2013. január 7., hétfő

Index vers

Arculatot váltott hazánk talán legnépszerűbb internetes portálja, az index. Mostantól letisztult környezetben várja olvasóit az oldal, ahol az eddig összekevert közélet (hírek, politika, stb.) és a közösségi élet (blogok, stb.) szét lett csoportosítva, így megkönnyítendő a tájékozódást. E remek ötlet mellé kiizzadt magából a szerkesztőség még egy versikét is, melyet tekinthetünk viccesnek is, de mivel ez a blog nem csak mesékkel és viccekkel foglalkozik, ráadásul mi szeretjük a vicceket is magyarázni, így hát nézzük meg a mélyebb rétegben megbúvó mondanivalót is! :)

Termék és tukma
jobbomon helyetek nincs
Szó, csak te maradsz

Nem mennek többé 
szanaszéjjel a linkek
Béke lesz, nem zaj

Csak mi kell, marad
Három a mennyei szám:
két szem, egy hasáb

Szűz lapon a szó
Az marad itt, ami kell
Ballaszt lehasad

Egymaga áll ím
az elégedett kontent
Csak az övé vagy

Szemed bár kettő
elméd csak egy van neked
Óvd figyelmedet!

Nem tudom kinek mint mond ez a vers, csak azt tudom elmesélni, amit nekem most ebben az állapotomban adott, szóval nincs harag ha valakinek egyáltalán nem ezeket a húrokat pendíti meg, mint nekem. :) Az utóbbi időben sok olyan cikk született az elit által fenntartott fősodratú honlapokon, melyek komoly változásra utalnak, de szerintem ez a vers mondja ki az eddigi legfőbb mondanivalót. Na nézzük! A termék és tukma alatt összefoglalva talán érthetjük mai világunk összes szennyét, minden hamis hírt, kacatot, reklámot, hazugságot és manipulációt, amit eddig kapott az emberiség - na most innentől jobbomon helyetek nincs. Ki is beszélt így? Ismerős? Kinek a jobbjára ülnek a szeretetben élők, kiknek már nincs szükségük a tukmákra, hazugságokra, ámításokra és illúziókra? Aztán. A Nem mennek többé szanaszéjjel , és a Béke lesz, nem zaj számomra egyet jelent: vége a káosz idejének, Rend jön, Béke jön. A harmadik versszak maga a vers esszenciája, ahol megfogalmazódik korunk legnagyobb csatájának kimenetele, és az ezzel együtt járó csendes beismerés: csak az marad itt, ami/aki kell ide, aki idevaló (minden más törlődik!), utalnak a mennyei szentháromságra is (kinek-kinek bármit is jelentsen ez), majd jön Dr. Egyszemű beismerése: két szem az igazi, a sztereó, a duális, a poláris, nem a mono, a monopol, az egyeduralkodó, a piramison csücsülő egyszem. Két szem, egy hasáb = két oldala van, de Egy az Érem! Duális, de Egy a világ! Kedves spirituális és materiális emberkék, ez bizony felhívás keringőre...

A vers második fele kicsit sajnálkozó és borongós hangulatú, de azért megmarad a pozitív üzenet: Az marad itt, ami kell - minden más megy a levesbe. Ballaszt lehasad - jön a vihar, kataklizma előrejelzés, leszakad az ég, aratás lesz, fejünkre hullik az égiek tudása (vagy ítélete)? Egymaga áll ím (vagy a Hím?? a Fenevad?), az elégedett kontent (kontent = tartalom) - ez kicsit olyan magányos farkasosra sikeredett, s mintha arra utalna, hogy mégiscsak Dr. Egyszemű győzött itt, egymaga áll és elégedett. A Csak az övé vagy szintén erre akar utalni? Aki itt marad, az az övé? Mindenki viszi az övéit? Hát legyen! Szemed bár kettő elméd csak egy van neked - ismét egy főhajtás a Teremtés fő tulajdonsága előtt: duális, de mégis Egy. Óvd figyelmedet! - Mintha azt akarná mondani a kedves versíró, amit már jó néhány évvel ezelőtt is megírtak: "Nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Ezért legyetek szüntelen készenlétben!" - Legyetek éberek, itt és most. Ennek van ideje. Mikor, ha nem most?

