2012. november 21., szerda

Védőpajzsot készítenek a tudatváltás ellen??


2012.12.21. maja jóslat. Tudatváltás, felemelkedés, dimenzióváltás, rezgésszint-emelkedés. Aratás. Kozmikus síkok együttállása, anyagi struktúrák átrendeződése, elemi transzformáció. Útelágazás. Új Kör. Ez áll a serpenyő egyik oldalán. A másik oldalon a negatív hősök állnak. A ragaszkodó makacs gyerekek. Kemtrélsz és hárp. A Marvel képregényekből készített filmekben (Vasember, A bosszúállók, Thor, Amerika kapitány, stb.) szerepel egy államok fölött álló szervezet, a S.H.I.E.L.D. (Pajzs) – azaz Strategic Hazard Intervention, Espionage and Logistics Directorate” (’Stratégiai Veszélyelhárítás, Logisztikai és Hírszerzési Igazgatóság’). A Kaptár c. filmsorozatban meg van egy Védernyő vállalat, az Umbrella korporéjsön. Kemtrélsz és hárp. Kemtrélsz és hárp. Védernyő és Pajzs. Addig addig forgattam e szavakat, míg egy nagyon különös gondolatsor kezdett körvonalazódni a „fejemben”. Első verzióként még anno - igazodva az aktuális összeesküvés-elmélet újhullámához - azt hittem, hogy a vegyi csíkok és az elektromágneses bombázás fegyvernemeket a népességcsökkentés és tömeges kontroll miatt vetették be. Később úgy véltem, hogy ez a geomérnöki projekt egyfajta védelmet fog biztosítani a Váltás időpontjában. No de mi ellen és kit akarnak megvédeni? Ma viszont az a szörnyű gondolatom támadt, hogy mi van akkor, ha ez a mi jó kis fasza Elitünk nem a „külső” befolyások (Központi Fénysugár, Naprendszer átrendeződése) ellen akar minket megvédeni, hanem pont, hogy a tudatváltást igyekszik megakadályozni e technikai kütyüjeivel, a védernyővel és a pajzzsal?

Hihetetlennek hangzik? Kérdezek tovább. Ismerjük-e valójában a világunkat irányító elit valós technológiai tudásszintjét? Amikor már képesek mélyfizikai, genetikai beavatkozásokra, akkor honnan tudhatnánk, hogy az olyan finomfizikai létezőkre is van-e befolyásuk, mint a lélek? Honnan tudhatnánk biztosan megmondani, hogy mi, komplex emberi lényekben lakó örök lelkek mindent túlélünk-e? Mi van akkor, ha ez a nagyon frankó kis vegyi összetétel, amit a fejünk fölött szórnak már vagy két évtizede pont arra van kifejlesztve, hogy az elektromágneses fegyvernek látszó tárgyaikkal úgy aktiváljanak  egy védőpajzsot, hogy azon se ki  - se be, semmi ne tudjon áthatolni, még egy adott esetben szintet lépő élőlény sem? Mi van ha tényleg egy börtönbolygót építenek itt a szemünk láttára, ezzel megakadályozva, hogy az értékes emberi erőforrás csak úgy elillanjon? Vajon mekkora az esélye annak, hogy mióta a legutóbb egy ügyes kis Hold-pozícionálás, Globális Katasztrófa és Vízözön kíséretében kikerültünk a Fényzónából, az eltelt 12 ezer év alatt ezeknek a barmoknak sikerült kifejleszteniük a visszatérés ellenszerét? Mi van ha nem a népességcsökkentés és manipuláció a fő terv (ezek csak mellékhatások), hanem az anyagi átrendeződés megakadályozása ezen a bolygón? Mi van ha a tagadás ősi szelleme így próbálja meg megakadályozni Isten tervét, hogy kilépjünk innen?



Miután ez a fenti őrület így ma reggel beugrott, úgy döntöttem megkérdezem azt, aki még nincs befolyásolva: a lányomat. A következő beszélgetés zajlott le az autóban az ovi felé menet:
  • Kispocok, szerinted miért csíkozzák az eget?
  • Mert rajzolnak rá.
  • Na, jó de mit?
  • Kutyát, macskát, házat, téged, meg mindent
  • Aha. És mi történik, amikor megérkezik a Fény?
  • Akkor fehér lesz az ég.
  • És megmenekülünk?
  • Igen.
  • Mi elől?
  • A füst.
  • Hm...
Hm. Nem tudom ki hogy értelmezi, de az égre rajzolásos résznél nekem rögtön beugrott a Blue Beam Projekt, azaz hogy ügyes hologramokkal akarják félrevezetni a nagyérdeműt. A füst elől megmenekülés pedig szerintem egyértelmű. Alakulnak a dolgok. Megaztán itt van ez a jó kis üzenet a NASA-tól (jó vicc!), hogy decemberben a Síkok együttállásakor leáll a Nap, nem lesz elektromos áram hónapokig, és mínusz 90 fokos hideg, meg úgy nagy általánosságban káosz várható. Mivel Postaimre is megírta a Riasztás-ban, így tehát biztosan igaz! :). Ez utóbbi helyről idézem Balu-t, a kedvencemet: "azt még a bunkó materializmus is elismeri, hogy minden energia a Napból származik (mármint ami a Föld felszínén pangó életet illeti). Egyébként meg minden kultúrának mindig világos volt, hogy a Nap az Atya. Igen, aki teremtette "mindezt itten". Ez alól természetesen a kereszténység sem kivétel - minden vallás csak leképezése a Törvényeknek, néha szóban, néha hagyományban, ebbe most nem megyek bele, mikor hogy. Ha pedig ő az Atya s a Föld az anya (melyből vétetünk s melybe vissza is térünk) - el tudod képzelni egy Atyáról, aki minden nap újra megtölti élettel a kicsi pulyáit, hogy egyszercsak, mert a NASA aszonta, eltűnik? A Nap szereti a gyermekeit és nem akarja őket megölni. A Nap nem hidrogén-hélium-plazma. A Napot látod minden NAP, de láttál már hidrogénatomot? Akkor vazeg melyik a fikció?" Hm. Jogos.

Kemtrélsz és hárp. Védernyő és pajzs. Nem is tudom gyerekek. Minél tovább forgatom e szavakat itt bent, annál furcsábbnak tűnik ez a sok összefüggés így a fináléra, de azért rendeződni látszik a Kép. Bármennyire is elfogadom a „Sötét Oldal” létezését és szükségszerűségét a Rendszerben, attól még támogatni nem tudom a törekvéseiket. Szóval bármit is agyaltak ki a gondolatgyárakban, nagyon az az érzésem, hogy megint elszámolták magukat, és ahogy anno (domini) feltartóztathatatlanul kiléptünk a fényzónából, úgy szintén feltartóztathatatlanul vissza is fogunk térni, mivel a Gép forog tovább megállíthatatlanul, bármit is találjanak ki ezek a szeretet hiányos és előrehaladott kisebbségi komplexusban szenvedő tagadó szellemek. Megidézem Navarre kolléga idevágó sorait is:

Akit esetleg érdekel arról van szó, hogy a Naprendszer nem csak kering a Galaxis középpontja körül hanem közben egy felfelé-lefelé szinuszos hullámmozgást is végez a Galaktikus egyenlítő két oldala között, egyszer az "északi" féltekéjére kerülünk egyszer pedig a "délire".

"...a Templomlakó felemelkedett tétlenségéből

kimondva a Szót, megidézve a hatalmat.
A föld mélyén az Amenti fiai hallván ezt,
az örökkön égő tűz virágának irányváltozását
vezetve, elmozdították azt a Logosz által.
A nagy tűz iránya így megváltozott.
A világra ekkor nagy víz borult
rombolva és süllyesztve, egyensúlyából kiborítva
a Földgolyót..."

