2013. április 18., csütörtök

Occupy Hősök Tere

Hasonlóan hozzám, másoknak is el szokott gurulni a gyógyszere (egy helyen azt olvastam magamról, hogy "nem értek mindennel egyet vele, és néha kicsit túlpörög, de döbbenetesen jó meglátásai vannak" :) ), azonban időnként még a hasonszőrű "elborult" elmékben is összeáll egy-egy kristálytiszta kép egy-egy adott helyzetről. Most egy ilyen képet szeretnék megosztani, mert igencsak pontos, logikus és tiszta gondolatmenetet írt le a 2012.blogol-os srác.



"Több mint négy évvel ezelőtt, mikor írni kezdtem a 2012 Blogot, a legelső nagybejegyzésemben, még az Irányítókról szólót is megelőzve, a bankrendszerről írtam, Terria és Lerzia meséje címmel. Akkor ez a történet még ez maga volt az összeesküvés-elméletek szent grálja, sőt, kirívó antiszemitizmus és minden egyéb volt, nem véletlenül született meg látszólag fiktív történet formájában, amelyről aztán az olvasó eldöntheti, mekkora a valóságalapja.

Most, 2013-ban kicsit máshogy állnak a dolgok, lényegében azonban sajnos mégsem. Annyi történt, hogy mostanra a gondolat szalonképes és közkeletűvé vált – túlvagyunk az Occupy Wall Street tiltakozási hullámán, Drábik Jánost képernyőre engedik, újabban Kásler Árpádot és Damm Andreát is, sőt, már a 12 éves kislány is érti, hogy a bankok tehetnek „mindenről”, akik „a semmiből állítottak elő” pénzt. Bár, mint a meséből kiderül, ez kissé bonyolultabb, dehát ha így megérti mindenki, akkor mondjuk így.

Ami tehát egyértelműen látszik, hogy a média- és pénzhatalom meg akarja ismertetni az emberekkel széles tömegével a bankok „mesterkedéseit”, legalábbis nagyjából – de legalábbis azt akarja, hogy az érzelmi viszonyulás a bankok irányában meglehetősen negatív irányba tolódjon a társadalomban. Tudván, hogy a hatalom előszeretettel szervez forradalmakat önmaga ellen, ez nem is meglepő.

Amit nem értek, hogy néhány egyszerű hatalomgyakorlási minta felismerése miért olyan nehéz, mikor annyian oly sok éve beszélünk róluk, itthon és külföldön. Itt van például a probléma-reakció-megoldás. Ennek a visszafejtését – figyelem, szájbatalpaló következik – mindig a végéről kell kezdeni! Azon egyszerű oknál fogva, hogy a megtervezésük is így zajlik. Először kitűzzük a célt, majd megtaláljuk azt a problémát, amelynek megoldása a cél, a kettő közé pedig, hogy a játékba bevonjuk az embereket, kidolgozzuk a reakciómenetet.
 
Tudjuk, hogy mi a cél, nem? „Globalizált”, valójában centralizált, a jelenlegi mutyizás helyett nyíltan központból irányított globális politikai-gazdasági rendszer felállítása. Ennek legfőbb alapkellékei: globális törvények, világkormány, világrendőrség, központi világbíróság, globális központi bank. Ha már a bankrendszerről van szó, bennünket nyilván az utóbbi érdekel elsősorban. Bár a pénzügyi jogszabályokat is „harmonizálni” (centralizálni) kell majd végül, hogy igazán jól (iiletve rosszul) működjön a dolog.

Itt vannak ezek a szemét, önkényeskedő bankok, akik azt csinálnak, amit akarnak, egyoldalúan változtatgatnak szerződéseket, kilakoltatják világszerte emberek millióit? Megoldás: meg kell regulázni őket! Regulázni, úgymint, rendszabályozni. A tevékenységüket figyelő és korlátok közé szorító felügyeletre, felettes szervre van szükségük! Ez pedig csak globális szinten kivitelezhető. Ha ez megvan, akkor nincs több kilakoltatás, és nincs több válság, mert ugye azt is ezek a szemetek okozták a leprikóndollárjaikkal...

És teljes a képlet. Probléma: devizahitelek, FEMA táborok és egyéb borzalmak; reakció: occupy wall street „baloldaliaknak”, alkotmányozó skandálás árpádsávokkal „jobboldaliaknak”, ami mind-mind a világon semmit nem ér el, majd jön felülről a hatalom és jól megadja nekünk a megoldást: központi világbank. És aztán persze világkormány.




Ennyire nehéz volt megfejteni? És akkor megy a találgatás az internetes fórumokon, hogy vajon Kásler Árpád a hatalom embere vagy becsületes hazafi. Mit számít ez, amíg pontosan azt teszi, amit szerepe szerint tennie kell: reagál! Hogy saját legjobb meggyőződéséből, vagy felsőbb parancsra, az mindegy a hatalom szempontjából. Reagál, ahogy az alattvalók mindig is szoktak. Segít meglépni a második, a legkritikusabb lépést, a reakcióét, ahol a hatalom kiadja a kezéből a labdát, ahol az embereknek kell megmozdulniuk, hogy aztán a megoldásról érezzék, hogy az ő akaratukból és értük történik.

