2014. április 8., kedd

Demokrácia






Forrás

25 megjegyzés:

  1. (ugyan Mazsola, el se hiszem, hogy ennyire ki vagy akadva ezen a cirkuszon.. "Eddig jöjj és ne tovább?" :)
    kerestem Neked egy szimpatikusabbat -a szineket nem én választottam.. :)
    http://giphy.com/gifs/116xAcnWqb69aM/fullscreen

    az erőszak nem megoldás.. csak a szellemi forradalom mutat előre, a többit terelik-ahogy akarják..

    VálaszTörlés
  2. Igaz, hogy szidó-oldal, de jókat mosolyogtam, Quedrának kihagyhatatlan!

    http://orulunkvincent.blog.hu/2014/04/07/tulelokeszlet_valasztasok_utanra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösz bloggazdi. Vigyorogtam rajta én is párat. :D

      Törlés
    2. "A humor az ember szkafanderje a Földön - mondták egy stand upban, ehhez tartsd magad, mert aki nem tud nevetni magán, az meghagyja ezt a feladatot másoknak."

      :)

      Törlés
    3. "Nyilván lesznek nemzeti italboltok meg miegymás, úgyhogy kisboltok indításában most ne gondolkozz, de azért jó lenne ha nem foglalkoznál földműveléssel, nem indulnál közbeszerzésen, nem dolgoznál tervezőcégnél, rendezvényszervezőnél, nyelviskolánál, az állampárttól független médiában, reklámcégnél, tankönyvkiadónál, a szerencsejáték iparban, vagy Welt 2000 Kft-hez hasonló vállalatnál, MAL-nál, MALÉVnél és hasonlónál, jó lenne ha nem nőne a vállalkozásod más szemében kívánatosan nagyra és úgy általában: ha nem élnél ebben az országban."

      :))

      Törlés
    4. Csakis humorral lehet ezt egészet kibírni :)))
      Az alábbiakat pont ma olvastam:
      "Maga a létezés egy olyan megrázó élmény, hogy alig marad idő másra"
      "A boldogság egyetlen akadálya a valóság"
      Tán van benne igazság :)))

      Törlés
  3. Még egy kicsit, naaaa. :)

    "Látható, hogy egy átlagos fideszes szavazó sokkal többet „ér”, mint bármelyik más párté, vagyis a Fidesz-KDNP jelöltjeinek és listájának sokkal kevesebb szavazatból összejött egy-egy képviselői hely, mint ellenfeleiknek. "

    "Mindez abból fakad, hogy a választási rendszerünk jelentős mértékben a „győztes mindent visz” elvén alapul. A 199 mandátumból 106-ot egyéniben lehet megszerezni, a Fidesz-KDNP ennek a 106 helynek a nagyjából kilencven százalékát szerezte meg az egyéni jelöltekre leadott szavazatok mindössze 44,2 százalékával. Néhány, a dolgok jelenlegi állása szerint tíz egyéni jelöltjének győzelme okozta azt, hogy a baloldalnak nem ugyanolyan rosszul hasznosultak a szavazatai, mint a Jobbiké vagy az LMP-é."

    Hajrá magyarok! :)

    http://index.hu/belfold/2014/04/08/szavazat/

    VálaszTörlés
  4. És ez: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=738584982840232&set=pb.224510837580985.-2207520000.1396968081.&type=3&theater

