2012. november 30., péntek

Oroszlánszív kapitány testen kívüli kalandjai a csodálatos Semjase úrnővel - a felesége tudtával...

(Bravehart volt olyan kedves és leírta ezt a személyéhez köthető különös történetet, melyben ha jól sejtem mások is fognak találni ismerős részleteket, elvégre mindannyian ugyanazt a könyvet olvassuk, csak valaki még most kezdte, valaki már majdnem kiolvasta, és valaki már olvasás nélkül is ismeri a végét... - M. ügynök)

Oroszlán szív vagyok, először is szeretnék köszönetet mondani Mazsolának, hogy arra kért írjam le testkilépéses élményeimet, és hogy méltónak tart arra, hogy ezt bemutassa nektek! Köszönöm a szereteteteket, mert érzem hogy kedveltek, még így a monitor mögül is, és jó hogy erre vetődtem hozzátok, bárcsak gyújtanátok egy tüzet és ülnénk körbe! :) Ezt az összefoglalót vagy regényt (?) azért írtam le magamról nektek, hogy lássátok, a harc ebben a világban csak a lelkünkért folyik, és bármi is legyen év végén, vagy utána soha ne féljetek semmitől és senkitől, erősek legyetek, mint az oroszlán nőstény ki nekiugrik a nála jóval nagyobb hímnek, ha szeretteit veszi célba. Egyet jegyezzetek meg ebben a diliházban, ami a mi szellemünket-lelkünket edzi, csak a szeretet nyitja a kapuk zárjait, semmi más! :)

Jelenleg ott tartok, hogy ...
... ülök a cégnél a széken ebéd idő van én még nem mentem ebédelni, kedvem támad lazulni!: Koncentrálok, kérek szépen energiát a teremtőtől, köszönöm szépen, aztán 1 perc kb. és elkezdek bizseregni+finoman zsibbadni, de ez nekem nem elég!:) Mondom magamban, s közben koncentrálok: „ Most kilépek a testemből!” Jön egy fura érzés körbe-körbe imbolygok a széken és egyre könnyebbnek érzem magam, aztán arra gondolok felemelem az asztráltestem, vagy nem tudom mit de azt egy füstfelhőnek érzem, és közben arra gondolok hogy rákapcsolódok a forrásra. Az érzések egyre erősebbek és kellemesebbek, de egy kicsit fura is, mert ezt a sima hétköznapok során nem érzi az ember, nem is tudja hova rakni? Hmm. most jó erős kiemelem ezt a füstfelhőt, koncentrálok, és ekkor azt érzem hogy én egy füst felhő vagyok és egy fémpáncélba vagyok benne amiben fickándozok éppen…. Na ez után elgondolkozok mi is volt ez a füst-felhő? Miből is állok? Mi ez a bizsergés? Be vagyok zárva? Valamit érzek? Ennél szabadabb vagyok, de most a nehéz páncél nem ereszt.

Mindig is éreztem hogy más vagyok, de nem úgy hála a teremtőnek, a gyerekkori emlékeim 3 éves koromig megvannak, holott erre a legtöbb ember nem emlékszik már, emlékszem 3 évesen elvittek a szüleim a Fekete tengerre, ami nagyon megrázó élmény volt, mivel édesapám viccesnek tartotta ha belevisz a hullámokba karjában, holott ez egy gyereknek lehet egy életre szóló rossz emlék is.. A mai napig emlékszek a vad és sötétkék hullámokra nem félek meghalni készen állok rá bármikor, de a mélyvíz az kifog rajtam. De ennek ellenére nem panaszkodhatok amit egy átlagos szülő megadhat azt én megkaptam, annak ellenére hogy szüleim az életüket 2 szatyorral és velem kezdték el. Hogy mennyire szerettek már akkor? Egyszer édesanyám elvitt a kormánnyal rendelkező babakocsival engem a boltig (nem, Teszkó akkor még nem volt), és kint hagyott a kocsiban, mire kijött engem kiszedtek a babakocsiból kedvesen, és ellopták, a mai napig nem látok kormányos babakocsit, szerencsém volt már akkor könnyen elvihettek volna bárhová..

Amikor ovis voltam Tom és Jerry-s pólót vettek nekem, és amíg a többi gyerek zsíros kenyeret hozott, nekem Mackó sajtot vettek a szüleim. A gyerekek amikor meglátták körbeálltak és cseréljük el, én is cserélek, én is... Mit csináltam? Hát elcseréltem zsíros kenyérre. Ebben a korban fogalmam se volt e felemelkedésről, vagy hogy milyennek is kellene lennem a többi emberrel.. Legény koromban sokat jártunk a Tiszára fürödni abban a szép tiszta vízben. Egyszer a barátommal teljesen bekentük magunkat agyagos sárral, és a kis fecske fürdőnadrágunkba hátulra odabiggyesztettünk egy fűzfa ágat, aztán végigmentünk a parton mindenki minket bámult, fényképeztek, közös fénykép is készült, végül el neveztek minket a Tisza ördögeinek.. Az egyik alkalommal magamban mentem be a Tisza habjaiba és haladtam a bója felé, ez már egészen a kibójázott rész végénél volt a sodrás irányába. hozzá kell tennem egy folyó sokkal veszedelmesebb sodrása, örvényei miatt, mint a tenger. Ahogy haladtam befelé a bója után hirtelen beestem egy gödörbe pillanatok alatt kellet döntsek, reagáljak mit is csináljak. A bóját elhagytam és ugye a sodrás vitt volna el, közben meg ugye nem úszva történt ez meg csak lépkedve, nem számítva egy gödörre. Ekkor egy óriási élményben volt részem nem ijedtem meg hanem éreztem valami erőt, egy láthatatlan kezet aki visszavezet engem hátra ki a gödörből, ezzel még nem volt vége az élménynek közeben egy pillanatra láttam magam fentről ahogyan ott állok a folyóban és nézek felfelé, kinyújtott karokkal az ég felé, mint aki istent kéri segítsen neki, pedig a szemem csukva volt, és természetemből adódóan ilyenkor egyáltalán nem ijedek meg, minél veszélyesebb egy helyzet annál jobban felpörgök és nem érzek félelmet, olyan mintha 3 kávét intravénásan betolt volna valaki nekem.

Teltek múltak az évek ez az élmény megmaradt egy emléknek, és mivel a munkám során sokat interneteztem az összeesküvés elméleteken át a rendszer megértéséig, minden top secret, úúú most ez lesz anyagot felvittem a fejemben található pendrive-ra, egy idő után már azt vettem magamon észre, hogy hazamenvén feleségemhez film nézés közben elkezdtem neki mondani mikor jönnek izraelből, mi a terv... milyen ország mit indított be, ki kivel fog harcolni... először még azt gondoltam nem érdekli, de hát miért nem érdekli a jelen ilyen infókat nem lehet a híradóban megtudni.. egyre jobban belemerültem, mire azon vettem magam észre olyan vagyok mint egy paranoiás, egy szint után már kérdeztem magamtól: Jó ez nekem? Minek idegeskedjek én ezeken? Azért írnak ennyi rémhírt, hogy az őrületbe kergessenek? Akkor még nem tudtam, de most már tudom félelemben, negatív lelkiállapotban szeretnék tartani akár az egész emberiséget, mint az elemeket, elszívni a bioáramot belőlünk. Ekkor a belső hangom már nagyon unta ezt az állapotot, és elvezetett az asztrálutazás, halhatatlanság, szeretet ösvényére, egyre jobban merültem bele a témába és szépen lassan kezdett bennem összeállni a kirakós: Mi is történt a Tiszán? Miért vagyok én olyan jó lelkű egy idegennel is? Miért cseréltem én el a finomabb ételemet egy másik gyerekkel? Jót tettem? Már akkor érzetem el kell cseréljem vele, ő nem ehet ilyet, segítenem kell neki! Szóval ezzel az iránnyal megtaláltam önmagam kibékültem magammal talán, pedig nem voltunk haragban.

Mindig is jóképű voltam és nagy hírnevünk volt a középiskolában a hétvégi bulizásainkat hétfőn a lányok szájról szájra adták. Az a puzzle is idén állt össze a fejemben miért voltam én olyan sráckoromban, miért nem volt 30 barátnőm, miért nem használtam ki a fegyverem a lányokkal szemben? Pedig rendkívüli irányítóképességem van, és belelátok egy ember lelkébe, összetörhettem volna a lányok szívét sorra, de nem tettem, visszafogtam magam és ki se használtam már srácként a vonzerőm, nagyon mélyen érintett ha egy lányt láttam sírni, éreztem hogy nem játszhatok senki lelkével, hisz az én lelkem se játékszere senkinek! A lányokkal amikor ismerkedtem 2 hét után sorra begolyóztak azt mondták rólam: „ Ilyen nincs! Ilyen fiú nincs ne szórakozz velem, féltek tőlem, nem hitték el hogy lehet egy jóképű fiú jó lelkű is nem ez a tapasztalat? Addig-addig olvasgattam a felemelkedést hogy idén nyáron álmodtam egy nagyon furát:

A gyümölcsösömbe mentem ki szép világoskék, majdnem fehér ég, és egyszer csak villámok jöttek a semmiből hangtalanul, nagyon nagyok és földig jöttek, felnéztem az égre és egy fehéres-sárgás forgó spirált láttam és nagyon furán éreztem magam az álom közben, megpróbáltam elmenekülni, de egy villám el kapott aztán egy pillanat alatt már máshol találtam magam török ülésben egy Atlantiszos helyen sárgás köveken egy csoportban..

Na innentől lett nekem egyre furább ez az év. Mindig is álmodtam furákat, voltak visszatérő álmaim, de ez az álom idén mindet vitt! Másnap azt se tudtam mi van egész nap ezen gondolkoztam. Most akkor mit álmodtam? Hogy a halál nem is fáj, és utána csak egy pillanat és már máshol vagy? Az a hely meg ismerősökkel teli? Csak mikor oda kerülsz hirtelen nem emlékszel rájuk? Ezen álmom után hiába évekig olvasgattam az interneten soha nem szóltam semmihez hozzá, de késztetést éreztem hogy ezt az álmot egy oldalon elmeséljem. Fura álmomra valaki felfigyelt és privát e-mailt kért tőlem, csináltam egyet, és amikor levelezgettünk elmesélte hogy már a nevem neki valamit sugallt és hogy én egy régi barátja lehetek egy másik életből ezt érezte. telt múlt az idő nem tudom hány száz levelet váltottunk átbeszéltük a felemelkedést álmainkat…

Egyszer csak volt egy másik nagyon különleges álmom amiben határtalan boldogságot éreztem ilyet még soha nem éreztem ilyen könnyedén és hosszan! : „Az ég teljesen beborult lilás-szürkés volt és mint a -thor filmben spirálok jöttek le, aztán egy nagy fekete kockát láttam, egy pillanat múlva meg egy marha nagy fehér csészealj jelent meg, szállt le hozzám és Ő szállt ki belőle: http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1163247 Semjase vöröses hajjal de hófehér ruhában a mellénél meg valami kék embléma volt, átöleltem és mondtam neki hogy már nagyon vártam hogy eljöjjön értem” A fénytestvéreket töviről hegyire kiveséztük a barátommal ezen álmok közben, és attól féltem mivel a feleségemet nem igazán érdekelte a felemelkedés itt ragad, segíteni szerettem volna neki az álmaimat is meséltem+ mindent a felemelkedésről, de Ő a témától csak kiborult.. azt kérdezte: „Most itt akarsz hagyni?” Egyik este kimentem a kertbe beszéltem hozzájuk akárhogy is alakul az év vége kérem vigyázzanak rá, ha el kell mennem velük.. Folyamatosan olyan érzésem volt, hogy nekem el kell mennem velük, nem véletlenül kerestek.. Szóval nagyon el voltam szontyolodva aztán bementem. Olyan 2 nap múlva a kérésem után (!) a feleségem ezt álmodta:



és Ő kereste meg: 


Na szóval én kérek valamit a fénytestvérektől és Ők megkeresik.. Na itt kezdett leesni az állam...