Természetesen egy globális központi bank létrehozása a világon semmit nem fog megoldani a valóságban, mert nem arra találták ki. Arra találták ki, hogy ne kelljen már ezt az önmagunkkal versengős színjátékot játszani, hanem végre egy franchise-ba tömörülhessen a világ összes nagy bankháza, még ha különböző cégnevek alatt is. Elvégre ha bemész egy CBA-ba, ugyan nem érdekel, milyen kft a tulajdonosa és üzemeltetője annak a boltnak, a CBA logó az CBA logó, és kész. A globális-centrális bank logója pedig biztosíték lesz majd az ügyfélnek, hogy embercentrikus és tisztességes bankolás folyik odabent – amíg nem jönnek még durvább válságok és még tömegesebb kilakoltatások."

Forrás: http://2012.blogol.hu/read?perm=4040111#logdrb

Fentiekkel tökéletesen egyetértve azért szerintem - a materialista magyarázatok mellett - van ennek az egész occupy-sorozatnak egy szellemi-energetikai célja is. A tömeg képes elvezetni felgyűlt energiákat, sőt egyfajta nyomás-levezető szelepként is működik. Kimentünk, jó sokan voltunk, kiabáltunk egy sort, majd kellemes érzésekkel hazamentünk. Igen, megtettük, amit meglehetett tenni. Nos igen, pont így gondolkodik az elit is, csakhogy mit tettünk igazán? Változott a rendszer? Nem? Ja, akkor az egész illúzió volt csupán, nem? Az egyik csicskájuk is nyilatkozta nemrég, hogy "Tüntetni fognak. Igen. És? Majd hazamennek." Hát igen, hát igen, hát igen. Így működik ez a akció-reakció-ellenreakció, sőt erre számítanak, erre terveznek is. Ezt a csatát ellenfeleinkkel kizárólag szellemi síkon lehet megnyerni, materiális eszközeink alkalmatlanok erre, és le is vagyunk maradva pár ezer évvel. Szóval én - bár egyetértek a tüntetők jelmondataival, és érzéseivel - mégis a szellemi megvilágosodás útját javaslom a kukaborogatás helyett. Persze ki vagyok én, hogy megmondjam merre vonuljon a tömeg? Nyílván arra fog menni, ahonnan azt hallja, amire vágyik. Még akkor is ha ez az út a vágóhídra vezet... Sajnos, vagy nem sajnos, de ez így van: szűk az a bizonyos kapu, nem mehet át mindenki egyszerre...    

52 megjegyzés:

  1. Az észak-atlanti térséget már jó ideje úgy hívom, hogy az "óriási elmegyógyintézet", ami "ápoltakkal" van tele.

    Elmegy üvöltözni, hogy le a rendszerrel és köveket dobál, aztán utána hazafelé, mint aki jól végezte dolgát, beugrik a tecsóba megvenni a vacsorát, hazaér, bekapcsolja a tévén a kereskedelmi csatornákat, fogyasztja a multi áramát, fogyasztja a multi gázát, fogyasztja a multi mobil és vezetékes telefon percdíjait, aztán lefekszik aludni a multi ágyába, a multi ágyneműjébe és reggel meg bemegy a multihoz dolgozni a multi autójával és a multi benzinével.

    Az elmebaj nagymértékben letarolta a nyugati világot, nem érti az agyhalottja, hogy ő tartja a vállán az ellenségeit. Ott áll a vállán, ő meg szidja, de azért tartja. Ez olyan, mintha bemenne minden nap dolgozni azért, hogy az ellenségének vegyen töltényt, amivel lelőheti és ezt a tevékenységet konzekvensen űzi minden nap. Mi ennek az értelme?

    Ezek az emberek lennének a legjobban megrémülve, ha tényleg össze tudnák omlasztani a rendszert. Mert ők ilyen életszínvonalon akarnak élni (sőt, magasabban), de nem ilyen kizsákmányoló rendszerben. De ilyen nincs! Egy hosszútávon fenntarthatatlan rendszert akarnak működtetni, de igazságosan, holott épp az igazságtalanság teszi lehetővé ezt a rendszert. Ahhoz, hogy valakinek sok lehessen, ahhoz másoknak kevéssel (nyomorral) kell beérniük.

    Valójában az Agenda 21-et követik "uraink", koldusbotra juttatnak mindenkit (rajtuk kívül), mert különben nem lehet gátat szabni a mérhetetlen tömeges fogyasztásnak (amit ők idéztek elő), csak azzal, ha nincs miből. Fog ez működni, már működik is... :))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm.
    De a forráslinkelés nem egészen jó, ez mindig az éppen aktuális legújabb bejegyzést fogja mutatni.
    Permanens link a bejegyzésre:
    http://2012.blogol.hu/read?perm=4040111#logdrb

    VálaszTörlés
  3. Ha már szóba került a "tömeg"..
    Nos, miután "a végső dátum fél évet lett halasztva", szombaton megrendezésre kerül az "utolsó Critical Mass".

