2012. szeptember 28., péntek

A szexualitás valódi jelentősége


Miről szeretnék írni? A szexualitás valódi jelentőségéről.

Első hallásra a világ legnagyobb baromságának tartottam azt a gondolatot, hogy az orgazmus által keltett energia mozgatja az univerzumot. Igen, lehet jót nevetni! De ha jobban belegondolsz – miért is ne? :o) Pörgessük hát fel rendesen! :o)))




Szóval arról szeretnék röviden írni, hogy a szexualitást, a testi szerelmet ma mennyire nem tudjuk a helyén kezelni. Valójában az életünk KÖZPONTi misztériuma és beavatása az egyesülés, a intenzívebb energiacsere csak így lehetséges. Az együttlét elsősorban a partnerek csakrái által kisugárzott energiaminőségek közötti különbség kiegyenlítéséből áll, elősegíti a blokkok felszabadítását, a fejlődést. A keletiek tudják és tanítják is a szexuális energia kezelését, fejlesztését és a spirituális fejlődés szolgálatába tudják állítani. A nyugati ember csak tabukat tud gyártani, miközben az egyik legszentebb cselekvést a sárba profanizálja állandóan, egyszerű termékké degradálva a nőt, teljesítménnyé a szerelmet.

Miért nem nyilvánvaló az mindenki számára, hogy a szexualitás az egyik legegyszerűbb módja a feltétlen szeretet kifejezésének? Miért félünk tudatosítani az ösztöneinket, hogy azután azok utat törve betegségekben, devianciában kell, hogy megnyilvánuljanak? Az Élet él és élni akar. Mi pedig ezt a szent életenergiát olyan szoros mederbe igyekezzük szorítani, amennyire csak lehet, elhazudjuk a jelentőségét. MINDENKI szeretetre vágyik. Sajnos, ma eljutottunk odáig, hogy már párkapcsolatban is félünk szeretni, nemhogy több embertársunk számára megnyílni. Ma azt képzeljük, hogy minden csak technika kérdése, elfelejtve azt, hogy a szívből áradó életenergiát boldogan megsokszorozhatjuk másokkal.

Miért hagyjuk, hogy a társadalomirányítás alapvető szabályaként betereljenek egy olyan gondolati sémába, hogy csak egyetlen partnerrel lehetsz boldog, ha egyáltalán megtalálod és életed végéig szexuális hűséggel tartoztok egymásnak? Miért van az, hogy a természeti népek boldogan élnek kisközösségekben, ahová nem férkőzött be a birtoklásvágy és mindenki mindenkit szeret, valódi KÖZÖS-ség van? (közös-ülés)
Miért nem vagyunk képesek levetkőzve ezeket a korlátokat úgy élni, hogy szabadon áramolhasson az Élet szent tüze, nem korlátozódva két ember magánügyévé?

Képzeljetek el egy olyan világot, ahol nem az anyagi feltételek megteremtése a fő gondolatunk, tevékenységünk, hanem egymás FELTÉTEL NÉLKÜLI kényeztetése? Nem gondoljátok, hogy nagyon gyorsan meggyógyulna a társadalom, ha sikerülne a hangsúlyt a SZERELEM táplálására áthelyezni? Ki viszi át a szerelmet a túlsó partra? Ez nem magánügy, ez össztársadalmi ügy, szerintem így lehetne a leggyorsabban harmóniát teremteni.

El tudjátok képzelni, hogy nem a hírekkel és a gazdasággal foglalkozik mindenki elsősorban, hanem helyette naponta szeretkezik? :o) (alig várom a világvégét... - Mazsola)

A másik téma, amire érdemes kitérni: a fogamzásgátlás. Ma a lányok 15-6 éves koruktól marokszám eszik a szintetikus hormonokat és fejest ugranak a nemi életbe. 19 éves koromig az akkori udvarlómmal a közösülésen kívül is megtaláltuk a módját, hogy szeressük és felfedezzük egymást, fejlesszük szexuális kultúránkat és azt kell, mondjam, érdemes volt évekig apró lépésekben haladni. Az azóta eltelt 14 évben csak egy évig szedtem a pirulát - nem vagyok hajlandó mérgezni magam. Megszakított közösüléssel is meg lehet ezt oldani és soha nem féltem, hogy teherbe esem. Mert ha jönni szeretne az új élet, jön, elfogadom, mert szeretem a partnerem és nem gátolom a természetet. Van hatalmam ezt is meghatározni. Persze, barátnőim ezért is idiótának néztek és bekapkodják az antibébiket félelmükben még akkor is, ha nincs állandó partnerük, mert sose lehet tudni... :o)

Vitassuk meg!

Azért annyit még hozzátennék, hogy nem a házasság intézménye ellen beszélek, hiszen magam is boldog házasságban élek és a nemi életem is rendben van, de folyton új utakat keresünk a párommal ebben is...minden nap dolgozni kell a kapcsolat mélyítésén, ez egy életre szóló" munka"! Ez is nézőpont kérdése és mindig van jobb. :o) Párom sokszor meglepődött, hogy mindig erősebb és mélyebb figyelmet, energiaáramlást szeretnék, elmondása szerint a környezetében tapasztaltakhoz képest valóban idillikusnak számíthat, ami közöttünk van, de én nem hagyom, hogy pihenjünk a babérjainkon, mindig mélyebb és mélyebb kapcsolatot szeretnénk kialakítani. Ez művészet.

Az a helyzet, hogy még a barátaimmal sem tudom megosztani az élményeimet, mert nem szeretném, ha irigyek lennének és úgysem értenék, miről beszélek. Sajnos, a közvetlen környezetemben a páromon kívül nem ismerek olyan embert, akivel erről beszélni lehetne - idegenekkel lehet csak. Ebben az életemben pontosan egy szerelmi élmény volt rám olyan hatással, hogy nem félek a haláltól, mert átéltem, hogy milyen ereje van a szeretetnek - és CSAK szeretet van. Ez sajnos egyszeri élmény volt, de felrepített a csillagokon túl és széthasadt a valóság szövete - egy pillanatra azonosultam a halhatatlan létezéssel. A sors iróniája, h akkori partnerem ezt nem így élte meg, de ugye ez az ő baja, neki is adott volt a lehetőség. :o)))

Olivin


---

Úgy gondolom, hogy nagyon fontos témát vetett fel Olivin. Valamiért ebben az ügyben is az az érzésem - mint szinte az összes eddig tárgyalt témában, mint pl. gyógyítás - hogy mi itt a "fejlett" nyugati civilizációban ezt se csináljuk valami túl jól. Ez is sikerült elkúrjuk. Így történhetett meg például az is, hogy nekünk teljesen idegennek, sőt gusztustalannak tűnhet olyan tömegjelenet, ami a kultúra egyik őshazájában teljesen természetesnek tűnt. 



Nálunk valamiért egyedül a pornófilmekben maradt meg ez a gruppen :), természetesen teljesen kicsavarva a valódi értelmét. Sőt nálunk valamiért nagyobb hangsúlyt kap a deviancia meg a homoszexualitás, mint a normális. A tantrikus szexről bővebben pl. itt>>
Sosem felejtem el 'mj' barátunk igencsak találó megjegyzését mely ide is illik:
"Élet az elektromos áram után" Mert miért, előtte nem volt? ... De hogy kitör a világbéke, az hétszentség - csacsiháton azért elég körülményes lenne az interkontinentális atomtöltetek célba juttatása... (Ja, és a LÉNYEG: nagyon, de tényleg nagyon sok időnk lesz majd a nem csak tantrikus, de egyéb szexre is...:-)
A japán kultúra is egész másképp viszonyul a szexhez. Valamiért ott nem akkora probléma, hogy a férfi nyíltan elmegy egy szerelem hotelbe. http://terebess.hu/keletkultinfo/lexikon/japszex.html
De hát hiába magyarázok én a nejemnek... :)

Tetszik, hogy Olivin ennyire nyíltan képes erről a témáról "beszélni", tényleg van egyfajta tabu az emberekben, legalábbis sokakban. Fura, hogy amikor poénkodunk, akkor szinte mindenki bedob valami szexel kapcsolatos beszólást, ez így megy a munkahelyen, vagy otthon a szomszédokkal is, szóval amíg viccelődünk, addig mindenki felszabadultan aktív a témában - de amikor komolyan kellene róla beszélni, nyíltan a vágyainkról, akkor elhallgat mindenki. De lehet, hogy ez csak azért van, mert van aki beszél róla, és van aki csinálja... Ahogy olvastam Olivin írását én is elkezdtem irigykedni! :) Igencsak szerencsésnek mondhatja magát, hogy ilyen idillikus kapcsolatban él, de biztos vagyok benne, hogy ez a belső kisugárzása következménye is részben. Az emberek egy része valami iszonyatosan szenved a kapcsolatában, nem találják amit kerestek, keresnek, és frusztrálják őket a saját kivetülésük visszacsapásai! Nem beszélve a média által sugárzott illúzió eszményképektől, melyek teljesen meghülyítik a párkapcsolatban élőket, hamis ideákat teremtve. Sőt talán ma, amikor a hasonló keresi a hasonlót, egyre több lesz a válás is... Nnna, talán ezt érdemes egy kicsit jobban kifejteni. Szóval én úgy látom, hogy egyre kevesebb azon párok száma, akik tényleg lelki-testi-szellemi szinten is megtalálták egymást. Most olyan idők vannak, hogy tényleg csak a hasonlóak képesek együtt maradni, minden más szakad, válik, különül. Az emberiség várható kettéválásáról már többször írtam és ez hatványozottan megnyílvánul a kapcsolatok terén: a régi minták repedeznek, csak a hasonló a hasonlóval tud együtt élni a továbbiakban, régi kapcsolatok szétmennek, újak épülnek, és tényleg nagyon szerencsés az, aki a mostani időkben megtalálja a párját minden tekintetben, ki tudja milyen évmilliókig maradnak együtt...