Sokat gondolkoztam ezt el kell-e mondjam ezeket másoknak? De azt érzem el kell mondjam, segítenem kell akinek csak tudok, példát és erőt kell adjak az embereknek!.:)

Fény és szeretet!:)

Bravehart

98 megjegyzés:

  1. Hogy illeszkedjek az előző bejegyzés utolsó "itt-maradtak" és "kimentek" témájú hozzászólásaihoz, érintve a zenei ipar nagyjait:

    SHOW MUST GO ON!

    VálaszTörlés
  2. Amúgy a történet nagyon jó és kerek, de azért ne haragudj már, nős emberként kavarni egy szöszivel, aki ráadásul 344 éves!!! Jó, jó, van aki az idősekre bukik, no de engedtessék már meg, hová jutott a világ! Ráadásul a nejed is tud róla... :))))
    (ne haragudj Brév, de ezt a poént ide is le kellett írtam!:)


    Te jó ember vagy Bravehart. Tudom, ez ítélkezés, de nem érdekel.

    VálaszTörlés
  3. Öreg lú nem vén lúú:)

    Köszönöm a reklámot, nem adok ki könyvet, csak az embertársak lelki
    segítsége+fejlődése érdekében írtam le az eddigi megtapasztalásokat...

    Pont most mutatom a feleségemnek: Az első mondat: "Ba..meg! Hát én, hát ezt csak úgy neked írtam le, de hülye vagy úúúúhh" :)
    De tetszik neki. :) Né máá asszony benne vagyunk a Tv-ben!:)

    VálaszTörlés
  4. Bravehart, Mazsola

    Örülök Nektek:)
    Sőt, ennek a csapatnak:)!

    A mély víztől én is félek, mióta az eszem tudom... Idén volt pár viharos éjszaka, atlantiszi emlékeim tettem le. Hogy a föld morajlik, vaksötét van, hullámsír... És jöttek újabb félelmeim, merthogy eddig mindig elbuktunk. Talán Most nem fogunk.

    Űrhajós élményeim nem voltak, de Föld őrzője titulusú igen. Egy este mintha meteor zuhant le... Odamentem, és a földön egy láncon, kis fém gömbmedálban egy bolygó volt bezárva. Felvettem a láncot, a nyakamba helyeztem, és ahogy megtettem, 5 szivárvány keresztezte felettem az eget.
    Valószínű ezért sem véletlen, hogy ölelgetem a fákat. Észreveszem, hogy integetnek nekem: NEM, nem a szél fújja.
    Az állatok jönnek hozzám: volt hogy melóhelyen itattam egy feketerigót a teraszon: mindig tettem ki friss vizet a madaraknak. Egyik reggel egyedül voltam, nyitva a teraszajtó. A feketerigó berepül, és jött felém szökdelve egyik székről a másikra...
    Mostanság kétszer is megéltem, hogy valaki kutyát sétáltatott, és a kutya nem akart továbbmenni. Lecövekelt és csak nézett. Volt, hogy vissza kellett mennem hozzá, hogy megsimogassam, utána el tudott engedni...
    Egy este kint álltam az erkélyen, és elsuhant egy denevér. Köszöntem neki, helló: Erre tett felém három kört, és egyre közelebb jött hozzám. A harmadik körözésénél úgy megijedtem, hogy beestem a szobába...

    Aztán volt olyan is, hogy valaki álmomban elém rakott egy pakli kártyát, húztam egyet: Jézus üzent rajta: Ezt az utat egyedül kell megtenned.

    Amikor leülök, hogy kicsit "pihenjek", lélegezzek, érzem, hogy ki akarok dőlni a testemből... Ülök, és csak azt érzem, jobbra húz valami belül, de nem megy neki... Mikor lefekszem aludni, a tarkómnál lebegést érzek...

    Egyszer megkaptam a nevem is: SU (a többire nem emlékszem, sajnos nem írtam naplót).

    Azt is megfigyeltem, hogy ha valakivel beszélgetek, hallgatom őt, nem minősítem, nem akarom megmondani mit tegyen, épp CSAK jelen vagyok, a szeretetenergia elkezd áramlani belőlem, sugárzom kifele...

    Ahogy említettétek, ezek az emlékezések gyökerestől megváltoztatják az életet.
    És szeretem.




    VálaszTörlés
  5. Azért szuper, h van egy kis kör itt, akinek el lehet mondani ezeket a legszemélyesebb megtapasztalásokat a minősítés veszélye nélkül, nem? :o))) Nekem egyszer gurult el a pirula, amikor a szél, mint szentlélek azt súgta, h ezt a csirkemellet (amit vittem volna haza a családnak ebédre) most ennek a kóbor kutyusnak adjam, mert ilyen testben is testvérem, akár maga Jézus is megtestesülhet. Felemelő élmény volt, ahogy bekajálta. :o))) Otthon nem néztek hülyének, amikor elmondtam, h egy éhes kutyával találkoztam... :o))))

    VálaszTörlés
  6. Igen. :D
    *****
    Szóval, van az a kör (amin kivül hülyének néznek és lesz*rom).
    *****
    Van az Én, ami változatlan és mindig is Én volt(am és leszek).
    (élve, holtan, meg mindenféleképp..)
    *****
    És van amit látnak belőlem (mert azt mutatom, vagy látszik, vagy mert csak- ki minek gondol, az vagyok annak+tükör).
    *****
    És vannak gondolataim (amelyek nem én vagyok, csak a pillanatnyi reflexió a.. mindenre) és vannak érzelmi reakcióim (amelyek szintén nem én vagyok, csak pillanatnyi reflexió.. a mindenre :D )
    Az egyik az agyamból (?) jön, a másik a szivemből (?).
    *****
    (hogyengem nemtámadnak az ilyenek.. se álmomban, se ébren.. :D )

    VálaszTörlés
  7. Üdv néktek!:)

    Zé:)

    Ha azt szeretnéd hogy Téged "támadjanak álmodban" először is szívből kell higy bennük, másodszor meg kell kérd őket szépen keressenek meg, de nem biztos hogy megkeresnek, mert engem se keresnek állandóan ha kérem pl. hogy úúh ma este szívesen álmodnék megint olyan jót..

    Azon gondolkoztam lehet azért kerestek negem, mivel semmi sem véletlen, hogy ezt egyszer elmondjam az embereknek, hogy hogyan is kellene élni, hogy az eféle csodák megtörténjenek az emberrel...

    Úgy látom lassan gyülnek az X-men-ek:-))

    Van köztünk Farkasokkal őőőh denevérekkel táncoló+ Zé ügynök a Men in Black-ből+ Tavaszanyó ki szereti a kutyákat.:)) Várjuk a többi jelentkezőt.:)


    VálaszTörlés
  8. Most jövök én drága Bravehart, a plejádokról :)

    Először is üdvözlök mindenkit! Velem eddig a világhelyzetés hozzászólásokban láthattatok, már aki látott :) Ezt az oldalt is figyelemmel kísértem, de csak most éreztem, hogy megnyilvánuljak. Most jött el ennek az ideje.

    Bravehart!

    Nagyon örülök, hogy végre megosztottad az élményeidet, mert pont ez kell az embereknek. Kell egy valaki, aki elkezd beszélni, a többi pedig jön magától. :) Azért vagyunk itt, hogy bátorítsuk és segítsük egymást, természetesen mindezt szívből.

    Köszönöm az oldal szerkesztőinek is, hogy a barátom írását közzé tettétek, mert ezzel ti is rengeteget segítettek nekünk. :)

    Fény és Szeretet Mindenkinek

    Adonai

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv, Adonai!

      Körvonalaznád, hogy honnan tudod plejádoki származásod?

      Törlés
    2. Üdv Mazsola!

      Természetesen körvonalazom, csak előbb hadd javítsalak ki, mert meggondolatlanul írtam azt a szót a végére, amit sokan nem értenek. Az adonai, az egy plejádi köszönés forma. Nyugodtan szólíts Atlantisnak :)


      Először is, mindig is éreztem, hogy nem tartozom ehhez a Földhöz. Már kisgyermekként esténként figyeltem a csillagokat, és biztos voltam benne, hogy sokkal több minden van odakint, mint amit mondanak. Aztán egy bő évvel ezelőtt, megtudtam, hogy milyen nagy segítségünk van odakint a világűrben (értem ezalatt a Fény Galaktikus Föderációját, az Ashtar Parancsnokságot és egyéb pozitív földönkívüli szervezeteket).
      Kb. 5 hónappal ezelőtt beszéltem egy emberrel, aki elmondta nekem, hogy érzi rólam, én plejádi vagyok, ugyanis rengeteg olyan tulajdonságot fedezett fel bennem, ami rájuk érvényes. A következőt mondta nekem: "Annyira kedves vagy és nagy a szíved, mint minden plejádinak, hisz ti adjátok az áldást és a beavatást főleg a feltétel nélküli szeretethez."
      Ezenkívül volt egy álmom, amelyben egy másik bolygó voltam, ahol a táj csodálatos volt, zöld erdőkkel, hegyekkel, s egy kristálytiszta tóval mindezek között. A zöld színen kívül, volt még kék, rózsaszín és sárga szín is. Pont olyan volt az egész, mint a fantasy képeken. Minden nyugodt és harmonikus volt. A madarak vidáman csiripeltek, az állatok egymás mellett nyugodtan megvoltak. Láttam egy tigrist, ami nem bántotta a közelben sétáló őzikét. A pillangók sokkal nagyobbak és színesebbek voltak. Az idő meleg volt, de nem az a forróság. Ott volt mellettem az egyik kozmikus ember, lehet el sem hiszitek ki volt az. Maga Ashtar állt mellettem, ő elmondta nekem, hogy ez az Erra, én innen származom. Astarral már többször találkoztam az asztrál síkon (vagyis álmomban), mindig hasznos információkkal szolgált nekem.
      Érzem is, hogy odatartozom, és már nagy bennem a vágy, hogy végre hazamehessek.
      Tudom hihetetlen, de bárkivel találkoztam eddig életem során, mindenki közölte velem, hogy én túl jó vagyok erre a Földre, túlságosan elnéző vagyok. Ma már értem miért mondták és mondják ezt nekem :)
      Ha nem hiszel nekem, kérdezd meg Bravehartot, én voltam az, aki felfigyelt rá a másik blogon, amit már korábban említettem. Egyszerűen megéreztem, hogy mi már ismerjük egymást valahonnan.