Itt az utolsó átmenet pillanatát írja le Thoth, amikor erre a féltekéjére kerültünk a Galaxisnak, most pedig éppen ugyanúgy kifelé tartunk belőle. Aki ezt értelmezni tudja az rájön mi következik,
nagyjából mikor és miért.

Miközben ezeken a témákon keringtek a gondolataim, egyszer csak jött egy megnyugtató „fuvallat”, ami nagyjából így szólt: „Ezek a Bukottak megint elbuknak, mert technikai eszközökkel nem lehet megakadályozni, ami Jön.” – Az Univerzális Villanykapcsolást nem fogja megállítani néhány alumínium és bárium atom, még ha ionoszférailag aktivizálják is. Hát így legyen embörök.

A cégem pont december 21-re tervezi a Karácsonyi bulit, ahol forgatás (!) is lesz. Biztos, ami biztos úgy döntöttem nem megyek el, inkább begyújtok a kandallóba otthon...

90 megjegyzés:

  1. Bravehart kollégát is érdemes megidézni:

    "Már kb. 2 éve megy a rémisztgetés: jönnek az új honfoglalók és nekünk annyi, világkormány lesz, 3. v.háború... Kérdem én hol van? Nincs elég fegyver? Mire várnak?
    Ez olyan zizrael kijelentette, hogy kb. 4 hónapos idő keretben benne van az Irániak megtámadása... Most is ez megy.. Hol vannak nincs elég fegyverük, miért élek még?
    Megromlott az atomrakétátok? Vihar a biliben..
    Tudom lejárt a szavija! :)

    http://2012felemelkedes.blog.hu/

    "Idővonal 1 és Idővonal 2

    A probléma az, hogy 1983 bármikor használják a Looking Glass-t, ide-oda váltogat az egyes és kettes idővonal között. Az egyes egy jelentős metafizikai átváltozáson átesett Földet mutat, míg a kettesen mindent 6 méter vastagságú sár borít egy pólusváltozás következményeként.

    A választóvonal eközött a két idővonal között 2012 december 21.-ére esik. Ezt még a 80’-as években felfedezték, számos forrás állítása szerint, köztük Daniel szerint."

    Erre a kis időre nem tudna a fonnyadt seggén ülni perec papa? :)

    "Negatív idővonalak: az idővonalak nem többek, mint lehetséges jövőbeli kimenetelei a Földön zajló eseményeknek. Egy adott eseménynek több különböző lehetséges kimenetele van és, ahogy közeledünk a beteljesüléséhez egyre több ilyen potenciál omlik össze és amikor végül megtörténik az esemény már csak egy kimenetel marad. 2011 november 11-ig az összes negatív idővonal a Föld számára már megszűnt létezni, és a bolygó pozitív jövője immáron biztos.

    Nem fognak alternatív, párhuzamos Földek létezni, a fényes jövő garantált a bolygó számára Ez igaz az emberiség döntő többségére is, azon háttérhatalmi tagokat leszámítva, akik nem hajlandóak együttműködni és jóvátenni a bűneiket" :)

    Perec papa és a többi vakond itt lakott volna:

    "Néhányan szerettek volna egy komolyabb katasztrófát

    Néhány csoportosulás a negatív idővonal megvalósulását szerette volna előidézni, hogy megoldják a Föld „bolha problémáját”, míg maguk a föld alatt éltek volna tovább."

    Vannak titkos föld alatti bázisok? Igen.
    Le akartak csökkenteni 500 milkóra? Igen.
    Van értelme annak amit terveztek? Igen. ööh nem!!:) Szétk...runk mindent a felszínen aztán el homokozunk lent? Az óceánt, a napfelkeltét+a csillagokat meg majd kivetítjük...??
    És acskós levest eszünk..:)

    A diliházból csak egy értelmes kijárat van. :)"


    Hehe! :))) Jó gondolatsor!

    VálaszTörlés
  2. Szia Mazsola!

    Érdekes elmélkedéseid vannak... nincs jobb dolgod? Bocs, ha ez bántón hangzik, nem bántásnak szánom. Játsszunk inkább lélekemelősdit! Szerintem nem kell mással foglalkozni, mint a saját dolgunkkal. Ha én ma rendben vagyok, akkor mindent megtettem, amit tehettem a világért.
    Nekem a "sötét oldalról" más a meglátásom.
    1: minden belőlem vetül ki, azaz a sötét oldal is én vagyok tulajdonképp
    2:amire fókuszálok, azt teremtem
    3:engem nem érdekel a sötét erő motivációja... élem az életem a lehető legszeretettelibben és ennyi.

    Ha pedig holnap (21-én, akármikor) meghalok, azzal sem történik nagy tragédia, az egyéni sorsom élem, viszem tovább... haltunk már meg annyiszor, születtünk már eggyel többször...
    Harcoltunk, irtottuk egymást, a kereszt nevében, Jézus nevében, akárhogy. Mi lenne, ha egy reggel elkezdődne az új világ: mindenki csak a szeretettel és a maga dolgával foglalkozna? Eltűnne a sötét erő, mert csak annak a világában jelenik meg, aki teremti, aki rá figyel. Szép nap lenne?
    Szép napot!!!!!
    Szeretettel!
    CsE

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Didi ezt a kis helyreigazítást, én is úgy gondoltam, hogy ezzel a cikkel úgy ahogy be is fejezem e világi nyomozásom, és az utolsó egy hónapban próbálok az általad is leírt belső tisztulásra koncentrálni, a környezetemben is.
      Ha mégsem lesz semmi ilyesmi akkor majd ráérünk utólag kielemezni. :)

      Törlés
    2. Csodina!

      Te pedig rám ne haragudj, bennem sem bántó szándék dolgozik, de szerintem ez nem jelent mindenre megoldást:

      "Játsszunk inkább lélekemelősdit! Szerintem nem kell mással foglalkozni, mint a saját dolgunkkal. Ha én ma rendben vagyok, akkor mindent megtettem, amit tehettem a világért."

      Kicsit annak az anlógiájának tűnik számomra, mint mikor valakit vernek az utcán, mi pedig elmennénk mellette, mert nem a mi problémánk.
      Ez egészen addig működik, amíg nem leszünk közvetlenül érintve mi is bizonyos dolgok által. Struccpol.
      Még ha ez az egész illúzió is, akkor is a mi illúziónk, kénytelenek vagyunk részt vállalni benne és van egy olyan halvány gondolatom, hogy az egésznek a kulcsa nem az egyéni, hanem a kollektív tudatosság.

      Törlés
    3. Köszi a Didit! :-)
      Komolyan kezdem magam marslakónak érezni... Ez egy buli, ami tök jó, nem látja más??? Világvége... úristen én készülök a karácsonyra, sőt jövőre az anyukámmal meg az ikremmel összesen 150 évesek leszünk, már azt tervezem, hogyan ünnepeljünk, holott az ideihez is hibádzik egy nap... Én nem egy hónapra tervezek (bocs, ha félreértettelek Mazsola), és azt sem gondolom,h egy hónap alatt kell nagy magasságot ugranunk. Vizsgák voltak, lesznek...Kapunk ötöst, van néhány elégtelen... és akkor mi van? Én élvezem az életem, függetlenül attól, h tudatos próbálok lenni, nem (nagyon) eszem szemetet, kihajítottam a fluoros fogkrémet. Néha vágyom tisztulásra, akkor tisztulok. Néha jólesik hülyeséget csinálni, akkor azt teszem. Ez nem dátum-függő...
      De majd utólag kielemezzük, akár lesz sötétség, akár nem. Mert tök mindegy. Buli van!!! Csak én táncolok??????
      (Bocs Mazsola, ha túl off vagyok, akkor gyomlálj ki nyugodtan)

      Törlés
  3. Nagyon jó a gondolat, Mazsola!
    Bennem is megfogalmazódtak ezek. Az idegesít most, hogy több helyről kezd összeállni a kép. Én pl. az utóbbi két napban rágtam végig magam ezen a PI-s cikken és már azon is elhasaltam, azon meg, hogy te itt megemlítetted, egyenesen borsózik a hátam. Úgy érzem, nem én megyek az információk után, hanem azok jönnek szembe velem, és ez jelent valamit.
    Én nem nagyon ismertem eddig ezt az urat, de határozottan nem tűnt elmebetegebbnek, mint más hasonló médiumok. Most meg olvasom ezt az üzenetet a Kutatóktól... Vagy meghibbant, -de akkor ennyi ember bolond-, vagy pedig tényleg kinézték maguknak "valakik" és rajta keresztül próbálnak felkészíteni minket.
    Van benne logika, ugyanis, ha én >Ők< vagyok és jóindulatú vagyok a pórnép irányában, akkor nem a láthatóan beleszarós kormányoknak fogok infókat adni, hanem megpróbálom olyanon keresztül elérni az embereket, akit a legtöbben ugyan hülyének néznek, de azokhoz akikhez el kell jusson az infó lényegi része, mégis rajta keresztül jut el a leghatékonyabban.
    Persze valószínű, hogy ez csak képzelgés.