Aki itt egyelőre nem találta meg a testi-lelki párját, és nem is igazából itt keresi, annak meg ott van a másik lehetséges út: a teljes elengedés, ami a szent embereknek sikerült is, a kevésbé tudatosoknak nem annyira. De ki tudja melyik a helyes irány: a teljes önmegtartóztatás, vágyak visszaszorítása, és ezzel egy időben valami nagyon emelkedett önbecsapás, vagy pont ellenkezőleg, a teljes kinyílás, odaadás, és szenvedély? Én is egy kicsit hadilábon állok ezzel a kérdéssel, mert rájöttem, hogy hiába próbálok a Bűvészinas által is leírt elengedéssel élni, nem megy. De talán nem is kell. Amíg emberbőrben vagyunk miért kellene elengednünk az élet - pontosabban az embereknek speciálisan megadatott - egyik nagy misztériumát, a szaporodás ösztönein túlmutató szeretkezést? Miért kellene visszafognunk vágyainkat, amíg jól esik? Miért betegedjünk ebbe bele, amikor ezek a tapasztatok ideje nem járt még le? Persze a telítettség elérése nagyon egyénfüggő dolog. Nem az a lényeg, hogy mindenkinek mindent szabad, hanem valahol az lenne, hogy szabadon adhassunk örömet magunknak és másoknak is. Tabuk nélkül. Bármennyire is holografikus a felépített világunk, a szeretkezés valódi, mert ekkor lélek és lélek közösül. A Teremtő férfinak és nőnek teremtett minket, egy Egész két felének, kettőnk egyesülésében benne rejlik a teremtés lehetősége. A szeretet, és a valódi szeretkezés képes új energiákat teremteni ebbe a világba. Kár lenne ezt ledegradálni csupán testi élvezetekre...



Olivin hozzáfűzése:
"A szívvel megélt eksztázis útja ugyanúgy elvezethet a megvilágosodáshoz, mint a csendes lemondásé és valljuk be, talán könnyebb is. A férfi és nő a közösüléssel belép a királyságba, a férfi és női energiák egyesítésével vagyunk TEREMTŐK. Természetes hát, hogy a mai rendszer minden lehetséges eszközzel igyekszik ezt a legtermészetesebb törekvésünket csatornákba terelve a saját céljaira felhasználni - fogyasztást ösztönözni. Mert miért is kellene bármi, ha eksztázisban élsz? Semmire sincs szükséged, mert átléptél a létezésbe. Amikor párommal először találkoztunk, napokig(!) eszünkbe se jutott az étel és megállt az idő - a közöttünk létrejövő energiaáramlás olyan intenzív volt, pedig nem értünk még akkor egymáshoz. Sajnos, ezt az állapotot azóta sem sikerült újra megtapasztalni..
A titka az lehetett, hogy maximálisan figyeltünk egymásra."

Végezetül idézek Jirí Brabenec, Zdenek Vesely: Egy bolygó robinzonjai c. könyvéből, melyben egy kutatóexpedíció hajótörést szenved egy idegen bolygón, a túlélni próbáló társaság két részre szakad, így az egyik pár is, mely közül a fiatal nő teszi fel a kapitánynak a kényes kérdést: élhet-e még a hegy másik oldalán a párja? Várjon-e rá? Visszafojtsa-e a vágyait, vagy inkább keressen új utakat? A kapitány gondolatai között található eme idézett gyöngyszem:

"Lehet-e küzdeni a természet örök törvényei ellen? Meg akarod állítani a Terciát Epszilon körüli útján, szavakkal, rendelkezésekkel, jótanácsokkal, fenyegetéssel akarod megváltoztatni a törvényt, amely időtlen idők óta az életet adja az anyagnak, a színt a tárgyaknak, a költészetet a napnyugtának és az értelmet az életnek? Ezt a csodatevő és varázslatos vágyat elnyomhatod, háttérbe szoríthatod — egy időre. Életmódoddal, környezettel és talán orvosszerekkel gyenge, vékonyka jégkérget tudsz kialakítani szíved körül. Elég azonban pár nap szabadság, és a jeges kéreg a piros, sóvárogva lüktető emberi szív körül úgy olvad el, mint a hópehely a tavaszi napban. Semmi sem marad meg, semmi, az emlék sem — csak a vágy, az előbb bebörtönzött vágy veszi birtokába viharos erővel az ember belsejét, az határozza meg gondolatait, lop szemébe csábító képeket, az hatol be erőszakosan álmaiba is."

Na, talán nem is az én okoskodásaim itt a lényeg, hanem amiket Olivin felvetett. Az mindenesetre számomra kiderült, hogy neki már kevésbé, de nekem még igen sok tanulnivalóm van ezzel kapcsolatban (is)...



    
Néhány link:   
http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20090709/a_szexcsakrank_es_betegsegei/
http://repaelixir.blogspot.hu/2012/05/tantrikus-szex.html
http://siva.nolblog.hu/archives/2007/05/02/74514/
http://www.noiportal.hu/main/npnews-1927.html

És az energiakapcsolódásokról egy könyvajánló: Hodnik Ildikó: A lélek  teste - auradinamika.

70 megjegyzés:

  1. Hamvas Béla: Scientia Sacra III.

    "A hím és nő nem a teljes nem, hanem a teljes egynek kettétört volta. A hím is félnemű, a nő is félnemű. A teljes és az egész neve androgünosz. A bukás után az androgünosz az aranymetszet szabályai szerint oszlott meg, éspedig úgy, hogy az androgünoszból a nagyobbik rész a hímre, a kisebbik a nőre jutott. Ami körülbelül annyit jelent, hogy a férfi nagyobb arányban vált hímnő-lénnyé, mint a nő.
    A létkorrupció növekedésével azonban az aranymetszet aránya is elveszett, és egy emberen belül a hím és a nő aránya teljesen szabálytalan, a törésvonal egyenetlen, egyénenként más és más. Összeillő hím és nő kizárt esetté lett. Ettől kezdve a hím és a nő egyeztetése emberi létfeladattá vált, éspedig ez egyike a legnagyobb és legnehezebb feladatoknak.
    A lét akkor válik tökéletessé, ha az ég és föld, a szellem és a természet, a teremtő és a befogadó lény egymást kölcsönösen áthatja, mert akkor a világegyetem örök rendje megvalósul.
    A pszichológia ha másról nem is, arról a tényről mindenestre sejtelmet szerzett, hogy az emberi lét legérzékenyebb pontja a szexus. A szexus hatalma nagyobb, mint az éhségé. Az éhségnek csupán ténye van, de igazsága nincs. Az éhség az ember megoldhatatlan függőségének ténye,és annyit jelent, ha fenn akarja tartani magát, ezt csakis rajta kívüli erők asszimilálásával teheti. Az éhségnek nincs morálja, nincs világossága, nincs boldogsága, nincs idillje. Ezért az éhség csak az élet, a szexus azonban a lét körébe tartozik. Az éhség tárgyi ínség, a szexus több, fragmentális létezés.
    Az alapállás helyreállításának legfontosabb következménye, hogy a hímnő-lény megvalósul. Nem biológiailag és nem pszichológiailag. A két félnem egysége abban a sajátos körben történik meg, amely épp a szexus köre, és amely semmi mással össze nem téveszthető.
    A szexus, a kettétépett alak kiegészülésének vágya mindig a lét éjszakájának betörése, az ember akár kielégülést nyer, akár nem. Szenvedés akkor is ha hiány, akkor is, ha nem az, mert a kiegészülés nem teljes. Teljes kiegészülés pedig nincs. A szexus mindig az abszolútat követeli, ideiglenes vagy álmegoldás elviselhetetlen.
    Az ember minden helyen és minden időben a legtöbbet a szexusában szenvedte, és a civilizáció minél magasabb volt és az ember minél magasabb rendű, annál inkább. Sem igazságtól, sem betegségtől, sem ínségtől az ember nem válhat olyan mélyen zaklatottá, mint szexusától. Az egyetlen, amit az újkori Európában tehettek, hogy megkísérelték az eredeti igényt lefokozni, és a zaklatottságot az állati gátlástalanságban feloldani. A zaklatottság azóta sem csökkent, sőt, az úgynevezett szexuális felszabadultsággal csak növekedett. A biológiai apparátus kifogástalan üzeme ellenére a zaklatottság a legtöbb ember esetében a koituszok százai ellenére fennmaradt. Mivel más megoldás e koncepció számára nem volt, az egyetlen, hogy olyan szexuális idiótákat neveltek, akiknél a nehézségek persze mind megmaradtak, csak az érzékenység fokozódott le, vagyis amennyire lehet, a nehézségek meglétének tudatát eltörölték. A szexuális katasztrófák sok milliója nem élettani rendellenesség, hanem a démonizált szexus következménye, s ezt az állati gátlástalanság gyakorlata nemhogy nem szünteti meg, de a legtöbb esetben meg sem érinti. Az egészség nem egyéb, mint a hímnő-lény helyreállítása.

    Folyt.

    VálaszTörlés
  2. Folyt. köv.

    A szexus semmiféle organizáció alá nem vonható, nem szabályozható, hatalmi szóval nem kényszeríthető és nem fékezhető. Nem azért, mert elementáris, hanem mert sajátosan egyetlen, és egyszeri léttörvények teljesítésén kívül semmi egyebet elfogadni nem hajlandó. Mihelyt elfojtják, vagy útjából el akarják téríteni, infernális erőket szabadít fel. Az egyetlen cél pedig nem a testi egyesülés, hanem a két fél-nem egységének helyreállítása.
    Pannwitz azt mondja, hogy a lét fő törvénye a szüntelen osztódás. Az egyből kettő, a kettőből négy. Ez a sokasodás, melynek sodrában élünk. Mintha maga szexus is azért lenne, hogy a lét egyre gazdagabb legyen. Az androgünosz ennek a határtalan osztódásnak az ellenmozgása. a négyből kettő, a kettőből egy. Ez viszont reintegráció, az eredeti egybe való visszatérés.
    Ahhoz, hogy az ember a hímet és a nőt magában egyesíteni tudja, előbb önmagában fel kell olvasztania a létező világot, az állatokat, és a növényeket, az atomokat és a csillagokat, a démonokat és az angyalokat, és a szellemeket, és a hatalmakat és minden létezőt önmagába vissza kell vennie, és mint végső lépést, a két nemet kell magába olvasztania.
    A Kabala írja, hogy közvetlenül a kezdeti romlás után, amikor az édenkerti létre való emlékezet még éber volt, a hím a nőt gondolatának sugárzásával termékenyítette meg. Gondolataikkal egymást áthatották és egymás közös áthatásából a nő kilehelte a gyermekét. A gyermek, mint lélek lépett a világba és testét itt öltötte fel. Később ez már nem volt elég, a férfinak a nőt meg kellett látnia és a szem sugaraitól esett teherbe. Még később meg kellett szólítania, és a nőt a férfi a szavával termékenyítette meg. Még később meg kellett érintenie. Még később meg kellett ölelnie. Csak a romlás e mély fokán van szükség arra, hogy a férfi és nő ilyen durván egyesüljön."