      Atlantis

      Törlés
    3. Üdv Atlantisz .
      Hasonló emlékeim nekem is vannak , és talán sok más embernek is . Mondjuk nekem olyan nincs, hogy a tigris és az őz együtt sétált , de a többi hasonló , és nem voltak sem útak sem közlekedési eszközök , viszont bárhova könnyüszerrel ellehetett jutni . Csak nálam ez nem álomként jelent meg hanem inkább egy fajta emlékként , mintahogy az indulás előtti "eligazításból" néhány részlet , erről esetleg tudsz valamit ?

      Ami Ashtart illeti én nem találkoztam vele , de amit az ő nevében terjesztenek a földön azt azért nem kell kézpénznek venni . Bár az utóbbi időben a megtévesztés érdekében kénytelenek egyre több igazságot is betenni abba amit terjesztenek , de azért mindig van bent valami félrevezetés ami eltéríti az embert a valódi feladatától vagy céljától .
      Amig valaki arra hovatkozik , hogy majd ő fog segíteni neked és nem azt mondja el , hogy te mire vagy képes , és amit elérhetsz azt csak te mint Ember tudod elérni addig az ő "segítsége" nem igazi segítség .

      Ahogy én látom minden energia amely létezik a világunkban egy valamilyen szinten tudatos energia , még az a láthatatlan 96% is . Vagyis korlátok vannak a hozzájutásához , az emberek számára korlátozva van a hozzájutás lehetősége . Mégpedig olyan módon , hogy vannak akik ismerik a működésének lehetőségeit , de nincs képességük azt elérni , valamint vannak akiknek meg van erre a lehetőségük , de elzárták tőlük az ehhez vezető tudást . Így az első csoport a sok félrevezetéssel hazugságaival képes irányítani a másikat , aki pedig sokkal nagyobb képességekre lenne képes mint ők , akik irányítják őket .



      Ezt az energiát nevezhetjük Isten energiájának , erejének is . Ami az én meglátásom alapján , legalábbis ahogy Isten tulajdonságait el tudom fogadni nevezhetjük az Igazság és szeretet erejének . Amely erő a szabad akaratunknak köszönhetően a mi tudatunk irányításával működik , ezt lehet , ha már ténylegesen működik nevezni a szakrális erőnek .

      Viszont az Igazság és szeretet erejével biztos hogy nem kerülhet kapcsolatba egy hazug vagy más iránt gyűlöletet tápláló ember . Ennek csak őszinte és másokat szerető , de legalábbis nem gyűlölő ember képes a közelébe jutni . Én valami ilyesmiben látom a leendő változást , nem külső lények , sem fizikai földönkívüliek , sem fizikai testel nem rendelkező energia lények (szellemlények ) nem képesek ezt elérni . Amit az időpontok vonatkozásában látok ezzel kapcsolatban az talán annyi , hogy erre ahogy haladunk a korszak vége , és talán egy más fajta energia minőség felé egyre nagyobb lesz az esély , ill. lehetőség , vagyis ez könnyebben elérhetővé válik

      A háttérhatalom célja az volt , hogy erre az időpontra ennek lehetőségét mindenkitől „elvegye” . Legalábbis erre lett volna szüksége ahhoz , hogy a hatalmát a 4% anyagot használva továbbra is fent tudta volna tartani , de ebben teljesen biztos vagyok , hogy ez nem sikerült nekik . Most meglátásom szerint egy patt helyzet szerűség van amikor ők már tehetetlenek viszont még a másik oldal sem talált magára teljesen .

      Törlés
    4. Üdv Merkurius!

      Az emlékképek az előző életeinkből jönnek elő, ezt a lelkünkben őrizzük. Ugyanis minden egyes életünk során, a lelkünk ugyanaz, csupán a fizikai testünk változik. Sajnos, minden egyes leszületéskor (főleg a Földön)elveszítjük az emlékeinket, azt a tudást és képességet, amit megszereztünk, és az lenne a célunk egy-egy újabb élet megtapasztalásával, hogy ezeket előhívjuk, fejlesszük. Az élet értelme, hogy fejlesszük tudatosságunkat és a szeretetet a szívünkben, emellett, amit az előbb is mondtam. Amire emlékszel, az valós, s mind a lelkedből jön. A lélek az egyfajta tároló "eszköz", és sok minden álmunkban jön elő. Amikor álmodunk, a lelkünk utazik, vagy a múltba, vagy elmegy a lehetséges jövőbe, vagy a jelenkori problémát oldja meg, és igen, a háttérkormány is tud manipulálni álmokat (pl.: rémálmok).
      Én amikor találkoztam Astarral, a Földön nem tapasztalható érzés kerített hatalmába. Önzetlen és őszinte szeretetet, odaadást, kedvességet éreztem. Bravehart tudja miről beszélek, ő is ugyanezeket érezte, amikor Semjasevel beszélt.

      Az az állításod, miszerint az igazság és a szeretet erejével egy hazug vagy gyűlölködő ember (rövidítek) nem kerülhet szembe, nos ez igaz is, meg nem is. Azért igaz, mivel aki negatív beállítottságú és csak a negatív cselekedetek, tettek, érzések, és gondolatok hajtják, az úgy sem fogja elviselni sem az igazságot, sem a szeretet. Az ilyen embereknek rengeteg megtanulandó leckéjük van, mert addig nem léphetnek a következő szintre, amíg bizonyos leckéket el nem sajátítanak. Például, ha valaki gyűlölködik, magától kell felismernie (s ehhez lehet több élet tapasztalása is kell mire eljut), hogy a gyűlölet nem vezet sehová, csupán falakba ütközik az egyén. Amikor eljut oda, hogy mindezzel tisztában van, másképpen fogja látni a környezetét. Akár a Karácsonyi ének című mesében a bácsi. Igaz neki ott voltak segítségül a szellemek. Mi mindig tapasztalunk, folyamatosan. Ha kategorizálni kellene, a jót és a rosszat tapasztaljuk. Sajnos itt több a rossz. Mi azért vagyunk itt a Földön, hogy ebben a negatív illúzióvalóságban megtanuljunk minden körülmények között nem negatívnak lenni. Tudom, hogy nem egyszerű, senki sem mondja, hogy az. De, ha az ember tele van szeretettel, és nem foglalkozik azzal, hányan és hogyan bántják, meg tudja állni a helyét, és mindig önmaga marad. Bárki kapcsolatba kerülhet az igazsággal és a szeretettel, még a legkeményebb szívű ember is, ha képes lenne felismerni az ő nyomorúságos helyzetét és el kezdene dolgozni, hogy változtasson rajta.

      Ezt itt hogy értetted: "Én valami ilyesmiben látom a leendő változást , nem külső lények , sem fizikai földönkívüliek , sem fizikai testel nem rendelkező energia lények (szellemlények ) nem képesek ezt elérni"?

      Köszönöm válaszod.

      Törlés
  9. Miért is éppen Adonai, Atlantis?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Olivin33!

      Az adonai, az egy köszönés forma. Elnézést mindenkitől, hogy ezt írtam a végére, csak akikkel beszélgetek, legtöbbször így köszönök el. Figyelmetlen voltam, és megfeledkeztem magamról.
      Remélem, elnézitek nekem. Köszönöm.

      Törlés
  10. Az Adonai héber szó és annyit tesz: mesterek, gazdák(!), így többesszámban. Ezt használni köszönésként? Kösz, inkább nem. :o)
    Kimaradt még esetleg valami a szerény bemutatkozásból?

    VálaszTörlés
  11. plejádi hoax
    http://the2012scenario.com/2010/09/is-billy-meiers-photo-of-asket-the-timmarian-a-fake/

    Tájékozódni!

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem azért írtam hogy a barátod a hoax.

      Tiszta lelkeitek további tisztasága érdekében, az én tiszta lelkem ezt találta elolvasásra.
      Lehet, hogy nem bizsergek az ágyban, de gyomorszájba vágás érzete megvolt.
      Legyetek oroszlánok továbbra is, nem ríni, és nyalogatni a fájdalmakat, ha esetleg valaki olyesmit ír Nektek:-)


      Törlés
    2. Kedves Névtelen!

      Józanságra intő szavaidat méltányolnám: én is mindig arra intem az embereket, maradjanak józanok, higgadtak és csendben figyeljenek a padkán (nem engemet, félreértés ne essék :D )
      *****
      kicsit más, de kapcsolódik: mindig tudtam, hogy valami közöm van a kutyacsillaghoz, de annyi minden (sz*rt) összeolvastam, hogy végül annyi csapódott le: nem tudom onnan jövök vagy oda megyek, de attól még lehetek JÓ Ember. (sziriuszly)
      Sőt: valami fura lelki blokk miatt az életemben (sűrűn) nem birom a negativat választani. Van két választásom, amiből az egyik nem lehet. :D
      *****
      az oroszlán nem attól oroszlán, hogy az árnyékban nyalogatja a sebeit és miaukol..
      *****
      (most kérdézett rám valaki chaten, miért nem válaszolok? azért, mert közben történik az élet. )

      Törlés
  13. Bocsánat, ne haragudjatok csak hirtelen nagyon a szívemre vettem a dolgot...:)

    Én vagyok oroszán a barátom sokkal higadtabb, bölcsebb...:)

    VálaszTörlés
  14. Szerintem nem volt mit a szívedre venni. A barátod eddig az önfényezésen kívül semmi érdemlegeset nem nyilatkozott. Szóval várjuk a nagy üzenetet, nyitottak vagyunk. :o)

    VálaszTörlés
  15. Köszi Zé igazi harcos testvér vagy!!!!!!!!!!!:)

    Olivin:)

    Sajnos az első bemutatkozásánál félreértettétek a barátom.:(

    Amit ír beképzeltnek hangzik, pedig őőő barátkozni akar és segíteni, nekem hidd el..

    Figyeljetek én is érzem, mint ha nem idevaló lennék..
    De itt élek mindenki között és ahogyan olvasod, nem vállakozó lettem aki népét nyomorítja... egy átlag ember vagyok, különleges élményekkel... de az élményeimet elétek tárom tudod miért???, hogy segítsek a TE vagy bármelyik számomra sohasem látot ember szívén- lelkén, ülhetnék otthon és vedelhetném a sört, de én most is a másik szobából írom ezt, miközben a feleségem engem vár..

    Úgyogy ha a szíved nyitott akkor megérted barátom, aki elsőre furának tünik, de a lelke tiszta, mint a Te lelked akár, csak Őőő mást tapasztalt meg a földi létből....

