egész amit írok és valószínűleg egyedül vagyok ezen az oldalon (legalább is azok közül aki ír) aki ennyire butuskán áll a dolgokhoz, de hát mit is tegyek ez van. Vajon azért mert így érzem magam, vagy ilyen vágyam/gondolatom van, akkor én még veszélyeztetett vagyok az anyagban ragadás szörnyűségétől? Gondolom ha valaki még ilyen gondolatokkal él az sanszos, hogy cél keresztel a fején mászkál a világban az aratás előtt. Pedig olyan embernek tartom magam és úgy is élek, hogy szeretem a családomat és senkinek nem akarok ártani, utálom az erőszakot. Persze ez sejtésem szerint nem elég az üdvösséghez és a túléléshez. Elnézést ha hosszú és oktondi írás lett, és nem is nagyon illik ezek közé a fennkölt gondolatok közé amit leírtok, de muszáj volt idevésnem :)

      KB

      Törlés
    13. Itt a Kárpát medencében már tudjuk tartani a teret. Biztonsággal tud fejlődni benne az akinek valóban ez a szándéka. Kiütődni csak az fog innen aki nem vágyik még vissza a forrásba. Ez a szeptemberi dátum csak egy nagyobb tempóra utal. Én nem összeomlást csak egy gyorsabb haladást látok.

      Csatlakozom... a várva várt kiscsikó szerintem is megszületett.
      Ha még nem is jött el a nagy Nemzeti Vágta ideje, a Kishuszár futama már mindenképpen itt van.

      Éva

      Törlés
    14. KB,

      engedd meg, hogy reagáljak pár sort, megindított amit írtál. Véleményem szerint a csilivili gondolatok önmagukban nem érnek sokat, valaki nem attól lesz „spirituálisan” fejlett hogy képes karamellás szóláncokat összefűzni. Az Igazság és a képesség ennek az Igazságnak a megélésére minden ember „alanyi joga”, a dolog csak ott hibádzik amikor ezt megérteni próbáljuk mert – tapasztalatom szerint – az lehetetlen. Úgy képzelem, a végső igazságot (ha úgy tetszik Istent) csak érezni lehetséges, erre pedig minden egyes ember képes! Olyannyira, hogy ezt rögtön ki is próbálhatod magadon. Próbáld meg egy pár percre a lélekzésed egyenletessé tenni és eközben a felmerülő gondolatokat ignorálni, ne hagyd hogy kiragadjanak ebből a nyugodt pontból. Figyelj szíved tájékára. Egészen biztos vagyok benne, hogy érezni fogsz valami kis (nem testi) meleg bizsergést (jobb szó híján) és ha szokásoddá teszed hogy ezt figyeled, próbálod erősítgetni, akkor idő teltével ez a (fény, szer...) mágnes tényleg felerősödik és elkezdi vonzani a valódi bölcsességet, azt ami felöl kár bármilyen szót vesztegetni mert végtelenül egyszerű és egyáltalán nem „különleges”, sokkal inkább természetes.

      Minden más csak játék a szavakkal.

      Törlés
    15. KB

      Teljesen felesleges a rémísztgetésekkel foglalkozni.
      (ez sajnos nem csak V.H.-n, hanem mostanság itt is újra egyre nagyobb teret nyer..)
      Tudhatod, hogy a pokolba vezető út "jó" szándékkal van kikövezve.
      Ráadásul "mag" az összeollózott és azt kiszínesített dolgait égi kinyilatkozásként tálalta, ki tudja milyen szándékból...Nem kell ilyen butaságokkal foglalkozni. (tapasztalat)
      Senki sem tudja, hogy mikor jön el a teljes összeomlás, sem azt, hogy milyen lesz (Még Krisztus sem tudta) Kár ezen rágódni...

      Úgyis az fog történni, aminek történnie kell.
      ("Az Ő akarata legyen meg, ne az enyém...")

      Időtöltésnek, inkább ilyeneket (elvonatkoztatva a felolvasó személyétől, ha kedvedre valók), amennyiben az állandóan éhes elmét etetni szeretnéd:

      https://www.youtube.com/watch?v=Zt6EMVv9Nsg&list=PLUZmY-7kJOAodVrjNhyAyHRlpf4VL8rF6&index=5

      https://www.youtube.com/watch?v=-KYuVJxmp3k&index=6&list=PLUZmY-7kJOAodVrjNhyAyHRlpf4VL8rF6

      Szép Napot!

      Törlés
    16. KB,
      jó a szó tesó! A spiri ember már szinte csak kérdez, nem mondja, hogy "amit mondtam, megmondtam" :)

      Pityesz: +1
      Keress meg lszi.

      SZN: köszi!

      Törlés
    17. " Nektek akik spirituálisan fejlettebbek vagytok nálam ez már bejáratott gondolatok és szavak összessége. "

      Tudod kedves KB, nincs is olyan, hogy spirituálisan fejlettebb, ezt csak elhitették Veled! :)Ez azért történhetett meg, mert még hiszel abban, hogy van spirituális fejlődés. Attól még, hogy valaki a kapu előtt dörömböl vagy a hátsó sorban várakozva nézelődik, még mindketten a kapu előtt állnak, és egyikük sincs bent. Egyébként arra a kapura nem is érdemes várni, mely előtt sor áll. Ugyanis mindenkinek saját kapuja van.

      Pityesz tanácsa is segíthet, de ha megenged akkor Lujza is belekotyogna egy kevéssé. A kutya az írásod ezen részében van elásva:

      "Szeretnék egy társat magam mellé, de ilyenkor amikor ennyire sok negatív dolog vetődik fel lehetséges jövőképben, akkor elkeseredem, mert úgy érzem annyi minden várna még rám, de lehet hogy ebből semmi nem lesz és kár vele foglalkozni?"

      Kérlek, olvasd el többször és írd le nekem egy szóval mit sugároznak a szavaid?

      Lujza



      Törlés
    18. Mazsi,

      szívem legfőbb vágya hogy végre hazaérkezzen, „luxus” lenne részemről az amúgy is hosszú utat még több egós kitérővel tarkítani... gyenge vagyok és esendő! Remélem értesz, megértesz és éppen ezért nem haragszol!

      Törlés
    19. Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat :) Elgondolkodom ezeken.

      Lujza: Egy szóval válaszolni? A bizonytalanság jut eszembe. Lehet te másra gondoltál :)

      Törlés
    20. Jól van. Induljunk ki a bizonytalanságból!
      Ha ez az érzés elmúlna benned, akkor már foglalkoznál azzal, ami vár Rád, esetleg a társkeresést is megpróbálnád?

      Lujza

      Törlés
    21. Természetesen igen ha párosul mellé egy kis önbizalom is :) Az lenne a legjobb ha nem foglalkoznék ennyit a körülöttünk lévő rossz dolgokkal. Ami félelmet generál az emberekben így bennem is. Nem tanultam még meg igazán, hogy emelkedjek ezen felül. Néha sikerül de ez elég ritka eset. A legjobb lenne nem foglalkozni ezekkel, de hát mindenhol nagy dózisokban adagolják. Sajnos a munkám miatt az internetre és a Facebook-ra vagyok kénytelen kapcsolódni, és aztán ott megy ezerrel.