    Kritikus tömeg.. számokkal körítve, 11, 42, 84, ..ízlelgetem a kifejezést, teljesen úgy hangzik mintha valami óriási hidrogén gömb nemsokára megkapná az utolsó lökést, és megszerezné az eddig jiányzó kritikus tömegét a termonukleáris robbanáshoz (fúzióhoz). Persze ez csak egy egyszerű bringás felvonulás lesz és kész. A jelképként(!) magasba tartott bicikli pedig teljesen véletlenül hajaz egy piramisra két monad jellel (két nappal) az égen.
    http://humoros.hu/pictures/2013/03/25/critical-mass-rioban.jpg

    VálaszTörlés
  4. Tudja valaki hogy a hétvégi Kásler-féle tüntinek mi a KONKRÉT célja? Mer én sokat olvasgattam itt-ott de még nem találtam meg. Hátha valaki segít ebben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://kaslerarpad.hu/?p=3353#more-3353

      Törlés
  5. Azt én írtam, hogy néha kicsit túlpörögsz. :-) Örülök hogy nem bántódtál meg rajta. Persze ez is csak az én földhözragadtabb nézőpontomból tűnik túlpörgésnek, de tényleg nagyon jó dolgokat olvasok itt!

    Üdv!

    VálaszTörlés
  6. Má bocsánat, de KÀ féle demo kapott rendesen hideget-meleget. Azért egyet nem értek: (persze többit sem nagyon, de ez maradjon az én bajom!!!) Mi a baj Árpival? Ö legalább tesz vmit, a legjobb hite és meggyözödése szerint! Sokan csak fikázni tudják, de eszükbe sem jut felemelni a seggüket a kényelmes fotelböl és az okosságok helyett TENNI is valamit!
    Könnyü a partvonal mellöl kiabálni: "Húha anyád!" de a ringbe lépni azt már nem!
    Kérdezném tisztelettel: KI fog százezrek éhes szájába egy falat kenyeret tenni? Ki ad reményt, hitet a kétségbe esett millióknak, hogy át-és túl tudjanak élni napokat, hónapokat? És ki fog belenézni a gyerekeink szemébe azt mondva: - Megtettem MINDENT amit eröm és képességem engedett!
    Bevallom, hogy én sem látom kristálytisztán - mert ki lát? - mit hoz a holnap! Vajon melyik nap lesz az amelyik nem csak megcsillantja reményt hanem elhozza a boldogulás/felszabadulás napját? Ki lesz az aki élre mer állni a tömegek akaratát beteljesítésére? KÀ? ...vagy Te?
    Ha, nem vagy ott akkor csak másod, harmadkézböl tudod majd, hogy az a nap volt-e amit vártál, ...de, Te nem voltál ott!
    Ha parázs vagy akkor izzanod kell, ... fényt és meleget adnod, ha nem vagy az akkor salak lettél, ...!
    U.i. Ne, hogy vki azt higgye én is osztom az észt - nekem is hijján van -! Nem tudom, hogy az "ITT" és "MOST" valóban eljött-e, ... de TUDNI AKAROM, SZEMÉLYESEN!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wiiking, én is tisztelem Árpi munkásságát, minden nap megnézem a honlapját, de sajnos nekem is be kellett látnom, hogy amit csinál, az a rendszer akarata szerint megy.

      "vajon Kásler Árpád a hatalom embere vagy becsületes hazafi. Mit számít ez, amíg pontosan azt teszi, amit szerepe szerint tennie kell: reagál! Hogy saját legjobb meggyőződéséből, vagy felsőbb parancsra, az mindegy a hatalom szempontjából. Reagál, ahogy az alattvalók mindig is szoktak. Segít meglépni a második, a legkritikusabb lépést, a reakcióét, ahol a hatalom kiadja a kezéből a labdát, ahol az embereknek kell megmozdulniuk, hogy aztán a megoldásról érezzék, hogy az ő akaratukból és értük történik."

      Ellenfeleink ezen a létsíkon igen kifinomultak, és igencsak kikupálódtak az emberi pszichét illetően. Pontosan tudják "hányas a kabát" és hogy "mitől döglik a légy". Ismétlem: én is egyetértek Árpi és általában az ilyen megmozdulások jelszavaival, de a józan eszem és a forradalmakról eddig kialakított történelem-képem azt diktálja, hogy ez újfent egy tervezett reakció. Máskülönben hogyan engedték megszólalni a TV-ben? Érted, a hatalmasék legfőbb médiájában?

      Igen, mondhatod, hogy fotelből követem az eseményeket, és nem veszek részt fizikai akcióban. Vállalom. És mellette vállalom, hogy leírom itt amit gondolok a világról. Kinek segít, kinek nem. Ennyit tudok tenni (mindamellett, amit egyébként életvitel szerűen teszek - amit most nem sorolok fel).