    Pl. fentebb írta Zéé testvér, hogy Őt miért nem keresik a fénytesók? ... Engem megkerestek, de pl. Zééé tesó tudod nekem még sajnos nincs egy kis tündér kislányom ki a térdemen ülne.. szerettem volna már, de ez a világ kételyeket ébreszt bennem jó lenne -e neki....
    Szóval neked lehetett egy cuki lányod, nekem meg lehetett egy cuki álmom...:) Mind a 2-en kaptunk valamit az élettől Te ezt, én azt..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OOO aldunk teged bolcs X-men vezerunk Segits rajtunk kerunk szepen.Milyen hideg a sor? Feleseged jo csaj?

      Törlés
    2. A feleségem jó csaj, amikor megszólal szépen cseng a hangja nem igazán hallottam még kiabálni... olyan kis tündéri..
      Olyasmi kellemes hangja van mint pl. az olyan énekeseknek akik magas hangon se ordítanak Inna, Selena Gomez...

      Amikor elmentünk a hivatalba a házasságkötőhöz ránk nézett és azt kérdezte: " Voltatok már összeveszve olyan 1-2 hétig?"
      Nem. 1-2 napig hmm nem.. :)

      Törlés
  16. Fülig szaladt a vigyor a pofámon, ahogy elolvastam Bravehart diszkrét románcát a plejádi szöszivel...:-)
    Épp tegnap rítt a szám valami olyasmit, "hogy Van egy olyan érzésem, hogy a sok elénk tolt információ helyett, amit mindenki saját szája íze szerint értelmez, érdemesebb lenne befelé, magunkra, benyomásainkra és tapasztalatainkra figyelni. Onnan is jön épp elég használható holmi..."
    Na. Hát ehun-e!
    Hanem Bravehart, azért ha egy megjegyzés még ide fér: nem lehet szorítani is meg nyomni is egyszerre - tessék annak a kis tündérnek szabad utat biztosítani. Hogy néz az ki, hogy keresztbe teszel a világ rendjének, mert a majrétól időnként nem fér be a zabszem a valagadba?

    mj



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeva!

      Pár éve leteszteltem a távolbalátást. Kanadai levelezőtárstól kaptam a "feladványokat" minimális info alapján konkrét információkat kapott. Azt irta 99%-ősak voltak a találati pontosságok. Az esetszám kb 10 alkalommal kb 12 eset.

      Ez elég volt nekem ahhoz, hogy megbizonyosodjak afelől, hogy nem kell másokra hagyatkozni. Ezt azért írom le, mert tudatni akarom, hogy létező dologról beszélsz, ami a saját információ szerzést illeti.

      Zplus!

      Magyarok sziriuszi puszik:-)

      "Sőt: valami fura lelki blokk miatt az életemben (sűrűn) nem birom a negativat választani. Van két választásom, amiből az egyik nem lehet. :D"

      Ez nem blokk szerintem. Én is erre faragtam rá nem egyszer, nem kétszer:-)


      Törlés
  17. Sziasztok .

    Bravehart , érdekes a történet .
    Viszont nagyon valószínünek tartom , hogy Te is mint sokan mások azért jöttünk ide jelenlegi éeltünkben a földre , hogy létrehozzunk ill megéljünk valamit , nem pedig azért , hogy idő előtt elmenjünk innen .

    "" Folyamatosan olyan érzésem volt, hogy nekem el kell mennem velük, nem véletlenül kerestek..""

    A felemelkedés amiről sokan beszélnek nem azt jelenti , hogy el kell mennünk innen . Hanem egy olyan változás amit itt fizikai testben kell megélnünk úgy hogy egy magasabb tudatszint elérésének esgítségével a fizikai testünket is magasabb rezgés szintre tudjuk emelni .

    VálaszTörlés
  18. Merkurius:)

    Akkor abban a pillanatban, + hetekben ilyen érzésem volt, de mostanában nem érzem ezt amúgy..:)

    De nem arról szólt a sztori, hogy én mikor megyek el innen, hanem arról, hogy nagyon aggódtam a feleségem miatt, pedig a lélek halhatatlan...:)

    És az egésznek az az értelme amit le lehet szürni a "sztoriból"
    a szív a kulcs mindenhez...:)

    "Hogy néz az ki, hogy keresztbe teszel a világ rendjének, mert a majrétól időnként nem fér be a zabszem a valagadba?" Mi van???
    Mire buzditasz?? Csajozásra??? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "" a szív a kulcs mindenhez...:) ""

      Igen az őszinte érzések a legfontosabbak , ezek müködtetik az ember szellemi csakráit is .
      A nyítottásukhoz szükség van egy bizonyos akaratra , akarat erőre , de a müködésükhöz elengedhetetlenek az ember pozitiv , őszinte (ez egyáltalán nem hazudható) érzései . A negativ érzések , félelem , büntudat , harag , gyülölet akárki ellen stb. ezek mind lehetetlenné teszik ezek müködését , pedig a kulcs ebben van a körülöttünk lévő magasabb energia eléréséhez . A ránk ömlő sok negativ dolog mind ezért van létrehozva és ránk árasztva , hogy ezt ne tudják az emberek elérni .

      Törlés
    2. Braveheart, lehet, emléxel, mikor a világhelyzetén elkezdtél majrézni, h mi lesz a feleségeddel és írtam Neked, h nyugi, mert ha összetartoztok, akkor mindig együtt maradtok vagy vmi ilyesmi? Ha őszinte véleményem érdekel, a tudatalattid ezzel az élménnyel nyugtatott meg téged és őt is, tehát ez nem földönkívüli beavatkozás volt, hanem a közös tudatalatti mezőtök üzenete. mj arra utalt, h a majrézásról még nem sikerült teljesen leszoknod, valószinűleg azért választottad a bátor oroszlán nicknevet is. Ismét mondom: ne félj, nincs mitől, nem kell ehhez földönkivüli védelem, főleg nem olyan cimborák, akiknek behódolsz. Remélem, nem bántottalak meg.

      Törlés
    3. O.K. Bravehart.
      Akkor veled itt fejezem be.
      Sajnálom, ha már arra sem emlékszel, mit írtál 2012. december 2. 19:40-kor a másik szobából, míg a feleséged várt, és azokról a kételyekről, amik miatt még sajnos nincs egy kis tündér kislányod.

      mj


      Törlés
    4. Mj?

      Most mit írtam?? Nem akarok én senkit sértegetni, csak a fogalmazásod nekem nem egyértelmű, mert utalgatva írsz...
      Elnézést ha rosszat írtam, de tegnap megkóstoltuk az idei bort:) Ilyenkor meg hamar felmegy a vérnyomásom..

      Törlés
    5. Olivin33:) Oli Oli Oli hmmmm.


      "Az Adonai héber szó és annyit tesz: mesterek, gazdák(!), így többesszámban. Ezt használni köszönésként? Kösz, inkább nem. :o)
      Kimaradt még esetleg valami a szerény bemutatkozásból?" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!???? => Félreértetted de nagyon.

      Oszd meg és uralkodj: cigó, zsidó, arab, román, jenki, kínai... Erről tudod mi jut eszembe? Utálod a cigányokat ugye? Én se kedvelem őket, de nem is gyűlölöm, mert akkor haraggal lenne tele szívem... ez meg idén nem valami jó.. Nemrég zabáltunk 2 nagy szelet pizzát egy parkolóban, az egyik szeletet már betoltam, és amikor már a 2. felénél jártam elsétált mellettem egy koszos, csöves cigány akinek majd kicsordult a nyála, utána egy konténerben kutatott élelem után, ekkor megszólalt bennem a benső hangom, én itt zabálom ezt a finom pizzát az az ember(nem cigányra gondoltam, hanem emberre) meg a kukából eszik? Ez így nem jó, kipattantam és odaadtam neki ami még megmaradt...
      Mint Te a kutyával...:)

      Atlantis most hirtelen megörült a cikknek, amikről már rég tud, és azt látta, hogy itt nyugodtan leírhatja azt amiket eddig álmodott tapasztalt...=>"Igen. :D
      *****
      Szóval, van az a kör (amin kivül hülyének néznek és lesz*rom)" Atlantis is azt remélte ez az a kör.. ez persze nem mindenkinek hihető, én is kíváncsi voltam rá ha megjelenik az eddigi tapasztalásaimat bemutató cikk, hogyan fogadjátok.. Ha egy idegen kutyát megetetsz, miért fogadsz így egy idegen embert?

      A majrézásról, nem azért voltam depis mert összerogytam...
      hanem a változás szelét éreztem nagyon, és a feleségem féltettem, mivel annyira édi csaj..:)

      "Ha őszinte véleményem érdekel, a tudatalattid ezzel az élménnyel nyugtatott meg téged és őt is, tehát ez nem földönkívüli beavatkozás volt, hanem a közös tudatalatti mezőtök üzenete. mj arra utalt, h a majrézásról még nem sikerült teljesen leszoknod, valószinűleg azért választottad a bátor oroszlán nicknevet is."

      Hát ez érdekes téma, a tudatalattim miatt álmodnék zöld bolygóról is vagy régi emlékek, zaklatnának?
      Látod a képet? http://sirius-plejad.blogspot.hu/2012/10/egy-nagyobb-valtas-volt-napokban-aisha.html
      Egy ilyen spirált láttam első nagyon fura álmomban. Álmodtam én már sokfélét, de ezzel az álommal valami más kezdődött el, túl sok az egybeesés. Ez olyan mint amikor kimegyek a kertbe este, mint egy holdkóros, állandóan a csillagokat bámulom, mintha valaki húzná felfelé a fejem, aztán beszélek is hozzájuk, kérek egy jelelt egy villanást aztán látok is egyet... ezt is álmodnám?

      Egyik este fájt a feleségem feje, támadt egy ötletem, rátettem a jobb kezem a fejére, kértem energiát, koncentráltam, és arra gondoltam egyenesen a fejébe menjen az amit én most érzek, kapok.. egy pár perc múlva kérdeztem:
      Éreztél valamit? Igen hullámokat. Hogy van a fejed? Majdnem teljesen kiszűnt a fájdalom.. Én ilyeneket eddig soha nem tudtam. Pont ebben az évben, pont most álmodok ilyet?
      Pont most írom le? ... Semmi sem véletlen..

      És akkor hogy jön a tudatallatihoz az hogy én kimegyek a kertbe mert akkor olyan depis hangulatom volt, ugye kérek valamit a fénytesóktól, erről feleségemnek nem beszéltem!
      Akkor hogyan álmodná meg, mikor nem is tud róla, és megkeresték őt álmában...
      http://angyalforras.hu/egi-testvereink/Plejadok-Fenykuldottei => "Néha előfordul, hogy speciális, gyógyító álmokat bocsátanak ránk, elősegítve ezzel a múlt elengedését és a fejlődésben való továbblépést, vagy az önkifejezés olyan újfajta módozatainak a megtalálását, amelyek sokkal jobban illenek valódi, majdan kibontakozó önmagunkhoz."