    A "gruppen"-ről: Azt hiszem nem véletlen, hogy párosodásnak hívják, és nem sokszorozásnak...

    SZN

    VálaszTörlés
  3. No igen SZN, nekem is az van berögződve, hogy párosan szép az élet, de hazudnék ha azt állítanám, hogy sosem gondolkodtam el egy hármas bulin (két nővel!), vagy a többnejűségen. Bár... így belegondolva ez utóbbi a mi jó kis nyugati felvilágosult emancipunciainkkal lehet hogy inkább nekünk f.szkalapoknak jelentene több szopást!!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van, az ember sok mindenről fantáziál, viszont amint megérkezik az igazi, onnantól ezek az álmok értelmüket vesztik, és csak homályos emlékekké fokozódnak.

      A többnejűségről:
      Már nem emlékszem melyik filmben volt, ahol a fekete bőrű főhős értekezett a témáról, valahogy így:
      Egy feleség kevés, mert az folyton az ember idegeire megy, a kettővel az a baj, hogy azok állandóan egymást marnák, három esetén kettő mindig összefog a harmadikkal szemben, ezért a négy az igazi, mert így mindig van két pár, és így a házba is harmónia költözik. Ki tudja? Talán majd a következő életünkben....:)))

      SZN

      Törlés
    2. 4 asszony = 4 anyós

      Vagyis a 4 használható mellé kapsz 4 mérgezőt is.
      Ezt nevezik EGYENSÚLY-nak.

      :)))))

      Ö.T.

      Törlés
    3. Jogos felvetés! :)))

      SZN

      Törlés
  4. A távol-keleti jógik azt tanítják, hogy amikor a férfi megszületik, akkor először meg kell ismernie a környezetét fizikálisan, aztán a társadalmi környezetét, amiben helyet foglal és közben tanulmányokat folytat. Ezután megélhetést keres, aztán családot alapít és mikor már a gyerekek felnőttek és "kirepültek", onnantól a férfi már a világ nagyobb horderejű kérdései felé fordul, honnan jövünk, hová tartunk, miért vagyunk és kik vagyunk, stb... ezekre próbál választ találni és már kevésbé próbál a külvilágra figyelni, inkább befelé fordul, egyre bölcsebb lesz. (a nőktől elnézést kérek, arról nem szólt az előadás :))

    Ez persze a hagyományos "életút", ez ma már teljesen kifordult a sarkaiból.

    Viszont ennek fényében a "szexus" prioritása is az adott életkor függvényében változik, bár teljes jelentőségét csak az aggkor idejére veszti el.

    Tehát véleményem szerint a szex nem mindenható és nem e körül forog a világegyetem, bár kétségtelen, hogy most így tűnik a felületes szemlélő számára és az is igaz, hogy az univerzum egyes titkaiba néha-néha szerencsés esetben egy röpke bepillantást is nyerhetünk általa.

    De a szex ebben az értelemben csak az egymásban való teljes testi-lelki feloldódás esetén váltja be a hozzá fűzött reményeket. Az amit manapság ez alatt értenek, az legfeljebb a "reszelés", "szúrás", és hasonló címszavak alá tartoznak.

    Az én meglehetősen szerteágazó tapasztalatom azt mondatja velem, hogy valós (nem vélt) érzelmek (nem kizárólag vágyak) nélkül vajmi keveset ér az egész, erre csak évtizedek után jön rá az ember. Valójában olyan, mint egy jó kaja, egy sporttevékenység, egy jó film, stb... A gruppen ebbe a körbe tartozik, olyan nincs, hogy feltétel nélkül teljes odaadással és bizalommal szeretek 20-30 másik embert, hiszen nagy valószínűséggel nem is ismerem őket. Persze ettől még lehet jó szórakozás, de ez nem oldja meg a hiányérzetet.

    Azt állítom, hogy az embernek erre a típusú (pusztán reszelős fajta) tevékenységre valójában nincs szüksége, csak ezzel helyettesít valamit, ami hiányzik és jobb híján erre vetíti ki a szükségleteit (közben nem kell gondolkodni, ezáltal ki lehet kapcsolni az egyébként nyomasztó gondolatokat a valódi hiányokról).

    A mai világban szerintem már jobb "Buddhává" válni, mint belemenni csak a szex okán teljesen értelmetlen, idegesítő kapcsolatokba és azokban vergődni. Természetesen tisztelet mindig a kivételnek, de egy mai nagyvárosi nő teljesen elviselhetetlen egy ép elméjű férfi számára. Semmit nem tud az ember nyújtani nekik és ők sem viszont, mert teljesen mások az egymással szembeni elvárások (különben is miért kellene bárkinek mások elvárását teljesítenie, csak egy számít, a saját magunkkal szemben támasztott elvárások).

    Tudom, a férfiak többsége sem különb, ez nem vitás, de most férfi szemmel írtam, mivel nőivel nem tudom nézni a világot. :))



    VálaszTörlés
  5. Azt hiszem, srácok, nem ment át a mondanivalóm a szex szakralitásáról. A többnejűség és a reszelés meg nem tudom, hogy jön ide..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A többnejűség vicc egy tabudöntögető témánál...
      :) - ezt nem véletlenül tettük a sorok mögé...

      Miért várod, hogy a saját gondolatid köszönjenek vissza a kommentekben?

      SZN

      Törlés
    2. Azért még nem kell búnak adni a fejed Olivin, hogy nem sikerült a szexből szakrális aktust fabrikálnod, de azért felhívom a figyelmedet, hogy az emberiség (általam saccolt) 95 százalékára nem a tudatosan szakrális szex a jellemző, hanem sokkal inkább az, amit a köznyelv egyszerűen csak "b@szásnak" nevez.

      Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy szakrális szex nem létezik, de az ugye elég meredek elképzelés, hogy az aktust gyakorló két - remélhetőleg különnemű lény, mert ma már ez sem garantált - egész életvitelére nem a szakralitás jellemző, csak éppen a nemi aktusukra.

      Talán célszerű lenne definiálni, hogy mit értelmezünk szakrális alatt.

      Ö.T.

      Törlés
    3. Szakrális az a profán ellentéteként isteni, megszentelt - feltétel nélküli szerelemről beszéltem, amit bárki iránt megnyilváníthatsz. Egyszerűen kíváncsi voltam, volt-e ilyenben részetek - ezért írtam bele személyes dolgokat is. Nem vártam, h a saját gondolataim visszaköszönjenek, a tietekre voltam kíváncsi. Sajnálom.

      Törlés
    4. Kedves Olivin, ne sajnáld, nincs mit. :) Nekem is voltak hasonló élményeim, bár nem csak szerelmeskedés, hanem pszichedelikumok, hosszabb éhezés, néha csak szimpla, de nagyon erős kimerültség által is. Bár az tény, a fent leírt módon talán a legkellemesebb, hehe. A lényeg az Egységélmény megtapasztalása, egy bepillantás a szívünkkel oda, ahol a valódi eredetünk található. Az önvalónkra emlékezés, ahol a létezés egyfajta „non-stop orgazmus”, permanens extázis lehet innen nézve. Szerintem nem is véletlen, hogy a felejtés/emlékezés témája kapcsán keveredtünk a szexualitás témájához is, hiszen minden egységélmény egy hihetetlenül intim tapasztalás is egyben, ezért talán fizikai megnyilvánulásként a szeretkezéshez hasonlítható a leginkább. (valamint ezért sem véletlen, hogy a vallás mellett a szexualitás a leginkább eltorzult, rengeteg félreértéssel, dogmával és hitrendszerrel terhelt dolog a mai világban). Talán annyi különbség van részemről ide, hogy nem hiszem, hogy ezt elérendő célként kéne kezelni, hiszen ez egyfajta „flow” élmény, a lényege pont, hogy a spontaneitásban és a kreativitásban, az elvárás-, félelem-, előítélet- és akarás-mentességben rejlik. Feltételezem (bár nem ismerlek), hogy amikor neked ez az élmény volt, arra te sem „gyúrtál rá” úgymond ilyen-olyan technikával, nem tervezted, nem akartad, hanem amikor a személyes utadon elértél arra a pontra, ahol ezt Képessé váltál befogadni/megtapasztalni, akkor ez a maga természetességében megtörtént, mintegy „melléktermékeként” a saját tudatosodási folyamatodnak. Persze miután már van legalább egy, szubjektíven megélt tapasztalat, azután már lehet errefelé törekedni tudatosan is (nem az élményhez önmagában, hanem ahhoz az önvalóhoz amire az élmény maga emlékeztetett), és amihez a szexualitás ugyanolyan eszköz lehet ezen önfeltárási munka során, mint pld. a meditáció, jóga, olvasás, ima, bármiféle alkotó tevékenység, stb. Az eszközök tárháza végtelen és mindig személyes választás kérdése, hiszen minden eszköz akkor a leghatékonyabb, ha harmóniában van annak használójával, vagyis az egyénnel. (bár sajnos az a tapasztalatom, hogy sokszor az emberek hajlamosak összekeverni manapság az eszközt a céllal/úttal). Mindenesetre a szexualitás mint „eszköz” egy nagyon kétélű fegyver, nagyon nem mindegy mire/hogyan/miért használjuk. Pont a valós mélységéből, elementáris erejéből fakadóan olyan széles (sokszor szélsőséges) az a fogalmi, érzelmi, energetikai skála, amit mi emberek ehhez társítunk és ami itt is megmutatkozott, amikor a b@szástól, a viccelődő megkönnyebbülésen át a szakrális, az Unio mystica témakörét feszegető egyesülésig kb. minden felvetődött. :p (most az, hogy a téma ellenében vagy mellette az ebből a szempontból mindegy szerintem). Szóval jónak tartom, hogy ennek a dolognak egy letisztultabb, nemesebb aspektusát osztottad meg, de úgy gondolom ehhez elengedhetetlen egyfajta belső, lelki és szellemi Érettség, mert addig ez csak egy olyan dolog marad, amire a közhelyes mondásunk is utal és amit most egy kicsit módosítanék: Kés, villa, olló..”szexuál-mágia”, gyerek kezébe nem való. Akkor sem, ha az a gyerek esetleg egy szőrös, felnőtt testben lakozik. :D
      (egyébként most ide rengeteg gondolatom jött, a női pszichétől, a misztikumon, művészeteken át a teremtéstörténetek furcsaságáig, stb., csak az egész nagyon patchwork-szerű még, de erről lehet írok egy cikket később én is, Mazsola. Ha sikerült összeraknom, szólok, aztán majd kiderül megosztásra érdemes-e.)

