2013. április 6., szombat

Adj békét, Uram

Jönnek itten a híresztelések a háttérben folyó hadműveletekről. Nem akarok nagyon belefolyni ebbe a félelemgeneráló témába, de talán néhány gondolatot megér az ügy. Először is azon gondolkoztam, hogy vajon mit tudhat Észak-Korea, hogy egyre fontosabbá vált kiiktatni? Több dolog is felmerülhet.



A hivatalos verzió ugye az, hogy a kis zsebdiktátor folytatja "nagy" elődje világtól elzárkózott politikáját, és ezerrel fegyverkezik, miközben a népet ántidemokratikusan vegzálja. És ez ugye csípi minden valamire való nyugati demokrata polgár szemét. És ha ez nem lenne elég, még az atomenergiát is próbálják bevetni ezek az elvetemültek.

Aztán felmerül egy olyan verzió is, - és ez már ugye nem témája a híradásoknak - hogy Észak-Korea azon kevés országok közé tartozik, melyeket nem sikerült még bedarálnia a nagy globalista kígyónak, és ebből a szempontból ez a gerillaharc az egész világ ellen nem más, mint egy függetlenség-megőrző ideológiai és pszichikai háború (lassan fegyveres konfliktussá válva). A zsebdiktátor saját népe ellen irányuló méhkaptárt is megszégyenítő szigorára persze mindez nem szolgál túl meggyőző magyarázattal, ám nem szabad azt sem elfelejteni, hogy minden hír és információ, ami eljut hozzánk a kis "sárga ördögökről" az a globális hírügynökségek áldásos szűrőin mennek át, a photoshop-os fényképeikkel...



Végezetül azt a verziót sem szabad elfelejteni, hogy ez a piciny ország nem önmagában áll ellen a nyugati imperialista törekvéseknek, hanem ezen szerencsétlenek országa valójában birodalmak közötti konfliktus helyszíne - Kína + Orosz Birodalom a NATO + USA-val szemben. A két nagy tömb ugyebár. És ne legyünk naívak, hogy e két tömb között mindössze gazdasági verseny áll fenn... Erre utalhat az a figyelmeztető földrengés-lövés, amit hogy-hogy nem, pont az Orosz-Kínai határ közelében sütöttek el a - többek között -  időjárásért felelős illetékesek...

A történelem ismétlődő körökből áll. Például erős a gyanú, hogy a vietnámi háborút sem megnyerni akarták, hanem minél tovább fenntartani. A háborúkat a kormányok fizetik, őket meg az adófizetők. De a hasznot minden esetben a katonai érdekeltségek aratják és a mögöttük álló bankok. A '60-as évek teljesen felesleges küzdelme egyértelműen az amerikai fegyvergyárak és vegyszergyárak (pl. a MONSANTO!) érdekérvényesítése, erős lobbi tevékenysége miatt húzódott olyan sokáig. Az amerikai hadseregnek olyan érthetetlen parancsokat kellett betartaniuk (pl. bizonyos területeket nem támadhattak), melyek miatt lehetetlenné vált a győzelem. Aztán amikor már erős (adófizetői) politikai nyomás alá került az ügy, kivonultak (miután kiépült a megfelelő szervezeti háló...). Ráadásul mivel a történelem állandóan ismétli önmagát gyanús, hogy az egész vietnámi konfliktus orosz és amerikai ellentétek hátterét sejteti, ahol a hidegháborús időszak „meleg” háborúvá fajult egy területre koncentrálva, de még bizonyosabb az, hogy a háború elhúzódása mindkét (egy-gyökerű) félnek érdeke volt, legalábbis a fegyverszállítmányok, és az új háborús technológiák kísérleti lehetőségeinek vonatkozásában. Tisztázandó az is, hogy pontosan milyen amerikai fegyvergyáraknak, vegyigyáraknak volt érdeke a háború elhúzódása, valamint az is, hogy a CIA mit profitált a hadsereg által kiépült drogkereskedelemből…miközben szép hazafias eszmékkel sorozták be az amerikaiakat is katonának, akiknek fogalmuk sem volt a valódi célokról, de a „haza védelmében” jó messze kellett gyilkolászniuk. 

És ahogy a történelem ismétli önmagát, teljesen hasonló konfliktusba botlunk a Palesztin helyzetnél is, ahol ne legyenek kétségeink, hogy az izraeli fegyverarzenál nem tudná két nap alatt lerendezni az egész ügyet, ha ez állna érdekében. De mint minden előző esetnél nem a háború megnyerése a fő cél, hanem a fenntartás amíg lehet. Minek is? A félelemnek, a harcnak, a vérengzésnek. Mert gondolom ez éltet bizonyos köröket anyagi, energetikai és sajnos szellemi értelemben is... Nos, ez már csak így megy ezen a bolygón - egyelőre...

Szóval a kérdés továbbra is az, mit tud Észak-Korea, amiért éppen ő került terítékre ma?

Mivel ezt nem tudom, már csak egy dolgot fűznék ehhez az egészhez:




78 megjegyzés:

  1. Nagyvonalakban egyetértve a fentiekkel azért az 'Adj békét Uram' szöveg szerintem megtévesztő egy kicsit, mivel nem a Jóisten 'adja' a háborút, ezt magunknak köszönhetjük. Ő csakis békét és szeretetet sugároz minden pillanatban, nem Ő okozza a háborúkat, hanem mi, vagyis a mi magunkban felépített egónk, így a békét sem tőle kell kérni, hanem magunkban, az egón és elmén túl kell megtalálni Őt és a békéjét. Legalábbis szerintem. :D
    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Panka ne írj már olyanokat hogy mi okozzuk a háborúkat. Még ha egoisztikusan és áttételesen érted is. Sem Te sem én sem senki más aki megnyilvánul például ezen a honlapon nem oka semmi ilyesminek, nem okoz semmi ilyesmit - még gondolatban sem. Ugyanis minket, ha szabad így fogalmazni már régen "megszállt a jó". Míg jócskán vannak olyanok akiket viszont a "gonosz szállt meg". Ők azok akik szinte állandóan háborúznának - akik a ki tudja kinek bemutatandó prolongált véráldozatban gondolkodnak. Na ezért is van a korszakváltáskori tabula rasa - a Szét/h/választás a Teremtés részéről. Az viszont teljesen tényszerű hogy a Teremtő/Teremtés csak szeretetet sugároz - minden pillanatban.

      Kerion

      Törlés
  2. Szerintem É-Korea valamiféle "mentsvár" urainknak, mintha szándékosan "jegelték" volna eddig, hogyha minden közél szakad, akkor ezt be lehet majd vetni, mint indokot. Az, hogy emiatt emberek milliói szenvednek ott az meg kit érdekel, nem igaz?