      Engem kerestek nem vagyok hülye, és eddig soha nem kerestek...:)

      Törlés
    6. Úgy éled meg, kedves Braveheart, ahogy jól esik, csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy vigyázni kell ezzel a "kiválasztott vagyok" meg "más" (=különb), mint a többi, mert ez akár kialakulófélben lévő személyiségzavar jele is lehet.
      A barátod nem kicsit volt öntelt! Senkit sem gyűlölök, csak tartom a 3 lépés távolságot, ha megengeded, a héberül beszélőktől. Szívem joga. :o)
      Hallottál már a reikiről? BÁRKI tudja használni.

      Törlés
    7. Elhiszek mindent, amit írsz, barátok vagyunk, csak attól tartok, nehogy elszállj! Miért is kellett volna térdrehullva fogadni a barátodat? :o)

      Törlés
    8. Nekem rögtön egyértelmű volt mj megjegyzése: nem mersz gyermeket vállalni, de oroszlánszívű vagy - van itt némi diszkrepancia... Ügyelj a földelésre!

      Törlés
  19. Ez a "nem ide valósi vagyok" érzés persze csak abból fakad, hogy aki már átlát bizonyos dolgokat, azt a környezete nehezen érti meg, meg ő sem a környezetét, azaz nem érzi magát komfortosan az "övéi" között.

    Emlékszem gyerekkoromban meg voltam győződve róla, hogy elcseréltek a szülészeten, annyira nem értettem meg magam a családommal. Aztán persze már felnőttként egyre több olyan önkéntelen gesztus, mozdulat jelent meg nálam is, mint apámnál, pedig addig nem is tűnt fel. :)).

    Az ilyen álmokat (most nem tudatos "lélekjáró" álmokról beszélek) egyébként nem szabad szó szerint értelmezni.
    Van egy régi autóm, amit tulajdonképpen el kellene adnom (sokat fogyaszt), de annyira szívemhez nőtt a hosszú idő alatt, hogy még nem tudtam magam elhatározni. Erre a múlt héten azt álmodtam, hogy erre-arra megyek, másokkal, strandra, épületekben, stb... és azt veszem észre, hogy állandóan vonszolok magammal egy autót. De életnagyságút! Lefekszem a strandon, magam mellé húzom az autót (az enyém volt a megszólalásig úgy nézett ki) "ő" is ott fekszik mellettem és nézem, ahogy mindenki oda fordul és nézi, hogy mi a francot keresek a strandon az autómmal, amit úgy vonszoltam oda.

    Mikor felébredtem, hát szakadtam a röhögéstől, hogy nem a kocsiban ültem, hanem mindenhova "én vittem" vonszoltam magammal :)).

    Ebből megértettem, hogy az álom azt akarta velem megértetni, hogy milyen nevetséges, ahogy "nem tudom elengedni" és ideje volna ezt a dolgot végre lezárni.

    VálaszTörlés
  20. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  21. Nem igazán értem mi történik itt, valami olyasmiről van szó, hogy egyesek átjöttek ide egy másik blogról, ahol veszekedtek valamiről és most itt is folytatják?
    Lehet, hogy ezt nem kellene hagyni, persze nem az én dolgom...

    VálaszTörlés
  22. Világhelyzete blogon kérte valaki a Stalkert. Én oda nem regöltem, ha valaki áttenné oda, jó lenne. A film eredeti orosz nyelvű, angol feliratos. Ez az első rész, de ott van a második is. Kösz előre is, hátha valaki megteszi:-) Itt is ajánlom Nektek.
    http://www.youtube.com/watch?v=JYEfJhkPK7o&wide=1

    VálaszTörlés
  23. Lassan csak kiderül, hogy egyikünk sem a Földről származik, és nem is értjük mi a jó francot keresünk itt, de jó lenne már hazamenni, meg amúgy is várnak ránk a Sziszifuszi Plédekről, sőt aki már nagyon unja a földi banánt, annak szerencsére itt ólálkodik a Galaktikus Föderáció (még egy? nem elég ami a nyakunkon ül??) meg az egyebek....


    Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....................


    EMBEREK!!! Nem véletlenül vagyunk itt és most! Tegyük a dolgunkat! Kérem kapcsolja ki...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy ki honnan származik, az -szerintem- ugyanolyan magánügy, mint ki miben hisz. Nem a különbségekre kell fókuszálni (mert az csak megoszt), hanem arra, ami közös.
      Eddig ez szépen ment (többnyire).
      ( Nem kell idegesnek lenni :D )
      Erről én se tudok többet mondani.. kérem kapcsójja ki.. :D

      Törlés
    2. Én, emlékeim szerint Hódmezővásárhelyről származom.:)

      Törlés
  24. A hit mellett nem árt ha tudunk is valamit.
    ujgenezis.uw.hu - főként a VI. fejezet: 1 - 11. oldal
    Kerion

    VálaszTörlés
  25. Bravehart:)

    Szeretném megköszönni, hogy kitetted ide a lelked.

    Bevallom, kicsit megnyomódtam, ahogy a kommenteket olvastam...
    Óvnak, féltenek, jó tanáccsal(?) látnak el - egy valamit hiányoltam nagyon: az ELFOGADÁST. Hogy mindenkinek egyéni útja van, egyéni ritmusban, buktatókkal, kerülőkkel, emelkedésekkel.

    Volt idő, hogy én is kötődtem plejádi gyökerekhez, tegnap viszont ráeszméltem, hogy ez manapság nem annyira foglalkoztat. A MOST-ban való élés, kiterjedés egyre inkább. Később lehet ismét felbukkan, de az élet intelligens ritmusában tanít, olykor kicsit terelget is.

    Ráeszméltem, hogy a világ teljesen rendben van, nem kell megváltoztatni sem embert sem mást.
    Ahogy figyelem a mindennapjaim, levontam a magam igazságát:
    Az elfogadáson túl, szeretni ami van.

    További jó utazást, amerre a szíved vezet.
    Énisoroszlán







    VálaszTörlés
  26. Ettől "féltem":)

    Ha ezt leírom sok embernek egy beképzelt, embernek tűnök majd, és különbnek hiszem magam...

    Tehát nem érzem idevalónak magam= túl jólelkű vagyok ehhez a rabszolgatartó rendszerhez, nem tudok belenyugodni... DE ettől még bárki érezheti ezt, én csak kikiabálom.. és bármelyikőtök lehet ilyen jólelkű...

    Olivin:) Héberül beszélő?? :) Ez jó. Én is évekig lógtam a P.. Imre oldalon tudom mit érzel, gyűlöltem a zsiráfokat, kést éleztem... de megváltoztam, nem akartam ezen rágódni állandóan mi jön.. már nem teszek különbséget emberek között faji, vagy nyelvi alapon, annak ellenére, hogy nem kedvelem a degenerált, parazita típusú embereket, fejletlen léleknek látom..

    Ez az én jelenlegi gondolkozásmódom, azért mutattam meg, hogy annak akinek még tudok segítsek lelkileg fejlődni, hogy továbbléphessen,
    lehet közületek egy ember se lesz akinek ez a segítség még kell.. de idetévedhet bárki...

    Ja hál istennek nem vagyok kiválasztott, akkor most nagyon égne a bűr a képemen, a fajtám miatt.. és a barátom se az.. Megérzem a parazita típusú, energia zabáló embereket...:)

    Nyugodj meg nincs baj a személyiségemmel egy ember vagyok nem több.. Csak amiket leírok nem hétköznapi dolgok, ezért a téma meredek.. és ha leírom lehet hülyének néznek.. engem nem érdekel, én tudom hol tartok, mit élek, éltem át.. :)

    Nem kell térdre hullani senki előtt én se teszem.
    Gyereket azért nem vállaltam még, mert a legjobbat szeretném neki, még ráérek.. lehet egyszerre csinálok kettőt?:)

    "Bevallom, kicsit megnyomódtam, ahogy a kommenteket olvastam...
    Óvnak, féltenek, jó tanáccsal(?) látnak el - egy valamit hiányoltam nagyon: az ELFOGADÁST."

    Látod Lijo pl. rögtön megértett engem, most ezt ne vedd magadra, amit írtam azt nem mindenki hiszi el, fogadja el, de semmi baj ezzel, mindenkinek egyéni útja van lelke iskolájában, nem lehet mindenki élete, személyisége teljesen egyforma. :)

    lijo:)
    "Szeretném megköszönni, hogy kitetted ide a lelked" Hát szíves-en! Hogy aktuális legyek.:)

    Tehát kedves testvéreim! (nem vagyok pap se:)

    Én azért csináltam hülyét magamból, hogy segítsek annak aki elfogadja, befogadja, nem érzem többnek magam tőletek, csak én fura dolgokat éltem át, amiket, nem dugdosok, elétek tárok..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. degenerált parazita típusú...

      Ha Te felcímkézed az embereket, mint fent kiemeltem, akkor hogy is van ez, az elfogadás.
      Ha jönne valami világvégi összeomlás, hogyan mentenéd ki az ilyen általad felcímkézett embereket? Nem vinnéd át őket a hídon? Jólelkű?


      Törlés
    2. A kiválasztottnak hitt emberekre raktam rá ezt a jelzőt, mert mások vérén+zsírján él.. Ez a bolygó mindenkié nem 10%-é elven bélyegeztem meg őket.. Ők nevezhetnek állatnak? goj?:)

      Olyan szinten fogadom el őket hogy a lelki fejlettsége alapján sorolom be magamnak az én elmémbe fejletlen léleknek, mivel még van szíve úgymond ezt tenni másokkal..

      Vagy még olyan éretlen hogy szavaimat kiforgatja, csak hogy rossz színben tűnjek fel, most jobb a lelkednek? :)
      Pl. a gúnyolódásod által éreztél valami jót? Kárörömöt legfeljebb? Ez igazi öröm volt?

      A hídon mindenkinek magának kell átmenni, saját lelki fejlettsége alapján mehet egy jobb világba, de oda nem mehet csak az aki megérett rá.. lehet engem se engednek át pl. :)

      Törlés
    3. Nem tisztem megvédeni "Bravehart"-ot, de a "névtelen" elvtárs azzal az eszközzel él, amivel az említett "paraziták" már évezredek óta. Pofán vágnak, kisemmiznek, gyalázkodnak, kiröhögnek, hátba szúrnak és utána kajánul a pofádba vágják, hogy "na, hol a keresztényi szeretet, gyerünk megbocsátani és kenyeret visszadobni, a ti vallásotok nem arra tanít, hogy mindent tűrjetek el?, ha fát vágunk a hátatokon, azt is viselnetek kell, sőt imádkozni értünk!".
      Hát ez nem így van. Jézus is korbáccsal verte ki a kalmárokat a templomból és ez nekünk is jogunk. Nem gyűlöletből, hanem önvédelemből. Aki pedig más jóságával visszaél és megpróbálja kihasználni, az egy alja ember alatti népség...

      Törlés
    4. Gyűlünk, gyűlünk lassan.:)

      Nagyon jól rátapintottál a lényegre Te is.:)

      Szóval idejön egy névtelen ember aki annak örül, ha belém, belénk rúghat.. miért is? Mert ő egy duzzogó kisgyerek, ki nem érti még a mese lényegét, ezért kiüti a könyvet a mesélő kezéből...