    VálaszTörlés
  5. 133 + 38 + 23 + 5 = 199 ! Ilyen mandátum-számsor véletlen-szerű kialakulására szinte semmi esély nincs. Számmisztikai vagy kabbalisztikus véletlenek meg végképp nincsenek. Az egész parlamentesdi és szavazósdi természetesen csak színjáték ami úgy van "irányítva" hogy azért a 6almat valójában biztosító úgymond mágikus számok és persze megjelenítések pontosan kijöjjenek. Ez persze spontán nem jöhet létre, csakis direktben való csalással, manipulációval lehetséges.
    A március 29.-ei fidesz békemenet és nagygyűlés is direkt Mátyás királlyá koronázásának a napjára esett - vagyis a király-utánzat OV már jó előre megkoronáztatott. A szavazás meg ugyancsak Mátyás király halálának napján rendeztetett meg április 6.-án. Igen ám de a főnix-madaras feltámadáshoz a halál kell - és lőn, OV "főnix" most újabb 4 évre feltámada. Tehát ál-magyar részről lett megjelenítve a valódi főnix madaras magyar feltámadás.
    A 199-es szám természetesen 19-el egyenlő ami meg 10-el azaz 1-el. Tehát azért 199 a képviselői helyek száma mert az 1/EGY vagyis a MIND-EN.
    A 133 - láss csodát éppen a főnix-madaras feltámadásra utaló angyali szám. A Discovery - utolsó ! útja alkalmával - hordozórakétája is ezt a számot viselte: STS133 - misszió. A rakéta felső harmada narancs, bocsánat arany burkolatú volt és "véletlenül" egy VÉGZET nevű R2-es robotot vitt magával. Hab a tortán hogy ufók jelentek meg a fellövés előtt:> Ufos Discovery STS-133 /5-nov-2010/.mp4 < 133=7 - a Teremtés száma - a 7 csakra, 7 mirigy - a 7. bolygó a Föld stb.
    A 38-as szám Anubisz száma aki az Ozirisz előtti alvilág-Isten Egyiptomban. A Szíriusz A-t megjelenítve őrzi a csillagKAPUT ahol a mérlegelés folyik. Mellette macskája akinek persze 38 kromoszómával bíró DNS-e van. A lerombolt 2 WTC helyére emelt 1 új WTC-t is "véletlenül" egy 38"-es videóban mutatták be - nyilván Anubisz miatt: The construction of One World Trade Center in 38 seconds. A 38=11=2 - a 11 az újbóli "ELEVEN"ségre a majdani magasabb szintű 2ősségre jutást prezentálja.
    A 23 meg a TUDÁS megjelenítője mivel az emberi DNS éppen 23 pár kromoszómából áll.
    Aztán befutott még az 5-ös is a Beavatás közismert száma, a Naprendszer "szívcsakrája" a Jupiter száma stb.
    Tehát a beavatott/5/ tudása/23/ megmérettetik/38/ mielőtt a főnix-madaras feltámadás /133/ folytán 1-é válik /=199/ !!! Az egész "bemutató" erről a titkosnak vélt masonic "üzenetről" szól - természetesen a páholytársaknak nehogy a pórnép is feltámadjon véletlenül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nincs olyan szám az Univerzumban, amire ne tudnál előkapni egy mitológiás utalást, Kerion. :)

      Törlés
    2. Mazsola, a számokat viszont nem én kapom elő, azt egyenesen a pofámba vágják az azokkal játszadozók - én csak reagálok rájuk jelentés-tartalmilag. Nyilván azért mert ezt kell tennem.
      Azt még nem is említettem hogy az úgymond "ellenzéki" képviselők száma meg: 199-133=66 ! A 66-os ÚT nem véletlen felkapott az USA-ban. Itt az "úton" van a hangsúly ugyanis a 66-os út a "pokoljáró" út - ami a feltámadáshoz kell. Az "ellenzék" most tényleg "poklot" fog járni hogy aztán - "feltámadjon" ? Na majd meglátjuk mi sül ki ebből...

      Törlés
    3. És szerinted a narancs-feudalizmus be fogja vezetni a felsőházat az ország irányításába? Vagy a dualitás helyreállítása ránk vár? Vagy hagyjuk a francba az országmegváltó gondolatainkat, és koncentráljunk saját magunkra?

      Törlés
    4. Koncentráljunk magunkra de persze gondolkozni lehet a magyar hazáról mivel először azt kell mintegy újjáteremteni. A lényeg az hogy hogyan lehet békésen - sőt közkívánatra - megteremteni Egész Magyarországot. Bizonyos hogy csodát is tenni tudó megtáltosodott ember/ek/ kellenek hozzá.
      Akik aztán El Cid-hez hasonlóan útra kelnek csak nem Hispániában hanem a Kárpát medencében. De persze nem fegyverrel hanem - a tudást és a képességeket kiegészítendő - "olajággal" a kézben mint Jézus. A testi-lelki gyógyító "körút" természetszerűleg magához vonz mindent és mindenkit. Hisz a népek a hajdani életüket szó szerint megteremtőkre máig szeretettel emlékeznek. Szóval ha jön a "JEL" akkor el lehet indulni - a megfelelő fokozatú táltos-avatárság adott és "élesben" megy már minden.