    VálaszTörlés
  4. Hab a tortán, hogy jelenleg a következő Megrendelőnek dolgozok:

    Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza


    Hm....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy percig se érezd magad hülyén emiatt.
      Ha a mormonkannában van a lóvé, hát akkor mormonkannát kell gyártani.

      mj

      Törlés
  5. Csodina: irtam valamit, de aztán inkább frissitettem és láttam amit HegyenVolgyon irt- sokkal szebben megfogalmazva mint én (nem válogattam annyira a szvakat, hanem tolultak.. és visszaolvasván inkább nem akartam..)
    *****
    A látszat néha csal.. de a csaló szinte soha nem látszik.. :D
    *****
    http://www.youtube.com/watch?v=o2DN1G1w5Fo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösz Zplus, ez megint illett! Sokat gondolkodtam ezen a számon mit jelenthet, de itt és most vált világossá + Deák Bill Rossz vérével együtt. :)

      Törlés
    2. (azt nem tudhatod, hogy a Wrong után a Rossz vér szólt a RáDio-ban..)
      A rossz vér bennünk van. A gyűlölet-program fut bennünk. Majom-agyunk A vagy B között választ, viszont a megoldás nem elérhető igy.. kis parasztok-gyalogok-zálogok vagyunk ebben a sakk-játszmában.. :D
      ****
      (TH-D, mint a THe enD-ben)
      http://en.wikipedia.org/wiki/English_numerals#Ordinal_numbers
      1st, 2nd, 3rd, 4th, 5th..12th.

      Törlés
  6. Úgy tűnik csak Mazsola értette meg a lényegét annak, amit írtam. Itt nem struccpolitikáról van szó. Ha valami a szemem előtt zajlik, az az életem része és megteszem, amit tennem kell. De nem "mozizok" direkt horrorfilmeket, nem agyalok indítékokon, rossz szándékokon és nem vetítek rémképeket a jövőbe.
    Az életem történéseit figyelem, a közösséget, aminek része vagyok (Család, Barátok, Haza, Föld, Mindenség) és azt teszem, ami a legnagyobb szeretettel kijön belőlem.
    Ez pedig nem kevés. Ha pl a politika miatt szentségelnék, akkor nem a maximális szeretetet adnám, a választás az enyém. Én inkább lélekemelősdit játszom, észreveszem a szépet, kedvesen szólok a morcos eladóhoz, írok egy régi barátnak valami vicceset és a lelki szemem előtt azt látom, ahogy felnevet úgy, mint régen...Igyekszem ezt teremteni.
    Ettől látok sokminden mást is, de nem vagyok hajlandó energiát adni lehúzó dolgoknak.
    CsE

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igy rendben is van.

      DE: szerinted normális, ha egy házban nincs több mint 1-2-3 napi ennivaló? száz évvel ezelőtt egész évre raktároztak otthon és ez volt a normális.
      Nem kell semmilyen földönkivüli vagy rendkivüli esemény ahhoz, hogy egy esetleges kétméteres havazás esetén megbénuljon az ország (és a kedvencem, amit minden december-januárban eljátszanak: nem számitottunk ekkora hóra :D )

      Törlés
    2. Nem tudom, hogy normális-e. Tudod már évek óta élem az isteni gondviselést, tudom milyen az, amikor csak a mai kenyér van (értsed SZÓ SZERINT) és még mindig élünk. Nem keresem az okát kívül, mert belül van, akkor is, ha a látszat mást mutat. Az életemért én vagyok a felelős, a halálomért is. Az egészségemért is, a betegségemért is. A Sorsomért is. Még Istenre sem mutogathatok.
      Ha innen nézem, akkor nincs baj az ellenerővel. Olvastad a Vörös oroszlánt? Amikor a fickó rájön, hogy az ÖSSZES démon, ami a sarokból fenyegeti a saját teremtménye. A mi teremtményünk ez a "szuperelit", a HARP, a margarin, minden... Mint a killkor: én csináltam, én éltetem, én tudom visszabontani. Egyszerű...(hehehe-itt magamon neetek, mert mit küzdök én is, pedig olyan egyszerű...)

      Törlés
    3. Látod Csodina, ez az igazi Bue Beam Project. Minden létező információ forrásból trenírozzák az elménket, ellátnak bőséges agyalni valóval, közben meg nem vesszük észre, hogy ennek hatására MI MAGUNK teremtjük (mert bizony teremtő erővel rendelkezünk) ezt a lökött és agyahagyott világot olyanra, amilyen: rettegősre-világégősre-világvégésre, meg ami belefér:-)

      mj

      Törlés
    4. Erről van szó, kedves mj! De egyre többen teremtünk mást. Ezért szóltam Mazsolának is, mert ő is tudja. Teremtsünk mosolyt, hálát, éneket, táncot!!!!

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok:)!

    Részben kapcsolódó anyag, bevallom még nem rágtam át magam a fenti cikken, de "idővel" :)

    http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/11/21/david_wilcock_disclosure_felfedes_daniel_szinrelepese

    Ölelés Mindenkinek
    Szép napot nektek:)

    VálaszTörlés
  9. És még egy érdekesség: azt a nyüves maja naptárkövet a múlt század harmincas éveiben találták meg. Egy darabig a lőtéri kutyát sem érdekelte - majd remek píárosok tizenegynéhány éve egy olyan történetet kerekítettek köré, amitől minden ezoterikusnál (mert ugye ki nem az:-) beindult a bizsergés.
    A hülyék elhitték, hogy egyéni kalória befektetés nélkül, miközben a töküket lógatják, holmi bolygó együttállás meg foton öv meg csillagászati mittudomén mik miatt úgy felemelkednek és megvilágosodnak, mint macskát szarni. (Ide asszem mást kellett volna.)
    Aztán mikor már úgy rendesen fel voltak ajzva, ugyanazok a píárosok kitalálták az ellenkezőjét is, azt, amiről a bejegyzés is szól.
    Szerintem térjünk vissza a dologra egy hónap múlva:-)

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maja kód ide, píárosok oda, ne mond már, hogy te még nem érzed az emelkedést az elmélkedésben? :D
      Panka.

      Törlés
    2. Némi rendszertelenül visszatérő enyhe gyomorégésen kívül szinte semmit nem érzek.
      Azt hiszem elhagyom a borból a szódát - lehet, hogy attól van.
      Egy hónap múlva erre is visszatérünk.
      Ha bejön, eztán csak tisztán iszom.

      mj

      Törlés
    3. Hülye szószátyár.
      Követhetetlen vagy.

      mj

      Törlés
    4. én voltam, ma valamit vacakol a gépem. De Te ezt nem tudhattad. :D

      Különben meg igaz. :D

      Törlés
    5. Pontosan! Nézd csak meg mit írtál előbb!