      Törlés
    5. Örülök kommentednek, igazad van. Az az élmény azért jöhetett létre, mert ezzel túlléptem önmagam korlátain - a teljes megbocsátást, a szeretet útját választottam, miután megcsalt és elhagyott a szerelmem - (nem maradtam adósa!:o) és mégis visszataláltunk egymáshoz, vissza tudtam fogadni, túlléptem a szívettépő fájdalmon és ugyanúgy szerettük egymást.

      Törlés
  6. Hogyan is érthetné meg az érem egyik fele a másikat? Olivin kedves, nagyon jó a témafelvetés, de úgy vélem női szemmel (mint minden más) a szexualitás is egész másképp fest mint pasiszemmel, akiknek az egész aktus tulajdonképpen egy nagy megkönnyebbülés. De ezzel sincs semmi gond, a lényeg, hogy kiegészüljön a két fél egymással, megtalálja a jin a jangot, és akkor rendben van minden. Hogy ez mennyire szakrális, tantrális, vagy anális, az minden pár hálószobájának a Titka! :D
    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " ... mint pasiszemmel, akiknek az egész aktus tulajdonképpen egy nagy megkönnyebbülés."

      Nem tudom mennyire helytálló a szakrális szexet "megkönnyebbülés"-nek meghatározni a "pasik" részéről, különösen egy nő által, aki az előző félmondatban pontosan arra utal, hogy női szemmel nézve minden másképp fest és így egy mondaton belül saját magának mond ellent, az azonban tény, hogy a szakrális szexet "megkönnyebülésnek" meghatározni nem eléggé egyértelmű, mivel a sz@rás is belefér a megkönnyebülés fogalmába, ennél fogva pedig a felállított definíció nem eléggé egyértelmű.

      Talán várjuk meg a szerző - Olivin - meghatározását.

      Ö.T.

      Törlés
    2. Ö.T., miért nem K.Ö.T. a neved, úgy is mindenbe belekötsz! :D

      Drágaságom, ezt minek neveznéd, ha nem megkönnyebbülés:

      Ö - Ö - Ö - Ö - ... AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH...

      Hol itt az ellentmondás Ötike? :D

      Mivel mindenki magából indul ki, és Te általában mindenben ellentmondást fedezel fel, én a helyedben sürgősen elgondolkodnék saját magamon...
      Panka.

      Törlés
    3. "Ö - Ö - Ö - Ö - ... AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH.."

      Hát az a helyzet Panka néném, hogy szex közben az "Ö" hang emlegetése kimondottan nem tipikus emberi tulajdonság, ezzel szemben az "AH" valóban helytálló, illetve az "O" hang az elején rövidebb vagy hosszabb formában.

      Így aztán kénytelen vagyok rákérdezni, hogy mit értesz Te egyáltalán szex alatt, mikor még az aktus fonetikus velejáróit sem vagy képes élethűen visszaadni.

      A Te kis Ötikéd ... : ))))

      Törlés
    4. ez a "megkönnyebbülés" fizikailag is mérhető (most nem a legyen ön is milliomosra gondolok :D).

      Wilhelm Reich foglalkozott vele és rábukkant valamire (Orgon-energia), amiért a leg-látványosabb boszorkányüldözésnek tették ki a modern kori történelemben, könyvégetéssel, börtönnel és szabadulás előtti szivinfarktussal, ahogy illik.. (szaknyelven myocardial insufficiency with sudden heart failure - magyarra forditva kálisómérgezés)
      http://en.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Reich
      magyar nyelven (természetesen) nemigazán ir róla..

      Törlés
    5. Kedves 5 !

      Látod, látod mennyire pontos jellemzést adtam rólad? Csak nézd meg megint mit írtál! K.Ö.T.ekedsz és megint "hibát" fedeztél fel MÁSBAN. Ismétlem: mindenki magából indul ki, szóval aki mindenben a hibát látja, akkor valószínűleg ő a hibás (hibbant). :D

      Viccet félretéve, a reakciókból is látszik, hogy Olivin írása tabudöntögető, mivel nem biztos, hogy pontosan megértettük amit akart, talán az ezirányú személyes tapasztalat hiánya miatt. Mindannyian élünk valamilyen életet, a szerencsések párkapcsolatban, a még szerencsésebbek olyanban, ami működik is, és az adu-ászt kihúzok pedig tényleg igazi testi-lelki együttélésben a párjukkal. Ez egy igazi unikum, de tényleg nagyon sokat dolgozni kell rajta. Ahogy elnézem az ismerősi körömet a többségnek nem adatott meg még az a bizonyos valamilyen szinten működő kapcsolat sem, és nyilván ennek számos oka lehet, mint például ez a gyönyörűséges média, a sármos, de velejéig romlott faszikkal, meg a hátul összehúzott bőrű lányokkal. Ezen a kész átverés show-n kell túllépni első körben, és akkor talán több figyelem jut a saját partnerükre. Szerintem! :D
      Panka.

      Törlés
    6. Kedves Panka!

      Ha elhagyjuk egymás fölösleges birizgálását, akkor még talán szót is értünk egymással.

      Na akkor most figyelj, mert olyat írok, amitől leülsz.
      Kezdjük talán a SEX-nél, aminek a valódi jelentése a Tízparancsolat tagadása.

      A SEX következménye ugye az ÉLVEZET.

      Na akkor vizsgáljuk meg egy kicsit alaposabban ezt a szót.

      ÉL - VEZET

      ÉL = Az Isten egyik neve, ami EL szótagként eléggé ismeretes Keleten, a különbség csupán annyi, hogy az ÉL és az EL nem azonosak egymással, és ebből levezethető a katolikus egyház kényszerképzete, miszerint nekik Istent helyettesíteni kell.

      Mert ugye nem mindegy, hogy élvezet, vagy elvezet.

      Az ÉL - VEZET valódi jelentése, hogy az ÉLŐ ISTEN irányítja a világot, ami a Sátán agyában csak b@szásként jelenik meg és ezt a baromságot erőlteti rá az emberekre.

      A Sátán ugye abban érdekelt, hogy El - vezesse az embereket. A különbség csupán egy ékezet, csak a jelentése között van két különböző világ.

      Másképpen fogalmazva szakrális szex csak a Sátán agyában létezik, tekintve hogy a leírásokból tudhatóan Isten az lélek.

      Remélem Mazsola, hogy Te is figyeltél egy kicsit.

      Ö.T.

      Törlés
    7. Figyelek, hogyne figyelnék... ennek tükrében az is sejthető, ki volt az, aki ELVEZETTE a zsidókat az Ígéret Földjére (nagy ívben leszarva azt, hogy évezredek óta lakott terület volt a számukra önhatalmúlag kijelölt övezet)

      És ahogy a nagysikerű Elemi ösztön c. film elején említették a nyomozók az ágyban talált friss hulla előtt:

      "Legalább ELment, mielőtt ELment."

      Törlés
    8. Milyen érdekes, hogy pont Mózesnek nem volt belépése az ígéret földjére, holott ő kapta a Tízparancsolatot.

      Meg aztán ez az ígérgetés is mintha ismerős lenne, nemde?
      A mai világ is tele van ígéretekkel, aztán valójában meg l@fasz se lesz belőle.

      Pl.: politikusok

      Törlés
  7. Nagyon jó leirás és a kommentek között is vannak jók (a vicceket most más lapra hagyom- természetesen nekem is megfordult sok minden a fejemben, nem olyan sok mindenki az ágyamban is :D ,kifejtem bővebben is). Külön köszönetem a hölgyeknek (Olivinnek, aki velem majdnem egykorú és Pankának is akit nem tudok, de hasonlóan gondolkodunk).
    A szeretkezés a férfiaknál igenis megkönnyebbitő funkcióval is bir a mai-szexuálisan túlfűtött- világban,, ahol már semmivel nem akarnak hatni az emberekre, mint "alsó-csakrás" vágyaik korbácsolásával (kaja-pia-szex és egyéb élvezetek). Állitom, hogy sokkal kevesebb probléma lenne a világon, ha megállna mindenki a mindennapos hajszából és rendszeresen kielégülnének-sokkal kevesebb feszültség-frusztráció-(sőt perverzió) lenne a világban.
    Ami a szeretkezés szakralitását illeti, azt csak olyannal tudtam megélni, akit szeretek (még ha ez a fogalom ma eléggé ki is van forditva és meg van erőszakolva főleg birtoklásvággyal) - és nem csak hogy szeretek, hanem valamilyen szinten együtt rezgek Vele (szellemi szinten). A többi az csak b@szás.
    Nagyon ritkán volt olyan, hogy mindegy,(lyuk-lyuk..) csak nő legyen -de olyankor csak a megkönnyebbülést éreztem.
    Eddigi életem folyamán csak egy nővel éreztem (érzem)azt, hogy ez nem csak a vágyakról, hanem a másikról is szól.

    A végére egyik kedvencemtől (ez most ide kivánkozik tőlem):

    ..És amikor egy érzés a teraszra vitte őket,
    Látták, hogy ott alant kétszázzal előznek
    Ferrarik Porschékat és Porschék viszont.
    Gondolták, a lüktető élettel a viszonyt
    Ideje elkezdeni, és rögtön szaladtak
    Oda, ahol a legtöbben ettek, ittak vagy csak
    Feküdtek egymáson - hívhatjuk b***ásnak,
    De olyan ritka, amit az emberek együtt csinálnak.
    Az emberek és a szex,
    Régi harcostársak, testi jó barátok.
    És a lelki világnak, csontot dobnak olykor,
    És szerelemnek hívják, ha a kijön a lélek az ólból..
    (Lovasi A.: Jutka)

    VálaszTörlés
  8. Olivin, azt hiszem Shaula, Panka, és Zplus színvonalas hozzászólásaival megmentették az oldal és az írásod becsületét ! :)
    Bár hozzá kell tegyem, hogy a többiekben sem csalódtam! :))
    Köszönöm mindenkinek!