    Ez, hogy most előszedték a "sublótból", jelez valamit, ahogy Irán megtámadásának késlekedése is. A Moszad által létrehozott Hamasz, mint "indok" szervezet sem tölti be már igazán a funkcióját, mert Izrael egyre lejjebb csúszik a nemzetközi népszerűségi listán.

    Minden fronton támadnak, erre jó példa a mai index "Létezik-e szabad akarat?" c. fő címlapos cikke. Ezt a szegedi tudományegyetem egyik orvos igazgatója írta. Förtelmesen ostoba cikk, nemcsak a hamis értelmezésében, hanem konkrét hazugságok hangzanak el. Akinek van gyomra hozzá, olvassa, nekem szenvedés volt, de ismerni kell a butítás "apostolainak" érvrendszerét is :)). Csoda ezek után, hogy az orvosok többsége egy arrogáns, ostoba f@sz? :))

    http://index.hu/tudomany/2013/04/06/letezik-e_szabad_akarat/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. VAN kedved erről egy hosszabb lélekzetvételű elemzést írni? Akár a zindexes cikk ostobaságait kifejtve, beleszőve a fentebb említett háttérerői változásokat.

      Törlés
    2. Szerinted Mazsola, ha Bastian akarna cikkeket írni, nem tudna egy ehhez hasonló blogot összeütni? :DD

      Amúgy én is szívesen olvasnék Tőle egy komolyabb, hosszabb írást. A Te blogod igazán alkalmas arra, hogy különböző forrású véleményeket megismerjünk, mint annak idején Velorexnél, de mostanában nem láttam mások írásait itt. Nem baj ez, de tényleg színesebb, ha mások is villantanak olykor. :D
      Panka.

      Törlés
    3. Hát mit gondolsz Panka, mi a fenéért ajánlom fel mindenkinek a lehetőséget?? Nem tudok én sem állandóan új témákkal előrukkolni, de ahhoz hogy fenntartsam az érdeklődést (a saját magamét is beleértve) tényleg nem árt ha mások is "megszólalhatnak" - úgyhogy szívesen várok és fogadok másoktól írásokat! :)
      Engem rohadtul nem érdekel senkinek az ip címe, vagy ímél címe, csak az számít, hogy beleillik-e a blog szellemiségéhez, amit küld.

      Törlés
    4. Köszönöm a felkínált lehetőséget, erről már volt egyszer szó, de megmondom miért nem élek vele (ez nem jelenti azt, hogy soha, semmikor, semmilyen körülmények között) :).

      A "munkámban" maximalista vagyok, akkor is, ha nem egy fizetett munkáról, hanem hobbiról, stb... van szó. Egy komment és egy "cikk" között nagy különbség van azt gondolom. Ha van valamiről véleményem, az megfogalmazódik bennem és leírom egy kommentben. Mivel sok mindennek az "esszenciája" van leülepedve bennem (mint nyilván más is így van ezzel) ezért annak alapján írok és nem bizonyítok. Akit érdekel annyira, az utána néz és kialakítja a maga véleményét az adott dologról, tulajdonképpen gondolatébresztés a cél. Ha cikket írnék, akkor minden állításomat bizonyítanom kell, különben az egész csak ködszurkálás. Végig kell keresni-kutatni az összes olyan cikket, videót, stb... amiket egy adott témával kapcsolatban összeszedtem az évek során, abból lehet összetenni hitelesen az állításokat.
      Itt van például az index cikk. Az "érzület" és "cselekvés" tudati időzítésével kapcsolatban sok kísérletet végeztek, láttam is erről egy videót évekkel ezelőtt. Ott egyértelműen pont fordítva tapasztalták, a cselekvést nemhogy jóval megelőzte az azzal kapcsolatos gondolat, de egy véletlenszerű tűszúrást (amit nem is lát az alany) előbb jelzett az agyi mintázat, mint mielőtt bekövetkezett volna (persze csak mikroszekundumokkal).
      Ezt most ki kellene valahonnan bányászni, megnézni, megadni, hogy hány perc:másodpercnél van ez a rész a videóban, stb... és akkor ez csak egy dolog a rengeteg közül.
      Nekem erre sajnos nincs időm. Egy-egy gyors reagálásra igen, de az ilyesmi meghaladja a jelenlegi kereteket.

      Évekkel ezelőtt volt egy blogom teljesen más témában, de a második évben felhagytam vele, mert borzasztó sok időt vett el. Azt gondolom a napi a legjobb, de az abszolút minimum a heti 1 cikk. Ha az nincs meg, akkor azt a blogot a kutya sem olvassa...

      Tehát nem azt mondom, hogy soha, azt el tudom képzelni, hogy ha esetleg elkezdek valamit írni egy témáról (tulajdonképpen magamnak), aztán ha valamikor elkészül, akkor szólok és Mazsola eldönti ki akarja-e tenni.
      Hangsúlyozom, nem a megírás a sok, hanem az "utánajárás", méghozzá lehetőleg hiteles források felkutatása. Különben bárki olvassa, 5 perc alatt beleköt (és igaza lesz).

      Törlés
    5. Vajh' miért érzik szükségét még az ortodox maoista és vérkommunista Észak-Koreában is efféle: http://kitekinto.hu/kep.php?id=35852
      piramisok építésének...?:-)

      mj

      Törlés
    6. A kommunista Phenjan dettó ugyanolyan kőműves-illuminátusi központ mint az imperialista Washington. Tele van obeliszkekkel - például ilyen a "főnix-lángú" Dzsucse-torony ami a Fehér Ház előtti obeliszkre hajaz. És persze van piramis is mint az éppen 2012/13-ra felépült Djugjong hotel. Meg ott van a sarló-kalapács-penna őrült méretű "szent3sága" is - az anyagba zárt "munkás-paraszt-értelmiség" 3-as szövetség. Na persze Pesten is megalkották az északi Duna hídon a 2 6almas körzőt, akarom mondani az óriási "A"-betűt/Alfát/Kezdetet a híd 2 pilléreként. Már csak a kőműves "G"-betű kell hozzá - illetve bocs, hiszen a "Gaián" áll.
      Az egész háborúsdi provokáción egy gyűlöletkeltő színjáték - persze a kisemberek számára véresen komoly következményekkel bíró. Próbálkoznak hátha bele lehet vinni még az embereket valami szörnyűségbe. Amelynek zavarosában aztán vígan "halászhatnak" - 153 HALas=9-es FELtörekvő emberi lelkeket. Azért azt se felejtsük el hogy egyedül és kizárólag a washingtoni usraeli vezetés volt az aki atombombát hajított le a magasból az emberekre. Mégpedig Hierosolymában/Hirosimában és Ika sogun városában Nagaszaki-ban/IkaSzagan-ban. Ika vára amúgy Erdélyben vala. A vele kapcsolatos legendát "jó" szokás szerint már anti-magyarosították.
      Annyi város van Japánban. Vajon miért pont ez a kettő magyarokhoz köthető-nevű volt az atomtól szenvedő ? Költői a kérdés. Az viszont tény - anno cikkeztek is róla rendesen - hogy a Bushék iraki/mezopotámiai "sivatagi vihar"-jában résztvevők parancsnoki állományának közel 100%-a, a legénységnek meg a 60%-a volt magát zsidónak valló. Felvetődik a kérdés hogy nem-e az úgymond babilóniai fogságot szándékoztak megbosszulni cionék - egy kis fáziskéséssel. Vagy a magyarok ősiségére utaló lelőhelyeket akarták földig rombolni ? Még ez is lehet hiszen megboldogult Szaddam Husszein anno éppen erre célozgatott.