      Törlés
  10. Nem csak minden évszázadban, de azon belül is többször, szinte folyamatosan várták a "világvégét", legfeljebb korábban mi itt a vasfüggöny mögött nem annyira hallottunk róla.

    Ahogy eddig sem volt semmi ilyesmi, most sem lesz, dec. 21-e olyan lesz, mint a többi. Az éppen aktuálisan élő emberek hajlamosak azt hinni, hogy ők "különlegesek", mivel egy különlegesen fontos sorsdöntő kort élhetnek meg. Főleg ilyen válság időszakokban felerősödik az igény, hogy "történjen már valami", mert rengetegen nem tudnak mit kezdeni a nyomorult életükkel és kívülről várják a megszabadítást szorult helyzetükből.

    De sajnos abból az óriási szarkupacból, amit magunknak létrehoztunk, senki az ég világon nem fog minket megmenteni, csak mi tudjuk eltakarítani, ha akarjuk. De láthatólag nem akarjuk, tele a tecsó és napi átlag 6 órát néznek tévét az emberek csipszet zabálva és kólát vedelve. Tehát valóban lesz majd kataklizma, de annak sem a Nap, sem más csillagok, földönkívüliek, angyalok, démonok és mittudomén kik/mik lesznek az okai, hanem mi magunk.

    VálaszTörlés
  11. Felhőatlasz:
    http://www.youtube.com/watch?v=bwe5dYmBFN0

    VálaszTörlés
  12. Szóval..

    "hanem pont, hogy a tudatváltást igyekszik megakadályozni e technikai kütyüjeivel, a védernyővel és a pajzzsal?" Nem lehet. (a halál felszabadit minden lelket- most nézted a filmet :D )
    "Hihetetlennek hangzik?" Igen.
    "Kérdezek tovább. Ismerjük-e valójában a világunkat irányító elit valós technológiai tudásszintjét?" Többnyire nem.
    "Amikor már képesek mélyfizikai, genetikai beavatkozásokra (az a 60as években volt), akkor honnan tudhatnánk, hogy az olyan finomfizikai létezőkre is van-e befolyásuk, mint a lélek?" Persze. Irodalma van. Nem kellemes olvasmány. Lepkék meg mindenféle más nevű projectek.
    "Honnan tudhatnánk biztosan megmondani, hogy mi, komplex emberi lényekben lakó örök lelkek mindent túlélünk-e?" Sehonnan. Vagy mindenhonnan. Csak rajtad múlik.

    *****
    Mindennek ellenére-mert ezt tudom (?)(vagy pont ezért?) Csodina világát nagyon szépnek tartom és azt hiszem én is szeretnék megismerkedni a Teremtéssel.

    VálaszTörlés
  13. Na jó, akkor rövidre zárom: Mindent, ami megpróbál kizökkenteni a JELENből, akár a dicső múlttal, nemes származással, akár a jövőbéli, még nem létező (akármilyen) lehetőségekkel - hagyd a jó büdös francba. Egyik sem létezik: most MOST van.
    Minden más tömény mellébeszélés.
    (A rossebnek se hiányzik:-)

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. JEL
      JELEN
      JELENT
      JELENTŐSÉG

      Tényleg, minden másnak nincs JELENtősége.

      Törlés
  14. Én is úgy gondolom, elég volt a negatív oldal tevékenységének elemzéséből, csinálják a dolgukat. Egyébként meg megint anyagi síkon akarnának megakadályozni szellemi történéseket? Nem fog menni.:)
    A szellemi akadályoztatást, félelemkeltést( amit szintén művelnek ugye )sokkal veszélyesebbnek tartom, de már az is kezd becsődölni, (ezért is erősítettek rá mostanság).
    Szerintem a legtöbb, amit tehet ma az ember hogy egyszerűen ignorálva őket, igyekszik lehetőleg a Forrás segítségével a SAJÁT útját járni MOST.
    "mi, komplex emberi lényekben lakó örök lelkek mindent túlélünk-e?"
    Kiemelném az örök szócskát és a kérdés mindjárt értelmét veszti.:)

    VálaszTörlés
  15. http://www.idokep.hu/hirek/lyukfelho-az-egen

    repülőgép mi? :-)

    VálaszTörlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  17. Megnéztem a Donnie Darko c. filmet. A közönség segítségét kérem, mert nem igazán értettem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. segitség: többször meg kell nézni :D
      *****
      I pray that this is purely a work of fiction. If it is not, then I pray for you, the reader of this book..
      ..Water and Metal are the key elements of Time Travel..
      *****
      http://giama.files.wordpress.com/2008/02/the-philosophy-of-time-travel.pdf
      *****
      egy(-két) fontos kérdés:
      Donnie: Miért hordod ezt a hülye nyúl-ruhát?
      Frank: Miért hordod ezt a hülye ember-ruhát?
      *****
      http://youtu.be/4N3N1MlvVc4

      Törlés
    2. Érdekes film, de nekem nem tetszett a hangulata és óriási logikai bukfencre épül, szerintem nem is kell megérteni. Nem nézném meg még egyszer, viszont jó a témája.

      Törlés
    3. Mesélj légyszi arról a logikai bukfencről (de csak miután elolvastad a könyvet, amit mellékeltem :D )
      Ha még azután is meglesz a bukfenc, akkor én segitek Neked átfordulni rajta :D

