2014. április 25., péntek

Beszéljünk az időjárásról!




Szinte nincs olyan emberi beszélgetés, ami ne ezzel kezdődne. Olyan ez mint egy bemelegítés: ez a beugró: panaszkodjunk az időjárásra. Aztán jöhetnek az egészségügyi gondok, aztán a mindenkiérthozzá foci/politika, majd a pletykák "hallottad, hogy...". És ha ezen a felszínen is túljutottunk valakivel, akkor ezután lehet mélyebbre menni a valóság felé, és valódi beszélgetéseket folytatni. Sokan idáig nem jutnak el egy személyes beszélgetés során, megrekednek a pletyka szinten. No de az biztos, hogy az időjárásig eljut mindenki! :) Nem is csoda, hisz eléggé megbolondult "az ég" (?) az utóbbi időkben. Korszakváltáskor (?) ez talán magától értetődő is... De az is lehet, hogy régebben is bolond volt, és régebben is ugyanúgy sokat beszéltek az emberek az időjárásról. A paraszt künn a tanyán biztos, mert az Égiektől függött az aznapi tevékenysége, és nem tudta befolyásolni - hiába imádkozott esőért, vagy napos időért, az Égieket ez bizony nem hatotta meg túlságosan. Mindössze két embertípus tudta eddig a történelemben befolyásolni az időjárást: az indián, meg a Haarp-technikus. :)


Idén nem volt tél. Nálunk legalábbis. Ennek - mint mindennek a duális rendszerben - két oldala van, van előnye is, hátránya is. Előnyként biztos sokan érezték, hogy nem jöttek olyan vastag csekkek a gázszolgáltatótól - és ha ezt a Vittore Ormány csodafegyverének tudta be valaki, az nagyot tévedett. 


Hátránya az enyhe télnek viszont az lett, hogy a föld kemény maradt, nem fagyott szét porhanyóssá (könnyebben megdolgozhatóvá), nem fagytak meg az állatvilág "kártevő", "élősködő" osztályainak nagy része (pockok, egerek, legyek, szúnyogok, stb.), és nem csökkent túlságosan a levegőben terjengő baktériumok és bacilusok száma sem. 

Persze ha eltekintünk a duális felfogástól, akkor mindig az jön ki, hogy Minden Jó Ahogy Van! "Ácsi, bácsi, már miért lenne jó nekünk az a sokkártevő?" - kérdezhetné a tanuló. Nehéz erre szavakban válaszolni, hisz én is inkább csak érzem legbelül, hogy minden rendben van ezzel is, hiszen Egy az Élővilág, Egy a Létezés, és Egy a Létező is. Fura dolgot írok most: az Egy Végtelen számú szemen keresztül nézi önmagát. Az Ég teremti a porszemet, de ugyanúgy a Porszem teremti az eget, ha ránéz. Mindenben az Abszolútum van - de mégis érintetlen minden létezőtől. Miért? Mert a létezés érzése nem a teremtményben jelenik meg, az "csak" egy ruha, hanem a Teremtőben. És amikor azt érezzük, hogy "létezem", "vagyok", azt nem a tünékeny személyiségünk mondja, hanem abban a pillanatban eggyé váltunk az Egyel. "Feltornáztuk magunkat" Hozzá, rátapadtunk egy pillanatra. "Gondolkodom, tehát vagyok" - mondta egy francia. Micsoda szellemi szaltókra képesek ezek a franciák ha isznak egy kis vörösbort, mi!? Helyesen azonban mégis csak így szólna ez a felismerés: "az ént gondolom". (mindez persze sokkal szebben le van írva Viktor Pelevin - T. című könyvében, olvassátok el)

Szóval igen, az Abszolútum van a pocokban, a légyben, a levéltetűben, és a felhőben is. És abban az emberben is, aki leüti a legyet, lefújja méreggel a tetűt, és átkozódik amikor esik. És hogy miért öli saját magát az Abszolútum? Nem Ő teszi ezt, hanem a létezők illúziói, az egó-harcosok. Állati szinten meg a programok, a sejtekbe kódolt algoritmusok, magyarul az "életösztön". Ez a program dolgozik a macskában, amikor kinyiffantja az egeret - miközben az Abszolútum megélte (végignézte) ezt, de érintetlen, változatlan maradt ettől az akciótól, mindössze annyi történt Vele, hogy a mátrixban, a gondolatok által felépített egér-testből visszahúzódott ez a "nyúlványa". Ez a szeme bezárult - nem baj, mert van még neki végtelen mínusz 1. 