      Kerion

      Törlés
    7. Namost lehet lükéket mondok de talán nem véletlenül 3szögelnek ezek sem
      http://mno.hu/ahirtvhirei/ide-koltozik-a-kuria-1149755 és ha már a vakolóknál tartunk
      még mindig nem vették ki azt az ott fityegő "valamit" az egy forintos alól
      http://www.turaitakarek.hu/ de hát hadd legyen egyértelmű mindenkinek nem?!

      a.n

      Törlés
    8. Nézd egy kicsit egészben a kérdést Kerion!

      Nem is olyan régen még valakik Izraellel akarták megtámadtatni Iránt,
      most meg É- Koreával D-Koreát. ...:)))
      Holott ha alaposan megnézzük, akkor igazából egyik félnek sem érdeke ez.

      Az mindenesetre tény, hogy a Netanjahu bácsi most örül a kis földgázának
      és nem hiszem, hogy világháborúra törekedne a szebb jövő tervezgetése közben.

      Ö.T.

      Törlés
    9. "a kormány már tavaly elkülönített 50 millió forintot. „Jelenleg a felmérések és a feltárások folynak. Tisztába kell jönnünk azzal, hogy statikailag és egyéb szempontból mennyire felel meg az épület a bíróság funkcióinak"


      Ekkora ökörséget! A múzeumot elbírta, de néhány bíró odaköltözéséhez már statikai vizsgálat kell. Különben is, ELEVE bíróság volt régebben, akkor most miért kell 50 milkóért "statikailag és egyéb szempontból" vizsgálgatni? Nem férnek a fejembe a zijenek...

      Azért jópofa ez a kúr ia is. Kásler ügyét passzoltál, de cókmókolni már van eszük. :)

      Törlés
    10. ÖT, már mint a Föld Gázának? Vagy a Gázai földnek? Nem mindegy...

      Törlés
    11. "Netanjahu bácsi most örül a kis földgázának."
      Ezek aztán tudnak alkalmazkodni...
      Nem telik el hatvan-hetven év, és már egyenesen igénylik...:-)

      mj

      Törlés
    12. Minden valamire való darab előtt van egy főpróba... :)

      Törlés
    13. Netanjahu/NeTánIgenHu - Gáza/AzÁg - Szuez/Zeusz - Sumér/Rémus - Roma/Amor - Szíria/Szíriusz - Kairó/Mars - Géza/Gíza/AzÉg>Orion öv< - Odin/Dino - Thor/Tor/Kapu - One/Neo/Noe - Gordon/NoDrog - Etióphia/HétJóFia - Axum/Aksum/ÉgSzem - Nílus/Nyilas - Fáraó/élet-világFÁRAjÓ - Ménes/Paripás/Táltos - Menora/MénÓra/TáltosÓra - Mínosz/Ménes/Táltos - Hatsepszut/HatSzépTúsz - Papirusz/PapÍrás - Irokéz/ÍróKéz - Mohikán/MohiKán - Angol/Angel/Angyal - Askenáz/JászKenéz - Szefárd/Szavárd - Héber/Éber - Sékel/Székely...
      Nem vitás hogy mindÉg az utóbbi AZ ami ELŐBBI.

      Törlés
    14. Nekem olybá tűnik, hogy ezt a kóser módra elkészített sólet utóhatásán szocializálódott csapatot nem túlzottan viselte meg a főpróba...:-)

      mj

      Törlés
    15. ja hát kérem, minden jól sikerült színdarab után van bevétel...

      Törlés
    16. Ennek az egész csihipuhinak megvan a nyelvészeti érdekessége, úgy mint:

      is- RA-el, i-RA-n, észak - ko-RE-a, dél-ko-RE-a, ... hm ?????

      A lényeget kiemelve:

      1., RA vs. RA

      2., RE vs. RE

      3.., Esetleg még pi-RA-mis.

      4. De érdekes még a pár éve elhúnyt "magyar" őrzőtáltos neve is: ka-RA-ul,

      5. De akkor már ide tartozik az indiából ismeretes b-RA-chman is ....

      6., na és a b-RA-vúr - os megoldások is ... :)))

      Ez utóbbival érdemes egy kicsit RÉ-szletesebben is foglalkozni, mivel a
      BRAVÚR jelentése ugye NAGY - SZERŰ. (nagy + szer ... ahol a csiszoltabbaknak már fel kellene ugrania a fotelból ...:))) )

      B = P + b = Isten és ember közössége

      RA = ezt talán már nem kell részletezni

      V = ismerős ugye a "VAN" ból

      ÚR = ezt sem kell lefordítani

      7. b - RA - zília

      8. F - RA - nciaország

      9. de pl. Venezuela fővárosa ca - RA -cas sem érdektelen ebben a témában.

      stb., .... stb...,

      Nem találjátok érdekesnek, hogy mostanában ebben a "Ra-Ré" térségben
      mekkora ekcsön van ?????? ....:)))

      Ö.T.

      Törlés
    17. De akkor már ne hagyjuk ki azt a bizonyos ba-RA-ck nevű bácsit sem,
      aki éppen ba- RA - kkokat építget ... mint annak idején egy bajuszos piktor,
      de ugyanúgy egy RA - ul nevű bácsi meg cuba librét szürcsölget közben ...
      .... naaaaah ... még mindig nem csörrent meg a vekker ?????

      Ö.T.

      Törlés
    18. Ha nem, akkor vizsgáljuk talán egy másik szempontból a kérdést!

      1., kicsi vs. ( bár ez itt erősen kérdéses) NAGY

      2., dávid vs. GÓLIÁT

      3. ki - chi vs. N - AGY

      Vajon mi élteti az embert, az agya vagy a lelke ????
      Tessék szépen gondolkodni !!!! ...:)))


      Ö.T.