      Törlés
    2. Kedves Wiiking, ha úgy érzed, hogy az ügy érdekében bármit is tenned kell, akkor tedd meg a tőled telhető legtöbbet.
      Aztán ha nem bánod, fél év múlva, október 19-én ugyanitt, a dolog állásától függetlenül, felelősöket és kifogásokat nem keresve térjünk vissza a tárgyra.

      mj


      Törlés
  7. Mazsola és MJ!
    Tulok Sen sei-vel szinte naponta ki"mazsolázzuk" KÀ-ot!
    Látom én is, h manipuláció van mögötte, de bízok a "kollektív tudat" kiszámíthatatlanságában vagy inkább kiszámíthatóságában?
    Tudod, a két-ségbeesés és fél-elem nagy dinamit az ember lelkében! Amikor a létezésed alapvetö értelme kerül veszélybe akkor nagyon nehéz a józan logika/tisztánlátás mentén haladni. Hidd el, h kellenek olyanok mint Te és Tulok akik felül tudtok emelkedni a "gyarló földi lét" ingoványán és "fenntröl látjátok" amit mi csak sejtünk!
    Néha nagyon nehéz parancsolnom a "megvilágosodott/szakrális" szeretet rezgésemnek és nem gondolkodnék sokat, h megnyomjam-e azt a piros gombot!
    Hogy KÁ mit indított el és mily érdekek szolgál hamarosan kiderül, de higgyétek el, h sokunkál elfogyott a cérna! Árpi most kéznél van, ... már nem tudunk többet veszíteni, ... csak feláldozni! Azt hiszem értitek miröl beszélek? Nekem/nekünk csak ez maradt, ... és a becsületünk!

    VálaszTörlés
  8. 2013. április 19. 18:41:
    "Mi a baj Árpival? Ö legalább tesz vmit, a legjobb hite és meggyözödése szerint!"

    2013. április 19. 20:07:
    "Tulok Sen sei-vel szinte naponta ki"mazsolázzuk" KÀ-ot!
    Látom én is, h manipuláció van mögötte..."
    Akkor most nem megsértődni, de:
    1, Önerőből vagy ennyire következetlen
    2, Bepróbálkozol
    3, Nem figyeltél a felkészítésen
    4, Egyéb

    mj

    VálaszTörlés
  9. "Tudod, a két-ségbeesés és fél-elem nagy dinamit az ember lelkében! Amikor a létezésed alapvetö értelme kerül veszélybe akkor nagyon nehéz a józan logika/tisztánlátás mentén haladni. "


    És pontosan így reagál egy megfelelő létszámban összeverbuvált tömeg is. Azaz?

    VálaszTörlés
  10. Ok! Kritika! ... megoldás? Seggeljünk, agyaljunk, közben az emberek halnak meg? ... csak látnék már egy igazi prófétát aki isteni kinyilatkoztatások autentikus hirnöke!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emberek születnek, emberek halnak.

      Nem veheted a vállaidra mások sorsát, s aki ezt képzeli, önmagát és másokat is ámít.

      Törlés
  11. http://www.youtube.com/watch?v=alhauVGdsow

    VálaszTörlés
  12. Alapvetően az a baj, hogy a hitelcumit nagyon-nagyon sok ember benyalta. Aki hitelt vesz fel, az a jövőjét kockáztatja úgy, hogy más kezébe adja át a saját kormányát. Ha pedig átadta, akkor ő már "csak" egy utas mindaddig, míg a hitelét vissza nem fizeti. Ez van.

    Lujza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is benyaltam.
      Biztos azért van ez, mert imádom a fagyit.

      Törlés
    2. Ez azért van, mert a mesterségesen alacsonyan tartott bérekből NEM LEHET ÖNERŐBŐL, hitel nélkül ingatlanhoz jutni. Szóval, ha nem örökölsz, rabszolgává kell válnod. A kérdés csak az, h milyen kondíciókkal.

      Törlés
  13. Lujza!
    Te melyik galaxisban/dimenzióban élsz?
    Egy kis csemege! http://www.youtube.com/watch?v=8-yRNEdl20o&feature=share

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hitel=kísértő

      Wiiking, filmet majd megnézem, de előljáróban csak annyit, hogy tisztában vagyok a hitel légvár mechanizmusával. Azt is tudom, hogy nem másra való, mint az anyagi világhoz való rögzítéssel.
      Egyébként a 30-as években ezt már eljátszották, s most ismét felújították. Akkor is nagyon sokan egyik napról a másikra nincstelenekké váltak.
      Szintén ajánlok egy filmet, http://www.youtube.com/watch?v=qBGBys5215Y&bpctr=1366407804
      melyről a 2012 blogban nagyon jó írás is található.

      Lujza

      Törlés
    2. http://www.youtube.com/watch?v=8-yRNEdl20o&feature=share

      Ez ökörség Wiiking kolléga.
      Nem a bank a rossz, vagy az arany, hanem a mértéktelenség. ...:)))

      Aranyszabály: Minden jó, amit túlzásba viszünk, az rossz lesz.

      A fejlődés csak egy bizonyos mértékig pozitív, a csúcson túl már egyre ártalmasabb. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    3. "Egyébként a 30-as években ezt már eljátszották, s most ismét felújították."

      Ismétlés a tudás atyja, mondja a közmondás, Lujza néném. ...:)))
      Ezek a f@szfejek még nem jutottak el a tudásig, azért ismételgetik
      ugyanazt a defektet annyiszor.

      Ö.T.

      Törlés
    4. "Ezek a f@szfejek még nem jutottak el a tudásig, azért ismételgetik ugyanazt a defektet annyiszor."