      Sokszor elgondolkodom rajta, hogy amit látunk olvasunk vajon mennyi százalékban lehet valóban igaz. Nagyon örülnék neki ha békében lehet végre élni és fejlődni testi lelki szinten akár hatalmasat is valamint új dolgokat megtapasztalni mondjuk azokkal együtt akiket szeretek. Tudom ami most van rendszer az nem jó a legtöbbünknek, de miért ne lehetne egy békés átmenet? Miért kell minden áron szenvedéssel átvészelni ezt a nagy változást? Mert eddig bárhol is olvastam egy "forgatókönyvet" az soha nem volt kellemes :)

      KB

      Törlés
    22. A szülés nagy változás-e? És jár-e szenvedéssel? Kellemes-e?

      Nnna.

      Törlés
    23. Kedves Mazsola és barátai!
      Ide tévedvén közétek, megosztottam veletek néhány bennfentes infót. Hangsúlyozom nem a saját véleményem, mint az itt jelenlévők többsége. Amit mondtam, „MAGbólmondtam”.
      Nem azért mondtam , hogy szeresetek. Nem azért, hogy elismerjetek.
      Nem kérdezni jöttem, hanem mondani. Ha kérdésem van azt FÖLfelé fogom mögtönni. Egy MAG mi másért jöhet minthogy magot adjon magjából. Ez nem szólhat mindenkinek. Vannak földön tanítók akik az alapfokú szellemi táplálékot jelenítik meg a keresőknek. Aztán vannak közép és felső fokú tanulóknak szóló tanítók, táplálékok is. Mindenki megtalálhatja azt amivel azonosulni tud.
      Nincs abszolút igazság. Ahány ember, annyi igazság. Igy van ez a földi iskolákban is. Alap után ugyanazt újra veszik persze kibővítve közép ill. felsőfokon is. Ezért mindenkit szépen megkérek, ha túl MAGos vagy túl alacsony az itt megjelenített rezgések, bocsássátok meg nékem. Nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. Ráadásul ez nem is célom.
      Mi a célom? Ha valaki talál itt csak 1 puzzle-t is amivel képes befejezni és kirakni a saját puzzle-ját, akkor az én lelköm boldogságban fog úszni. Nem célom és feladatom tanítónak lenni. Ebben az új PARAdigmába mindenkinek a saját Östenanyai csöcsét kell mögtalálnia, hogy saját csatornából töltekezhessen és táplálkozhasson. A FÖL-EMELködés 1 nagyon bensőséges, személyes dolog. Legalább annyira mint a születés és halál. Ha úgy tetszik, most úgy fogunk meghalni a régi Énünknek (EGO), hogy 1 új életet kezdünk a jelenlegi testben újjá születve, hogy nem kell testruhánkat levetni. Ehhez kívánok néktek sok áldást és segedelmet. Köszönöm, hogy itt lehettem és hogy nem töröltétek le a bejegyzésem.
      De most búcsúzóul és nem védekezvén, de magyarázatként, ha úgy tetszik kiegészítésként itt hagynék 1 pár új infót megválaszolván néhány kérdést ill. helyre igazítván néhány ferdítést én is bátorkodnék a személyes véleményem is közzétenni a TI példátok okán.

      mag

      Törlés
    24. Kedves KB, alant mag sokat írt Neked, melyből ugye számodra az lenne a legfontosabb, hogy NE FÉLJ! Jézusnak is ez volt az egyik legfontosabb tanítása. Na de hogyan ne féljek, amikor mindig bennem van? Ráadásul még magam is teszek azért nap mint nap , hogy ez a félelem el ne mulhassék. Első lépésként mégiscsak azzal kellene kezdened, amit Te is megtehetsz( és javasoltad is Magadnak) , ne nézegess olyan oldalakat és videókat, ahol ilyenekkel találkozol. Ha ezt nem vagy képes megtenni, akkor sajnos nem tudunk tovább lépni. Amíg a kíváncsiság erősebb Nálad, addig sajnos a foglya vagy.

      Lujza

      Törlés
    25. Kedves Lujza! Igen a nem félés jó dolog még tanulom. Sok embertől hallottam praktikákat, tanácsokat ez ügyben és mindegyikből igyekszem építkezni. Lassan megy a folyamat, mert egyelőre az életemben több volt mostanában a nehézség mint a jó. Mondhatnám úgy is, hogy egyszer régen megijedtem és úgy maradtam :) Jó pár évvel ezelőtt pánikbetegség tört ki rajtam és azóta is ennek nyomait viselem. Halálfélelemmel jött és hasonló nyalánkságokkal a semmiből, azóta ezzel küzdve, egyedül a családom a támaszom magamon kívül szóval ezzel küzdve élek.

      Bizonyára meg volt az oka ennek, hogy ide jutottam ezen a természetemből fakadóan a szorongós magatartásom nem sokat segített. Azóta és onnantól kezdve foglalkozom a világgal másképpen és próbálok erőt meríteni mindenből amiből lehet. A gond azzal is lehet, hogy olyan ember vagyok aki hamarabb hisz a szemének mint annak amit mondanak, vagy amit érezni kellene mások szerint. Ellentmondásba kerülök önmagammal, mert szeretnék hinni és érezni azt, hogy ha ezt vagy azt teszem jobb lesz, de ha nem érzem akkor meg jön a kétség. Sajnos a negatív dolgokat eddig is hamarabb hittem és éreztem mint a pozitívat, pedig tudom, hogy nagyon rossz.

      Most ha példával állhatok elő azt mondom, hogy egy nálam okosabb orvos és jó barátunk aki nem mellesleg hasonlóan nyitott a világra mint itt mindenki, és ő is amolyan látó azt mondja nekem, hogy nincs baj velem, sem egyik szervemmel sem, bármit is érzek éppen de ha másnap mellé kalimpál egyet a szívem én rögtön temetem magam és akár napokig hetekig ezen kattogok :) Persze aztán elmúlik, de én lefőztem magam párszor idegileg ezen idő alatt. Tudom butaság és buta viselkedés, de ezt MÉG nem sikerült legyűrnöm és akkor jön a félelem de voltam már rosszabb helyzetben is ennél tehát fejlődöm. Az már csak hab a tortán ami körülöttünk zajlik azzal foglalkozva is idegelem magam de mint mondtad is erre jó módszer, ha kihagyom az életemből és nem figyelek erre. Meg kell tenni nincs mese én szeretnék javulni fejlődni. Kicsit lassan megy, de sosem adtam fel, nem szokásom! Nem akarok nagyon belemélyedni ebbe, mert ez nem ide tartozik, de ezeket azért írom le így nagyon nagyon zanzásitva, hogy picit jobban lásd lássátok, hogy miből is burjánzik nálam ez az egész. Van baj a fejben, de a szívem a helyén van érzem :) Hallgathatnék többet is rá azt hiszem...