      Törlés
    19. Nagyon úgy hajaz a dolog, hogy R úr folyamatos tudathasadásban szenved, de lehet, tévedek.:)

      Lujza

      Törlés
    20. Kedves Lujza néném! ...:)))

      Az említett "R" úr pusztán a rendszer egyik fele.
      A mozgás és az állandóság Isteni keveréke az : ÁLLANDÓ MOZGÁS. ... :)))
      Persze ezt ugyanúgy lehet MOZGÓ ÁLLANDÓSÁG-nak is nevezni,
      csak így kevesebben értik.

      Nekünk - öntelt humanoidoknak - nehéz felfogni, hogy a NAGY RENDSZERBEN
      mindennek megvan a maga ellentéte is, az egyensúly miatt. (N = fordított arányosság)

      Remélhetőleg hamarosan eljutunk arra a szellemi szintre is, hogy
      megértjük végre, hogy az "egyre jobb" típusú gondolkodásunk automatikusan létrehozza az "egyre szarabb" típusú ellenpárját is.

      @ Csiszoltabbaknak

      Egyre jobb =

      jobb
      -------
      1

      vagy jobb/1 , ami ugye függőleges irányultságú, míg vízszintesen kicsit tömörítve
      = J + EGY = JEGY ( belépő) .... :)))

      Ö.T.

      Törlés
    21. Kedves Ö.T. bátyó!

      Tehát azt modod, hogy R úr a folyton mozgó, mely folytonosságát az állandótól kapja azon célból, hogy aki már jobb az 1-re az megkaphassa a belépőjegyét a függőlegesbe?

      Lujza

      Törlés
    22. " ... a függőlegesbe? "

      Asszem Lujza néném, hogy már eleget hancúroztunk a függőlegesben ... most már lassan föl kellene fedezni, hogy van vízszintes is. ...:)))

      Gondolj csak bele, hogy a meridiánt már néhányszor tologatták ide meg oda,
      feltehetőleg már a rhodosziak előtt is, az Egyenlítőt viszont nem szokták piszkálni. ...:)))

      Szóval a nagy változások közepette meg kéne keresni az állandót is, ami ugye nem az állam. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    23. Na beszállok én is a marhaságba! :D


      ÁL = hamis, nem igazi

      OM = Az OM az univerzum teremtésekor elhangzott szent teremtő mag-szó (bija). Az „Om” a teremtés igéje, egy ősrezgés, mely eredetét tekintve öröktől való.

      Tessék összerakni! :D
      Panka.

      Törlés
    24. Panka néném, az OM ugyebár birtokviszonyt is kifejező szó,
      csak még azt nem sikerült megérteni, hogy ki a birtokos. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    25. Három - HarOM. Har = Kör. O =spirális körforgás. M = végtelenített 8-as forma.
      HAR OM = végtelenített körben forgó 8-as = KERÉK
      OM-jelű beavatott = a KörForgásba beavatott. Pl.: Anyahita OM - Armogur OM. Vannak/voltak OM-jelű országok is - Magyarország ilyen. Mag/y/ar OM/ Hagar OM.
      Egyébként meg köztudott hogy: "HÁROM/3 a magyar igazság". A 2ŐS/duális létezés bennünk - korszakváltáskor "felfényezve" a 3. un. Szent-Lélek-kel. Mely visszavisz a Forráshoz a Tejútra.

      Kerion

      Törlés
    26. Van ennek egy egyszerűbb képlete is Kerion kolléga.
      Ha a függőleges irányú "H"-t (lét-RA) elfektetjük vízszintesbe ( az állandóság
      irányába), akkor azt a végeredményt kapjuk, hogy a H - AL -ÁL -ból
      TALÁL lesz. ... :)))

      Jelentős különbség, nemde ????

      Ö.T.

      Törlés
    27. A halál eredeti jelentése ál-hal vagyis olyan ember aki nem Halak korszakbeli ember/"hal-ember" hanem valójában már földönkívüli. Tehát a halál az az állapot amelynek révén földönkívüli állapotba lehet jutni. Ennek a test fizikai működésképtelenné válásához - ami a halál szó mostani jelentése - semmi köze. "Ál-Hal/Ál-Ember" állapotba akkor kerülünk amikor spirituálisan végigjárva a stációkat egy katartikus élmény során a "666-os földi pokoli szinten mintegy meghalunk" - egyúttal pedig újjá is születünk ugyanabban a testben. Erre mondják hogy az ember ilyenkor már nem az "életét halja" hanem a "halálát éli". Ál-hal/földönkívüli állapotát éli a földi testében.
      Jézus feltámadása utáni 153 halas bibliai "halászata" közismert. A 153 a 9-es halat/embert jelenti kissé rejtetten. Azt az embert aki már "kihalászta" önmagát a "tengerből". Már a "parton" van és kész a felemelkedésre/mennybe jutásra az úgymond "101-es szobában" hogy a 11-re az ELEVEN-ségre jusson.

      Kerion

      Törlés
    28. Mazsola, most vettem észre hogy az ÁL-OM szót is feltetted már az eredeti jelentésére bontva szótagonként. Mert ne feledjuk - általában minden magyar szó-tag egy értelmes szó is EGY-ben.
      Tehát az álom, az amit álmodunk: ÁL OM - vagyis nem igazi hanem hamis, azaz "ÁL" "OM=végtelen spirális körforgás".
      Nem így a LÁT OM ÁS. Mert azt - az OM-ot/a végtelen spirális körforgást - a 3./belső szemünkkel LÁTjuk mélyen a tudatalattinkban ÁSva. Ezért a látomás a valóság, nem pedig az álom.

      Kerion

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  4. Úgy hallottam, hogy egyesűl a két Korea , mindezen felhajtás csak arra ok, hogy leszereljék az atom-tól S így AKKOR usra-helt is le lehet utána!...hajjjráááá!

    GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne cikizd az amcsikat!
      A személyes tapasztalatom az, hogy még évek múltával is tartják
      magukat egy íratlan megállapodáshoz. Így aztán a "hivatalos történelem"
      által lefestetett "Nagy Fehér Atya", aki minden írásos szerződését
      megszegte az indiánokkal szemben, nem más, mint hamisított történelem.
      (Yes, you can ...:))) )

      Ö.T.