Az IGAZSÁG-ból eleddig kimaradt az "I". Lehet, hogy felkerült végre az index "i", mint igazság jelére is a Pont? Véletlen lenne ez az időzítés? Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nincsenek véletlenek, ez a letisztulás, és a versbe kódolt üzenet összhangban kell legyen a világban zajló letisztulási folyamattal is. Mintha minden összerendeződne mostanában. Más is így látja, vagy csak én kezdek behülyülni? (kezdem a nyavalyát, csak folytatom... :)

15 megjegyzés:

  1. Ez minden idők egyik legrosszabb versikéje, az szent! Ennyit bírt kiizzadni a zsindex?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennyit. De azért ez már a "ha a magyar kultúrából kivonjuk a zsidó kultúrát, nem marad más, csak a bőgatya meg a fütyülős barack" - hoz képest haladás, nem gondolod? :)

      Törlés
  2. Tegnap címlapon volt hogy milyen lesz az új "Galaxy S4" telefon. A képillusztráció magáról a készülékről semmitmondó volt. Ellenben, ha úgy nézzük hogy milyen lesz a "galaxis for" és a képen a "telefon" képernyőjén (űr)fekete háttérben egy vaku vakító villanása (visszatükröződve) látható, hát úgy akár már mást is beleláthatunk, ha akarunk.

    a kép http://m.cdn.blog.hu/an/androlib/image/2013jan/fake_s4_photo.jpg

    VálaszTörlés
  3. Érdekesen többértelmű ez a kis versike. A hangulata, nyelvezete meg pont olyan, mint a fantasy és kalandfilmekben a rejtvények, feladványok, csapdák előtt amik szoktak lenni.

    És ami még érdekes, hogy a tájékoztató oldal legalján, mintegy lábjegyzetként van odabiggyesztve, amit az átlag olvasó már aligha olvas el. Tapasztalatból mondom, én az ilyeneket mindig átlapozom, majd magamtól rájövök alapon :-) Szóval ha nem hívod fel a cikkel a figyelmet, meg sem tudom, hogy van ez a vers...

    Alakul ez kérem :-)

    -HegyenVolgyon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Válaszútra jutva Rubinszem s a Kőszirt
      Csókja majd mutatja, merre s hogyan tovább.
      Alkonyfényhez érvén vágyaidra gyógyírt
      Ha nem lépsz bátran fölé, sosem találsz.

      Itt már helyben leszel; Hatalom rejtekén,
      Hideg fény, Sötét láng, Káosz háromszögén.
      Ott pihen szótlanul szerető szív ölén -
      Lüktet a Hatalom a csodás Éj Kövén.

      Törlés
  4. Az index2-őt kőművesék a biblikus ocsú/búza szétválasztás apropóján jeleníthették meg. Az "ocsú" tartalmilag a régi 1-es blog, míg a 2-es blog már mint "búza", először egy fehér ruhába öltözött csapatként jelent meg - valahogy úgy mint amikor Szelei Magdi vitte a csapatát fel a szegedi vértói dombra a székely-kapukon át anno. Ki is jelentve - a "gyengébbek" kedvéért - hogy csak fehér ruhában lehet oda, mármint a "MENNYBE" velük felmenni. Itt aztán mindjárt meg is jegyezném hogy a külsőségek semmit, de az égvilágon semmit sem jelentenek - kizárólag a "BELSŐSÉGEK". Fekete rongyokban is átvezet a Teremtő/Teremtés az ARANYKAPUN.
    Az index2 szalagcímei, cikkei is erre a "tiszta búzás részlegre" utalhatnak, hiszen Jézus, Atlantisz, fogantatás, Queen/Királynő-együttes, moszfilm-jelkép, PÍ élete, Anna/Inanna a "szexi", szemlecsukás, robotzenekar a színpadon és a "búcsúlevél" éppúgy szerepel benne mint - /Hun/Gary Oldman azaz a Magyar/országi/ ÖregEmber is, nyilván A TÁLTOS-ra/Elsődleges Avatárra utalva az amerikai színész "megjelenítő"-nevével is.
    Kerion

    VálaszTörlés
  5. Azt mondjuk nem igazán értem, hogy egy indexes miért írna olyasmit a "mi" értelmezésünkben, hogy "Termék és tukma jobbomon helyetek nincs" mikor ők konkrétan ebből élnek, mindig is ebből éltek, tehát létfontosságú nekik, hogy ez továbbra is így legyen.