      Törlés
  18. Az utazás módja

    „Elindulok egy barátommal, aki szereti a ködös hegyeket, s mindegyikünk
    kulacsot visz magával, köpenyt kerít a nyakába s száz pénzdarabot tesz a
    zsebébe. Többre nincs szükségünk, de a százat mindig igyekszünk épségben
    tartani, véletlen eshetőségekre. Aztán koldulva járunk végig városokon, falvakon,
    skárlát-kapukon és fehér udvarházakon, taoista templomokon és
    szerzeteskunyhókon. Vigyázunk arra, hogy mit koldulunk: rizst kérünk és nem
    bort, főzeléket és nem húst. Koldulásunk hangja alázatos, de nem szánalmat
    keltő. Ha adnak valamit az emberek, otthagyjuk őket, s ha nem adnak, akkor is
    otthagyjuk; hiszen egész célunk csak az, hogy éhségünket elverjük. Ha durván
    bánnak velünk, azt főhajtással fogadjuk. Némelykor, ha nincs hol koldulnunk és
    nem tehetünk mást, elköltünk egyet-kettőt a magunkkal vitt száz pénzdarabból s
    kipótoljuk, amikor lehet. De pénzt nem adunk ki, csak kénytelenségből.
    Kitűzött cél nélkül utazunk, megállunk éjszakára, ahol vagyunk, s igen lassan
    járunk, talán tíz li-t teszünk meg egy nap, de talán húszat, harmincat, negyvenet
    vagy ötvenet. Nem igyekszünk túlságosan sokat megtenni, nehogy kifáradjunk. Ha
    aztán hegyekhez és folyókhoz érünk, ha megtetszenek nekünk a források, fehér
    sziklák, víziszárnyasok és hegyi madarak, kiválasztunk egy helyet valami
    szigetecskén, leülünk egy sziklára s a messzeségbe nézünk. Ha favágókkal,
    halászokkal, falusiakkal vagy öreg parasztokkal találkozunk, nem kérdezzük a
    nevüket, a magunkét sem mondjuk meg, nem beszélünk az időről sem, hanem
    röviden elcsevegünk a falusi élet szépségeiről. Kis idő múlva sajnálkozás nélkül
    búcsúzunk el tőlük.
    Nagy hidegben vagy nagy melegben tanyát kell keresnünk, amely az időjárás
    viszontagságaitól megvédjen. Az úton félreállunk s előreengedünk másokat, a
    révnél pedig várunk, hogy először mások szálljanak be a hajóba. De ha vihar van,
    nem próbálunk átkelni a vízen, ha pedig félúton ér a vihar, lecsöndesítjük
    lelkünket s az életet megértvén, a sorsa bízzuk a döntést és így szólunk: „Ha
    átkelés közben vízbe kell fulladnunk, akkor ez az ég akarata.
    Megmenekülhetünk-e, ha búslakodunk?” Ha nem tudunk megmenekülni, itt
    végződik az utazásunk. Ha szerencsésen megmenekülünk, továbbmegyünk, mint
    eddig. Ha útközben összetalálkozunk valami faragatlan fickóval, vagy véletlenül
    belebotlunk s ha a fickó durva, udvariasan bocsánatot kérünk tőle. Ha a
    bocsánatkérés után mégsem menekülhetünk a harctól, akkor itt végződik az
    utazásunk. De ha megmenekülünk, továbbmegyünk, mint eddig. Ha
    valamelyikünk megbetegszik, megállunk, hogy ápoljuk, s a másik igyekszik egy
    kis orvosságra valót koldulni, de maga a beteg nyugodtan fogja fel a dolgot.
    Magába tekint és nem fél a haláltól. Így a súlyos betegség könnyű betegséggé
    válik, a könnyű betegség pedig tüstént meggyógyul. Ha úgy akarja az Ég, hogy
    napjaink meg legyenek számlálva, akkor itt végződik az utazásunk. De ha
    megmenekülünk, akkor továbbmegyünk, mint eddig. Természetes, hogy
    vándorlásaink közben felébreszthetjük a rendőrök és strázsák gyanúját, s
    elfoghatnak bennünket mint kémeket. Akkor vagy ravaszsággal, vagy
    őszinteséggel igyekszünk menekülni. Ha nem tudunk megmenekülni, akkor itt
    végződik az utazásunk. De ha megmenekülünk, akkor továbbmegyünk, mint
    eddig. Természetesen megpihenünk éjszakára egy gyékényfödelű kunyhóban
    vagy kőfülkében, de ha ilyen helyet lehetetlen találni, akkor lefekszünk egy
    templom kapuja előtt vagy egy sziklamélyedésben, vagy házak fala mellett, vagy
    nagy fák alatt. Meglehet, hogy hegyi szellemek, tigrisek vagy farkasok látogatnak
    meg s mitévők legyünk akkor? A hegyi szellemek nem árthatnak nekünk, de
    tigrisek vagy farkasok ellen nem tudunk védekezni. Ámde nem az ég dönt-e
    sorsunk felől? Rábízzuk hát magunkat a világegyetem törvényeire s még csak
    arcunk színe sem változik. Ha fölfalnak bennünket, akkor ez a sorsunk, akkor itt
    végződik az utazásunk. De ha megmenekülünk, akkor továbbmegyünk, mint
    eddig...”

    VálaszTörlés
  19. Köszönöm kedves Mazsola.:)

    Tetszik a cikk f..sza.:)

    "Akkor fehér lesz az ég." A kislányod szerintem indigó gyermek, ugyanis nagyon képben van! Több álmomban (ami üzenet volt tudjuk kitől nem mondjuk ki a nevét:)az ég nagyon világoskék volt majdnem fehér, és az egyik kedves barátom álmában is világos volt az ég.
    Mellesleg ő már megálmodta hogy a városok felett repül és azok fényvárossá változtak (enerdzsia nem vész el csak átalakul).


    De volt több olyan álmom is ahol nagyon borús lilás-szürkés volt az ég és akkor jelentek meg a tesók..

    Szerintem is kár kínlódni a redszert éltetőknek "semmi" sem tart örökké, így a rendszerük se, egy sokkal magasabb rezgésen lévő anyagot, energiát uraló csoporttal meg mit akarnak vetekedni?:)
    Ez volt a dolguk ebben a homokozóban eljátszották a roszfiút, van aki tanult az "esetből" van aki nem, mindenki elért egy szintet, jönnek a betonzsonglőrök és építünk közösen egy új homokozót, a rossz gyerekek nélkül.:)
    Szeretek utazni, gondolom Ti is úgyhogy nem kell félni semmitől!:)
    Úgy nem mehetünk el nyaralni, hogy egész úton Sarti felé rágom a körmöm, jajj most balesetünk lesz, eltévedünk, kirabolnak, lábamba megy majd egy sün.. Élvezzük az utat ne nyafizzunk!:)

    Fény és szeretet!

    VálaszTörlés
  20. Biztos vagy benne, hogy lehet homokozót építeni rossz gyerekek nélkül?
    Rejtettkéz újabb kinyilatkoztatásából:

    "Ott ugyanazt a Negatív Polaritást kell majd leküzdeni, de ha a mi Negatív Vizsgánk sikeres lesz(annak kell lennie), akkor mások állnak majd a helyünkre a zsinórokat húzgálni a “színfalak mögül”. Már így is túlteljesítettük magunkat és meghosszabbítottuk a nektek szóló Szolgálatunkat. Fáradtak vagyunk. Itt az idő, hogy megtisztuljunk a Karmánktól és visszatérjünk a Fénybe, amely az igazi lényegünk."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. HegyenVölgyön:)

      Én ezt nem látom ennyire drámaian. Azt gondolom egy ÖRÖK fejlődésen megyünk keresztül. Amit terhet most nem teszünk le, azt cipeljük magunkkal tovább.
      Bízom abban, mivel FELemelkedés, az energiák magasabbak, nagyon nagy negatív kilengés nem érhet. Hacsak el nem vesztem az eszem, és folyamatosan negatívat teremtek. Ezért van/volt itt erre elég időnk.
      Tudatosságba lépünk át, amolyan éles színtérre... (ne várjunk a sintérre).
      Azt is gondolom, mi is segíteni fogunk másoknak az ébredésben, pedig mi is eléggé fáradtak vagyunk:)

      Ma olyan gondolat motoszkált a fejemben, hogy mindenkinek olyan lesz a felemelkedés, ahogy elvárja, amilyen érzésekkel nekivág. És itt van megint a választásom, mire fókuszálok, mihez viszonyulok, mert én döntök. Arról is, hogy a nem létező rajtam kívül állóknak mennyi teret adok ahhoz, hogy engem meghatározzanak.
      Esetleg, lehet-e szeretettel, örömmel, bizalommal várni az ismeretlent?:)
      Mint Isten gyermekének semmi bajunk nem eshet:)(ez szépen hangzik, bevallom, olykor engem is elkap a bizonytalanság, de igyekszem megfogni, és tudatosabban szemlélni az egészet - mert ez az egész egy folyamat).


      Törlés
    2. "Egy lélek vagytok, ki különböző eltérő formákba és szerkezetekre bomlott fel, és míg a megosztó tudat, megrögzött gondolkodásmódok és Életmódok világotokban táplálásra került oly nagyon hosszú ideig, és ez néhány romboló és elkülönülés alapú cselekvést táplált, elköteleztétek magatokat egymás iránt: ti szó szerint a tudat Egy lénye vagytok, és minden cselekvést, melyet a másik felé visztek véghez, saját magatokon hajtjátok végre. A karma egy természetes reakció azokra az energiákra, melyeket egészen szó szerint magatok felé juttattatok kifejezésre, mely miatt mindig megtapasztaltok egy szükséges karmikus választ [reakciót] mindenért, melyet másokkal tesztek."

      Törlés
    3. Bírom az ilyen tanítókat, akik megmondják, hogy mi kik és milyenek vagyunk, a szöveg nyelvtanából viszont az következik, hogy aki írta az nem tartozik az Egy lényhez. Akkor Ő ki és honnan jött?