És igen, az Abszolút benne van a paradicsompalántában is, melyet már kurvára ki kellene ültetnem, mert majd kicsattan az egészségtől, elkezdett virágozni, egyszóval beindultak a programok, a folyamatos teremtés nem áll meg, csak mert szar az idő. De milyen szép volt márciusban, milyen meleg volt már! Akkor, hála Istennek, nem ültettem ki a palántákat, pedig az időjárás nagyon kedvezett volna rá, de nem mentem lépre, úgy gondoltam várjuk meg az áprilist még azért... Jól tettem, az április tényleg a legszeszélyesebb, legszelesebb hónap. Be is igazolódott. Most ugyan már kint vannak a palánták a kertben, de még csak balkonládákban, perforált mobil fólia alatt, ami bármikor levehető, visszarakható. Mobil?? Értsd: reggel felhajtom, este visszahajtom, téglával lefojtom. :)

Remélem azért lassan, így május felé közeledve, csak ki lehet majd őket ültetni, mert tényleg virágoznának már. Nem akarom elkiabálni (lekopogom), de úgy néz ki, hogy idén a barackfa gyümölcse is megmarad, nem fagyott el a virágja. A fa termékeny első három évében állandóan elfagyott a virágja, így mindig csak egy kis kóstolót (értsd: 8-10 db) kaptunk belőle, de idén úgy tűnik roskadásig van. De ennek is megvan az előnye a duális rendszerben, három évig erősödhetett, cseperedhetett a fa, így most már van elég ereje megtartani a gyümölcsöt. Érdemes mindenben meglátni a "hasznot", a jót. Néha nagyon nehéz. Például most idén eldöntöttem, hogy semmit nem fogok permetezni, az Égiekre, és a programokra bízom a természet alakulását. Ha lesz levéltetű, hát legyen. Korábban már felismertem, hogy a levéltetű akkor jelenik meg, amikor a gyümölcs, így biztosítva a rendszerben a tökéletességet: ugyanis a levéltetű az ágak végén, a fiatal hajtásokat kezdi "megtámadni", azaz nem hagyja a fát tovább nőni abban az évben, annak érdekében, hogy a fa a növekedés helyett a gyümölcsbe tolja a tápanyagot. Ki van ez találva kérem!

Idén újra megpróbálkozok a házi lándzsás útifű szirup készítésével. Milyen szépen alakult ez a sztori is. Tavaly - Fecu javaslatára - eldöntöttem, hogy készítek egy ilyet, mert a bolti egyrészt nagyon drága, de viszont nagyon hatásos is köhögésre, és szeretjük mindannyian - a "gyógyszerek" közül ez az egyik, amit szívesen bevesznek a csajok is. Na elég az hozzá, hogy tavaly, anyósomék háza elől összeszedtem egy vödörnyi lándzsás útifüvet, össze is raktam egy üvegbe, rétegesen, cukorral elkeverve, csak nem zártam le rendesen, ezért nem lett belőle semmi. És most jön az érdekesség: idén ismét eldöntöttem hogy megpróbálok készíteni, és pont azon agyaltam, honnan lehetne útifüvet keríteni, amikor észrevettem, hogy a kertünk, és kint az utcán, a kerítés melletti zöldterület tele van, csodaszép, vastaglevelű és vékonylevelű lándzsás útifüvekkel! Hát mi ez, ha nem a gondolatok teremtő ereje? :) Vagy az is lehet, hogy máskor is ott volt, csak akkor nem erre koncentráltam, és lenyírtam a francba szegényeket. Szegények? Hisz épp az előbb fejtegettem, hogy az Abszolútum van benne mindenben amit kigondolt, és amíg az él (Ő teszi élővé) - utána kihúzódik belőle - érintetlenül, és a matériát hagyja visszaolvadni a startvonalra.