      KB

      Törlés
    26. Kedves KB, a "nemfélést" nem kell tanulni, az jön MAG-ától, ha hagyjuk. Valójában a legtöbb ember fél, ha tud róla, ha nem. A félelem pedig mindenféle pótcselekvésekre készteti, hogy egy ál-nyugalomban létezhessen. Tudom, miről beszélsz, Lujza is aggódott, ő nem magáért, hanem a környezetéért. Ennek az elsöprő nagyságú félelemnek pedig egy oka van; elfogyott a muníció, amelyet akkor kaptunk, mikor "útra indultunk". Nincs már VALÓDI támasz, nincs külső segítség, a hagyomány is üres kongás,s az ember teljesen magára marad. Ekkor dönthet igazán teljesen szabad akarattal, hogy képes-e megválni attól az akarattól, melyre a tapasztalatszerzés során szüksége volt, avagy sem. Ha nem, akkor újból kezdődhet előről minden, de annak a végén is ide fog kerülni, és semmivel sem lesz könnyebb. Ha igen, akkor ki fogja tudni mondani szívből és igazán, hogy legyen meg a Te (Ő) akaratod( akarata). Ez fájdalommal jár, mert egy olyan segítőt (EGO, Ördöngasszony:)) bocsátasz útjára, akivel sok életet megélhettél. Viszont ha meg tudod tenni, akkor automatikusan megtalálod azt az ajtót, amely mindig is nyitva állt előtted, de mégsem vetted észre. Kapcsolódtál saját akaratodból úgy, hogy feladtad a saját "szabad" akaratodat. Végtelen nyugalom száll Rád, mint egy anyára, miután megszülte a gyermekét. Megértesz egy csomó mindent, s valójában Tudod, hogy minden ember a testvéred, csak Ők még nem tudják.

      Üdv, Lujza

      Törlés
    27. "Valójában a legtöbb ember fél, ha tud róla, ha nem. A félelem pedig mindenféle pótcselekvésekre készteti, hogy egy ál-nyugalomban létezhessen. Tudom, miről beszélsz,**** is aggódott, ő nem magáért, hanem a környezetéért. Ennek az elsöprő nagyságú félelemnek pedig egy oka van; elfogyott a muníció, amelyet akkor kaptunk, mikor "útra indultunk". Nincs már VALÓDI támasz, nincs külső segítség, a hagyomány is üres kongás,s az ember teljesen magára marad. Ekkor dönthet igazán teljesen szabad akarattal, hogy képes-e megválni attól az akarattól, melyre a tapasztalatszerzés során szüksége volt, avagy sem. "

      +1

      Törlés
    28. Kedves KB, ezt Neked küldik:

      https://www.youtube.com/watch?v=6uNIVE1tDOM

      Törlés
  13. Szerintem is megszületett. :)

    Amúgy meg kösz a videót. Mint mondottam fent vagy alant, míg humor van, minden van.
    Ááá-hi! Áááá-hi! Ááááááá-hihi!
    :))))))))))))
    Üdv,
    Niki

    VálaszTörlés
  14. Háát énis a biztatásért olvasom és mentem be Keriont a gépembe...mert kell a lélekemelő pajszer most nagyon. Olyan hamar belehet gurulni a történéseket csak látva is....De valóban én voltam a keleti környékén többször eddig csak a rendfenntartókkal balhéztak, pedig közel vannak a bizonyos kerületek ahova mehetnének rámolni, de nem eddig. Bár nem nyugtat meg hogy a határszélen lakóknak félnivalójuk van meg letapossák a veteményeiket kertjeiket vagy éppen inzultálják őket.
    De minap gyf vadaival szerbiában kóricált hát sztem a szerbeket is felajzotta egy kis szemétkedésre....utána vitték a horvát határszakaszhoz a tömeget...
    Gondolom puccsolni akar ujra hatalomba kerülni....
    Csunya háttérjátékkal.

    VálaszTörlés
  15. Veréb:) A nők szülnek fájdalommal aggódalommal....és 24órás marhatrappal online ...sir, és kikel találni mi a baja mert nem tud beszélni....éhes pisis hasika fáj stb sokminden....
    Egy nő ilyenkor totálisan gondolatolvasóváválik, nem véletlen az egyik legnagyobb misztérium anyává válni!
    És hogy ezt a misztériumot védi mint az anyatigris naná! - megszenvedett megdolgozott érte.

    A férfiakat meg elönti a tesztoszteron és olyanná válnak mint a megvadult elefánt, a gondozóját is összetapossa....2x megtapsztaltam sajnálom ha igy látom.
    Kivánom más ne ilyen tapasztalatokkal rendelkezzen - de ahogy a migránsokat elnézem ahogy anőkkel és gyerekekkel bánnak a tapasztalatomat erősiti.

    Tisztelet a nagyon kevés kivételnek mert van, mint a fehér sólyóm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hegel Mucika!
      Arra gondoltam, hogy a másik agyféltekés hozzáállás a világ dolgaihoz talán eredményesebb lesz:-))
      Veréb

      Törlés
    2. Általában egyenlő arányban használom mindkét agyféltekémet....mire gondolsz?

      Valójában én is a Maghreb és hasonló oldalakról tanulom valamelyest a történelmet mert az 50 évektől egyáltalán nem azt tanították ami valós volt...de a genetikai vizsgálatok is nagyjából igazolják a bár különféleképpen de valószinűsithető történelem felfogásaikat ezeknek az oldalak íróinak.

      Sajnos ha éltem is de nem emlékezem pedig izgi lenne....

      Törlés
    3. Mucika, arra gondoltam, hogy egy női vezető döntéseiben az érzelmek - empátia - nagyobb súllyal van jelen.

      Törlés
    4. Általában intuitiv döntők és hezitálás nélkül..többnyire nem bánom meg (nem azért mert ahogy esik ugy puffan többnyire segitek és nem rajtam kell segiteni. Kőszikla vagyok ami mőgé lehet állani védelemért eddig igy volt) Viszont a hamr begurulás amit jeleztem és tudomásul van magamról a bika 3 fokán lévő ascendensem is mutatja hogy a türelem fogytával elveresedik a posztó és robban....olyan Toldi Miklós módon....szóval óvatosan lehet a hozzám hasónlók hátán tuskót apritani. A malómkő még megvan.

      Törlés
  16. Üdv, Barátaim! Örömmel tudatom Veletek, hogy erős kisfiam született (3780gr) 09.12-én este és jól vagyunk. Nemsokára visszatérek, mint olvasó és néha kommentelő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratulálok! :)

      https://www.youtube.com/watch?v=uSL8Mks2vRc

      Lujza

      Törlés
    2. Isten áldja a kis jövevényt és a szülőket.