      Törlés
  5. " Adj békét, Uram ... "

    Csak óvatosan az ilyen óhajokkal Mazsola B kolléga, ugyanis a BÉKE szó
    esetleg teljesen mást jelent, mint amilyen értelemben mi használjuk. ...:)))

    A "B" - ről már írtam, az ÉKE meg ugye erőteljesen az ÉK-re utal, vagyis amikor a saját fogalmaid szerint "békét" kérsz, akkor tulajdonképpen a magasabb szellemi síkról (Isteni)
    való leválasztásodért esedezel. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  6. Az arany-GYŰRŰ dilemmájáról:
    Mivel a karika-gyűrű kerek evidensen a KÖR-t jelképezi. Amúgy meg eljegyzési-házasodási kellék - nem csak a hétköznapokban. Fel lehet venni a gyűrűt, de ki is lehet térni előle. A gyűrűt uralók csak az utóbbiakból kerülhetnek ki. A közismert filmtrilógia elég látványosan bemutatta a gyűrűvel kapcsolatos dolgokat. Hogy aki az ujjára vette az eljegyezte magát a körforgás filmbéli urával Szauronnal. Persze a 6alomért, vagyonért, karrierért, ismertségért, győzelemért cserébe lett engedelmes csicska. Jóllehet ezeket a kiváltságokat csak mások kárára bitorolhatta. Mások senkivé tétele, kifosztása és elpusztítása árán. A szörnynek mutatkozó Szauron-csicska annyival "becsületesebb" mint a magát "tündének" álcázó - mivel legalább nem téveszti meg a valamilyen okból "gyűrűtlent".
    A gyűrű azonban egy ZÁRT valami és mivel az idővel is jellemezhető - véges. Visszatér önMAGába a KEZDET-hez - amolyan összezáródó időkígyóként. Ilyenkor van az hogy a gyűrűtlenek felébredhetnek, megvilágosodhatnak és újjá is születhetnek. A gyűrűn és annak rendszerén meg felül-emelkedhetnek. Akik idáig eljutnak azok már jól tudják hogy sem a gyűrű ellen menni, sem magát a gyűrűt elpusztítani nem szabad. Mert akkor azon pillanatban önMAGukat újra a gyűrű alacsony rezgésszintű körforgásába zárták - sőt az ujjukra is vették magát a gyűrűt is. Tenniük semmi mást nem lehet mint azt hogy megvárják míg meghaladják, túlhaladják magát a gyűrűt, mégpedig annak a belső rezgését. Azaz megtáltosodván felemelkednek és kilépnek/kirepülnek belőle. Ekkor van az hogy a végső soron nem a gyűrűvel, hanem az Éggel "eljegyzettek" a magasabb szintre jutván már magát a gyűrűt is uralják. És már minden aggodalom nélkül vissza is térhetnek az emberek közé a gyűrű zárt világába, körforgásába. Természetesen abszolúte segítő szándékkal. Hogy minél több ember követhesse a gyűrűből kivezető UTAT. Vagy ha ez még továbbra sem megy akkor legalább egy jóval kevésbé horrorisztikus földi pokolban gyűrődjön/tanuljon tovább. Olyanban ami - legalábbis a kezdeti évezredekben - még aranykorinak mondható.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
  7. Válaszok
    1. Igazán szívesen! :)
      Tudod, ha az ember minél kevesebbet hallgatja a hivatalos híreket, annál több ideje marad gondolkodni...

      Törlés
  8. Egy kis érdekesség:

    Amit a kib@szott világsajtó elfelejtett közölni velünk, az az, hogy a BRIC államok - aminek immár Dél-Afrika is tagja - létrehoztak egy Anti - Világbankot, ahol nem a dollár a góré.

    Így már talán világos, hogy ez a Zorbán gyerek mér nem akar eurót, meg az is, hogy a Zúnió
    mér köpködi a magyarokat. (+ a Putyint is)

    Híjnye ezek a "madarak" mindig roß-alkodnak. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  9. Embereeeek!...meg van a megoldás, a béke, a szabadság, sőőőt minden gondunk megoldódik, csak semmi pánik tovább.....a 10. perctől leginkább!...hihiiiiii

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=47Qne7tVTEQ

    dorka

    VálaszTörlés
  10. Most el is kedvetlenedtem, hogy nem vagyok spirituális, mivel nincs istenemberi tudatállapotom, sőt a nemzettudat állapotommmal is bajaim vannak.
    Ez most gumibugyis szint, vagy óvodás szint?

    Lujza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez pszichológiai szint, de hát ebben Te igazán nem vagy kezdő, nemmigaz? ;-)

      Törlés
    2. Ne keseregj Lujza néném!

      Ha úgy érzed, hogy spirituálisan nincs semmid, az még
      mindig jobb, mintha teletömködték volna az agyadat mindenféle
      hamis marhasággal. ...:)))

      Egyelőre ugyanis erősen úgy néz ki, hogy a sokféle vallás és spirituális irányzat ellenére még mindig primitívebbek vagyunk bármelyik állatnál, ezek ugyanis
      nem akarják egymást letömegmészárolni.

      Tiszta lapra mindig könnyebb írni. ...:)))
      Akik meg már teleírták a lapjukat, ezerféle lábjegyzettel és belemódosítással,
      azok most kénytelenek lesznek fordítani. Mégpedig azon egyszerű oknál fogva,
      hogy az egész eddigi tevékenységük eredményeként egyelőre sokkal inkább az önmegsemmisítés tűnik elérhetőbbnek, mint a világbéke.

      A magam részéről a defekteket keresem és a vatkináni csuhásoknál ezt viszonylag könnyű megállapítani. Ebből az agyoncölibalizált KANBULIBÓL
      ugyanis eleve hiányzik az EGYENSÚLY, mivel a nők ki vannak tiltva. (mármint a
      vallásalkotásból)

      Hogy miért beszélek itt vallásalkotásról?
      Hát csak azért, mert minden alá van vetve a változásnak, így az emberek is,
      meg az emberek által összetákolt rendszerek is.
      Csuháséknál a legnagyobb probléma, hogy elfelejtették elolvasni a saját maguk által kiadott Bibliát. ...:))) Röhely, nem ???
      Ott ugyanis egy szó sincs a cölibátusról. Sőt .... idézem Neked:

      "A püspöknek azonban feddhetetlennek, egyszer nősültnek, józannak, megfontoltnak, .... kell lennie."

      Namost ezek meglehetősen széllel szemben pisilnek, mivel ha a világ összes
      kanját egyesítik is, akkor sem lesznek képesek női minőséget produkálni.
      Márpedig minden rendszer fejreáll, ha hiányzik belőle az egyensúly.