      Levontam a tanulságot a cikk megjelenéséből+a reakciókból:

      Ezt most közzé teszem lesz ami lesz.:)

      Ez a csapat szerintem nagyon képben van igaz még 1-2 ember egy kicsit hitetlen, megragadt a Te Fradi drukker vagy én meg Kispest, úgy hogy akkor mi nem lehetünk barátok dolognál, de látom rajta a tanulni, változni akarást csak még küzd magával.:) Na ki vagy? Hmmm? :)

      Nem vagyok beképzelt, nem tartom többre magam, de egyet érzek emberek, én nem hiába kaptam ezeket a "képeket", itt az idő, nem tarthatom magamban.. én úgy mint itt sokan megértettem az élet leckéit, idén raktam össze a kirakóst.

      És úgy érzem át kell adjam a tapasztalataimat, álmaimat, tudásom, másoknak, mert ez nem titok, ez mindannyiunk sorsa egytől eggyig. Nem dicsekvésből, hanem példának írtam le, felfogásom, és életem nektek! Mint Jézus, nem vagyok Jézus, de ovis koromban csak azért hogy a többiek nevessenek beleraktam a villát a levesbe, az egész asztal röhögött, mit kaptam ezért? Az ovónő meglátott és vágott egy akkora taslit, hogy majd le fejeltem a levest, felnőttként nem értette szándékom, én ezt a töbiekért vállaltam be!

      Én ezzel a cikkel példát, és utat szerettem volna mutatni mindenkinek, mert úgy éreztem itt meghallgatnak, nem néznek hülyének, ez nagyjából sikerült is.? :)

      Azt szerettem volna nektek megmutatni pl. hogy mindegy honnan származol, mindegy kinek drukkolsz, mindegy milyen a kedvenc márkád, egy a célunk, ne hagyjátok, hogy megosszon a rendszer, az embert, és a lelkét lássátok a szavak mögött, érezzétek szavai súlyát, ne gondolkozzatok népekben, nemzetekben, szimbólumokban, bőrszinben(magyar vagyok, nem cigó, vagy bármi más, ezt azért írom le mert ezt is félre értik...) szóval emberiségben kell látni mindent, nem országokban..+ kormányokban...

      Szóval ahogy lijo írta kitettem a lelkem nektek, értetek, én nem félek, nem magamat féltem.. :) A kertben nem magamért rinyáltam, a feleségemért...

      A végtelen szeretet az egyetlen valóság, minden más illúzió!:)

      Törlés
    5. Van bennem egy kis izéééé, mármint jelentkeznék, hogy valami nekem nem stimmel:
      A szituáció az, hogy kiteszi valaki a lelkét, és jönnek a testvérek és bántanak.
      Nem tudok ott megállni, hogy önvédelemből visszabántok...

      Adok valamit magamból. És itt kiderült, hogy voltak elvárásaim. Mert, ha nem lettek volna, nem csalódom. Akkor nem érint meg belül az, hogy valaki nem ért, nem lát, és csak bökdös.
      Ha a szeretet az egyetlen valóság (márpedig szerintem is), akkor jelentem, bedőltem az illúziónak.

      Amikor valami kényelmetlen számomra, vagy bántásként élem meg, elkezdem visszafejteni. Mert ezek nem mások, mint apró kis tükrök, amelyek megmutatják, hol nem szeretem még magam.
      Valóban, amikor fáj, én is csípőből vissza tudok tüzelni, majd apránként leteszem e fegyverem, és tudatosabban kezdem el szemlélni. Kijövök az érzelemből, és megkérdezem mi történt? mi fájt?

      És most arra tudok gondolni, hogy Bravehart lelkesen, szerelemtől ittasan megmutatta a kincsét, amit féltve őrzött, és volt aki nem látta értéknek... Még jobban lecsupaszítva, nagyon mélyen arra várt, hogy megszeressük...
      Ilyen és hasonló elutasításoknak vélt szituációk okán, fordulok/tam vissza magamhoz, kerestem magamban a fényt, a szeretetet, és jövök rá: SZERESD ÖNMAGAD.
      Sosem fog senki úgy szeretni téged, ahogy te szeretnéd, csak TE.

      Sok esetben ezek a "gombnyomások" nem is arról szólnak, amiről. Épp csak megmozgatják azt az évek/életek alatt megkövült sebet, fájdalmat, ami szeretne most feloldódni.

      És míg valóban fáj, meg nyom, meg jajj - legbelül ott a hála finom fénye, hogy most ismét van lehetőségem szabadulni...




      Törlés
    6. Lijo:)

      Ugye nő vagy, úgy érzem? Talán barna szemed van, olyan kis huncut, és a hajad is sötét barna, ezt érzem, de lehet tévedek..?:)

      "Még jobban lecsupaszítva, nagyon mélyen arra várt, hogy megszeressük... " ? Ne félts nem szenvedek szeretet hiányban, csak az bánt ha mutatni akarok valamit, ami különleges és nem értenek meg... és én nem a netről linkelek be valamit, hanem az életemet osztom meg..

      Milyen sebek?:) Valamit érzel rajtam? :) Ne zavarítsál már? :) Sebek tini korormban voltak a lányok miatt...
      Ja és szeretem önmagam, semmi bajom magammal, ezt érzed? :)
      Mindenem rendben, és a helyén...
      Mit szeretnél üzenni rímekben, magyarul? :)
      De kis sunyi csaj vagy? :-)))
      Csússágolsz?, Höö?:)

      Törlés
    7. Bravehart,

      Nem, nem csúfollak, eszemben sincs. Sunyi sem vagyok:)
      Egyszerűen nem igényem az embereket a felszínen látni. Ami érdekes számomra: Ki vagy Te? Ott legbelül? (de ez minden embernél).

      Magamból indulok ki. A tapasztalataimból, a megélt, megtanult összefüggéseimből stb.
      Az üzenetem mindössze ennyi volt: ha megdobnak kővel, te ne KŐvesd el:) Magyarul, szeresd a másikat olyannak, amilyen.

      Nem féltelek, nem vizslatlak, nincs szándékomban érezni, megváltoztatni Téged. Ez mindenkinek belső igénye kell legyen. Olykor van olyan "hibám" hogy: figyi, menjünk beljebb, ott még lehet szeretni, ott még lehet teljesedni, oda egy kis fényt... De visszalépek, ha a másik nem érti, nem szeretné, akármi.

      Áldott, szép napot:)!

      Törlés
  27. Továbbra is várjuk tehát a plejádi Atlantisz segítségét és kinyilatkoztatását bemutatkozását folytatandó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha nem támadjátok szívesen ír nektek bármiről, de ha mássága miatt bántást kap akkor nem hiszem hogy ide jön többet.

      A döntés a tiétek.

      Szóljak neki? Atlantisz! Atlantisz! Gyere színpadra!:)

      Törlés
    2. Hm... most akkor plejádi, vagy atlantiszi?

      Törlés
    3. A fantázia neve Atlantisz.

      De úgy látom nem jön. Ő nem bírja úgy a strapát, mint én..
      "Elegem van magamból" jöhetne egy másik cikk.


      Lett saját cihiáterem kettő is.:)

      Az egyik tudathasadásosnak lát.. :)

      A másik "doki", meg nem szeretem magam és azért teszem ki a lelkem másoknak eredményt állapított meg. :)

      Röviden válaszolok igen, igen nem igen.. Na jó akkor:

      Az életből a példákat, állomásokat tanulságnak, leckének szántam, nem szenvedek szeretethiányban és magamat is szeretem, a gyerekkori dolgokat azért említettem meg hogy az ember, már kisgyerekkorban meghallhatja a benső hangot és már akkor is segít, vezet az igazi ösvényen, és hogy akkor még semmi sem manipulálta, vezette..

      Aztán ahogyan telnek az évek az ember életében, rajta is kell maradjon ezen az ösvényen, annak ellenére, hogy egy serdülő fiúnak nehéz, a lenti agya miatt a sok csinos lányt nem kihasználni..+ ki is kell élje magát..

      Végül felnőtt korban, mikor már erről olvashat, eljuthat a témához az ember akkor még jobban, megértheti, még többet tanulhat, hogy ezt a világot+ emberiséget hogyan is "lássa"
      mik azok a dolgok amik elválasztanak minket egymástól, mivel osztanak meg népekkel? Fajokkal? Színekkel? Márkákkal?
      Most te héber vagy? Dögölj meg! Én magyar vagyok! Lehet előző életedben arab, vagy héber voltál?:)

      És eljut az ember ahhoz a szinthez, hogy eddigi lelki fejlődését átgondolja mi is kellene még? Mit kell tennem, hogy jobb legyen a világ? Hogyan is jutok tovább?
      Áhá megvan! Tapasztalataimat át kell adjam, meg kell beszéljem a többiekkel, hátha van köztük ki megérti..

      Hál istennek van, és a leckék átmentek, de még az egyik cihiáteremnek pl. meg kell értenie, hogy lásson át a mátrixon, mint Neo, ne hagyja megosztani magát, a harag rossssz tanácsadó, ne térjen le az ösvényről.. :)

      Törlés
  28. http://2012felemelkedes.blog.hu/=>

    "Őszintén szólva, eltűnődtem rajta a múltban, hogy mi lenne ha egy teljesen abszurd esemény történne – egy földönkívüli anyahajón találnánk magunkat, vagy egy teljesen új Földön fákkal, hegyekkel, tavakkal – de épületek és a harmadik dimenzió maradványai nélkül."

    Tán csak nem valami hasonlót álmodott a barátom?:

    "Ezenkívül volt egy álmom, amelyben egy másik bolygó voltam, ahol a táj csodálatos volt, zöld erdőkkel, hegyekkel, s egy kristálytiszta tóval mindezek között." :)

    VálaszTörlés
  29. Mazsi! Írsz valami kedves bejegyzést, hogy ünnepi hangulatunk támadjon?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írhatnál Te is Olivin húgom, ígérem, most nem kontárkodok bele! :)

      Törlés
    2. bizok Bennetek, hogy a kedves bejegyzés rózsaszinű h@'ny@'s nélkül is megy(bocs, ma igy ébredtem :D )
      beszélgessünk.. valamiről.. :D

      (..remélem a téritők és az Ink-visitorok is kibirják..)

      Törlés
  30. Olivin33:)

    És most én leszek a cihiátered.:) Hiii ;)

    VálaszTörlés
  31. nyugi, zplus, én is hányok a hamis rózsaszín cukormáztól! :o)
    Braveheart, megköszönöm.

    VálaszTörlés
  32. Olivin:)

    Hát hiszel egy hülye furának, őőőh fura hülyének? Tud at has adás-ban szenvedek.:)

    1.Brave, Brave most miért vagy ilyen? 2.Miért? Hagyj békén...
    Én se vagyok édesszájú.