      Ez E-k már (földi lineáris időben mérve) nagyon régen és sokszor eljutottak ugyaneddig.. és aki nem tanulja meg a leckét, az is el fog.. újra és újra.. csak nem emlékszik rá.. :D
      (Ők igen.. de ez meg az Ő bajuk-választásuk-akármijük volt..)

      Törlés
    5. @ zplus

      Az állandó ismétlődések kifejezetten egy "iskola" jellemzői. (pl. élet iskolája) ...:)))
      Az ANKH kereszt jelentése, hogy ami a T-n felül van, az mind ismétlődésre van
      ítélve. ( a gyakorlat erősen ezt igazolja )

      Az őrangyalok nem minket őriznek, hanem a rendszert. (kerubok)
      A T (egyensúly) fölött már nincs semmi értelmes, legfeljebb ÉRDEKES.
      Meglátásom szerint éppen visszatérő fázisban vagyunk, aminek megvan
      a maga előnye - a nagy hancúrozók számára meg a hátránya.

      Ahogy elnézem, a nagy rendszert nem mi irányítjuk, legfeljebb csak hajtjuk.
      A 4=5 képlet csak matematikai szempontból nem logikus - szerencsétlen "egyiptomija" - egy 4. típúsú találkozás esetén viszont már egyből be is léptél
      az 5. dimenzióba. (menóra)

      Vagyis az Isteni logikát nem lehet matematikailag leképezni ... mégis létezik. ...:))) Hát nem nagyszerű ????

      Ö.T.

      Törlés
  14. Az a helyzet, hogy sokan megtanultuk már a "leckét".
    Most nem megyek. Azt is megmondom miért.

    2006-ban ott voltam, szinte mindenhol ahol lehetett. Sokat szívtuk a könnygázt, törölgettük a paprikaspray-t, futottunk, lehetőségeinkhez mérten harcoltunk.

    Nem voltatok ott. Kevesen voltunk, a legtöbben talán 5000-en lehettünk a 10 millióból!. Ti meg néztétek a tévében. Akkor eldöntöttem, hogy nem megyek többet, megfogadtam, hogy a második "hullámban" ott leszek majd, ha szükséges, de a "frontvonalba" többet nem megyek. Én az igazságért voltam ott, nem a magam anyagi érdekeiért, mert nekem sem hitelem, sem anyagi gondom nem volt és most sincs. Ti meg csak a nyomorult lakásotokért mennétek, ha az rendben volna bámulnátok tovább a tévét. Nincs hiteletek előttem, nem viszem vásárra a bőrömet miattatok még egyszer.
    Vagytok sok millióan, mutassátok meg most Ti mit tudtok. Mi nem tudtuk megmutatni, kíváncsian várom az "eredményeket".

    Most őszintén, az a sok millió ember, akit érint és már a végsőket rúgja, azok nem mennek el, akkor én mit keresnék ott?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ö.T. azaz 5!
      Mi pasik nagyon is pragmatikusan gondolkodunk (má bcsi a kivételeknek!)és ebböl adódóan logika mentén próbáljuk meg felfüzni az infokat!
      A nök laza egyszerüséggel "ráéreznek" a lényegre! Egy példa! Bennünket érdekel, h müködik vmi, egy nöt az érdekli, h müködjön!
      Szóval, melyik a jobb metodika? ...hmmm a kettö ötvözete! Ezért kellenek nekünk a nök megérzései, mi pedig darabokra szedjük és újra összerakjuk! Aztán violá: müxik mint a Doxa óra! :)
      Bastian!
      Igazad van! Más farkával csalánt verni, nem igazán vonzó perspektíva! Föleg amikor az ember taknya-nyála összefolyik és a szeme baromira ég!
      Amit azért megemlítenék: ITT NEM A HITELESEK A FÖ TÉMA! Ez már rég túlnött azon! A korrupt rendszer gyökerei az amire irányul! Az alapvetö lét veszélye ami embereket egy irányba mozdítja! / Bevallom, h nekem sincs hitelem! De, attól remélem hiteles vagyok:)!/
      Ugye nem kell töri órát tartanom, h meglásd, h a számok azok sokszor nem tükrözik a valódi megoldásokat! Csak egy példa: Az u.n. györi csata, ahol a magyarok "gyöztek" Napoleon - nem lebecsülendö- hadserege ellen! Ennyit a számokról!
      S még valamit: Mi történik ha egy petárda felrobban a tenyeredben? ... megpörkölödik némi hámsérüléssel! De, mi történik ha a becsukott öklödben történik meg??

      Ha, jössz leszel, és része lehetsz egy darabka történelemnek, ... ha nem akkor sincs gond, ... majd mások megoldják a Téged is fojtogató kötelet! Ez is benne van ebben!
      Áldás Neked is!
      Tibor

      Törlés
    2. @ Wiiking

      " ... a kettö ötvözete. "

      Hát bizony. ...:)))

      Csak érdekesség képpen itt egy régebbi idézet ezzel kapcsolatban:

      "... s a kettő egy test lesz."

      " Ezért kellenek nekünk a nök megérzései, ... "

      Hm ... hát itt ugye bajok vannak, mivel manapság már szinte mindkét félre
      kizárólag az ÉRDEK jellemző. Ez persze - mint ahogy a nevében is benne van -
      érdekes, de az értelem egy kissé pórul járt a buliban, nemde ???

      Na ja, asszem innen már nincs visszaút, mer ugye fejlődni kell.

      Ö.T.

      Törlés
    3. MIndkettö mást akar, s mindkettö egyet! A ffi a nöt és a nö a ffit!
      Ja, az az édeni gyümölcs anomália kicsit másként történt! De, Téged motivál vmi ami igaz is, de azért ha nem tudunk hinni az öszinte érzésekben akkor tényleg csak bio-robotok vagyunk!
      Hiszem, h magunkat vetítjük ki a világunkra és ez vonzza be a szebbik nemet életünkbe!
      Egy nö ismerösöm mondta saját neméröl: "Nincs a nönél szörnyübb lény a földön!" De, ezt mondhatnánk a pasikra is!
      Jaj, de mi KÀ indítottunk és hova jutottunk! :)

      Törlés
    4. " ... a kettö ötvözete. "

      Akkor értem már mi a francért nem akar teremni az egy szál citromfám önmagában... :)

      Törlés
    5. @ Wiiking

      "Jaj, de mi KÀ indítottunk és hova jutottunk! :)"

      Amíg valaki ellenkezik - mint pl. Kásler úr is - addig még működik az oszd meg
      és uralkodj rendszer.

      Amúgy a divide et imperának van egy magasabb szintű értleme is, amit
      majd alkalomadtán kifejtek bővebben.

      Ö.T.

      Törlés
  15. Az ausztrál bennszülöttek szerint a szivárványkígyó teremtette a világot. A toltékok, maják, aztékok Tollaskígyó Istene is közismert. 2013 a Kígyó Éve. A világmegváltó bölcs kígyó neve pedig: KÁ. Van most valaki akinek a neve/monogramja KÁ ? Naná hogy van. Aztán van a PI a többezer éves matematikai fogalom. A kör kerületének és átmérőjének a hányadosa. Szintén egy mítikus valami. Van most valaki akinek a neve/monogramja PI ? Naná hogy van. Jesus Christos/Jézus Krisztus monogramja is sokat által "felvett" - no nem spontán hanem régóta családilag be-programozottan, sokszor a vezetéknévhez igazítva a keresztnevet a mejelenítés céljából. JC/JK, Jimmy Carter/John Kennedy de "magyarul" lehet KJ is. Ja hogy ez utóbbi Kádár János-ra hajaz -na ezt a meglepetést.

    Kerion

    VálaszTörlés
  16. @ Kerion

    A logikai gondolatmeneted alapján Jézus Krisztus = Kádár János.
    Hm ... igazán nem semmi. ...:))) ... amit ha tovább vezetünk ezen a szálon,
    akkor azt kapjuk, hogy a munkásosztály = Isten. (lol)

    Szerintem meg a dolgok párban vannak a rendszerben, mint aszongya:

    éjszaka - nappal
    férfi - nő
    logikus - nem logikus

    Pl. a Krisztus által hirdetett "SZERETET" egyáltalán nem logikus az egók tengerében,
    mégis létezik. ....:)))) Ha ugyanis Isten logikus lenne, akkor már régen kinyírt volna minket
    a földgolyóról, különosen egy hadüzenet után. ...:)))

    Ez pedig annyit tesz kb., hogy még kegyelmet is kérhetünk, ami ugye
    ennyi f@szság után, szintén nem logikus. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A logikai gondolatmeneted alapján Jézus Krisztus = Kádár János."- nem, nem ezt mondta- irta.. csak a megjelenités szempontjából JC Kádár János- aki tulajdonképpen ugye Csermanek Jánosként jött a világra, de ilyen névvel nem jelenithette meg azt, amit meg kellett jelenitenie.. (RitualZ.. SZERtartások)

      (az egyik dolog, amiben egyezek Kerionnal, a megjelenitések.. amiben viszont szerintem téved -kihangsúlyozom szerintem- hogy a megjelenitések egyoldalúak.. NEM.. mindkét oldalról jönnek..)
      *****
      ezt ma olvastam (Múzsáéktól.. ajánlom szövegeiket értelmezésre)..:

      Wake to see - your true emancipation is a fantasy.
      Policies have risen up and overcome the brave.
      Greatness dies, unsung and lost, invisible to history.
      Embedded spies brainwashing our children to be mean.

      (Ébredj, hogy láss: a valódi egyenjogúság fantázia.
      Hatalmak kelnek és legyűrik a Bátort.
      A nagyság meghal, meg-énekeletlen és elveszik, láthatatlan a történelemnek.
      Beépült kémek agymossák gyermekeinket a gonoszságra)
      *****
      de mindig lesznek Múzsák, akik visszajönnek.. és lázt adnak.. (LÁZadás)

      Törlés
    2. Na akkor itt egy kis láz Zplus kolléga:

      Keress rá az egyiptomi mitológiában egy PTAH nevű
      személyre !!! ...:)))

      Ettől garantálom, hogy lázba jössz. ...:)))
      Nézd meg az ábrázolását is, ... aztán le kellene hogy essen a tantusz.