      Kizárólag őket megnevezni hibásként azonban tévedés lenne, mivel ha jól emlékszem, akkor az időszámítás előtti rendszerek is nekimentek néhányszor a falnak - katolikus egyház nélkül is. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  12. Upsz,...ha ez a minden adósságot kifizető embör netán álmagyar, akkor nekünk tényleg annyi!!!...felvásárolják MO-ot végképp!...ez végzetes lépés lenne!...de azé heuréka!! :(((((((((

    GA

    VálaszTörlés
  13. Ja, arról a bizonyos Mária-Magdolnáról van szó, és az ő ál-magyar usraeli új mecénásáról akinek az úgymond "adósság-kivárlás" mellett már sajna nem futotta a magyar átokoldó kápolnára. No meg az úgymond "ősmagyar maglélek" össznépi-röffenetének a finanszírozására sem az amúgy frankó Balaton-parti amcsi camping-faházakban. Mert azt már az amúgy megvezetett "befogadó" magyarnak kellene fizetnie legalábbis a - 0406 Arpadnap Szelei - youtube-video szerint. A Magdikának személyesen a pörsölybe, aki meg amúgy még a "lelkünket is felügyeli" - mint ahogy a végszóban is mondá. Pedig ez bagópénz lenne, ha már állítólag visszahozták az amúgy innen kilopott pénz egy részét - a 15 ezer milliárdot ? - egy strómannal. Könnyen lehet azért, hogy ripsz-ropszra egy Kárpát medencei "Kánaánt teremtsenek". Na nem nekünk valódi magyaroknak hanem a már Közel-Keleten szedelőzködő régi-új honfoglalóknak.
    Ez a Magdi mondta nekünk amúgy Szegeden a 2012 szeptember eleji Vértó-i 3 napos rendezvény 2. napján délben hogy: mivel nem vagyunk fehérbe öltözve nem mehetünk ám fel csak úgy a dombra velük a székely-kapukon át "üdvözülni". Még kilógnánk a sorból - rontván a "cionvezérelt" összképet. Jaj Istenem, mintha a külsőség valamit is számítana - a BELSŐSÉG helyett. Ne dőljünk már be minden hülyeségnek - háttér6almista megvezető trükköknek. Kell az energiánk az energia-vámpíroknak. Ezért is csődítenének bennünket újra és újra ezekre az "összefogásosdikra" - holott a felemelkedés/lélek-mentés, ha úgy tetszik "lélek-felügyelet" kizárólag szigorúan EGY-ÉNI dolog. Csak mi tudjuk megmenteni/átmenteni önmagunkat az új világkorszakba - a magasabb rezgés-tartományba. Azért a Magdit sajnálom - hiszen mindenképp jobb sorsra érdemes. Nem arra hogy a háttérből mintegy hipnotizálva egrecérosztassák állandóan a démon-kratikusok.

    Kerion

    VálaszTörlés
  14. "Mit is akartam mondani?"

    (s, mint egy mellékesen):

    "Ja, van egy haversrác a diaszpórában, aki mellényzsebből kifizet 21000 milliárd forintot, plusz az apró (gazdaság beindítása, tartozások kiegyenlítése, satöbbi)"

    "Ja, és én a lelketekért felelek"


    Ez igen! Szép kis íve volt ennek a performansznak.

    Hm... Nem is tudom, de mintha az rémlene, hogy a lelket nem lehet pénzért megvásárolni, vagy igen?

    VálaszTörlés
  15. Amúgy észrevettétek mennyi baromság sűrűsödik itt a végén? Mintha gyorsítottak volna a tempón a gondolatgyárak, nem? Vatikáni ufókutatás Lucifer néven, úszó hárp a koreai vizeken, államadósság-felvásárló művégtagkereskedő, és a többi, és a többi.

    Tényleg lehet valami ebben a felemelkedéses mesében, ha már ennyire leterhelik a homo erectust, fel ne álljon ismét... :)))

    VálaszTörlés
  16. David Guetta - Without you című videoklipjében /3'30"/ már 2011-ben megjelenítették hogy mostanára mire is gyúrnak, akarom mondani mire is játszanak rá. A "Without you - Te-nélküled" való EGY-esülésre, ami azonban 2-féle lehet. Az egyik az amikor az úgymond külső illuzórikusan látható földi párodat választva egyesülsz a belső valódi láthatatlan párod "nélkül". Ez van a videón ténylegesen bemutatva. De sejtetve van a másik verzió is - magában a címben is - az amikor a belső láthatatlan de valódi égi pároddal egyesülsz a külső látható de illuzórikus földi párod "nélkül". És persze vannak - feltehetően 2013 nyarára vonatkozó dátumok is különböző helyszíneken, a pólusváltás okozta kontinens-vándorlásos kataklizmákra utalva és persze a végén ott a magyar zászló is egy megtestesült "Tündérkirálynő" mellett. Mint a "felemelkedés" záloga.

    Kerion

    VálaszTörlés
  17. Ha egy üzlet beindul...
    http://hungarian.ruvr.ru/2013_04_09/Iranban-harom-varos-semmisult-meg-a-foldrenges-kovetkezteben/

    Valami baj lehet a hárpogójukkal, ha 6,3-nál nagyobb rengéseket nem tudnak elővarázsolni belőle. Beáldoznak több várost, több száz ember életet, ostoba módon figyelmen kívül hagyva, hogy manapság 7,0-ás földrengésre simán lehet építményeket méretezni.... Természetesen az erőműnek semmi baja...

    SZN

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És már megint ez a fránya 10 km-es mélység...

      Törlés
    2. Elkiabáltad SZN barátom, íme egy fejlettebb lövés:

      "A Richter-skála szerinti 7,2-es erősségű földrengés rázta meg szombaton Indonézia keleti, Nyugat-Pápua tartományát"

      http://index.hu/kulfold/2013/04/06/7_2-es_foldrenges_volt_indonezia_keleti_reszen/

      Törlés
    3. http://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/gmap.php

      SZN

      Törlés
    4. Úgy tűnik emelik a tétet:
      http://www.hidfo.net/2013/04/10/hirek-perzsa-obolbol

      SZN

      Törlés
    5. Nem bírnak a zabszemmel a seggükben!

      Mondjuk ez az egész bolygóra kiterjedő 2 napos földrengés sorozat már nehezen tudható be a hárpolásnak. Illetve lehet, hogy addig buzerálták a tektonikai lemezeket, hogy beindult/felgyorsult valami komolyabb mocorgás odalenn - ám én inkább arra hajlok, hogy ez az átrendeződés már valami komolyabb bolygószintű materiális és energetikai átalakulás kezdete.