      Törlés
    3. Liv O., Isten Éltessen Benneteket!
      Vénusz-Mars, Jupiter-Hold a Regulus körül, a Nappal egyetemben. Ne feledd. :-)
      Fecu

      Törlés
  17. A karma örvénye:

    https://www.youtube.com/watch?v=8Qok5eUJSMc

    News

    VálaszTörlés
  18. Liv O nőjjetek egészségben fel és kivánom legyen olyan jó gyereked mint nekem az enyéim, és szép is mindenki másnak is. Mert a szépség általában a harmonikus lélek jele is ahogy belülről sugárzik kifelé.
    Édesek a babák, légyszi a pici bütykére nyomj egy puszikát meg sokat küldöm neki:)

    VálaszTörlés
  19. 2. rész
    Kedves kb!
    Kérlek ne félj! Hidd el nagyszerű ember vagy, mert az összes kommentelő (Éva, Kerion kivételével) közül csak TE közelítettél az égi infóhoz a szívedből. És ha ezt végig olvasod, már nem érzed majd magad annyira elveszve. Bocsánatot kérek tőled, ha félelmet keltett benned az írásom. Az ÉG látja lelkem nem volt szándékos. A többiek eGOból reagáltak ki-ki habiTUSA szerint. Hidd el a „tű fokánál” a király is meztelen csak a lélek frekvenciáját mérik, azt meg EGO (földi, csak ez életbeli testtudat) nem képes emelni, csak a szív! Nincs olyan, hogy spirituális. Ez is olyan nyú édzses agytákolmány ami minden ilyen oldalon megjelenik, mert az ellenerő itt is mr. szmiszé lesz és igyekszi minél több keresőt bevinni az erdőbe. Az különbözteti meg őket a magtól, hogy nincs a saját ÉGI forrással kapcsolat, ezért tele vannak kérdéssel. Próbálnak összeollózni mindenféle ideát (figyelsz: ez nem oda át – tehát ego), amivel képesek azonosulni és ebből kialakítanak 1 saját VILÁGképet (ez is e világi), hitrendszert és azt mondják rá ez a valóság. Ami meghaladja ezt a tudatszintet, azt nem képes befogadni, értelmezni ezért félnek tőle és támadják. Az én szememben TE vagy itt az első, mert benned van alázat ami befogadást szül, a befogadás tanulást, a tanulás tapasztalást , a tapasztalásból megérlelődhet a BÖLCSsÉG (ami nem e világi kincs, mert magaddal viszed). Azért a GŐG a legnagyobb bűn, mert akadályoz a +ismerésben, fejlődésben, tanulásban. Én nem vagyok senki és semmi. Tőlem nem kell tanulnod semmit. Én szolgálni jöttem a földre csak adtam, amit kaptam. Azt kezdesz vele, amit akarsz. A lényeg: ne félj, szeress, nem gondol (EGO), mert nincs kanál csak 1 állandó valóság van a MOST. (nincs jővő (leendő mostok sorozata), nincs múlt (megélt mostok sorozata, ) Csak a MOSTban tudod a képzeletbeli poharat felemelni MOST, a holnapi mostban, most nem tudsz cselekedni csak holnap az akkori MOSTban, ezért az egyedüli VALÓSág a MOST.
    „Gyertya gyújtás, térdre és imára” – nem csak szó szerint kell értelmezni a lényeg mindig a sorok közt van, mert a valóság több rétegű. Minden KÉP, betű (kis-nagy) tagolásnak jelentése van.
    A „gyertya gyújtás” – szeress és fény gyúl a szívedben (a gyertya meleg fény az ATYA rezgését jeleníti meg) A „térdre” – az ALÁzat szimbolikája: a tűfokánál csak ego nélkül van belépés. A villany felkapcsolásakor +indul a fény és amelyik ego nem engedi be a fényt(nem borul térdre), mert neki a fény ne dumáljon „Ő” jobban tudja , mert olvasta valahol. (olyan is akad aki a fényre is sátánt kiált, sőt a köztes térben a halál után megrekedt bigott lekek tömegei nem fogadják el a gyógyítást emiatt, így eonok óta vesztegelnek – mesélte a belső mesterem) Ott a fény fennakad és nem emelni, rombolni fog.
    Az „imára” – kigyúl, fényes lesz az égi köldök zsinórod. Lentről nyitod a kommunikációs csatornát igy jobban látnak és levédenek.
    mag

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves mag! Köszönöm szépen a válaszodat és a kedves szavakat! Nem keltettél bennem félelmet azt a világban történő dolgok tették, de megfogadom szavaid és erősítem magam lelkileg!

      KB

      Törlés
  20. 3.rész
    Kedves „T”! „Talán nagyon leegyszerűsítetted az élet értelmét Mag.
    Való igaz,talán,hogy az egyhez vágyunk vissza,melyről csupán emlékeink vannak. A szét osztódás is időbe telt,a vissza sem fog menni egyről a kettőre. Miért akarnál az egyhez visszatérni,ha még nem tapasztaltál meg mindent és imádod ezt a játékot?”
    Az omniverzum be ill. kilégzése hasonló,(természetesen minden magyarázat csak közelítő, példázat a +értést segítendő. A teljes való véges lényként nem felfogható) mint az ij feszítés. Amikor felhúzod az íjat az nagy erőfeszítést igényel és viszonylag több időt vesz igénybe hiszen célra tartasz. Sőt még a lélegzetedre is figyelned kell. Aztán a lövés pl. a mi esetünkben elENGEDÉS (ego) egy rendkívül energikus, gyors folyamat és a helyzetiből mozgási energia lesz. Ez nem vélemény! Ez attól függetlenül így van ha TE vagy bárki más nem így gondolja. Biztos feltűnt, hogy amikor elutazol, azt hosszabbnak érzékeled a hazaútnál. Az én bejegyzésem e tárgyban az 1 ből kiáradó univerzumok tömkelegére vonatkozott (bolygóstúl, csillagostúl, emberestől.), mert minden úgy van mikro, makro és omni szinten és viszont. Ha érted a részt , érted az egészt is, hiszen minden az 1 MÁSa. Minden az 1 képmására teremtetett. (Igy működik a légzésed, pulzusod, igy kerüli + a föld a napot és tér visza kiindulási pontjára és így kerüli meg a naprendszer a galaktikus központot és igy kerülnek hozzád vissza a gondolataid, cselekedeteid okozatai (KÖRma) hogy +tapasztalhasd. Ha a tapasztalásban örömöd leled legközelebb is e szerint jársz el, ha nem akkor lehetőséged van változtatni.) A föld és rajta az arra érdemesek ezen az úton, most 1 nagy lépést tehetnek a 3. létsíkról az 5.-re mehetnek.
    Kedves SZN! (kérdeztem a vezetŐmet mit kezdjek a gyümölcseiddel? Csak mosolygott megindult felém 1 fényolló és az alábbiakat mutatta tükörnek, majd hozzátette ha fájdalmas az a kép amit tükörben látsz akkor a javítást nem a tűkörképen kell eszközölni. A fekete öltönyt mindenkinek le kell vetni, ha tükörben fehérben akarja látni magát. Semmi értelme a tükröt buzerálni, mert az nem segít.)
    „Teljesen felesleges a rémísztgetésekkel foglalkozni.” Senki nem rémisztgetett. Ha te színészként 1 kisvárosban színházi évad utolsó darabjában játszol 1 DRÁMÁban, 1 szerepet utoljára. (jó esetben ezt tudod) De ha nem tudod saját kútfőből és valaki közli veled, hogy nem játszhatod tovább azt a darabot, sőt még a színházat is bezárják. Ráadásul a színészek 1 részével a színház a fővárosba költözik és ott , 1 MAGosabb szinten csak VÍGjátékot játszanak, mert ott már csak öröm lesz. Dráma ideje lejárt. Akkor ez nem vélemény, nem rémhír hanem valóság (a valósággal vitatkozni nem túl ésszerű). Persze azoknak a színészeknek az egoja felrobban akik annyira beleragadtak a drámába, hogy ezt a tapasztalást nem képesek Elengedni. Ezért ezek a lelkek 1 másik kisvárosba kapnak leszületési, tanulási lehetőséget ahol tovább drámázhatnak kedvükre. (szabad akarat ez és nem bünti! Bár ha úgy tetszik osztály ismétlés) De ez a kisváros már MÁSik (3dés) ÚRszágban lesz.
    mag