    (Shaula, rendben várom ha kész a pöcswörk-szerűség :)

    Bastian mondatára még mindenképpen reagálok:
    "valós (nem vélt) érzelmek (nem kizárólag vágyak) nélkül vajmi keveset ér az egész, erre csak évtizedek után jön rá az ember."

    Sajnos, vagy nem, de én már tini koromban rájöttem erre, és talán ezért is volt olyan kevés kapcsolatom. Nekem valamiért kimaradt a feltételek nélküli puszta élvezet és trófeagyártás, mint a haverjaimnál... És persze ennek is mint mindennek van előnye hátránya, ugyebár...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyet se sajnálj, Mazsola, következő életedet majd úgy tervezd meg 'odafent', hogy végigkefélhesd az egészet! Hidd el annak is megvan a tapasztalati értéke! :D
      Azt mondják kurvából lesz a legjobb feleség, de én ismerek olyan kitűnő apukát is, aki pár naplót teleírhatna korábbi barátnők, sőt ismeretlenül meghódítottak neveivel. :DD
      Panka.

      Törlés
  9. Lélekdoki szerint:

    https://sites.google.com/site/lelkemhangja/irasaim/oenismeret/a-szexualis-energiakrol

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok:)

    Mostanság nemigen akarok megszólalni, vagy inkább kevesebb időt szánok vélemény formálásra, most mégis meghívott egy érzés.
    Azt gondolom, mindenki ugyanoda tart hazafelé, csak más úton. A szexualitás is egy út, és aki erre az útra téved, annak minden lépcsőfokát meg kell tapasztalnia, hogy feljebb léphessen. De ezt sem hiszem, teljesen igaznak, mert a következő 10 évben születendő gyermekek mire felnőnek, kevésbé fogják igényelni a 10 perces felszínes élvezeteket, mert tisztább tudatossággal születnek le, ráadásul a kollektív tudatból, mint tisztábból meríthetnek. Mi, akik itt vagyunk egy jó ideje, akik előző életünkben voltunk prostituáltak, kihasználtak, megerőszakoltak, nők és férfiak, tele rengeteg emlékkel és fájdalommal, még mindig arra vágyunk igazán, hogy megéljük önmagunkat. Kik is vagyunk igazán? Mert amíg hív az érzés, az egész megmarad, mint kérdés. Jelen társammal igen hasonló gondolkodásúak, rezgésűek vagyunk, és összeteszem a kezem, hogy szinte minden fájdalmunkat, félelmünket megosztjuk egymással. A szexualitás is, mint a párkapcsolat is igencsak nagy bizalmat igényel. Hogy a társam a szexualitásában is merjen uralkodni, birtokolni, merjen sírni, és mindezt úgy, hogy közben megmaradunk szabadoknak, hihetetlen érzés. Nagy hála, a szerelem közbeni szabadság, amit csak akkor érezhetünk, ha elvárás mentesek vagyunk a másiktól, de főleg önmagunkkal szemben. Az már csak hab a tortán, hogy meglátjuk önmagunkat a másik szemében, hogy mindketten közelebb kerülhetünk igazabb valónkhoz.
    Hogy hazatérni csak tisztán és fájdalom-, tehermentesen lehet, azt vallom. Önmagunkat szabadon megélni egy társsal igaz ajándék. Ha problémánk akad egymással, a végén mindig kiderül, hogy nem az a probléma, amit abban a pillanatban megszültünk, hanem egy régen hordozott fájdalom, félelem, egy beragadt hiedelem, amire tudunk reagálni, ha akarunk, fel tudjuk emelni a fénybe, és szabadabbá tudunk válni.
    A párkapcsolat is lehet egy út, minél inkább tudatosan élünk, annál szabadabbak leszünk, és végül nem mérjük a másikat vagy önmagunkat, hanem azt vesszük észre, hogy mi vagyunk az érzés maga. A szeretet.
    És nem minden együttlét jár elragadtatással, de ne felejtsük el, emberek vagyunk, és tudjuk elfogadni önmagunkat olyannak amilyenek vagyunk.
    Néha azt is gondolom, lesz egy idő, amikor nem igényeljük ennyire aktívan a szexualitást, mert hazatértünk, a szívközpontunkba.
    Az alsó három csakra az, ami itt tart a földön. Ahogy emelkedünk, a központi csakránk a szívünk lesz, az alsó három jelentősége (biztonság, hatalom, szex, túlélés stb) a minimumra redukálódik le.
    Otthon érezzük magunkat, biztonságban, egységben mindennel. Kapcsolataink szükségessége nem azon alapszik majd, hogy visszatükrözzenek megmutatva mennyire vagyok szerethető, hanem egymás szeretéséért lesz. A szeretetért, feltétlenül.
    Persze ehhez kellünk mi is - önmagunk szeretete.

    ui: lehet kicsit zavaros vagyok, mert cikáznak a gondolataim, és ebben a témában még alaposan nem vontam le saját magam igazságait...


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, Lijo, és milyen az, amikor alaposan bevonod magad egy témába? :) Kár, hogy nemigen akarsz megszólalni. Ez a hsz is megérne egy teljes bejegyzést... Köszi! Szívesen olvasnék Tőled is egy hosszabb cikket, kitenném.

      Egyébként ha nem csinálnám ezt a blogot, akkor szerintem nem igazán aktivizálódnék másik fórumon én sem - vagy azért mert nem igazán érzem magam sehová tartozónak (se túlélőtábor, se világvégevárás, se galaktikus föderáció, se politika, se sport, se ufók, se összeesküvés-elmélet, se ez, se az, de mégis mindenből egy kicsi), vagy azért mert tényleg egyre kevésbé akarok kifelé figyelni. De szerencsére még van mit kiírnom magamból, szóval egyelőre folytatom, főleg ha van rá igény, és méginkább főleg, ha ilyen jó szerzőtársak és társnők vesznek körül!! :)

      Törlés
    2. Köszi a kedvességed Mazsola:)!

      Az a helyzet, hogy a saját blogomra is igen ritkán járok, akkor is csak egy-egy linkre, vagy amolyan egysorosok írására. Azt hiszem, ha kiírom magam és hálóra teszem, látszódni szeretnék. Erre miért van szükségem? Mi az amit még nem ismerek, vagy nem szeretek magamban, és másoktól remélem? Milyen önigazolást szeretnék? stb...

      A kifelé figyelést én is egyre kevésbé igénylem. Egyrészt annyi az információ, amiről nem tudom eldönteni igaz-e vagy sem, másrészt sajnálom az időt elvenni szeretteimtől, magamtól. Erősen azt veszem figyelembe, mi az amit szeretnék, mi emeli a lelkem, mi által fejlődhetek.

      És, ha Téged hív az írás, akkor annak van helye és ideje, ráadásul remek olvasó táborod van és hát ugye "társszerzőkben" sem szűkölködsz:)



      Törlés
  11. Igen, arról beszélek én is, hogy ha az együttlétben megnyílik a szívcsakra - akkor nemcsak az alsó 3 csakra vesz részt és a nemi szervek játékára korlátozódik az élmény. A szívcsakra nemcsak akkor lehet ám nyitva, ha szerelmesek vagyunk, hanem tudatos döntés eredményeként, bármikor, bárkivel, mert önmagunk korlátai vagyunk csak az elvárásainkkal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Olivin33, egyetértek veled, "CSAK" (és ezt most legalább 14-es betűmérettel írnám)a tapasztalataink, hiedelmeink, félelemben tartanak. A félelmeink a legnagyobb korlátaink, és leginkább önmagunk szeretete, elfogadása segíthet, mert akkor már nem akarok megfelelni másoknak csak azért, hogy szeressenek. Mert mindenki azt szeretné, hogy szeressék, de amíg nem ismerjük önmagunkat, nem tudunk megbocsájtani magunknak, amíg elmúlt életek fájdalmait hordozzuk tudattalanul, addig másoktól függünk. Szóval másokkal szemben nyitott szívvel lenni csak részben tudatos döntés kérdése. Hatalmas munka ez, rengeteg fájdalmas és felemelő tapasztalattal.

      Törlés
  12. Nekem már ez a csak-RA szó is feltűnő egy kicsit.
    Nem lehetséges, hogy ez még mindig csak az alsó szint ???

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ötikém, a Te logikádat folytatva aztán tényleg minden szót ki lehet így facsarni, például:

      RAKOSGAT

      RA, a KOS GÁTakat épít.

      vagy:

      RÉTES (sütike!)

      RÉ TES(te)

      vagy:

      ATOM - ATON (az anyagi világ urai)

      Vagy:

      TO-RA

      :)))

      De szerintem ezek csupán belemagyarázások, az emberi fantázia tündöklései. Az ÉL-VEZET mondjuk eléggé hihető tündöklés, ezt el kell ismerjem......
      Panka.

      Törlés
    2. "Nekem már ez a csak-RA szó is feltűnő egy kicsit.
      Nem lehetséges, hogy ez még mindig csak az alsó szint ???

      Ö.T."


      "A háttérerõket azonban ennyivel még korántsem
      merítettük ki, ugyanis a világ manipulátorai, élükön a Zsidók Hercegével, maguk is manipuláltak. Ezt nagyon lényeges tudatosítani. Azt hiszik,hogy mindent a kezükben tartanak, és ez bizonyos értelemben igaz is, de nem teljesen. Itt két óriási tévedés lehet: az egyik, amelyik alábecsüli ezt az erõt, a másik,
      amelyik végletesen túlbecsüli,
      elõsegítve ezzel ezeknek a szándékait. Kétségtelen, hogy hatalmas erõ van a kezükben, de nem minden. Kétségtelen, hogy a világ manipulátorai, de õket is manipulálják; manipulált manipulátorok. Ahonnan a manipuláció
      kiindul, az már kezdi elhagyni az emberi létformát. Nyilvánvalóan vannak még közbülsõ emberi ágensek, hiszen a manipuláció emberi manifesztációi nem kizárólag zsidó
      szabadkõmûves
      manifesztációk még a legsötétebb vonalon sem. Vannak olyan szervezetek, amelyek ugyan tartanak bizonyos kapcsolatot a
      szabadkõmûves illuminátus vonallal, de lényeges kimondani, hogy nincsenek ezzel alárendelt viszonyban. Ilyenek például egyes
      sötét, indiai irányzatok: Transzcendentális Meditáció, Krisna-tudat Mozgalom, amelyek mérhetetlenül sötét munkát fejtenek ki,
      ugyanis többet tudnak, mint a zsidók; be tudnak avatkozni a halál
      utáni szférákba."
      forrás: http://www.e-ido.com/Europai_Ido_2009_19---02-oldal.pdf

      Ö.T.valami ilyesmire gondoltál?

      sl


      Törlés
    3. Nem erre gondoltam sl.