      Törlés
    4. Nos lehet ezeken is filózni, bár a súly szerintem azon van, hogy a szívedben igaznak érzed-e?
      És azon is van, hogy ha vagyunk páran "tudatosabbak", nagyjából ismerjük a vonzás törvényét, nagyjából tudjuk merre szeretnénk menni - esetleg össze tudnánk-e fogni?
      Tehát tudnánk-e a célunk közös részébe energiát mozgósítani?
      Vagy tovább "időzünk" holmi nyelvtani bukkanókon....

      Törlés
    5. Má megkell kérdezzem, hogy valóban el hiszitek, hogy a vonzás törvénye vagy a 10Milliószoros napokon a meditálás valóban működik?...akkor már nem itt állna a világ, de valahogy mindig visszabillen valaminek folytán a helyzet állása, mintha ez a 50-50% működne inkább nem?...hiába is erőlködünk a dualitás világában, a hiányra mindig megjelenik a többlet is!.....vagy rosszúl látom?...S.O.S :)

      Dorémi

      Törlés
    6. HegyenVolgyon:)

      "de ha a mi Negatív Vizsgánk sikeres lesz(annak kell lennie), akkor mások állnak majd a helyünkre a zsinórokat húzgálni a “színfalak mögül”." => Ez ugyanaz a kampány, mint amit a kb. 60-as évektől nyomnak az emberek fejébe, a földönkívüli életformákat csak negatív színben feltüntetni. pl. világok harca, függ. napja, na ezt akarja most is bemesélni, hogy a pozitív földönkívüliek átveszik az eddigi negatív lényektől a kulcsot?? Van értelme? Aki teljesen uralja a teret energiát... miért jönne rajtunk élősködni?

      Ha megfigyeled állandó stresszben+félelemben van tartva az emberiség hitel+háború+járvány+hárfa.. de de de mégse pusztult ki nem tudom mennyi ember. Miért is? Mert mint a mátrixban csak félelem alapú negatív elemnek használnak, ezért megy egyfolytában a diliház a rémhírekkel+droggal+por..val+háborúval... állandóan lehetőleg minél több embert negatív lélekállapotban, félelemben, tudatlanságban tartani.

      Aki nem fél, mert tudja(kilépett a testéből) az nem fog félni, nem lehet itt tartani(3.d), csak azt aki belemegy az ő játékukba.. :) Tiéd+mindenkinek egyénileg ott a döntés félni akarsz vagy nem? :)

      Törlés
    7. "Nem itt állna a világ" - Pont azért tartunk itt, mert az emberiség megrekedt - tudatilag. Azt gondolom egy ember napi gondolatainak mindössze 1%-a tudatos. Ez is energia. Mint a többi véletlen, ide-oda csapongó gondolat is. Ezek mind energia megnyilvánulások, amik szépen elkülönülten növekszenek. Aztán egyszer eléri azt a határt, vagy szenvedélyt (nem is tudom mi kell ehhez)és az energia el kezd leszállni a fizikai valóba. Aki nem figyel az életére, úgy érezheti, gondolhatja a véletlenek irányítják az életét. Vagy akár összeesküvés áldozata is lehet, mert annak adott realitást, igazat, átadta a HATALMÁT.
      Saját bőrömön tapasztalom meg, hogy amíg az ember életét nem éri fenyegetettség, kényelmesen ellavírozik. Ám amint bilibe lóg a keze, hirtelen felébred, és képes megálmodni mit is szeretne. De ez még mind kevés, szenvedély és kitartás nélkül, az álom csak fellángolás. Az univerzum erre nem nyit kapukat. Azt adja, amit te is.
      Ha szeretnél valamit, nem elég megvárni a 10 milliós napokat (fogalmam sincs mennyire igaz), szem előtt kell tartanunk, mit szeretnénk valójában, és az első adandó akadály után nem feladni. Ahogy a csecsemő is felkel, ha elesik, mert járni akar!
      Ez a fajta tesze-tosza életvitel már nem támogatott. Illetve a dualitásban simán:)

      És ha ezeken sikerül felemelkedni, kilépni a dualitásból, nem kell feltétlen árnyoldalakat találni.
      Lépj felül önmagadon. Keresd meg a korlátaidat (nagyon nem kell keresni, mert ha benned a szándék, az élet megcsillantja a korlátaid sűrű fényét:)).
      Cselekedj.
      Szenvedéllyel.

      Ez a helyzet a meditációval, akár világ meditációval is.. Minek csináljam, más csinálja. Ha eddig nem történt semmi, akkor nem is fog... blablabla.
      Ha nem leszel részese, kimaradsz.

      És most nagyon finoman fogalmaztam, mert legbelül bosszant az emberek hozzáállása (de ezzel meg nekem van viszonyom).

      Törlés
    8. Üdv Lijo

      Tetszik a felfogásod néhány eleme, ezért úgy gondoltam, hogy megosztok veled valamit, hátha tovább visz az utadon valami magasabb szint felé.

      Szerintem a mátrix-nak van egy fix eleme, ami az alap.
      Erről dumálnak nekünk éjjel-nappal a médiákban, politika, szerencsétlenség, bűnözés és úgy általában minden primitív f@szság, amit a rendszer elemei együttesen kiadni képesek.
      (a számukat úgy kb. a végtelen körüli értéknek saccolom)

      A "felébredt ember" - a felébredés fokától függően - eleinte ellenkezik, tiltakozik, stb., aztán ha eljut a felismerésnek egy magasabb szintjére, akkor RÁDÖBBEN, HOGY EZEN A SOK F@SZSÁGON NEM IS KÉPES VÁLTOZTATNI, mivel ez a kiindulópont - vagy alapszint - a földi létezésben, amiből csak egyénileg
      lehet kilépni.

      Szerintem a nagy titok abban rejlik, hogy egyszerűen el kell engedni - magyarul: le kell sz@rni - a készre felállított
      JÓ vs. ROSSZ alaprendszereket és a fellelhető elemekből össze kell állítani mindenkinek a SAJÁT kis alrendszerét, amiben képes elégedetten éldegélni.

      Aztán ha mindehhez még egy kis HIT is társul, akkor megtörténik a "csoda" és valósággá válik a Te kis egyéni
      al-mátrixod. ...:))))

      Jó építkezést!!!!

      Ö.T.

      Törlés
    9. Kedves Ö.T.,

      Elolvastam amit írtál, érdemben nem tudok hozzászólni, mert szerintem kerek, egész.
      Amit tehetnék, ugyanezt a vázat leírni kicsit szofisztikáltabban, az esszenciámmal feltöltve, de elengedtem eme vágyamat:)

      A napokban történt, hogy két állásajánlatom volt egyszerre. Az egyik pozíciónál rögtön két ember félteni kezdett, mert így szokott lenni, úgy szokott lenni. Azt mondtam, most már nem szeretnék a körülményekhez alkalmazkodni, én szeretném meghatározni azokat. Az érzést nem tudom felidézni, csak tudom, hogy akkor mélyen nagyon beivódott a tudatomba.
      Aki nem tudatosan él, az vagy az emlékeinek, vagy a "hiedelmeknek" esik áldozatul.
      Azt kaptam meg, amitől féltettek - vizsgaidőszak van:).

      Jó utazást:)
      Ölellek!
      ui: nekem sem sikerül mindig felülemelkedni saját magamon, de kapizsgálom a hogyanját és igyekszem:)

      Törlés
  21. Csodina, Bravehart :)

    Tetszik, amit képviseltek.
    Az időnk ketyeg - az a kozmikus -, próbáljunk meg hittel, szeretettel és jókedvvel elébe menni a változásoknak, főleg, ha már értünk is van:)

    Azt gondolom, az utolsó időket éljük a lassabb manifesztációban, MOST kell jólétben, szívben, biztonságban és szeretetben élnünk, MOST kell megfogni, átalakítani a negatív aspektusainkat, mert nagyon gyorsan fognak visszatükröződni reánk:)

    Ma nagyon intenzívek az energiák, mély légzéssel, szándékkal újabb fénycsomagot tudunk magunkba építeni:)

    Szerető Ölelés:)

    VálaszTörlés
  22. Itt van tessék erről beszéltem:

    http://www.jovonk.info/2012/11/22/vervagy-izraelben

    "Sértések és fenyegetések olyan szabadon röpködnek mindkét oldalról, mint a bombák. Az Izraeli Védelmi Erők twitter-en fenyegetőztek, hogy ”A következő napokban se alacsony, se magas rangú Hamas tagnak nem lesz bátorsága kidugni fejét a föld alól”. Válaszul az Alqassam Brigád, a Hamas katonai szárnya, azzal vágott vissza, hogy: ”Megáldott kezeink el fogják érni vezetőiteket és katonáitokat bárhol is legyenek, magatokra nyitottátok a pokol kapuit.”"