    VálaszTörlés
  21. 4.rész
    Kedves SZN! ”! „Mi az, hogy feljebb? A sztratoszférába ami szintén most durván visszalégződik, vagy még azon is túl?” – Ez sajnos mindent visz. Ez a gyümölcs olyan mint 1 aláírás. Ez 1 okozat. Az OK az a gyümölcsfa aki ezt megteremte. (teremtette) Mindenki csak olyan gyümölccsel, kinccsel tudja megörvendeztetni a teremtést amit minden tudását latba vetve képes +teremni. Magyarul az almafa nem terem szilvát. (ezért mondja a magnyelv, OK-os vagyis az okozatból +érti az okot és viszont. Ettől lesz sok testesülés után valakinek a tudása szerves ÉL-Ő mert amit előző életeiben megtanult azt most nem kell újra tanulnia, mert a rendelkezésére áll ill. ahol befejezte az előző életében azt a mostani 20-as éveitől kezdődően, fentről vezettetve felveszi a lerakott fonalat és folytatja tovább a tanulást. (Erről beszélt Jézus: ne e világi kincseket (anyagi) gyűjtsetek) Ezt élő tudást nem az iskolába kaptam és nem is ollóztam, hiszen a tanáraim ma sem tudnak erről semmit, mert anyagemberek. Az Ő tudásuk lehet NAGY (elsősorban lexikális) de akkor is csak szervetlen (EGO) és nem élő. Amit az iskoláiban a tankönyvekből +tanult felmondta kapott 1 diplomát és most tanít. De mivel oly nagy mennyiségű (szándékosan) az info halmaz, amit belévernek, hogy nincs lehetősége, sem ideje a könyvekben foglaltak valóság tartalmát ellenőrizni. Tehát a tudásának vára futó homokra épül. Azért mondom ezt, mert kb: 100 évvel ezelőtt pl: az Caps Lock gomb ismerete haszontalan tudás volt. És kb: 100 év múlva szintén haszontalan lesz, mert az akkori pc-ék 1 élő idegsejtekből állnak majd amik őket tápláló közegben (lében) lesznek telepítve és elég lesz ha szóban közlőd vele a kérésed és ő +írja maga a hozzávaló programot és elvégzi a műveleteket is.)
    „Mi az, hogy feljebb? A sztratoszférába ami szintén most durván visszalégződik, vagy még azon is túl?”
    Ez kb olyan szintű megnyilvánulás mintha kiragadva ezt: -„ Az OM jelű már a Kárpátokban van!”
    Reakciód: ez lenne: „MI ez „Olympique Marseille” he, - a PSG. jobb csapat, ja! Ibra? Mi? Mo.-ra jön focizni..?”
    A tárgyra visszatérve nagyon leegyszerűsítve (kedves T ezt kifogásolta, de kérlek nézd L nekem, mert nem mindenki érti ezt sem. Azt + mégse írhatom, hogy „ OM!” pedig benne van minden) az univerzumban minden rezeg, rezgésből van. Van ami (+) van ami (–) polarítású frekvencia. Mint tudjuk rezgés a hang, a fény, a gondolat, az érzések stb. A különböző fejlettségű lelkek, különböző frekvenciájú síkokon ill. szinteken (mennyekben) élnek. Mivel a kozmosz egyszerre vertikális és horizontális és ráadásul minden 1 helyen található csak más és más frekvencián. 1példával szeretném érzékeltetni. Olyan az egész mint 1 rádió. Minden sík, benne található csak az a kérdés TE mint lélek az összes eddigi megtestesülésed összegzéseként melyik rezgésszintre vagy képes elérni. Itt ebben a RENDszerben mindenkinek ez az utolsó élete, mert a földanya elindult felfelé. Ha a potmétert eltekered a CLASS FM-ről a 3. (anyag világok) tudatsíkra, akkor pl: a föld síkján is tudsz érzékelni, megnyilvánulni. De ha TE KÉPes vagy feltekerni az érzékeidet az pl: 5. (fény világok, fénytestben élnek a lelkek) dimenzió (de lehet ez a 6.7.10.stb) frekvenciájára akkor a jelenlegi testedben maradva tudsz tudatosan működni ott is. A hangsúly a tudatoson van, mert előfordulhat, hogy álmodban jársz itt- ott, de a jelenlegi tudatod ill. hitrendszered zártsága korlátozza ill. nem teszi lehetővé, hogy ezt felfogd. Egyszerűen nem hiszi el hogy létezik más valóság. Amit nem engedsz be a valóságodba az ott nem létezhet Ennek okaira most nem térnék ki. Olyan ez mint egy a földi iskolába (pl: egy 3d.-s lélek megfelel ált.iskolának, egy 5.d.-s középsulinak és egy 4d.-s fősulinak. ) a különböző rendű, rangú szellemek járnak egyszerre és ráadásul 1 osztályba. Sőt! Sokszor családon belül az apa 3d. és a gyerek pl. 6. szintes sejthető hogy az apa mennyit fog érteni a saját gyermekéből.

    mag.