      Törlés
    6. A földrengéseket mutató oldal általában hasonlóan néz ki (lassan egy éve nézegetem) Görögország és Törökország környékén állandó a sok kicsi piros karika. A tűzgyűrű környékén is gyakran találni kisebb - nagyobb rengéseket.
      Az iráni atomerőmű környékén egy csomóban a sorozatlövés, na az már erősen gyanús...(még akkor is ha törésvonal mellett fekszik)

      SZN

      Törlés
    7. Nem tudom, ki kente itt fel vazelinnel a padlót, de rendesen csúszunk az összeesküvős-pánikolós-és eztmárolvastadbazdmeg? irányba....
      (Nem lehurrogni, nem megsértődni - végiggondolni...!:-)

      mj

      Törlés
    8. Finoman lett fogalmazva. Az "elragadtatásra" kerülők, no meg az általuk sajna még megvezetettek próbálják még bepánikoltatni a nagyérdeműt. Hogy "lélekvesztők" legyenek a félelem útján. A javíthatatlan lelkek Szét/h/-választása a még javíthatóktól megtörtént. Ezért hamarosan nagy változások lesznek a bolygón. A konkolyként "kiválasztottak" - ha úgy tetszik a bibliai 144 ezer - rövidesen "elragadtatik" a Földről hogy ne rontsa itt tovább a levegőt. A másik irányban önmagukat "kiválasztók" ezután meggyógyítják a még javítható lelkeket és felemelkedésre késztetve átvezetik őket a Földi Aranykorba. Majd dolguk végeztével ők is eltávoznak - kilépnek a körforgásból. Csak nem a "pokoli" hanem a "mennyei" irányba.

      Kerion

      Törlés
    9. Kerikém drága, ideje lenne lassan Neked is kilépni ebből a vallásilag előreprogramozott f@szságból. Dehogynem .... ne is tiltakozz !!!! ...:)))

      A "szentírás" ugye Nérót állítja be a Sátánnak, nevéhez a "666" -os
      "szupergonosz" jelzőt ragasztva. Na akkor figyelj!

      N = a fordított arányosságra épülő világunk = ugyanaz mint a Ying meg a Yang, de megtalálható a VAN-ban is, jelentése Neutrális = Semleges, állandó kiegyenlítődés, így aztán a VAN meg a VAS tulajdonképpen ugyanaz.

      ERO = ERŐ ... ahol az ERO (mint erózió = változás)

      Na akkor mégeccer az elejéről!!!! A NERO bontásban:

      a., N - ERO
      b., NE - RO
      c., NER - O ... mindig Isten a NYERŐ ...:)))

      A 6-os szám befelé fordulást jelent = implózió = összefogás, összetartozás.
      A HAT-ó ugye nem egyenlő a TAH-ó-val. :))))

      ---------------------------------------------------------------------------------------------------

      Az elméleted defektjéhez csak annyit, hogy az elmúlt évezredekben az emberiség elég sűrűn gyakorolta a kiválasztást, vagyis a saját "jó vs. rossz" értékrendszere alapján mindig kinyírta a rosszakat. Nos, ekkora szorgalmas "kiválasztás" után ugye már nem is lehetne semmilyen rossz jelen a földgolyón, ennek ellenére most
      mégis a III. vh. környékez minket.

      Talán el kellene rajta gondolkoznunk, hogy az értékrendszerünk helyes-e!!!! ... tekintve hogy az önmegsemmisítés kedvenc hobbinknak látszik.

      A gyakorlat ugyanis sajnos azt mutatja, hogy a "rosszat" legyőző csoportosulás
      saját maga veszi át a "rossz" szerepét. Legjobb példa erre a "Gyurcsány" féle
      "éhes proletár" csoportosulás, akiknek már közben milliárdjaik vannak a svájci bankokban és már nem is "éhesek", meg nem is "proletárok" .... legfeljebb csak
      agyilag egy kissé. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    10. A Teremtés nem úgy működik hogy valakit legyőz - ez egy rendkívül fals primitív megfogalmazás cionista alapokon. Minden egyes ember a a saját mérlegelése útján halad különböző irányokba. Korszakváltáskor ez elkerülhetetlen. Mérlegelni a tudatalatti mérlegel - ez az egóval nem befolyásolható. Tehát ha valaki mondjuk summázva a "6almaskodó, szex-elemes" utat választotta és el tudja magát "ragadtatni" egy úgymond "pokoli bolygóra" - az az ő kizárólagos belső, tudatalatti döntése amit ha akarna sem tudna befolyásolni. Ha valaki a másik "szeretettel teli szer-elemes/szerelmés" irányba megy az ugyanúgy belső egyéni döntés a mérlegelés eredménye. Az ilyenkor mérlegelésre kerülő dolgokra van csak ráhatásunk az ego révén. Például cselekedhetünk csupa jót vagy csupa rosszat is - azaz bennünk magas illetve alacsony rezgést indukáló dolgokat. Ami mind elraktározódik a tudat alatt hogy aztán a mérlegelés tárgyát képezze. Tehát ha valaki agresszívan másokat pocskol - tökmindegy hogy indokkal vagy anélkül - az az ő kizárólagosan saját, alacsony rezgést indukáló döntése. A tekintetben hogy nála például ez az agresszivitás képezze majdan a mérlegelés tárgyát, befolyásolva az útirányát.

      Kerion

      Törlés
    11. "A Teremtés nem úgy működik hogy valakit legyőz - ez egy rendkívül fals primitív megfogalmazás cionista alapokon."

      Na csak lassan Kerion, mert ha a ZION-ból a "Z"-t - keletről északra fordítással - beállítjuk függőlegesbe, akkor ugye azt kapjuk, hogy NION - ami talán már kezd világítani egy kicsit. ...:)))

      Ha ugyanezt megcsináljuk a KELET-ből a "K" betűvel, akkor meg azt kapjuk, hogy
      VELE-T, vagy V - ÉLET. (vagyis a K-ból V lesz, amihez mellékesen talán érdemes hozzáfűzni, hogy a KÁVÉ és a KAKAO az indióknál valamikor - még a spanyol hódítások előtt - kultikus ital volt.)

      Értem az elemzésedet, de talán nem tévedek nagyot, ha azt állítom, hogy mindannyian a két végpont között kevircölünk valahol, vagyis egyikünk sem szupergonosz, vagy turbóangyal. ...:)))) És ez a nagy szórás még valamilyen magasabb értelmet is kiad.

      Ö.T.

      Törlés
  18. Negatív rekord: egy nap alatt két hozzászólás... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne panaszkodj Mazsola B kolléga, egyszerűen csak arról van szó, hogy a Te blogodat is elérte az idők szele, ahol a mennyiség helyett lassan a minőség kezd dominálni.
      ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    2. Ha nem hiszed, akkor ideírkálok néhány matematikailag értelmetlen egyenletet.

      Pl.: 4 = 5 ... de ugyanígy a 10 = 5 is helyes.