      Mazsolával már végigböngésztük egy kicsit az időt visszafelé és egyértelmű bizonyítékai vannak, hogy az általunk ismert történelem előtt is létezett már high-tech, repülőgép, technika és technológia, ami arra utal, hogy nem mi vagyunk az első értelmes emberszabásúak a Földön.

      Ebből kifolyólag pedig ez az ostoba zsidózás is teljesen értelmetlen, ugyanis ők kb. 5800 évre teszik a saját múltjukat, a Földön pedig már 120 millió évvel ezelőtt is létezett a miénket meghaladó szintű technika.

      PL.: a Delhiben található vasoszlopok.

      Tekintve, hogy a régi high-tech kultúrák is padlót fogtak, amikor a zsidók a saját feljegyzéseik alapján még nem is léteztek, az egész ránk erőltetett (hivatalos) világkép egy komplett baromság.

      Aztán ha ez már világos, akkor elkezdődhet a szemléletváltás. (összefogás = + )

      Ö.T.

      Törlés
    4. Kicsit hosszan idéztem, nem a zsidókra akartam terelni a figyelmet.:)
      Engem ez a mondat állított meg:

      "egyes sötét, indiai irányzatok: Transzcendentális Meditáció, Krisna-tudat Mozgalom, amelyek mérhetetlenül sötét munkát fejtenek ki,ugyanis többet tudnak, mint a zsidók; be tudnak avatkozni a halál utáni szférákba"

      sl

      Törlés
    5. Megmondtam, hogy nem erre gondoltam.
      Tekintve, hogy az idézet Tőled származik, döntsd el, hogy most magaddal beszélgetsz, vagy velem!

      Meditál = M - editál

      A meditáció valós célja az elengedés és nem a valamire való koncentrálás.

      Ö.T.

      Törlés
  13. Az a helyzet Panka néném, hogy egy módszert nem lehet mindenre és bármilyen vonatkozásban kivetíteni, ezt én is elismerem, viszont ha már a régi írások arról mesélnek, hogy az emberiség nyelvét szándékosan összekeverték - és ezt ugye nem kell bizonyítani,mivel tapasztalható - akkor ugye mégiscsak érdemes ezen a nyomon valamit keresgélni, nemde???

    A probléma ugyanis ott van, hogy a minket megelőző magasszintű kultúrák is eltakarították magukat a bolygóról és a jelenlegi emberi kultúra is az önmegsemmisítés határán mozog, amit ugye célszerű lenne valamilyen módon megakadályozni. És meg kell jegyezzem, annak ellenére, hogy Te itt mindig kötekedsz velem, nem bánnám, ha Te is túlélnéd. ... :))))

    Az, hogy a fiúk meg a lányok nem azonos minta szerint gondolkoznak, az természetes adottság, aminek van egy magasabb értelme, viszont ez nem azt jelenti, hogy az elsőségért kell küzdenünk és egymást letaposnunk, mivel az élet időbeni meghosszabbításához mindkét nemre szükség van. (Remélhetőleg itt beugrik Neked is, hogy az emancipáció mekkora egy baromság, mivel az emberpárból (férfi + nő)
    riválisokat csinál, ahol aztán a szakrális szex-nek (ha egyáltalán van ilyen) egyértelműen lőttek.

    Visszatérve a megkezdett témára, az ST, RA, RÁ, elég sok szóban megtalálható az angol, germán, magyar - a többit nem vizsgálgattam - nyelvekben, illetve maga az IS - RÁ - ÉL szó is alapvetően a gyanús szóösszetételek listáján szerepel és ezt nem lehet egyszerűen csak kitalációnak nevezni, tekintve hogy a mózesi Tízparancsolat ma már nem nagyon kerül sehol sem alkalmazásra, különösen ami az elejét illeti.

    Ha van kedved, akkor írjál még ezzel kapcsolatban ...

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  14. @ Mazsola

    Találtam ma reggel egy újabb nyomot, ami eléggé belepasszol a NAGY KIRAKÓBA és a szexhez is köze van. Ez pedig a Przsevalszkij-ló.

    Idézet a cikkből:

    "Habár a Przsevalszkij-lónak 66 kromoszómája van, amíg a házi lónak csak 64, a Przsevalszkij-ló és a házi ló keresztezhető, melyből 65 kromoszómájú termékeny csikók jönnek világra."

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Przsevalszkij-l%C3%B3

    Figyeltél????

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kérdés már csak az, hogy ki volt az Ember 66 kromoszómás Przsevalszkij-lova, amivel keresztezték?

      Úgy is mondhatnám, "Az istenek a fejü(n)kre estek"

      http://www.port.hu/az_istenek_a_fejukre_estek_the_gods_must_be_crazy/pls/fi/films.film_page?i_film_id=4959

      Tanulságos kis film, jelen tudásunkkal végigolvasva a leírást egy többrétegű történet kezd kibontakozni.

      "Xi és társai, a busmanok évezredek óta Afrika eldugott szavannáit lakják, őseikhez hasonlóan békében és harmóniában élnek egymással, távol minden civilizációtól. Ám egy napon egy felettük elhaladó repülőgépből kidobnak egy kólásüveget, mely csodával határos módon sértetlenül landol Xi faluja közelében. A busmanokat, akik még soha nem láttak üveget, lenyűgözi a tárgy formája, és látszólagos elpusztíthatatlansága. Ráadásul rengeteg dologra lehet használni: lehet vele kalapálni, tésztát nyújtani és zenélni. Ám az üveg népszerűségének ára van: a busmanok között nemsokára felüti a fejét az eddig teljesen ismeretlen féltékenység és gyűlölet, mely veszélyezteti életük megszokott harmóniáját. Xi meg van győződve arról, hogy az üveg gonosz erővel rendelkezik, ezért elvállalja, hogy megszabadul tőle. És a kis busman nekivág a szavannának."

      Átírom, felfedve a valódi réteget:

      Ádám és társai, az emberek évezredek óta a Föld termékeny szavannáit lakják, őseikhez hasonlóan békében és harmóniában élnek egymással, távol minden békétlenségtől. Ám egy napon egy felettük elhaladó űrhajóból kidobnak egy lényt, mely csodával határos módon sértetlenül landol Ádámék faluja közelében. Az embereket, akik még soha nem láttak ilyen lényt, lenyűgözi a annak tudása, és látszólagos elpusztíthatatlansága. Ráadásul rengeteg dologra megtanít: harcolni, piramisokat építeni, és magánvagyonra szert tenni. Ám az új "tudás" népszerűségének ára van: az emberek között nemsokára felüti a fejét az eddig teljesen ismeretlen féltékenység és gyűlölet, mely veszélyezteti életük megszokott harmóniáját. Ádám meg van győződve arról, hogy a lény gonosz erővel rendelkezik, ezért elvállalja, hogy megszabadul tőle... De eddig nem sikerült neki.

      Törlés
  15. Na akkor most leírom Neked az én logikailag lekövethető verziómat:

    Ez a Przsevalszkij-ló annak a bizonyítéka, hogy az eredeti Teremtést valaki genetikailag manipulálta. A cikk megemlíti, hogy nem ez a fajta volt az egyetlen, de azok "kihaltak".

    Na akkor itt tegyük fel menetközben a logikus kérdést, hogy több eredeti (66 kromoszómás) lófaj mitől pusztul ki, tekintve hogy fűben feltehetőleg nem volt hiány ????? (Mert ha lett volna, akkor a mai 64 kromoszómás paciknak is kampec.)

    És akkor innen lépjünk tovább az emberre!!!!

    Vajon az eredeti teremtett embert nem génmanipulálták egy kicsit???
    Bár ez a történet nem szerepel a Bibliában, de más helyeken megtalálható, hogy ezek az annunakik és hasonló figurák belebarmoltak a Teremtésbe - és itt ugye a kihajigált angyalkák meglehetősen élénk párhuzamot mutatnak.
    Sőt, kijavítom magam, ugyanis a Bibliában is szerepel, hogy "Isten" azt mondta, hogy mivel az ember elszaporodott a Földön, így "életkora csak 120 év legyen."

    Namost ezt az életkor leszűkítést nagyon prímán meg lehet oldani egy kis genetikai belebarmolással az eredeti génkészletbe, nemde???
    Na hogy erre a neándervölgyi nem volt képes, az talán mindenkinek világos, így aztán a "hivatalos" történelemírás is megbukott.

    Az mindenesetre talán világos mindenki számára, hogy pl. egy négerből sohasem lesz eszkimó, még akkor sem, ha több generáción keresztül a sarkvidéken él, ugyanis a környezetváltozás következtében esetlegesen fellépő mutáció ekkora változást nem fog kiadni, mivel a génállomány viszonylag állandó. Ugyanez fordítva is igaz, vagyis az afrikai szavannákra költöztetett eszkimókból sem lesznek sohasem négerek még a századik generáció után sem, legfeljebb egy kicsit barnábbak lesznek a napsütéstől.

    Namost ha az ember genetikai manipulációját vizsgáljuk, akkor automatikusan fölmerül a kérdés, hogy mi lett megváltoztatva????
    Ezt a kérdést ugye csak akkor tudnánk megválaszolni teljes bizonyossággal, ha rendelkezésre állna egy eredetileg teremtett ember. Erre azonban nincs szükség, mivel ha figyelmesen körülnézünk a Teremtésben, akkor fel kellene hogy tűnjön, hogy az állatok NEM BESZÉLNEK, ennek ellenére mégis képesek egymással kommunikálni.

    Ebből aztán már könnyen levezethető, hogy a genetikailag manipulált ember már NEM KÉPES A TELEPATIKUS KOMMUNIKÁCIÓRA, így aztán szüksége van a beszédre, ami tulajdonképpen rezgés, innen pedig a nyelvek összezavarása már "gyerekjáték".