    Tehát a neten jól megmondják egymásnak, és most akkor én ünnepélyesen besz...rok ettől majd..:)

    Mennyibe telne Afrikából, vagy bárhonnan egy zsoldos team-ot megfizetni, 1-2 nap alatt kilűnék perec papát+ a többi manipulátort. Aztán már az se lenne aki megadja a tűzparancsot... ennyi ez egy diliház mondom én.:)

    VálaszTörlés
  23. Na hát, ahogy elnézem a híreket, Brüsszelben sem a mi sorsunkról vitatkoznak a gyíkok mostanság, hanem hogy melyikük melyik lyukba fog elbújni.

    VálaszTörlés
  24. Hát tárgyaljanak csak nyugodtan.
    Vajon miért bújnak a föld alá?
    Jönnek a jó fiúk?
    Hát nincs halhatatlan, tiszta lelkük?
    Az enyém az, hiába kemtrélezik a testem, a kis lelkem szabad...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még nem.. az Övéké már igen..:
      http://youtu.be/t7NdBIA4zJg

      Törlés
    2. Hallod Zé megőrjítesz.:)

      Végig olvastam mind a két sorozatodat!:)
      Hol vannak akkor ezek a majomnukik?
      Aratásban gondolkozol? Fejts már ki légyszíves, most hogy állunk, mert a sorozat megállt..
      Hát jöjjenek a brant a gyomrukat, csak találjak egyettt.
      Bökő lesz nálam ahogyan írtad..
      Ekkora harc lenne a háttérben hogy jing és jang is itt lesz a szekérrel, aztán mindenki megy ahogy érzi?
      Nekem nagyon különleges+boldog álmaim voltak, de csak idén, eddig soha.

      De amúgy honnan vagy benne olyan biztos?
      Mármint ezt nagyon kell érezned... nem csak a jelek+videóklipp+színészek... nekem a virágillat jobban bejön.:)

      Törlés
    3. ha virágillat van, akkor jó felé mész, ez azt jelenti :D
      oroszlán vagy..
      http://youtu.be/LFzxTzCDtes
      1:01 :D
      Kinek ez, kinek az a feladata. Én csak bizsergek és linkelek.. lehet valakinek pont ennyi hiányzik még- amit én tudok adni.
      (jó lenne valahogy felvenni a kapcsolatot- Mazsola tudja az enyémet)

      Törlés
  25. Brave, te most miről beszélsz, miről maradtam le?
    Milyen sorozatot és hol lehet elolvasni?

    VálaszTörlés
  26. Nem akarom belinkelni.. mert olyan kis zártkörű buli jellegű beszélgetésnek tűnt... a fórum létrehozója meg nem biztos hogy örülne neki.. :) Ha akarja felfedi magát és válaszol is nekem.. :)

    VálaszTörlés
  27. Namost... ez olyan, mint beszélgetés közben a sugdolózás.
    Ide az emberfialánya azért jön, hogy falja az információt. El tudod képzelni, mit érzek most? :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom mit érzel, de ha ez Neked nem jó, akkor segithetek hogy jobban érezd Magad?

      Törlés
    2. Hagyjuk. Elbeszéltünk egymás mellett...

      Törlés
  28. Kűttem mélt Mazsolának Zé:)

    Várom a förszt kontaktot...:)

    VálaszTörlés
  29. Bocsika, nem akarok elbújni, még itt vagyok ha kell, de fura kérdéseket fura embereknek teszek inkább fel.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, mióta Lipótmező megszűnt, mindenféle fura emberek mászkálnak a világban.. :D
      (kis csapás volt ez a pszichiáterekre, de nagy lépés a magunkfajtáknak.. :D)

      Törlés
  30. AtomCsapás készülőben!!..terjesszétek, hogy elejét vegyük!!

    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=2164&c_start=0#c23034

    News

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ahogy igen tanult Hoffmann kolléga mondta (nemaz, amelyik mesél, hanem amelyik a padtársam volt középsuliban :D ): egy atombomba el-qúrhatja az egész napodat.. :P

      Törlés
  31. És amúgy hogy vesszük elejét?

    Te pilóta vagy az us ármiban?
    Itt csak a medve meg a sárkány tehet valamit ellene, de azt csak ők tudják hogy van a dolog lezsírozva a piramis tetején.. :)

    A karácsonyi ajándékot lehet hamarabb kell most átadni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ma kérdezték a boltban (tüzijáték-rakétákkal a kosárban jöttem haza): Nálatok már újév van? hülye vagy? meg se érjük.. mi ma ünnepeljük.. :D

      Törlés
  32. Fentebb szóba került a "vonzás törvénye", amit szerintem sokan nem úgy értenek, ahogy kellene.

    Úgy adják elő, hogy gondoljon mindenki arra, hogy ezt vagy azt szeretné az életében és az ha valaki elég kitartó, akkor az előbb-utóbb "megjelenik" az életében.

    Viszont a helyzet az, hogy egyrészt csak az "manifesztálódik" amiért teszünk is, hiába várja valaki, hogy a kívánt kacsalábon forgó villa egyszer csak megjelenik és átadják a kulcsot.Ellenben van ami még fontosabb:

    Mivel mindig a jelenben élünk, ezért mindig ahhoz "alakul" a jelenünk, amit a jelenben gondolunk magunkról van magunkkal kapcsolatban. Tehát ha valaki mindig a jelenben arra gondol, hogy milyen jó lenne a "jövőben" ezt vagy azt elérni vagy valamit megvalósítani, akkor az fog rögzülni a jelenben, miszerint "majd egyszer a jövőben" valósuljon meg az adott dolog és ezáltal gyakorlatilag tolja maga előtt folyamatosan a dolgot és sosem éri el, hiszen a "kívánalom" a jövőre szól, sosem a jelenre és mivel jövő valójában nincs, ezért sosem valósul meg.

    Tehát, ha valaki ilyesmivel foglalkozik, annak az vezethet eredményre, ha azt képzeli most a jelenben az adott dologról, szituációról, hogy már megvalósult. Elképzeli milyen érzés bemenni a kapun, vezetni azt az autót vagy egy sikeres cégtulajdonosnak lenni, szingliknek, milyen az áhított partnerrel kézen fogva sétálni, miket mond neki és az hogyan válaszol,stb... mindezt a jelenben. Mivel a gondolat "terét" előbb-utóbb kitölti a "manifesztáció", ez szépen fokozatosan megvalósul, persze akkor, ha a megfelelő mennyiségű energiát is megszereztük hozzá, tehát a sült galambot várni közben nincs értelme. Az anyagi/szituációs manifesztációhoz energia kell, akár lelki/szellemi, akár anyagi, mert valamiből építkeznie kell.

    Ez arra is jó lehetőség, ha valaki sok "jelen szituációt átéléssel elképzel/kipróbál", hogy közben rá is jöhet, az nem is neki való, nem érezné jól magát benne, csak egy futó divatos gondolat volt a számára és el is veti. Tehát kell, hogy a dologgal érzelmileg is azonosulni tudjunk, harmóniában legyen vele a lelkünk/szellemünk.