      Na várjááá ... kicsit érthetőbben: X = 5, ahol a közép is egy önálló érték.
      (... bennünk van ...:))) ) ... 4 szár = 5 minőség (még akkor is, ha nem akarunk tudomást venni róla ) ... a 10 = 5 a római változata ... ami ugye pontosan a felére jön ki = FÉL ... ami ugye egyenlő a vatikáni bugyutizmussal. (mármint hogy Istentől kell félni és nem a saját ostobaságunktól)

      Ha a 4-est behelyettesíted az orosz "CS"- vel, akkor is kijön a 4 = 5, ahol a 4-es (csi) tartalmazza az ötöst is. Római verzióban ez L+I - re jön ki, ami ugye
      egyenlő az 51-gyel .... khm .... talán ismerős az 51-es körzet. ...:)))

      Na jóreggelt !!!! ...:))) Ennyit a matematikai logikára épült világunkról.

      Ö.T.

      Törlés
    3. Van egy kis furdalásom, hogy megöltük a bulit...
      Sorry! Nem volt szándékos.

      Úgy tűnik egy szellemi vezető sorsa olyan mint egy edzőé.
      A dicsőség a csapaté, a kudarc az edzőé....

      Egy apokrif János evangéliumából:
      "Oldani vágyom és oldódni vágyom.
      Üdvözíteni vágyom és üdvözülni vágyom.
      Nemzeni vágyom és megfoganni vágyom.
      Dalolni vágyom és dallá válni vágyom.
      Mind táncoljatok!
      Ékesíteni vágyom és ékeskedni vágyom.
      Lámpád vagyok, ha látsz engem.
      Ajtód vagyok, ha zörgetsz rajtam.
      Ki látod, mit teszek, hallgasd el a munkám."

      Én ilyennek látom a Mazsola(meseszob)át. :-)

      Szép Napot!

      Törlés
    4. Ébresztek de álmodni vágyom. :)

      Köszi SZN, tényleg illik az idézet! Ámúgy nem rontottál el semmit, hiszen néha nem árt egy kis gondolat-összerendezgetős csend. :)

      Törlés
  19. "Ki látod, mit teszek, hallgasd el a munkám."

    Válaszolj nekem SZN kolléga, mi a jobb, tovább titkolózni és megdögölni, vagy élni ????
    Csak óvatosan a válasszal, mert a döntésed a sorsoddá válhat !!!!

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. E régies kifejezést szerintem ma így használjuk:

      Hallgass meg

      vagy

      hallgasd meg a munkám

      (régebbi könyvekben lehet olvasni olyan megfogalmazást, hogy xy elértette a másik mondandóját, ami akkoriban nem a félreértést jelentette, hanem pont a megértést. Elértette = megértette. (elérte, eljutott hozzá) - ennek fényében akár igaz is lehet a fenti kiokoskodásom.

      Törlés
    2. hallgasd (el) a munkám
      Én is így értelmeztem.:-)

      SZN

      Törlés
    3. "Elértette = megértette. (elérte, eljutott hozzá)"

      Köszi ... ez elég jól passzol a képbe.
      Ugyanakkor "lért" formában - lehrt (germán) - tanítást és egyúttal
      kiürítést is jelent, ami erősen a meditációra utal.

      A keleti kultúrákban - pl. jóga - a szellemi felemelkedést összekötik a
      tudat kiürítésével, vagyis a nyugati "civilizált" felfogásnak pontosan az ellentéte,
      miszerint a minél több ismerethez kötik a tanulást és a (csak társadalmi) felemelkedést, illetve elismerést. (materializmus)

      Érdekes, hogy a magyar nyelvben is benne van a 4=5 képlet, miszerint NÉGY =
      N+1, ugyanúgy az orosz "cs"-ben - ami a 4-esre hasonlít - kínaiul L+1 ... magyarul L+egy = LÉGY .... ami nagy valószínűséggel nem bogarat jelent.
      Betűként értelmezve a kínai "LI" egyik jelentése = ERŐ. (ERO) - ami szellemi síkon nem valószínű, hogy az ERO-tika alapja, hacsak nem az agymosást értjük alatta. (agymosás, szellemi értékrendszer szétb@szása .... hm ... még ez is passzol valamennyire )
      Érdemes ezen elszöszölni, mivel a "LION"- ban is benne van ez.
      Mondjuk Kínában is van egy rahedli piramis, a 4-es számtól meg babonásan félnek. A házaknál a 3. emelet után az 5. következik, 4. emelet meg nincs.

      Ugyanígy LONDON neve is érdekes pl. egy olyan bontásban, hogy LO + NDON.
      A DON = spanyol ÚR ... NDON = NUR .... ami németül NUR = CSAK ... kizárólagos jelentéssel bír. (megtalálható a Tízparancsolat elején)

      Na jó, itt most pihizzünk egy kicsit, mert nem szoktuk a többdimenziós
      gondolkodást ... aztán "jóból is megárt a sok". (hm ... figyelemre méltó
      népi bölcsesség ... nemde ... ezt mára mintha eldobtuk volna)

      Ö.T.

      Törlés
  20. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  21. "... hogy a CIA mit profitált a hadsereg által kiépült drogkereskedelemből… "

    Hm ... nézzük talán egy kicsit más nézőpontból ezt a kérdést!
    A LEGÁLIS párja az ILLEGÁLIS, nemde ???
    Hiába áltatjuk magunkat, hogy a legális rendszer milyen tökéletes, ha nem akar működni,
    akkor bizony muszály átcsúszni egy kicsit az illegális oldalra. ...:)))

    Ha a LEGÁLIS oldal tökéletesen működne, akkor nem lenne szükség az ILLEGÁLIS-ra.
    Vagyis a hivatalos (legális) oldal (kurmányok, politikusok, stb.) eljátsza a jófiút, amit meg elbasztak, azt az illegális oldal (titkosszolgák)
    tartja egyensúlyban, csak arról nem szabad beszélni, mert ugye azt muszály titokban tartani, .... ugyanis az EGO rühelli a saját hibáit és tökéletlenségét.

    Szerintem a CIA által kiépített afgán drogkereskedelem alapvető oka nem más, mint a
    legális oldal csődje. A drogból befolyó bevételek nem jelennek meg a hivatalos nyilvántartásban, így nem is kell rá adózni .... vagyis kényszerlépésről beszélhetünk az állam részéről.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  22. Ha még valakinek nem esett le a tantusz, akkor ez is FORDÍTOTT ARÁNYOSSÁG .....
    = N. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  23. Az meg aztán már tényleg hab a tortán, hogy a titkosszolgák szervezetének a
    rövidítése szintén IS. (Intelligence Services)

    Nahát .... micsoda "véletlen". ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés