2013. december 18., szerda

Lazuljunk: A világ az ablakomon kívül

A világ az ablakomon kívül címmel adott ki új videót a NASA a nemzetközi űrállomás fedélzetéről készült felvételeket felhasználva. A videó a szokásos hd minőségnél is egy nagyságrenddel jobb 4K felbontásban is elérhető a YouTube-on, akinek bírja a gépe és a monitora, annak mindenképpen érdemes bekapcsolni az Original HD opciót, és teljes képernyőn megnézni a filmet.
(Forrás: Index)

Az én gépem nyekkent kettőt, majd kék halállal bedobta a törülközőt. Újraindítás után úgy döntöttem elég lesz a "normál" minőség is, elvégre teljesen mindegy mekkora felbontásban nézzük ugyanazt az illúziót... :)

3 megjegyzés:

  1. Talán az egyik leggyengébb űrhajós-videó hosszú idő óta, annyi plusszal, hogy 4k
    http://en.wikipedia.org/wiki/4K_resolution
    -amit elhiszek, mert Mazsola mondja, de nálunk csak 720ig megy föl a felbontás, magasabbat nem is mutat.. a mi ketrecünk már csak ilyen.. de legalább megnézhettem 720-ban (és nem azt irta ki, hogy a feltöltő nem tette lehetővé az országodban.. vagy triplazsé cég szerzői jog-iszonnyal viseltetik országoddal szemben.. )

    (jaés Mazsola.. ha Te X-mint fullHD- teherbirású lennél és a nyakadbaakasztanának 4X-et, lehet Te is bedobnád a kékhalált.. :D a végén irja a vasakat amik elviszik..)

    És erről az egészről eszembejut az epekedés... (nem lövöm le a poént.. lazuljunk téma lesz talán.. )

    VálaszTörlés
  2. Földi emberek űrutazása 2008- ban .
    http://www.youtube.com/watch?v=su-ChKwI16M

    VálaszTörlés