Miről is akartam még beszélni? Ja, az időjárásról!


Nálunk most esik, holnap tán kisüt
Nem túl szép e rím, de talán kiüt


19 megjegyzés:

  1. No még egy fájdalmasat:

    Öregjeink sűrűn mondják
    Májusi eső aranyat ér
    No de áprilisban hangyák,
    Jelzik az eső közeledtét,
    de ez valaha véget ér??

    VálaszTörlés
  2. Hát... tennap magam is tanálkoztam pár bolynyi hangyákokkal, akik épp azon tipródtak csoportosan, hogy most, vagy esni fog, vagy menni kéne valamerre... miközben nagy ügyesen sportosan áromvonalasra nyírtam a fűt a udvaron.
    Viszont, a idei tapasztalások szerint (mivel a öreg szerint faszányosabb a gyomírtó, mint a sokkal tovább tartó kapálgatás) a vegyszeres kezelés nem hozta meg a kívánt hatást. Bár... a a intelligens vegyszer tényleg hatásos (bizonyos mértékig), hisz nincsen gaz a kertben. Igaz a tulipánt is megsápadt, meg a fodor-, és borsmenta is beadta a kulcsot. De... a tarack az vígan növekszik. S ez is valami.

    Viszont bloggazdi szóinak egy részét magam is tapasztalom - főleg az öregen. Fura szokása lett manapság, hogy amint felkel, rögtön rákezdi a "jajjatüdőm, jajjaderekam, deszédülök, de..." mondókáját, aztán leül a gép elé megnézni, hogy milyen idő van/lesz, meg mit mond a orvosmeterológia... aztán kinéz az ablakon. (Amúgy biztos ennek is van valami értelme, csak még nem gyöttem rá mi az.)

    VálaszTörlés
  3. Soha nem birtam az alsó csakrákra ható, alattomos (sz@rságokat), ennek az egyik csúcsa a fent megmutatott hölgyemény, meteorollógusnak álcázva (ha mellyet akarsz, nézz pornót wazze). Már gyerekkoromba se fért a fejembe, hogy miért kell hölgyeményeknek gleccsernél- tengerparton pucérkodni egy illat-permet-reklámban..?

    http://youtu.be/qgpJvJQxm88
    Jaigen, az időjárás.. áprilisi.. tegnap betonoztunk egy rundát- közben elállt az eső-,de aztán úgy fogott hozzá, hogy beázott a (leendő) műhely(ecske) teteje is- a frissen öntött betonra. Ma hajnaltól esett, most süt a nap.. én szeretem, ha esik, ha fúj, ha süt (csak néha némelyik kellemetlenül érint, de tenni ellene- mellette nem tudok, igy megpróbálok örülni annak, ami van :)
    Nem volt tél. De azért elfogyott nyolc köb fa. Mi lesz, ha lesz tél? (ez volt az első szezonja a központinknak)
    200 m2 a placcunk (házastól-mindenestől), úgyhogy a kerti huncutságok kimerülnek öt tőke szőlőben, egy fügefában meg heti egyszeri fűnyirás a ház előtt.. :(
    Egyszer csináltam útifűszirupot, de én a rétegek közé mézet is csorgattam.. :P
    -az alap MariaTrebenes-recept, itt-ott eltérve Tőle.
    (Descartesnek egy gondolata szállóigévé lett, de aki felemlegeti- mint Te itt, most- azzal elolvastatnám az egész életművét, de legalábbis az egész mondatot ):
    "De csakhamar láttam, hogy mialatt így mindent hamisnak akartam felfogni, szükségképp kellett, hogy én, aki ezt gondoltam, legyek valami. S mivel észrevettem, hogy ez az igazság: gondolkodom, tehát vagyok, olyan szilárd és olyan biztos, hogy a szkeptikusok legtúlzóbb felvetései sem képesek azt megingatni, azért úgy gondoltam, hogy aggály nélkül elfogadhatom a filozófia amaz első elvének, amelyet kerestem. ”
    – Értekezés a módszerről, IV. rész, 925.