    Az az értelmezés, hogy "vége a káosz idejének, Rend jön, Béke jön", jól hangzik, csak kár, hogy semmi jele nincs. Éppen olvasom, hogy "A válságkezelés aránytanul nagy terhet rak a fiatalokra. Spanyolországban például 2007 közepén a 25 év alattiak 39,1 százaléka dolgozott, míg 2012 közepén már csak 18,3 százalékuk. A 35-49 éves korosztályban, ahol erősebb az állásban lévők védelme, 8,9 százalékponttal mérséklődött a foglalkoztatás."
    Most gondoljunk bele, hogy a 25 év alattiak 82%-nak nincs semmilyen munkája és ez nem is fog változni, csak rosszabb lesz. Ha ezt megnézzük nálunk, hogy a mi "kisebbségünknek" milyen arányai vannak a fiatal korosztályban és azt tudva, hogy jelenleg 90%-os a munkanélküliség közöttük, az azt vetíti előre, hogy egy-másfél évtized múlva alig lesz dolgos kéz az országban.
    Nem véletlen a cikk címe "Háborút, szociális robbanást várnak Európában az elemzők".
    http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/haborut_szocialis_robbanast_varnak_europaban_az_elemzok.541506.html

    Tehát lehet, hogy majd egyszer rend és béke lesz, de addig csak kín, vér és könnyek várnak ránk, mi talán meg sem éljük a végét.
    Sokan azért ülnek a "valagukon", mert teljesen abban a hiszemben vannak, hogy van ez a válság, ami "átmeneti" ezt csak ki kell bekkelni, mint a korábbiakat és mehet minden tovább. Akkor fog kitörni a balhé, amikor már elegen rájönnek, hogy itt nincs mire várni, mert nemhogy jobb lesz idővel, hanem egyre rosszabb és a lejtőn nincs megállás. Talán erre készülnek az "uraink" és kezdik a bujkálást...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindezek mellett azért az kétségtelen, hogyha csapból-kádból folyó kánaán lenne, akkor az nem igazán ösztönözne senkit a fejlődésre, illetve gondolkodásra. Szóval én mindig azt szoktam mondani, hogy az elit elnyomó tevékenysége csak élesztőként hat a fejlődésre képes emberekre, akik ezáltal kezdik keresni a kiutat, így vagy úgy (materiális, energetikai, vagy szellemi szinten, vagy ezek ügyes kombinációjával). Nem menekülés ez, hanem gondolkodás.
      S ahogy Ö.T. barátom nagy bölcsen kifundálta:

      GOND = GONDOLKODNIVALÓ

      Törlés
  6. Már a kilónk sem a régi.....:D
    Panka.

    http://www.origo.hu/tudomany/20130107-fogynia-kell-a-kilogrammnak-alapveto-mertekegysegek-si-valtozas-tomeg-suly.html

    VálaszTörlés
  7. Itt az újabb "megjelenítés". MTI-hír hogy egy 52 éves munkanélküli asszony a Szűz Mária-ünnepek dátumszámait - 1,8,15,25 és 29 - megjátszva nyert az ír lottón cirka 70 millió ft-nak megfelelő összeget. Miután az összeg egy részét elajándékozza, a Lourdes-i Madonnához megy köszönetet mondani. A híranyag "számmisztikája":
    52=7 !, 70=7 !, 1+8+1+5+2+5+2+9=33 !
    Szűz Mária persze Nagyboldogasszonyon,Íziszen, Anyahitán át a Szíriuszhoz vagyis Sánta Katához köthető - azzal szinonim. KATA pedig - az új fidesz-adórendelet kapcsán is - már szinte minden "kőműves vízcsapból" folyik. Persze ha lehet mi magyarok még "vakolóéknál" is jobban várjuk hogy végre igazából "testet öltsön" a Kárpát medencében a Regnum Marianum - azaz Mária országa és persze egyúttal Jézus királysága...
    Kerion