    VálaszTörlés
  22. 5.rész. Kedves Lujza! „Ez a valóság nem fog megszűnni, mint ahogy régen sem szűnt meg,csak ujjra indul. Mint tette ezt már ezerszer.”
    Tiszteletben tartom a véleményed sőt még 1 is érthetnék veled de attól még a föld nagy ívben tesz a véleményünkre és ebben a valóságban megszűnik létezni. Ugyan azon a helyen lesz csak 3. helyett 5. dimenzióba. Ha úgy tetszik a föld anya gyermek lányból asszonnyá érett. Gondolom azt nem kell ecsetelnem, hogy ez milyen testi tüneteket, változásokat jelent. Sosem lesz már olyan, mint amilyen volt. Felsőbb osztályba lépett és a fősuli már 1 teljesen más dimenzió.
    Ez a TE véleményed, én véleményem, mi véleményünk mindig +mosolyogtat. Erre mindig ezt mondja az ÉG: - Mikor érti, már meg a földi ember, hogy a teremtésben a kutyát nem érdekli a mi véleményünk. Ez csak a duális anyagvilágba egok karatézásához fontos. Tudod mi érdekli Őket? Hányszor győzted le önmagad, hányszor haladtad meg a korlátaidat, hányszor győzted le a félelmeidet, mert akkor emelkedi a rezgésed. Ez a cél! Nem azért születünk, hogy itt tejbe-vajba fürödve dőzsöljünk és megfeledkezzünk önmagunkról. Arról: - honnan jöttem, ki vagyok, mit keresek itt, mi az élet értelme? Aki ezeket a kérdéseket nem teszi föl az még alszik az anyagba (mint lélek, szellem) és nem látja a mátrixot, mint a NEO. Még kevesebb az -az ember aki, mer szeretni! Ja! Hogy megsérülhetsz ha kiszolgáltatod magad. Igen. De legalább éltél. És minden nehéz helyzet hordoz magjában neked 1 ajándék csomagot, ha KÉPes vagy meghaladni azt a tudatállapotot amiben vagy és a nehéz helyzetet megoldva jelenlegihez képest önmagad legyőzve megnő a frekvenciád. Na ez fejlődés. Ez élet. Mindenki értse meg úszni nem lehet megtanulni úgy hogy nem mész be a vízbe. Ha úszni akarsz vizesnek kell lenned és a fejed búbjáig le kell merülnöd. A nehézsége egyben a szépsége!
    Mondanék 1 példázatott: - adott az egyik emberünk aki reggel felkel felnéz a NAPra és látja, hogy süt. Utána megszületik a kis fia és úszik a boldogságtól. Az ő számára ez 1 felejthetetlen gyönyörű nap lesz. – adott 1 másik ember azon a napon temeti el a szerelmét. Az ő számára is felejthetetlen nap lesz, de végtelenül szomorú.
    A NAP viszont süt tovább szakadatlan rá sem hederít a hőseinkre. Nem felháborító! Fúj! Érzéketlen tuskó nincs benne semmi empátia, együttérzés, meg különben is. Gyűjtsünk aláírást! Tiltakozunk! Menjünk tüntetni. Meg van róla a véleményem. gőgös, nagyképű…stb.
    Ilyenkor az ÉG közli a nagyérdeművel, hogy a nap se nem ilyen, se nem olyan.
    Nem ítélkezik.
    Nem foglalkozik a földönfutók életével. Nem az a dóga! Ő a megtestesült ŐSTEN. Ő csak VAN. VANságában szakadatlan árassza fényét az emberekre. Melegíti, táplálja és élteti őket, függetlenül attól, hogy éppen ölsz vagy szeretsz. RÉ vagy RÁadásul, mint 1 napkapu, a központi napból (össze vannak hangolva) folyamatosan finomabb, moduláltabb, magasabb rezgésű fénnyel árassza el a háremét , a bolygóit. És mint 1 képzeletbeli fényspermával +termékenyíti, átrezgeti, emeli őket, az általuk benyel fotonok révén. Ezért nem csak a föld, hanem a naprendszer összes bolygója nagy átalakulásban, emelkedésben van. Ő nem a duális, a jó és rossz világában létezik.
    mag

    VálaszTörlés
  23. 6.rész.
    Kedves Lujza! „Mivel angyalt még nem láttam, így a segítséged kellene kedves mag (MAG) ahhoz, hogy egy bizonyos szilveszteri égi jelenséget ennek tudhassak-e be, avagy sem. Az időpont 2009. év vége? (vagy 2010??, mivel Lujza memóriája katasztrófális”
    Kedves Lujza, most komolyan! Nem mindegy? Ha TE tudod, akkor tudod. Ha nem tudod, akkor + hiába mondom el az rajtad nem segít csak az ego kiváncsiságának lesz martaléka.
    De mivel a Te gondolataid frekvenciája kedves a lelkemnek, bár az élét éreztem. (szívtájékon) azért elmondom. Emlékeim szerint 2011. –ben, (de az is lehet 1 évre rá. Végül is mindegy) mint minden évben karácson előtt pár nappal, annak rendje és módja szerint elmentek az angyalok, (megjegyzem ezt TI biztos tudtátok, mert itt mindenki piszokul spirítuális vagy NEM? Tessék, tessék szabad a vásár. csak Őszintén, szívből, csak most, csak MAGodnak mond. Nehogy megírd)) azért, hogy szent este Jézus Krisztusal a MENNYEK-ÚRszága leköltözhessen a földre, a szívekbe. Ezért olyan emelkedett ilyenkor minden. Odakünn végtelen csend és béke honol. A SZER, pedig átjár testet-lelket. Persze sooook spiri és nem spiri emberke erről mit sem sejtve csak az ünnepi asztalt érzékeli. (Tisztelet a kívételnek! Hála Istennek egyre többen vannak. És szeretnék kérni mindenkit akinek nem inge ne vegye MAGjára) Eljött a 2012. Újév napja és a térből legnagyobb meglepetésemre eltűntek. Ők azok a pici gyermekszerű mosolygós szárnyas angyalkák akiket a látók elmondásai alapján a templomok freskóin is megörökítettek. Ők nagyon tiszta játékos lények. A szerepük kettős az áramkörben mint erősítők szerepelnek. Felerősítik a jeleidet, hogy az istenházban is meghalják. Valamint védenek, tisztítanak , vigasztalnak, szeretgetnek. Megkérdeztem miért? Azt mondták nincs már miért itt legyenek. Az égiek közül csak a választottak (ők földi testben szolgálnak és a legtöbbjüket folyamatosan támadják, megfeszítik. Sokszor éppen a saját családjuk. Nem tudják mit cselekszenek) maradtak mert ők önként vállalták, hogy tarják a fényt. A szolgálók kérhetnek + védelmet is. Ők KB: 2 méter magas, férfias kinézetű fényangyalok tüzes, ellentmondást nem tűrő habitussal. Már a majdan veled kapcsolatba kerülőket is ellenőrzik, tisztítják.
    mag