      Ö.T.

      Törlés
    3. "Zöld, szeretlek, zöld, imádlak.." ? :P

      Symbol:the djed pillar, the bull
      Ptah is the demiurge of Memphis..
      Demiurge..: http://en.wikipedia.org/wiki/Demiurge

      Demi-ürge.. fél-valami.. (bocs, ez kicsit Ö.T.-ös lett, de ha egyszer igy van.. :) )
      *****
      @ - jel (segédbillentyű és V, vagy 2..)

      Törlés
    4. A Chnum sem unalmas ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    5. (akkor ajánlom ezt a filmet megnézésre.. szűrd meg.. itt egy választott (ember).. szerinted jó neki? és Ő még a jobban jártak közül való.. nem csak burok.. elég a pofámból mára..)

      http://youtu.be/noL_WDP5R4k?t=3m59s

      Törlés
  17. Mintha eltűnt volna néhány hozzászólás. Fura...

    VálaszTörlés
  18. Kedves Wiiking, engem a tárgytól teljesen függetlenül meglehetősen irritálnak az efféle pongyolaságok, miszerint helyett: ’h’,valaki helyett: ’vki’, valami helyett: ’vmi’, férfi helyett: ’ffi’ – miközben többedmagadat emígyen aposztrofálod: ’Mi pasik’, ami férfiember szájából azért egy pöttyet több, mint fura. (Legalábbis az én fogaim kerítését el nem hagyná ilyesmi.) Aztán a következő gyöngyszem: 2013. április 20. 19:56
    ’De, ezt mondhatnánk a pasikra is!’ (Márminthogy kik?-:)
    Most mondd meg Tibor, hát nem tipikusan női nézőpont…?
    Azt hogy ’bcsi’, már nem is említem. (Néha igazán nagyvonalú tudok lenni.)
    A (rövid) ö-k megátalkodott következetességgel való használata pedig – egyetlen nyomorult (hosszú) ő-vel, de ű-vel sem találkoztam a hozzászólásaidban – nagy valószínűséggel nem csak a magyar nyelv, de a mifelénk használatos klaviatúra hiányos ismeretére/hiányára is utal,
    különös tekintettel a KÀ monogram francia , bal felé dőlő ékezetére, amit csak egyszer,
    2013. április 19. 20:07-kor bírtál helyesen ideírni…

    Szerintem szedd kissé össze magad – nem jó csak így nekünk ugrani - aztán fuss neki mégegyszer:-)))


    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 'h'-t a hogy helyett használja.

      Szerintem egyébként:
      "4, Egyéb"

      http://www.youtube.com/watch?v=Lt69cqSEqCY

      :)

      Törlés
    2. Ejnye már MJ kolléga .... ne tessék már magyar védelmi minisztert játszani egy német blogon egy francia menyecskével !!! ... ehehee

      Na de most akkor egy kicsit komolyabban:

      Ha egy kicsit kilépünk a fizikai síkról és magunk mögött hagyjuk a francia szexet,
      akkor ugye a fordított arányosságnál kötünk ki, ami le van képezve akár a Yin és Yangban, vagy akár az "N" betűben. Hát nem érdekes, hogy mennyi helyen találkozunk ugyanazzal a formulával, csak más formákban ????

      És ha még azt is megsúgom, hogy a francia számok közül a 20 - nak a
      fonetikus kiejtése kb. megfelel a VA - nak (némi zöngével a végén), akkor talán már nem is akarjuk elüldözni annyira ezt a francia menyecskét, hm ... ????

      A 20-as szám érdekessége ugyanis, hogy pontosan ennyi ujja van egy
      épkézláb humanoidnak. A VA-ról meg talán már írtam, de úgy tűnik, hogy nem eleget. Na akkor fussunk neki mégegyszer!!!

      Az "egyiptomi" által barkácsolt piramisok - oldalnézetben, azaz kétdimenziós
      nézőpontból - többmillió tonnát nyomó MATERIÁLIS építmények, aminek az egyszerű megnevezése = HÁROMSZÖG.

      Ennek a szellemi változata az a három darab szög, amivel Krisztust fölszegelték a
      keresztre, (minimális materiális szükséglet) és ha ezeket egymással összekötjük, akkor egy "V" betű formát kapunk. Érdekes módon a zsidóknak a hatágú csillaga
      pontosan ennek a két háromszögnek a kombinációja, ami kb. annyit jelent, hogy:
      TARTS EGYENSÚLYT a fizikai és a szellemi között.

      (@ Mazsola : A 3 darab szög ugyan hasonlít a TTT -s triszmegisztosos
      marhaságra, de igazából 3 db szöget jelent oldalnézetben. ...:))) ... vagyis annál sokkal egyszerűbb )

      Hogy ezek közben beleszerettek a piramisba .... hm ... hát ezt nyugodtan fogalmazhatjuk kisiklásnak is. Ugyanakkor a 3 db szög V-formájú elhelyezkedése utal arra is, hogy Krisztus üzenete kinek szólt igazából. ...:)))

      Megvan ennek a lenyomata a Bibliában is, mikor Krisztus azt mondja, hogy
      "bontsátok le a templomot és én harmadnapra fölépítem" .... három darab szöggel.