    Mint már korábban hoztam néhány példát, a nyelvek összezavarása lényegileg nem a nyelvek különbözőségét jelenti, hanem azt, hogy hülyeséget pofázunk, anélkül, hogy tudnánk róla és állandóan ennek a RÁ, RÉ, ST, stb. figurának a dicsőségét hirdetjük akarva- akaratlanul.

    Talán eddig eléggé világos.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi tagadás, ezen nincs mit tagadni...

      Törlés
    2. Ö.T.:
      amit leirtál, azzal alapvetőleg egyezek. Amivel nem:
      Az ember alapból képes a telepatikus kommunikációra, hogy hol veszett ez el, azt nem tudom. Viszont tudok olyan embereket, akiknél nem veszett el. Ők is egy fajta hibridek- ahogy mi is azok vagyunk.
      A kulcs a vértisztitás - a "technika".. keresem.

      Törlés
    3. @ zplus

      A telepatikus kommunikáció megzavarásához elegendő, ha minden egyedből genetikai belebarmolással kiépítik a vevőt.
      Az adó az maradhat, így aztán a "birkák" a szellemi csatornán nem képesek egymással kommunikálni, viszont mivel az adó működik, előre lehet tudni, hogy mit terveznek.

      Nem mondom, hogy tutira így van, de elég logikusnak látszik.
      Így aztán szerencsétlen ember 100%-os ellenőrzés alatt van, tekintve hogy a gondolat mindig megelőzi a cselekvést.

      Ö.T.

      Törlés
    4. Szerintem is elég logikus ez Ö.T., máskülönben hogy történhetett meg az, hogy az emberiséget 100%-ban becsapták? Komolyan mondom lassan már megkérdőjelezem a tanulmányaim EGÉSZÉNEK valóságtartalmát. Semmi nem az, amit mondtak, nem anyag vagy, nincs is anyag, nem igaz a fizika, a történelem, a biológia, stb., stb., stb.. A Tudást vették el az emberiségtől! A spiritualitást, a szabad gondolkodást vették el. Tényleg kész csoda, hogy néhány tudatörvény mégis felfoghatott valamit ebben Hatalmas Hazugsághalmazban, és remélhetőleg ez az örvény csak szélesedni fog idővel. Ismét felhívom a figyelmet az angol nyelv beszédességére:

      SPIRIT - SPIRAL

      TÖRVÉNY - ÖRVÉNY

      Törlés
    5. nincs kiépitve az emberből! el van nyomva!
      miért 50Hz-es a hálózat? rádió-TV-mobil-wifi-mikró-szomtudja még milyen hullámokkal vagyunk körbevéve. És a hullámok interferálnak. Életemben párszor sikerült a gondolatátvitel és a távérzékelés. Ezen túl viszont vak és süket vagyok. A mezőkből infót lehivni nem tudok-birok. Magasabb dimenziókból csak bizsergéssel tudnak jelezni (ez az ÉN hibám, nem a szitakötőké).
      De sejtek dolgokat (alakulnak a dolgok, napról napra).
      Közös mezőt is létre lehet hozni, akár TE+ÉN+ŐK akik még itt vannak.. :D
      folyt.köv.

      elég sűrűn értem a gondolatmenetedet. valaki egyszer azt mondta (Inkvizitor vs. A Görög), a festészet veszélyes szakma. ahogy a papi hivatás is. és a magyar nyelv különösen veszélyes, mert kulcs. sokféle tudáshoz.

      Törlés
    6. Nagyobbik lányom odacsípte a kezét a fék kar meg a váz közé, csúnya seb alakult ki, és persze szóba került, hogy mikor, miért és hogyan fog begyógyulni. Nos elmondtam, hogy nyugodjon meg, az ujja tudja mit csinál.

      A SEJT SEJT!

      Illetve TUD.
      Tudja mi a dolga. (nem úgy mint a "gazdája")

      Törlés
    7. Szeretném kicsit felborzolni a kedélyeket, ha szabad:)

      "A DNS-ünk számára testet teremteni sokkal bonyolultabb és egyértelműen szándékosabb volt, mint ahogyan azt Darwin természetes kiválasztódásának elve sugallja...
      Az Utazók kalandjukat az anyagi valóságban a Lemúriának gondolt világban kezdték meg. ennek valójában Tu'Laya volt a neve és egy másik dimenzióban létezett. A következő tapasztalás az anyagi síkon egy olyan világban ment végbe, melyet Atlantisznak neveznek. A Föld a szellem anyagban történő megnyilvánulásának harmadik s egyben végső kifejeződése. Az anyagi tapasztalás ezen formája most teljessé vált, ezért vannak jelen az újraegyesülés energiái, melyek 2012-ben tetőződnek majd be.
      ...
      Lemúria vagy Tu'Laya, ami a helyes neve, a Fénynek, mint utazóknak az első finomanyagi megnyilvánulása. Tu'Laya egy olyan galaxisban létezett, amit ebből a birodalomból képtelenség meghatározni. Ez egy finom galaxis, ami angyagi megnyilvánulással bír és a huszonötödik dimenzióban létezik...
      Az atlantiszi tapasztalat megnyilvánulása nem volt messze innen, kedvesem. Egy olyan bolygón létezett, amit most ti Marsként ismertek. A Marson teljes mértékben létrejött az atlantiszi civilizáció. A tudósaitok már rendelkeznek ennek bizonyítékaival. Ők már tisztában vannak ennek a civilizációnak az energiájával...
      Atlantisz otthona, a Mars egykor a kristálytiszta vizek, magas hegyek, szentélyek és fejlett technológia otthona volt. Nem csoda, hogy kormányunkat annyira érdekli a Mars, mert sok titok a bolygó felszíne alatt van eltemetve...
      (2012 - van választásod! - Arkangyali útmutatás és gyakorlatok a kvantumugrásra)

      Törlés
    8. "Szerintem is elég logikus ez Ö.T., máskülönben hogy történhetett meg az, hogy az emberiséget 100%-ban becsapták?"

      Az az érzésem Mazsola, hogy néhány lényeges faktor még hiányzik a kirakóból, de tegnap olvastam egy értekezést, miszerint kb. i.e. 1100 és i.e. 850 között volt egy pólusváltás.

      Ennek a bizonyítása nem egy bonyolult feladat, ugyanis a korabeli iránytűket vastartalmú kövekből fabrikálták - feltehetőleg kihűlt lávából - melyeknek a mágnesezettsége a kihűléssel egyúttal meg is maradt.
      Nos, ezek a kütyük kivétel nélkül déli irányba mutatnak.

      Azaz talán nem is arról van szó igazából, hogy az emberiséget 100%-ban becsapták, hanem inkább ettől a pólusváltástól becsavarodtunk egy kicsit.

      Bár ez a magyarázat azért hiányos egy kicsit, ugyanis nem ad választ a nyelvi zavarra.

      Ö.T.

      Törlés
  16. @ zplus

    " miért 50Hz-es a hálózat? rádió-TV-mobil-wifi-mikró-szomtudja még milyen hullámokkal vagyunk körbevéve."

    És mondjuk 500 évvel ezelőtt????
    Mert akkor ezek még nem voltak.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem is volt olyan sötét az a középkor.. tegnap irtam valamit - de ezt már privátban kéne.

      Törlés
    2. Még jobb lenne, ha valaki tudna zárt fórumot létrehozni valahol-(akár Tor-on és Privoxy-n is túl)- beléptetéssel meg minden- tönkretenné a napom, ha hazafele menet elb@szna "véletlen" egy 32 kerekű kamion.. :D

      http://netforbeginners.about.com/od/internet101/f/anonymous_surf.htm

      Törlés
    3. Ne darázz már annyira Zplus!
      Próbáld meg felfogni, hogy két lehetőség van.
      Vagy szintet lépünk, vagy kimúlunk.

      Hogy aztán 32-kerekű kamion, vagy atomfelhő, vagy HAARP,
      hát nem tökmindegy ???

      Ö.T.

      Törlés
    4. Nem tudom eldönteni, hogy befelé mész a nyúl üregébe, vagy csak kukucskálsz bele. Nekem valamiért nem kell lemennem -(nem engedik? nem birok?)- de tudok sok mindent ami odalent van.
      (valamikor réges-régen valami közöm volt egy medvés zászlóhoz, ami jelenleg egy golf-klubnál is van -Sonoma-, ami egy sokszögletű bohém erdő mellett van, ahová a 116-os út visz, ahol tüzet gyújtanak a nembagoly előtt)
      Szerinted félek? :D

      Egyébként még életemben nem láttam ilyen szépen felvonalazott eget, mint ma délelőtt: a Hold és a Nap E-mollban jár.. :D

      500 évvel ezelőtt sokkal tisztább és világosabb volt a helyzet, sokkal többen tudták mi a valóság- a csatornák tisztábbak voltak, nem volt ennyi interferencia.
      Nem úgy mint ma, amikorra már mindent mindennel összemostak + létrehozták ezt a puha-meleg-rózsaszin fagyizót, ahol már üres egóbuborékok hiszik magukról, hogy mindent tudnak.
      A Nagy Terv talán még soha nem sikerült ilyen szépen, mint most, csak a végjáték nagyon csúszik és lassan kifutnak az időből vele. A majomhergelés megy ezerrel, de nem akar elcsattanni az első pofon, közben pedig már a trombiták nagyban szólnak..
      Na, de inkább beszéljünk vidámabb dolgokról.. hallgassunk zenét :D
      http://www.youtube.com/watch?v=lbmfhQ3_gYA


      Törlés
    5. @ Zplus

      Szerinted ezek a bohém fiúk/lányok még mindig olyan bohémek, mint korábban??? Mert nekem inkább úgy tűnik, hogy futkoznak, mint pók a falon.

      Ö.T.

      Törlés
    6. a barátaimtól tudom, hogy egy kissé idegesek -mert mint emlitettem- "E-mezek" (magyarül Űk :D ) "kissé" csúszásban vannak a Nagy Tervvel.