    VálaszTörlés
  8. Egy amolyan "Bayer Zsolt aktuális"-ként nézzünk csak egy kicsit az éppen "folyó" dolgok mögé. Hogy miért is írta "megjelenítő Bayer" azt amiről most a szabadkőműves ál-magyar politika reggeltől estig pusmog, szól, harsog. Ehhez mindössze 3 dolgot kell megállapítanunk - mint evidenciát.
    1. A politikai és persze minden más 6alom is - most még - az ilyen-olyan páholytag háttérhatalmi csicskák kezében van.
    2. A szabadkőművesek előszeretettel használják a szó- és számmágiát amikor megjelenítenek valamit. És szinte mindent annak megfelelően is terveznek.
    3. Már számos internetes portálon felvetették - pártok is - egy cigány állam lehetőségét és szükségességét a Kárpát medencében. Ahol az összes cigány származású ember elszeparáltan élne a többiektől.
    DE miért is van valójában szükség erre a "vakoló számmisztikusok" szerint ? Hát azért mert a Történelmi Magyarország ebben a pillanatban még "csak" 9 állam területén létezik. Ezek: csonka-Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Lengyelország, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország és Szlovénia. Kell egy 10. is mert "akkor lesz ki a csapat". Mert: 10=1 !!! Akkor a 10/Vég/Omega már az 1/Kezdet/Alfa - vele EGYenlő. No persze a már nem valódi Egész-Magyarország hanem a "kiválasztottak" által birtokolt ál-magyar Egész-Magyarország lenne A KEZDETI EGY. Ezt a leendő országot - nyilván nem véletlenül és nem megalapozatlanul - számos portálon mint lehetséges és leendő zsidó császárságot emlegették és emlegetik is már jó ideje. Tehát Bayer csak - jól megfontoltan és persze fölső engedéllyel - ez irányban tett lépéseket a Magyar Hírlap hasábjain. A valóságban tökéletes egyetértésben a pártjával és persze azokkal az ellen-pártiakkal is akik most látszólag szapulják - mert nekik meg ez a dolguk. Az egész akció, de még a reakció is abba az irányba mutat hogy ez az úgymond "Cigány-ország" végre valahára ki legyen már provokálva. Mégpedig a Kárpát medence ÉK-i részén a még jelenlegi szlovák, magyar és román területeken. Nyilvánvaló hogy sürgeti őket az idő - ezért a "alájátszós-pumperlávé".
    Ezeket a leplezett "ügyeskedéseket" azonban már nem csak az időhiány miatt nem könnyű végrehajtani. Hiszen már igen sokan felébredtek és mögéje is látnak a körmönfont összeesküvéseknek. Amelyek persze a magyarság rovására követtetnének el. Most már csak az a kérdés hogy még meddig lehet - a Teremtés meddig hagyja -ezeket a kisded-játékokat űzni. Feltehetően már nem sokáig.
    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Előítéletektől mentesen rápillantva a térképre azt találjuk, hogy már van egy ország errefelé, amely az ő nevüket hordozza... A.

      Törlés
    2. Szerintem a román nem egyenlő a cigánnyal. A románok a rómaiaktól (Roman Empire) vélik származtatni magukat, ez meglehetősen hihetőnek is tűnik a területfoglalósdi, és táj-átrendezési szokásaikat figyelembe véve. :) A cigányok meg inkább az az India környékéről leszakadt, beilleszkedni és normális társadalmi életet élni képtelen társaság, amelyik legnagyobb szerencsétlenségünkre, vagy sorsszerűségünkre pont itt vert ideiglenes tanyát mintegy 700 évre. Nomád jó szokásaikat figyelembe véve sajnos már így is "túlszárnyaltak" minden korábbi optimista elképzelést, és nem mentek tovább. :)

      Törlés
    3. Nem cigányok, csak úgy viselkednek - a végeredmény szempontjából tehát tök mindegy. Úgy tudom, a Vlachokat (Oláhokat) valahonnan a Balkán legmélyéről ette a Havasalföldre a rosseb, és balkáni származásukat jól dokumentálja egyrészt a cirill betűkhöz hasonló óromán írás, valamint az ortodoxiához való ragaszkodásuk. Latin eredetű nyelvük, csinált történelmük épp oly lopott, mint bármijük amijük csak van, nem beszélve országuk területének kétharmadáról.
      Még az erdélyi magyar nyelvű cigány is kikéri magának, ha románnak nézik: ő magyar...:-)

      Törlés
  9. Valaki egyszer azt írta, hogy azért kapták Rómáról a nevüket, mert mindig azt kérdezték, merre is van. Ez nem azt jelenti, hogy egyenlőek lennének a románok és romák-cigányok, talán inkább az "idők kezdete előtt" lehetett közös ősük vagy azután találkozásuk és közös akciójuk, aminek emléke fennmaradt a nyelvben. A.

    VálaszTörlés