    VálaszTörlés
  4. A direktben "kigombolt" Szili-ko/h/n-t összetéveszteni a Szer-Elem-mel - nem semmi. Bár mindkettő "SS-el kezdődik" de mégis mekkora a különbség köztük - éppen most - a szívből jövő valódi érzelem javára. Hiszen a szívárván/y/-úton elért - Tündérkirály/nő/i szintre jutáson kívül - valójában nincsen már semmi. Bár ezt nehéz elmagyarázni a klónságot még mindig démonian alakítóknak.
    Ahogyan az "alakításból" nincs hiány úgy az un. precessziós korszakváltásra való rájátszásból sincs. Amely "Z-ion-os/Vég-ion-os" program a 6almasok által bibliailag már rég lefektetett: "apokaliptikus armageddon" néven fut éppen most a képünkbe nyomva. Ez lenne az épp Ukrajnában kibontakoztatni óhajtott un. III. - és egyben utolsó - világháború.
    Amelynek természetesen - a látszat ellenére - végső célja az úgymond "cionista" Atlanti/sz/-i nyugat elsüllyesztése. Ennek a világnak csak a Kárpát medencében - a szokott "utolsó /nato/ csatlós" szindrómaként - maradnának még "közel-keleti" maradékai. Ők "144 ezeren" immár magyar-bőrbe bújva már nem a "C-ion"-ista hanem a "Si-/i/on"-ista "kiválasztottak" lennének. Akik aztán e 3. világégető háborúskodó "játékban" győztes putyini - amúgy "antikrisztusi"-nak cimkézett - kivéreztetett "keletieken" aztán erőt vesznek. Hogy rajtuk "átkristályosodva" felülkerekedvén immár egyedül önmaguk vegyék át az "500 milliós" Föld irányítását - persze ál-magyarként. Hogy a Teremtés egyensúlyának is meg legyen azért az a fránya illúziója.
    Bár Maga a TerEmT/őé/s nem éri be ennyivel - sosem érte be. Az Ő útján járókat - bár azok most "senkik" - megvédi. Ezért van az hogy azt a magyart aki már "révbe ért" nem éri komolyabb baj - még ebben az eszement vég-illúzióban sem. Nem gyomirtózzák le az epertermését mint Dávid Goldfingernek, nem lesz öngyilkos mint Tamás Welsz és nem megy előzetesbe sem mint Simon "pénzügyér". Na persze nem kellene a "Világ Anyja"/Csomolungma ellen sem menni ahogyan azt a "ősmagyar-jurtás" Dávid Klein unos-untalan hangoztatja. Az ilyesminek sosem lett jó vége.
    Aki teheti műveljen egy kis kertet - önmaga és persze mások örömére is. A felesleges terményt ugyanis mindig elajándékozhatja. Ez segít a fel- és felül-emelkedésben, nyugalomra-türelemre-szeretetre tanít és persze a testet is karban tartja. A lehetőség mindenki számára adott: a test és a lélek a megfelelő szintű belső rezgés elérése után most együtt "mehet" tovább - ha menni akar...