    VálaszTörlés
  33. Ja, én nem tudok olyan kedvesen fogalmazni, mint Mazsola, sajnos.
    BH: elhiszem, hogy ezt átélted/átéltétek.

    VálaszTörlés
  34. 12-12-12
    (Plejádok)

    http://kristalyhang.wordpress.com/2012/12/04/christine-day-12-12-12/


    akinek inge vagy ingere:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szeretnék hinni ezeknek komolyan, de ez a december 12-i dátumnak szerintem semmi jelentősége nincs az évkörben. Attól mert az emberek által kitalált Gergely naptárban ez egy látványos 12-12-12-t alkot, attól még kozmikus szempontból nem tudom van-e jelentősége? A dec. 21. az igen, az JELENT valamit.

      Na, biztos ami biztos én is előkészítem a három gyertyát meg a kristályt! :)

      Törlés
    2. A dec. 21-et kik határozták határozták meg??? :)))

      Amennyire tudok, nyitva leszek fenti változásokra, a szívem igen-t mondott rá.


      Törlés
    3. "A dec. 21-et kik határozták határozták meg???"

      Hát nem Gergő...

      http://hu.wikipedia.org/wiki/Napfordul%C3%B3

      Törlés
    4. (ugyanezt a linket akartam délután a következő bejegyzéshez linkelni, pont a dec.21.-24.miatt, de aztán töröltem..)

      Törlés
    5. Na persze:) gondolom nem gyújtasz minden napfordulón gyertyát:)

      Törlés
    6. De, az utóbbi néhány évben igen. Így búcsúzunk, a legsötétebb napon, és köszöntjük a fény születését. Nincs ebben semmi rituálé, egyszerű fénymágia ez! :)

      Törlés
    7. Mazsola, ez tetszik:)!

      Törlés
  35. Atlantisz , reagálok egy kicsit az írásodra , úgy ahogy én látom a dolgokat , nem mondom , hogy teljesen ez a tuti , de jelen tudásom és tapasztalataim alapján bennem így állt össze a kép .

    A lélek nem egy tároló eszköz , hanem egy kis része a nagy Egy- nek , kinek , kinek meglátása szerint mondhatjuk , hogy Istennek . Ebben a kis részben is bent van minden elérhető tudás .
    A lélek bennünk van , körülvéve egy olyan résszel mely valamelyest védi az itteni energiáktól . Az emlékezet vesztés ahogy írod szerintem nem teljesen így működik . A lelkünk nem veszít el semmilyen emléket , őbenne minden megvan , csak a jelen tudatunknak nincs vele olyan közvetlen kapcsolata , hogy hozzá jusson ahhoz . A cél valójában ezen kapcsolat elérése fizikai testben , ez valójában hasonló ahhoz ahogy Te írtad , hogy az emlékeinket megszerezzük .Ez abból az energia különbségből adódik amely lelkünk és a földi fizikai körülmények , valamint jelen tudatunk között van .

    Én úgy tapasztaltam , hogy álomban és testen kívüli állapotban nem a lelkünk az amivel azt érzékeljük hanem a jelen tudatunk az egy kicsit megszabadulva a fizikai test kötöttségeitől . Bár nekem is volt már olyan tapasztalatom , hogy abban az állapotban másképp gondolkodtam mint ahogy később éber állapotban átgondoltam a történteket . De az még sem a lélek minősége volt , azt érzékelni az egy teljesen másféle érzés .
    A fizikai világunkban ennek a jelen tudatunknak van szabad akarata , ezért már a születéstől , de némelyek szerint már előbb is ennek a befolyásolásáért , irányításáért elég nagy harc folyik . Minden ami történik a fizikai világunkban az erről szól , a gazdaság , pénz , hatalom azok nem a célok a háttérerők részéről csak eszközök az ebben folytatott küzdelemben . Ugyanis az ő irányítójuk ismeri a feltételeket , hogy az ember , hogy tudja elérni a lelkével való kapcsolatot , de ő nem rendelkezve emberi testel erre képtelen . A céljaihoz pedig olyan embereket használ akiktől előzőleg valamilyen formában szintén „elvette” ennek a lehetőségét . A látszólagos hatalmuk az emberek fölött csak addig van amíg ezt az emberek el nem érik .

    Itt már lényegében bent volt a kérdésedre a válasz , mert ezzel az embernek itt a földön adatott szabad akarattal nem rendelkezik egy földönkivüli lény sem , valamint fizikai test , tudati energia nélkül megint senki nem képes arra mint az ember . Az egyetlen beavatkozási lehetőségük az emberek , vagyis az emberek tudatának a befolyásolása az ő érdekeik szerint , hogy , nem ők (mivel ők nem képesek rá), hanem az emberek azt valósítsanak meg amit ők szeretnének .
    Az ember már az akaratával sok mindentől el tudja zárni magát , mert csak az történhet meg vele amit akar . Amit nem akar , vagy még rosszabb ha azt akarja , hogy ne történjen meg vele , az nem is történik meg . Így van ezzel pl. Mazsola is aki kijelenti , sőt , még erősen ragaszkodik is hozzá , hogy az ember nem juthat teljes tudás birtokába , ami pedig nem lenne lehetetlen , de az ilyen ember számára mivel saját maga korlátozza magát ebben már valóban nem elérhető . Vagyis ilyen kijelentés után már teljesen fölösleges valakinek okoskodni .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Merkurius,

      Igazad van a legtöbb dologban, és természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem a lélek felejt, hanem a jelen tudatunkkal nem emlékszünk arra, amit a korábbi életeinkben megszereztünk. A lélekben pedig minden ott van, ahogy te is mondtad: a tapasztalatok, bölcsességek, képességek és az eddig megszerzett tudás. Abban is igazad van, ezzel én is tisztában vagyok, hogy részei vagyunk Istennek.

      A gyilkos is előbb-utóbb áttér a "jó" útra, és abban igazad van, hogy ez nem egyik napról a másikra fog megtörténni. Teljesen mindegy hány embert ölt meg, ha egyet is, vagy a jelen életében, vagy a következőben őt is meg fogják ölni. Mindez az ok-okozati kozmikus törvény szerint történik így, hogy fejlődjünk és tanuljunk a negatív és a pozitív tapasztalatainkból. Ha nem is a jelen életében, de egy későbbiben biztos elkezd jól viselkedni. Majd csak észbe kap :)

      Nos, azzal nem értek egyet, hogy a negatív energiák itt maradnak a Földön. Ugyanúgy kihat az is az Univerzumra, akár a pozitív energiák. Még szerencse, hogy több kint a pozitív energia, valahol csak az van. Ugyanis, ezzel a negatív energiákkal vonzottuk ide az atlantiszi időkben a negatív földönkívüli fajokat, melyek aztán előidézték Atlantisz bukását a hatalomvágyuknak és a fejlett technológiáiknak köszönhetően.
      Azzal egyetértek veled, hogy a negatív energiánkkal erősítjük a sötét erőket. Így minden kimondott negatív gondolat, érzés, tett negatív létállapothoz vezet és ugyanezt az energiát termeli.

      Szép estét! :)

      Törlés
    2. Merkurius, aranyos vagy, hogy azt gondolod magadról, hogy már emberként elérheted a Teljes Tudást. Bár az aranyos jelző helyett írhattam volna végtelen gőgös is. :)

      Mindenki úgy hülyíti magát ahogy akarja, én nem bánom.

      Törlés
    3. Atlantisz , ahogy a karma törvényének nevezett dolgokat körül írtad , ez nem egészen így történik . Ez az a verzió amit Balogh Béla is terjeszt teljes mértékben , de ha ez valóban így müködne akkor miért kellett az első gyilkosságot elkövetni a földön ?
      Valamint azóta ez már annyira megnövekedett , ésezen elvek alapján állandó növekedésben lenne , hisz aki leszületik , úgymond megtapasztalni a saját meggyilkolását azt valakinek meg is kelle ölnie . Így ennek soha nem lenne vége , inkább egyre növekedne .

      Ami az ember előző életeiben leélt tettek következménye az az emberen mint születési adottság mutatkozik meg . Lehet valaki emiatt nyomorék , ronda , buta stb. , ezek azok ami miatt hátrányban indul az esetleges előző életben történt negativ cselekedetei miatt .

      A negativ erő a földi életben (de lehet máshol is ) a kezdetektől fogva jelen van. Ez egy olyan erő amely nem képes a fizikai teremtésre , nincs olyan energiája , hogy fizikailag megtestesüljön . A fizikai anyag mind a teremtő tudati energiája , más , más tudatossági szinttel . Ő ilyen energiát nem képes létrehozni , viszont képes az anyagban élő lények tudatára hatni , főleg akkor ha ők eltávolodnak a fő forrástól , ez az egyetlen amit tehet . A többi ami történik az már azokon keresztül történik akinek a tudatát a hatalmába tudja keriteni .

      Atlantisz korában nem a technológia volt fejlettebb mint most , hanem az emberek tudata birt nagyobb képességgel a fizikai anyag fölött . A bukásukat ezen tudati energia egymás elleni használata okozta a sötét erő alattomos megosztása miatt . A következő civilizációban ez az erő alapból már nem járt az embereknek , de elérhető volt , mintahogy napjainkban is . A baj akkor csak az volt vele , hogy az is hozzájuthatott aki az Igazság és szeretet erején kivül egy más lény hatalmát is elfogadta maga fölött , most már ez sem lehetséges .

      Törlés
    4. Mazsola .

      "" Mindenki úgy hülyíti magát ahogy akarja, én nem bánom.""
      Ezzel azt akarod mondani , hogy valaki tudja magát "hülyíteni" esetleg olyan formában , hogy az hatással is marad az illetőre ?

      Abban talán Te is egyetértesz , hogy az ember jelenlegi életformájában nem a képességei , lehetőségei teljes kihasználásával él .
      Gondolkodtál már esetleg azon , hogy mi lehet az akadálya , mi korlátozza leginkább , hogy elérje teljes , lehetséges képességeit ?

      Törlés
    5. (szerintem) a Hite.

      (példáért lásd Neo a Mátrixból, szerintem tökéletes Krisztus-tudatú játékos)

      Törlés
    6. Merurius barátom, a közöttünk lévő ellentét valójában csak szavakban létezik, amúgy nincs. Még egyszer megpróbálom tisztába tenni, hogy én hogy látom ezt a kérdést:

      1. Az abszolút értékben vett Teljes Tudás Istennél, a Teremtőnél van. Ember ezt nem érheti el soha.

      2. Az ember jelenlegi életformájában nem a képességei, lehetőségei TELJES kihasználásával él - ebben tökéletesen egyetértek Veled.

      3. Szerintem az ember a jelenlegi genetikai örökségét, és a szellemi szennyezettségét, manipuláltságát is figyelembe véve még a saját teljességének közelébe sem érhet el - ehhez szükség van egyrészt egy nagy mértékű belső tisztításra, harmóniába kerülésre a valódi (egó-mentes) lényével, ÉS szerintem szükség van egy "külső" - Teremtői energetikai beavatkozásra is, hogy ismét elérje az embernek szánt Teljességi szintet. Ez lehet akár egy "anyagi", "fizikai" átrendezés, átstrukturálás, ugyanis nem hinném, hogy e szén alapú, minden felzabáló, sok külső energiát igénylő csont-bőr testünk alkalmas a kiteljesedésre.