      Egyébként én még régebbről nem emlékszem rájuk, ha jól emlékszem, akkor biztos az 1950-as évek előtt, de inkább 1900+/-

      ja, és a japán is szép nyelv. mind a 326 csillió tájszólás, amelyből most igy utólag nem tudok kibogozni semmit.. :D de néha álmomban beszélek velük (is)

      gyanús egy közép-korabeli lovaskocsiról szakadékbahalás is ( mekkora pech.. :D)
      és az előző végét (is) láttam: szocreál öltöző kávézásközbeni infarktussal (vagy valami, de igen gyors volt)
      nem vergődök vele, de néha valami átjön, és szépen lassan összeáll.. de ha nem, az se baj.. :D

      valószinűleg ezért nem mehetek le a lyukba. mert már nem sok minden maradt.
      (na jó, azért Szent Bertalant kihagynám, ha lehet- de én nem is tudok olyanokat mint Bart)

      ... csak reszelem a körmeimet, mint Nyuszika és beszélek hülyeségeket.. meg szabad estét adtam az agyamnak..

      (a feladatról.. :D 2/3-a megvan a forditásnak, holnap max.éjjel fejezem)

      Törlés
    7. Hát tudod hogy van ez, az egyik tervez, a másik végez.
      Aztán hogy ez a "nyúlüreg" hasonlat mennyire helytálló, abban magam sem vagyok biztos. Nekem inkább úgy tűnik, hogy néhányan besétáltak az oroszlánketrecbe, aztán már annyira belerészegedtek a sikereikbe, hogy összekeverik a félőset a harapóssal.

      Amúgy a sörényes szép állat, de van neki egy rossz tulajdonsága is. A családtervezésnél a saját vérvonalát részesíti előnyben, ami a zabigyerekeknek nem éppen majális.

      Na de hagyjuk ezt az állatkertes mesét ... bár ha jobban belegondolok, akkor a szakrális ráb@szás még mindig belefér a szexualitás témakörébe.

      Amúgy meg ez a Bertalan című éjszakai előadás nem az első
      felvonás volt ebben a témakörben, mert olyan kétszázvalahány évvel korábban egy Filip nevű narrátor hasonló műsort konferált le a templomosoknak.
      A csiszoltabbak persze tudják, hogy a narrátor meg a rendező az két külön foglalkozás, na de akkor is. Vagy akkor se???

      Ö.T.

      Törlés
    8. (én nem arról a Bertalanról beszéltem, hanem a Szentről, akiről az utolsó bőrt is lehúzták):
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Bertalan_apostol

      Törlés
  17. @ Mazsola

    BIO = BI (angolul BE) O = Legyél egész! ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  18. Beteg, vagy csúcs ötlet?

    http://velvet.hu/blogok/muffin/2012/10/24/szepirodalommal_kapcsoltak_ossze_az_oralis_szexet/

    Panka.

    VálaszTörlés
  19. Somlósi Lajos üzenete
    http://www.okotaj.hu/szamok/39-40/ot39-12.htm

    Égi és földi szerelem

    A legmagasabb rendű sugallatos mű a gyermek. Ha a földi pár úgy néz egymásra, mint az égi atya és az égi anya földi képviselőjére, és a nemiség energiáját – amely a legnagyobb és legnemesebb energia, amit az ember kapott – újra szakrális dimenziókba emelik, akkor megszületnek azok a gyermekek, akik megoldhatják a földi lét problémáit. Jelenleg rengeteg magas szintű lélek vár, hogy segítőként testet ölthessen a Földön, de nem talál szülőpárt, mert a pároknál a nemiség többnyire gátja, és nem motorja a lelki fejlődésüknek.

    A jelenlegi szexualitás romba dönti az emberiséget. Ennek az energiának csak a test szintjén való működtetése egyenesen vezet a belső ürességhez (a színen esetleg még a boldogság látszatával). Amikor a nő és a férfi egybekel, kozmikus jelentőségű energiát képesek felszabadítani. Ehhez azonban tisztelet, tisztánlátás, akarat és elkötelezettség kell. A Teremtő a férfiban és a nőben összegezte az Univerzumot, tehát a férfi és a női test az Univerzum összefoglalása. A valóság az, hogy a férfi és a női test mindegyike valójában egyfajta vezető, amely azonban egyaránt vezethet isteni vagy pokoli energiákat is. Ugyanazzal a testrésszel felkeverhetjük a Pokol mocskát, amivel elérhetjük az Eget is. Ugyanazzal a férfivel vagy nővel egyaránt meghívhatjuk az alvilágot, mint az angyalok seregét. A nemi aktusban teljesen elszennyezhetünk valakit, de meg is menthetjük. A Teremtő a nemes nemi energiákat és szerveinket is munkára adta, velük nagyszerű dolgokat művelhetünk és alkothatunk. Jelen pillanatban azonban a többség csak az asztrálcsürhe és az asztrállárvák éltetésére és keverésére használja.

    Mielőtt édes rózsánkat ölbe vennénk, hívjuk a fentieket ugyanúgy, mint étkezéskor: vegyenek részt, legyenek köztünk. Ezen alkalmakkor ugyanis nagy erejű "részecskegyorsítást" indítunk el, amelyek azonban meghívás nélkül csak igen ritkán érnek fel a teremtőjükhöz – pedig ott újra életre kelve százszoros-ezerszeres mértékben érnének vissza hozzánk.

    A beavatások kapuja mindenki előtt nyitva áll. Naponta van lehetőség a nyitásra, ha megértjük, hogy az étkezés és a szexualitás is szellemi út. Az étkezés és a nemiség nélkülözhetetlen alapja az emberi létnek, és tudatszintjének egyértelmű kifejezője. Aki ezt nem érti meg, és nem ezen igyekezetben él, az az Ószövetség szintjén leledzik.

    VálaszTörlés
  20. "And you wanted to dance so I asked you to dance, but fear is in your soul. So people call it a one night stand, but we can call it paradise." DuranDuran - Save a prayer http://www.youtube.com/watch?v=6Uxc9eFcZyM

    VálaszTörlés
  21. Szeretném helyreigazítani az 5 évvel ezelőtt írt cikkben foglalt tévedéseket.
    Sajnos nem sikerült ezt az állapotot fenntartanunk, hosszabb ideig szexmentes házasságban is éltünk, elhidegültünk és egy hajszál választott el a válástól. Végső elkeseredésünkben, csalódva önmagunkban, Szűz Máriát kértük, hogy gyógyítsa meg a házasságunkat. Ez azonnal hatott, Ő meghallgatott és tudtuk egymást szeretni. Ez a tapasztalat túlmegy minden emberi okoskodáson. Korrekcióra volt szükség: fel kell vállalni a teljes elköteleződést a másik mellett, nem lehet azzal a gondolattal büntetlenül eljátszadozni, hogy egyszer mégis lehet, hogy majd elválok.

    Méltósággal megélt szexualitás kizárólag KÉT, különnemű ember teljes átadása esetén, tehát felbonthatatlan házasságban jöhet létre. Amennyiben birtoklásvágy vagy élvezet iránti vágy, esetleg teherbeeséstől való félelem van bennük és nem az ÖNÁTADÁS, a másik feltétlen tisztelete és szeretete, az ÉN FELOLDÓDÁSA, addig az (Z)űrt hagy maga után. Törekedjünk hát arra, hogy feltétel nélkül IGENT mondjunk a férjünkre/feleségünkre egész életünkben és a születendő gyermekeinkre egyaránt. A szakralitás akkor léphet be az életünkbe, ha rendezzük a személyes viszonyunkat Istennel. Utána már Ő rendezi az életünket és meggyógyítja azt is az életünkben, amiről soha álmodni se mertünk volna.

    Alkalmi kapcsolatból hiányzik a másik feltéten, felbonthatatlan vállalása, vagyis a házasságkötés, tehát eleve halálra van ítélve.
    Tehát legyünk csak hűségesek és dolgozzunk a kapcsolatunk megmentéséért, ne úgy gondoljunk rá, hogy ez a cipő már szorít, veszek inkább egy másikat, hanem tisztelettel és hálával, hogy ez egy nagy lehetőség a fejlődésre, mert fájdalom nélkül nincs születés sem. Azért bűn a házasságon kívüli kapcsolat, mert tévút, fájdalmat eredményez, ez a teljes egyesülés nem tud létrejönni és így a gyermekek nem tudnak megszületni, boldog családban élni.

    A szexualitás nem öncélú, hanem a GYERMEK a célja, arra szolgál, hogy a teremtésben részt vegyünk. Puszta kéjelgéssel megtagadjuk ezt a funkciót és a magunk szolgálatába állítjuk, ezzel a sárba rántjuk a méltóságunkat és összemocskoljuk a tulajdon testünket, főleg, ha ezt esetleg nem a házastársunkkal tesszük.


    VálaszTörlés
  22. Rendben.

    Azért azt leírnád, hogy hogyan segített Szűz Mária?

    *

    VálaszTörlés
  23. Persze. Amikor hosszabb ideje nem sikerült az együttlét, a kivizsgálások szerint hormonális okokból, 3 hormonkúra sem segített semmit. Már utánanéztünk szexuálpszichiáternek is, kb. 150ezret kért volna, amikor felmerült, hogy ha nekem szülés közben segített, hogy Máriát kértem, hogy segítsen meg és könnyen, gyorsan, viszonylag fájdalom nélkül született a gyermekünk, akkor ezzel a gondunkkal miért ne forduljunk hozzá? Egyszerűen imádkoztunk hozzá, és megkértük, hogy tudjuk egymást szeretni és azóta nincsenek gondok az erekcióval, Ő azonnal segített. Hihetetlen, de így történt. Ez ilyen egyszerű. Köszönjük szépen. :o)

    VálaszTörlés
  24. Fogadd köszönetem jeléül ezt a számot,amiért válaszoltál. Jó, hogy ismét paradicsomi környezetben vagy a férjeddel!

    https://www.youtube.com/watch?v=hAJGlPRLqfQ

    A hitedben nem szeretnélek megváltoztatni. Mint kívülálló csak annyit mondanék, hogy megjártad a két végletet, s az igazság középen lakozik.:)

    *

    VálaszTörlés
  25. Köszi a zenét, igazad van, valóban középen. Kinek mi adatott tapasztalnivalóként okulás céljából. Remélem, meg is találjuk azt az arany közepet végre. Az élet 40 felett kezdődik, juhééé. :o))))

    VálaszTörlés
  26. A szeretet próbája:
    https://www.youtube.com/watch?v=qJp77GZFx7Y

    Szép Napot!

    VálaszTörlés