      Törlés
    5. ""199-133=66 ! A 66-os ÚT nem véletlen felkapott az USA-ban"" Hát persze, hisz egy kis, ámde nagyon erős csoportunk van ott kinn az óperencián túl. A hidegháború kellős közepén ők küldték haza a Koronát az amerikai különgépen egyenesen be a vasfüggöny mögé.
      1945 + 33 = 1978 (január 6) - Szíriusz Vénusz (Cyrus Vance) hazakíséri a Koronát, rövid, 33 éves kinti látogatása után, és átadja Apró Antalnak.. ugye ismerős vérvonal? -> A-A - 11
      American Airlines -> A-A - 11
      Cyrus Vance -> C - V -> 3 X 22 = 66

      1978 január 6+ 33 = 2011 január 6- a teljes vezérkar a magyar parlamentben összegyűlve tiszteleg a Szent Korona előtt, persze az eseményt gondosan álcázva jónép elől,
      - mint az Európai Unió Tanácsának a soros elnöki feladatait ellátó Magyarország köszöntése...:-) Brüsszel - Budapest -> B-B -> 22
      Na de visszatérve a 133 mandátumra, egyelőre e szám további sorsa 22 Vietnámból késve érkező szavazattól függ..
      33 - 22 - V - 11 + 11

      //. A soros elnöki tisztségének átvétele Belgiumtól január 6-án volt – a nagyszabású ceremóniát az Országház kupolacsarnokában tartották Yves Leterme belga, Orbán Viktor magyar kormányfő, a magyar államfő, Schmitt Pál, a magyar kormány valamennyi minisztere, az Országgyűlés elnöke és alelnökei, a parlamenti pártok elnökei, illetve frakcióvezetői, valamint a teljes budapesti diplomáciai kar részvételével.//

      Törlés
    6. Tegnap valahogy nem sikerült beküldeni:

      Kerion, TT, Mind-ENKI
      Kíváncsi leszek a következő napok világtörténelmi eseményeire.
      Március 29, Április 6 - Kerion már írt róla... és nem titok...
      MArs-Föld közelség Április 14. Mit forralhatnak? EGYiptom-Kairó-Irán-USA-Orosz no meg a '48'-as' ország?
      De, inkább a mai nap: Április 9., Dózsa György, paraszfelkelés kirobbanó napja.
      Dózsa György: AKInek TESTét 72 fele vágtak szét megégetése után majd szórtak szét Nagy Magyarországunk területén. Nehogy Valaki által még sikerüljön összeforradnia. Ennek 500 éve...
      Április 14-15. Telihold ideje. Gyógynövények föld feletti részének szedési ideje. Március-Április: fekete nadálytő szépen pezsdül itt tőlem 8 méterre, odakint... bezonybezony'... a népmesékből (kígyó-róka) ismert forrasztófű... amivel a királyfi FEJE visszaragasztható, PONTosabban visszaragasztandó! Hát így legyen...
      Fecu

      Törlés
    7. Fecu, végre! :)

      Inkább arról mesélj légyszi, hogyan is kell elkészíteni a lándzsás szirupot, mert tavaly megcsináltam úgy ahogy írtad, egy réteg levél egy réteg cukor, egy egész üvegbe, kirakva az ablakba, de nem sikerült, nem olvadt fel a cukor, a levél meg egyben maradt... Mit ronthattam el?