    A vicc az, hogy egész fiatal koromban, amikor még távol állt tőlem minden ilyen jellegű gondolkodás, többször is "spontán" alkalmazásra került, pl. még gimiben, amikor szerettem volna, hogy felvegyenek egy adott egyetemre (akkor még nagyon szigorú felvételik voltak, szűk felvételi ponthatárokkal), sokszor elsétáltam az egyetem körül és elképzeltem, hogy oda járok, milyen bemenni a kapun, stb... néztem a hallgatókat, akik már oda jártak és arról álmodoztam. Ez nagy energialöketet is adott a tanulásban és lám sikerült.
    Aztán volt egy lány is az egyik társaságban, akit szerettem volna mindenáron magaménak tudni, egyszerűen "megvesztem" érte, de kb. le sem sz@rt. Sokszor elképzeltem, hogy vele vagyok, dumálunk, meg ezt-azt :)), stb... Egyszer aztán nem bírtam tovább, arra gondoltam legalább vége lesz az álmodozásnak, odamegyek és megkérdezem, mi lenne, ha "járnánk", úgyis elzavar, aztán lezárom magamban a dolgot. Hát nem így történt, igent mondott, ráadásul már várta és nem értette miért nem kezdeményezek, mert ő nem fog pasik után rohangászni. Hát köpni-nyelni nem tudtam...

    Persze mondhatnék még sok példát, de ezek nagyon megmaradtak és csak évtizedekkel később értettem meg őket...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen - igen - igen :)!!!
      Diákkoromban szerelmes voltam egy fiúba, és folyton a homokba írtam a monogramját, hogy legyen ő a férjem... Az lett.

      Szakközépbe jártam, és kinéztem magamnak egy bankot, hogy mostanában fog megnyitni egy fiókot. Egyik nap bementem, kerestem a hirdetés feladóját, és mondtam, itt szeretnék dolgozni. Azt mondta, érettségizzem le, és menjek vissza. Az volt az első munkahelyem.

      Ésatöbbi ésattöbi, ésakkor még tudatosságnak semmi nyoma nem volt bennem - csak a szívből akarás.

      Törlés
    2. Egy buli után álltunk a buszmegállóban hajnalban, társaságban, ott volt egy csaj, akit már ismertem, de egy másik haverommal járt, de én ott és akkor arra gondoltam, hogy nekem az a nő lesz a gyermekeim anyja. Az lett. Igaz, úgy 8 évvel később.

      Egy zenész haver gyerek fejjel olyan szintetizátort kapott, amiről én álmodni sem tudtam. Sokat jártam hozzá, együtt írtunk számokat, és sokszor elképzeltem, hogy ez az enyém, viszont akkoriban egy ilyen számomra a lehetetlen kategória volt. Az együtt írt zenék 80-90%-át én alkottam meg. Dühös voltam az Életre, merthogy "sosem annál van a pénz, akinél a tehetség" - gondoltam. Aztán eljött az "idő", amikor a srác családilag eladósodott én meg éppen jól álltam, és kölcsönösen segítettünk egymáson. Azóta itt csücsül a gép az asztalomon. Nem akartam a haveréknak rosszat, de ez a zenegép előbb utóbb odakerült, ahová való. :)

      Helyszíni szemlén voltunk egy közbeszerzéses pályázatnál, akartam azt a munkát és ... ne nevessetek ki, a bejárás végén megtapogattam az épületet és odasúgtam neki: "segíts!". Mi nyertük a munkát! :)

      Ha azt akarom, hogy valaki mondja ki amit akkor gondolok kimondja. Ha valaki egy számot fog mondani (tök mindegy milyen szövegkörnyezetben), előtte néhány másodperccel megjelenik az elmémben ez a szám. :)
      Egyszer lediktáltam a szomszédomnak a lottó 5-öst, csak nem azon a héten húzták ki, hanem három héttel később. Utólag döbbentünk rá. :)

      Ilyenek vannak nekem a vonzásra.

      Törlés
    3. Mazsola:)

      Aranyos, hogy az épülettel kommunikáltál...:)
      Engem munkámból kifolyólag egy desktophoz küldtek ki, nézzem meg mi lehet a baja, mert amit telefonon adtak ötletet nem működött, sehogy sem indult el... Míg baktattam kollegina asztalához, és más ötletem nem lévén, azt gondoltam, majd ráteszem a kezem és meggyógyul. Odamentem, megsimogattam, gép beindult. Kollegák megkérdezték mit csináltam? Megszeretgettem:)

      Törlés
    4. Ó, hát ilyen nekem is volt...:-)
      A leányból, akivel már második éve jártam, annyira elegem lett, hogy úgy döntöttem, nem lesz a feleségem.
      Négy évre rá nem is lett az.

      mj

      Törlés
    5. Ez idáig hallatszott! :))

      Törlés
    6. Bibibííí! Idén már csak 16, azaz tizenhat napot dolgozom! 21-én otthon leszünk, gyertyát gyújtunk a párommal és mindent elfelejtünk az új kezdet reményében. Barátommal évek óta beszéljük, hogy majd borozgatunk és pisztáciával búcsúztatjuk az óvilágot ahogy felrobban (mert az olyan jó lenne), de lehet, inkább csendben fogjuk tölteni a napot.

      Törlés
    7. És mi lesz ha nem történik semmi 2013 jaguárban? (nem elírás...)

      Törlés
    8. Olyan nincs, hogy semmi, mert az már valami! :o)
      De történik, ahogy eddig is történt. De hiszek az aranykor csendes eljövetelében és leáldozóban az anyagelvű vaskor. Lehet, h nem villámcsapásként, de annál biztosabban változik a színtér.

      Törlés
    9. "Olyan nincs, hogy semmi, mert az már valami! :o)"
      Kicsit bővebben:
      http://www.youtube.com/watch?v=SFGDzHAeTrE
      1:00-ig

      mj

      Törlés
  33. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  34. Zé, megadtam.

    Brév, elküldtem.

    Hegyen: sorozat? klikk zplusra

    Lijo: összehoztam a két kódfejtőt, még a végén nem maradunk tudatlanok! :)

    Atom: katonakoromban az egyik legmókásabb harcászati gyakorlat az volt, amikor a zászlós elkiáltotta magát, hogy "atomvillanás balról!" - erre el kellett vetődnünk jobbra! :)) Nem tudom, mennyire szakszerű, de nyílván ez lehet az egyetlen hatásos módszer egy aktivált atombomba közelében a túlélésre! :)

    Ajándék: mi is szülinapoztunk ma, nagyobbik lányomnak először rendeztünk babazsúrt, eljött egy tucat gyerek az utcából, oviból, igazán jól érezték magukat. Elnézve a boldog kicsiket, közben azon gondolkodtam, hogy ez... EZ NEM SZŰNHET MEG, legfeljebb átalakul!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őürmester: Atomvillanás!
      (közlegény eltakarja a szemét)
      Őü: Mit csinál közlegény?
      -a szemem elé teszem a kezem, hogy a sisak ne follyon a szemembe.. :D
      *****
      este már: ismét valami történt és én átaludtam..

      Törlés
  35. Volt itt a blogon valami 2012.12. 21.-gyel foglalkozó bejegyzés, nem találtam, nem is kerestem tovább - igazából amit ajánlani szeretnék, kicsit mindenhol off, de mindenhová stimmel is.
    Na szóval ez a bácsi:
    http://www.youtube.com/watch?v=ovnm8OeyPaI&feature=youtu.be
    bár Ph.D. prof. és fizikus is, de irigylésre méltó józan paraszti felfogással helyre teszi a dolgokat.
    Azt harmincöt percet mindenképp megéri.

    mj

    VálaszTörlés
  36. http://www.youtube.com/watch?v=aMsE8osnbV8

    1:32-től érdemes meghallgatni Icke bácsit, a Hold-mátrixról beszél előtte, az is jó.

    VálaszTörlés