    VálaszTörlés
  5. Köszi, az írást Mazsola :), bizonyos a lelket mélyebben megérintő gondolatok, tényleg képesek felrázni az embert a hétköznapi fásultságból:
    Kettő, már tényleg "karistolásnak" (Que.) :) sem nevezhető nap után, tegnap egy tel.ügyfélszolgálaton csúcsosodott ki a "jókedvem".
    (Ahol, nem lehet csak úgy megkérdezni valakitől sorszám nélkül: hogy van-e az "eredeti" (amúgy kínai) zsinór a telefonhoz, ugyanis az utána gyártott kínait, valamiért nem fogadja el. Mert ugye, ha nincs eredeti, nem állok sorba, de hogy megtudjam feleslegesen állok-e sorba, ahhoz is számot kell kérni.)
    Gondoltam, mielőtt a várakozó sorstársakkal együtt tovább emelném az ideges rezgésszintet, olvasok inkább.
    Szóval, akkor olvastam a fenti irtásod, főleg a közepe felé minden, de tényleg minden 2 napos nehézség elpárolgott, mert hát :
    "hiszen Egy az Élővilág, Egy a Létezés, és Egy a Létező is. Fura dolgot írok most: az Egy Végtelen számú szemen keresztül nézi önmagát. Az Ég teremti a porszemet, de ugyanúgy a Porszem teremti az eget, ha ránéz. Mindenben az Abszolútum van - de mégis érintetlen minden létezőtől."
    milyen szép is ez is:"amikor azt érezzük, hogy "létezem", "vagyok", azt nem a tünékeny személyiségünk mondja, hanem abban a pillanatban eggyé váltunk az Egyel."
    Ahogy írod is, valójában minden rendben van a természetben, de tán még ezekkel a tetűként ránk telepedő, mindenféle (szolgáltató?) élősködő cégekkel is .... végül is a mi tökéletesedési törekvésünket támogatják: nem hagynak nőni, tán így nagyobb gyümölcs terem… legalábbis remélhetően. Ha meg nem, akkor is valamiért, ha már itt vannak, akkor a mindenféle kártevőknek is helye van.:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na végre. Már azt hittem leragadunk a szándékosan polgárpukkasztóként elhelyezett szilikon csöcsöknél, és a fájdalmasan rímbe szedett hangyáknál. :))
      Azért csak nyugi, mindössze az egómnak nem esik jól ha a poénokat komolyan veszik, a tanítást meg nem értik. De úgy látszik nincs minden veszve. :)
      Köszi, hogy megértettél!

      Törlés
    2. Azért lehet ám, hogy mindenki megértett és nem is ragadt le olyan nagyon :)))
      Meg hát nem mindig lehet a fellegekben társalogni, mindenféle magasztos gondolatokkal átitatva...kell a szilikon is, meg a hangya is, élet részei, mert hát vannak és "szolgáltatnak" kinek mit? az kérdés ugyan ... de tanulságot mindenképpen :))

      Törlés
    3. Hehe, így van! :)
      Na de most már megyek ki házkörüli teendőket ellátni, mert kisütött!

      Törlés
  6. Azért valljuk be, hogy esztétika formáló hatásán kívül van még elönye egy ilyen idöjósnak! :)
    Pl. " - Szívesen folytatnék magán(!)beszélgetést, hölgyem!" :DDD

    Mazsola!
    Mi van Veled, nem látlak más oldalakon! ... megértelek ha kertészkedsz: én is szeretem a "meleg-ágyat"! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, én már egyre kevésbé érzem szükségét annak, hogy mindenhol osszam az észt, vitázni, másokat győzködni meg már végképp nincs kedvem. Én már kiírtam magamból amit ki kellett, és az a kevéske ami még "bent van" és arra vár, hogy kiírjam, arra meg bőven elég ez a blog.
      Szoktam még imitt-amott olvasgatni hozzászólásokat, de inkább csak mint valami mintavételként, átfutom a hsz-eket, hogy hol tartanak mások, hol akadtak el, hol értenek már egyet, van-e egyáltalán közös nevező. Tényleg olyan ez mintha felhők vándorlását nézném, hol összevesznek, hol összeolvadnak, hol eltűnnek, hol megerősödnek együtt. Így megy ez az emberek körében is.