      Törlés
    8. Sang, nagyon jók a meglátásaid. Csak azzal egészíteném ki hogy ha a 44 latin-betűs magyar gemátriát nézzük - márpedig az a mérvadó - akkor a B a 3. betű - s így BB az 33. Régebben volt arról is szó hogy a magyar "ABBA" az 1331 és nem 1221 mint az angol "ABBA". Tehát a 13 baktunos korszakvég zéró pontja/origója valójában 2013 március 31.-én /13. holdhónap vége-holdújév/ idején volt és nem 2012 december 21.-én - mint ahogyan azt reklámozták.
      Fecu, a 66-os egy nagyon fontos úgymond "pokoljáró" mesterszám amit nem lehet megkerülni a felemelkedés útján. Amikor évekkel ezelőtt a Szamária szurdokban - Zeusz rejtekhelyén - jártam "véletlenül" egy "Hot Star 66"-os feliratú póló volt rajtam - a fényképeken látszik. Akkor még fogalmam sem volt arról hogy ez jelenthet valamit is.
      Kairó annyi mint Mars/Árész - a vörös bolygó/vérbolygó. Nem kell mondani hogy kik is dédelgetik a "háború istenét". Ennek "ellenkező" pólusa az AntÁrész a Skorpió alfája/szíve óriás vörös csillag/ a Szeretet csillaga - nem csak a vér de a szív is vörös. Az megint csak evidens hogy kik is azok akik skorpió-lényegű nyilasként/kentaurként a békében-szeretetben "utaznak" és nem a háborúban. Tehát itt dől el minden - mintegy Árész-Antárész "népe" egymásnak "feszüléseként" - a Kárpát medencében - méghozzá hamarosan.
      Egy/Egyiptom - Mars/Kairó - USA/ŐsKezdet - Irán/y/ - Orosz/lán/
      72/9/ = Ozirisz - Dózsa György - 500/Főnix-madaras feltámadás
      1945.08.06. - Jézus színe változásának a napja/Hirosimára-Hierosolymára a Trinity-Szt3ság nevű atombomba ledobásának a napja. 3 nappal később 9.-én Nagaszaki/Ika szagan azaz Ika sógun/király atombombával való "megszentelése" az usa által. Az aljasság nem ismer határokat.
      A nándorfehérvári diadal - 1456 július 22 - híre állítólag augusztus 6.-án Jézus színe-változásának a napján jutott el Rómába. A pápa ebben egy "égi jelet" látva rendelte el akkor az örökös déli harangszót.

      Törlés
    9. Szia Mazsola,
      Hát... így látatlanban nehezebb... De kapásból ami lejön:
      - olyan helyre tedd az üveget ahol tűzi a Nap
      - fedelet is tegyél az üvegre, jól meghúzni (visszatartja a meleget, könnyebben olvad a cukor)
      Remélem tudtam segíteni. Lassan lesz lehetőséged újra próbálkozni. Április 14-15.
      Én asszem' nekiállok a forrasztófűnek is lassan, mert kifogyott a készlet. Most tavasszal a gyökere még jobb, csak meg kell találni, persze azt szigorúan teliholdkor.

      Kerion,
      Pár hónapja 'aggatott rám' az élet ilyen 66-os kombinációt, rendszám formájában. Ráadásul duplán... 662=14=5=Jupiter=szívcsakra. Az első 3 tagját meg már le sem merem írni... :-) Mondjuk ez itt egy nyitott weblap.

      A 48'as országnál Izraerle gondoltam, mert ugye akkor alkották meg. A logikáddal visszafordítva viszont:

      Egy/Egyiptom - Mars/Kairó - USA/ŐsKezdet - Irán/y/ - Orosz/lán/ - IS-RÁ-ÉL azaz az Élő Napisten Országa... de hát Ő itt van, a lábunk alatt.
      Oroszlánról hogy egyből a Szfinx jutott eszembe... így vissza is tértünk az első szóhoz, Egyiptomhoz=Hun. Hun is vagyunk akkor? :-)
      Fecu

      Törlés
    10. "Most tavasszal a gyökere még jobb, csak meg kell találni, persze azt szigorúan teliholdkor."
      Megtalálni lehet teliholdkor, meg lehet tudni, de kiásni és feldolgozni újholdkor. Khm... Bocsánat, félreérthető voltam.