      Remélem, hogy dereng valami a szellemi síkról .... :)))))

      Ö.T.

      Törlés
    3. "ne tessék már magyar védelmi minisztert játszani"
      Áruld már el kedves Ö.T. kolléga - ne kelljen már hatodszor is átolvasnom -, hogy melyik részből következtettél arra, hogy huszonegyedikén, nulla óra huszonhatkor hendecsabást játszottam lefekvés előtt?

      mj

      Törlés
    4. Csak arra akartam felhívni a figyelmedet MJ kolléga, hogy amíg valaki olvashatóan
      és érthetően ír, addig ne akadjunk fönn néhány ékezet hiányán.

      Sokkal sz@rabb lenne, ha kínai betűket használna .... nemde ??? ...:)))

      Amúgy meg az önmegsemmisítés problémája nemzetközi jellegű, szóval
      ha nem sikerül megtalálni a közös szálat, akkor nekünk fuccs. Így aztán egy esetlegesen francia - legalábbis számomra - a nagy mozaik egyik részletének
      hordozója. ( Ha még nem érzékelted, akkor a közös pontokat keresem.)

      A hendecsabás hasonlatot meg nem kell annyira komolyan venni,
      mivel Te szabadon gondolkozhatsz, neki meg megvannak az előírásai,
      ha meg akarja tartani az állását. (Amúgy meg mintegy "véletlenül" éppen
      VAS-megyei.)

      Ö.T.

      Törlés
  19. Nem azért mondom, de kicsit érdekes egybeesések. De talán én nem látom jól...Hol van az Árpád féle gyűlés? A Hősök terén. Mi van ott? Hát egy bazi nagy oszlop valami szárnyas angyallal. Mikor? 2013.04.21-én. Mi van még akkor, nyilván teljesen véletlenül? II. Erzsébet szülinapja. És miért foglalkozik szinte csak ezzel mostanában a Világhelyzete és PPP is? Nem tudom, de furcsa.

    VálaszTörlés
  20. Hősök tere:

    http://www.utv.hu/kamera/hosok_tere/kos_karoly_setany

    GA

    VálaszTörlés
  21. MJ, azaz emdzsi! :)
    Tisztelt Tanár Nö/Úr!
    Most újra neki futok ahogy Ön kérte!
    1cör is :) teljesen igaza van a pongyolaságomat "fikázó" kritikával! Csak, megnyugtatásul: édes anyanyelv és szép irodalom! Én is így érzem, így szeretem!
    Valóban fontos az igényesség!
    De, az vesse rám az elsö követ aki nem csúszott még bele ilyen "nyomdai hibákba"! Mondhatnám, hogy a gép is csak ember, de csak magunk közt és némi iróniával füszerezve!
    2. Genetikai vizsgálatom eredményét múlt héten kaptam kézhez, ...miszerint a kérdését eldöntendö -férfi-é?, avagy nö-é? vagyok-é - közlöm az utolsó kromoszóma párom : XY. ... de biztonság kedvéért azért magam is meggyözödöm vizuálisan róla, ...pillanat, ...:) Igen I,I lábú vagyok! :)
    3. Momentán ez a klaviatúra nem "támogassa" azon igényemet, hogy hosszú legyen az "ü+ö" betü, viszont szolgál néhány egyéb érdekességgel! plö. ä,å, csak a barátság kedvéért! :)
    Kérem szíves elnézését ezen megbocsáthatatlan hibáimért!:)
    Kásler Árpádtól pedig személyesen kérek elnézést a "franciás" monogramjáért! ...egy-két sör mellett!

    Remélem, hogy mindenben kielégítö és a lehetöség szerint tudtam az Ön kedvébe járni.
    Kiváló tisztelettel: Tibor, az apám fia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, egész más ez így, mint az SMS-nyelv, igaz-é Tibor bátyám? :)

      Törlés
    2. Az ezekhez hasonlatos szar helyzetekben a Word még ott a messzi Skandináviában/közeli Germániában (kontrollcé-kontrollvé) is számtalan megoldást kínál.
      Persze csak ha 'Valóban fontos az igényesség!'

      mj

      Törlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A halak - a Halak világkorszak végén élő emberek - a Víz Elem KörForgásában vannak. Ezt jeleníti meg a Google. Hol a Föld "felszíne" alatt úsznak, jobbról balra ami a földi "pokol", hol a Föld felszíne felett úsznak, balról jobbra - az óramutató/idő járásával megegyező irányban - ami a földi "menny". Ha kihalásztatnak vagy kihalásszák önmagukat akkor kiléphetnek a 3 D-s körforgásból. A "módszernek" megfelelő 2 irányba. A szex-elemes 4 D-be illetve szer-elemes 5 D-be. Odalent - mint például - 400 méteren a Holt tengernél - sok az oxigén, tehát nagy a gyulladás/égés-veszély. Ha majdnem mindenki odalent van akkor meg pláne. A "madarak" Tu/l/rul jönnek a Nap felől - onnan születnek le a "feladatra". Valahol pedig a mélybe kell jutniuk.

      Kerion

      Törlés