      Törlés
  7. Mazsola!
    Vagyunk ezzel néhányan hasonló képpen!
    De, néha jó egy kicsit leporolni egy-egy okosságot!
    Azért, ne lógasd az orrod, ... a felhök felett mindig süt a nap! :D
    Áldás és Béke

    VálaszTörlés
  8. Kedves Mazsola! Ha telerakod az üveget, úgy, hogy egy réteg fű, egy réteg cukor (csurig) és a tetejére cukor kerül, nem nagoyn lehet baja. Én biztos, hogy nem szorítottam rá ezerrel (mert nem tudom) és lett belőle jó sok szirup. Ja, még valami: egy-két nap után harmadára összeesik a cucc. Utána megint feltöltöttem.
    Most nálunk is nagyon gyönyörű vastagok vannak és ugyanezen gondolkodtam a minap, hogy most ezeket én húztam be gondolatilag? Mert én is tavaly csináltam először és akkor úgy vadásztam végig a kertet 1-2 üvegnyiért, szomszédaim derültségére, idén meg tele van szebbnél szebb csokrokkal a kert, ahogyan már tavaly szerettem volna látni.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia névtelen,
      És a levelek nem konzerválódnak a cukorban? Teljesen feloldódnak? És mivel töltöd fel, ha összeesik? Ugyanúgy levél+cukor?
      Azt nem tudom még, hogy mitől lesz a "gyári" lándzsás olyan bordó színű.


      Ja és légyszi írj valami "nevet" a hsz végére, hogy tudjunk valahogy szólítani, köszi.

      Törlés
  9. Szia Mazsola,
    Javaslom csináljunk egyet közösen, májusban. Május 12-14 között kell 'izzítani' Magad, telihold előtt. Segítek, írod-írom mit-hogyan. Biztosra veszem hogy összehozzuk. 3 hét kb. az elkészülte, időjárástól függően.
    http://kalender-365.de/holdnaptar.php
    Egyébként most Húsvét előtt csináltam forrasztófüvet, bár azt másképp kell csinálni. Kb. 3 éve majdnem lebaltáztam a jobb mutatóújjamat... szó szerint. [Igen, ebből látszik hogy balkezes vagyok... mindkét értelemben :-)]. Majdnem csontig ment, másnap egész kézfej bedagad, fájt a mozgatás. Ezzel kezeltem... a forradás is eltűnt. Azóta megint tudom használni a mutatóújjamat... bár ez nem mindig tetszik mindenkinek... :-o
    Fecu
    Fent a névtelen nem én voltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remek ötlet!

      Most azért kíváncsi vagyok ebből mi lesz, de benne vagyok újba is - pláne ha ez sikerül. Ha nem, akkor is.. :)

      Törlés
  10. Szia Mazsola!
    Bocsánat, közben elfelejtettem, hogy itt is hozzászóltam.
    A levelek teljesen konzerválódnak, most direkt felnyitottam egyet, nehezebben lehet eltépni őket, mint újkorukban. Igen, amikor összeesett, akkor újra cukor+levél. Én elég sűrűn rétegeztem egyébként őket, mert nagyon fehércukor ellenes vagyok, de ennél a dolognál a cukron kívül más tartósító nincs. És lehet, hogy annak ellenére, hogy a leggondosabban igyekeztem eljárni, még mindig lehet, hogy nem teljesen jól mostam el az üveget, vagy akárhogy átáztattam a leveleket, mégis maradt rajta valami minihernyó, így.... megromolhat?
    A szirup színe megdöbbentő. A bolti bordó, az enyém viszont igazi fekete tea színű, nagyon sötét. Közben - most - észrevettem, hogy az egyik nekem is megmakkant, mert rosszul zártam.
    Ja. Én azután, hogy talán kétszer vagy háromszor összeesett és feltöltöttem, mikor kicsit több volt benne, mint 2/3-ad, akkor már úgy hagytam, mert kezdtem gyanítani, hogy ez egy végtelen történet...
    :)
    Még egy infó: Két sima befőttesüvegnyi útifűből (ami ugye nem ennyi, hanem sokkal több, mert mindig összeesnek szegények, lett kb 3 deci szirup. Ez nem sok, viszont mivel szeretetből és törődésből készült, sokkal hatásosabb a boltinál. Megfázós, taknyos, köhögős betegségek előszeretettel támadnak meg, bár egyre kevésbé és nagyon jó szolgálatot tett ilyenkor.
    Bocsánat a terjengősségért.
    Még egy mondat: köszönöm a blogot, melyet igen régóta olvasok, s mely túl sok újat nem nyújtott, inkább álmélkodást, hogy jé, találtam valakit, akivel pontosan egyszerre járjuk az utat.
    Szeretettel,
    Niki