      Törlés
  6. Ördög a részletekben:

    http://republikon.blog.hu/2014/04/08/igy_mukodott_a_gyozteskompenzacio

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A humor csak egy pajzs!!? Humor nélkül...!!?...,ami lehet,hogy nem is humor...de neki nem volt dolga ilyenekkel...mert,mégsincsennek véletlenek...

      https://www.youtube.com/watch?v=2oqH9wSfMzQ

      Törlés
  7. Hologramművész, a merkaba az más - 8ágú csillag-alakzat - mint a 6-szöges/hexagonális egymásba fúródó 3szög/stilizált piramis. Merkaba-meditációval meg hasonlókkal nem foglalkozom. Egyébként "direkt" módon megpróbálni működtetni valamit irtó veszélyes. Erről már írtam az ugyancsak direktben folytatott asztrál-projekciós-meditációk kapcsán. Szóval vagy megy valami magától vagy nem - hagyni kell hogy spontán alakuljanak a dolgok, jöjjenek elő a képességek - mert csak akkor lehet majd használni is ezeket.
    A "C-ion-ból Si-ion" átalakulás a túlélés miatt szükséges. Az ősi rezgő-komplexum piramisokat SiO2-szemcsés mészkövekből, öntött betonból építették illetve ilyen lapokkal burkolták. A metamorfózison/átkristályosodáson átesett testünk is - hasonlóan egy piramishoz - tulajdonképpen egy rezgő komplexum. Mivel a rendkívül apró mikroszkópikus SiO2 kristályszemcsék a 70 %-nyi víztartalmunknak köszönhetően a test minden részében ott vannak. Tehát egy rendszert alkotva mutatják - természetesen szellem-tudati irányítás alatt - a piezoelektromos jelenségeket. Melyekkel az ember az anyag/test alakváltoztatására és más egyebekre is képes. Attól függően hogy a belső elektromágneses térrezonancia emelés mennyi ideig tart, milyen mértékű, irányú stb.
    Szóval az ember SPONTÁN csodákra képes csak még nem tudja, illetve nem hiszi el ezt. Ezért aztán nincs is még megfogadva és elfogadva a szeretetelvű jóakaratúsággal való "senki"-vé válás, a "pokoljáró" főnix-madaras-feltámadás - mint a csodákhoz vezető egyedül üdvözítő ÚT. Inkább a csupán külsőleg érzékelhető illúzió a favorit még mindig minden megvezető szemfényvesztésével együtt. Ami persze az anyagba, meg persze a karmikus körforgásba is prolongáltan mereven "ágyazza bele" az embert.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben. Köszönöm.
      Azért kérdeztem, mert kaptam pár üzenetet (szinkronicitás) mostanában, hogy "aktiváljam" magam... Azt egyébként többféle képpen lehet aktiválni. Szeretet elvűség nélkül valóban veszélyes: Lásd még Drunvalo könyv.

      "
      Újraszületés, feltámadás, felemelkedés

      Először is, definiáljuk e három fogalmat, melyek azokat a leehetőségeket jelölik, amik közül valamelyik hitünk szerint meg fog történni a földi sík elhagyásakor.

      Újraszületésről (reinkarnáció) akkor beszélünk, amikor olyasvalaki hal meg, aki még nem áll készen arra, hogy véglegesen egy magasabb világba emelkedjen.
      Ebben az esetben a Lélek – miután bizonyos időt eltöltött egy olyan világban, ami kifejezetten erre a célra teremtődött (hitem szerint ez a negyedik dimenzióban található) – mint újszülött ember érkezik vissza a Földre.
      Ezzel egy új életciklus veszi kezdetét, amiben a Lélek újabb lehetőséget kap arra, hogy megszerezze azt a bölcsességet, ami a magasabb tudatszintre való emelkedéshez szükséges. Ez a ciklus több életen keresztül folytatódik addig, amíg a Lélek megtanulja hogyan kell felemelkedni magasabb világokba. Ekkor a reinkarnáció olyan lesz, mint gyerek számára a játéka: abban a pillanatban elfelejtődik és felváltja a feltámadás vagy a felemelkedés.

      A feltámadás akkor veszi kezdetét, amikor a Lélek elért a Valóság egy bizonyos tudatossági szintjére, de még nem teljesen ébredt rá, hogy mi is az, amit az ősök Mer-Ka-Ba-ként említenek, korunk ezoterikusai pedig Fénytestnek.
      Amikor valaki ennek tudatában hal meg, már birtokában van annak a tudásnak, amely segítségével újra tudja teremteni a testet, folytathatja útját a magasabb világokba és elérheti a halhatatlanságot.
      Ez azonban egy olyan valóságlátáson keresztül valósul meg, amikor még nem fogjuk fel a fénytest teljes természetét.

