2012. október 31., szerda

Felrobbant az internet

Miközben az USA keleti partvidékének lakóit a Sandy nevű vihar foglalkoztatta, Hollywoodban a  The Walt Disney Company bejelentette, hogy 4,05 milliárd dollárnyi készpénzért és részvényért cserébe megvették a Lucasfilm Ltd-t. A bejelentéssel egy időben azt is közölték a sajtóval, hogy 2015-ben a mozikba kerül a Csillagok háborúja-saga hetedik része is. A Lucasfilm tulajdonolja a Csillagok háborúja vizuális effektjei mellett számos egyéb film látványvilágán dolgozó Industrial Light and Magic nevű céget és a számítógépes játékokat gyártó LucasArts-ot is.


Kennedy lesz az új Csillagok háborúja-film executive producere is, azaz ő felügyeli majd a projektet az első tollvonástól kezdve. George Lucas, akinek az egész franchise létét köszönheti a filmvilág, kreatív konzultánsként vesz majd részt a munkálatokban. Lucas a nevét viselő Lucasfilm elnök-vezérigazgatójaként azt nyilatkozta a bejelentést követően, hogy eddig is az okozta neki a legnagyobb örömöt, ha láthatta, ahogy a Csillagok háborúja-saga az egyik generációtól a másikra öröklődik.

„Eljött az idő, hogy átadjam a Csillagok háborúját a filmesek új generációjának. Mindig is azt vallottam, hogy a franchise jelentősége túlmutat rajtam, és hittem abban, hogy bőven túlél engem is. Mindenképpen szerettem volna megérni, hogy jó kezekben legyen a Csillagok háborúja, és erre Kathleen Kennedy személye és a Disney a garancia. A Disney olyan lehetőségeket nyit meg a Lucasfilm előtt, amiről eddig álmodni sem mertünk."

A 2015-ben érkező 7. részt a 8. és a 9. követi majd, a két cég távlati terve padig az, hogy két-három évente újabb mozifilmekkel folytatódjon a történet. A Disney szerint a 2005-ben bemutatott A Sith-ek bosszúja óta elég idő telt el ahhoz, hogy új történeteket meséljenek el, amire szerintük igen nagy igény mutatkozik. Azt egyelőre nem tudni, hogy a hetedik epizód hol veszi fel a történet fonalát, bár logikusnak az tűnik, hogy a Jedi visszatér eseményei után játszódjon.

Forrás:

Mióta az eszemet tudom várom a Jedi visszatér folytatását. :) Az előzmény-sorozat beharangozásakor nagyon örültem, de aztán egy hatalmas csalódás volt a "folytatás" előzmény I, II., III. számú része. Szerintem nem tévedek azzal, hogy rajongók százmillióinak okozott Lucas csalódást Jar-jar kalandjaival, és várták hogy legyen valami komoly folytatása gyerekkorunk egyik nagy jelentőségű filmjének, és most talán megcsillant a remény. Bár a Disney általában gyerekeknek gyárt álmokat, azért tudnak komoly filmeket is alkotni ha akarnak, erőforrásból pedig nincs hiány náluk, pláne most, hogy felvásárolták Lucas birodalmát. Bár egyesek szerint Disney óriás maga az ördög, én azért nem látom ilyen borúsan, jó néhány emlékezetes alkotást tudtak a gyerekeknek adni, melyekben én semmi rossz/hátsó szándékot nem láttam - maximum annyit, hogy odaszögezte a gyerekeket a képernyő elé. 

S hogy ezzel az Itt-tartó bejelentéssel miért kellett várni pont 2012 év végéig, azt mindenki fantáziájára bízom. Annyit fűzök csak hozzá, hogy a kva anyjukat, az Átlépés előtt ezt a filmet még látni szerettem volna! :)

17 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap este sok mindent mondtam baráti körben és párom gyakran közbeszólt: ezt nem engedhetjük meg magunknak! Dehogynem.. ha X és Y csillárdosok eljótékonykodhatják (szép magyar szó- én kérek elnézést) vagyona felét, akkor én miért nem?
      *****
      Elkezdtem úgy élni az életem, ahogyan az Amerikai szépség főhőse.. na jó nem úgy, de sokkal szinesebb- élénkebb- adrenalinnal teltebb, stb.. mint eddig..
      (jó, én nem hajkurászok Lolitákat- mert van párom, és köszönöm Neki, hogy elviseli.. engem :D )
      *****
      http://www.youtube.com/watch?v=gHxi-HSgNPc
      http://www.youtube.com/watch?v=VGiI-MuTWf0&feature=related
      és ahogy a végén mondja..: ugye, nem értitek, miről is beszélek? dont't worry, You will.. someday.. :D

      *****
      (Mondtam már, de ismétlés az unalom Anyja.. :D )
      *****

      Irgalmas Uram!
      Rövid életem során rengeteg dolgot terveztem.
      Ez nem volt köztük.
      De én most csakis azt kérem,
      hogy bátorságot adj e harcban.

      *****

      Nem szabad félnem.
      A félelem az elme gyilkosa.
      A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet.
      Szembenézek félelmemmel.
      Hagyom, hogy áthaladjon rajtam, fölöttem.
      És amikor mögöttem van, utánafordítom belső tekintetemet, követem útját.
      Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak ÉN magam.

      (F.H.:Dűne)
      *****

      Szeretet, béke és összetartás.