    VálaszTörlés
  11. Fecu: Mármint az útifűnek 3 hét az elkészülte?
    :-o
    Hát, nem tudom. Nekem úgy mondták, hogy augusztusban leszeded, lerakod és mire szükséged lehet rá, már fel is lehet nyitni. Ez három hónap.
    Próbálok visszaemlékezni, milyen lehetett 3 hét után - mert az elején még sűrűn nézegettem a Nagy Művet -, úgy tűnik, hogy nem volt ilyen sötét a szirup.
    De mivel nem vagyok szakértő, lehet, hogy 3 hét elég és bordónak kell lennie, nem ilyen feketének... De végtére is: hatott.
    Üdv,

    Niki

    VálaszTörlés
  12. Figyelsz a kertre, mindig találsz utalást, csak meg kell fejteni.
    Gyuribácsitól hoztam többek között citrom füvet - erre mi nőtt a kertben? - citromfű.
    Kezemen ismét megjelent egy szemölcs, mit találta vérehullatót.
    Remélem lesz nyárra bodza is mert remek szörp lesz belőle.
    Pitypang (gyermekláncfű) is nőtt bőven. (máj, epehólyag, vese)

    Létezik szelektív gyomirtó, de a tarack ellen marad a kapa.
    Vannak durva vegyszerek, de nem egyszerű a beszerzésük, mivel csak könyvre adhatnak.
    Kellene ez nekem - hát nem. Kapa beáztatva.

    Cseresznye-, meggyfa roskadásig, már most kezdem a túlterhelt ágak alátámasztását, összekötését.
    Az a fránya légy, gyorsabb volt nálam. A fólia elmaradt, a sárga lap kevés volt. Jövőre majd pirosat akasztok ki.

    Mivel nem volt komoly fagy, több lett a bogár, sok a rigó, cinke, gyík. A kutyára jobban kell majd figyelni a kullancsok miatt.

    Fura ez - természet, életösztön, ego, DNS (2-12 spirál) - valaki ezt nagyon kitalálta.
    Vajon megbírkóznánk több ismerettel, ha megnyílna a 8. csakra?
    http://www.atalakulas.net/blog/a-rejtelyes-8-csakra

    Anu, Enki, Ízisz, Thoth, Triszmegisztosz (csak párat említve) vajon hol helyezkedik el??

    Nekünk meg kell a bió + nem eszem húst, mert ettől hú de rezgek - 3D-ben? Lehet.

    Mazsola már megint mit kapirgálsz?
    Látom rendesen beéget a küklopsz.
    http://www.youtube.com/watch?v=xYCV2zybQoI

    Abszolútum (nevezzük így) bennem van, én pedig benne, de a fájdalmam sem csak az enyém?? - igaz akit megöltek (hallom a hírekben) annak nem érzem a fájdalmát, de mások boldogságát sem. Ám ezeket, hogyan éli meg az abszolútum??? Átél mindent, vagy csak információ szintjén tárol??

    -------------

    Bizony, a gondolkodást gátolja a vagyok állapotot.

    erről beszél Mooji
    http://www.youtube.com/watch?v=GtvHPZVoAjU&list=PL14DD21FCB7549A1D

    http://www.youtube.com/watch?v=rMMyX6-PF_k

    -------------------------

    A “lényeg” le ne maradjon!
    :)
    http://www.youtube.com/watch?v=yRnorlYeAlo

    http://www.youtube.com/watch?v=Hi9pd3AD-Gg
    (lányoknak is van
    http://www.youtube.com/watch?v=v9sBGuUviAw

    lehet ezt humorosan is
    http://www.youtube.com/watch?v=F3BabjUEWCk

    ------------------------
    A felhőatlasz (film) második nézésre sokkal jobb (több) volt.
    -----------------------

    naiv

    VálaszTörlés
  13. javítás

    Bizony, a gondolkodás gátolja a vagyok állapotot.

    naiv

    VálaszTörlés