    VálaszTörlés
  24. 8.rész. Kedves SZN! Ehhez képest: „ - (A mi angyalkáink még körülöttünk rohangálnak...( angelosz=hírnök ))
    Ha ez az okozat: - „(Kerion szóhasználata, stílusa, összegyúrva a napi poli dilivel, némi személyes elemelkedetlen elmeelemmel,enyhén túlsózva és túlsütve ínyenceknek...)” Tudhatod, hogy a pokolba vezető út "jó" szándékkal van kikövezve.
    Ráadásul "mag" az összeollózott és azt kiszínesített dolgait égi kinyilatkozásként tálalta, ki tudja milyen szándékból...Nem kell ilyen butaságokkal foglalkozni. (tapasztalat)”
    Megosztom veled az OK.-t is , amin hajdanán az ÉG egyik első leckéje volt.!
    Azt mondták nékem: - Figyeld meg, hogy a negatív polaritású emberek ha valami meghaladja megértésüket vagy kiderül róluk, hogy sárosak mindent elfognak követni, hogy téged is lehúzzanak az Ő szintjükre. Csak akkor nyugszik meg a lelkük rád vetíthetik a saját hiányosságaikat, sőt örömüket lelik abban ha rád dobálják, kenhetik a saját sarukat.
    Nem tudom, hogy „napi Poli dilit” hol láttál”.
    Megjegyzem. A politikával foglalkozó rész minden volt csak nem hétköznapi. Egy attól teljesenéltérő megvilágításban került terítékre mert éppen hogy az energetikai ill szellemi hátteréről írtam, amit természetesen csak ollózhattam, mert a NyET és a sajtó csak ebből az aspektusból tárgyalta az eseményeket. Szerinted…
    „Ráadásul "mag" az összeollózott és azt kiszínesített dolgait égi kinyilatkozásként tálalta,”
    A fentebb tárgyaltak alapján az „ÖSSZEOLLÓZOTT” kifejezés az maga a SÁR! Köztudott, hogy mindenki MAGjából indul ki és csak a sajátját adja (a gyümölcs=okozat), hiszen amivel nem rendelkezik az nem tudja elővenni a tarsolyából (az 1én mint égigérő fa csak a saját gyümölcsét képes teremni, teremteni) , ezért hát nagy bőszen és persze kellő spirivel és az ehhez dukáló magas piedesztáról helyre rak csak azért, mert megretten attól a képtől amit meglátott MAGjáról a tükrömben! , mert ha IGAZ amit írok akkor most elkezdett félni és rám vetítve a saját sarát elkezdte szétteríteni.
    mag

    VálaszTörlés
  25. 9.rész. Kedves SZN: Ennek kapcsán rólad, az egyszeri pap jut az eszembe:
    Aki vallásügyi szakértőként fennen hirdeti az igét és a bibliát idézi éjjel nappal. Sőt azt is közli velünk, hogy meg kell gyónni. Természetesen csak nála lehet, mert csak ő közvetít, mint összekötő kapocs az ÉG és én köztem. Szerinte én közvetlenül a saját ÉGI anya/apát nem kereshetem, mert csak a papság képes rá.(a náluk gyónásnak csak az infó miatt volt fontos). Mivel az egész szentírás tele van jelenéssel ill. kinyilatkoztatással érdeklődtem miért nem írják tovább. Nem tudni, hogy az ÉGIEK azóta táppénzre vagy talán nyugdíjba mentek, mert így az „egyháznak” kényelmesebb. Most is vannak itt földön próféták és 1 OM jelű Krisztus küldött is itt van testben most még csak csendben végzik a dolgukat. (mielőtt még ebből is SÁR lesz, nem kell megijedni én nem vagyok az) Meg kérdeztem tőle, hogy milyen személyes kapcsolata van az Éggel. Azt mondta hogy-hogy milyen? Mindennap imádkozik és különben is Ő ezt tanulta. Kérdeztem kit lát fentiekből, vagy kivel beszélt, vagy milyen űzit küldtek a híveknek nehogy elkallódjon a nyája. Az emberünkről kiderült, hogy vakon vezeti a nyáját. A vakon vezetés még 1 buszsofőrtől is nagy felelőtlenség nem, hogy 1 paptól.
    A döbbenet az az, hogy amelyik szoftvert hirdeti arról nincs élő szerves tudása és megrémült annak a feltételezéstől is , hogy isten élő és lehet kommunikálni vele…!
    „Senki sem tudja, hogy mikor jön el a teljes összeomlás, sem azt, hogy milyen lesz (Még Krisztus sem tudta) Kár ezen rágódni...”
    Ez így van, de én dátumot sehol nem írtam. Az meg, hogy Krisztus mit tud vagy mit nem azt az agyon kanonizált írásokból összeollózni? Hát az tudod milyen: „ - enyhén túlsózva és túlsütve ínyenceknek...)” „ - és azt kiszínesített dolgait égi kinyilatkozásként tálalta, ki tudja milyen szándékból...Nem kell ilyen butaságokkal foglalkozni. (tapasztalat)”
    „Tudhatod, hogy a pokolba vezető út "jó" szándékkal van kikövezve.”
    Hát kedves SZN! Ha TE mondtad, akkor megmontad..! Felért egy áláírással. Remélem ezután nem fogod azt állítani, hogy ez sem online, hanem besurrantam a pszicoterapeutád írodájába és kiollóztam a TE aktádból.
    mag

    VálaszTörlés
  26. 10.rész. Kedves Éva! Nagyjából én is az általad leírtakat látom csak azzal a különbbséggel, hogy az Égnek nem a csikóval vagy a haladás sebességével van baja, hanem a nagyszámú alvó tömegekkel. Tudod ők minél több gyermeket szeretnének megmenteni a sötétség markából. Az számukra nem priorítás, hogy a választottak leszületnek, dolgavégezetlen csak kis számú testvérükkel felemelkednek ki a forráshoz, ki a az 5d.-be. Nem egyszerű a helyzet. Nem minden csak fehér és fekete. Jelenleg óriási csata zajlik földön és Égen. Pár éve az OM jelű földi testben tartózkodó MESTER azt mondta: „ Akkor fogok eljönni, amikor minden ember egyszerre egy időben ugyanazt az álmot fogja látni a földön függetlenül attól, hogy ébren van vagy alszik.” Köszönöm az építő jellegű hozzászólást.
    Kedves Kerion! Nagy tisztelőd vagyok és ha megengedsz nemek 1 szerény észrevételt. Az én látásom alapján nem bizos, hogy minden bokorban farksat kell kiáltani, mert 1 idő után elveszti funkcionalitását és kontraproduktív hatást fejt ki.
    Képeket adtam.Aki KÉPES vigye. Van aki nem képes KÉPekben látni, gondolkodni, mert nem KÉPs, KÉPtelen, KÉP nélküli. Az írásom nem nekik szól. kérem tisztelettel, hogy engedjék L.
    mag Ég veletek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves mag!

      Ezt látod már elhiszem:
      "Hangsúlyozom nem a saját véleményem"

      Nekem tanulságos és EGY-ben szórakoztató is volt a kimerítő magyar-ázatod, tehát nem fáradtál hiába...:)

      Ez különösen ínycsiklandó volt:
      "vallásügyi szakértőként"
      Köszönöm!

      (Remélem nem ORRolsz meg rám, de előadásod nagyon hasonlít "mm"-éhez... (ez csak azért lehet, mert a KÉPzelet játékánál fogva közös fáról potyogott lélekmagok növeszthettek gyökeret bennetek...(vagy nem ;)))

      Szép Napot!