      4. Ha nem emberekről beszélgetünk, hanem nálunk fejlettebb szinten álló entitásokról, azokról is csak azt tudom vélni, hogy nem teljes tudatúak, de a saját szintükön elérhetnek olyan mértékű tudást és tisztánlátást a teremtett világ működéséről, ami számunkra teljesnek tűnhet, de ez sem az Abszolút Teljes Tudás, mert az egyedül a Teremtő minősége.

      Remélem így világos már mi van ott fönt a mottóban. :)

      Törlés
    7. Zplus . Szerintem az ember saját tudata az ami a legnagyobb korlátozó tényező ember számára , és ez pedig éppen az amin mindenki saját maga képes változtatni . Persze sokan szivesebben fogják a velük történt dolgokat inkább tényezők okának amin ő nem tud változtatni . Az lehetséges , hogy a külső dolgokon alapból , még nem ért el más fejlettségi szintet nem tud valaki változtatni , de abban , hogy valakivel saját magával mi történik meg igenis nagyszerepe van neki is nem csak a külső tényezőknek . Ezért nincs értelme a velünk történt dolgokért másokra haragudni , mert ők csak az egyik oldal , a másik oldalt mi magunk adjuk .

      Egyébként valóban lehet ebben a hitet is nevezni kiindulási alapnak , de valamilyen formában az is a tudatunk terméke , vagy legalább jóváhagyásával müködik .

      A mátrix ,és a többi ilyen film pl. az elpusztíthatatlanok mind félrevezető filmek a valamilyen szinten ébredezők számára . Aki fizikailag harcol , és embereket öl az lehet esetleg ügyes , de semmiképpen sem lehet Krisztus tudatú . A mátrixban egyébként még több félre vezetés is van pl. félelemről , máshoz fordulásról aki megmondja neki , hogy mit tegyen .

      Nagyon tetszik róla Géczi Gábor elemzése amikor még az eleje felé arról okoskodik , hogy milyen félelem és kishitüség van bent a menekülés közben , hogy győzi le az akadályokat miktől fél . De odáig már nem jut el , hogy a félelmet nem úgy kell legyőzni , hogy valaki merjen menekülni :) , hanem úgy hogy nem menekül senki elöl .

      Törlés
  36. Folyt.
    Az Igazság és szeretet erejével való kapcsolatot úgy gondoltam , hogy a nem azon értékek szerint élő ember nem részesül az energiájából . Persze változni bárkinek lehetősége van , de olyan „pálfordulás” szerintem nem lehetséges , hogy egy gyilkos egyszer csak gondol egyet és azt mondja , hogy én ezentúl jó leszek és akkor minden úgy működik mintha addig misem történt volna. Hanem előtte vállalnia kell az addig leélt jelen életének a következményeit pl. ez egy gyilkosnál egyenlő a halállal , de legalább ahogy én látom ilyenkor a lélek szabadon kötelezettségek nélkül távozik , és kezdheti az új életet . Persze a végén mivel az energiaszint változás akkora lesz , lehet , hogy minden ilyen meg lesz bocsátva .

    A lelkünk tulajdonságai , mivel Isten része azonosak kell legyenek Isten tulajdonságaival . Valakit , valamit megismerni , megtalálni pedig legjobban (vagy talán egyáltalán csak) úgy lehet ha igyekszünk olyanná válni mint ő .
    A naprendszer „közlekedése” folytán biztos változnak a rá és a földre ható energiák , de ami legnagyobb hatással van a földre az mégis csak az emberek kisugárzott energiája . A kisugárzott pozitív energiák , amit pozitív érzések által sugározhatunk ki a környező égitestekről többszörösen térnek ránk vissza . Míg a negatív energiák itt maradnak a földön erősítve a sötét erőket abban , hogy képesek legyenek a negatív fizikai tevékenységüket terveiket véghez vinni .

    VálaszTörlés
  37. Most nézem itt meg megy a party? :)


    Olivin:)
    "Ja, én nem tudok olyan kedvesen fogalmazni, mint Mazsola, sajnos."

    A kedvesség, a fogalmazásnál, vagy bárhol a szívedből kell jöjjön.
    Csak akarnod kell, nincs sajnos.

    Mazsola:)
    "Én szeretnék hinni ezeknek komolyan, de ez a december 12-i dátumnak szerintem semmi jelentősége nincs az évkörben. Attól mert az emberek által kitalált Gergely naptárban ez egy látványos 12-12-12-t alkot, attól még kozmikus szempontból nem tudom van-e jelentősége?"

    Tudod eddig én is csak álmodoztam, olvastam a paranormalt+ a felemelkedéses üziket, aztán mindig megpróbáltam megkeresni azt amit ír, történt -e valami a világban( letartóztatások...).

    És amikor már kezdtem lemondani róla, mert a háttérhatalom taktikájának hittem, akkor jött az első üzenetem(álmom).
    Ettől másnap azt se tudtam hol vagyok, mi volt ez, nagyon furán éreztem magam. Álmodtam már mindenfélét, volt visszatérő álmom+ háromszög alakú fekete űrhalyókkal,piros+kék fénnyel villogtak+hangrobbanással jelentek meg felettem, DEE ez az első álmom más volt. Ez után kezdtem le hinni, de a feleségem álma után meg aztán nagyon. :)
    Reggel jövök:) Átbeszélhetjük..:)


    VálaszTörlés
  38. A lesz -e valami 12.21-én,-től talán itt:
    http://2012felemelkedes.blog.hu/

    "Számos jóslat úgy tartja, hogy tobozmirigyünk „aktiválódni” fog a 2012-es év végén bekövetkező energetikai változások következtében."

    A gyilkosra: "Személyes véleményem szerint még ez a negatív idővonal sem fog létrejönni, esetleg a helyrehozhatatlan, a piramis csúcsának a csúcsán lévő lelkek új lélekciklust kezdenek a Galaktikus Központi Napba kerülve.FV "

    A lesz -e valamire pedig: http://napcsillag.hupont.hu/133/jelek-2012-december1

    Ez a valaki teljesen levezeti a jeleket+mindent...
    Most má csak lesz valami? :)

    VálaszTörlés
  39. 12.12.12. Közös világmeditáció (13.30.)

    http://www.youtube.com/watch?v=m7IZvFXWSp4&feature=share

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi az ajánlót! Ez így nagyon megfogott...

      Törlés
  40. Oké pont dolgozok akkor, de kisurranok valahová.. :)

    Jó kis videó és a végén ott a "ember" spirál, ez a spirál rengeteg helyen van.. álmomban is volt ugye. Mit akar ez szimbólikázni?
    Változást, utazást? Szerinted? Erről a dátumról az ugrott be születési évem összege amúgy 2012. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/06/tudomany-felfedezi-teremtot-2-resz.html

      Törlés
    2. Mazsi nagyon aranyos pun.. őőh Nő vagy.:))))) Háááh ezt lássa meg az ur., inkább ne.:)

      Köszönöm a spirálokat sajnos csak pénteken leszek gép közelben, a spirál megvan és a 2012-es összeg?
      Ezt ma leírtam annak a valakinek akit linkeltem a szám+jel mágusnak..:)

      Ettől a görbe betűs robottól+számoktól agyf...szt kapok:)
      Bizonyítsd be hogy nem vagy robot: hát eddig úgy tudtam nem vagyok az, de ennyi szkifi után?... :)
      lijo akkor eltaláltam félig... Mazsolától kérheted a mélt.. :)

      Törlés
  41. lijo:)
    Most nézem adós vagyok egy válasszal+kérdéssel.

    "Az üzenetem mindössze ennyi volt: ha megdobnak kővel, te ne KŐvesd el:) Magyarul, szeresd a másikat olyannak, amilyen." => Áhá lehet lassú a felfogásom? :( Ne akarjak mindenkit egyformára formálni? Visszaütött a segíteni akarok dolog..
    Tán túl sokk voltam.. Hát a jó szívem visz a sírba. :) Csak ahogyan olvasom a legtöbb blogot... elég sok ember még fél, és még itt is volt aki rögtön zsidónak vélte barátom, ha ő zsidó akkor én kakadú vagyok, az ilyeneken próbálok erősíteni.. mert nem test+lélek-ben méri a másik akármilyen embert...
    Igazad van nem leszek ilyen heves-jeges.. de ilyen álmok után nem egyszerű normálisnak lenni.:) Mindenkinek saját magának kell megtanulni a leckéket+ fejlődni...

    Eltaláltam hajad, szemed színét? A sunyi az azt jelenti nálam hogy csillogó sötétbarna csábos női szem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bravehart:)

      Rendben van a hevesség is, ennek csitulása is egy folyamat:)
      Megértem, hogy kiálltál a barátodért, tipikus oroszlán, aki tűzbe megy az igazáért...:) szerintem ez is lanyhulni fog, nálam legalábbis történik:).
      A segítségről az a véleményem, hogy a nem kért segítség hátráltatja a másikat (nem érti, elutasítja, elriasztja stb). Pillangó eset...
      Amikor kérdeznek, kérnek, az szerintem tök rendben van.
      Tegnap pl egyik anyuka ismerősöm eléggé berekedt... Nekem a számon kiszaladt, hogy torokcsakra, de meg sem hallotta. Ezt tudatosítottam, és nem nyitottam tovább.

      És igen, ezek az álmok szinte felrepítenek, és jó megosztani másokkal az örömünket, és nagyon jólesik ilyenkor az együttérzés:)... Megosztani magam veled, másokkal... Látni, hogy ki vagy legbelül... De ez nem mindig sikerül, mert a másik nem lát igazán, siet, stb., a lényeg, hogy a mi örömünket, értékcsökkenés nélkül tudjuk átélni:)

      Ha dobsz mélt, dobok képet... "Sunyi:)" zöldes-barna szem, sötétszőke, hosszú hullámos haj... bár eredetileg vöröses.. fehér bőr... mondták már rám, hogy plejádi, meg oroszlán, de nem ragadtam itt le:).

      12.12.12. - re én is készülök... ha nem pont abban a megbeszélt időben, de abba az időbe irányítva:)
      sőt 11-én is megnyitom magam az elengedésnek és befogadásnak...

      Emelkedjünk:)!








      Törlés
  42. Sziasztok!
    Előbb akartam írni, de úgy tűnik nem jelent meg:(
    Olyan jó titeket olvasni!
    Mazsola és Braveheart nagyon bírlak titeket!
    Áldás és szeretet mindenkinek!

    Sok puszi, üdv:

    Judit

    VálaszTörlés
  43. Még egy kis matek....:)

    http://foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=401:december-3-planetaris-igazodas-megdoebbent-esemeny-a-maja-25920-as-ciklusban&catid=48:2012&Itemid=77

    VálaszTörlés