      (az kéne, meg egy kis eső.. :D )

      Törlés
  2. Ez igazán jó hír, de most én meg azon gondolkodok, hogy mit is akartál ezzel üzenni Mazsola ?....... Ilyesmit?:

    "Mióta az eszemet tudom várom a ......folytatást..... nagyon örültem, de aztán egy hatalmas csalódás volt (ez az élet?) ....vártuk hogy legyen valami komoly ... nagy jelentőségű film...most talán megcsillant a remény .... (itt, ahol) gyerekeknek gyártanak álmokat ....erőforrásból nincs hiány ... semmi rossz..at nem láttam ...... az Átlépés előtt....."

    Hm. Hogy is van ez? :D
    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez nagyon.. jó lett Panka. Köszi.
      *****
      beszélgetés:
      H: http://www.youtube.com/watch?v=8qnz1RhXhbE&feature=share
      z+: szeretlek benneteket.. és karácsonyra elgyertek ám.. :D
      H: ...egy atom-bomba tonkre teheti az az egeesz napodat... :)
      z+: vagy még annyi se kell.. elég egy vogon flotta, csütörtököt mond a Föld stood still (118?), vagy.. :D
      H: ..vessen magaara,aki nem jut el1 csillagkozi leveeltaarig! :)...pedig ott levanirva minden!.. :)
      z+: annyit tudok javasolni csak (amolyan utolsó tanács): NE ESS PÁNIKBA!
      H: ..plusz1 torolkozoo..
      z+: THval.. légyszi.. :D

      Törlés
    2. Ki tudja? :)
      Holnap üzenet.

      Törlés
  3. Berakom ide, bár off-olom a témát bocsánat érte, de most kaptam a postámba, döbbenetes !:

    http://rajtmester.hu/?p=9678

    GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán nem meglepő, én tudtam, h kb. annyira igaz a holokauszt (ennek a szónak nincs jelentése, mesterségesen generált), mint a globális felmelegedés. Tudvalévő, h a cionista zsék csak az egyik, kicsiny szeletét képezik a zsiráf nevű tortának és bármikor hajlandók feláldozni nem a kazár askenázi családba tartozó zséket aljas céljaik elérésére. Tusvalévő, h az egész 2.vh-út azért találták ki, h 47-ben létrehozhassák Palásztinában az illegitim országukat. A kommunizmust is ők eszelték és hajtották végre az emberiségellenes bűntetteket. Aki nyitott szemmel jár, tudja ezt. Mindezt gyűlölködés nékül mondom, de maximálisan meg tudom érteni azokat, akik gyűlölik ezt a velejéig rohadt bandát.

      Törlés
  4. @ Olivin33

    Lecke alvó báránykáknak:

    1.)

    Én Istenem = Én IS + Te nem = Én vagyok + Te nem

    A vérfürdőben nem illik a másikra mutogatni, hogy véres a keze, mikor a tiéd sem tiszta. ...:)))

    A rókafélék városkáját meg egy kicsit betették a mosodába és mire lejár a program, a rókák is tiszták lesznek. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No látom megint nem bírsz "magaddal".

      Ezt a mondatot elemezd! :)

      Törlés
    2. NO = Semleges (pártatlan) egész

      Látom = Át OM = MO

      Megint = Igeként értelmezve lesz egy kis MEGINTÉS a legfelsőbb szintről (és ez már folyamatban is van)

      NeM = NM = Semleges közép, ahol az M = V = kiáradó, élő
      elemi erő.

      Bírsz = ahol a B a vizet jelenti, mint második elemi erő, így a jelentés egészben "vízír"-sz, alacsonyabb szinten, amit elterveztél, amit tenni készülsz.

      Magad = mag = M-ág - ad = Kapunk egy kis észt, hogy ne dögöljünk meg.

      Ö.T.

      Törlés
  5. A tények makacs dolgok. Abból van elegem, hogy még mindig rengeteg embert megetetnek ezzel a szirupos holokauszt-legendával ahelyett, h meghúznák magukat. Rengeteg bőrt lehúztak már róla. Nincs fehérre mosás felelősségvállalás nélkül.

    VálaszTörlés
  6. A hegy lábánál ragadt, aranyborjút építgető degeneráltak is kaptak egy sanszot, hogy bizonyítsák az igazukat. Hm ... elqúrták egy kicsit és ezzel Mózes és a gazdája veretlen nyerő.

    Változások jönnek Olivin33, ...

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy Brzezinski is utalt már rá, a hazugságaik egyre kevésbé működnek, próbálkoznak még, de ez már nagyon kevés... A hatalmat meg tudták szerezni átverések tömkelegével a HAL(ak)ÁL-ban, de hazugsággal irányítani hosszú nem lehet. Ráadásul most még a VÍZ-ÖNT-Ő is érkezik, nem véletlenül aggódnak a pozíciókért... veszekednek, marakodnak, kufárkodnak, de az illúzióik így is hamarosan eltűnnek, a különböző színű csomagolópapírok már nem segítenek.
      A változásra a legnagyobb veszélyt most a Posta-féle lámpavassal fenyegetőzők jelentik, mert ebből még erőt meríthetnek, ahogy anno a holló-kamuból is...

      Szép Napot!

      Törlés
  7. "Ráadásul most még a VÍZ-ÖNT-Ő is érkezik..."

    Nyújorkba már megérkezett SZN ... :)))
    Dempsey meg nincs egyedül.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makepeace...? :-)

      Az Arvisuráknak egyik gyakran visszatérő témája, hogy a Worldpeace-t a "beavatottak" a Vízöntő időszakára várják...
      Így legyen!

      Szép Napot!

      Törlés
    2. Makepeace most mindent vitt:))))))))!!!!
      köszi:)

      Törlés