      Törlés
    2. Kedves mag!
      Elképesztően tetszett az írásod. Komoly hatással volt rám.
      Azt írod:
      "Most is vannak itt földön próféták és 1 OM jelű Krisztus küldött is itt van testben most még csak csendben végzik a dolgukat"
      Ők miért nem veszik fel a kapcslatot velünk? Mármint, ha azt mondod, hogy 1 OM jelű Krisztus küldött is van (nem tudom pontosan, hogy mit értesz ez alatt; viszont megköszönönném, ha megosztanád velem/velünk) itt a Földön, akkor miért nem terjeszti miért nem lép kapcsolatba azokkal akik várnak rá?
      Lehet ezt is egonak élem meg nem tudom. nemértem...lehet h én vagyok kevés ehhez...
      üdv:Shíva

      Törlés
    3. Kedves mag!

      Én is köszönöm, hogy olvashattalak, bízom benne, hogy lesz még rá alkalom!

      Z

      Törlés
    4. Kedves mag!

      Köszönöm azt, amit leírtál számomra és mindannyiunk számára. Bár Lujza többet is kapott, mivel az egyik idézetre való reagálásod nem tőle való ( csak a pontosság kedvéért ) .

      Amit kérdeztem az angyalokról, azt azért tettem, mert Lujza nem LÁTÓ. Amiben erősebb az a megézés.
      Megjártam a saját poklomat és teljes egészében értem az írásod. Tudom, hogy a legnehezebb pillanatokban sem vagyunk magunkra hagyva, és bármikor kész vagyok elhagyni ezt a síkot, ha erre lehetőséget kapok. Viszont sokszor kérem, hogy minél többen ébredjenek fel "belülről", mert az igazi ébredésnek mindig belülről kell jönnie.

      "Kedves Lujza, most komolyan! Nem mindegy? Ha TE tudod, akkor tudod. Ha nem tudod, akkor + hiába mondom el az rajtad nem segít csak az ego kiváncsiságának lesz martaléka."

      Mivel mégis írtál róluk, így elmondom azt, amit láttam. Holdvilágos éjszaka volt. A Hold mindent bevilágított, de nem volt látható, mert az
      ég teljes egészében felhős volt. Ezek a felhők habkönnyűek voltak és belülről összefüggően átölelték a teljes égboltot. Mindnek megvolt a saját alakja, valahogy úgy, mint ahogy málnánál látható.

      A másik élményem pedig rá egy évre nyáron esett. A Nap szikrázóan sütött, sehol egy felhő, az ég mélykék, de mégsem sötét. A város szélén bicajoztam, amikor is úgy éreztem, hogy fel kell néznem az égre. Ugyanaz a habkönnyű felhő, de csak egy kis darabon. Ráadásul a fejembe is jött egy üzenet: Kitartás, minden jóra fordul!
      Persze mindkét esetben elsírtam magam.

      Lujza

      Törlés
    5. Én két napja néztem fel csodálkozva így, hogy jé..ilyen habkönnyű felhőt mint ez még sosem láttam. Egy pillanatra úgy megállított a látványa.
      Jól van, szeretem amikor ráerősítést is kapok.

      Éva

      Törlés
  27. Azért nem semmi ami itt most lefutott. Egy nap alatt, 1-1 hozzászólásból mindenkit megítélni, és egy komplett világnézetet idetolni anélkül, hogy esetleg megismerné a meseszoba "tagságának" véleményét - az nem akármilyen teljesítmény. Egy nap alatt leosztani mindenkit, aztán meg "Köszönöm, hogy itt lehettem és hogy nem töröltétek le a bejegyzésem."

    És hát ez egy érdekes ellentmondás:

    "Azért a GŐG a legnagyobb bűn, mert akadályoz a +ismerésben, fejlődésben, tanulásban."

    de azért:

    "Amit mondtam megmondtam!"

    Fura. Nekem. Ez.
    De. Ez. Az. Én. Hibám. Lehet.

    VálaszTörlés
  28. Köszönöm mind-ÉN-ki-nek
    https://youtu.be/A14PBzBOJ-o

    Szeretet vagyok.

    VálaszTörlés
  29. Ez egy csodálatos világ.
    A fájdalmaival,a felismeréseivel,a csodaszép képeivel melyet beinni szinte képtelen az emberi szem. Itt leélni valahány évet,ajándék.
    Az első lépések,az esek-kelek,mikor is megtapasztalod,hogy itt bizony ez így működik. A szeretetteljes ölelést az esés után,,már nem is fáj olyan nagyon,ugye?
    Az első szerelem az oviban,békát fogni,hogy kedveskedj! Olyasmit érezni amit eddig még soha,bár millió évek haladtak,szaladtak el a szemed előtt már.
    Ilyesmit eddig még csak el sem tudtál képzelni! Bár még ezt is túl tudta szárnyalni a következő lépcső,mikor a szerelem egyesült.
    Már csak ezért is megérte volna!

    Felülni a hihetetlen hullámvasútra,mikor megszületik az első gyereked.
    Apám mondása..." kis gyerek kis baj,nagy gyerek nagy baj...!"
    De ezt akkor sem lehetett, kihagyni !
    Küzdeni,magamért,és értük,úgy,hogy mindvégig Ember maradj. Ez az igazi kihívás.
    Nézni ahogy mindent megtesz,hogy borsot törhessen az orrod alá. Fensőséges vigyorral nyugtázva sikerét.
    Látni a küzdelmeit,a haladását,ahogy botladozó lábbal veszi az akadályokat. Segítve,sokszor csak hátulról a lépéseit,hogy észre se vegye.
    És a szíved szakad meg mikor sírni látod Őt.(She)

    Megnyugodni,mikor magadon érzed vigyázó szemét. Szeretettel vigyáz rám. Sokszor fizikálisan érzem,ahogy megsimogat,vagy éppen érzem az illatát.

    A 3.ból az 5.be lépés még nem a forrásba jutás. Mint ahogy régen, jelenleg is van átjárás a 3. 4. és az 5. között.A 4. mindent megtesz,hogy az 5.-et kiszorítsa.
    Háború zajlik...de a fű nő a madarak énekelnek, a fákról lassan lehullik újra a levél...

    Jó lehet oly magasságból letekinteni ránk, mag.
    T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. T.: köszönöm

      "Az Élet túl rövid ahhoz, hogy ne Szeretettel töltsük meg, mert amit adunk, azt kapjuk vissza tőle. A Szeretet az egyedüli valóság, melyből ha adunk, soha nem lesz kevesebb belőle, pont ellenkezőleg. De ez a törvény csak akkor működik, ha nem érdekből, hanem érdek nélkül, a viszonzás vágyától megtisztult szívvel és lélekkel adunk bárkinek, tekintet nélkül annak vélt vagy valós érdemeire. Érdek nélkül szeretni csak a bennünk élő Örökké-Való képes. Mikor MÁSoknak adunk, tegyük úgy, mintha magunkkal cselekednénk, mert valójában minden létező mi MAGunk vagyunk. Ne várjunk jutalmat, mert ha Szeretetté válunk, Mind-ÉN-s-ÉG-gé válunk, így minden cselekedetünk, s létezésünk a jutalom lesz maga, MAGunk által saját MAGunknak."

      F.J.T.-Puritán Szájbersarok

      Törlés