      A felemelkedés akkor valósul meg, amikor a Lélek teljesen ura a Fénytestnek vagy Mer-Ka-Ba-nak, de még mindig fizikai testben van. Ehhez a mutatványhoz általában több száz, ha nem több ezer emberöltőre van szükség.
      Amint teljesen megértettük és meg is tapasztaltuk ezt, a Földet elhagyó Lelkek közvetlenül jutnak el a magasabb világokba anélkül, hogy a szokványos módon halnának meg.
      Amikor a pillanat megfelelő, a test mindenestül csak úgy eltűnik, „köddé válik” és megjelenik a felsőbb világokban. Nem teremtik újra a fizikai testüket; magukkal viszik azt.

      Ezt a felfogást követve, szükségünk is lesz fizikai testre az ezt követő világban, mert az evilági felnőtt emberi test lesz odaát az „újszülött” test. Ezért olyan fontos, hogy velünk legyen a fizikai test. Nézzük csak meg az egyiptomi és a keresztény gyakorlatot, példának okáért. Mindkettőnél központi kérdés a fizikai test megtartása.
      Azért létezünk, hogy felfedezzük a lehetőségek teljes spektrumát
      Fontosabb az egyik út a másiknál? Számít az, hogy mi módon halunk meg?
      A tanáraim azt mondják, hogy végtére is egyáltalán nem számít. Miért? Hát nem egy magasabb tudatosság útja a felemelkedés, mint a szimpla elenyészés? Ők ezt válaszolnák:
      Isten úgy rendelkezett, hogy a teremtés minden lehetőségét ki kell próbálni.
      Ez teljesen magától értetődő, ha valaki kellő nyitottsággal vizsgálja meg a Természetet.

      /Drunvalo /
      "

      Hologramművész

      Törlés
    2. Mivel most váltás van nagyon is számít hogy hogyan hal meg valaki. Ha az ugyanazon fizikai testben való azonnali feltámadás követi a halált akkor valójában már a körön kívüliség jön. A továbbiakban már mint "felemelkedett" emberek sertepertélünk ebben a 3. dimenziós rezgés-kiterjedésben. Nyilván azért mert még további - immár "táltos-avatári" - feladataink vannak a Teremtés felé.
      Azt kell tudomásul venni hogy most - a 13 ezer éves végidei "mérlegelés" miatt - alapvetően más a helyzet mint egyébként. Az elért belső rezgésszint alapján legalább 3 irányú végleges Széth-választás van. Maga a spirituális folyamat persze összefügg az Orion kar ezen szekciójában lejátszódó külső fizikai változásokkal. A Naprendszer az Orion kar tengelye mentén leírt ellipszis alakú úgymond "világéves" körforgásában szembefordul a Tejút-centrummal. A szembe- vagy elfordulás cirka 13 ezer évente történik. Mivel saját sebességünk is van nem mindegy hogy együtt haladunk-e vagy szembe megyünk-e a centrumból kiáradó részecske-, sugárzás-, rezgő-hullám és egyéb részecske-áradattal. A változást mindig ez a "váltás" indukálja. Ezt fizikailag túlélni csak a belső térrezonanciát megemelve, végül is az anyagot átalakítva lehet. Ehhez kell a szeretetelvű spirituális metamorfózis ami az anyagi felépítésünkre is kihat.
      Az itteni újjászületett régi-új testünk a magasabb szinten csak egy kiindulási pont/"etalon". Emberként is többféleképpen, de pl. alakot váltva is meg tudjuk magunkat jeleníteni - nem csak úgy ahogyan éppen "partot értünk". Idelenn még a Földön az "emelkedettek" kisebb-nagyobb glóriával/fénykörrel való megjelenése várható meg persze az olyan jelenség/"fényárban úszás" is az aura körül mint amilyen pl. Jézus estében az un. "színe változás" volt anno.

      Törlés